עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ישנה תמימות דעים כי מאמזון עצמה ניתן להזמין רק ספרים דיסקים וקלטות. נשאלת השאלה מה קורה עבור קנייה מכאלו שמוכרים דרך אמאזון. מצד אחד לפי ה-HELP באתר, ישראל לא כלולה במדינות מחוץ לארה"ב מהן ניתן להזמין לארץ http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=537734&#outside, מצד שני נתקלתי לא אחת בתגובות של אנשים שקנו מאמאזון (לא ספרים), אך איני מכיר כאלו אישית. אז אפשר או אי אפשר?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. Started by Asakura,

אז ככה ברגע זה רבע לאחד בלילה אחרי ליטר בירה וטעם רע בפה מהמחשבה שמחר חוזרים לבסיס, אני משוטט לי באתרי פלאפון ושוקל האם שווה לקנות NETSTICK שיאפשר לנו גישה לאינטרנט מכל מקום אך יחייב אותנו בתשלום חודשי קבוע. או שהבית, בתי הקפה, והעבודה (לחלקנו), מספקים את שרות האינטרנט במידה מספקת ועוד הוצאה כספית כלשהי על חברות הפלאפון (שמנסות לגנוב את כספנו בכל הזמנות אפשרית) רק יצא נגד העקרונות הטבעיים שלנו אשר נגד חברות הפלאפון ונגד הוצאת כסף מהארנק 'סתם כך'. אז האם זה שווה זאת??!#$^?~!@$ הנה לדוגמה ההצעה של חברת פלאפון לאינטרנט חופשי 'במחיר מדהים' http://www.pelephone.co.il//web/3G/Corporate/Programs/Netstick/.aspx

• 26 תגובות
    • 13.9k צפיות
  3. Started by Yossarian22,

אני קצת חלש בפיזיקה של התיכון והתאונה של אסף רמון העלתה אצלי כמה תהיות. שחללית/לוויין נעים מסביב לכדוה"א, יש כבידה על האנשים שבחללית[או להתאמה על הלווין]? ובאיזה תנאים תהיה כבידה? באיזה תנאים לא יהיו כבידה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by Avi Levin,

מדובר במוצר של חברת חמת. למישהו יש נסיון עם המוצר? לא מצאתי פרטים מעבר לאתר הרשמי שלהם.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. תיסתכלו על השלט ברקע http://www.uploadgeek.com/share-E6BC_4AAA5431.html

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by yuvalkosh,

אני שוקל לקנות מחשב ב-skypc. מאז ומתמיד כל פעם שקניתי מחשב, תמיד היו בעיות ולכן הבטחתי לעצמי שאני תמיד אקנה כמה שיותר קרוב לבית כדי לחסוך נסיעות (ת"א-אשדוד למשל). גם אם זה יקר יותר. תכננתי לקנות את המחשב באייבורי ואז המליצו לי כאן בפורום על skypc ועל השרות שלהם skyfix vip. אני ממש אשמח לשמוע על חוויות קניה (או ליתר דיוק שירות) של אנשים שקנו ב-skypc ובפרט אנשים שהשתמשו בשרות ה-skyfix vip שלהם... תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 17:02:33 אולי אני צריך לציין שיש לי מזל ממש רע עם מחשבים

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by djzander,

יש פה בפורום איזה מישהו שנוסע קבוע יומיות לצריפין ברכב ? אני צריך איזה מישהו שמוכן להסיע לצריפין כל יום ולחזור סביבות 5 , אם יש מישהו כזה אני מוכן להשתתף בדלק שבועית

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  8. האתר הזה אמור להיות אובייקטיבי ולא לקדם יצרנית כזאת או אחרת. רק ככה אפשר להאמין לביקורות שנכתבות בו. אבל פתאום אנחנו רואים ש"אינטל ו HWZONE מחלקות לכם פרסים"... אם יש כזה קשר בין שני הגורמים אז איך אני יכול להיות בטוח שהאתר לא מקדם את מוצרי אינטל ? שהוא מדווח דיווחי וביקורות אמת ? שהוא לא מקבל תמורה מאינטל עבור כל זה ? כל מה שאני אומר פה הוא תהיות אישיות שלי, אין לי שום מושג מה באמת קורה מאחורי הקלעים.

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by tom123,

HUH?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by GWeizman,

חומר של כיתה י', פחות או יותר. (עם דגש על יותר) א) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורים 2P2+1 ראשוני גם כן ב) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורם P+10 וP+14 ראשוניים גם כן לא הצלחתי למצוא שום דרך חוץ מניסוי וטעיה, ואני חושב שאם אני אגיש ניסוי וטעיה למורה שלי הוא ירצח אותי בשנתי. דיי דחוף, אני צריך להגיש את זה למחר. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. Started by benor,

http://mivdak.yoram.co.il מישהו התנסה בזה כבר?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. רק שכחתי מהם האתריםן

13. כמו שקראתם אבד לי דף זיכוי כ-150 שח', מה אתם אומרים הזיכוי שלי רשום במחשב שלהם? כי שקניתי הם רשמו אותי במחשב והכל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חבר'ה, קיבלתי צו ראשון לעוד חודשיים בערך ואני ממש (אבל ממש) רוצה להגיע לקורס טיס, כרגע הדרך היא ארוכה מאוד ואני אאלץ להשקיע ולתת הכל בצו הראשון. האם תוכלו להוסיף לי ולתת לי כמה טיפים על מה לשים דגש ומה חיוני ביותר עבור מטרתי? האם יש איזה שהוא ספר או תרגילים בכל נושא שהוא שאני יכול לעשות או לקנות בשביל שיעזרו לי ? אשמח לכל תשובה מפי יודעי דבר ואנשים שעברו אתזה. בתודה מראש והמשך ערב טוב, שנה טוב ינון

15. Started by eliil1,

^ כותרת

• 61 תגובות
    • 10k צפיות
  16. Started by BloodyW,

אני צריך לבה"ד 12 אם זה משנה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by IG,

הי לכולם, בזמן האחרון כל אתרי הלוחות בסגנון winwin, yad2 וכו' התחילו להוציא מחירונים משלהם לרכבים מיד שניה... מי מהמחירונים (כולל זה של לוי יצחק) הוא הכי "טוב"? ומה בכלל ההבדל בינייהם? ושאלה נוספת: איך משפיע מספר הבעלים הקודמים על המחיר (ובכלל, איפה אני מוצא פירוט לגבי ההשפעות של שריטות, קלומטראז' וכו' על המחיר?) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  18. אמנם לא קליפים חדשים, אבל בהחלט שווים צפייה, במיוחד לאלה שרוצים מנת רעל עצבנית: הסרטון הבא לזכרם של נופלי מלחמת לבנון השנייה: http://www.youtube.com/watch?v=NWz-aHdvtX4 אתם מוזמנים לפרסם סרטונים בסגנון...

19. הכל בכותרת

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. האם יש דרך כל שהיא (עדיף חינמית) לקבל תמונת לווין ישירה ? אני משער שזה יהיה כנראה עם דיליי ואיטי בטרוף ,אבל אני שואל עם יש דרך לקבל אפילו תמונות שמיתעדכנות פעם בכמה שניות ,לא חייב להיות וידאו .

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428200.msg3689806#msg3689806

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by X_Dror,

היי, אתמול עמדתי בפקקים, עצרתי תוך כדי כשהרמזור התחלף לכתום כדי לא לחסום את הצומת, מישהי שנהגה מאחורי לא שמה לב ונכנסה בי. לא קרה הרבה נזק לרכב, אצלי הבגאז קצת התרומם והפח שלו התעקם, והפגוש האחורי התעקם קצת, וקצת נפרד משאר הרכב. (לא משהו קריטי) אצלה הפגוש הקדמי נדפק קצת, ונראה שזה הכל פחות או יותר. החלפנו פרטים, צילמתי תמונות של הרכבים והמכות, אבל עדיין לא יצרתי קשר עם חברת הביטוח בגלל שההורים שלי בחו"ל ואני לא רוצה להתעסק עם דברים שאני לא מבין בהם, וגם לא להפריע להם באמצע הטיול עד שהם יחזרו בעוד כמה ימים. אז כמה שאלות - 1. הזמן שבו אני יוצר קשר עם חברת הביטוח הוא קריטי? 2. איך בכלל אני מגיש את התביעה? ומה הוא התהליך פחות או יותר? תודה!

• 22 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by omri09,

יש דרך לראות את כל התגובות אותן פירסמתי?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. טוב אז ככה הרבה זמן פחדתי להזמין דברים מחול במקרה הזה מפלי אסיה אבל כל כך רציתי ידית נוספת לWII +נונצק +2 מושאן פלוס מה שיוצא כולל משלוח (לא יודע כמה יצא בסוף אם המס ) 144$ שזה אומר בערך 600 שקל וזה לאומת הארץ שזה יוצא 800 שקל בחנויות זולות יחסית (תוסיפו עוד 100-200 לחנויות שקרובות אלי ) ומה שהכי מעצבן שבארץ אין את הצבע השחור לשלט ונונצק בכל מקרה לקח לי זמן להתרגל לפלי אסיה ובגלל שהוויזה שלי רק לישראל לקח לי זמן ליתרגל לפי פאל אבל זה באמת לא סיפור כזה גדול ואם לא עשיתי פאשלות בהזמנה וישתדלתי מאוד לא לעשות תוך בערך 10 ימים אני יקבל את ההזמנה בכל מקרה ממליץ למי שעוד לא קונה מחול להזמין דברים כאלו מחול אם ילך טוב אני ינסה להזמין עוד דברים

• 57 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. פיליפס, בייביליס, פנסוניק, וכו' . תקציב - 300 ש"ח. מתגמש גם על יותר מ-300. תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים