כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
איך אפשר להצפין מפניי חלק מחבריי את הדברים שאני אוהב? אני לא רוצה שידעו שאני אוהב לראות סדרה מסויימת, או מעריץ זמרת כזו או אחרת. איך מסתירים את זה מפניי חלק מהחברים שלי?
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מיליון דולר למי שפותר לי את הבעיה הבאה- מסיבה לא ידועה וחסרת כל היגיון, החדר שלי חם בערך ב 5-6 מעלות משאר החדרים האחרים/מסדרון בבית. אם שמים רגל אחת במסדרון ורגל אחת מעבר למפתן הדלת- אפשר ממש להרגיש את ההבדל, הרצפה בחדר חמה באופן תמוה, ועקב כך האוויר בחדר כולו חם. בלילה הטמפרטורה פה יושבת על 28-30 מעלות (שבחוץ 22-24) וביום יכולה להגיע גם ל 35, זה פשוט סיוט. בהתחלה חשבתי לנסות לנתק כל דבר שעלול לפלוט חום, תפסתי יום שהיו לי דברים לעשות מחוץ לבית, כיביתי את המחשבים (נייד+שולחני), ניתקתי את כל המטענים מהקירות ופתחתי את החלונות והדלת שיהיה מאוורר, חזרתי בערב- תנור, כבשן, איך שלא תרצו לקרוא לזה. הפתרון שרובכם תציעו בטח זה "תדליק מזגן". זה היה עובד- אם הרצפה פה לא הייתה כ"כ חמה…
-
- 48 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
משעמם לכם? יאללה, תעתיקו את כל השאלות הבאות וענו עליהן, דרך נחמדה ללמוד עוד על תושבי הפורום במקום ת.ז. משעממת.. גיל: מקום מגורים: זמן פעילות בפורום: משחקים אהובים: משחקים שנואים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: מאכל שנוא: סרט אהוב: סרט שנוא: סידרה אהובה: סידרה שנואה: שיר אהוב: שיר שנוא: להקה אהובה: להקה שנואה: תמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): מקום אהוב: חלום: שאיפה מקצועית: המדינה הכי אהובה: הדבר הכי אהוב בארץ: הדבר הכי שנוא בארץ: השם הכי אהוב: השם הכי שנוא: ספורט אהוב: ספורט שנוא: טעם גלידה אהוב: סוג שוקולד אהוב: עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בעל חיים אהוב: הפדיחה של החיים: הבדיחה לשליפה:…
-
- 98 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3609306,00.html היהיהי, נראה שכשמדובר בחברת-ענק אמריקאית נגד חברת-ענק אמריקאית אחרת, הממשל לא כל כך אוהב את אפל לא שלקוריאנים יש סיכוי נגדם באמריקה בכל מקרה, לו תיטמן התופחה הזו (העברות שלי ל-bloatware. אופציה פחות מוצלחת שחשבתי עליה היא "פוקעה") לעד בין אקסה-ביטים של הסטוריה טכנולוגית, מה טוב. זה הדבר היחיד שכמעט כל מאמיני דת האפל הכבדים באמת (הסוגדים לסטיבי ירום הודו) מציינים כחסרון של אפל, וקיומו מהווה מטרד לכל משתמש שאינו בעל מניות של אפל. כמובן שאפל, המומחית בעיצוב מתוחכם ובתביעות פטנטים, תגייס את אוגדת עוכרי-הדין שלה לבטל את מר הגזרה, והקרב הזה עוד רחוק מלהגמר. מה שכן, כולי תקווה שהשיקוץ הזה, הקרוי אייטיונס…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451768,00.html כמה חיכית לזה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i would like to send a package of some electronic is there any way to send it with out getting it checked in the meches or a way to pass the mesches ? the package is an xbox with 20 games
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יאללה, כבר עברנו את המצלמות המעפנות של שנת 2003-2005 שבקושי היית רואה דרכן משהו, וג"כ שהצד השני זז כמו רוח רפאים... דיי, עבר הזמן של זה, אנחנו ב2011, אני רוצה לקנות פעם אחת ולתמיד מצלמה טובה, ראוייה, ואיכותית. ברכות.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להעלות תמונות מהמחשב לפלאפון דרך האתר של החברה, פלאפון במקרה שלי, כשניסיתי להעלות אנימציה בפורמט GIF (רשום הפורמט נתמך) הוא לא נתן לי. מישהו יודע על דרך להעלות אנימציות GIF למכשיר הפלאפון?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני רוצה לקנות את העכבר MX518 ואני מתלבט איפה לקנות אותו בKSP או באייבורי. שתי החנויות מתמחרות אותו במחיר של 220 שקלים וזה המחיר הזול ביותר שמצאתי ברשת. אני יודע שמבחינת שירות בקניית מחשב הם על הפנים, השאלה היא איך הם מבחינת שירות ומימוש אחריות בציוד היקפי, ושלא יקרה מצב שאני אקבל עכבר משומש/מחודש. תודה, אופיר.
