כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
Sk8er Boi רוק כזה מגניב ופופ רק לא שחורה טראנסים וכל החרא הזה שונא מוזיקה שעושים במחשב ומוזיקה שחורה... כל השירים על סקס בלי תוכן בלי כלום שירים לערסים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה, הרבה זמן הייתי אחד מהאלה שתקועים עם איזה P4 שבקושי הצליח להריץ סוליטר על 30FPS, אבל עכשיו אני מסודר המפרט בצד, אחרי חודש של עיקובים הוא סוף סוף אצלי ועובד. אני כרגע על זכרונות זמניים אבל עוד מספר ימים אני אקבל את הדגם שכתוב פה. בקרוב תמונות, ברגע שאני מארגן מצלמה איכותית
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, אני אחות של G-man, הוא אמר לי שאולי תוכלו לעזור לי בייעוץ בקשר לקניית גיטרה חדשה ומתקדמת יותר. הציוד שיש לי כרגע: גיטרה חשמלית של Esp/ltd, מגבר של Vox חמש עשרה ואט, מולטי אפקט של Vox. אני רוצה לקנות גיטרה חדשה בתקציב של 6000-7000 ש"ח,עדיף יד שנייה (ז"א:תמליצו לי על גיטרות שיד ראשונה הן סביבות 10,000 ככה ואני אנסה למצוא יד שנייה). אני מנגנת בעיקר מטאל, אבל מידי פעם גם דברים קלאסיים יותר,בלוז וזה.. ואני רוצה שהגיטרה תתאים לסגנונות שונים ולא שתשמע טוב רק במטאל ושהקלין שלה למשל יהיה זוועה...(אבל בכל זאת איך שהיא תשמע במטאל הכי חשוב לי..) תמליצו לי על חברות ו/או דגמים שכדאי לי לבדוק.. ותביעו דעה גם על שאר הציוד:] חוץ מזה, אם תתנו לי נקודות שחשוב לבדוק בקניית גיטרה- זה ג…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה לאחרונה קניתי טלויזית LCD לסלון בגודל 32 . וראיתי על המסך כל מיני פסים . אמרו לי שזה קשור להארקה בבית, ושצריך להזמין את הטכנאי של HOT בשביל שיתקין לי איזולטור . אז הזמנתי טכנאי הוא התקין לי איזולטור אבל עדיין היו פסים על המסך . אז הטכנאי אמר לי שאני צריך לנתק את הארקה בשקע שעליו אני מחבר את הTV . ובאמת אחרי שניתקתי אותה כבר לא היו לי פסים על המסך . האם זה מסוכן לחבר טלויזיה לשקע שאין בו הארקה ? זה יכול לשרוף אותה או משהו ? כשהטכנאי היה אצלי בבית שכחתי לבקש ממנו שיתאים לי את השלט של הוט לטלויזיה . מישהו יודע באיזה קוד אני צריך להשתמש בשביל להתאים את השלט ? מדובר בטלויזיה של סמסונג LA32A450 . תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בebay יש מוכר אחד שמוכר אותו בדולר,חבל רק שהוא רוצה 19 דולר על משלוח אשמח לרעיונות הצעות וכו'
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים! במסגרת אירוע שאני מפיק, יש לי צורך באיזושהי אטרקציה פירוטכנית, כמובן שמדובר על משהו ברמה המקצועית, לא נפץ שמדליקים עם גפרור ובורחים, אלא זיקוקים, עם הצתה חשמלית, אלחוטית או חוטית לא מאד קריטי. בקיצור, יצא לי לראות במספר אירועים את הזיקוקים האלה שמניחים על מעין טריגרים כאלה, ושבלחיצה על שלט הוא מפעיל אותם והם פשוט נותנים ג'ט של ניצוצות כלפי מעלה לדקה או קצת פחות. עם כל הכבוד, שייגדל לי דקל על היד, אני אשלם לבנאדם 700 שקל על פאקינג שישה זיקוקים של דקה. חיפשתי ולא מצאתי הסברים ומקורות לתפעול העניין, מה שאני ראיתי מאירועים וממקומות שונים, מדובר על קופאת חיווט קטנה, שלפי הבנתי המעגל ומערכת השלט רחוק, פועלת ע"י מערכת של אזעקת רכב אני מעוניין כמובן בהרכבה …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מבין מה עשיתי לא בסדר, הנה תמונות של ההתקנה: (בצחוק, כמובן, אני לא עד כדי כך טיפש, סתם חשבתי שתאהבו)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף לי ללמוד מנהל רשתות או אבטחת מידע? ולמה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים (: ב3 לדצמבר עולים על מדים (סוףסוף!) אוקיי, בנתיים קניתי: תרמיל 80 ליטר של חברת Outdoor. גופיות קצרות/ארוכות בצבעי לבן וירוק זית. גרביים, תחתונים. כלי רחצה ותכשירים הגיינים למיניהם. שעון יד של קאסיו. אולר רב שימושי. אשמח אם תאמרו לי מה עוד עליי לקנות, ומה עוד עליי להביא ליום הגיוס(כמו שהבנתי מסמכים מן הסתם, סדין מגבות וכו'...) תודה רבה :smile1: נ.ב.: אם יש פה עוד חבר'ה שמתגייסים ב3 לדצמבר, השמיעו קול
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, קיבלתי היום מכתב מצה''ל, אשר כתוב בו שאני מיועד לחיל האוויר, ותאריך הגיוס השתנה ל7/12/08, במקום 3/12/08, המכתב כלל חוברת הסבר על תפקידים בחיל , "ברוך הבא למשפחה ..." וכו'. אני יודע שהגיוס נדחה סך הכל ב4 ימים,זה לא כזה ביג דיל, אבל בכל זאת, כמה דברים עולים לי לראש... איך זה שקיוסק המידע עדיין לא עודכן? ולא קיבלתי שום הודעה במייל על כך? בדרך כלל אני מקבל הודעה במייל ובקיוסק המידע, ורק אחרי זה מקבל את המכתב בדואר. מוזר. כמו כן, מכתב הגיוס שונה לגמרי מצו גיוס רגיל ... לא מצויין מקום הגיוס ושעת הגיוס. האם זה בתל השומר,בשעה 9 בבוקר? תודה על עזרה כלשהיא...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מידע על תמיכת שרתים בשמות דומיין בעיברית ? האם זה שווה כלכלית ? 420( שח' לא כולל מע"מ לשנתיים )
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להראות לי איך פותרים את התרגיל הזה, כי לא הצלחתי, החומר הוא מעגל כללי. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות השנה פסיכומטרי במועד אפריל.. כנראה שאני יעשה בhigh Q מישהו יודע כמה עולה כזה קורס? אני ידוע שזה בעיקרון 5000.. אבל מחברים שלי שעשו בחופש בין י"א לי"ב זה עלה להם רק איזה 1500.. יכול להיות שגם עכשיו זה ככה או שלא משנה הקורס יעלה לי בסביבות ה5000?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורידו לי החודש מהמשכורת ניכוי של מס הנסה ,חודשים קודמים לא הורידו לי כלום , השתחררתי ב OCT 06 ....לזכרוני לא אמורים לנקות לי מס הכנסה לפחות שנתיים . אשמח לקצת יותר ידע בעניין תודה .
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
קניתי לעצמי לא מזמן "מלח חמאה" שלפי מה שהבנתי זה מה ששמים עם הפופקורן בקולנוע כדי שיקבל את הטעם, הצבע והריח. שמתי את זה בשיר עם שמן פיזרתי הרבה אבל זה לא יוצא טוב. חלק מלוחים מדי, חלק בכלל לא, חלק יוצאים שרופים וחלק סבבה. קיצר - לא טעם של קולנוע. רחוק מכך. יש למישהו טיפים?
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חח שלום. אני מחפש איזה סרטון ביוטיוב שדומה מאוד לסרטון הגדול הזה http://www.youtube.com/watch?v=JSOr6Mse_FY אבל שם מתמקדים רק בקטע של הספירה, וזה פשוט ענק זה הרג אותי פעם שעברה שראיתי את זה ועכשיו אני לא מוצא :\ מישהו מכיר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב בקרוב ואני צריך המלצה על חנות... כמובן שהיא תהיה זולה ומקצועית.... הבעיה שלי היא שראיתי שכל ההמלצות שנתתם פה הם של חנויות מקוונות באינטרנט... לקנות מחשב דרך האינטרנט לא ממש נראה לי רעיון טוב.. למי אני אפנה במקרה של תקלה? לכן אני מחפש חנות/רשת שיש לה סניף באיזור חיפה... כמה שיותר המלצות בבקשה, תודה :]
-
- 13 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מזה K ומזה OC בבקשה תגידו לי
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עכשיו אני די סגור על שרשרת אבל אין לי מה לרשום עליה (חריטה ) אשמח לעוד רעיונות חוץ משרשרת
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הייתי השבוע בשלוש חנויות כדי להשוות את השרות לפני שאני קונה. הנה מה ראיתי: ZigZag www.zigzag2000.co.il חנות קטנה בבית פרטי בנווה מונוסון. טוב: היו כנים וישרים. לא ניסו לדחוף לי דברים שאני לא צריך. סבלנות - להסביר כל מה ששאלתי ורציתי לדעת ידע - כולם שם גיקים, יודעים היטב את עבודתם ושמחים לשתף בידע שלהם. המעבדה שלהם היא בחנות אז רואים כל מה שיש להם ולא היתה להם בעיה להשמיע לי במקום כמה מאווררים. (חשוב לי שהמחשב יהיה שקט) רע: בגלל גודל החנות המלאי מוגבל ולא מצאתי שם את כל הפריטים שרציתי. סיכום: מומלץ מאוד. השרות הכי טוב שראיתי. KSP www.ksp.co.il הייתי בסניף ראשון. (ליד קניון הזהב) טוב: יש במלאי כמעט כל מה שאפשר להשיג בארץ. מחירים הכי נמוכים שראיתי רע: שרות ואוירה …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,יש בושם עם תמונה של גבר צעיר ששם את היד שלו בתחתונים ורואים לו מלא שיערות ביצים :,זה בושם שחור כזה עם ריח מתוק. משהו Rose נראה לי. תודה למזהים[br]פורסם בתאריך: 22.01.2008 בשעה 18:41:09 מצאתי!http://www.couleurparfum.com/image/paco-rabanne/black-xs,4595,2.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום לא הצלחתי למצוא אנימה חוץ מדת' נוט שאין בה לפחות דמות אחת בכיינית,וזה ממש מעצבן שחצי פרק זה רק בכיינות. יש למישהו המלצה?
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אחותי עכשיו לומדת לפסיכומטרי ויש לה אפשרות להיכנס לאתר של הפסיכומטרי (עם שם משתמש וסיסמא) וללמוד דרך שם את המילים. אני גם רוצה לללמוד את המילים האלה אבל בשביל ידע בלבד כי אני אעשה פסיכומטרי רק עוד 4 שנים לפחות... מישהו יודע איך? * היה לנו פעם בבית ספר מין תוכנה כזה של הפסיכומטרי אבל נראה לי שמישהו הביא את זה מהבית עם דיסק שהוא קיבל בקורס....
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה ושיענה לי משהו שבטוח יודע... חברות המשחקים שבונות את המשחק עובדות גם בשבת ויום ראשון, או שהם לא עובדות רק ביום ראשון? כי נראה לי שהם גם לא עובדים בשבת... מצפה לתשובה... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו איך השתטות רגילה יכולה להגמר http://rapidshare.com/files/90168831/he_is_alive-sent.wmv
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-