עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עומד פה לידי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ בעוד שלי יש 4 1.5. המחשב הזה הוא של ילד מהכיתה שלי שאני לא כל-כך מחבב והוא כרגע נמצא אצלי בתיקון, עכשיו, עלתה לי בראש המחשבה של "להלוות" ממנו את המעבד ולהשים על הלוח שלי, יש לי כבר תוכנית לאם הוא ישים לב לזה שהוא עובד עם מעבד אחר: הוא יגיד לי: כפיר למה המחשב שלי מזה את המעבד כ X כשקניתי מעבד Y ? ואז אני יגיד לו: תביא את המחשב אליי ואני יסדר לך את זה, אולי הלוח אם שלך לא מזהה טוב את המעבד... ואז הוא יביא אותו אליי ואז אני יחזיר לו את המעבד שלו (בלי שהוא ידע, כי הוא לא יהיה באיזור באותו זמן) ואז נגמר הסיפור והוא יחזור הביתה עם המחשב שמח וטוב לב... עכשיו, יש לי כמה התלבטויות: 1) מה אתם הייתם עושים בצב כזה שיש אדם שממש אין לו מושג במחש…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by scorpion,

enjoy

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Dark_Phantom,

מצאתי את זה באחד הפורומים בסבסנטר וחשבתי שזה די משעשע אז הבאתי לשיפוטכם

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by stingeR-,

http://www.go-l.com/desktops/machl38/features/index.htm אם יש לכם מפרט מחשב יותר טוב מזה קבלו חח!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by michaelsko,

שלום לכולם. היום ערב יום הכיפורים, ואני רוצה לאחל לכולם גמר חתימה טובה, לאלו מכם שצמים (כולל אותי) צום קל. מי יתן והשנה תהיה שנה טובה יותר מהקודמת, ונתגבר על אויביינו ימך שמם !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ראיתי את ההבדלים במחירים בין אתרים מחו"ל לבין אתרים מהארץ ..30-40 אחוז הבדל לפחות בזכרונות שבדקתי...{אני מעוניין בעיקר לקנות זכרונות מחו"ל} אז אם אפשר שאנשים שרכשו חלקים מאתרים מחו"ל וקיבלו את זה לארץ במצב טוב ובלי בעיות...אם תוכלו לתת לי לינקים זה יהיה נפלא... תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by alexta-z,

ראיתי אנשים באינטרנט אם מדבקה של AMD או LINUX וכו... על המארז (למשל במארז שלי COMPUCASE CI-6A19 יש למטה מקום למדבקה). אז רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה ? (אני יודע שהשאלה לא מובנת אבל תנסו להשיב לי עליה ?!) זה חייב להיקנות בארץ ! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MiniMizer,

http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=16340 בהחלט נשמע שזה הולך להיות הסרט שיחתום את הטרילוגיה בגדול, ולא ישאיר הרבה אנשים מאוכזבים כפי ש Reloaded עשה (אל תבינו לא נכון, Reloaded היה סרט אדיר מבחינת אקשן אבל מבחינת עלילה הוא לא השתווה (ולא יכול היה להשתוות) ל The Matrix). כמו כן, נראה כי יהיו הרבה מאוד הפתעות בסרט הזה... ורק עוד שבועיים עד שהוא יוצא 8)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yambtz,

הלך לי כרטיס מסך ששווה 900 ש"ח. אני לא עשיתי את זה, הוא התחמם למוות (אני מנחש כי הוא עושה בעיות לפי טמפ החדר). לי אין הסמכה של טכנאי אבל אני בכל זאת התעסקתי במחשב (מודינג) מה שכולל פירוק והרכבה פעמיים, שחיטה די עצבנית של המארז שעכשיו שוקל חצי, ועוד. אני גם שמתי את הכרטיס במחשב אחר כדי לוודא שזה באמת הוא (אחרי שבמשך חודש כל פעם שהוא עשה בעיות נגעתי בו וכל הכרטיס היה חם מספיק בשביל לעשות כוויה*) והתוצאה היא שהכרטיס אכן התפגר. השאלה אם משהו מכל מה שעשיתי בחצי שנה האחרונה יכול היה לבטל לי את האחריות? כי אני 100% לא הרסתי אותו. המחשב אצלי רק חצי שנה. הוא חדש יחסית. *אני לא טיפש. אני פשוט מאוד עמיד לחום, כל פעם שאני מבשל עפות עליי טיפות של מים רותחים או שמן רותח ולא מזיז לי.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by marking,

