עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by freesoul23,

לפני כמה דקות קיבלתי טלפון מאיזה בחור שהציג את עצמו בתור משה כהן ממד"א ואמר שהייתה תאונה בין אשדוד לבאר שבע ושיש פצוע שנתן לו את הטלפון שלנו ושאני אתקשר למודיעין של סורוקה ואבקש את ד"ר ולדימיר והוא יתן לי פרטים על הפצוע. הוא גם הביא לי את מספר טלפון של המודיעין לכאורה: 720544277670* המספר היה מאוד חשוד (במיוחד הכוכבית בהתחלה) אז מצאתי באינטרנט את הטלפון של סורוקה והתקשרתי לשם והם אמרו לי שזה עוקץ של העברת קו הטלפון שלי למספר סלולרי שאני מקיש. אם הייתי מקיש את המספר הזה אז היו יכולים לבצע שיחות על חשבוני. אז נא להיזהר אנשים. מי שכבר נפל בפח - ניתן לבטל ע"י הקשת 73*

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אני מחר אמור לעבור סוג של מבחן והכשרה. העבודה היא שיווק של כרטיסי אשראי. והם משלמים לא רעה בכלל אז זרמתי על זה. אין לי נסיון במכירות, אני אשמח לטיפים מהמנוסים. איך כדאי לגשת, מה כדאי להגיד,באיזה צורה וכו'.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. הכול מופיע בצד במפרט שלי.. פשוט חלום שהתגשם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Oranili,

היהלי תדגם הזה : LA32B450 הוא גרוע.... אני יכול להחליף דגם ... מה אתם אומרים על זה ? 32LG34R

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. שלום מישהו שמע או מכיר את החנות http://www.gcomputer.co.il ויכול להמליץ ולשבח או לספר לי סיפור זוועות על איך הם לא כיבדו את האחריות או ברחו לו עם הכסף לג'מאיקה? תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  6. שלום, היום קבלתי את המכתב של הקבלה לטכניון (הרשמה מאוחרת) להנדסת חשמל, והבנתי שאני צריך להרשם לקורסים רק שאין לי מוסג לאיזה קורסים צריך להרשם ואיך עושים את זה . הורדתי קובץ של מומלצים לכל סימסטר אבל במומלצים האלה יש רק מקצואות חובה. ואיפה אני נרשם לקורסים האלה? באתר מצאתי מערכת אישית שבה רשום שתאריך זימון לרישום זה ה16.9.09 שזה בעוד יומיים, גם הם מבקשים קוד שאין לי אותו, כניראה בגלל הרשמה מאוחרת. יש משהוא שנרשם בצורה כזאת ויודע מה עושים? תודה מראש על האזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. ישנה תמימות דעים כי מאמזון עצמה ניתן להזמין רק ספרים דיסקים וקלטות. נשאלת השאלה מה קורה עבור קנייה מכאלו שמוכרים דרך אמאזון. מצד אחד לפי ה-HELP באתר, ישראל לא כלולה במדינות מחוץ לארה"ב מהן ניתן להזמין לארץ http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=537734&#outside, מצד שני נתקלתי לא אחת בתגובות של אנשים שקנו מאמאזון (לא ספרים), אך איני מכיר כאלו אישית. אז אפשר או אי אפשר?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. Started by Asakura,

אז ככה ברגע זה רבע לאחד בלילה אחרי ליטר בירה וטעם רע בפה מהמחשבה שמחר חוזרים לבסיס, אני משוטט לי באתרי פלאפון ושוקל האם שווה לקנות NETSTICK שיאפשר לנו גישה לאינטרנט מכל מקום אך יחייב אותנו בתשלום חודשי קבוע. או שהבית, בתי הקפה, והעבודה (לחלקנו), מספקים את שרות האינטרנט במידה מספקת ועוד הוצאה כספית כלשהי על חברות הפלאפון (שמנסות לגנוב את כספנו בכל הזמנות אפשרית) רק יצא נגד העקרונות הטבעיים שלנו אשר נגד חברות הפלאפון ונגד הוצאת כסף מהארנק 'סתם כך'. אז האם זה שווה זאת??!#$^?~!@$ הנה לדוגמה ההצעה של חברת פלאפון לאינטרנט חופשי 'במחיר מדהים' http://www.pelephone.co.il//web/3G/Corporate/Programs/Netstick/.aspx

• 26 תגובות
    • 13.9k צפיות
  9. Started by Yossarian22,

אני קצת חלש בפיזיקה של התיכון והתאונה של אסף רמון העלתה אצלי כמה תהיות. שחללית/לוויין נעים מסביב לכדוה"א, יש כבידה על האנשים שבחללית[או להתאמה על הלווין]? ובאיזה תנאים תהיה כבידה? באיזה תנאים לא יהיו כבידה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by Avi Levin,

