כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
קודם כל- אם הנושא הזה מתאים למקום אחר בבקשה להעביר לשם או מה שלא יהיה עכשיו לבעיה: יש לי מחשב (די ישן האמת) שעושה ריסטרטים על דעת עצמו מפעם לפעם בכל מקרה אני צריך שם,מספר טלפון,וכתובת של מעבדה טובה ואמינה עדיף באזור המרכז (תל אביב,הרצליה,רמת השרון,רעננה) תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במסגרת עזיבתי את הוט (טריפל - טלוויזיה אינטרנט טלפון) הגעתי לפי דעתי לעסקה המשלמת ביותר והיא: 75 ש"ח - תשתית 30 מגה 80 ש"ח - ספק 30 מגה 85 ש"ח - 600 דקות שיחה לנייחים וניידים (65 ש"ח לחצי שנה ראשונה) המחירים הם פר חודש כמובן - סה"כ 240 ש"ח (חצי שנה ראשונה 220 ש"ח) זאת כאשר להוט אני משלם (לא כולל ספק - 80 ש"ח) כרגע - מעל 400 ש"ח האם לדעתכם המחירים משתלמים?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם זה מה שאנחנו מצליחים להשיג מול החיזבאלה....שנלחם ללא הרבה אמצעים, מה יהיה מול איראן או סוריה??? בסה"כ יחס ההרוגים של ישראל והחיזבאלה הוא יחסית שווה. בעיקר בזכות העובדה שלנו יש טנקים מסוקים מטוסים וסיירות עם כל האיבזור הטכנולוגי החדש ביותר שקיים... בעעעעעעע מה עושיםםםםםם
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש ב 2 מסכים על אותו מחשב שכל אחד מתפקד לבד? אני מתכוון: נניח יש לי מסך מחשב ומסך טלוויזיה, מחשב אחד, ושני מקלדות ועכברים... אני יכול לראות במחשב סרט/משחק (במסך טלווזיה) ותוך כדי מישהו אחר יגלוש באינטרנט (על המסך מחשב)...באותו מחשב? אם אפשר אז איך? מה אני צריך? וכו'... תודה מראש ערן.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. (לא משנה אם זה החדש או הישן או עם HT או בלי) פשוט אני מחליף מארז וזה יהיה ריק מידי.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדהים מדהים מדהים!! (100x) למי שמכיר בחיפה, הלכתי מחורב לכיוון דניה.. וממול (מכוון דניה) מגיעה המכונית הכי יקרה אני חושב שראיתי בחיים שלי (וראיתי הרבה.. בעיקר באיטליה) הקיצר מכיוון דניה יורדת בנטלי קונטיננטל גי.טי. שחורה מדהימה... פאאאאאקק.. תקראו טוב ==> זה מכונית ששווה שני מיליון שקללללללל... רק תגידו את זה... :'( קצת תמונות למי שלא מבין... [glow=red,3,400] 2 מיליון שקל[/glow].. 2,000,000 היא נראה בדיוק ככה: שני מיליון שקל..
-
-
שלום לכולם! תיראו יש לי ממש בעיה בשאלות הפתחות... ז"א באמריקאיות אני די טוב , אבל אני נופל על הפתוחות... ואני מבין כיאלו ממש טוב את הסיפור אבל קשה לי לנסח את התשובה... אז לקראת המועד ב' מחר אולי תשתפו אותנו בטיפים שעוזרים באנסין תודה מראש !
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , מחר אני נוסע לאילת ואני רוצה לדעת עם יש שם כול מיני רובי אוויר למכירה .. ואיפה זה נמצא בתוך אילת .. ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ורציתי לישאול למה אמרו שבפנדס יותר זול מאשר בזיגזג אבל הרגע בדקתי מצאתי שדווקא בזיגזג יותר זול.?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מדהים מה שכל אחד יכול לעשות, עם סמן לייזר (איכותי, יש לי כזה ירוק שמצביע לקילומטרים, משהו מטורף) מקרן טוב, לפטופ ומצלמה.. הוראות הכנה : http://muonics.net/blog/index.php?postid=15 @
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, קיים אתר כלשהו שלפי התמונה שאני יעלה אליו הוא יאתר לי ברשת עוד תמונות לפי זיהוי אנשים או הרקע?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , למישהו יש מידע למה ב-KSP לא עונים לטלפון ? ניסיתי כבר כמה ימים את הטלפון מהאתר שלהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.freaknfunny.com/files/upload/draw-a-pig.swf ואימרו מה לחזיר יש לומר עליכם:
-
- 44 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לחברי הפורום שלום, חברה שלי עובדת באחד מחנויות "הנוחות" של תחנות הדלק והמנהל שם פשוט מתייחס אליה זוועה (לדעתי). דבר ראשון הוא מוריד לה מהמשכורת חוסרים אשר מתגלים בקופה בזמן המשמרת שלה (לא קורה הרבה אבל קורה) סתם לדוגמא היום מישהו תדלק ונסע מבלי לשלם המנהל אמר לה שזה אשמתה ושזה יתקזז לה במשכורת. (האפס שברח לא שילם 300 ש"ח, שזה פי שתיים יותר ממה שהיא מרוויחה ביום,פשוט 2 ימי עבודה הלכו לפח). עוד דבר שאני שמתי לב שבתלוש המשכורת שלה מצויין 0 ימי חופש למרות שהיא עובדת שם כבר יותר מחצי שנה כשהיא שאלה את המנהל איפה הימי חופש שלה הוא פשוט ענה לה שהנהלת החשבונות שלו לא עושה טעויות ושכנראה פשוט לא מגיע לה ימי חופש, כמו כן בתלוש עצמו לא מצוין כלל ימי חופשת מחלה השאלה שלי היא האם זה ח…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להקליט שיחות שלי לצורך תיעוד, לשעת הצורך. הקלטה במכשיר הסלולרי אינה בעייתית, אך כאשר מדובר בטלפון הביתי קיימות מספר אלטרנטיבות: א. הצמדת מכשיר הקלטה לרמקול של הטלפון הביתי (האפשרות הפחות נוחה לדעתי). ב. ניסיון איתור מכשיר טלפון אלחוטי הכולל מכשיר הקלטה בתוכו (לדעתי מדובר באפשרות יקרה, אם קיימת). ג. חיבור כבל RJ11 דרך המחשב והתקנת תוכנה להקלטת שיחות באופן אוטומטי/ידני. לדעתי אפשרות ג' הנוחה והזולה ביותר, אך כאשר חיפשתי מתאמים של USB to RJ11 נתקלתי בתגובות שונות המעידות על איכות נמוכה ותפקוד לקוי של המתאם. במידה וקיים כאן משתמש בעל ניסיון בתחום, או משתמש אשר מתמצא בתחום ויוכל להמליץ ולכוון, אשמח מאוד. רב תודות, אורן.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמונות שאני צילמתי : http://picasaweb.google.ru/scoo007/MifgashHwzone התמונות צולמו במצלמת SONY DSC-V3 7.2 MP נ.ב ---- תמונתו של "שומר החוק": http://lh4.google.ru/image/scoo007/RhPKCnjm65I/AAAAAAAAAFA/hxCcRYJmugo/DSC07976.JPG?imgmax=512
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדיוק סיימתי לראות את הפרק האחרון של משחקי הכס, פרק 10 עונה 2. נראה לי שזה הולך להיות יותר גרוע מהסדרה "אבודים", כל פרק מותח יותר מהקודם, ובסוף העונה דופקים אותנו עוד יותר עם אלף דברים פתוחים! אני רוצה לקרוא את הספרים וגמרנו, אבל בתכלס העונה הזו חותמת את הספר השני או שהם חילקו אותו לשתי עונות? שאני אדע מאיזה ספר להתחיל!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איזה עכביש זה: יש לי מלא כאלו בחדר כל פעם נכנסים מהגינה.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקיצור שלחה לי מכתבים ילדה בביצפר שהיא אוהבת אותי והיא רוצה שנתקרב ושהיא לא עובדת עליי... בקיצור התחלתי לשלוח לה SMSים ושאלתי אותה אם היא רוצה קשר יותר רציני... ואז הצעתי לה חברות... רציתי לראות אולי זה יזרום הקשר ויהיה לנו טוב. ואז יצאנו באותו ערב לסרט ועלינו קומה בקניון וצפתה לנו הפתעה... ילדה שהיתה איתי בבצפר הקודם רואה אותנו יחד ואני בטוח שהיא הדליפה... לא רק זה... כתבתי כינוי במסנגר שאני אוהב אותה ולא חשבתי שזה יגיע לכל השכבה שלי ומישהו כנראה הדליף... ואז היא כעסה עליי שסיפרתי ונפרדה ממני... עכשיו הצלחנו להשלים ולהיות ידידים והיא טענה שהיא בכלל לא אוהבת אותי שהיא היתה מבולבלת... היא אומרת שהיא רוצה שנהיה ידידים ונראה לאן זה מתפתח... אני רוצה להתחיל איתה שוב אז חשבתי…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום אנשים... יש למישהו המלצות לאיזה בושם טוב בשבילי? המחיר כרגע לא ממש משנה רק שלא יהיה ממש ממש יקר.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-