עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אילו פעיליות לחיזוק הקוארדינציה ופיתוח החשיבה אתם מכירים? אשמח לקבל טיפים והצעות. החל ממשחקים פיזים, למשחקים לN95 8GB, ומשחקים לדף ונייר.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. באחד מהשיטוטים שלי באתרים גיליתי את זה, למי שיודע איך נראית גרסאת המקור בטח יכול להשוות לזאתי, אז בקצרה רציתי לדעת, מה נראה לכם שדחפו שם (בעיקר מבחינה חיצונית) ד"א, לא שזאת מדהימה, אבל השינוי החיצוני נראה ממש גדול ורציתי לדעת מה עשו בו... http://www.fast-autos.net/renault/renaultcliov6.html Off topic - אני שונא רנו בלי יוצא מן הכלל, אבל הקליאו ספורט שלהם עושה רושם טוב, למרות שאין לי הרבה מושג לגביה...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ssib,

שבועטוב לכל המכובדים חשבתי על רעיון להדפיס תמונה מסויימת על חולצה. 1. שמעתי שניתן להשיג ניירות מיוחדים אותן ניתן להזין למדפסות ולאחר ההדפסה לגהץ על החולצה. ראשית, אני תוהה על התהליך, -מה העלויות הכרוכות בכך? האם הדבר ניתן לעשיה רק במדפסות הזרקת דיו או גם בלייזר-בהנחה שאחליט להדפיס רק בשחור? האם ישנה הגבלה על דגמי המדפסות? -עד כמה ההדפס והצבעים יציבים והאם אוכל למקסם יציבות זאת? האם תהליך כזה עם גיהוץ בייתי רגיל יספיק ויפיק חולצה יפה בעלת הדפסה איכותית לזמן רב? האם ישנם מספר דגמי נייר שניתן להשיג? מה ההבדל באיכויות והיכן ניתן להשיג נייר כזה באיכות שתאפשר הדפסה טובה-בזול (גם אינטרנט סבבה)? נראה שהתמונה תורד מהרשת - אפילו אם ארצה מאוד לצלמה, כעת הדבר בלתי אפשרי והאינטרנט הינ…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=aGcir8GzvKE

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by dj_horse,

במשחק מזל אפשר לזכות ב 50 שקלים. ב 100 שקלים או לא לזכות כלל. ההסתברות לזכות ב 50 שקלים היא חצי, ההסתברות לזכות ב 100 שקלים היא 1 חלקי 12 וההסתברות לא לזכות כלל היא 5 חלקי 12. אדם משחק פעמיים. השאלה היא מהי ההסתברות שיזכה בסכום כולל גדול מ 50 שקלים?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אורח RnGKay

דודתי בארה"ב מעונינת לקנות לי חומרה לכן אני צריך המלצה ממכם על חנות וירטואלית טובה בארה"ב וגם חברה אשר תבצע משלוח לארץ. מה שאני תכננתי זה להזמין מהאתר www.newegg.com ולבצע משלוח ארצה בעזרת www.eazybuyus.com. אם אתם תוהים מה אני מתכנן להזמין אז זה: 165$ - VGA LEADTEK|GF4 TI4200BK 128M /TV OEM Seagate Barracuda IV ST340016A 40gb 7200rpm EIDE - 77$ ביחד הכל יוצא 242$ וזה לא כולל משלוח ארצה...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. סוף סוף אחרי המון ריבים אושר התקציב שלי ! המקום הראשון שחשבתי לקנות ממנו זה מסימפלטק הידועים (מני..) בשירות המצויין והאדיב שלהם ! (לכל הדעות) אבל כאשר ראיתי שכל חלק בחנות יקר בכ-30 שקל מחנויות אחרות (שאתה קונה 8 דברים זה הופך להיות עסק יקר יותר) חשבתי על מקום אחר... שהוא PCH ! מה אתם אומרים עליהם ? איך השירות שלהם ? האמינות ? בקשר לסימפלטק אין לי ספק באמינות שלהם, רק דברים טובים שמעתי עליהם...כל פעם שהם מאחרים באספקת מוצר הם מפצים על זה במשהו אחר וכו'...

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by alianyn,

וואו - ספאם ראשון שלי (ההתרגשות...), אם כי הוא לצרכים אינפורמטיבים. למי שידע/לא, התעניין/לא עברו עליי כמה שנים שוחקות במיוחד (ובעיקר השנה האחרונה). מכיוון שבאורח פלא התפנה לי חודש שלם של חופשה (בפעם הראשונה במשך ה-5-10 שנים האחרונות ) בכוונתי לנצל אותו! במהלך החודש הקרוב (החל מסוף השבוע הזה) אהיה בסין, לאוס ותאילנד (בעיקר סין ולאוס). מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן אז עד שאחזור, מקווה שתהנו. אני לא פה! 8) (מישהו אגב צרי…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Xilver,

עברתי את המיונים והתקבלתי ל-19, אבל אני לא בטוח מה התפקיד ואם זה מה שאני באמת רוצה לעשות 3 שנים וחצי. מישהו פה יודע מעבר למה שרשום באתר של חיל האוויר? התפקיד הוא בעצם לנתח מפות ולהיות מול מחשבים כל היום?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by eliil1,

^ כותרת תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

ידידה צריכה עזרה בתואר ה"קל" הזה שנקרא מדעי המחשב ומחפשת מורה פרטי מסביבת רמת-גן. הכפפה נזרקה. מי מרים ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם התאורייה של מכונית תקפה על תאורייה של אופנוע , או ההפך , או בכלל לא .. איך זה הולך בדיוק , ואיפה בדיוק בדקתם את זה ? תודה.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by UltraWaveMUSA,

