עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by משומש,

אני לפני רכישת לאפטופ. רציתי לקבל חוות דעת בנושא אמינות ושירות של www.skak.co.il

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by xxgalxx,

[TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 63]דירת שני מפלסים, משופצת ושמורה , חנייה מקורה ומחסן רשומים בטאבו.יש מרפסת(16מ') וגינה(25מ'),נוף מהמם לים,מחיר גמיש לרציניים,אפשרי להתקשר גם בשבת סוג הנכס:דירה[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]אזור מכירה:[/TD] [TD]חיפה וחוף הכרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]עיר/ישוב:[/TD] [TD]טירת כרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]כתובת:[/TD] [TD]מעלה נוף[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מספר בית:[/TD] [TD]2[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]חדרים:[/TD] [TD]4.5[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מרפסות:[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]קומה:[/TD] [TD]1 מתוך 6 [/TD] [/TR] [TR]…

3. Started by realmagic,

היי, אני יודע שזה לא הכי מקובל, אבל זכור לי שיש המון כפר-סבאים בפורום... אני מחפש דירת שלושה חדרים בכפר סבא, אז אם מישהו יודע על איזה דירה (רצוי במזרח העיר) - אני אשמח אם תשלחו לי בהודעה אישית. ניסיתי homeless וניסיתי מד"ס אבל פשוט אין פירסום של דירות באינטרנט... :-[ תודרבה! זהר.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. האם ריאלי לקנות דירה להשקעה בצפון? הכוונה היא לקנות דירה, להשכיר אותה ולהיות מסוגל במקביל לגור במרכז או בכל מקום אחר. השאלות הן... האם הערך של הדירות בצפון יעלה עם הזמן? האם קל למצוא משכירים בצפון ומה מחיר השכירות? מה אתם אומרים? לדעתי השקעה בדירה במרכז היא לא נכונה לטווח הארוך. בסופו של דבר המרכז יהפוך לכל כך צפוף שאנשים פשוט יתחילו לזלוג החוצה יותר. בנוסף לגור במרכז יכול להיות סיוט וצריך אפשרות להחליף דירה. ובשלב מסויים בגיל יותר מבוגר יהיה אוליי יותר נחמד לגור בצפון. אני לא אוהב את הצפיפות במרכז ואם נפלת על ביניין עם שכנים מעצבנים\מרעישים אז זה פשוט פוגע באיכות החיים. בישוב בצפון שהמרחק בין הדירות יותר מרובח השכנים פחות מפריעים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by דובי770,

אני מחפש דירה להשקעה, היום הולך עם מתווך לכמה דירות (באיזור הדר). האם יש לכם רעיונות/טיפים? אני יחסית חדש לתחום, אמנם סטודנט למשפטים שמכיר את הצ'קליסט מה לבדוק בדירה, אך מה מעבר לעיקולים/טאבו מיסים? על מה צריך להסתכל? אשמח לתגובות ולהגיב.

6. Started by liorwohl,

היי, יש לי סוג של "חלום" לעבור לדירה עם שותפים בת"א, הסיבות כי אני רוצה להיות יותר עצמאי, בכלל לא יזיק לי מרחק קצת מההורים, ולשפר את החיים החברתיים. עכשיו כל מה שאני יודע על דירות עם שותפים זה מההגיון, דברים שרואים באינטרנט ומסדרות בטלוויזיה אולי. בקיצור יכול להיות שאני חיי בסרטים. השאלה היא אם יש פה מישהו שמכיר את זה בפועל? שקצת יתאר את החיים והמסכנות שלו מהמהלך אין לי חברים שרוצים לשכור דירה ביחד, בכלל החברים שלי לא אוהבים את תל אביב וכל הסגנון, ואני דווקא רואה את זה מרחוק וחושב שזה מה שאני רוצה. ולכן אני מחפש ביד2, אני מתמקד בדירות שיש או שותפה/שותפות או שותפים, לא דירה עם שותף אחד, זה נראה לי יהיה ממש משעמם ומוזר עם מישהו שאני לא מכיר. אני בן 23.5 אני לא יודע אם הגיל …

