עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איך אני מבקש לקבל עידכונים במייל לאחר פירסום הודעה? אני לא מוצא את ההגדרות בעת שליחת הודעה, אני רוצה לקבל מייל על תגובה.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. היי אני מחפש תוכנה שמראה כמה שווה הדולר ביחס לשקל,ואם אפשר שהיה גם את האירו שם. התוכנה שאני מחפש דומה מאוד למה שיש בויסטה בצד[ראיתי אצל חבר דבר כזה - בא עם הויסטה]- חיפשתי בגוגל מילים ולא מצאתי תוכנה כזאת. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני שם לב שאני מסיים למשימות אז לפעמים אני מקבל נקודה. או שאני עולה LVL. איך עוד אני יכול לקבל נקודות?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. Started by Ran B,

היי. היום הייתי באיזה מרכז הערכה ובין היתר נתנו לנו כקבוצה לפתור חידת היגיון מסויימת, לא הכי פשוטה. שבסוף, גם כקבוצה לא הצלחנו לפתור אותה בזמן הנתון (הנמוך). וגם למען האמת לא נתנו לנו לקחת את החידה איתנו הביתה, מי שהיה מעוניין. אני ממש רוצה לראות שוב את החידה ולנסות לפתור אותה בלי הקצבת זמן, סתם כי זה שיגע אותי. היא פחות או יותר הולכת על סיפור קצר שבו מספרים ש: יעקב הוא מוכר ספרים בשוק והוא נורה ע"י כנופיית "רעים מאוד" עקב כך שלא שילם את תשלומי החובה שלו. 5 חשודים נעצרו בחקירה, כל אחד אמר 3 משפטים בחקירה ש2 מתוכם הם שקר ומשפט אחד הוא אמת. ואז היה רשום 5 שמות של אנשים וכל אחת שלושה משפטים בסגנון : יוסי : אני חף מפשע. לא קניתי אקדח. אורי הרג את יעקב. ג'נג'י : לא ה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ppe,

מעניין,אם זה שייך לדיבורים שלי פה

6. Started by IME3,

אני כל הזמן מקבל הודעות SMS ספאם כמו "שנה טובה" 2-3 פעמים והודעות על הישרדות פיליפינים היום קיבלתי 5 הודעות! קמתי וראיתי 5 הודעות הכל ספאם מסלקום שמעתי פעם שמשלמים על כל ההודעות האלו ויש לי מספר הודעות SMS חינם בחודש והבנתי שהספאם מסלקום גם נחשבות בתור הודעות שכתבתי או קיבלתי... קיצר אני לא רוצה לקבל כלום מסלקום אני לא כלכך מבין בפלאפונים לא משתמש הרבה מישהו יכול להרחיב עם עובדות על הנושא

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by alex.turovsky,

בשבוע האחרון ראיתי תוכנית מערוץ נשיונל ג'יוגרפיק בשם: "כוח על-אנושי: סטרואידים". סיכמתי בשבילכם את העיקר כדי שלא יהיו אי הבנות לגבי הסטרואידים. אתם מוזמנים לחלוק עימנו את נסיונכם בתחום: - סטרואידים אנאבוליים בטוחים לשימוש כאשר ניתנים בכמויות קטנות לפי "כמות פיזיולוגית" שאומר "כמה הגוף שלך היה מייצר לבד" לאנשים הסובלים ממחסור טבעי בטסטוסטרון. - ספורטאים שנפגעים מכך הם ספורטאים שלוקחים כמויות של פי כמה ממה שהגוף שלהם היה מייצר בעצמו. נגיד שהאשכים היו מייצרים בעצמם כ 50-60מ"ג טסטוסטרון בחודש, מפתחי גוף כמו שהסתבר במחקרים לקחו גם פי 100- פי 1000 כמות של 5000-6000 מ"ג בחודש. - תופעת הדיכאון, אימפוטנציה וכדומה לאחר לקיחה ממושכת/הפסקה פתאומית של הלקיחה מיוחסת לכך שכשהאשכים ש…

• 34 תגובות
    • 20.8k צפיות
  8. אני מניח שרובכם שמעתם על המבצע החדש של אורנג' ואם לא אז הוא הולך ככה: ב-129 ש"ח לחודש למשך 3 שנים מקבלים חבילת אינטרנט 2.5MB, ראוטר (מחברה שקרית ולא מעניינת כלשהי העיקר שיעבוד ויספק אינטרנט אלחוטי בבית) ומחשב נייד מדגם 1110ej של HP. כל החבילה עולה 4644 ש"ח במשך כל ה-3 שנים הללו. קרוב משפחה הצליח להוריד את המחיר ל-109 ש"ח משמע שהמחיר הכולל יורד ל-3900 ש"ח +-. המפרט של הנייד נראה לא רע וכולל את ה-T4200, 2GB ו-HD של 250GB וה-4530 של ATI, בהחלט משהו שיספק את עבודות המשרד המתוכננות על המחשב הזה אם כי לא מצאתי את מחירו המומלץ בשוק. אז מה אתם אומרים? שווה לא שווה? יש קאצ' שמישהו מכיר?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by --Adidas,

f

10. Started by sos!!!!!,

איזה דפדפן אינטרנת הוא הכי מהיר ונוח ?

11. Started by almonime,

בוקר טוב לכל שוכני הפורום נראה אותכם מביאים קונג פו יותר חזק משלי ... אאווווואאההה !! ( קריאת קונג פו קרבית ) http://rutube.ru/tracks/2397677.html?v=84db35e160b26b305ca6f83d52c5e187

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  12. לפלפי הפורום הלבנבנים - יש לכם תקווה וישועה, הנה לכם סיפור מוטיבצייה לשנה החדשה איזה לפלפון אכל הרבה עופות ניפח שרירים התאמן והשקיע השתזף בשמש תפס צבע ובחורות קחו דוגמא, תעזבו אותכם מאוברקלוקינג ו FPS , תשקיעו ... תזיעו ... תאכלו שווארמה עם חריף, תתפסו קצת צבע על הגוף ולא 16.7 מיליון צבעים במסך, לכו לחדר כושר ותרביצו אימוני כוח באושר. לפלפים ... צאו לדרך.

• 59 תגובות
    • 12.3k צפיות
  13. ומקצוע כמובן.. :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום רב, בעבר פתחתי כאן דיונים בנושא של לימודים אקדמיים במקביל לבית הספר, בעניין זה ישנה התקדמות ואני כבר נמצא בתהליכי מיון מתקדמים של כמה תכניות. אך קודם לכן, אני מעוניין לשקול אופציה שנראת לי טובה יותר ברמה התיאורטית, והיא לסים את הבגרות כמה שיותר מהר (בבית ספר אקסטרני), ולאחר מכן להתקבל עם תעודת בגרות לטכניון או לאוניברסיטה ולסיים תואר בטרם גיוסי לצבא. האם קיימות תכניות שכאלה? , מהו המועד המוקדם ביותר בו אוכל להתחיל? ומהו הזמן הקצר ביותר בו אוכל לסיים בגרות מלאה? אשמח לשמוע מנסיונכם. בתודה רבה מראש, AMD@ATI. נ.ב: 1) אני תלמיד כיתה י'. 2) הייתי רוצה לשמוע אודות "בגרות בקמפוס" שממוקם בטכניון. (והאם קיים בו מסלול שיתאים לדרישותי.)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

זה רק אני או ש DX התמסחרו והתחילו לזרוק זין? כבר פעם שנמיה או שלישית אני מחכה יותר מ 10 ימים שהמשלוח יצא בכלל, שירות הלקוחות לא עונים, מה נהיה? פעם זאת הייתה חנות מתקתקת וטובה, הדרדרו חזק...

16. Started by Sepsis,

אהלן, כבר יותר מחודש וחצי עבר מאז ההשקה של שידורי ה-DTT. מישהו כבר התנסה ויכול לספר על זה? אני מת להתנתק מהכבלים אבל צריך חוות דעת על איכות השידורים. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אחרי כמה זמן שאני מתעסק בבית עם 3 גרוטאות ישנות (P4) שאני מנסה לתקן וכבר נגמרו לי האנרגיות להתעסק בזה אני רוצה למסור את המחשבים למשהו שיגיד לי מה אפשר לעשות איתם ואם אפשר להרכיב מהם מחשב - 2 עובדים, שיהיו לי לצורך ניסויים/שרת הורדות מהסיבה הזאת אני גם מעוניין להשקיע כמה שפחות במחשבים האלה משהו יכול להמליץ לי על משהו שיבדוק אותם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by X-BLADE,

אני משתמש (מחמת חוסר תקציב) בכל זוג עדשות יומיות במשך כשבוע, זה עובד יופי ואני לא מרגיש שום דבר מוזר. אני שם אותם בקופסא ומחליף מים כל יום. איזה נזק לטווח קצר\ארוך יכול להיגרם לי?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ha_miki,

הייתי לא ממזמן בגרמניה וכל התקופה נהגתי והקשבתי לתחנות מוזיקה גרמניות היה שם שיר שנחרט לי בראש http://www.youtube.com/watch?v=jG1lujlMMsg&feature=related אמנם בגרמנית אבל המוזיקה והלחן זה שילוב מדהים אז סתם בשביל לשתף גם אותכם

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by xTz,

היי אנשים אז ככה אני מתכנן טיול לדרום אמריקה בחודש וחצי - חודשיים הקרובים איך שהזכרתי זאת בפני הורי האשכנזים כל התכונות האשכנזיות יצאו להן החוצה רק חלק מהתגובות ששמעתי הן "זה מסוכן\הורגים שם אנשים\אתה לא קורא חדשות?" וכו' איך להניע אותם מזה? מדובר בשתי הורים שגם לחץ הדם שלהם הוא לא הכי טוב שיש יש למישהו רעיון?

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by SaXtoR,

מכירים את הפרסומת הנדפקת לפני צפייה בווידיאו באתרים כמו YNET למשל? שהווליום עדיין על 1 אבל זה נשמע על 100? והוא חוזר על עצמו כמה פעמים? לא רע http://tinyurl.com/lvx4gb

• 40 תגובות
    • 8.9k צפיות
  22. Started by benor,

משהו קטן שכתבתי בעקבות כל מיני אירועים שעברתי בחיים והיה חשוב לי לשתף. אשמח לכל ביקורת. החלק הראשון: קטע קצר שכתבתי: בני האדם, מעסיקים את עצמם יום -יום בשאלות קיומיות. מלא אנשים הבריאים בנפשם ובגופם שרויים בדכאון -עמוק. ומתחבטים עם עצמם, ועם הנפש הפנימית שלהם. קצת על דכאון דכאון היא לולאה חוזרת ונשנית, של מצב שהוא ניתן לשינוי ולפתרון. ע"י עבודה עצמית ופיתוח עצמי. לדעתי, לפני שהאדם מחפש את מהותו בחיים - עבודתו, בת זוגו לעתיד. עליו לעבוד על האיזון הפנימי והנפשי שלו. כל אחד ימצא את דרכו לעשות זאת בין אם זה ע"י יוגה, מדיטציה הרפיה או כל דבר כזה או אחר. אחרי שהאדם מגיע לרמה מסויימת של איזון, כך יותר קל לו להתמודד עם "צרות" החיים. כמעט כל המשאבים שלו מופנים לשיפור חייו והרגשתו,…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שאני מנסה להכנס לחשבון הטלפון שלי זה ההודעה שאני מקבל משתמש ב - IE8 זה ההודעה שמוצגת גם שאתם מנסים להכנס לאתר?

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. אני רוצה לשלוח למגזין שלהם למדור של "מי השורה הזאת" משהו שראיתי. דרך איפה אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by Milford Cubicle,

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1213570544411 הדבר הזה אמיתי ??

דיונים חדשים בפורומים