כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
טיזר קטן לקראת חזרת התוכנית ב 21/9/09 http://www.youtube.com/watch?v=lWrPbWVgU08 תהנו
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
טוב אז ככה:התפקיד שקיבלתי בצבא כולל יציאות של 5-9 האם בזמן התשעה ימים שאני בבית אני יכול ללמוד באוניברסיטה הפתוחה קורס מסויים?או שצריך אישור מהצבא?כדאי לעשות את זה?זה יחסוך לי משהו מהתואר שאני אצטרך לעשות בעתיד אחרי הצבא?
-
- 70 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
התחלנו עכשיו חשמל ומגנטיות אבל אני לא זוכר איך עושים שקול וקטורי. יש לי 2 מטענים חשמליים על ציר הX ואני צריך לדעת מה הכוח שהם מפעילים על נקודה 0,4 שני המטענים שווי גודל (3UC) ונמצאים במרחקים שווים (3 ו-3 ס"מ) מצאתי את הכוח שאחד מהם מפעיל את הנקודה, והוא יצא לי 1.08*10^3 אבל עכשיו אני לא יודע איך אני מחשב את הכוח השקול. העלתי תמונה להמחשה הנקודה הירוקה זה ראשית הצירים, הנקודות האדומות זה המטענים החשמליים. הנקודה הכחולה זה הנקודה שאני צריך לבדוק כמה כוח מופעל עליה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
חשבתי לפתוח אתר עם פרסומות של גוגל בתקווה לעשות מזה קצת רווחים. אז כמה שאלות בעיניין (ושוב-רק למי שיש אתר עם הפרסומות): 1)אם יש יותר כניסות לאתר-התשלום שלי על כל לחיצה גדל\קטן? 2) הבנתי שה Pay Out הוא 100$ לצ'ק בבית..יש איזשהם מיסים או משהו כזה בהפקדת הצ'ק בבנק? והאם היו לכם בעיות? 3)כמה מקבלים על כל לחיצה? (במידה והשאלה הראשונה לא רלוונטית.) תודה רבה עריכה-ואיך זה שמ-10 לחיצות יש לי רק 0.56 סנט .. זה לא מעט מידיי?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מס הכנסה יקח ממני מס כלשהו? אני צריך לתאם משהו. אפשר קצת פרטים על זה...?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
crazy dutch airsoft מדובר בקבוצה של גרמנים & סקוטים שמשחקים WAR GAMES ביערות של אנגליה. הם משתמשים ברובי Airsoft (רובה אוויר) מכול הדגמים המוכרים. אם ישנה דרך להנות יותר מפיינטבול זה רק כך. חבל שבארץ אין אפשרות לארגן משחקי מלחמה מבלי שהמצב הביטחוני יעשה בלאגן... http://www.youtube.com/results?search_query=crazy+dutch+airsoft&search_type=&aq=f תתמוגגו
-
- 50 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש אנשים שמתמחים במדעי המחשב, הנדסת תוכנה, האקינג, אבטחת מידע וכמעט כל תחום שקשור למחשבים...הם יכולים לפתח תוכנות ואלגוריתמים מהבית ולמכור אותם לחברות הייטק?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מתכנן כבר המון זמן על לקונת מחשב חדש ועכשיו שיוצאים מעבדי I5/I7 חדשים + כרטיסי מסך DIRCTX11 חדשים זה פחות או יותר אומר שהגיע הזמן מבחינתי. בכל מקרה ההורים טסים בסוף החודש לאיזה שבוע - שבועיים לארה"ב והשאלה , האם יש משהו שכדאי להביא משם ? מן הסתם את כל המחשב אני לא יזמין משם אבל מה לגבי חלק או שנים ? יש משהו שממש יהיה כדאי? תודה..
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך להגיע למיטב-מדור עתודה (אם הבנתי נכון ליד קצין רפואה ראשי) אם מקפיצים אותי באוטו מכיוון דרום (קרית גת), איך להגיע בסדר מצאתי לבד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני בקשר עם מישהיי כבר שבועיים, וקבענו מחר פגישה.. חשבתי וחשבתי לאן ללכת (סנוקר, באולינג, מסעדה, סרט = לא מיסתדר\נדוש) אמרתי נלך על פיקניק בים נזמין פיצה (אין ברירה, אין זמן להכין משו אחר..) שתיה חמה, כמה נרות.. מה דעתכם? לא טו מאצ' לדייט ראשון..? אל תציעו בקשה פאבים או משו דומה שנינו לא אוהבים.. מאומרים זה מתאים?? או יותר מידיי? פתוח להצעות חדשות.. כל האלו שיש להם הערות לא קשורות שמרו לאח"כ.. תודה מראש!
-
- 41 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
http://orianit.edu-negev.gov.il/shittim/cp/homepage/HowSmartAreYou.htm תפתחו בIE התשובות לא עובדות בFF. אני עניתי על 7 נכון, ואתם. בהצלחה, שתפו אותנו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן הייתי בקלאב בטורקיה והיה שם איזה שיר מסיבות כזה ממש טוב ואין לי מושג איך קוראים לו. למישהו יש רעיון ?(: בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות תשלומים בפייפאל ? מה אם אני רוצה להזמין משהו שעולה 3-4 אלף ש"ח בכמה תשלומים ?
-
- 6 תגובות
- 33k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לראות סרטים שכל אחד חייב לראות ושעדיין לא יצא לי.. לדוגמא Star wars lord of the rings matrix וכו'.. מה דעתכם? נ.ב. גם ישנים וגם חדשים.. כל סרט בתנאי שהוא טוב
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם תלפיות זה פיתוח נשק? ואיזה עוד תפקידים של מחקר ופיתוח יש בצה"ל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו הזמנה לזה אם כן אפשר בפרטי? מי שלא יודע זה שירות מוזיקה חוקי http://www.spotify.com/en/ תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר חנויות באיזור הנ"ל?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב הסיפור רקע בידיוק השתחררתי (שבוע + ) ואחרי פרסום מסיבי של קורוחת חיי לא קיבלתי שום צלצול וכלום ידע כללי : הנדסאי בהנדסת תוכנה שירות צבאי טכנאי מנהל רשת ומה לא כל הדברים הטכניים ומצד שני תיכנות ב FLASH שפה צבאים לומדות ... אם הייתי יודע שהמצב הוא כזה הייתי חושב על קבע ... בינתיים שלחתי תקורות חיים שלי לכל אתר ברשת ולא קיבלתי כלום אני עושה משהוא לא בסדר ? מה הסוד שלכם ... ואין לי פרוטקציות לדוגמא חלק מהקורות חיים השכלה: :2005-2007 תעודת P.E (הנדסאי) בהנדסת תוכנה . לימודי הנדסאי במכללת אורט כפר סבא . :2001-2004 בגרות מלאה ותעודה טכנולוגית בתיכון אורט שפירא כפר סבא .3 מורחבות במחשבים - 15 יחידות . שירות צבאי: 2007-2008 בסיס פלמחים . טכנאי ומנהל…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני אמור להעביר בעוד כמה ימים מצגת לתלמידי י"ב בתחום כלשהו בפיזיקה מפעת חוסר זמן, אני חושש שלא שאספיק להכין אותה ולכן אני מבקש את עזרתכם, במידה ומישהו הכין אי פעם או שיש לו מצגת בנושא מסויים בפיזיקה (ניסוי מעניין כלשהו שבוצע, גילוי פורץ דרך וכו') שיכול לפנות לקהל יעד של תלמידי י"ב, אשמח אם תשלחו לי למייל: morpheus1234@gmail.com זה יעזור מאוד! עריכה: הצעות לגבי נושאים מעניינים גם יתקבלו בברכה תודה!
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
תקשיבו אני מקבל 6000 שקל מהבר מיצווה ויש לי דילמה לא קטנה:אני רוצה מחשב חדש של אסוס וPSP אבל אמרתי לאמא שלי שנצע לקרויס לוונציה רודוס וכו" מה להחליט אני או המשפחה??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 40 אינץ' ומצאתי את הדגם KDL-40V5500E של סוני ב"וואלה! שופס" במחיר הרבה הרבה יותר זול מבכל חנות אחרת.. אפילו הייתי בחנות מסוימת והבעלים אמרו שהטלוויזיה עולה להם יותר כשהם מזמינים מהיבואן. הנה השוואת מחירים בזאפ: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=725959 והמכירה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZDL40V5500 אפשר גם לראות שמסופקת אחריות ל3 שנים ע"י ישפאר (היבואן הכי מוכר/גדול של סוני בארץ) מה נראה לכם? יש פה איזה מלכוד?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני יוצא עם מישהי כבר זמן מה והיא החליטה שהפגישה הבאה תהיה בקארטינג,לכו תבינו אבל זה נשמע טוב אז אנ יזורם שנינו מאיזור הצפון (גם חיפה זו אופציה,כן היא בצפון) ונשמח להמלצה למקום איכותי באיזורנו שפעיל לא רק בשעות הבוקר אלא גם אחה"צ . תודה מראש נ.ב על הדרך,זקוק להמלצה לסרט טוב לראות איתה - קומדיות הולכות טוב,רצוי משהו עדכני שהסכיויים שהיא ראתה קטנים יותר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת קצת מידע על התואר. מה בדיוק לומדים, מה הוא נותן, מה רמת הקושי, איפה כדאי ללמוד ואיזה אפשרויות תעסוקה הוא נותן תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לתכנן את המערכת שעות שלי לשנה הקרובה באונבריסטה ואני מחפש תבנית או משהו של מערכת שעות שאני יכול להעזר בה האם יש דבר כזה באופיס כי אני לצערי לא הצלחתי למצוא תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 12.7k צפיות
-