עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by xyo,

אם אני מכין משהוא קטן שמתחבר פותח דפדפן עם פרסומות גוגל של חברות שונות ומתנתק rasdial "your connection" /disconnect "rasdial "your connectiom" "login" "pass ומפעיל את זה 1000000 שעות זה חוקי?יש מידע על זה?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. נמאס לי כבר מכל הבלאגן שהולך מאחור. לקחתי גליל ריק של נייר אלומיניום והשחלתי דרכו את החוטים. אמנם זה עדיין נראה מבולגן, אבל לפחות עכשיו החוטים לא נקשרים ביניהם. יש לכם שיטה טובה לארגון החוטים?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by ExploiT,

שלום כולם רציתי לדעת האם אתם חושבים שהיום שאחרי מחר מגיע בימים אלו , הקור נהיה קיצוני מיום ליום , אני כבר יורד בקוןשי עם הכלב בגלל הקור הקיצוני , דוד שלי שלפני יומים נסע לניו יורק אומר שקפוא שם כאילו הוא באנטרטיקה , ובאתרים של תחזיות מזג אוויר אומרים שהקור מגיע בגלל התחממות כדור הארץ . מה אתם חושבים ? יגיע עידן הקרח ? האם זה יפסיק ? היה יותר קר? האמת אני די מאמין בתאוריה של היום שאחרי מחר שבגלל החום כיום שנובע מהריסת האוזן , נמסים הקרחונים ומעלים את מפלס המים ודבר זה לאחר כמה תהליכים מסוימים של הטבע שבאים במחזוריות כול שנה לקראת החורף כול שנה נהיה יותר יותר קר בחורף. מה אתם אומרים ?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי.... כפי שמוצג בכותרת אני מתגייס בעוד כשבועיים, בחודשים האחרונים התחיל לכאוב לי הגב התחתון, לא יחסתי לזה חשיבות רבה חשבתי נתפס איזה שריר עקשן או משהו... ואז לפני כחודש החלטתי ללכת לאורטופד שיעשה בדיקה... בבדיקה התברר שיש לי עקמת או משהו כזה קיצור הגב התחתון שלי לא בידיוק ישר וזה מתבטא בכאבים אומנם לא עזים אבל נסבלים ואני לא יכול להרים דברים כבדים (עבדתי עד לפני חודש במכולת במשלוחים וזה כנראה מה שדפק לי את הגב) כי אז אני חייב לנוח כמה דקות כדי שהגב ירגע קצת, מה שהאורטופד אמר לי זה שהגב התחתון שלי הולך ככה: | (לא טוב) \ ולא: | (טוב) | אז כשאני מרים דברים אז הכובד נופל לא על הגב אלה על השרירים ומזה נובע הכאב, הוא קבע לי פיזיאוטרפייה, עכשיו אני לא יודע מה זה,…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by OmEr.il,

הוא מת לי בידיים....זה הדבר הכי מזעזע שקרה לי בחיים...

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by yacovmateo,

הסתפרתי היום בצהריים וניסיתי כל מיני דרכים להוריד את השערות שעל החולצה,זה בעיקר בצווארון וזה.. איך בידיוק אני אמור להוריד את כל החרא הזה?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם, אני קונה מכשיר חדש בעוד מספר ימים, אבל אני עדיין לא סגור על הדגם. אני רוצה מכשיר שיתמוך ב-GPS, ולכן ממה שהבנתי אני חייב לקחת או נוקיה 6230i, או נוקיה 6111, או אריקסון W800. השאלה שלי היא מה מהם עדיף, ומאיזו סיבה. כיוון שהם עולים אותו הדבר, אני רוצה לדעת מה המכשיר הטוב ביותר מבינהם, ומה ההבדלים בינהם. עד עכשיו חשבתי שהנוקיה 6230i אמור להיות העדיף מבין השלושה, אך לאחר שהסתכלתי קצת במפרטים ש להמכשירים אני לא ממש בטוח. כיוון שהניסיון שלי עם המכשירים האילו הוא אפסי, אני פונה אליכם, חבריי לפורום בבקשת עזרה. תודה רבה מראש, Anatoli.

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

או: "דיון בדיחות עצובות - 2009", כי כבר מזמן לא היה אחד בבקשה בבקשה בלי בדיקות נדושות בנות 9,000 שנה...

9. Started by Born2Kill,

שמעתי שזאת סדרה טובה, מישהו יכול להגיד לי איפה משדרים וכו'....?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by redead,

אני רוצה להזמין משם איזה משהו ונדהמתי לגלות שאני צריך להתחיל להזין פרטי אשראי במקום להשתמש בPAYPAL הבטוח שתומך כבר בכולכך הרבה אתרים בעולם.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום אני מחפש אתר שאני יוכל למצוא בו נתונים על כל מיני מכוניות למשל : 0-100, כוח סוס וכו... או לחלופין את הנתונים של סובארו אימפרזה 99'. חיפשתי באתר של סובארו וממש לא מצאתי, למישהו יש רעיון אחר?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שונה לי תאריך הגיוס והייתי שמח לדעת לאן אני מתגייס... האם יש דרך לדעת?, אם כן, כיצד? תודה מראש ערן.

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  13. לא הבנתי איך קוראים לסגנון הזה עדיין (כנראה שאני לא בקיא בסגנונות של מוזיקה ) אבל זה לא רוק...זה יותר כבד כזה שילוב של הארד קור כזה... מישהו יכול לפתור אותי מהשאלה המטרידה הזאת ?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by LermanIsUberCool,

יש עוד מעריצים?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת האם יש פה עוד אנשים בתיכון גילאי 17-18 שעובדים בשביל המותרות ובשביל עצמם.. אני כן בכל מקרה אני עובד במקדונלדס כבר מספר לא מבוקר של חודשים.. האומנם אני נהנה בעבודה, אבל שאני חושב על זה - זו עבודה מאוד קשה אני חייב גם לציין מאוד נצלנית שדורשת והעובדים לעשות הכל ברמות דקויות של ניצול והשפלה, חוזרים עם כאבי גב וסוחבים דברים ועובדים מהר ומהר בלחץ ובלי מנוחה בשביל 17 שקל של השעה... האם מנצלים אותנו ? למה תנאי העסקה כלכך גרועים בארץ - כי כמה שצריך כסף אני מוכן לעבוד בכל עבודה אבל גם הבריאות חשובה... מה דעתכם ? אתם מרוצים במקום עבודה שלכם ? לא מרוצים ? שתפו...

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by orivice12,

אני רואה לדוגמא את הנגן הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30486 30 שקל בזאפ הכי זול עולה 60 ומשהו יש קאץ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by LoveStoned,

מכירים את החוט האדום של באבא סאלי ? איפה אני מקבל אותו ?

18. לפני שבוע פתחתי בבנק הפועלים "ישרכארט צעיר", הפקדתי 200 ש"ח ועכשיו אני יכול להזמין דרך הכרטיס הזה דברים עד שווי 200 ש"ח. אני רוצה לקנות שוב מחנות הלדים שבחו"ל כמה לדים, אבל הפעם אני לא רוצה לשלוח להם את הכסף כמו הפעם הקודמת בדואר, אז רציתי לדעת אם אני יכול לפתוח חשבון PAYPAL עם ישרכארט צעיר ואז דרכו להזמין מהחנות הזאת שבחו"ל (שכחתי את השם שלה)??

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by MasterDK,

אני מקווה שזה חוקי, אם לא נא למחוק בבקשה.. אני מעוניין לקנות סט פוקר, איפה ניתן לקנות יחיסת בזול ואיכותי? אני לא צריך סט גדול, 200-300 צ'יפים (וכל השאר רגיל, כפתור DEALER, קוביות [עדיין לא מבין בשביל מה] וחבילות קלפים), לפי מה שהבנתי 11.5 גרם זה הצ'יפים האיכותיים נכון? תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by שניצל,

אני מחפש מסעדה בבאר שבע להיום בערב (משהו לכל המשפחה). יש למישהו המלצות? תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Yehudaa,

לפני 20 שנה ראיתי סרט אימה שפשוט הרג אותי מפחד (הייתי בן 13 ) אני זוכר שמישהו נסע במכונית והוציא את ידו מחוץ לחלון . מכונית שבאה מהכיוון הנגדי פשוט כרתה לו כף היד . כף היד התעופפה לשדה ליד ולא מצאו אותה . עכשיו אותו כף יד כרותה התחילה לרצוח אנשים . מישהו יודע על איזה סרט מדובר ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by achiya1,

האם קב"ן יכול לזהות בעיה בגיוס קרוב ולדחות אותו? בלי לתת פרופיל 21 וכד'... ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by GanJaval,

האם ידוע לכם אם יוצא זיופים של נעלי נייק ? כי פשוט אני קונה מבן אדם נעליי נייק ב 250 שקל nike shox יפות והכל והאמת גם אם זה זיוף אני מרוצה מחזיקות לי הרבה זמן לא ניקרעות אבל בכל זאת יש זיופים בארץ וכאלה או שיש מצב גם שהוא מביא מקוריות שאולי פשוט לא אושרו או משהו כזה אני יודע אני יינסה לחפש דגם של נעל שקניתי ממנו ולשלוח לכם ... (נעליים מאוד יפות) הנה כאלה אני הולך לקנות ממנו ב 250 הכל הכל אותו הדבר איך הנעל ? http://www.runsport.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=676 וזה הנעל הקודמת שקניתי שאני כבר 4-5 חודשים איתה ו אין לה אפילו לא קרע אחד ואני הולך איתה יום יום חוץ מזה שהיא מתלכלכת לי כלום ... http://sportshoes.shopy.co.il/products/64850

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. יש לי כמה ספרים בארון, במחסן יותר נכון ואני ממש מחפש להם בית חם. O'reilly Cascading Style Sheets Dreamweaver mx HTML 4 (בעברית) Flash 5 (בעברית) Action Script (בעברית) Designing web usability (בעברית) Paint shop pro 7 (בעברית) בגדול הם גם יכולים להיות ספרי נוסטלגיה לאספנים, אבל חבל לזרוק אותם לפח, לא? הם במצב מעולה, כאילו אף פעם לא קראתי אותם, אבל קראתי, מבטיח. נראה לי ב Yad2 ייקח להם קצת זמן להימכר, אז מה אתם אומרים...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים