כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
http://eliad.org/viewer.php?id=1251490129.bmp בקישור עצמו מופיעים שני תרגילים שמישום מה לא יוצא בהם פתרון מודה מראש לכל מי שמנסה או שיפתור את התרגילים.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
פעם קודמת שנסעתי לקחתי קו 11 מחוף הכרמל, אבל עכשיו אני רואה שהוא פועל רק בצהריים של יום שישי(או שהאתר של אגד דפוק... בכל מקרה הוא דפוק אבל אולי הוא גם מטעה). בכל מקרה אני צריך להגיע לשם ב9 מתל אביב ואשמח לעזרה. קו 142 ממרכזית המפרץ, עכשיו מה השם שנתנו למרכזית המפרץ ברכבת ישראל :\? זה בת גלים? טוב כנראה שזה בת גלים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קרה לכם פעם שפגשתם מישהי ממש חמודה במקום ציבורי מסויים (נניח אוטובוס) ודיברתם קצת בדרך והיא ממש נראתה לכם הטיפוס המתאים לקשר,לפחות מהתרשמות ראשונית,(נמאס לי כבר מקשרים חסרי טעם שהעיקר בהם זה הסקס) אבל משום מה לא מצאתם רגע נכון לבקש ממנה את המספר שלה\לא מצאתם איזה משפט שיסקרן אותה\יגרום לה להסמיק באותו רגע ופספסתם את ההזדמנות?,ורק אחרי שכל אחד הלך לדרכו קלטתם את ההחצמה הזאת ושבחיים לא תפגשו אותה שוב כנראה?.... זה קרה לי אתמול בשדה תעופה כשהייתי אמור להפרד מבת דוד שלי שחזרה לארה"ב,וראיתי מישהי ממש ממש ממש חמודה בחניון של השדה תעופה אז שאלתי אותה איך מגיעים לאולם ההמראות מהחניון,דיברנו קצת בדרך...ופשוט לא מצאתי את הטיימינג הנכון כדי לקחת ממנה מספר....ומאתמול עד עכשיו אני מרג…
-
- 158 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=MI2hxpLr_Xk בכיף
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני צריך הצעות לכמה שיותר שירים ישראליים, אני פשוט לא שומע מוסיקה ישראלית אז אני לא מכיר בשיט. אני לא מתכוון לזבל שמשמיעים היום ברדיו, אלא למוסיקה הטובה של שנות ה60-90 (אין לי אפילו מושג באילו שנים השירים האלה יצאו) של שלום חנוך וכל אלה (פתאום קם אדם בבוקר וכו'...) בקיצור מוסיקה טובה, שירים שמחים/קצביים כמה שאפשר, אבל לא יותר מדי, בקיצור משהו לשמוע בכיף. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה איפה אני יכול לצפות במישחקים של הליגות האלה באינטרנט ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Milford Cubicle , אני לא מבין למה נעלת לי את הדיון על החברה..... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=427134.0 אם כבר, לפחות תסביר מדוע, ממש לא מובן מאליו. בחרתי שלפתוח ת'רד ולא לשלוח לך הודעה, כדי שכולם יראו. זהו פורום כללי, לידיעתך, ולכן זהו כן המקום לדברים כאלו. אני בטוח שמנהל אחר לא היה עושה את זה, ואם כן אני בוחר שרגלי לא תדרוך כאן עוד.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש שני צפרדעים על חבל שמחולק לקטעים(קטע =צעד של צפרדע) כל צפרדע יכולה לסמן קטע (פעם אחת בלבד) עם מרקר... הצפרדעים זזות ביחד...כלומר שתיהם חיבות לזוז לקטע אחר ביחד לא משנה ימינה או שמאלה...אין מצב שצפרדע זזה שני קטעים בזמן שהשניה זזה קטע אחד... ( אין לנו מושג איפה הם על החבל....) צריך לגרום לצפרדעים להיפגש.... בבקשה עזרה...
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מדבר על משהו מקצועי שאולי יהיה אפשר להרוויח ממנו כסף אחרי שאני ידע כמו שצריך לבנות. איזה שפה הכי כדאי ללמוד? מאיפה כדאי ללמוד? כמה זמן זה אמור לקחת בערך פחות או יותר וכמה זה מסובך? מצטער על כל השאלות ותודה לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הIPOD שלי למערכת של המזדה 3. הבעיה היא שהמערכת מובנית ואני לא רואה אפשרות לחבר בצורה עקיפה. אשמח לדעת האם יש דרך להעביר כבל כדי לחבר IPOD ומכשירים בסגנון למערכת זו. אני לא רוצה לחבר משדר FM כי הבנתי שהאיכות שלו ממש נמוכה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נהוג להביא למורה מתנה אחרי שעוברים טסט. בד"כ מביאים יין, אבל אני זוכר שמישהו הביא לו איזה משקה ואז הוא זרק שהוא שותה רק וודקה. אז חשבתי להביא לו איזה בקבוק טוב של וודקה (הבנתי שיש רוסקי או כל מיני וודקות טובות) אבל השאלה אם וודקה זה לא טיפשי מדי, כי אחרי הכל הוא לא ערס בן 17. יש לכם רעיון? איזה וודקות קלאסיות טובות יש?
-
- 27 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. התחלתי ללמוד תאוריה . ויש לי שלושה ספרים של שנת 2009. אבל הרבה ממליצים לי להרשם לאתר "למד" . ללמוד ממנו ולעשות שם מבחנים ורק אז ללכת לעשות תאוריה . האתר הזה באמת טוב ? שווה להירשם ? תודה מראש . אה כן ואני עושה תאוריה לקטנוע ולא לאוטו.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בחישוב זכיה בלוטו. אני לא רוצה סתם מספר, אני רוצה לדעת איך עושים חישוב שכזה. תודה רבה, חיים.
-
- 15 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום , * למי שישאל - משחקים. שמתי לב שבשונה מפעם (לפני 5 שנים נגיד) , אתם מחליטים על המפרט בעיקר על פי גודל המסך. זה נראה שהמחיר המקסימלי עבור מפרט למסך 19 רחב הוא 3500 ש"ח (רציתי להציע 4500 , קיבלתי ביקורת של "השתגעת?") אני יכול להבין שההבדל בין 19 ל 22 יכול להשפיע על כרטיס מסך (בכמה מאות שקלים) , אבל למה על מעבד DUAL או QUAD חזק? מה מידת ההשפעה של גודל המסך? איזה מסך עדיף? 19 , 20 או 22? (נכון , אי אפשר לענות על זה... אבל עצות אפשר לתת ) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל שיחה=זה נותן 5 דקות לכל מקום בעולם http://yscan.co.uk/ym.html
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע הבא אני בן 16 ואני פותח חשבון בבנק מזרחי ויש לי הכנסה מהורים שלי של 5500 שקל קבוע כל חודש ואני רוצה לדעת את כל הדברים שאני יכול לעשות עם הכרטיס אשראי הצעיר והאלו השאלות שלי: 1.מהי המסגרת האשראי? 2.האם אני יכול לעשות תשלומים? 3.האם אפשר לקנות באינטרנט? ועוד דברים ששכחתי ועוד משהו מה אני יכול לעשות עם הצקים?
-
- 16 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
כמה זמן לוקח עד שהצבא מזמן אותי למבחנים לפרוייקט גאמ"א? שמתי לב לפני כמה ימים שעדכנו את הסטטוס שלי באתר המודיעין למועמד למסלול גאמ"א, וממה שאני יודע צריך המון ידע מוקדם כדי להתקבל לשם אבל אני לא יודע הרבה מעבר למה שלמדתי בבי"ס (בתחום התכנות) אז אני רוצה להעמיק קצת את הידע שלי לפני המבחנים כדי להגדיל את הסיכויים שלי להתקבל. השאלה היא, כמה זמן בערך יש לי עד שיזמנו אותי למבחנים מהרגע שהתמיינתי למסלול? תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני צריך לעשות מדרסים (גמישות יתר בכף הרגל), אבל לגמרי לא בטוח לגבי המחירים / מקומות אמינים. "המרכז הבריאותי לרגב ולגב" בפתח תקווה מציע מדרס מגומי ב400- שקל, ומדרס קשיח מסיבי פחמן ב 1500 שקל. המחיר סביר? מכירים את המקום? יש לכם המלצות על מקומות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
ידיד שלי פגש השבוע חבר שמתעסק בתחום של מחשבים החבר שאל אותו היכן הוא נוהג לקנות ציוד למחשבים ואמר לו שבעיקר אצל אייבורי. (אני אישית קניתי אצלהם 2 מחשבים לבית שלי וטפו טפו עובדים מצוין כבר שנתיים +) אז הוא התחיל להגיד לו שהם מרמים במעבדים - שהם ממירים אותם כך שא"א לדעת שבעצם קיבלת מעבד חלש יותר או מהו כזה. (והיתה גם הפניה של dell אליהם שלא ישתמשו בשם שלהם או משהו כזה) הידיד שלי פנה אלי וסיפר לי כדי שאנסה לברר אצל מכר שלי שהיה פעם איש מכירות באייבורי - אבל הוא טוען שאין דבר כזה. אני לא פתחתי את האשכול כדי להשמיץ את אייבורי אני וגם החבר שלי קונים שם באופן קבוע - ואני אישית לא ראיתי/חוויתי בעיות. אם למישהו יש הוכחות ממשיות או מישהו שעבד שם ויודע על כאלה דברים בבקשה שישלח אלי…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איך אני שם תמונה שכולם יכולים לראות? האמת שאני שואל את זה בגלל שכשאני מתייעץ עם אנשים בפורום לגבי המחשב שלי אני רוצה שידעו במה מדובר...
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי אני רוצה להוציא כרטיס אשראי בין לאומי איך אני עושה את זה? חשבתי על מסטרקרד תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני כרגע בהלבטות קשה במה לבחור. אני רוצה לעשות על טוסטוס אבל יש מסביבי לחץ שזה מאד מסוכן, מספרים לי סיפורי זוועה על מכרים שהפכו לנכים, ריסקו את הרגלים וכו'. :P כעיקרון אני חושב על טוסטוס כי הבנתי שזה הרבה יותר זול מבחינת תחזוקת הכלי, והדלק. זה באמת ככה? וזה גם יותר נוח באזור המרכז. יש פה משהו שיכול להסביר לי את העינין של החזקת מכונית מבחינה כלכלית? תחזור הרכב, דלק. כמובן שאני יודע שזה משתנה לרכב לרכב. כעיקרון אם אני ישכתנע אני ישקיע עד כ30 אלף שקל לרכב. מבחינה תחזוק זה יהיה יותר זול או יקר יותר?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבגרות מחולקת ל3 חלקים מדעי המחשב א' מדעי המחשב ב' ויחידה נוספת בפרולוג (לפחות ככה אני למדתי) מישהו יודע איך אני משכלל את הציונים לקבלת ציון סופי? בא' קיבלתי 98 סופי בב' קיבלתי 91 סופי וביחידה הנוספת 100
-
- 4 תגובות
- 10.9k צפיות
-