עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן אנשים, לאחרונה נתקלתי במשהו שממש התמיהה אותי. הלכתי לתומי ברחוב וראיתי סניף של בנק דיסקונט. התקדמתי עוד כקלימוטר וראיתי סניף של בנק מרכנתיל עכשיו אתם תוהים מה כ"כ מוזר? תסתכלו על הלוגואים ותבינו לבד! האם מרכנתיל זה חלק מדיסקונט? או שסתם במקריות מוחלטת מדובר בלוגו זהה ב-100%? אני מניח שמישהו פה ידע את התשובה לעניין...

2. ניצחון לבעלי משקפי ה-HTC Vive ולכל מי שתומכים בגישה פתוחה בעולם התוכנה: חברת Oculus ויתרה לגמרי על טכניקת ה-DRM שלה שהייתה אמורה להגביל משחקים ותוכנות רק למשקפי המציאות המדומה האישיים שלה לפני כמה חודשים החלה לה רשמית המלחמה על שוק המציאות המדומה הביתי, החוטי, השולחני והמתקדם – עם השקתם של משקפי ה-Oculus Rift, וההשקה של משקפי ה-HTC Vive המתחרים מעט יותר מאוחר. אחת מהבחירות הכי שנויות במחלוקת במסגרת התחרות החדשה הזו הגיעה מצידה של חברת Oculus, וכללה מנגנונים תוכנתיים שניסו לוודא כי המוצר שמחובר למערכת ברגע הנתון הוא אכן משקפי ה-Rift, ולא משקפי מציאות מדומה אחרים (כלומר ה-Vive) – מה שלמעשה היה אמור למנוע ממשחקים ואפליקציות שזמינות בחנות ה-Oculus Store לפעול בכל מכשיר פ…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by J0n1,

אני בטוח שלכולם יש סיפורים על איך הוא סיים את השנה, אז תפרסמו אותם פה. יום שני הייתה לנו מסיבת סיום, מסיבה די גרועה הייתי אומר, החלטנו שאחרי המסיבה כל השכבה (יותר נכון קבוצה ענקית מהשכבה שהם חברים) נוסעים לים. ארגנו אוטובוס וב12.5 יצאנו לדרך. ישר שהגענו כל אחד חיפש לעצמו מוכר לאלכוהול ולסיגריות.. (קניתי בהתחלה 2 בירות ואחת הבאתי לילדה, אח"כ ביקשתי מאיזו תיירת שתקנה לי, אז היא אמרה לי שיש לה יומהולדת היום ואני זה שצריך לקנות לה, אז אמרתי לה שאני אקנה לה אם היא תקנה לי... קיצר גם עליה שרפתי בירה, דווקא חמודה, חבל אבל שבת 20 :-\, אח"כ כבר מצאתי אישה חמודה שהסברתי לה שסיימתי היום לימודים אז היא קנתה לי בשמחה) היה כיף חיים בים, לילה, הים ריק... מסתובבים על החוף ומדברים... …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. יום ראשון הלהקה האהובה עליי מגיעה לארץ סופסוף :] אחרי הביטול הכואב ב2006 [ד"א אני זוכר עוד את הת'רד שפתחתי לכבוד ההופעה הקודמת.. מקווה שאני לא פותח פה עם זה] אז.. נראה אתכם שם ?!

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by ccc,

נמאס מלהוציא 1000 שקל דלק, 500 שקל דוחות חניה, ו300 שקל ביטוחים לחודש בשביל נסיעה עירונית שלוקחת 5 שעות בגלל פקקים. רציתי קצת לינקים, מחירים ומידע על אופניים עם מנוע חשמלי, נסיון אישי וכו'. THANK YOU

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by The UnKnown,

Yep, post your best songs... dances & trances mostly... But just the best of the best.. :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ToMeRv32,

תושבי הדרום, ברגע זה ממש אני חושב שאני יכול לדמיין איך אתם חיים. פאק

• 113 תגובות
    • 11k צפיות
  8. אבא שלי רכש מינילפטופ חדש מ KSP להפעתי הרבה מוקתנות שם תוכנות כמו סקייפ, trend micro, אופיס 2007 לפני אקטביזציה' ezmessenger, adobe reader פלאש פלייר נשמע לי מאוד משונה. אגב, הם לא נתנו לו עותק של חלונות ולא דיסק עם דרייברים.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by talor,

דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

קיבלתי לפני מספר דקות את האימייל הזה. כרגיל, בדקתי אודותיו באתר הנפלא לא רלוונטי. קישור: http://www.info.org.il/irrelevant/item.php/112114943571238796 לאנשים פשוט אין בושה... אבל זה לא חדש..

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by I_S,

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200312302152371029&id=200312302153176456&user=ilia200 דרך אגב זה מטיול שנתי של יא' למי שמתעניין.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by redead,

אם אני רוצה לבנות אוטומט שבודק חלוקה של מספרים ללא שארית. גם משמאל לימין וגם מימין לשמאל, איך אני בודק את החוקיות לבניית האוטומט? נגיד אוטומט שמקבל מחרוזת בינארית שאם נמיר אותו לבסיס 10 נקבל מסםר שמתחלק ב3 ללא שארית. איך בונים כזה דבר מימין לשמאל ומשמאל לימין ? תודה..

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by waizman,

היום!! היא מס. 2 במשפחה, אבל היא הילדה הראשונה ;D :dance:

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שירות הסטרימינג מצטרף למתחריו ויאפשר למנויים להוריד חלק מהצרכנים, לצפייה מאוחרת גם ללא חיבור לרשת לכתבה

16. קניתי שוב חשבון פרמיום לאחרונה ושמתי לב לתופעה מרגיזה שלא היתה קיימת בעבר שלא ניתן לבצע סטרימינג אונליין לקובצי מדיה מסוג WMV, MPG וכדומה. אם פעם יכולתי להריץ קובץ בנגן מדיה, אונליין, עכשיו חייבים להוריד את כל הקובץ לפני שניתן לצפות בו. פניתי ל-RS אבל לא חזרו אלי. קובץ לדוגמה: http://rapidshare.com/files/55029366/ABBA_-_SOS.mpg מישהו פה מצליח לראות בסטרימינג? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shalomelbe,

ענו, תודה

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by XCG120,

רציתי לשאול ברצוני לקנות חיישן תנועה ,שכאשר הוא מזהה תנועה הוא שולח SMS לסלולרי, השאלה שלי איך זה פועל בדיוק מה אני שם כול SIM ואז הוא שולח לי SMS ,במקרה של תנועה או שצריך שיהיה קו פעיל בSIM מה הפרוצדורה? . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by G.P.S,

בבקשה משהו יכולל לתת לי שרת תומך PHP? אני מכיר http://www.tripod.lycos.co.uk/ אבל אני לא מצליח להרשם אם משהו בבקשה יכול להרשם לי לאתר ולתת לי את המשתמש והסיסמא אהיה אסיר תודה (לא משנה שם המשתמש או הסיסמא מה שתבחר\י) תודה מראש לקוראים

20. Started by AtomiX,

בעוד כחודש אני טס לארה"ב אני מעוניין לקנות ספק לוח אם וזכרונות .. תמליצו לי בבקשה על חנויות טובות באזור ניו-יורק: מנהטן ובאזור סן-פרנסיסקו תודה!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום, בהמשך לדיון הקודם בנושא לימודים באו"פ, החלטתי לנצל את הקיץ הקרוב ללימוד עצמי של חומר הלימוד ל- 5 יח"ל מתמטיקה. אשמח לקבל מכם רשימה של כל הספרים הדרושים (והמומלצים) ללמידה של כ- 5 יח"ל. כמובן שאלו צריכים להיות ספרים המתאימים (ככל האפשר) ללמידה עצמית. בנוסף אשמח אם תתנו לי הערכה ריאלית לגבי הזמן הדרוש בכדי ללמוד את רוב החומר של 5 יח"ל. תודה רבה מראש.

• 90 תגובות
    • 21.2k צפיות
  22. אחרי שנה וחצי של בזבוז זמן בשביל תואר הנדסאי (י"ד) הצבא הציע לי להמשיך לתואר ראשון. הרבה בחירות אין לי, אני חייב להמשיך באלקטרוניקה ולא יכול ללמוד מחוץ לירושלים מה שמשאיר רק את המכללה האקדמית להנדסה בירושלים. למכללה יש 2 מסלולי התמחות, אחד התמחות בתקשורת והשני VLSI (מוליכים למחצה וכו'). כרגע את הלימודים אני עושה דרך תקשוב וכניראה שגם אחרי הלימודים אחזור לשם, בתקשוב אני מאמין שתקשורת יהיה מועיל יותר אבל מצד שני נשמע פחות מעניין. אשמח לשמוע המלצות ודעות מאנשים שלמדו את המקצוע (ראיתי שיש בםורוםאנשים שעובדים עם VHDL מה שמרמז שיש כמה עם ידע בנושא בפורום), אם מישהו למד במכללה אשמח לשמוע גם על המקום. נ.ב. VHDL זה דבר נוראי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי בעיה עם אחת הרשתות הסלולאריות, כמה זמן לוקח לבית משפט לתביעות קטנות להגיע לתיק אם אגיש תביעה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אי אפשר להגיד שזה לא היה דיי צפוי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312695,00.html מי אתם חושבים שאשם בפשיטת הרגל הזאת ? המורידים הפיראטים ? או החברה שלא הצליחה לסגל את עצמה להתקדמות הטכנולוגית ?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by idofr,

דיברו כבר די מזמן על זה שרוצים להתחיל טיסות זולות לארץ מישהו יודע מה קורה עם זה? מה כמה ולאיפה?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים