כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
התמונות צולמו על ידי רן (biodome) תמונה אחת שווה אלף מילים.(טוב זאת אולי יותר) Porsche Carrera GT Nisan 350Z (ורונן-RnGKay) Skoda fabia WRC סתם איזה אופנוע כבד. קובי (KoM) משחק PS2 (צריך להשיג תוצה טובה ומי שמשיג הכי טוב מנצח ב PS2) סובארו אימפראזה טורבו: אופנעי Ducati 1000ds Honda S2000 מי שרוצה את כול התמונות (ויש הרבה) שיכנס לאייסי!
-
- 110 תגובות
- 11k צפיות
-
-
אני מנסה ללמוד שיר מסויים, אבל הוא דורש ממני לכוון את את כול המייתרים של הגיטרה Half Step Down אין לי מושג בכול מה שקשור לכיוון גיטרות, ובגלל זה אני משתמש בטיונר הנ"ל:http://www.musiciansbuy.com/FENDER_LX12_TUNER___A_$41_99_VALUE.html המוכר אמר לי שאני יכול לכוון איתו את הגיטרה HALF STEP DOWN אבל הוא לא ממש פירט איך. מישהו יכול להסביר לי איפה המחט שעל הצג צריכה לעמוד, בשביל שאני יידע שהמייתר מכוון Half Step Down?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האתר הבית שלהם לא עובד מאיזשהי סיבה ,יש לכם מושג מאיפה עוד ניתן להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית פנסים של מותג inova מחו"ל (ההפרשים בין המחירים בארץ ובחו"ל של המוצרים שאני רוצה להזמין הם פשוט אדירים) אז חיפשתי מקום לקנות ממנו, והגעתי לאתר שקרואים לו cfrlights.com שבו יש את המוצרים ההלו (שתי פנסים inova, מטען ושש בטריות נטענות תואמות) מישהו מכיר את האתר? קנה ממנו? חוות דעת? כל פיסת מידע על האתר תעזור לי (במחיוד אם הוא אמין) הנה הדברים שאני רוצה להזמין:
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ציטוט מתקנות נהג חדש: השאלה שלי היא: אני כרגע בן 21 לפי העברי, לפי הלועזי זה יקרה בעוד שבוע וחצי. האם זה תופס או שחייב לפי הלועזי? הרי יש אוכלוסיה שמאמינה רק לפי העברי, האם בבדיקה מול שוטר זה קביל?
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אני מניח שחלק מהכסף שהיא מרוויחה נועד לכסות את ההוצאות שלה, מהמאמנים ועד לטיסות ואוכל.. אבל במידה והיא מרוויחה, הכסף הולך לאגודה למען החייל או משהו כזה?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה זה Account Id? האם זה הID שאני מתחבר איתו לאתר, או שזה השם המלא שלי שמופיע באתר. 2. האם יש איזה שהם מיסים על קבלת כסף, מאתרים שונים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פאלם לשימוש מחברת לביתספר, נגן MP3 וכל השאר - משחקים שטויות וכו'.. אני מתלבט אם לקחת את הZIRE72 או את ה T3. מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מידי פעם אני מכין אנטריקוט פעם שעברה קניתי את הסוג בשר היקר יותר שלא עבר הקפאה ועולה פי שניים והכנתי אותו ישר שחזרתי מהסופר כרגע הוצאתי שני סטייקים מהפריזר והם שם כבר שבוע אני מניח אותם על השיש כמה שעות להפשיר הוצאתי רק לפני שעה ואני שם לב יש בסטייק באזורים מסויימים צבע חום ירוק צהוב לא שמתי לב אם היו לפני שהוצאתי אבל בכל מקרה הסטייק עוד קפוא לגמרי האם זה האוויר וזה שאני משאיר אותם בחוץ זה מתקלקל ? איך אני צריך להפשיר את הנתח
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה על רכב עם גיר ידני. יש לי שאלה קטנה: מה אני צריך לברר בבתי הספר לנהיגה, מלבד עלותו של שיעור? ואם יש למשיהו טיפים בנושא שלא ישמור אותם לעצמו... תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דבר ראשון, זה נראה ככה: החיידק נכנס בי ישר אחרי שעליתי על הסקט של חבר. אחרי חודש כבר הזמנתי אחד מאמריקה. גם מאוד כיף, גם ספורט וגם אחלה דרך לתחבורה בעיר. (לבצפר, לחברים, לנאפיס ) יש לי חבר אחר שגם ניסה ונדלק על זה, הוא גם הזמין. אבל מה? לא יצא לי לראות בארץ אף אחד שנוסע על זה, ומוכרים כאלה רק בבלו בירד, וקקה של קומפלטים וגם יקרים ברמות. אגב, מחבר שהיה בניו יורק הבנתי ששם הנושא הרבה יותר פופולרי ואנשים נוסעים על זה דיי הרבה יחסית. ההבדל בין זה לבין סקט רגיל, זה שכאן הקרש יותר ארוך, רחב, גמיש ונוח. הגלגלים יותר גדולים ופחות קשים, אפשר לצבור עם זה מהירויות גבוהות (רק קצת בעיה לעצור) וזה נוסע בצורה מעולה גם על מדרכות. (לא כמו סקט רגיל) האמת שזה מזכיר מאוד גלישה, גם בתנוע…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
notebookclub טוענים שלא ניתן להחזיר אצלהם מוצרים אחרי הקנייה שזה כמובן בניגוד לחוק הגנת הצרכן, במקרה של מכר מרחוק למישהו יש ניסיון איתם בתחום?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מזמין לפעמים מחנויות מחשבים כמה דברים קטנים שעולים 70-60 ש"ח. הבעיה היא שאני תמיד בוחר בדואר שליחים גוביינא (משלם לשליח על המוצרים) ומשלם פי 2 ממחיר משלוח רגיל וזה בגלל שאין לי וויזה לשלם בה והחנות נמצאת רחוק מהבית שלי. אז חשבתי על להוציא וויזה או איזה שהוא כרטיס כדי שאני לא אצטרך לעשות משלוח גוביינא, וכך אני אחסוך 40 ש"ח בערך כל פעם. אז רציתי לדעת אם אני יכול להוציא וויזה/דיירקט קארד וכו' אם אני בן 17 ולא עובד? אני יכול להכניס בבנק 300 ש"ח, זה יספיק? ובבקשה אל תהפכו את ההודעה הזאת לספאם כי אני לא רוצה שינעלו אותה.
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
באתר http://441il.com/, ניתן למצא לפי המספר את הפרטים של המתקשר. הבעיה שזה טוב רק לטלפון קווי ופלפון. מישהו מכיר אתר דומה לסלקום/ אורנג'?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני אסביר את המקרה, ותגידו לי בבקשה אם זה אפשרי. דבר ראשון נחלק שמות לחדרים ולקווים קו א' בלי האינטרנט. קו ב' עם האינטרנט. חדר א' חדר עם נקודה לקו א' חדר ב' חדר עם נקודה לשני הקווים. היום בחדר א' יש לי נקודה עם קו א', ואני רוצה לחבר לו שם נקודה שתיהיה גם עם קו א' וגם עם קו ב'. ובו זמנים ששני הקווים יהיו מחוברים. האם זה אפשרי? האם אני יכול לעשות את זה? אם לא כמה עולה טכנאי בזק שיעשה לי את זה?
-
- 7 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את התיק הזה? ואם לא בארץ אז חנות בארה"ב http://www.jansport.com/js_product_detail.php?cid=&pid=TJB9JX2
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חברתי וחברה שלה רוצות לנסוע לסופ"ש (חמישי עד שבת) באילת, ושוקלות ללון באכסניית הנוער (ליתר דיוק בבית ההארחה, בחדרים הפרטיים). מישהו היה שם לאחרונה ויכול לומר איך המקום? לחילופין, יש מקום לינה אחר מומלץ (קרוב לים ולטיילת כמובן)?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לא יכל יותר לא יכל!!! יש לי איזה 20 חצקונים! לא יורד! כבר שנה+! וניסתי הכל!: לא לאכל שוקלד[הכי קשה], לשתות מים, משהו כמו 7 משחות.... כלום לא עובד! אולי מים זה הכי עזר אבל כול 7 דקות אני הולך להשתין!!! בקשה תעזרו לי! עצות חומרים ממלצים!~ [שמעתי שיש טיפול של חנקן או משהו כזה.. מישהו שמע על זה?]
-
- 94 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
רק.. "רק".. 500 אלף שח ;D ;D אפשר לראות היום בארץ לא מעט (גם לא הרבה..) מכוניות במחיר הזה.. אז איזה מכונית ספורט הכי שווה לקחת?? מה אתם הייתם לוקחים? פורשה בוקסר 2.7 (הגרסה החלשה יותר) שברולט קורבט קופה BMW Z4 רודסטר 3.0i ניסאן Z350 רודסטר הונדה S2000 או הבחירה האישית שלי.. לוטוס אליס או שאולי יש הצעות אחרות...
-
- 72 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
איך המלון הוא עולה לי 1600 שקל מראשון עד רביעי חצי פנסיון(חול המועד) מישהו היה במלון?איך הוא?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
שלום,לאחרונה התחלתי להגיב הרבה בפורומים,למרות שאני קורא הדוק של הכתבות,לרוב אני לא מגיב בפורום.בכול אופן יש תופעה משונה למשתמש שלי,ההודעות שלי כול הזמן על אפס-למה? כמו כן לגבי הדרגות בפורום,יש למישהוא link להסבר על הדרגות בפורום HWzone. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
השוואה בין מעבד i3 8100 למעבד i7 3770 אתר 1 - https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-8100-vs-Intel-Core-i7-3770/3942vs1979 אתר 2 - https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i3-8100-vs-Intel-i7-3770/3103vs896 איך התוצאות שונות כל כך ?
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כל שעליכם לעשות זה לרשום פה את האיימייל שלכם אני ישלח לכם את כתובת האתר שמאפשרת להרוויח דברים + כתבה שנעשתה על האתר שמוכיחה כי זהו דבר אמיתי ואמין!!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-