עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם הודעה זאת מיועדת לבעלי רישיון נהיגה: אנא חיתמו על העצומה שהכנתי אתמול בנושא העלאת המהירות המותרת בכבישים הבין עירוניים, נושא שידוע אצל כל חובב רכב. ביחד נצליח (אולי) לשנות את החוק ההזוי הנהוג כיום. אם אפשר, פרסמו עצומה זאת בכל דרך אפשרית המקובלת כיום, ע"מ לצבור חתימות נוספות. אשתדל להפיץ ברוב הפורמים. כמו כן, אשמח להערות, אני יכול לערוך את העצומה בכל עת. קישור לעצומה ולפרטים: http://www.atzuma.co.il/petition/stio/1 תודה לכולם, גיא.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by AtR,

http://www.youtube.com/watch?v=46V-6rZt_tk נראה ממש מצוין רק לפי הטריילר לי אישית אין סבלנות מה דעתכם?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שמעתי קוממיקאי משתמש במנגינה של שיר מוכר ורציתי לדעת מה שם השיר המקורי (בשביל לקנות את האלבום כמובן) של השיר: הינה לינק לחיקוי, ממליץ לשמוע ממש מצחיק גם אם לא תוכל לעזור.. http://rapidshare.de/files/2887471/shimp.mp3.html תודה מראש, אני יודע שזה אמור להיות chimp, קורה.. :-X *עריכה, עוד אחד: http://rapidshare.de/files/2906095/children.mp3.html

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by Internal,

aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  5. למה אנשים בפורום עדיין משתמשים בIE6? יכול להיות שהOS לא חוקית אז אין להם אישור לIE7?

• 73 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שלום חברים, איני בטוח אם זה המקום הנכון לכן אם טעיתי אנא נתבו אותי לדרך הישר. אז ככה יש לי ידיים מזיעות (כפות הידיים עצמן), בזמן האחרון זה התחיל ממש להפריע לי, יש איזושהי דרך לעצור את התופעה? מישהו בעל ניסיון עם מלחמה בזעת ידיים? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by darkman,

למישהו יש אתרים מומלצים למה משעממם בשיעורים....

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  8. רציתי לדעת אם נגיד יש לי 1.5 בעין אחת ו1.25 בעין השניה כמה פרופיל יורידו לי אם בכלל?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  9. לפני כחודש בערך ההורים שלי רכשו רכב חדש (הונדה סיוויק 2008). ורציתי לשאול, אני יודע שכשקונים רכב חדש המוכרים אומרים לא להביא את האוטו לידיי מאמץ, ולא לעשות Kick-Down (אוטומט נו..) לפרק זמן מסויים.. כי המנוע חדש וזה לא בריא בשבילו.. האם זה נכון הדבר או סתם קשקוש?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by fuck off,

רעיונות בבקשה. רוצה שיהיה שימושי ועמיד לאורך שנים.

11. פתאום בשנים האחרונות התימנים לקחו להם את הבכורה? ממתי? :s05:

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. http://www.nothingtoxic.com/media/1184390405/Awesome_Russian_Ninja_Will_Destroy_You_and_Everyone_Else :lol:

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Rafi921,

שלום, איני מחפש ספק דואר אלקטרוני מאובטח שעובד עם תוכנת windows live mail ומאפשר שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מוצפן דרך התוכנה תודה

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by pain_killer12,

חברים, חניתי בכחול-לבן בלי לשלם וקיבלתי דו"ח 100 ש"ח על השמשה. רציתי לדעת אם בקרוב אני צריך לצפות שיגיע מכתב עם הדו"ח הביתה, או שאני יכול ללכת לשלם את זה וזהו? וככה להינצל מכאב הראש של ההורים. ד"א, איפה משלמים את זה? בבנק? בדואר? תודה מראש לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. מדובר בגג אסבסט. בגלל שהוא בצורה גלילית הציפורים יכולות להיכנס ולעשות חיים. התקרה של המגורים הופכת להיות הריצפה שלהן, ושומעים את כל הריצות וההליכה. אם מישהו לא הבין אז אני אצלם אם תבקשו. האם הפתרון הוא לשים רשת מסביב לגג? אם כן - איך מדביקים? כי אני חשבתי עם סיליקון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by imac,

עד עכשיו היה לי X60 חוץ מזה שהוא היה קצת גדול הייתי מסתדר איתו סבבה... אבל עכשיו משום מה הוא לא נדלק.. ואני ינצל את ההזדמנות כדי לקחת פלאפון חדש יותר קטן.. ראיתי באתר האינטרנט של פלאפון בקטלוג המכירים את הפלאפון הזה - Telit x110, הוא נראה דיי קטן ויש לו מפרט נחמד מאוד.. האם מישהו התנסה עם הפלאפון? ויכול לתת ביקורת קטנה? ושאלה נוספת, האם כשאני מחליף פלאפון (אם הוא מקולקל) אני מקבל זיכוי כל שהוא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bumpd,

we need peace in the midele east יבני זונות ערבים פרידמנים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. השאלה בכותרת- אם יש ספרים מומלצים מיוחדים או לחלופין דרכים אחרות(סיכומים, אתרים מועילים..) להסיר 6 שנות חלודה לפני תחילת טכנוסיוט. בתודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. במחסן המשקי/טכני של בי"ח כרמל, ששם אני מתנדב, יש מקרר אמקור 600XL, אשר כל הזמן המקפיא נחסם בקרח. בשלט שבתוך המקרר, רשום שיש בו הפשרה חצי אוטומטית, ובחוגה של הטרמוסטט, יש כפתור אדום, שככל הנראה מפעיל את ההפשרה. עד כמה שידוע לי, מקררים ומקפיאים שאינם מסוג No-frost, מפשירים באמצעות גופי חימום את הקרח במקפיא. השאלה היא האם הדגם המצויין לעיל משתמש בגופי חימום לצורך ההפשרה? או שההפשרה פשוט מפסיקה את פעולת המקרר וצריך לפתוח את דלת המקרר והמקפיא, עד שההפשרה מסתיימת? תמונות של המקרר: 1. המקרר בכללי 2. תקריב של הטרמוסטט וכן כפתור ההפשרה האדום והשלט של המקרר

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. יש ארגון אחד בארץ הזאת, שנלחם באיום שהולך וגדל לנו מתחת לאף. יש חבורות של נוצרים, פה בארץ, שהמטרה העיקרית שהם קמים בשבילה בבוקר, היא לקחת מאיתנו יהודי, ולהפוך אותו לנוצרי. ברגע שיהיה פה רוב לא יהודי, אין צורך לכתוב מה יקרה. זה ברור לכולם. הפן האישי שלי בסיפור: בעבר לא היה לי בעיה עם נוצרים, בין השאר, כי פשוט לא חשבתי על הנזק שהם גורמים לנו, כקבוצה, שבני אדם, כיהודים וכמדינה. אבל ש-5 שנים מתרוצצים סביבי האנשים האלה, מנסים לשכנע בשקרים אנשים תמימים וחלשים, להצטרף לנצרות. ב-5 שנים הראשונות החלטתי להתעלם, אבל אחרי 5 שנים, שיום יום (לצערי ככה זה איפה שאני חי), אני פוגש את התתי אדם האלה, אני מבין שאין דרך אחרת. הם יאכלו לנו את המדינה... ברור מה המטרה של הפעולות שלהם, זה לא לעזו…

• 76 תגובות
    • 7.5k צפיות
  21. Started by slim_shady,

פשוט התוכנית הכי טובה על המסך! היום (יותר נכון אתמול 01:25) החזירו את הסדרה לעונה ה-13... צפייה נעימה!

• 149 תגובות
    • 14.2k צפיות
  22. Started by שורטי,

לא קראתי את חוקי הפורום ולכן ההודעה שלי נמחקה וננעלה.

23. Started by רומן גרוס,

יש להם 2 מספרי טלפון שירות / תמיכה טכנית 1599-59-2000/1 ובשניהם יש מזכירה " שלום הגעתם לבזק הקו איננו מחובר אתכם הסליחה " השאלה אם החברה לפני סגירה או שזה תקלה של בזק ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. תושבים רבים בצפון הארץ ובמרכזה דיווחו על גרם שמיימי שנראה חוצה את שמי הארץ. כמה מהעדויות טענו כי אותו גוף אף השמיע שריקה במעופו. גם למוקד החירום של המשטרה באזור השרון הגיעו פניות רבות מאזרחים שצפו בתופעה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3565737,00.html

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים