עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by junding,

[glow=red,2,300]מונדיאל 2014[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca החלק השביעי מתוך הסיפור. מקווה שתהנו, תגובות! מי שרוצה חלקים קודמים שיבקש

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. כפי שהובטח, עקב הצפיות הרבות ומספר התגובות אני מפרסם לכם את החלקים הבאים מתוך הסיפור מי שהחמיץ את החלקים הקודמים, או שסתם מעוניין לקרוא שוב, מוזמן להכנס ללינק הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377123.0 החלקים החדשים: [glow=red,2,300]חלק 5 - 'שובה של השושלת'[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca [glow=red,2,300]חלק 6 - 'עד שהגברת הזקנה שרה'[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca מצפה לכמות גדולה בהרבה של תגובות מהטופיק הקודם, ומקווה שתהנו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Mesatla,

בקרוב מאוד עולה הסרט Postal לאקרנים הבמאי הוא הבמאי הכושל יו בול, הפעם רוב הביקורות אומרות שבסרט הזה אולי סוף סוף רואים ניצנים לגאונות מיו סוף סוף. לבעלי חור בהשכלה (לכאלה שיודעים לא לקרוא): יו בול הוא במאי סרטי-משחקים כושל שכל הסרטים שהוא יצר סוחפים הפסד אדיר ביותר והוא שובר שיאים כאדם שהורס משחקים בעזרת סרטים הטוב בעולם. לבעלי חור בהשכלה (לכאלה שיודעים לא לקרוא): הסרט הוא מבוסס משחק המחשב POSTAL משחק מחשב זה הוא אלים מגעיל ושובר שיאים בארצות הברית כמשחק שהעיפו כמעט כל החנויות. הסרט יוצא ב 12 לאוקטובר לקולנוע ומחר לאימיול סתם.. http://imdb.com/title/tt0486640 חיפשתי אם מישהו הזכיר אותו ולא ראיתי נושא אחד שיש עליו טריילר: בעמוד הראשי של האתר הראשי http://www.g…

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  4. ראיתי שיש פה עניין בכלי רכב בשלט רחוק, מעניין אותי לדעת מה יש פה לכל אחד D: אני אתחיל: Hirobo XRB (הגרסה האלחוטית כמובן) NIKO adventure 4X4 (ג'יפ בעל מימדים מכובדים, חשמלי) בננה 2000 אחרי ריסוק, מתוקנת חלקית סוברו אימפרזה 2.5 סמ"ק שאצלי לפעמים (בעיקרון לא שלי, אבל רוב הזמן היא פה) וססנה 182 חשמלית שאמורה להגיע יום רביעי D: תמונות של הכל בקרוב, מה איתכם? P:

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  5. אין, חייב להבין את זה. אפשר או אי אפשר? עברתי פה על הנושא של חן מ למי שמכיר, 35 עמודים! אבל זה היה בשנת 2009, לכו תדעו אולי השתנה משהו ב 2011 יאלה דיון נעיםן בלי מריבות, ולהסתכל משני צידי המטבע. שלא מורעל קרבי יגיב אי אפשר, ואחד שלא עשה צבא יגיד אפשר. תסתמכו על דברים שראיתם/יודעים על עובדות. לא מה שאתם חושבים. היום להפך אני שומע יותר ויותר שזה לא כמו פעם, אם לא עשית צבא? או סוף סוף עובד נורמלי שלא יצא לי כל כמה חודשים למילואים, יאלה בוא. - יש המון כאלה, תחפשו ותיראו שאני צודק. מעסיק רוצה עובד נטו. להבדיל ממעסיקים שהיו מ"פ וזה וזה - הרי ברור מה הם מחפשים.

• 72 תגובות
    • 5.9k צפיות
  6. Started by Ghtm,

בקיץ שעבר פתחו כאן דיון בדיחות ענק שנמשך איזה 28 עמודים עם בדיחות קורעות מצחוק, אז חשבתי למה לא לבדוק מה התעדכן השנה? אז אני אתחיל באחת וכל אחד יוסיף כמה שיש לו, הכל הולך P: שני חברים נפגשים. הראשון אומר לשני: וואי אתה לא יודע הייתי עכשיו בארה"ב, הייתי בגן חיות אתה לא יודע איזה חיות יש להם שם... השני: איזה? הראשון: הכל שם מלא דנגרוסים... אחד עם אוזניים גדולות אחד עם צוואר ארוך אחד עם אף ארוך... השני: מה זה דנגרוסים? אין כזו חיה... הראשון: בטח שכן! השני: לא. הראשון: אז למה על כל כלוב תלוי שלט " דונט פיד דה אנימלס, איטס דנגרוס"? נקוה שיצליח כמו שנה שעברה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. מה עדיף? להקצות יותר כסף למעבד וכך להרוויח מחשב יותר מהיר, או לחילופין להקצות יותר כסף לכרטיס מסך כדי שנקבל ביצועים חזקים יותר במשחקים לטווח הקצר... אולי בכלל עדיף לאזן ולצאת מגולחים משני הצדדים בצורה כזאת שהמחשב יהיה בינוני במקום חזק במשחקים או מהיר בתוכנות.... מה דעתכם? בהתחלה חשבתי שכדאי לרכוש INTEL חלש לעשות OC של איזה 60-70 אחוז ולהינות מזה... ולקנות כ. מסך חזק... כעת דעותיי השתנו - אני חושב שכדאי להשקיע במעבד חזק ולעשות לו OC להגיע לתוצאות טובות מאוד ולקנות כ. מסך בינוני (700-600) וכך עוד שנה-שנתיים להחליף כ. מסך ולהמשיך להינות ממעבד חזק לאורך זמן.

• 9 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. "איפה לגור" זה שאלה מעניינית. כי בדרך כלל לוקח זמן להכיר מה קורה בכל ישוב, ואיך הדברים מתנהלים שם. כמה זיהום יש, מה המצב של הדירות, מה המחירים, איך האנשים וכו. אני מעוניין לגור במקום שהוא עם "אווירה רגועה", דבר שנראה כאילו לא קיים במדינתנו. לא יותר מדי זיהום, ולא בנגב או במקום שלוקח יותר מ40 דקות לנסוע לתל אביב(בלי יום פקוק בצורה מטורפת). חשבתי על פרדס חנה כרכור, נראה שעונה על כל הפרמרטים מלבד פרמטר אחד שאני לא סגור עליו. הזיהום. המרכז בעצמו מזוהם, אבל אני לא סגור אם פרדס חנה מזוהמת יותר או פחות מהמרכז. במרכז יש הרבה מכוניות והרבה שריפות לא חוקיות, אבל בפרדס חנה יש לך את תחנת הכח בחדרה? אוליי דברים שמגיעים מהים? בקצרה מה אתם חושבים על פרדס חנה? הבנתי ש…

9. כמה הספקנו להתקדם ב100 שנה,מהאחים אורביל ווילבור רייט ועד לעידן כיום. מה שהספקנו ב100שנה לא עשינו במשך מאות ואלפי שנים,ועם כול הטוב שבעיניין תכלית האדם היא להרוס את עצמו. בנושא זה נתעסק בהתקדמות האדם ב100 שנים האחרונות אללה שפכו קצת פניני חוכמה. דיון פורה ומהנה Guardian angel

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  10. זהירות הדיון מלא ספולירים מה הכי אהבתם? ממה התאכזבתם? ובסופו של דבר איך היה? אני אישית הכי אהבתי את סיפור האהבה של סנייפ ללילי זה ענה לי על אינספור שאלות והיה מרגש למדי. אהבתי שרולינג לא חסכה בדמויות וחיסלה אותן בכל רחבי הספר. התאכזבתי מזה שאף אחד מ [הארי,רון,הרמינוי,ג'יני] לא מת, שלא הזיכרו מה קרה הבסוף לדארסלים,שרולינד לא גילתה מה נהיה מהארי בסוף ומי מנהל את הגוורטס עכשיו. בנוסף הסצנה הסופית נגד וולדמורט הייתה מוגזמת, ולמה לא היה אף אחד בשפ פרד? או גורג'? אני כבר לא זוכרמי מהם מת... בנוסף חלקים מסויימים של הספר היו מבלבלים מדי והמעברים הלא קשורים לשפה ארכאית גם פגעו. והסוף, הסוף פשוט טוב מדי. חסר שם סבל כאב ויסיורים. א וגם ציפיתי שאחרי שהוא ביצע 2 קללות שאין עליהן מחילה…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אוקיי חבר'ס, החלטתי לקחת יוזמה ולפתוח תראד של התחפושות שלכם/חברים שלכם/אנאערף... מה שתביאו קיצר, זה אני. ניראה קצת ערס נכון, אבל אני מקבל את זה בכיף. אני אישית נותן פרס למי שמגלה למה אני התחפשתי (ולא, זה לא ערס מצוי או מורעל של הצנחנים ויקטור....)

• 84 תגובות
    • 7.4k צפיות
  12. אוקי כאן נדבר כל מהלך הכיפור כמובן מי שיהיה על המחשב בטח ישעמם לו אם הוא לא יראה סרטים או משהו בואו נמצא איזה משחק כייפי לעשות או לדבר ככה על איזה מוצר חדש בשוק המשחקים או משהו אין לי מושג ואולי גם נסדר משחק רשת שנשחק בו ביחד באיזה שרת (הכל יהיה ריקD:) בנתיים יש לי רק America's Army 2.8.2 וSan Anreas Multiplayer! סאן אנדרס ברשת. וCS + CZ פרוץ. יש גם Age of Mythology וAge of Mythology - The Titans Expansion. יאללה אנשים תציעו משחקים שנשחק אם אני יוכל אני יריץ לכם גם שרת על היעודי שלי שרת וונטרילו! 80.179.153.12 9957 גרסא 2.3 להורדת ונטרילו www.ventrilo.com כדי שנזה אותכם תכנסו עם טאג [HWz]Username פעילות עכשווית: אוקי כרגע אנחנו משחקים SAMP בשרת 84.9…

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. ועוד קטעים שצונזרו.. : http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ClipMediaID=74905&ak=null&nb=1 "שמעתם עליה, חיכיתם לה, עכשיו אתם יכולים לראות אותה. יב"ז מתמזמזת עם טלי שרון ועוד קטעים שצונזרו מטלנובלה בע"מ" מקור:Ynet לדיון בלבד. לא לשימוש בלתי הולם. מה דעתכם על הסדרה? מיהו השחקן הטוב ביותר לדעתכם? מי השחקנית הכי שווה? (תענו בסקר)

• 59 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. Started by JUNGLE,

עייף שיהיה ללט

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Rhx,

היי.. ובכן, מאז הדיון שלי אז של המוזיקה לא ראיתי שנפתח דיון אחד אחר גדול. ואני מניח שהפלייליסטים שלכם התחדשו מאז.. 8) אז בואו נראה מה כל אחד אחר שומע, סגנון מוזיקה, אמנים מסוימים וכו'.. תנו המלצות לשירים, שתפו אחד את השני בכיף. אם בא לכם אפשר לעשות את ה'מסורת' כמו בדיונים הקודמים, ולומר על איזה שיר הנגן שלכם יושב כרגע. דיון מהנה שיהיה לכם.

• 142 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. דיון מוזיקה,דברו על מוזיקה כמה שאתם רוצים,איזה להקות/שירים אתם שומעים. משום מה הדיון הקודם נעלם. להקות/אמנים שאני שומע.. Black eyes peas Lil John,Chingy,DMX,Dr.Dre,Nelly,Luda,Snoop dog,2Pac,Eminem ושאר הראפרים למיניהם,מכל אמן יש לי כמה שירים ויש לי עוד כמה אמנים ששכחתי,אני מתקדם כרגע לראפ האיכותי. Oasis Sean Paul Will smith (יש לו כמה שירים שבהחלט אהבתי.) Skazi(לא שומע הרבה,אבל יש מעט שאני אוהב) Greenday(אולי שתי שירים,בכל זאת נחמדים) קצת ללהיטים משנות ה70' 80 ו90': Abba Forginer Queen Hair יש שם בהחלט כמה שירים שכיף לשמוע. אני שומע כל שיר שטוב לי לאוזן,במילים אחרות שאני אוהב אותו אבל אני מחבב בעיקר את הז'אנר הראפ,רוק,פופ.(הרוק לא ממש,אבל עדיין …

• 75 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. שלום לכם חברים אני מתעסק בתחום הדו"ג בשנה האחרונה ורציתי לתת קצת דעה... היחס שהמשתמש "פול גז" קיבל פה הוא מתחת לכל ביקורת. אתם מתנהגים בידיוק כמו ערס ממוצע - תוקפים אותו בפרהסיה, סוקלים אותו באבנים ... לא רצינים כמו שאתם מתיימרים להיות. יורדים על העיתונות הדו גלגלית בארץ שאף אחד לא טורח לקחת לידיים ולהרים ברמות בינ"ל... למרות שחבר'ה בידיוק כמוני וכמוכם עובדים 24 שעות כבר מס' שנים על כתבות לאופנועים שיותר משובחות מעיתונות אינטרנטית... חח מזכיר לי שרשור על אירן שהתעללו שם באסירים, שסקלו באבנים אנשים...אמרתם שאתם נגד זה... מילולית גם נחשב. ביטוח החובה הינו מעוות מהיסוד וצריך לחזור לחוקים ישנים אשר לתקנו כמו שצריך... תראו מדינות אחרות כמו אנגליה ששם כל דרגות הסיכון וה…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום אנשים הנושא הזה מעניין אותי כי אני עוד חודשיים וחצי מתגייס וזה מתחיל להיות משהו שאני רואה בו חשוב... אז ככה:נכון החיילים אחרי שיש את שרשת החיול בבקום וכל זה מקבלים תעודת חוגר?ונכון זה מאפשר להם לנסוע ב3 שנים האלו בתחבורה הציבורית חינם לכל מקום בארץ בו הם משרתים או חוזרים הבייתה לא משנה איזו חברה ציבורית? אבל,האם המדינה,או יותר נכון רכבת ישראל או אגד או כל חברה אחרת לא מפסידה המון כסף מיזה שהם נותנים לחיילים את האופציה בחינם?האם הם לא מעדיפים שהחיילים יהיו כמו כולם וישלמו ואת הכסף החברות ישקיעו בשיפורן?או שבגלל שצריך לנסוע כל יום למקומות מאוד רחוקים הם מתחשבים בחיילים שזה יוצא להם המון כסף ל3 שנים האלה? או שבכלל,עצם זה שהנסיעות הן בחינם,זו הוקרת התודה של המדינה על כך …

• 77 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. Started by Yair Tz,

מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אז שמתי לב שיש כאן כמה חובבי ספרים מושבעים כמוני, אז למה שלא נתחיל ת'רד על ספרים שאנחנו אוהבים? בואו נחלק את זה ל3 חלקים: 1. ספרים שקראתם ואתם ממליצים בחום 2. ספר שאתם קוראים כרגע וחוות דעת עד כה 3. ספרים שמחכים לכם על המדף נא להמנע מספויילרים _____________________________________________________________________________________ 1.מתוך מאות הספרים שקראתי בחיים הכי התחברתי לסגנון הכתיבה של דן בראון,אז ברשימה הספרים שאני אוהב וממליץ נמצאים רוב הספרים של הסופר דן בראון ("צופן דה וינצ'י" , "מלאכים ושדים") אני נורא אוהב את סגנון הכתיבה של דן, העלילה תמיד זורמת בקצב מסחרר ובאותו הזמן גם לומדים המון דברים חדשים בלי לפגוע בקצב העלילה. 2.אז אני כרגע קורא ספר עיוני בשם "בלי לוגו" …

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by stone cold,

טוב אז ככה ,אני לא מתכנן עוד איזה דיון בעיקר אלי ומקווה שזה לא יתפתח לזה ,אלה שכל אחד יספר את הדברים שלו ונוציא פה עצבים ביחד בכל מקרה זה הסיפור שלי בקיץ האחרון היתה לי עבודה נוספת ,בדרך כלל בשבתות מתוך בערך 4 חודשים שהיתי שם ,חודשים אחרונים התחלתי לדבר עם איזה בחורה שם כמובן יצא לי לדבר סתם עם אחרות ,אבל זאת היתה שונה למה ? פשוט מאוד עשתה לי חיוכים ,מבטים,הערות על אוכל לא טוב שאני אוכל וכו הבעיה הגדולה שפעם זה היה ככה ופעם מבט כאילו אני עשוי מחרא ושיחקה איתי ככה חודשים ,כל פעם שאני חשבתי ליתרחק ,נתנה איזה חיוך או צחוק או משהו בכל מקרה ,הזמן של העבודה הלך ליגמר ,ודי ניקשרתי לא היה לא חיבוק אפילו ולא כלום ,לא משהו שיתן לי ביטחון לעשות מהלך אמיתי ג…

22. האם היטלר באמת התאבד? מה הראיות לכך? מה שידוע לי זה שמקורבים להיטלר אמרו שהוא התאבד, מצאו גולגולת עם חור בראש וזכוכית מהציאניד והראייה השנייה זה שרופאת השיניים של היטלר אמרה שהשיניים שלו מתאימות (מקורבים = אנשים שעבדו תחתיו/נאצים בדעותיהם) שאלה שנייה: האם היפנים העתיקו את התרבות האירופאית שהצליחה באותה תקופה/התרבות הגרמנית/נאצית? מה שידוע לי שהם פשוט העתיקו כל מה שקורה במערב וככה הכניסו את המודרניזציה

23. קודם כל זה לא דיון שמתבכין על משהו לאפך עומרי אם אתה קורא את זה אז באמת כל הכבוד על החלק הזה באתר :yelclap: בכל מקרה קוראים אחרים זה לא דיון על מכירות פה אז בלי אני מוכר את זה קונה את זה בכל מקרה רציתי להמליץ פה על משהו וזה לפתוח בTradeZone חלק שמוקדש למכירת קונסולות כולל אביזרים ומשחקים וכולל משחקי מחשב אני חושב שיש באתר הזה הרבה אנשים שמתעצבנים על פירטיות ודברים בסגנון ודווקא חלק כזה יכול מאוד לעזור כי יהיה נוח יותר לקנות\למכור משומש לי יש מחשבות שלי על דברים שאני רוצה לקנות בתחום הקונסולות אבל לא רוצה לשלם את הסכומים הגבוהים למוצר חדש בארץ ואני בטוח שיש רבים אחרים שרוצים לקנות ולמכור משומש בכל מקרה זה ההמלצה שלי ואני מקווה שזה יתקבל

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by benor,

סרטון, שמסכם את אופן הלימודים באונ' הפתוחה. http://www.youtube.com/watch?v=_qppK1lL7eA

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם! תיראו יש לי ממש בעיה בשאלות הפתחות... ז"א באמריקאיות אני די טוב , אבל אני נופל על הפתוחות... ואני מבין כיאלו ממש טוב את הסיפור אבל קשה לי לנסח את התשובה... אז לקראת המועד ב' מחר אולי תשתפו אותנו בטיפים שעוזרים באנסין תודה מראש !

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.