-
- 36 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אחד מחברי הלא פטריוטים עבר לקנדה.... אני לא מקנא בו בשום דבר פרט לאינרנט בו הוא משתמש: מודם כבלים 17 דולר בערך לחודש מגיע עד 1400 קיי.. ואז זה הכה בי איך יכול להיות שבמעצמה כמונו עם בסך הכל 5 מיליון תושבים.. יכול להתקיים רק סוג אחד של אינרנט מהיר ועוד לתת אותו למונופול תקשורת כמו בזק!! בנוסף... המחיר מופקע.... יש נפילות והדמי התקנה עצומים (כבר ציינתי שכל זה רק ל5 מיליון תושבים?! ). אני מקווה שהכבלים שיבואו יביאו איתם שירות הגיוני והורדת מחירים רצינית כי סתם ככה בזק בטוח לא יעשו דבר לשנות את המצב הנוכחי! זה כל................-כך מעצבן
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
רציתי להזהיר את כולם מהשירות הבזיוני שקיבלתי מחברת אורנג': שימו לב (למי שאין כוח לקרוא שיתמקד בחלקים המודגשים): בזיון מספר 1: שלחתי את המכשיר ה SE K610 שלי לתיקון במעבדת אורנג' עם בעיית "שן כחולה" קלה, המכשיר חזר אלי אחרי יום עבודה כטוטל לוס, כלומר לא ניתן לשימוש או לתיקון. התעצבנתי, אבל מילא... יכול לקרות, ציפיתי שחברת אורנג' תקח אחריות על המקרה ותתן לי מכשיר נורמלי אחר (חדש או מחודש). כאן מתחיל הזילזול האמיתי, חברת אורנג' טענה שהמכשיר התקלקל עקב קורזיה ולא בגללם, גם אם היתה קורזיה נשמע מגוחך שמכשיר יתקלקל בדיוק ב 24 שעות שהוא אצלם. בזיון מספר 2: הפיצוי היחיד שאורנג' הסכימה לתת לי על הריסת המכשיר (לפני ויכוחים סוערים) היה 180 שקל זיכוי לשדרוג למכשיר חדש. אחרי צעקות וריבי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה ראיתי פה פעם (בפורום כללי) מישהו שביקש אתרים שדרכם אפשר להיכנס לאתרים אחרים שהמשחב חוסם . אני מנסה להוריד משהו מGAMERS HELL וזה לא נותן לי הוריד כי האינטרנט חוסם לי את זה . יש אפשרות להיכנס לGAMERS HELL דרך אתר אחר ולהוריד משם ?. תודה לעוזרים . עריכה:בשביל שתיהיה יותר התעניינות בתארד הזה אז ערכתי את הכותרת בשביל השאלה של Kosta88 ציטוט:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי להיות דובר צה"ל והוא שאל אותי אם כדאי אבל אני לא מכיר את התפקיד הזה רק שמעתי עליו אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כן כן , נזכרתי להעלות עכשיו , אחרי כמעט חצי שנה תמונות .. חח תזכירו לי מי מבין חברי הפורום היה ? תלחצו על MAIN MENU משם על STUFF ושמה על HWZONE MEETING http://demlinclub.com/gallery
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז לפעמים כשאתם סתם יוצאים לאן שהוא בצהריים ואין זמן להתקלח ולא שווה לבזבז בושם יקר AXE יכול להיות פתרון לא רע השאלה היא מרוב שיש הרבה לאיזה יש את הריח הכי טוב? אם יש המלצות לדברים אחרים בסגנון אז גם אפשרי לצרף
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
כמה עולה דלי של כנפיים? יש גדלים לדלי? כמה כנפיים יש בדלי? יש משלוחים ?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם היטלר באמת התאבד? מה הראיות לכך? מה שידוע לי זה שמקורבים להיטלר אמרו שהוא התאבד, מצאו גולגולת עם חור בראש וזכוכית מהציאניד והראייה השנייה זה שרופאת השיניים של היטלר אמרה שהשיניים שלו מתאימות (מקורבים = אנשים שעבדו תחתיו/נאצים בדעותיהם) שאלה שנייה: האם היפנים העתיקו את התרבות האירופאית שהצליחה באותה תקופה/התרבות הגרמנית/נאצית? מה שידוע לי שהם פשוט העתיקו כל מה שקורה במערב וככה הכניסו את המודרניזציה
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני באמצע קורס של mcitp כרגע מה שהולך בקורס זה שהמורה מעביר את המצגות ומסביר עליהן בדכ אחרי כמה מצגות הוא נותן לעשות תרגיל ואנחנו צריכים לחזור אחריו עכשיו אם זה תרגיל יחסית ארוך אני בד"כ מסתבך ולא זוכר איך לבצע את מה שהוא עשה אם אני לא מבקש ממשיהו שסיים אני נתקע . אני רושם כל תרגיל איך ביצעתי איך זה הולך בעבודה אם נותנים לי משהו לבצע ואני לא יודע בדיוק ? באופן אישי קשה לי לזכור דברים אחרי פעם אחת
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, סתם שאלה ששאל אותי גיסי ולא ידעתי איך עושים את זה לבחור יש מוסך עם כמות לקוחות מצומצמת - לא משהו שצריך הדפסה בבית דפוס - הוא שואל אם אני יכול להכין לו בבית כמות של 20-30 מדבקות קטנות שיודבקו הפוך על השמשה הקדמית (כמו המדבקה של הטסט) שיהיה כתוב "גם אני עשיתי טסט דרך מוסך X" - הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי בשום מקום מדבקות עם דבק הפוך כזה שניתן להדביק מבפנים על השמשה... האם ניתן? אשמח לשמוע תגובות... בברכה,
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נמאס לי כבר לראות סרטים באיכות 320P על מסך FHD זה מרגיש לי פשוט בזבוז , אז הלכתי לקנות לי סרט (מקורי לא צרוב מהשוק) בתקווה שהאיכות תיהיה קצת יותר טובה , ולצערי האיכות הייתה גם 320P (כמובן שהסאונד והתמונה היה קצת יותר טוב אבל עדיין...) . מישהו יודע איפה מוכרים / משכירים או אפילו מורידים סרטים בHD (עדיף 1080P) עם או בלי תרגום זה לא כלכך משנה. אני מעדיף קנייה מהאינרנט אם מישהו מכיר.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתם מכירים את המשחק Hattrick? שבו אתה מאמן קבוצת כדורגל? אז כאן, אתם יכולים לאמן שחקן טניס! יש כאן מגוון אפשרויות ואתה יכול להשיג כל מיני דברים... אז כל מי שאוהב טניס - שירשם ויהנה מקהילה בת 5000 (בערך) משתמשים מהעולם! נ.ב האתר הוא במקורו גרמני, אבל ישנם כמה שפות לאתר. www.onlinetennis.de תהנו!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי עבודה להגשה.... אני צריך לעשות עבודה על כיצד משפיע המחשב בתחום.... כלשהוא [רפואה, צבא וכו'] ואני אמור להעביר את זה לכתב יד העיקר שיספיק ל3 עמודים.... בבבבבבבבבבבבקקקקקקקקקקקקשששששששששששששששההההההההה מישהו יכול לעזור??? אני מתחננןןן מנהלים פעם ראשונה תוותרו לי ואל תנעלו.... להרבה אחרים ויתרתם גם בפעם המאה וזו הפעם הראשונה שאני מבקש לא לנעול... מישהו יכול לעזור בבבבבקשהההההה??
-
- 7 תגובות
- 507 צפיות
-