מדובר במוצר של חברת חמת. למישהו יש נסיון עם המוצר? לא מצאתי פרטים מעבר לאתר הרשמי שלהם.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. תיסתכלו על השלט ברקע http://www.uploadgeek.com/share-E6BC_4AAA5431.html

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by yuvalkosh,

אני שוקל לקנות מחשב ב-skypc. מאז ומתמיד כל פעם שקניתי מחשב, תמיד היו בעיות ולכן הבטחתי לעצמי שאני תמיד אקנה כמה שיותר קרוב לבית כדי לחסוך נסיעות (ת"א-אשדוד למשל). גם אם זה יקר יותר. תכננתי לקנות את המחשב באייבורי ואז המליצו לי כאן בפורום על skypc ועל השרות שלהם skyfix vip. אני ממש אשמח לשמוע על חוויות קניה (או ליתר דיוק שירות) של אנשים שקנו ב-skypc ובפרט אנשים שהשתמשו בשרות ה-skyfix vip שלהם... תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 17:02:33 אולי אני צריך לציין שיש לי מזל ממש רע עם מחשבים

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by djzander,

יש פה בפורום איזה מישהו שנוסע קבוע יומיות לצריפין ברכב ? אני צריך איזה מישהו שמוכן להסיע לצריפין כל יום ולחזור סביבות 5 , אם יש מישהו כזה אני מוכן להשתתף בדלק שבועית

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. האתר הזה אמור להיות אובייקטיבי ולא לקדם יצרנית כזאת או אחרת. רק ככה אפשר להאמין לביקורות שנכתבות בו. אבל פתאום אנחנו רואים ש"אינטל ו HWZONE מחלקות לכם פרסים"... אם יש כזה קשר בין שני הגורמים אז איך אני יכול להיות בטוח שהאתר לא מקדם את מוצרי אינטל ? שהוא מדווח דיווחי וביקורות אמת ? שהוא לא מקבל תמורה מאינטל עבור כל זה ? כל מה שאני אומר פה הוא תהיות אישיות שלי, אין לי שום מושג מה באמת קורה מאחורי הקלעים.

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by tom123,

HUH?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by GWeizman,

חומר של כיתה י', פחות או יותר. (עם דגש על יותר) א) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורים 2P2+1 ראשוני גם כן ב) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורם P+10 וP+14 ראשוניים גם כן לא הצלחתי למצוא שום דרך חוץ מניסוי וטעיה, ואני חושב שאם אני אגיש ניסוי וטעיה למורה שלי הוא ירצח אותי בשנתי. דיי דחוף, אני צריך להגיש את זה למחר. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  17. Started by benor,

http://mivdak.yoram.co.il מישהו התנסה בזה כבר?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. רק שכחתי מהם האתריםן

19. כמו שקראתם אבד לי דף זיכוי כ-150 שח', מה אתם אומרים הזיכוי שלי רשום במחשב שלהם? כי שקניתי הם רשמו אותי במחשב והכל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חבר'ה, קיבלתי צו ראשון לעוד חודשיים בערך ואני ממש (אבל ממש) רוצה להגיע לקורס טיס, כרגע הדרך היא ארוכה מאוד ואני אאלץ להשקיע ולתת הכל בצו הראשון. האם תוכלו להוסיף לי ולתת לי כמה טיפים על מה לשים דגש ומה חיוני ביותר עבור מטרתי? האם יש איזה שהוא ספר או תרגילים בכל נושא שהוא שאני יכול לעשות או לקנות בשביל שיעזרו לי ? אשמח לכל תשובה מפי יודעי דבר ואנשים שעברו אתזה. בתודה מראש והמשך ערב טוב, שנה טוב ינון

21. Started by eliil1,

^ כותרת

• 61 תגובות
    • 10k צפיות
  22. Started by BloodyW,

אני צריך לבה"ד 12 אם זה משנה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by IG,

הי לכולם, בזמן האחרון כל אתרי הלוחות בסגנון winwin, yad2 וכו' התחילו להוציא מחירונים משלהם לרכבים מיד שניה... מי מהמחירונים (כולל זה של לוי יצחק) הוא הכי "טוב"? ומה בכלל ההבדל בינייהם? ושאלה נוספת: איך משפיע מספר הבעלים הקודמים על המחיר (ובכלל, איפה אני מוצא פירוט לגבי ההשפעות של שריטות, קלומטראז' וכו' על המחיר?) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  24. אמנם לא קליפים חדשים, אבל בהחלט שווים צפייה, במיוחד לאלה שרוצים מנת רעל עצבנית: הסרטון הבא לזכרם של נופלי מלחמת לבנון השנייה: http://www.youtube.com/watch?v=NWz-aHdvtX4 אתם מוזמנים לפרסם סרטונים בסגנון...

25. הכל בכותרת

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.