כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
שירות א-ד-י-ר שגיליתי לאחרונה דרך האו"פ - סקירה קטנה ב http://www.pc-spot.co.il/community/viewtopic.php?t=3783
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש המלצות לספרים טובים אני בד"כ אוהב ספרי מתח עם נגיעה של מדע בידיוני(או ההפך....) כגון הספרים של דן בראון(צופן דה וינצ'י..מבצר דיגיטלי..וכל שאר הספרים שלו) נהניתי גם מהספר "המשוואה של דנטה" ומהארלן קובן אני מחפש ספרים בסגנונות האלה תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פעיל בפורום הרבה בשעות הבוקר - צהריים. ואני רואה פה כל כך הרבה פעילות בזמנים האלו. ואני שואל, מילא אני - 'עובד בבית'. אבל כולם לא נמצאים בבית-הספר, או עבודה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אתמול קניתי רדיו דיסק חדש ויש שם כניסת AUX. יש לי אייפוד טאץ' דור שני.. מישהו יכול לכוון אותי איך אני גורם לשניהם להתחבר?איזה כבלים וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש שירים נחמדים לשמוע לפני שאני הולך לישון משהו נחמד ולא רעשני יש איזה שיר ששמעתי ברדיו, Santana - Black magic woman אז אם מישהו מכיר עוד שירים יפים מהסגנון הזה (העלתי כמה שניות http://rapidshare.com/files/43129926/Sound_1.mp3.html) תמליצו... או סגנון אחר... תודה
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
נרשמתי לחדר הכושר בירקון (ת"א) לחצי שנה אמרו לי שאני יכול להיכנס עם הכרטיס גם למכון של דיזינגוף סנטר זה נכון ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, קיבלתי אתמול את הטופס לקבלת תעדות זהות בדואר, עכשיו, התופס הזה הוא לקבלה דרך בית ספר, ואני לא רוצה דרכם (סיבות שלי), עכשיו שאלתי היא, אם דרך ביצפר אני יכול לקבל, אז דרך הלשכה הקרובה לביתי יש אפשרות גם? אני בן 15.5 עכשיו, 16 יהיה רק בעוד כ-6 חודשים, אבל רצות שמועות שהחליטו לתת לכל ילדי 88 תעודת זהות גם אם אין להם 16, יש אמת?
-
- 48 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מכשיר זול ומתקפל (בעיצוב צדפה) , והוא מעדיף נוקיה . ראיתי תמונות של המכשיר ויש לי שאלה טיפשית מאוד אבל אני נאלץ לשאול בכל זאת : הוא לא טלפון של בנות ?!?! ??? ואם הוא יבחר בו לבסוף , איזה צבעים יש ? ואיזה תמליצו לו לקחת ? (לבן?) תודה .
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה כתוב באתר הזה http://www.newegg.com/ הכתובת שלהם ומס' הטלפון שלהם?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני חייב להגיד שאני מתלבט באמת למי להצביע. כמובן אני מסתכל רק על הצד הימני של המפה הפוליטית. מצד אחד זה צריך להיות מישהו שידפוק תחרדים, מצד שני הוא צריך גם לא לצאת פראייר עם הארגונים הנוצריים המגעילים. יש את בנט - ידפוק את החרדים, לא שמעתי אותו מדבר על הנוצרים שמנסים להשתלט לנו על המדינה. ש"ס - הם חרדים, אבל הם תותחים נגד הארגונים הנוצרים שאני כל כך שונא. קיצר למי אתם מצביעים?
-
- 371 תגובות
- 28.5k צפיות
-
-
www.lastprice.co.il אני רוצה להזמין משם מכונת גילוח, מכירה רגילה, והיא "קנייה חכמה" בזאפ. מישהו מכיר? אשמח לחוות דעת. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item.talkback&id=507937&max=0&path=2710 יש גם כתבה ב YNET. ועוד 5 דקות ידברו בחדשות בערוץ שתיים על העסק.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
תישמעו היום כיביתי תפאלפון בישביל ליבדוק עד מתי האחריות על הסוללה, הדלקתי שמתי תאריך שעה והוא לא מראה לי את השעה לא משנה מה ניסיתי לעשות,אה וזה לא מראה לי את ה ORANGE IL שאמור להיות כתוב באמצע המסך...
-
-
קמתי בבוקר שתתי כוס קפה וקראתי עיתון ארץ. פיתאום רואה למעטה כתבה קטנה כזאות שביתה במישרד הרישוי אין טסטים!!!!!. היתקשרתי למורה שלי והוא אמר לי זה בסדר ויש בסוף טסטים. נהגתי בטסט הכול טוב וחלק. הגיע השעה 5 לא היה לי אומץ להיתקשר למורה שלי. פשוט לא יכולתי לישאול אותו עם עברתי או לא אחרי שבטסט הראשון נהגתי מושלם והכשילו אותי על זה שהטסטר חשב שנהגתי לאט מדי. אז אמרתי ניתקשר לאמא שלי שהיא תתקשר אליו ותגיד לי את התשובה. בדיוק אחרי שאני מסיים את השיחה הטלפון מצלצל ונחשו מי? המורה שלי אומר לי תישמע דניאל יש לנו רשימה של כול הנכשלים ביגלל השביתה. ואתה לא מופיע שם אז אמרתי לו עברתי? והוא אמר לי כן!... דרך הגב המורה שלי אמר לי שהרשיונות לא יגיעו עד סוף השביתה. זה אומר שלי ולחבר שלי …
-
- 7 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא חנות באיזור הקריות לקנות קטודות של SunBeam ? כי אני לא מוצא גם באינטרנט לא מצאתי התקשרתי לזיגזאג נגמר להם אלה עם המתאם ל2 הלכתי למחסן של פיסיקול הם לא מוכרים ליחידים בKSP וגם בפנדה אין את הקטודות של החברה הזאת או לפחות להמליץ לי על קטודה טובה וחזקה של חברה אחרת ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
יש לי dvr עם מצלמות ואיפי קבוע של בזק. איך אני מגדיר במכשיר שיתן לי אפשרות להתחבר אליו.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
עכשיו אני מבולבל, שלום לכולם, , כרגע עברתי שיחת איכות עם אבי, והוא אמר לי שכדאי לחכות ולא לקנות עכשיו את המחשב (למרות שחיכיתי כבר חצי שנה בשבילו) והוא טוען, שכדאי לך לקנות מחשב כשקרייסיס יצא (מדובר על חודש אוגוסט) עם הX38 וה9800GTS, זאת אומרת עוד חודשיים, ועד אז, לשחק במשחקים פחות טובים כמו SAN ANDREAS, מייפל סטורי וכ'ו, גם קומפני אוף הירוס, הוא אמר, שקרייסיס יהיה משחק הDX10. עכשיו אני רוצה לשאול אותכם, האם באמת כדאי לחכות עם המחשב ה#$%^!@#$ שלי עוד חודשיים לקרייסיס, ואז לקנות רכיבים חדשים למחשב החדש שלי? או שכדאי כבר מחר-מחרותיים לקנות מחשב חדש שיחזיק לי את קרייסיס? האם זאת תקופה טובה כיום לקנות מחשב? והאם אני אוכל להשאר עם המחשב ה$^@#$%^ עוד חודשיים (מפרט משמאל)? …
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נפצעתי במפעל שאני עובד בו וקיבלתי 3ימי מחלה,אני עובד בסה"כ שבוע,האם ביטוח לאומי יחסה לי על הימים האלו בשכר ?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הסרטון: נראה טוב, מישהו יודע מאיזה סרט זה, הוא לא רשם.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו כל סרט בסדרת האושן 13 למעט 11 אולי lol קצת היה מסובך מדי הם כנראה אוהבים להקשות על הצופה בכל אופן השאלה שלי היא כזאת ואם בטעות נכנסתם לאשכול הזה ולא ראיתם עוד ת'סרט אז צאו עכשיו(נתתי לכם צ'אנס לצאת) מט דיימון..מה הקטע עם אבא שלו ? הוא סוכן FBI ? לא הצלחתי להבין את הרקע עם הגניבת יהלומים והאיש הזה ששם עליו אזיקים מי שיכול לסדר את העניין הזה בראש שלי..זה יהיה נחמד תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לנקות מחשבים , מוצרי חשמל הקומפרסור צריך ניקוז למים באויר . למשהו יש מושג איפה נתן להשיג ? זה אמור להחליף את כל בלוני לחץ אויר שניגמרים מהר מידי
-
- 6 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
רקע : לפניי חודש לפניי תחילת שנת הלימודים עבדתי בחופש הגדול בשביל שיהייה לי תקציב למחשב החדש, על זה נוכל לדבר שעות אבל זה לא הנושא פה , בכל מקרה , בזמן שעות העבודה היו לידי שניי מכשירי דריו שפעלו על 91.8 FM בכל שעות העבודה, בהתחלה זה היה נחמד לשמוע מוזיקה בעבודה אבל אחר כך זה התחיל להימאס כי גיליתי בדרך הקשה שגלגל"ץ משמיעים שירים יפים , אבל עושה רושם שהם משמיעים אותם בלופ כל היום !!! שירים יפים כמו RED HOT CHILI PEPPERS - SCAR TISSUE , הם יפים , אבל אני כבר לא מסוגל לשמוע אותם מרוב הפעמים שכבר השמיעו אותם... הישוע למזלי באה מהר, אני מתכתב אם בחור משוודיה , שאוהב תחנת רדיו כמובן , בשוודית , הוא שלח לי את הקישור לאתר שלהם , שמשם אפשר להקשיב להם LIVE, מה אני אגיד לכם ? הרגל…
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-