אני יודע שהדיון הקודם שלי עדיין באוויר, אבל חשבתי אולי להתייעץ בעוד שאלה קטנה ולקבל סיוע מאנשים בעלי קצת יותר ניסיון - לאן כדאי, מנסיון אישי או ממצאים, להרשם ללימודי הפסיכומטרי? בלי להתייחס לתשלום אלא מה המקום בו המרצים הטובים ביותר והממוצע הטוב ביותר? בינתיים על הפרק עומד היי קיו - קראתי שב2005 הממוצע של התלמידים שעברו קורס זה עמד על 646 בזמן שיואל גבע היה 623 וקידום אי שם מתחת ל600 יואל גבע - המלצות + קראתי שהמרצים שם הם הכי טובים ולכל אחד יש בממוצע 8 שנות נסיון בדבר. אשמח אם תשתפו אותי במקום בו למדתם - איך הוא היה ומה התוצאות. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by urich,

שלום נרשמתי לפייפל ב21 לחודש ועוד לא קיבלתי חיוב באשראי (יותר משבועיים) כמה זמן יקח עד שאני אקבל את החיוב בויזה (יש לי כרטיס בינ"ל). שלחתי לפני שבוע חיוב נוסף לויזה אך גם זה טרם נקלט בחיוב- אני בודק את החיובים באינטרנט!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by alex.turovsky,

שני בריונים שודדים בחור תמים בלובי חשוך. http://www.youtube.com/watch?v=Lb-5mvsJUOo&feature=player_embedded

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by se7en,

א-חתימות מדהימות אחת אחת. ב-עם איזו תוכנה עשית אותם?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by salary2,

שלום אני חדש http://www.focalprice.com/ האתר הזה אמין? הוא שולח לארץ? אני רוצה להזמין את SCIPHONE I68+ מה אתפ אומרים עליו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by dor123,

יש לי מגן ברקים GPT דגם SC9L, להגנה על החומרה של המחשב שלי, שאליו מחובר רב שקע עם הרמקולים, המודם והמדפסת שלי. יש בו שני נוריות: אחת ירוקה (ברקים) ומתחתיה אחת כתומה (הארקה). הנורית הכתומה של המגן מרבה (כבר מלתכילה) מדי פעם לשנות את בהירותה. אך היום גיליתי כי היא כמעט ואיננה מאירה ובנוסף, בהירותה משתנית במהירות. האם זה מרמז על תקלה במגן הברקים וכי יש צורך להחליפו?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם! אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש חנות טובה ואמינה למחשבים באיזור המרכז. קניה ותיקונים. יש המלצות? תודה לכולם.

20. נתחיל בהסבר מקדים קצר לפני כחודש קניתי מכשיר נינטנדו DSI ממישהו בחול ב85$, המשלוח עלה 37$ (יקר אין מה לעשות) ולקח והוא הגיע ב9/1/11 למכס חיפה לפי הבדיקות של מעקב משלוחים. כבר חשבתי שאני עומד להידפק (זה עוד יקרה בהמשך) ואצטרך לנסוע למכס חבילות חיפה בשביל לשחרר אותה. אבל אחרי יום בערך נכתב שהיא מועברת לדואר המקומי שלי, חשבתי שיהיה בסדר... טעות קשה כשהגעתי לדואר לאסוף את החבילה היה מצורף אליה דרישת תשלום של המכס על סך של 214 ש"ח!!! על בסיס הנחה שהמכשיר עלה 713 ש"ח (לך תבין איך הם מחשבים) על החבילה היה רשום יפה 85$ שאני מתרגם ל315 ש"ח במקרה הרע כלומר פי 2 מהמחיר המוצהר על החבילה! אמרתי לפקיד הנחמד בנימוס שיקפוץ לי אבל אני לא משלם את המחיר הזה, אז הוא אמר לי לכתוב ערעור ל…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם, נקדים מראש ונגיד שעשיתי כבר חיפוש כי אני גם זכרתי שיש מליון ת'רדים עם המלצות אבל מצאתי רק בודדים וגם הם לא סייעו לי. אז ככה, אני מעוניין באתר מארה"ב שיש בו בלוקי-מים למערכת קירור מים. לגבי היצרנים, אני מעוניין בבלוקים של לפחות אחת מהחברות הללו: Swiftech,DangerDen,PolarFlo. תודה לכל העוזרים, עמית

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by LimaC,

ערב טוב, האם יש קרן נאמנות ישראלית שמציעה פה בארץ את אותו קונספט שמציעות קרנות הנאמנות Vanguard או Fidelity Spartan בארצות הברית? הקונספט האמור הוא שמי שקונה "יחידה מהקרן" הופך להיות חלק מהבעלים של החברה המחזיקה בקרן (Vanguard או Fidelity), מה שהופך את דמי הניהול לממש אבל ממש נמוכים. ממה שהבנתי מדובר על 0.16-0.18% בשנה. תודה למגיבים ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. ראיתי אתמול כוכב הקופים גירסת 2001 לתומי חשבתי שהוא אכן הראשון . אבל לפי ויקפדיה משחק בו שחקן שרק נולד ב 71 כאשר כוכב הקופים הראשון יצא לאקרים 1968 . http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%95%D7%9B%D7%91_%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D אז גירסת 2001 היא בעצם סרט לחדש לגמרי ? מישהו מצא ברשת את כוכב הקופים הראשון (לא 2001 ) לצפיה אונליין עם תרגום ? תודה לעונים ושבוע טוב לכולם .

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by The UnKnown,

Yep, post your best songs... dances & trances mostly... But just the best of the best.. :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. ולמה? אני מעוניין לעשות ביטוח אבל אני לא יודע אם כדאי,וגם מצד שני חברים שלי אומרים לי שאני משוגע שאין לי ביטוח שכזה. תודה

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.