בדקתי באתר אחד שלהם (בתור מעריץ) ורשום שם שהאלבום החדש שלהם יוצא ב21 חודש הבא ובדקתי באיזה אתר ישראלי אומרים שם ב14 אז חברה מתי הוא אמור לצאת? בעע אני בלחץ אי אפשר לחכות

• 14 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by ORrrr,

סוף סוף אחרי 38 שיעורי נהיגה, אני ניגש לטסט ביום שני בבוקר אם אפשר לקבל עצות כל עצה תגובה שקשורה תתקבל בברכה! אני מאוד לחוץ וזה ממש לא טוב להיות לחוץ כשאתה נוהג.. : דרך אגב אני גר בכפר סבא אז אולי יש לכם מידע על טסטרים טובים/לא טובים.. וכל השטויות האלו, תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אנחנו עוד חשבנו שמדובר בחברות כגון AlienWare, VoodooPC, FalconNW וכו'. אבל לא, מדובר בחברה שאני אישית מעולם לא שמעתי עליה - Liebermann pc. הם הופיעו בחדשה לפני כמה ימים, בתור המייצרים של מסכי ה- Grand Canyon. אז חקרתי עוד קצת עליהם ותראו איזה מחשבים הם מציעים לצרכנים מכל הסוגים! 16GB של זיכרון, שלל טכנולוגיות שונות ומשונות, 2TB של נפח בכונן-הקשיח. טוב, תסתכלו בעצמכם! http://216.119.93.139/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=LI&Product_Code=ML38E

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Culandur,

http://www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. זהו זה... נגמרו המסיבות הברים המסעדות ושאר תענוגות החיים של החודשים האחרונים... מחר אני מתגייס (לטירונות חורף errrr...) בנח"ל או בחירמ"כ (חירמ"כ = חי"ר יעודי = גדודי שמשון / חרוב / נחשון / דוכיפת / לביא) עם גיבוש לעוקץ. בסוף השבוע (אני אמור לצאת כמו כל חייל קרבי בשני סופי השבוע הראשונים) אכתוב לאן הגעתי בסוף... איך לסכם תקופה של שלוש שנים בה הכרתי חלק מן הקהילה פה (ובאתרי החומרה הקודמים)... קצת קשה להכניס שלוש שנים לשלוש שורות... אבל היה טוב... היה כיף להיות בצוות HWz בעבר למרות כל הריבים והשטויות זה היה כיף... היה כיף לכתוב בפורומי האתר ובעיקר בפורום תלת-מימד (עד שנשארו שתי חברות בתחום בערך...). בקיצור, אנסה לשמור על קשר וכל מכריי מוזמנים לשלוח לי מיילים והודע…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שיהיו שמה? יש אולי איזהשהם ספרים המכוונים במיוחד לפסיכומטרי הצבאי? אתרי אינטרנט? אני לא מתכוון לסתם מבחני אי.קיו אלא לדוגמאות לתרגילים שמביאים בצבא,בחינות קודמות וכו.. תודה רבה מראש! 8) כל עזרה תתקבל בברכה

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Sikamikanico,

לאלה מאתנו שהולכים לעתודה (או שוקלים ללכת) וקיבלו מדבקות אדומות על מחברות הבחינה: איפה אני רואה את הציונים של הבגרויות (שנבדקות מהר)?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by chris_u16,

פתחתי את התראד הזה כי אני מבולבל לגמרי לגבי הזמר\זמרת מרילין מנסון. שמעתי את השיר " I Put A Spell On You" וממש אהבתי אותו והחלטתי לשמוע שירים אחרים ופשוט נדהמתי (במובן הרע של המילה) מהשירים האחרים כי הם היו שונים לגמרי מהשיר "I Put A Spell On You" שממש אהבתי, כולם היו בסגנון רוק כבד\מטאל לא יודע איך קוראים לזה ואני לא סובל ת'סגנון הזה. עשיתי חיפוש באינטרנט וראיתי שלא טעיתי בשם ויש את האלבום "Smells Like Children" שכביכול השיר "I Put A Spell On You" צריך להיות בתוכו. מישהו מוכן בבקשה לעשות לי קצת סדר בבלאגן? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, מה אני צריך לעשות כדי לפתוח חנות מחשבים קטנה. כדי לפתוח חנות פיזית ? או חנות אינטרנט ? אני לא כלכך בזה אני אשמח עם מישהו מפה יעזור לי תודה מראש, קוגלר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by NIR-T,

האם השארת המחשב פתוח במשך 4-5 ימים עושה רע למחשב?? אם כן מה המקסימום שכדאי להשאיר את המחשב פתוח?? :- ???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אז הסקר הזה הוא רציני לגמרי ואבקש לא לנעול. עכשיו אני אנמק את טעוניי: הייתי בפיינל פור בפארק הירקון בשני המשחקים שהיו ואציין את מה שראיתי,הרבה גברים שהיו שקועים במשחק,כמות של בנות,לא מושכות חיצונית נגיד,שהיו שקועות במשחק,והרבה הרבה בנות יפות שהיו שקועות בשאראס ופרקר. ממש ממש נראה לי שהן באו בשביל המסיבה והפוזה. הוכחה מאוד גדולה לזה היא שהרבה מהן באו עם פנים צהובות ומכוסות בצהוב בכל הגוף כולל ארבע צעיפים שאחד מהם על הראש. עכשיו זה לא רק האירוע הזה זה איך שתמיד שיש משחק גדול [נגיד מכבי בכדורסל,סתם דוגמא] אז איך זה שתמיד יש את האבלה הזאתי בכיתה[מה לעשות אני קטן, שמשחקת אותה מתעניינת רק כדי לקבל קצת צומת לב? ואין ויכוח כאן כי באמת שלא אכפת לה משמשחק זה פשוט שקוף,זה נהיה מין ט…

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by LOKS,

בPCH המחשב עולה בידיוק 6973 שקל! בחנות שאני קונה 90% מי החלקים יותר יקרים מי PCH ב 20-100 שקל הוא אמר לי שזה זול כי זה מי האנטרנט!יש להם יותר קונים והוא והם קונים את זה ביותר זול אז או אמר לי הרכבה 180 + התקנה של הווינדוס 250+ רבית על התשלומים 450+ עכשיו המחשב עולה 8300 שקל ככה זה צריך להיות? שאומרים 180 שקל זה כולל התקנה והרכבה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by PHONIX,

שלום אני חדש פה asafy הגבר גבר אמר לי על הפורום ובאתי... אז יאללה תגידו ברוך הבא ועופו מההודעה > > > סתאאאאם יאללה מקווה להנות פה !

• 14 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by rafi k,

שנים שאני קונה מהאינטרנט בכרטיס האשראי והכל היה בסדר אבל החודש מישהו השתמש בכרטיס האשראי שלי ובזבז יותר מ1000 דולר!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

http://www.wagenschenke.ch/

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by bd,

קוראים הודעה על כל מיני דברים שיש בפורום , חדשות , ביצועים וכו.... למשל על הכרטיס מסך של MSI R9800P שאפשרי ב OC להפוך אותו ל 9800XT ..את זה אחד מה גילה היום בזכות הפורום חחח הם נובים אחד מהם שיכנע אותי לקנות מחשב שאני לא רוצה ואמר לי שזה יותר טוב הוא רצה למכור לי פרספוקט עם רידאון של קלאבדי ואמר לי שזה לא שונה מ MSI וכל מיני חירטוטים אז הבנתי שהוא ניסה לסבן אותי..... קיצור שלא יעבדו עליכם....הם קוראם הודעות פה....אל תביאו עליהם שם רע ,כי אין להם כזה, אל תרשמו טריקים ודברים שהם יגלו ויתחמנו אותו LOL

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.