עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by A-L-o-n,

יום כיפור הגדול מגיע. מי צם? אני צם. נקווה שלא יהיה מכות כמו שנה שעברה (המהומות בעכו).

• 155 תגובות
    • 12.6k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, אני לומד כרגע אקסס, בשלבים יותר מתקדמים וכשהעניינים מסתבכים ובנוסף אין לנו כל כך הרבה שיעורים בזה אז קצת קשה לי לחזור על החומר. אשמח לספר ללימוד, מהבסיס ועד להכי מתקדם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by bordos,

שלום. התחלתי להיכנס לעולם המחשבים והייתי מעוניין לדעת כמה שיותר על הדבר הנפלא הזה. התחלתי כבר ללמוד שפות תכנות (הייתי שמח אם תמליצו על שפות שימושיות שיש היום בשוק וניתן ללמוד אותם דרך האינטרנט. בינתיים אני יודע על c,c++,c#, html, php, asp, java, javascript,visualbasic,vbscript, .net). אני מעוניין לדעת כמה שיותר על חומרה: מה התפקיד של כל כרטיס במחשב, על ההיסטוריה שלו, מי אחראי לפיתוחים שונים של אותו כרטיס, במה פיתוח זה מתאפיין, אילו בעיות הפיתוח פתר, איזה חברות מובילות בשוק ובאיזה מוצר, למה הם הכי מובילות, מה ההבדל במוצר בין כל חברה וחברה (נגיד שasus הכי נמכרת בלוחות אם, אני רוצה לדעת למה, מה ההבדל בינה לבין חברות אחרות במוצר זה ועוד). אשמח אם תתנו פה לינקים שיפנו אותי באו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by חן מ,

שלום לכולם טוב אז ככה קודם כל העבירו אותי מהתפקיד המעאפן שהייתי אמור להיות בו,שזה בשקם,לתפקיד פקיד בלשכה השאלה היא האם שם שזה מקום משרדי,מותר לי להכניס לשם את המחשב הנייד בדרך כלל,והאם יש מקום לנעול אותו שם כך שלא יגנבו אותו ואני אוכל להיות שקט שאני עוזב את המשרד ולא יגנבו אותו? באופן כללי,האם בבסיסים גונבים ניידים? שיהיה לכולם גמר חתימה טובה

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. טוב, זה נראה לי כבר זלזול באינטליגנציה. מה שכן, זה בטח יביא הרבה ריטינג רק מהסקרנות.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2009 בשעה 00:23:38 http://www.youtube.com/watch?v=_727ISRO5KE

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. לפי מה ששומעים זה 3.200, הבת של שכנה שלי נולדה 4.3 ושכנה שלי אשה בעלת ממדים. בכל מקרה, סתם לידע כללי שיהיה לכם וגם בגלל שאני אוהב לשתף "Stuff that makes you go: "Holly Crap on a Cracker! http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/6224785/Indonesian-woman-gives-birth-to-19-lb-baby.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Eviljelly,

לשרשר המלצות , שעוד יהיה מספיק זמן לקחת אותם מהוידאומט האוניברסלי

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by rap_tr,

אני צריך להתייצב בתל אביב ברחוב דרך הגבורה 5 בפעם האחרונה שהצטרכתי להגיע לת"א נהג המונית לקח ממני 50 שקל על נסיעה של 5 דקות ולא בא לי לשלם שוב פעם על פארש.. לכן השאלה שלי היא איך הכי קל להגיע ושלא יעלה לי שוב 50 שקל.. תודה

• 19 תגובות
    • 8.3k צפיות
  9. Started by hichcock,

היי אני מעביר שני דיסקים קשיחים מסוג: lacie 2.5" 500gb lacie 3.5" 500gb כמובן שאת הכל אני סוחב עליי.... רק רציתי לדעת מראש אם יש בעיה כלשהי בהעברת הציוד במכונות של נתב"ג. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  10. תביאו את רשימת הסרטים והסדרות שאתם הולכים ליראות בכיפור שלי : 2001.A.Space.Odyssey Angels.&.Demons.2009 Dead.Snow.2009 House.S06E01E02 Kingdom.of.Heaven.DC.2005 L.A.Confidential. Pulp.Fiction.1994. Saw.V The.Soloist.2009 Defiance

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by alonezer,

אז ככה, עברתי לאחרונה טסט על אופנוע וקיבלתי את הרישיון שלי. היום הייתי בשלושה פיצריות והשארתי פרטים ואמרו לי שיחזרו אלי שהבוס יהיה שם. לא נתנו לי שום פרטים על כמה כסף מקבלים לשעה ואם כל הטיפים הולכים אלי. אשמח אם מישהו עם ניסיון או ידע בעניין יגיב ויאמר אם כדאי ואם יש לו עוד מידע. תודה.

• 19 תגובות
    • 10.9k צפיות
  12. Started by night-fire,

קודם כל שנה טובה לכולם ! עכשיו- שמתי לב למשהו נורא נורא מעניין במסנג'ר (גירסא הכי חדשה בעברית,לפי מה שאני זוכר היא "גירסאת 2009" ) כולנו מכירים את הפרסומות המעצבנות בתחתית רשימת אנשי הקשר .. אך שמתי לב שם לדבר מעניין . מידיי פעם מתחלפות הפרסומות ,אך לעיתים פשוט יש שם מעין נקודה שחורה-שממש נראית כמו קבוצה של 2-3 פיקסלים שרופים! בשבוע האחרון לפחות 3 חברים שאלו אותי לגבי זה ומסתבר שברגע שאתה מנסה לעלות על העיגול השחור עם העכבר כדי לבדוק אם זה פיקסל שרוף , צצה פרסומת חדשה! כאילו הם מנסים בכוח שנראה את הפרסומת לאחר שבדקנו כי אכן זהו לא פיקסל שרוף.. כי הם יודעים שהעיגול הזה מושך תשומת לב וישר מסתכלים לשם ובודקים אותו! מה דעתכם ? האם קרה גם לכם?

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by judas_clown,

http://www.storyofstuff.com/ מצגת ירוקה, שווה את ה-20 דקות, עשוי בצורה מאוד יפה, כך שכבר בדקה הראשונה תרצו לראות עד הסוף.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. במקרה ראיתי את זה בזווית העין.. http://skypc.co.il/Product.asp?PID=99360-340-00&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0 חחח מה הדבר הזה אמור להביע? :s05: חח :lol:

15. Started by arielkris,

אני רוצה לקנות מפרט מ RSM אבל אני לא יודע כמה יעלה לי משלוח ואין לי הכי תקציב לזה... אז חשבתי על להרכיב את אותו המפרט בKSP... מה אתם אומרים על KSP? שווה לקנות משם? חנות אמינה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שנה של כל טוב לכולם (מאחלים - אני, Photoshop CS3 ו Wacom Graphire4 ) כאן מאוחסנות גרסאות ברזולוציות גבוהות ומתאימות לרקעים שונים (בפורמטים של 16:10 או 3:4): http://sharonbi.deviantart.com/art/Rosh-Hashana-Wallpaper-pack-137966164

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שמלמדת בעיקר לדבר. אני מעוניין לקנות, ואם יש אחת חינמית כזאת עוד יותר טוב. ובלי תגובות של "לך לוולסטריט" תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yosda-boy,

יש איזה להקה שיש לה שירים בסגנון כזה : http://www.youtube.com/watch?v=1NX0II7JAGY אם כן אשמח אם תמליצו!

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  19. המפרט מפורט בשם משתמש שלי. כמה שנים הוא יחזיק לי לשימושים של hd אינטרנט וסירטונים ביוטיוב ואופיס כמה זמן יחזיק לי? מארז ידית כסוף שחור דלת שקופה usb עליוניים ספק כוח fan 12cm w0165 400w thermaltake לום אם -p43 neo 7.1 glan msi מעבד אינטל 3.00 gh 6mb core 2 duo e8400 מאוור למעבד :pro 775 arctic cooling זיכרון dbt geil 2gb ddr2 800mhz צלעות קירור כ.מסך-nvidia geforce 9500 gt 1gb o.c דיסק קשיח פנימי-500gb 32mb westrn digital צורב:gh22ns sata lg dvdX22dl מאוורר למעבד: 775 dual core כרטיס רשת:1gb lan ob כ קול 7.1 (ob (8 cannel כמה זמן המחשב יחזיק לי בשביל הדברים שלי 4 5 שנים כמה?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by DarkLloth,

מישהו קנה שם ? חו"ד תתקבל בברכה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by huber,

שלום חברה. פנו אליי על מנת לאתר תוכנה שבה בחור שאיבד את יכולת הדיבור יכתוב את דבריו והתוכנה תבטא את זה בקול אנושי. רצוי שהתוכנה תהיה קלה וותמוך ב PDA (רצוי, לא חייב) אבל חייב שהיא תדע "לדבר" ברוסית". מישהו מכיר משהו שכזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני סטודנט ועקב בעיה שניתקלתי בה בשנה שעברה עקב תקלה כלשהי במחשב לא היתה לי גישה לעבודות הגמר שלי ועקב חוסר ידע והדחיפות של הנושא נאלצתי להפרד 500 ש"ח לשם תיקון והוצאת מידע מהדיסק(בהתחלה נאמר כי אני אצרך לשלם רק 200-300 ש"ח, אך לאחר שהמחשב היה כבר בידי טכנאי זה המחיר עלה...). לאחר שכבר ניכוותי פעם אחת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על טכנאי אמין עם מחירים הגיוניים באיזור המרכז. תודה לכל מי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  23. לא יודע איפה לפתוח את התראד הזה, אז הוא פה אני לפני קניית מע' i5 ועשיתי סקר שוק קטן, מתברר ש KSP לא רק הכי זולים, יש להם גם רכיבים שאין במקומות אחרים כמו הלוח P55-UD4P שאין באף חנות אחרת, עולה יותר זול מה UD4 הרגיל שחנויות אחרות מוכרות! (ההבדל בין הלוחות הוא זניח.. רק צ'יפ ל Bluetooth ב P אבל אם הוא יותר זול אז למה לא..) או זכרונות של G.Skill Ripjaws 1600Mhz הם מוכרים ב 530 ש"ח, TMS מוכרת אותם ב 550 ו IQPC ב 580 ובכלל עוד כמה חלקים אחרים שהסתכלתי והשוואתי ופשוט KSP יותר משתלמים.. לי אף פעם לא יצא לקנות מהם משהו אז אין לי כל כך ניסיון איתם, אבל כל מה ששמעתי עליהם באינטרנט הוא רע מאוד (בדרך כלל זה אנשים שאתה רואה שהם לא הכי מבינים במחשבים, אם אתה קונה מעבד ב 300 ש"ח…

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by wooper,

היי אני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותי אני עושה סיבוב קצר בלילה של 40 דקות אני רואה מכוניות שפנס אחד עובד ופנס אחד בקושי עובד כלומר בקושי דולק אני גם רואה מכוניות שהפנס העליון דולק ומתחת עוד זוג פנסים דולקים כלומר 4 פנסים דולקים האם הזה נורמלי?? אני יוצא עם עוד משהו והוא לא מתייחס לי זה נראה תמוהה אני לא זוכר שראיתי פעם מכוניות עם 4 פנסים דולקים ועוד ב40 דקות שאני הולך תודה לעונים

• 49 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Yuval933,

סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים