כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
-
היי נמאס לי המצלצול של משימה בלתי אפשרית אז אני מחפש צלצול חדש אני יכול לבחור כל שיר המשירים שיש ברינגטונס של אורנג' הכצלצולים נמצאים במדור orange fun כל הצעה תתקבל. נ.ב יש למישהו מושג אם ניתן להוריד את השיר של גיימס בונד
-
חבר שלי קיבל מהעבודה נייד ומעונין למכור את השולחני שלו. כמה הוא יכול לקבל עבור המפרט הבא: מעבד AMD 4600X2 לוח ג'יגה בייט GAMA69VMS2 דיסק קשיח סיגייט 250GB 16MB זכרון CEON 2GB DDR 2 800MHZ כרטיס מסך GF8500GT 512MB צורב SATA LG DVD X20 ספק כח 12CMF 450W EZ COOL יש עדיין אחריות של כחצי שנה על הלוח והספק עוד כשנתיים וחצי על הדיסק קשיח זכרון ומעבד "לכל החיים" כמה אפשר לקבל על המערכת הזאת?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Exams/ChomerMikud2009/MikudSum2010Int.htm חלק מהמיקודים נראים טוב, חלק ממש לא
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום לא הצלחתי למצוא אנימה חוץ מדת' נוט שאין בה לפחות דמות אחת בכיינית,וזה ממש מעצבן שחצי פרק זה רק בכיינות. יש למישהו המלצה?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב נתקלתי בחידה לוגית משובחת, ואני מעוניין לשתף אתכם בה. תייר פגש שלושה מקומיים בארץ דוברי האמת והשקר, א', ב', ו-ג'. הוא פנה אל א' ושאל "לאיזה שבט אתה משתייך?" א' מלמל תשובה, אך היא לא היתה ברורה לתייר, ולכן שאל את ב': "מה היתה תשובתו של א?" ב ענה: "א' אמר שהוא שקרן". ג' התערב ואמר לתייר: "אל תאמין ל-ב' - הוא משקר". לאיזה שבט שייך ג' ? (השבטים הם שקרנים ודוברי אמת*) מחכה לתשובות ... :-*
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא חשבתי על שילוב שיצא טעים עם אננס...
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אני נעזר במצגות שבאתר אינטרלקט, הן הכרחייות ללימודיי ואני צריך להשיג גישה אליהן גם ב-"אוף ליין". האם יש דרך להוריד את הסרטונים למחשב ומאוחר יותר לצפות בהם גם כשאיני מחובר לאינטרנט? נ.ב: אני לא בטוח אבל נראה לי שהמצגות ב-java או ב-פלאש אם זה עוזר. הדבר דחוף יחסית ואשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 7k צפיות
-
-
תראו אני אמור לעשות גשר בעוד איזה חודש חודש וחצי גג,עכשיו אני מת מיפחד מרופאי שיניים ואין מה לעשות. אז השאלה זה איך עושים את זה כמה זמן זה הולך ואיל זה בנוי? בלי חוכמות זה לא כואב מה אתה פוחד! אין מה לעשות אני חייב לדעת!!!
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מחפש כיסא מנהלים טוב ואיכותי במחיר נורמלי . אני מודע למחירים הגבוהים ו1000-1500 שקל בא בחשבון עדיף פשוט קצת יותר זול אם אפשר ... איפה אפשר למצוא חנויות לא רוצחות כמו אופיס דיפו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתה שם איזה פלייליסט בווליום כלשהו ביוטיוב הולך לסלון או למטבח , פתאום מתחלף שיר ויש פרסומת ... הווליום ניהיה חזק באיזה 200 אחוז גבוה יותר וכל השכונה רועדת .. אתם לא חושבים שאתם חוצפנים ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אז ככה חברים, לפני 10 חודשים קיבלתי את המכתב "המיוחל" שהודיע לי כי אחרי 3 שנות רישיון אני צריך לבצע השתלמות נהיגה מונעת בתוך 10 חודשים. כמובן שאני ברוב עצלנותי לא טרחתי לעשות את הקורס ופתאום לפני חודש ככה זה קפץ לי אבל אז חשבתי לעצמי שגם ככה כבר אין לי אוטו לנהוג עליו אז שאני לא ממש צריך לעשות את זה... השבוע קיבלתי מכתב נוסף שמודיע לי שלא ביצעתי את ההשתלמות ויש לי עוד חודשיים לבצע את זה וכו'. מכיוון שמצבי לא ממש התשנה וגם כנראה לא ישתנה, אני עדין לא בטוח אם לעשות את זה או לא. בטופס כתוב שאי-ביצוע ההשתלמות יגרור עיכוב רישיון הנהיגה שלי. אבל קיבינימט, יש לי רישיון לעוד שנתיים! השאלה היא אולי אם מישהו מכם שמע על בעיות נוספות שזה גורם להן? אם לא, האם אני לא יכול פשוט בעוד שנה…
-
- 13 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
היי , ההורים שלי החליטו להזמין HOT MAGIC וממה שידוע לי הוט גובים על זה 2500 שקלים, ובדקתי על המכשיר TiVo וראיתי שהמחיר שלו פחות מ-1000 שקלים, השאלה שלי היא למה אנשים קונים את מה שהכבלים מציעים להם ולא TiVo? במחירים אין בכלל מה להשוות, אז למה בעצם? ??? יש כאן מישהו שיש לו TiVo? מה החסרונות של TiVo לעומת המכשירים שמציעים HOT ו-YES? האם המכשירים שהם מציעים יותר איכותיים? האם אפשר לסנכרן את ה-tivo עם לוח השידורים? כך לדוגמא שאני אבקש ממנו להקליט תוכנית מסויימת הוא פשוט יעשה את זה לפי התוכנית? או שחייבים לתת לו את השעות של התוכניות ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו אני די סגור על שרשרת אבל אין לי מה לרשום עליה (חריטה ) אשמח לעוד רעיונות חוץ משרשרת
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אחים שלי, אחרי היום הארוך הזה, סיום הלימודים הגיע! וכך גם התעודות (אם תשאלו אותי, הכל מעל 80 :AR15: ) תהנו! בחן את עצמך: האם אתה מלך הבילויים או פריק של לימודים! 1)בעוד יומיים יש לך בוחן וחשבת להקדיש את שני הלילות ללמידה, פתאום גילת שיש בשני הלילות מסיבות פצצה! ואתה מוזמן אלהם, מה תעשה? כמובן שאוותר על המסיבות ואשקיע את זמני למבחן! למסיבה אחת אלך וביום השני אחרוש! מי שם על המבחן? אלך לשני המסיבות ואח"כ העתיק מרונית. 2) כשיש ישיבת מורה-הורה-תלמיד, מה בד"כ אומרים עליך? שאתה תלמיד מצטיין ומשקיע אתה תלמיד ממוצע בעל הישגים נאים, ותמד תוכל ליותר שבלי להעליב- אתה תלמיד גרוע וכדאי לך להתחיל גם על הלימודים! 3)המורה לא הגיעה ויש שיעור חופשי, מה תעשה? אכין את שיעורי הבית שה…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמות די גדולה של תמונות וסרטים משפחתיים על המחשב ואני רציתי לדעת אם יש שירות כלשהו שמאפשר לי לאחסן ברשת את התמונות והמידה ככה שכל בני המשפחה שאני ארצה לתת להם גישה יוכלו עם שם וסיסמה לגשת ועדיף שיוכלו לצפות בתכנים על הדפדפן. יש חיה כזאת ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, קיבלתי היום מכתב מצה''ל, אשר כתוב בו שאני מיועד לחיל האוויר, ותאריך הגיוס השתנה ל7/12/08, במקום 3/12/08, המכתב כלל חוברת הסבר על תפקידים בחיל , "ברוך הבא למשפחה ..." וכו'. אני יודע שהגיוס נדחה סך הכל ב4 ימים,זה לא כזה ביג דיל, אבל בכל זאת, כמה דברים עולים לי לראש... איך זה שקיוסק המידע עדיין לא עודכן? ולא קיבלתי שום הודעה במייל על כך? בדרך כלל אני מקבל הודעה במייל ובקיוסק המידע, ורק אחרי זה מקבל את המכתב בדואר. מוזר. כמו כן, מכתב הגיוס שונה לגמרי מצו גיוס רגיל ... לא מצויין מקום הגיוס ושעת הגיוס. האם זה בתל השומר,בשעה 9 בבוקר? תודה על עזרה כלשהיא...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמנם בשביל להטיס מטוס כבד יש בית ספר לטייס, אבל חברות תעופה מקבלות אנשים בעלי תואר ראשון בקלות בניגוד לאנשים ללא תואר כלל. בכל מקרה, על איזה תואר ראשון אתם ממליצים בכדי שאני אהיה מועמד שקשה להתעלם ממנו? האם אתם חושבים שיש לחברות התעופה בכלל עדיפות לבעלי תואר X או Y, או רק חשוב שיהיו בעלי השכלה גבוהה כלשהי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שואלת על מידע קונקרטי, בלי ניחושים והצעות כמו "תתקשרו לכל החנויות ותבדקו".
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה מראש העיפו אותי מהשיעור בגילל חולצת בית ספר והחלטתי להישאר בבית ולהביא לחראות האלה אישור
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן יש שאתר שפרסם את סרטוני הלימוד שלו בחינם מתחיל באות h ונגמר באות s פשוט אסור להביא ליניק את זה מוצפן הבין יבין
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מוזיקה אלקטרונית עם שילוב של גיטרות, אני חולה על גיטרות ולכן אני שומע בעיקר מטאל לכל סוגיו, עכשיו לא מזמן שמעתי להקה שמנסה לשלב מטאל עם אלקטרוני יוצא להם לא רע אבל זה רחוק מלהיות מטאל אלקטרוני, לכן אני שואל האם מישהוא מכם מכיר להקות של מוזיקה אלקטרונית (חובה עם דגש על גיטרות חשמליות, אין לי עניין במוזיקה ש 100% נעשתה במחשב) או להקות בסגנון של מטאל אלקטרוני? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-