כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מערכת פנטיום 4 והייתי מאוד רוצה להרכיב את המחשב מהרכיבים לבד בבית ולא לשלוח להרכבה. כדאי לעשות את זה למישהו שאין לו ידע \ ניסיון בחומרה? מה רמת הקושי של ההרכבה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שהם אומרים "המחשב הכי מתקדם שאפשר להשיג היום": ================================= INTEL PENTIUM 4 2400MHZ 512KB CACHE לוח אם תואם פנטיום 4 (למה לפרט כל-כך הרבה? ???) 256 זיכרון SDRAM, הזיכרון המהיר ביותר שקיים היום. דיסק 40 ג'יגה במהירות 5400 - מהיר במיוחד. כרטיס מסך למקצוענים 3D FORCE 64MB - חחח........... מארז ATX איכותי, גדול, ומעוצב. מדפסת אפסון C42, המדפסת המתקדמת ביותר שיש היום. מסך קונדור 17", מסך ענק,- מאיפה הם הביאו את החברה הזו? עכבר אלחוטי, אפשר ללכת לסלון ולהמשיך לשלוט במחשב - לא הבינו כנראה שיש הגבלה. מקלדת GENIUS שעולה פי 3 ממקלדת רגילה - קרעו אותי. רמקולים 300ואט לסאונד היקפי עשיר וחלק מהפרעות - לאבטאק. 9830 מחיר מחירון - נפלתי על הרצפה, אפשר להביא בזה…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב למשהו, אין מספיק צחוק באיזור הזה, בין אם זה בדיחות עלובות של ספאמרים, או ת'רדים של בדיחות שלא שוות קריאה (ילד אחד הלך הלך הלך, נפל לבור ומת.) What the Fuck is that?! אז הבה נעתיק מאנשים שכן יודעים להצחיק, ישראלים, לא ישראלים (רק לא צרפתים, אוקי?) Fire At Will! (זה לא מילה במילה, כי אין לי כאן את הקטעים) -"i'm tierd of all those fucking magazines!! every group of people has it's own magazine. we have working mother magzine, hispanic buissnes magazine, infact, any activity that is done by more that four people in the US has a fucking magazine devoted to it. sky diving, snow mobiling, backpacking, mountain climbing, bunjey jumping, ski shooting, duck hunting,…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
וואוווו!!!!!! http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/911529320/654888749.wmv
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד במטרה להביע את אכזבתי מכך שאמאזון (amazon.com) ,שהייתי לקוח די פעיל שלהם ( ולפי ידיעות אחרונות עוד הרבה הרבה ישראלים אחרים), מפסיקים למכור לישראלים... חבל חבל חבל
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התבקשתי ע"י צוותו הפורש של PCTIP לפרסם את זה: אתמול, לאחר חצי שנה של השקעה אינטנסיבית באתר, החליט צוותו של האתר PCTIP לעזוב עקב סיבות שלא אפרט פה ושלא קשורים כרגע לסיפור הנוכחי. עקב הפרישה החליט הצוות לנסח הודעת פרידה רישמית לגולשי האתר, הודעה שעלתה ונמחקה בשרירותיות מזעזעת ע"י בעל האתר. על מנת שיובן מה היה בהודעת הפרידה שכ"כ הבהיל את בעלי האתר עד כדי צינזור מיידי - הנה ציטוט שלה: סיכומה של תקופה... את פיסיטיפ אני מכיר כשנה, אשר במהלכה הספקתי להיות פעיל כחצי שנה כמשתתף מהשורה (עם אלפי תגובות ומענה למאות שאלות) וכחצי שנה כמנהל פורום, מנהל פורום כללי, כתב, מעלה חדשות ומנהל האתר. במהלכה של החצי שנה האחרונה הצלחנו לדעתי הכנה להביא את האתר לרמה גבוהה מאוד עם כמות חדשות שוטפ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעניין כמה יתנו לי בראש...חח ;D :tomato: (זה היה הכי קרוב חח)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה נחמד ונעים אבל נמאס לי,האתר מתחיל להשפיע עלי לרעה ולהגיב בפורומים כבר לא כיף כמו פעם... לכן אני עוזב את האתר ל-9 חודשים או יותר,שבמהלכם אני מתכוון להיכנס לאתר עוד פעם אחת בלבד בשביל להעלות(סוף-סוף) את המארז שלי לגלריה. רק בשביל לתת לכם תחושה של עוד: המארז שוקל כרגע 35ק"ג ללא המערכת בפנים,כולל בתוכו כ-12 מטרים של EL cable כחול,ושלושה חלונות עם חריטות לייזר(ו-13 פאנאפלויים ,80מ"מ). היו שלום אנשים... אל תשכחו אותי ...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם לאחר תקופה ארוכה בחו"ל חזרתי ואני צריך לקנות מחשב ראיתי כמה חנויות חדשות וישנות באינטרנט תגידו מה עם KSP השתפרו? מי זה נעה מחשבים נראה אתר טוב וזול? איך פנדה? תעזרו לי לחזור לעניינים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שימו לב לאתר הבא ??? זו הייתה חנות ללדים שודאי רובכם מכירים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרגע חבר שלי שלח לי לינק בICQ לאתר של CNN ששם יש את הידיעה הזאת ! לידיעה מהאתר של CNN http://66.111.43.11/reports/2002/WORLD/0142/3555340.html *אני לא יודע אם זה באמת נכון
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי DVD מבית ProSound, דגם 909, עם המאפיינים הבאים: מכשיר DVD אולטרה מודרני דק במיוחד (פחות מ- 5 ס"מ) עם מנגנון מיוחד לבלימת ויברציות המקנה למכשיר יציבות ועמידות וכמו כן גורם להורדת רמת העיוותים. ה- DVD קרוא דיסקים מסוג: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV, DVCD, SVCD, VCD, DVD איכות תמונה וקול מדהימים ברזולוציה האופקית העולה על 500 קווים. אות המוצא מסוג YUV מעניקה תמונה ברורה יותר יפה יותר ומלאת חיות. ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות צליל תלת ממדי אמיתי. כל האיכויות הללו מאפשרות הנאה מלאה ומעמידות את המכשיר בשורה הראשונה. המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים קריאת פורמטים: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV DVCD, SVCD, VCD, DVD…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחר אני נוסע לארהב, עד ה19 לאוקטובר. אני אהיה בניו יורק ובוואשינגטון. ברגע שאני אגיע לניו יורק יהיה לי מחשב עם אינטרנט ואני אוכל להכנס לפורום. (קודם אני אהיה 4 ימים בוואשינגטון). אני מתכנן לקנות שם ihp120 (שאני אצלם, וסוף סוף יהיה לי אווטאר) ואוזניות px100 של סנהייזר. עוד הרבה דברים כמובן אבל הם לא קשורים... להתראות בשמחות: ) (או עוד 5 ימים בעצם...)
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום... יש לי הארדיסק maxtor תקול... עדיין באחריות.... ושנכנסתי לאתר של החברה אמרו שניתן להחליפו באחד חדש.. בתנאי שאני שולח את הישן קודם.. הבעיה היא שהם רוצים שאני אארוז אותו בדרך מסויימת שלא ממש הבנתי... שקית אנטי סטטית... שאת זה יש לי... ועוד משהו.. הנה ציטוט של הדברים.... אם משהו מוכן להסביר לי איך לארוז בדיוק.... ומאיפה להשיג את האריזה... או אם יש לכם אריזה כזאת מקורית במקרה... אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד!
-
- 14 תגובות
- 702 צפיות
-
-
זה שיר ישן ישן ישן ישן ישן בחור שר וגם בחורה עם קול יפה כזה שיר ששמעתי ברדיו ואני חייב אותו !! הפיזמון הולך ככה in the middle of night.....וממשיך אני לא זוכר מה .... בבקשה אחים שלי אני מתחנן תעשו מצווה תנסו לזהות את השיר אני מעריך שהשיר משנות ה 80 90 שיר ענק !!! מקווה שתצליחו כי אני לבד לא הצלחתי תודה רבה !! עם תזהו את השם אתם ענקיים !! תודה רבה !!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בטח כבר הכרתם את האתר שלי http://abdlala.freeserverhost.com/ עכשיו אני מחפש אנשים עם מצלמות שרוצים אולי להכין מערכונים קצרים ואידיוטיים לאתר משהו שקרוב לערבים , תתפשו לערבי תעשו קולות מה שבא לכם ותפנו לאייסיקיו שלי שלחו את זה אפשר גם סירטוני פלאש או תמונות 61041243 :xyxthumbs:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גר בחולון בקומה שביעית ולפני שעה הגיע אלי חרגול או ארבה או איך שאתם רוצים לקרא ליצורים המכוערים והמגעילים האלה... הוא בצבע ירוק אז לא ממש חשבתי שהוא ארבה אבל יש לי כנפיים והוא עף אז... האם גם אליכם זה הגיע? בסיני זו ממש מכה שאי אפשר לצאת אפילו מהבית... רק שלא תהיה עכשיו מכת בכורות :-\ יאללה כולם למרוח דם של עז על הדלתות ד"א, מה דעתכם על גידול ארבה בתוך צנצנת ואז למצא איזו אלמנה צבעונית או משהו מוזר ומפגר אחר ואז להזמין חברים ולהתערב מי ינצח? הכנסה די טובה! הלא כן?!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בדיוק מה שכתוב בכותרת. שיר מהסוג שאני אוהב: משפחת תאקט- אלסטארז. משהו בסגנון הזה. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי ת'רד כזה לפני כמה זמן ענו לי על כמה שאלות נוביות אבל רציתי לשאול יותר על הקטע של הסדר יום כמו מה עושים כל יום אחרי הריצה ב6 בבוקר מטווחים? ניווטים? מה עוד? מתי יושנים ואיך המקלחות שם ?
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בצ'אט החמים של זון, התפתחה לה שיחה הזויה משו... אבל דברים די מסתדרים לי פה : <Pure-Gold> בוא לפה נאחוי <R0cKF0rD> הלכתי לפתוח לשליח של הדאבל <Pure-Gold> שתהיה לי בריא <Pure-Gold> חחח <R0cKF0rD> אני בריא <R0cKF0rD> האמממממפפפףףףףף <R0cKF0rD> סליחה <Pure-Gold> תגיד, אם השליח עובד במקרה בסביבה הוא קופץ לומר לך שלום ? <R0cKF0rD> היא <R0cKF0rD> היא קופצת <Pure-Gold> הההההההההיא ? <R0cKF0rD> מנהלת הסניף <R0cKF0rD> איזו שאלה <Pure-Gold> חחחח <R0cKF0rD> אני פריפרד קוסטומר <R0cKF0rD> אהבתי את הבדיחה טובי <R0cKF0rD> אתה ממש שנון היום <Pure-Gold> איך שהם קולט…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות כרגע להביא מארה"ב את כל הרכיבים הבסיסיים של המחשב החדש שיהיה לי. אני מדבר על מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך, והארד דיסק. צורב גבולי, יתכן שגם אותו אני יכול להביא, מארז אני אצטרך לקנות בארץ. השאלה שלי - האם אתם מסכימים איתי שעדיף להביא את החומרה הזו מחו"ל מאשר לקנות במחירים המטורפים של הארץ? יש האומרים לי "אתה תצטער על, כי אין לך אחריות", אבל ההשקפה שלי היא שהיות והמחיר הוא כ"כ הרבה יותר נמוך, שאםו וכאשר תהיה לי בעיה עם רכיב מסויים, יהיה לי די והותר מההפרש בין המחירים כדי להוציא על רכיב חדש. הנה מה שהרכבתי בינתיים, זה לא מפרט סופי, אלא רק הערכה למה שהייתי קונה כאן בארץ: Western Digital 160GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD1600JD, OEM Drive Only 2 X A-DATA …
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מפנדס מעבד DTR 64ביט והיתחרתתי... היתקשרתי להגיד שאני מיתחרט ורוצה מעבד 3400 במקום... הם אמרו לי שהמעבד הוזמן בשבילי מחול ( דבר שידעתי קודם ) ודמי ביטול הם 25% ולפי מה שהבנתי החוק אומר בין 5 ל 10% זה נכון ?? הם יכולים לעשות לי את זה ? לקחת ממני 25% ? מה החוק בקשר לזה ?? כניראה שהבן אדם ש "עובד שם" לא באמת עובד שם... וסתם זרק משהו באוויר...
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חברה איציק קלה בסינגל חדש בשידור חי ב 22:00 כנסו לרדיו עידן http://82.80.252.83:3366/listen.pls תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-