כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,654 דיונים בפורום זה
-
למי שלא מכיר, COUCHSURFING זה מונח למגורים של מישהו שבו אפשר ללון במדינה זרה שבה אתה מטייל... משהו מאוד נחמד אבל אני חושש שזה מסוכן, מישהו פעם ניסה את זה? זה בטוח?? איך זה באמת הולך? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יום הולדת לחברה. בת 17. מה עושים!? זה הזמן שלי לשבור ת'ראש! זה מתקרב. תנו רעיונות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, לפני בערך חודש נאמר לנו כי יהיה לנו Book Report בקרוב, אז החלטתי שזו הזדמנות טובה לקרוא ספר שרציתי לקרוא כבר הרבה זמן(באנגלית כמובן) - התפוז המכני. עכשיו, עבר חודש, מתוכו קראתי בעצם רק איזה שבוע וגם בשבוע הזה ההספק שלי היה די נמוך, בערך 70 עמ', אולי אפילו פחות, שבד"כ אני קורא בערך 70 עמ' ביום(בעצם לילה). הבעיה שלי היא שאני א' יודע את הסיפור הכללי בספר עוד לפני שקראתי אותו וגם את הסוף כמו כן הNasdat בהחלט לא עוזר להבנת הספר ואני מרגיש שהוא קצת לא זורם לי... הקטע הוא שאם הספר באמת היה משעמם אותי פשוט לא הייתי ממשיך לקרוא אותו(כמו טולקין למשל, שאחרי מאמצים מרובים סיימתי את הוביט וFellowship of the Ring אבל הם שיעממו אותי ממש ולכן לא המשכתי לשני הספרים…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום הורדתי את הטראנס הישן הזה וסתם מעניין אותי לדעת מה השדרן אומר, הוא מדבר בגרמנית נראה לי בהתחלה כול מה שהצלחתי להבין זה שהוא אומר רייקונן ושומאכר, ויש עוד קטע כזה באמצע שהוא מדבר סתם מעניין אותי לדעת מה הוא אומר.
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום חברים . טוב אז כמו שכתוב בכותרת עבדו עליי במשכורת במשך 3 חודשים והבן זונה (הזה שמעסיק אותי) כל הזמן אמר לי שהוא יסדר לי את זה. עכשיו הוא בכלל לא עונה לי בטלפון והיגעתי למסקנה שצריך לתבוע את אמאמא של המניאק. אז ככה יש לי את כל ההוכחות ואין לי בעיה לנצח בזה, הבעיה היא שאין לי מושג לאן אני צריך לפנות. תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שניהם בערך באותו מחיר (10 שקל לזה או לזה זה לא עקרוני) מה שמושך אותי לאלפא זה הצג הענק, המצלמה, הרדיו ועוד דברים מגניבים שיש בו לנוקיה מושך אותי בעיקר השם. לא יודע לא בא לי להיות קורבן של חברה מעפנה... למישהו יש ניסיון ויכול לתת לי המלצה? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע אבל רגע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: משהו שיש לי הרבה זמן בראש -. אומר/ת: כלום אין לך - אומר/ת: נגיד באמיתי שאני זורק זבל הוא הולך לאינשהו נכון? -. אומר/ת: כן YaroN - Elsf.Net אומר/ת: במחשב שאני מוחק דברים לאיפה הם הולכים? -אומר/ת: וואלה גדול עליי -. אומר/ת: תן לי לחשוב דקה --. אומר/ת: טוב אממ זה נשמר במחשב YaroN - Elsf.Net אומר/ת: לחשוב-לשאול מישהו YaroN - Elsf.Net אומר/ת: נכון -. אומר/ת: לא חח לחשוב --. אומר/ת: שומע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד . אומר/ת: ויודע מה בשבילך אני אשאל את זה בפורום של הגאונים YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שבאמת יכול …
-
- 14 תגובות
- 946 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דולק..יש לי אנטיוירוס פיירוול ומה לא.... שחזרתי כל המחשב מלא קישורים ,לא משנה מה הרצתי,סרקתי ב Norton 2005 ו Ad-aware ומה לא...לא עוזר,המחשב לא זז...כל אתר שאני נכנס אליו אני מופנה ל http://www.quicknavigate.com/ מה עושים??? :'(
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
http://www.last.fm אוקיי אז לכל מי שיש פרופיל בLast.fm שיפרסם פה (אם הוא רוצה כמובן) וככה נראה מה ההתאמות של כל אחד מחברי הפורום. http://www.last.fm/user/J0HNiE -אני לא חדש בעסק פשוט היה לי יוזר עם 12 אלף ניגונים אבל מחקתי אותו כי שחכתי שיש לי את היוזר הזה אבל לא נורא... - למי שלא יודע מה זה בעצם Last.fm, אני אסביר בקצרה מהמילים שלי ואז אני אתן קישורים שמסבירים בצורה יותר מפורטת. Last.fm היא בעצם תוכנה, שמוסיפה plug-in לנגן מוזיקה שלכם (Winamp, foobar2000, iTunes ועוד) וכל פעם שאתה שומעים שיר בנגן התוכנה בעצם "אוספת" חלק\כל שיר שאתם שומעים נתון לשינוי אם אתם רוצים שהתוכנה "תקליט" ששמעת שיר מסויים נניח אחרי 50% של שמיעה או אחרי 100% למשל. -חשוב לציין שהתוכנה תרוץ…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום במסגרת עבודתי כסייר הגעתי בעיקבות אזעקה לביתו של לא פחות מאשר סמנכ"ל אינטל. קודם כל בית מדהים,ענקי עם דלת כזאת מאסיבית כמו בטירות האנגליות בסרטים,כזאת שבשביל שישמעו אותך כשאתה דופק אתה צריך להישתמש בגרזן. אוקיי אז לאחר בדיקה קצרה לפני שעזבתי בעודי משוחח בפאלפון שלי עם חברה שלי ומנסה לשכנע אותה לא לקנות אינטל מגיע הברנש בכבודו ובעצמו מר דני גלוטר. כמובן שהשיחה די עניינה אותו אם כי לא בדיוק ערבה לאוזנו,התחלנו לשוחח ואז אני מוצא את עצמי מנסה לשכנע לא אחר מסמנכ"ל אינטל למה AMD עדיף מאינטל. כמובן שבסוף לא הסכמנו על כלום אבל מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לגשת לבגרות בספרות ב15.2 ולשם כך הזמנתי מיקודית של פלורה ויניצקי מהאתר של רכס. כמובן שחשכו עיניי כשהגיע הספר והתברר כמפלצת בעלת 500 עמודים. ספרות מעולם לא למדתי בבית הספר וכל הנושא זר לי. מישהו יכול לתת לי לפי תוכן העניינים של הספר (קישור למטה) רשימה מינימלית של יצירות שעלי ללמוד שעדיין תאפשר לי סיכוי לציון טוב? http://mikudim.co.il/images/files/file-586.pdf
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
גם לכם האיסיקיו עושה את זה ? מישהו יודע איך אפשר להפסיק ?[למרות שאני מתחיל להתמכר לזה] http://download.yousendit.com/72E52C7C27B77B21
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי מאזדה 3 ונכנס לי כרטיס SD MICRO קטן לתיבת ההילוכים בחריץ שם זה יכול להרוס את הגיר ? אני מפחד שזה יכנס בשיניים של התיבה וילך לי הגיר , בטח זה המון כסף עכשיו לתקן את זה , נסעתי כמה מטרים ולא קרה כלום אני מפחד רצח , הגיר יכול ללכת ?
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
כשהיה את stage הפסקתי להיכנס ליוטיוב וכל הדרדלה שמסביב, כולכם זוכרים שהאתר הזה היה ליגה אחת מעל כולם, האם יש כיום משהו קרוב אליו?
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אשמח לקבל תגובות,אני רוצה שתשמעו את זה כי חוות דעת מקצועית לא חסרה לי ובא לי קצת להשמיע לחבר'ה מהפורום את הדמו הלא רישמי של הטראק. (זה לא הדמו שישלח לליבל זה למה זה לא רישמי) http://www.fileflyer.com/view/4xKjQB7
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה צבע אתם ממליצים לי לצבוע את החדר שלי? הרהיטים בחדר כולם בצבע חום חוץ מהמיטה שהיא בצבע בורדו. ???
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בקרוב אני מתחיל קורס פסיכומטרי ורציתי לדעת מבעלי ניסיון האם ניתן לשלב עבודה תוך כדי הקורס. העבודה שאני עובד בה קלה ולא מעייפת, לא יותר מ3 משמרות בשבוע. הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי לעבוד תוך כדי הקרוס אני מבין שזה משתנה מאדם לאדם, אבל מהחברים שלי שעברו את הבחינה נתקלתי בחזית אחידה "זה בלתי אפשרי/אל תעשה את זה/ושלל תשובות בסגנון". הבעיה שלי היא שקשה לי להאמין שאני ישב על התחת כמעט כול היום וילמד, מצד שני אף פעם לא הייתי לקראת בחינה כזאת ואין לי מושג מה היא מצריכה ואולי אני טועה. אני צריך לתת תשובה עד מחר ככה שאשמח לקבל דעות.
-
- 14 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
חברה איציק קלה בסינגל חדש בשידור חי ב 22:00 כנסו לרדיו עידן http://82.80.252.83:3366/listen.pls תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יאה אני לא נושם מרוב צחוקקקקקקקקק www.zigzag2000.co.il "שמחה רבה, שמחה רבה, UNREAL הגיע FARCRY בא...." באמשלי אני מטורף על השריטה שלהם :-* ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. בבית של הוריי יש עידן פלוס (איכות מצויינת דרך אגב) ואני לא מבין למה לא מוסיפים ערוצים נוספים. אני נוטה להאמין שעם מספר ערוצים נוסף (דגש על תוכן), הרבה יותר אנשים יעברו לעידן פלוס, יחסכו כסף (במדינה שם ככה יקרה) . אז מה דעתכם ? עד שלא יגיע "כחלון" חדש המצב ישאר כרגיל? בכל מקרה מי שבדר"כ צופה בערוצי בסיס ואת השאר צופה במחשב (סדרות סרטים) אני ממליץ לו לעבור לעידן פלוס (ולקנות אנטנה יקרה באופן חד פעמי) ולחסוך אלפי שקלים.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש לאיסיקיו (האנשים שאחראים עליו) אימייל שאני יוכל ליצור איתם קשר?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע אנשים? שמעו,אני רוצה להתחיל לעסוק בכול העיניין הזה של מחשבים וכו' למישהו אולי יש תחום ספציפי להמליץ עליו? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה אתר טוב יש לכתוביות בעברית? אם אפשר גם אתר לכתוביות בספרדית זה יהיה מצויין תודה לעוזרים טל
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-