עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוקי כאן נדבר כל מהלך הכיפור כמובן מי שיהיה על המחשב בטח ישעמם לו אם הוא לא יראה סרטים או משהו בואו נמצא איזה משחק כייפי לעשות או לדבר ככה על איזה מוצר חדש בשוק המשחקים או משהו אין לי מושג ואולי גם נסדר משחק רשת שנשחק בו ביחד באיזה שרת (הכל יהיה ריקD:) בנתיים יש לי רק America's Army 2.8.2 וSan Anreas Multiplayer! סאן אנדרס ברשת. וCS + CZ פרוץ. יש גם Age of Mythology וAge of Mythology - The Titans Expansion. יאללה אנשים תציעו משחקים שנשחק אם אני יוכל אני יריץ לכם גם שרת על היעודי שלי שרת וונטרילו! 80.179.153.12 9957 גרסא 2.3 להורדת ונטרילו www.ventrilo.com כדי שנזה אותכם תכנסו עם טאג [HWz]Username פעילות עכשווית: אוקי כרגע אנחנו משחקים SAMP בשרת 84.9…

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. ועוד קטעים שצונזרו.. : http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ClipMediaID=74905&ak=null&nb=1 "שמעתם עליה, חיכיתם לה, עכשיו אתם יכולים לראות אותה. יב"ז מתמזמזת עם טלי שרון ועוד קטעים שצונזרו מטלנובלה בע"מ" מקור:Ynet לדיון בלבד. לא לשימוש בלתי הולם. מה דעתכם על הסדרה? מיהו השחקן הטוב ביותר לדעתכם? מי השחקנית הכי שווה? (תענו בסקר)

• 59 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. Started by JUNGLE,

עייף שיהיה ללט

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by Rhx,

היי.. ובכן, מאז הדיון שלי אז של המוזיקה לא ראיתי שנפתח דיון אחד אחר גדול. ואני מניח שהפלייליסטים שלכם התחדשו מאז.. 8) אז בואו נראה מה כל אחד אחר שומע, סגנון מוזיקה, אמנים מסוימים וכו'.. תנו המלצות לשירים, שתפו אחד את השני בכיף. אם בא לכם אפשר לעשות את ה'מסורת' כמו בדיונים הקודמים, ולומר על איזה שיר הנגן שלכם יושב כרגע. דיון מהנה שיהיה לכם.

• 142 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. דיון מוזיקה,דברו על מוזיקה כמה שאתם רוצים,איזה להקות/שירים אתם שומעים. משום מה הדיון הקודם נעלם. להקות/אמנים שאני שומע.. Black eyes peas Lil John,Chingy,DMX,Dr.Dre,Nelly,Luda,Snoop dog,2Pac,Eminem ושאר הראפרים למיניהם,מכל אמן יש לי כמה שירים ויש לי עוד כמה אמנים ששכחתי,אני מתקדם כרגע לראפ האיכותי. Oasis Sean Paul Will smith (יש לו כמה שירים שבהחלט אהבתי.) Skazi(לא שומע הרבה,אבל יש מעט שאני אוהב) Greenday(אולי שתי שירים,בכל זאת נחמדים) קצת ללהיטים משנות ה70' 80 ו90': Abba Forginer Queen Hair יש שם בהחלט כמה שירים שכיף לשמוע. אני שומע כל שיר שטוב לי לאוזן,במילים אחרות שאני אוהב אותו אבל אני מחבב בעיקר את הז'אנר הראפ,רוק,פופ.(הרוק לא ממש,אבל עדיין …

• 75 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. שלום לכם חברים אני מתעסק בתחום הדו"ג בשנה האחרונה ורציתי לתת קצת דעה... היחס שהמשתמש "פול גז" קיבל פה הוא מתחת לכל ביקורת. אתם מתנהגים בידיוק כמו ערס ממוצע - תוקפים אותו בפרהסיה, סוקלים אותו באבנים ... לא רצינים כמו שאתם מתיימרים להיות. יורדים על העיתונות הדו גלגלית בארץ שאף אחד לא טורח לקחת לידיים ולהרים ברמות בינ"ל... למרות שחבר'ה בידיוק כמוני וכמוכם עובדים 24 שעות כבר מס' שנים על כתבות לאופנועים שיותר משובחות מעיתונות אינטרנטית... חח מזכיר לי שרשור על אירן שהתעללו שם באסירים, שסקלו באבנים אנשים...אמרתם שאתם נגד זה... מילולית גם נחשב. ביטוח החובה הינו מעוות מהיסוד וצריך לחזור לחוקים ישנים אשר לתקנו כמו שצריך... תראו מדינות אחרות כמו אנגליה ששם כל דרגות הסיכון וה…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום אנשים הנושא הזה מעניין אותי כי אני עוד חודשיים וחצי מתגייס וזה מתחיל להיות משהו שאני רואה בו חשוב... אז ככה:נכון החיילים אחרי שיש את שרשת החיול בבקום וכל זה מקבלים תעודת חוגר?ונכון זה מאפשר להם לנסוע ב3 שנים האלו בתחבורה הציבורית חינם לכל מקום בארץ בו הם משרתים או חוזרים הבייתה לא משנה איזו חברה ציבורית? אבל,האם המדינה,או יותר נכון רכבת ישראל או אגד או כל חברה אחרת לא מפסידה המון כסף מיזה שהם נותנים לחיילים את האופציה בחינם?האם הם לא מעדיפים שהחיילים יהיו כמו כולם וישלמו ואת הכסף החברות ישקיעו בשיפורן?או שבגלל שצריך לנסוע כל יום למקומות מאוד רחוקים הם מתחשבים בחיילים שזה יוצא להם המון כסף ל3 שנים האלה? או שבכלל,עצם זה שהנסיעות הן בחינם,זו הוקרת התודה של המדינה על כך …

• 77 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by Yair Tz,

מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אז שמתי לב שיש כאן כמה חובבי ספרים מושבעים כמוני, אז למה שלא נתחיל ת'רד על ספרים שאנחנו אוהבים? בואו נחלק את זה ל3 חלקים: 1. ספרים שקראתם ואתם ממליצים בחום 2. ספר שאתם קוראים כרגע וחוות דעת עד כה 3. ספרים שמחכים לכם על המדף נא להמנע מספויילרים _____________________________________________________________________________________ 1.מתוך מאות הספרים שקראתי בחיים הכי התחברתי לסגנון הכתיבה של דן בראון,אז ברשימה הספרים שאני אוהב וממליץ נמצאים רוב הספרים של הסופר דן בראון ("צופן דה וינצ'י" , "מלאכים ושדים") אני נורא אוהב את סגנון הכתיבה של דן, העלילה תמיד זורמת בקצב מסחרר ובאותו הזמן גם לומדים המון דברים חדשים בלי לפגוע בקצב העלילה. 2.אז אני כרגע קורא ספר עיוני בשם "בלי לוגו" …

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by stone cold,

טוב אז ככה ,אני לא מתכנן עוד איזה דיון בעיקר אלי ומקווה שזה לא יתפתח לזה ,אלה שכל אחד יספר את הדברים שלו ונוציא פה עצבים ביחד בכל מקרה זה הסיפור שלי בקיץ האחרון היתה לי עבודה נוספת ,בדרך כלל בשבתות מתוך בערך 4 חודשים שהיתי שם ,חודשים אחרונים התחלתי לדבר עם איזה בחורה שם כמובן יצא לי לדבר סתם עם אחרות ,אבל זאת היתה שונה למה ? פשוט מאוד עשתה לי חיוכים ,מבטים,הערות על אוכל לא טוב שאני אוכל וכו הבעיה הגדולה שפעם זה היה ככה ופעם מבט כאילו אני עשוי מחרא ושיחקה איתי ככה חודשים ,כל פעם שאני חשבתי ליתרחק ,נתנה איזה חיוך או צחוק או משהו בכל מקרה ,הזמן של העבודה הלך ליגמר ,ודי ניקשרתי לא היה לא חיבוק אפילו ולא כלום ,לא משהו שיתן לי ביטחון לעשות מהלך אמיתי ג…

11. האם היטלר באמת התאבד? מה הראיות לכך? מה שידוע לי זה שמקורבים להיטלר אמרו שהוא התאבד, מצאו גולגולת עם חור בראש וזכוכית מהציאניד והראייה השנייה זה שרופאת השיניים של היטלר אמרה שהשיניים שלו מתאימות (מקורבים = אנשים שעבדו תחתיו/נאצים בדעותיהם) שאלה שנייה: האם היפנים העתיקו את התרבות האירופאית שהצליחה באותה תקופה/התרבות הגרמנית/נאצית? מה שידוע לי שהם פשוט העתיקו כל מה שקורה במערב וככה הכניסו את המודרניזציה

12. קודם כל זה לא דיון שמתבכין על משהו לאפך עומרי אם אתה קורא את זה אז באמת כל הכבוד על החלק הזה באתר :yelclap: בכל מקרה קוראים אחרים זה לא דיון על מכירות פה אז בלי אני מוכר את זה קונה את זה בכל מקרה רציתי להמליץ פה על משהו וזה לפתוח בTradeZone חלק שמוקדש למכירת קונסולות כולל אביזרים ומשחקים וכולל משחקי מחשב אני חושב שיש באתר הזה הרבה אנשים שמתעצבנים על פירטיות ודברים בסגנון ודווקא חלק כזה יכול מאוד לעזור כי יהיה נוח יותר לקנות\למכור משומש לי יש מחשבות שלי על דברים שאני רוצה לקנות בתחום הקונסולות אבל לא רוצה לשלם את הסכומים הגבוהים למוצר חדש בארץ ואני בטוח שיש רבים אחרים שרוצים לקנות ולמכור משומש בכל מקרה זה ההמלצה שלי ואני מקווה שזה יתקבל

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by benor,

סרטון, שמסכם את אופן הלימודים באונ' הפתוחה. http://www.youtube.com/watch?v=_qppK1lL7eA

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם! תיראו יש לי ממש בעיה בשאלות הפתחות... ז"א באמריקאיות אני די טוב , אבל אני נופל על הפתוחות... ואני מבין כיאלו ממש טוב את הסיפור אבל קשה לי לנסח את התשובה... אז לקראת המועד ב' מחר אולי תשתפו אותנו בטיפים שעוזרים באנסין תודה מראש !

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אתם מוזמנים לזרוק רעיונות או סרטונים (לא חיב להיות אמיתי ) ראיתי כרגע סרטון על מוצר כזה (בדיחה של מישהיא ) וחשבתי לפתוח דיון כזה בכל מקרה קבלו -מחזיר DVD לאחור ...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tominalex,

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by benor,

מפונקים: חלק א' במלואו

• 94 תגובות
    • 7.8k צפיות
  18. Started by stone cold,

תגידו גם לכם יש הפסקות חשמל מעצבנות היום של שנייה אחת כל פעם ? מזל שיש לי אל פסק ככה שהמחשב לא נדפק אבל זה מעצבן לגמרי אם אין להם מספיק הספק להיום אז שיעשו הפסקות חשמל ארוכות יותר ולא שנייה אחת אבל הרבה פעמים כי זה דופק מוצרי חשמל ומעצבן ברמות :pissed:

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. רבותיי! ביום שני הקרוב יש לי בגרות בע"פ באנגלית (Oral Exam), ואחת מהדרישות היא להכין פרוייקט על: רומיאו ויוליה או The Giver... אני בחרתי ברומיאו ויוליה, כי אני יותר מתחבר לזה וקשה לי (מבחינת שיעמום) לקרוא את The Giver. אני מחפש כל חומר/אתר שיכול לעזור לי בהכנת הפרוייקט (או להביא לי פרויקט מוכן, אפילו אם הפרוייקט כתוב בעברית [יותר טוב]) על שייקספיר, או אם יש לכם על The Giver (כן, אני נואש). באמת, חברים! כל תגובה עם אינפורמציה, ולו המעטה ביותר יכולה לסייע לי מאוד לקראת הפרוייקט הזה. אני בלחץ אטומי וממש אין לי מושג איך להצליח להכין את הפרוייקט הזה ליום שני, אז אם אתם חושבים שאתם יכולים לעזור לי *אפילו קצת* אל תתביישו לעשות את זה. כמו כן, אם אתם מכירים אתרים שמציעים תקצירים…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. בעיקבות הפירסום הזה- http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/ פתחתי תדיון אני אישית סבלתי מ4 6600GT פגומים 9800פרו שבהתחלה נידפק לו המאוורר וכמה חודשים אחרי התיקון מת לגמרי ולוח אם בעיתי כל המוצרים של גיגביט ואף חברה אחרת לא גרמה לי כל כך בעיות אז אני יודע שלא כל מוצר שלהם תקול ושהרבה בפורום ממליצים הליהם אני אישית לא יקנה מהם כלום למרות המחיר בזול תאמינו לי זה לא כיף לחזור אם 6600GT הביתה אחרי כמה חודשים אם 8500(הישן של ATI ) בגלל שה9800 פרו יתקלקל ולגלות שה6600GT הגיע מקולקל

21. Started by SciFi7,

שלום רציתי לדעת איזה סידרות אתם רוצים, על איזה אתם ממליצים וכאן בכללי יהיה מקום לדבר אליהם... אני רואה : אבודים , נמלטים, גיבורי על, שואה גרעינית.... את כולם אני אוהב (את אבודים וגיבורי על, אני ממש אוהב ). נמלטים ידרדרה השנה מאוד ושואה גרעינית גם סידרה נחמדה מאוד על איזה סידרות אתם ממליצים?

• 54 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב שכל אחד ישלוף את הסרטים המסריחים שהוא ראה כולל קצת הסבר מה מסריח כמובן אני יתחיל American High School טוב אז ככה העטיפה והטרילר של הסרט ניראים נחמדים אפשר לחשוב שזה איזה אמריקאן פאי קלון בפועל מקבלים אמריקאן פאי קלון סוג ז שלא מעורר אף גיחוך הסרט הזה פשוט משעמם -משעמם ברמה כזאת שכבר עדיף לראות איזה תוכנית זבל בטלוויזיה מהסרט הזה בכלל עדיף לעביר את הזמן ביוטיוב ולא להתקרב הסרט הזה מזכיר לי קונסולות סיניות בהשראת קונסולות יפניות כמו VII \ופופסטישן \וזבל אחר השם מזכיר את אמריקאן פאי וגם העטיפה אבל מה שיש בתוכו זה חראה של קרנף חולה בצהבת שהשתין אליו קוף ראדיואקטיבי שדפק בואש בקיצור להתרחק

• 168 תגובות
    • 18.8k צפיות
  23. Started by stone cold,

היום ראיתי עריכה של המטריקס 2+3 בשם DEZIONIZED פשוט לקחו 2 סרטים משעממים העיפו תחלקים של הדרמה ויצרו סרט פעולה מאוד נחמד אז קודם כל מה אתם חושבים על העריכות האלה? וחוץ מיזה יש לכם המלצות לסרטים אחרים כאלה? רק תישמרו על חוקי הפורום בבקשה אז בלי לינקים להורדות ודברים בסיגנון בבקשה

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  24. טוב אז ככה בזמן האחרון יצא לי ליצפות בכל מיני פרסומות ישנות שחלקן מצחיקות היום (לפחות אותי ) לדוגמה שנינטנדו הוציאו את הNES בארצות הברית שוק הקונסולות היה מת אז -אז תיראו מה הכניסו לבנדל למשוך קונים -ותירו מאיזה משחקים התלהבו אז - בכל מקרה כמובן לא חיבים בתחום המשחקים תשלפו פרסומות בסגנון בשביל הצחוקים

25. טוב קצת לפני חיפה נגד זלצבורג שמעתי בסבבה קצת שירים ישראלים ואני מדבר על גידי גוב \שלומו ארצי \וכו בכל מקרה ניתקלתי בשיר הזה - http://www.youtube.com/watch?v=dohxeghjVLE&feature=related בחיים אבל בחיים לא הייתי מאמין שזה אריק אינשטיין בכל מקרה תשלפו שירים אחרים משעמם לי -אין בעיה אם שירים גם מחול

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.