כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני מניח שרובכם מכירים את ההומפרייס של דיקסי (או שזה תכלס פילדלפיה, דיקסי TAKE AWAY) השבוע הבנתי שהגבינה שמנת שנמכרת שם נקראת גבינת פילדלפיה (כנראה צירוף מקרים) למישהו ראה את הגבינה הזאת בסופרים? מוכרים אותה בארץ? והאם זה באמת אותו טעם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה אני מאוכזב מWWE הסידרה פשוט אפכה לממוסחרת באופן מציק הכניסו יותר מידי בחורות סיליקון שלרובן יש פנים מכוערות ועוד נותנים להן יותר זמן מסך למיתאבקים חדשים שמתאימים לילדים כמו סינה \בטיסטה וכו נותנים יותר מידי קרדיט כאילו אני אמור ליקנות סיפור שסינה מנצח את אומגה שסינה פצועה קדימה זה מבוים והצגה אבל יש גבול :screwy: עכשיו יש גם תפיוד המרדים בין וינס לדונלד טרמפ וגם אז הם נותנים לאחרים לעשות תקרב אפילו דברים מגניבים כמו שהיו פעם לדוגמה STONE COLD מגיעה אם משאית לזירה\הקברן זורק את מיק פולי מהגג של הזירה וכו אין בקיצור חירבוש אז החלטתי ליצפות באירוע מיוחד של הTNA תTNA התחלתי ליראות בערוץ 18 (בHOT אנלוגי ) עד היום ראיתי אם הפסקות…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
^^^^^ אני רוצה לנסות להתקבל ל MIT למשל
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום!!! הזמנתי מחשב מנוע מחשבים היה אמור להגיע מחר.... עכשיו הבעיה שהם עברו חנות והם בספירת מלאי... כאילו החנות סגורה היום ומחר.... מה עושיםם!?!?!?! אין להם מרכזיה אין כלום!?!?!? מישהו מכיר מספר פלאפון של איש מחירות או מנהל מישהו שיענה לי!?!?!? :s05: זה חשוב כי אני לא מכיר תחברה אישית ואמא שלי אוכלת סרטים שעבדו עליה.. ואני רוצה להראות לה שהכול טוב אז בבקשה תעשו טובה תודה :
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אז כמו שציינתי עשיתי בדיקת שתן בצו ראשון ומצאו לי רמת גלוקוזה גבוהה (לא יודע כמה גבוהה) ישר שלחו אותי לעשות בדיקות חוזרות בקופת חולים שלי ומצאו שיש סוכר בשתן אך אין סוכר בדם. רופאת המשפחה שלי לא יודעת בדיוק מזה ולכן אני צריך לעבור סידרת בדיקות ביום רביעי (דם ושתן אני חושב P:) בינתיים היא המליצה להוריד את מינון האוכל המתוק והסוכר.(יותר מהמליצה..) ועכשיו לשאלתי. יש סיכוי שהצבא ייקח צ'אנס וישים אותי בקרבי אם אני אלחם על זה?. נגיד והבדיקות שאני עושה ביום רביעי יצביעו על רמת סוכר גובהה מהממוצע אבל אפשר לטפל בזה בעזרת דיאטה. תודה מראש! אהה ורק רציתי לציין שבבדיקה החוזרת מצאו פחות גלוקוזה מאשר בבדיקה של הצבא(עדיין מעל לנורמה) זה אומר משה…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מגיל קטן אני קורא ספרים עם התיאור הזה כשדמות מתלבטת או כשמישהו מרגיש לא בנוח וכו' הבעיה שתמיד אני מדמיין את הפעולה הזאת כמשיכה בכתף של עצמך (מה שלא נשמע סביר), וזה נראה לי תנועה יותר שכיחה שפשוט עוד לא עליתי עליה. סליחה על הבורות.. ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חמישה דגי אוסקר בגוונים שונים. איך מבדילים בין זכר לנקבה? מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, עשיתי חשבון פרימיום ו: 1: האם אתה ממליצים לי להשתמש בתוכנת עזר(קשה ומעצבן להוריד ידנית עשרות קבצים)? 2: כאשר אני מפצל הורדה להרבה מאוד קבצים בו"ז, אני מנצל את רוחב הפס ,אך כאשר אני מוריד מספר קבצים בודדים לרוב אינני מנצל אותו. איך אני פותר בעיה זו? 3: המלצות/הערות/נאצות?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר מספר נסיונות ומאבקים מעגליים עם זהויות טריגונומטריות אני דיי תקוע בשאלה המצורפת. אפילו טיפ לאיזה כיוון כדאי לקחת במניפולציה של הפונקציה יעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
היי מישהו מכיר במקרה אתר/תוכנה (גם בתשלום) שמלמד ומתרגל רק אוצר מילים בספרדית ולא את כל הדיקדוק ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
זה נשמע קצת מוזר אבל תמיד עניין אותי הסרטים הנאצים והאופן שבו היהודי מוצג שם אז אני רוצה למצוא סרט נאצי (מתקופת מל"הע ה-2) ולנסות להבין אשמח אם תתנו לי שמות של סרטים כאלו ודרך להשיג אותם בתודה רבה תום
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קיים אתר כלשהו שלפי התמונה שאני יעלה אליו הוא יאתר לי ברשת עוד תמונות לפי זיהוי אנשים או הרקע?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל- אם הנושא הזה מתאים למקום אחר בבקשה להעביר לשם או מה שלא יהיה עכשיו לבעיה: יש לי מחשב (די ישן האמת) שעושה ריסטרטים על דעת עצמו מפעם לפעם בכל מקרה אני צריך שם,מספר טלפון,וכתובת של מעבדה טובה ואמינה עדיף באזור המרכז (תל אביב,הרצליה,רמת השרון,רעננה) תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מאחר ואני חובב לוגואים של שמות גדולים ( אני יודע ;D) ואני קונה מחשב חדש, רציתי לשאול אם מדביקים לי עליו מדבקה של VISTA? או שאולי זה בא עם הלוח אם? אני לא קונה עם המחשב מערכת הפעלה. יש לי כבר. תודה וחג שמח/שנה טובה!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להירשם לסיור במפעל והיכן הוא נמצא?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מביו משהו !! הם נגדנו ?!?!?! מפת האוניות בלינק http://rotter.net/forum/scoops1/47769.shtml?utm_source=finance.sponser.co.il&utm_medium=ticker
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אי פעם הזדמן לכם לראות מעבדי Xeon וליבת Quadro גראפית נדחסים בתוך מארז שאינו רחוק ממימדיו של מחשב NUC? כדאי שתכירו את ה-Z2 Mini G3 החדש לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ביל גייטס [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני משוחרר כבר שנה ו 7 חודשים, כבר האמת שאני עובד שנה וסיימתי את הימים למענק המועדפת. רציתי לדעת עד מתי אני יכול לקחת את המענק? חלק אמרו לי שנתיים, חלק אמרו לי 5 ( הכוונה היא ללכת לביטוח לאומי ולהגיש את הטפסים כדי לקבל את המענק). תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש אתר שאפשר למצוא בוא מילים לשירים... מי שיכול לתת לינק זה מאוד יעזור לי... תודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-