• 109 תגובות
    • 30.2k צפיות
  7. Started by Spirit Crusher,

אני רוצה לנסוע עם חברים לכמה ימים לחרמון לא רוצה לקחת סיכון של גשם או לא יודע מה ולהדפק בחוץ בטבע קיצר שמעתי שיש שם דירות זולות כאלה 4 לילות ב1000 שקל וכל מני דברים זולים למישהו יש מושג על דירות מסויימות ופרטים? תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  8. היי אחרי הרבה טלפונים ובדיקות, הצתמצמה לה הרשימה של המכללות שבהן ארצה ללמוד (הנדסת מכונות). המכללות: אפקה שנקר - עדיין בבירור (וגם קצת בעייתי מסתבר שזוהי מכללה לעיצוב בכלל) המכללה האקדמית להנדסה ירושלים אחווה המרכז האקדמי אריאל. עריכה: עוד מכללה אחת לרשימה - מכללת אורט הרמלין נתניה. איפה אתם הייתם בוחרים ללמוד? ובשביל מה הייתי רוצה את הדירוג מהטובה ביותר לפחות טובה? כי נניח שמכללת ירושלים תיהייה הכי טובה ואחריה אפקה עדיין אלמד באפקה מטעמי נוחות. תודה.

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. Started by SweeT_EviL,

נכון יש את הTOP 250 של הסרטים? אז יש דבר כזה באתר שלהם לסדרות?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  10. בדירוגיים השנתיים של המותג הנחשב ביותר, לקחה אפל את המקום הראשון, בנוסף להיותה ספקית המחשבים האישיים החמישית בגודלה בעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%95%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%94/

11. Started by ArkadyK,

אהלן, אני ועוד 5 חברים נוסעים לבערך 13 יום לאמסטרדם ב26 לאפריל, אנחנו מחפשים איזשהי דירה טובה וזולה באזור כיכר דאם אני אשמח להמלצות, פשוט באינטרנט יש יותר מדי אופציות וכבר אי אפשר לדעת מה לבחור, תודה!

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  12. ה-U3818DW מצטרף אל קטגוריה שהולכת ומתפתחת, מצויידת ביחס גובה-רוחב בלתי רגיל של 24:10 ותג מחיר מאסיבי לכתבה

13. Started by R-E-L,

מישהו היה היום במופע של "דלה גווארדה"!? מה אתם חושבים על זה? בכל אופן, אני הייתי ובשתי מילים: פשוט מדהים! ממליץ לכולם...

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  14. לא יודע , שמעתי אנשים מדברים , וזה נורא הלחיץ אותי . באמת אין דרך לרפא דברים כאלה ?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by guyby,

שלום, נשבר לי הפלסטיק בדלת הזז של המקלחון (פלסטיק במקום הזכוכית). אני בדירה שכורה, ואין לי מושג איפה מתקנים דבר כזה. מישהו יודע? כי זגג מתעסק רק עם דלתות זכוכית תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. פרצת אבטחה זדונית בחבילת תוכנה תמימה אותרה על ידי מפתח רב-תושייה, לפני שהספיקה לאפשר לתוקפים אפשרות כניסה לשרתים הנושאים את הקוד הזדונילכתבה

17. Started by אלפקה דרוזית,

אנא עיזרו לי אני מעצבת את הרפת שלי מחדש תודה. :-*

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by TicTacToe,

שלום אנשים. תהיתי אם תוכלו לחלוק מעט מידע בנושא הנ"ל. לא מזמן סיימתי לעבוד (תקופה של כמעט 3 שנים משרה חלקית - 6-7 שעות במשמרת). למזלי הגעתי להסכם עם ההנהלה וקיבלתי מכתב פיטורים,זאת מכיוון שאני מתחיל ללמוד שבוע הבא. השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול לדרוש דמי אבטלה ואם כן מה ההליך הנכון כדי לקבלם? הבנתי שלומר להם שאני לומד לא בדיוק יקדם את העניין. תודה לכל מי שעוזר.

19. אהלן, לפני כחודש עד חודשיים נרשמתי לקורס פסיכומטרי בלחמן על סך 2500 ש"ח. הקורס מתחיל ב26 לחודש הזה ואני רוצה לבטלו. כמה קנס אקבל ? אני יודע שלפי החוק לא יכולים להביא יותר מ10% דמי ביטול השאלה אם זה יהייה פחות מזה. תודה, סמיון.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by FresH-MeaT,

אני עובד בתחנת דלק במקביל ללימודים כבר שנה וחצי כמעט.. קראתי היום בידיעות אחרונות שכל עובד שעובד במשך שנה זכאי לדמי הבראה.. האם עבודה בתחנת דלק נתפסת גם? והבנתי שאני צריך לקבל גם הפרשות לפנסיה... איך זה הולך? אני אמור לקבל לא אמור לקבל? איך אני יודע

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by askme,

זה היה עניין של זמן, ובטח לא הפתעה, אבל עדיין, ..... http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/856/677.html?hp=1&cat=875&loc=1

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. כבר הרבה זמן שאני עובד על משחק ישראלי לפייסבוק, והיום אני סוף סוף משחרר גרסאת Beta שלו. http://apps.facebook.com/edamometer/ כמובן שהוא עוד בשלב מוקדם ולכן יש בו עוד תקלות וגם טעון שיפורים, אבל בנתיים אני חושב שהוא במצב מספיק טוב כדי להבין את הרעיון ולהנות ממנו. אשמח אם חברי הפורום יוכלו לשחק בו, ולתת את חוות דעתם המוערכת תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם, דבר ראשון, אם זה לא המקום המתאים אני מתנצל מראש. אני משתמש דיי ותיק ומוכר כאן בפורומים ואת ההודעה הזו החלטתי לכתוב בעילום שם מסיבות שמיד יתבהרו. לעניין: מערכת ה-TradeZone בגירסתה המחודשת והעדכנית שעלתה לאתר לא מכבר הביאה עמה שיפורים רבים שהופכים את חווית ה-Trade ליעילה הרבה יותר מבעבר. עם כל השיפורים הללו, נכלל גם דבר שאני (ואני מאמין שעוד משתמשים ותיקים) רואים בו חיסרון. אני מדבר כמובן על אפשרות הצבת התגובות. זה לא סוד שאחוז ניכר מאוכלוסיית אתר איכותי זה הינו (אין דרך ממלכתית לנסח את זה - אז אני לא אנסה) ילדים. כמי שביצע בעבר מכירות מוצלחות רבות באמצעות מערכת זו אני לא יכול שלא להתרעם על מה שקרה למערכת ה-TradeZone. ממערכת הוגנת ואיכותית שסייעה לי ולמשתמשים אח…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by asaf20,

א.אני מאוד מעריך את האתר ואנשים פה ב.פרסמתי הודעה בנושא מסויים שהוא לא חוקי (ככה התברר לי מכם) אז רציתי להגיד תודה לאלה שכן ניסנו לעזור במיוחד לאלה שנתנו שמות של תוכנות וקישורים (למרות שתוך דקה הורידו אותם המנהלים) ג.חבל על התגובות שבעצם תקפו ולא עזרו או הסבירו ... ונעלו את הנושא שאי אפשר להגיב.. סיימתי עכשיו שירות של 3 שנים + בתור סמ"ב בכפיר בגדוד חרוב לא ילד ואני לא משחק משחקים ובטח שלא לעקוף מנגנונים שקבע האחראי משום מה. לא מבין במחשבים יותר מידי.. ד.בינינו אני בטוח לפחות 95% מהגולשים פה לא כל תוכנה אצלהם היא חוקית או לא מורידים שיר/סרט /משחק וכו'... זה אסור בפורום אפשר להגיד את זה נורמלי ולא חייב לנעול את הנושא..(ומי שאכפת לו לעזור יכול לשלוח בהודעה פרטית..)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.