עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם הזמנתי טלפון עם 4 שלוחות לאחי שהוא גר בלונדון עכשיו באתר של הUSPS כתוב Your item is being processed by customs in GREAT BRITAIN. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. יש מצב זה יתקע במכס???

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by Cyron,

שלום אני מחפש שירות שליחה לארץ מארה"ב, בעיקר לשימוש עם מוכרים ב-ebay שלא שולחים worldwide אני מכיר את שירות מסטופ, אבל בתקנון שלהם כתוב שהם לא מאחדים חבילות, ככה שעל כל פריט עלות המשלוח מתחילה ב-20$ מישהו מכיר\השתמש בשירות שיכול לאחד חבילות ולחסוך בעלויות המשלוח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by xTz,

שלום, אני נמצא בדילמה קטנה ואשמח אם תוכלו לעזור.אני עובד כרגע בחברת היי טק גדולה ורוצה לעשות תואר במדעי המחשב. אני מתחבט האם לעזוב את החברה ולנסות באוניברסיטה או ללכת לאיזה מכללה ולשלב את זה עם העבודה. מדובר בחברה עם אפשרויות קידום רבות, כמו כן כשאסיים ללמוד אני כבר אהיה עמוק בהיי טק ויהיה לי יותר קל. מצד שני אני תוהה האם באמת אפשר להצליח לעשות תואר עם ציון טוב במקביל לעבודה וגם לנהל חיי חברה נורמלים. אשמח לשמוע עצות, ועל הדרך - מכללות טובות למדעי המחשב. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ראיתי את האתר של הבחור הזה http://www.jnjsystems.co.uk/ וראיתי שהוא כביכול מרוויח 260 פאונד ביום על כלום ,אז אני יודע שכל הקטעים האלו שלהרוויח כסף ללא עבודה זה בולשיט טהור ב99% ,אני משער שזה נכון גם לגביי זה ,אבל האם יש דרך דומה להרוויח ,אפילו סכום זעום של כסף דרך האינטרנט בלי להוזיז אצבע ?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מחפש קצת מידע על סוג המטאל הזה.... +המלצות ללהקות יהיה נחמד... בכל מקרה תודה למגיבים!!

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  6. מה שקורה לאחורנה בארץ? הרצף של כל הרציחות\דקירות על שטויות?.כי תכלס עדיף לצאת למקומות שקטים יותר כמו פאבים (יחסית שקט למועדונים ואירועים גדולים)\סרט\מסעדה\סנוקר וכו'..מה אתם חושבים,הטענה שלי מוגזמת או שיש בזה משהו? אני מתלבט אם לצאת היום לאירוע גדול יחסית או לא בגלל כל המצב שיש בארץ בזמן האחרון...

7. Started by redead,

המחירים נראה סבבה ביותר.. איך הם מבחינת אמינות ? למישהו יש ניסיון איתם? תודה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. צריך להיות שם מחר ב-12:00 בבוקר, מי יודע איזה אוטובוס מביא אותי מתחנה מרכזית בבאר שבע או מתחנה מרכזית בתל אביב (עדיפות לבאר שבע, מכיוון שלשם אני יכול להגיע ברכבת) למחנה\בסיס סיירים? ניסיתי את האתרים של אגד ושל מטרופולין, אבל בשניהם לא הצלחתי למצוא.

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by eliil1,

^ כותרת תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shimon1,

שלום חבר'ה.. אני מחפש שירים טובים מוכרים ומוכרים פחות של הרשומים למעלה.. אשמח לקבל עזרה תודה ושבת שלום

11. Started by sir f,

במה הפסיכים מאמינים בכלל? ממה שהבנתי חלק מהאמונה שלהם היא שהיו חייזרים מורדים שהוקפאו ונשמרו בתוך הרי געש ואז הם הופשרו והנשמות שלהם התפזרו בעולם וכשהם בתוך אנשים הם גורמים לבעיות אישיות כמו אנטי חברתיות ודברים בסגנון. WTH? :s05:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רואה צורך בת'רד שירכז מידע על סדרות, להעברת מידע,להמלצות, לחלוקת אתרים טובים וכמו כן לחלוקת סדרות שאנו נוהגים לצפות בהן. קודם כל יש פה ריכוז של כל תאריכי היציאה של הסדרות המרכזיות בעונת הסתיו: http://www.sidereel.com/_post/164699 אני אישית נהגתי לראות האוס, THE MENTALIST, צ'אק ומדי פעם אני רואה הפמליה כשמשעמם לי. מה אתם רואים? עוד שאלה:איך אתם צורכים את הסדרות-טורנטים, הורדות ישירות, צפייה ישירה או משהו אחר שאני לא מכיר? (ת'רד זה מיועד להקפצות חוזרות ונשנות)

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by No_Man,

יש לי את מהדורת הזהבשל הארי פוטר - ספרים 1-4 בכריכה קשה, מהדורת הזהב, ממוספרים מאותה סדרה (בעברית). לפי מה שהבנתי, הערך שלהם כיום הוא לא כמו הספרים הרגילים (אי אפשר להשיג אותם בשם חנות, הכל נמכר). מישהו יודע מה הערך שלהם פחות אויותר היום, והאם הערך הזה צפוי לעלות בעתיד (אפילחו בטווח הרחוק)בקיצור, מה עדיף - למכור או לשמור ?

14. יש לי ניתוקים ביומיים האחרונים וזמני טעינה עוד מישהו? בזק+בזקבינלאומי

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by wooper,

היי אנשים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by TGA,

אני קניתי לפני שבועיים את המחשב החדש שלי . אני רוצה עכשיו למכור את המחשב הישן שלי למרות שאני לא יודע בכמה אני יוכל למכור אותו כי הוא יחסית ישן.. מאחר ולא מצאתי מקום מתאים לשים את זה חשבתי לשים את זה פה...אם יש מקום אחר בבקשה שאחד המנהלים יעביר אותו . אז ככה הינה המפרט: כרטיס מסך: fx5200 עם 512 מ"ב ספק: 300W לוח אם: Abit AS8-V Motherboard מעבד: פנטיום 4 עם שני ליבות 3 GHZ דיסק קשיח: 80 (יש בתוכו) אני יכול להוסיף עוד 80 ממחשב אחר... מארז ג'נרי.. מסך: FLATRON 775FT של LG אם אני לא טועה 19 אינצ'.. זיכרון: 512MB DDR1 זה המחשב שקניתי לפני שנתיים + (קנייה גרועה, לצערי אני לא חשבתי שאני צריך לשבת ולברר מה חבר של אבא שלי בחר בשבילי : \) מה אתם חושבים בכמה אני יכול למכ…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

אני עולה ליא', אני רוצה להתטרף לקובת אימון של כושר קרבי בחולון. בנתיים דיברתי רק עם אחרי 2 מפגשים בשבוע כל מפגש 2 150 שקל לשנה קרוב לבית במקווה ישראל. מישהו היה באחרי? מומלץ? קראתי גם על יובל עילם 3-4 מפגשים בשבוע שעה וחצי כל אימון. עמית לכושר גם נשמע טוב... שעה וחצי שעתיים 2 בשבוע. מישהו מכיר קבוצות טובות בחולון(אם באזור)? תאמת מה שיותר חשוב לי שיעבדו חזק על כושר כי תכסל יש לי די כושר אז לא בא לי סתם לצאת לריצה עם בנות... HELP PLEASE! Tnx Kapara

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by Los,

הי חבר'ה ערב טוב . יש לי שאלה האם אתם מכירים ארגונים שקולטים אנשים למען הדרכה לילדים/מבוגרים בנושא מחשבים לימוד וכו' . לאחרונה זה עלה לי לראש וממש התחשק לי להתנדב למרות הלו"ז הלא כל כך פנוי שלי אשמח לפנות כמה שעות בשבוע .

19. Started by froggy,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש מתכנן לקנות מארז בKSP, ולגבי שאר הרכיבי המחשב אני די חושש לקנות שם. יש לי אלטרנטיבה? יש בב"ש את פנדה, אך הם יקרים מאד.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  20. http://globes.co.il/news/article.aspx?did=1000491175&fid=594 נראה לי שראוי שצרכנים פוטנציאלים ידעו על כך. עדכון - Dell פרסמה הודעת התנצלות בעיתון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474205.0

• 45 תגובות
    • 7.4k צפיות
  21. Started by lev-27,

מעבד: E7400 זיכרון:OCZ DDR2 2x2024MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel לוח אם: Gigabgyte GA-P35-DS3P כמו כן יצורף גוף קירור איכותי מאד של זלמן. כמובן אחריות לשנה ב-IQPC.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  22. אני לקראת שחרור מהצבא... ובודק מסלולי למידה, שמעתי על הנדסת מערכות תקשורת... בדקתי קצת על מה לומדים וזה נראה דיי מעניין.. משלב אלקטרוניקה תכנות ועוד... אני רוצה לדעת עוד פרטים על המסלול ממשהו שמכיר או שיודע קצת יותר.. מה לומדים בכללי... ? עם איזה תואר יוצאים בסוף הלימודים ? איפה אפשר לעבוד במקצוע ? הבנתי שיש ביקוש גדול בהייטק למקצוע.. גם בארץ וגם בחול.. תודה על כל פרט שתוכלו לשתף

23. שיהיה לכולכם בוקר טוב אה, כן, משהו קטן, תשתדלו לא לזהם את הת'רד בחארטא, חבל שינעל, תודה.

• 60 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. היה ברשותי מפוח מעולה של Makita אך הוא נפח את נשמתו (אחרי מספר שנים של עבודה ללא רבב). אני לא מעוניין במשהו בסדר גודל של המקיטה, אך משהו שיעשה את העבודה. תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. זמר, כותב, מלחין ומנהל להקה קנדי טס בארה"ב בחברת United Airlines יחד עם חברי הלהקה שלו. מחלון המטוס ראו איך נזרקות הגיטרות היקרות, ואנשי החברה לא טרחו להתיחס להתראותיו. כמובן שהגיטרה היקרה נשברה ולא יכל להופיע איתה. הוא לא רצה "פיצוי על עוגמת הנפש" ואפילו לא על הפסד הכנסות פוטנציאלי. הוא בסך הכל ביקש שישלמו את עלות התיקון 1200 דולר. הם טירטרו אותו כמעט שנה בתשובות שליליות ומתנשאות, כנראה במגמה להתיש אותו עד שימאס לו, שהרי מה הוא לעומת החברה הגדולה ומשאביה מול הלקוח הקטן אם יעז לתבוע אותם. אז הוא באמת הותש ונמאס לו. אבל אז הוא כתב עליהם שיר: בתוך יומיים הקליפ זכה בלמעלה ממיליון צפיות, וזכה לדקות שידור ארוכות ויקרות בתחנות רבות בארה"ב כולל ברשתות כלל ארציות …

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים