עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by compman112,

חזרתי מהוולנד היה מאוד כיף אנשים מדברים על הדיוטי שיש בשדה תעופה שם - אמסטרדם-רוטרדם שהוא זול יפה ענקי ויש שם הכל אז חסכתי את כל הקניות שרציתי בדיוטי פרי בארץ ובאמסטרדם לדיוטי פרי שם נכנסתי אמרתי וואו איזה ענקי פה חיפשתי חנות נעליים...אין...חיפשתי חנות בגדים...יש חנות רק של מבוגרים...הכל זבל שם אין שם כלום חוץ משוקולידם מתנות וחנויות אלקטרוניקה יקרות! :-\

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ophirv,

תראו איך הבחורות מרוצות ממנו !!! http://pages.cthome.net/tolling/fxoops.jpg http://pages.cthome.net/tolling/oops2.jpg

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

כבר שבוע בערך שהחשבונות שלי בGMAIL איטיים בטירוף (בשעות מסיימות 5 קיי לשניה, לפעמים 20, ובשעות מסויימות חוזר חזרה לסביבות ה100..) ביומיים האחרונים זה בלתי נסבל, הגעתי למהירויות של 2-3 קיי לשניה, וניתוק באמצע מה שגורם להמון בעיות בעיקר בשרת ה POP3, אבל גם גורם לגישה איטית דרך אתר האינטרנט, והורדת הקבצים באיטיות מחרידה.. האם זה גם אצלכם ככה או רק אצלי? תודה (:

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  4. אומרים שישלחו לי איש שירות כי הבוכנה לא מעלה את הכיסא למעלה כי הוא הגיע בקופסא עם שליח ובטלפון לא אמרו להרכיב פלסטיק כתום כזה שהוא כניראה אחראי שאלתי פעמיים ואמרו שזה לא צריך את זה (לא מאשים אותם, קורה שבן אדם טועה או בלחץ או ממהר) עכשיו לבד אמרו שלא אוכל לפרק את הבוכנה ולהכניס את אותו חלק שצריך להכניס (זה קל להכניס, הקטע שזהו אחרי הרכבת הבוכנה אין דרך חזרה) רק עם איש שירות שיבוא לפה עד סוף החודש מקסימום (מאמין שלפני ) האם אף אחד לא הצליח לפרק לבד את הבוכנה של הכסא שלו? ספציפית מדובר על כסא מטריקס אם הייתי יודע שזה יהיה ככה הייתי מבקש אותו מורכב אבל מה נעשה לא מאשים אף אחד אולי אפילו בעזרתכם נצליח לפרק לבד להכניס את הפלסטיק הכתום ונתקשר לבטל את האיש שירות

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by chichy,

מממ.... אל תתאכזבו אבל תראו מה גיליתי היום חיחיח

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by ConRoe X Fire,

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

אני מתפלא שעדיין לא רשמו את זה כאן. זה הליפ דאב הישראלי הראשון (קליפ בו כמה אנשים הולכים ועושים עצמם שרים שיר מסויים, תוך כדי משחק). תהנו:

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by pini k,

ערב טוב אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול.. מישהו יודע משהו על זה? http://www.themarker.com/wallstreet/1.1691163 תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הת'רד הבא הינו יוזמה שלי (אינה רשמית מטעם צוות האתר) ומטרתו היא לעודד כתיבת ערכים חדשים ב-HWiki (ולהצטרף לתחרות). למי שעוד לא כל כך מעודכן, לא מזמן התווספה ל-HWzone פינה חדשה, HWiki, שהיא אינציקלופדיה חופשית מבוססת MediaWiki. בזהה לויקיפדיה, זו מערכת חופשית, ככה שכולם יכולים לתרום ערכים חדשים למערכת (ולערוך קיימים). ביחד עם פתיחת ה-HW של ויקי הוכרזה גם תחרות למשתתפים ולמוסיפים, עם מיטב הפרסים מבית CoolerMaster. http://hwzone.co.il/news/134802 בינתיים אין הרבה משתתפים יחסית, התחרות אמנם התחילה לפני שבוע אבל זה עדיין לא מאוחר להצטרף. יש בפורום הזה הרבה מאוד אנשים עם ידע כללי בתחום והם מוזמנים להשתתף (עוד פרטים בדף התחרות). לאלו שמערכת ויקי טיפה מבלבלת אותם, הכנתי מדריך קטנט…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Proww,

אהלן, לא ידעתי איפה לשאול, פתחתי היום את התיבה החדשה, מישהו יודע איך אני יכול לשלב אותה בתוכנה של האופיס (OFFICE OUTLOOK)?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  11. ואם כן כמה הוא עולה בערך?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. 15:27: ה-Skypecast פתוח עכשיו, בואו בהמוניכם. https://skypecasts.skype.com/skypecasts/skypecast/detailed.html?id_talk=2422&message=new_talk_created בשביל להכנס לסקייפ קאסט עליכם להוריד את הגרסה החדשה של סקייפ (2.5) מהאתר הרשמי: http://www.skype.com/download/skype/windows/skype25beta.html

• 13 תגובות
    • 745 צפיות
  13. במקרה הזדמן לי להיות בבית עכשיו,אז הרגשתי צורך להתעדכן ולעדכן אותכם קצת בשיא השני שלי ב-3DMark. קודם כלעוד 4-5 חודשים ואני כבר מתוקן וכשיר לחזור לקהילה. (לדן,תודה רבה על הדאגה שלך כלפי ). ועכשיו למערכת החדשה שלי: Abit NF7-S Geil PC 3700 512MB*2 Athlon XP 2000(0.13) Logi's MX500 WD 200GB 8MB*2 M-Audio Audiophile 2496 Pioneer DVD 303S Enermax EG850AX-VH(650W) TR SLK700 מגיע לי אחרי שכל המערכת חוץ מהמעבד הלוח והכרטיס מסך בצעו התאבדות קבוצתית . בקרוב תגיע המערכת קירור מים ואז אני נכנס להילוך גבוה ;D. נ.ב עכשיו קלטתי את ה-GFFX מה ה-FUCK עם הכרטיס הזה? כזאת מהירות וכזה הפרש מזערי? אין כמו הבית ...

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by noambar,

רציתי לדעת אם באמת שווה לשלם 120 ש"ח לכרטיס v.i.p בסינמה סיטי (כי אני רוצה ללכת לשם), למישהו אולי יש חוויות משם? וגם לא צריך לשלם עוד פעם על שתייה ופופקורן?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by alex.turovsky,

עד היום חשבתם שצריך חתול כדי ללכוד עכבר? באנגליה חתול זה לחלשים. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3102460/Invasion-of-the-giant-rats-in-Bradford.html

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by alex.turovsky,

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by onn_the_vy,

יש לי עוד שעתיים לשבת פה באתר (שיעור מחשבים, אבל אני חכם מידי בשביל הכיתה שלי...) ואין פה אפחד!!!!! [glow=red, 2, 300] הצילו!!![/glow]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. הנה הפתרון החדש של אורנג' לסחיטת כסף מאנשים אחרי ה"גזרות" שנפלו עליהם עשיתי סיבוב מהיר וקצר ב"קניון" בחיפוש אחרי תוכנות לאנדרואיד Doodle Jump אורנג' - 14.84 רשמי - 3.66 Magic Paper אורנג - 14.84 רשמי - 10.1 בדקתי מחירים מול אתר appbrain.com ולפי שער דולר של 3.7 שח המבחר שלהם דליל עכשיו אבל כמו שאתם שמים לב הם פשוט סוחטים כסף בלי שום הצדקה אני גם מניח שיקחו כסף על תוכנות שאפשר להוריד חינם, הרי אם אפשר אז למה לא?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

וכן.. שנתיים אחרי, האהבה נשכחה וממשיכים הלאה. ביום הזה אני פשוט יושב מול המחשב ושומע את כל הקטעים האלקטרוניים מהשנתיים האחרונות (2000 - 1999) ובכלל, סתם קטעים מלודיים ומרגשים שלדעתי, תרמו רבות לאווירה האופורית של 1999-2000. הנה כמה Tunez בשבילכם להוריד ולהגיב : James Holden - Horizons (Original/Way Out West Mix James Holden - Eternity (Original Mix James Holden - One For You (Original/Altitude Remix Solar Stone - Seven Cities Amber - Natious Vincent De Moor - Shamu (Mac Zimms Remix Vincent De Moor - Orion City Armin - Communication (Original Mix/Vincent De Moor Remix Paul Van Dyk - For An Angel Kamaya Painters - Far From Over (Oliver Lieb Remix Three Drives In A Vinyl - G…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.