עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני שואלת על מידע קונקרטי, בלי ניחושים והצעות כמו "תתקשרו לכל החנויות ותבדקו".

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by RedHat_Lover,

מכבי קבוצה דפוקה! כל המשחק הובילה ועכשיו היא מפסידה בשניה האחרונה!?!?!? פארקר הוא שחקן דפוק מה הוא מיהר לזרוק? היו עוד 9 שניות?!?!? אני לא מאמין זה פשוט גועל נפש! אין אין אנחנו טוח מפסידים שמה... ועפים מהליגה האירופאית.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. הופה, הנה נעלמה לה 2009 והגיעה 2010 ! שתהיה שנה מוצלחת מלאת אתגרים ותגמולים כיאות.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. יש לי רק פרטים משניים כמו איזה סוג רכב היה מעורב, במי פגע, ומה היו הפציעות. כמו כן אני גם יודע את התאריך פחות או יותר. * אני לא צריך פרטים על המקרה אלה רק לאמת את הדברים. יש לי מה לעשות בנדון?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by The UnKnown,

My comp works 24/7 about 2 weeks, what do you think ?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. כשקונים בארה"ב מוצרים ומודיעים לחנות שהמוצרים מיועדים להגיע לארץ , אפשר לבקש מהם החזר על המיסים המשולמים? זה קיים? או שזה סתם בלוף?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by WizMaster,

זה מוזר, שלחו לי את זה במייל לפני יומיים, זה אמיתי? אם כן, אז מעניין מה יהיו ההשלכות. :-\

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Shadowman,

כבר שבועיים אני חורש את האינטרנט בלנסות להבין איזה אוטו זה... אבל ללא הצלחה לכן אני פונה אליכם אולי משהוא מכיר.... בכל מיקרה לדעתי העיצוב מדהים...!!!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Libby,

היי לכולם שנים שלא ביקרתי כאן.... עד לשיחה גורלית עם מישהו מתוק במיוחד... הנוסטלגיות צפו מיד מעל פני השטח, וברגע דרמטי זה, אחרי 9 שעות של פיסיקה, I'm back!

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by r1plet,

הדיון האחרון על כושר נפתח פה ב2005 אולי הנושא פחות אופייני לקהילת הגיקס , אבל מי עוד מתאמן כאן? בין אם זה חדר כושר, או כל ספורט מסוג אחר - שתפו! אישית אני ללא התחכמויות רבות מתאמן 3-4 פעמים בשבוע בחד"כ.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by קטין על ניקוטין,

1600 שקל בריכה וחדר כושר נראה לכם יקר? חשבתי לעשות מנוי וזה המחיר נראה לי יקר מדי ושבמחיר הזה עדיף לקנות את כל הציוד כבר לא?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היום התעוררתי, והרגשתי שלא ישנתי טוב... ישנתי מספיק שעות אבל היתה לי שינה לא טובה כזאת... לא מספיקה... חשבתי לי, האם נמיה יכולה לדעת שהיא לא ישנה טוב? האם היא מספיק חכמה להתעורר משינה לא טובה, ולדעת, שהיא לא ישנה טוב... ?! האם בעצם לנמיות יכולה להיות שינה לא טובה? או שבגלל שהיא לא מספיק חכמה אין מה שיערער אותה, ויגרום לשינה לא טובה... ? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי חברים לצערי למיר מחשבים - הכריזה פשיטת רגל - מישהו נפגע מהדבר ?האם הם חייבים למישהו משהו ? האם יש מה לעשות אם הם חייבים לי דיסק שנשלח לתיקון ? יש למי לפנות ? מהם חוויותיכם מהם ? האתר כבר לא עולה !

14. כפי שנכתב למעלה, ללא קשר למה שחיפשתי בגוגל, מתחת לכל תוצאות החיפוש מופיע הכיתוב: "This site may harm your computer" וגוגל לא נותן להיכנס לשם בלי דף באמצע של גוגל שטוען שהדף הזה עלול להיות מסוכן למחשב שלי ניסיתי את זה על הדפדפן הנוכחי (FF 3.0.5), על IE7 וכן בעוד מחשב עם FF וגם שם זה קורה. כאמור, הבעיה התחילה מתישהו בשעות האחרונות, שכן חיפשתי היום דברים בגוגל וזה לא קרה קודם לכן עוד מישהו נתקל בבעיה? יודע על פתרון אפשרי? משהו?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Ewingum,

מזל טוב!! כמיטב מסורת הפורום קבל זוג שמנמנים מקפצים מי יתן ווולטים רבים עוד יעברו במעבד שלך ;D

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן ועד עכשיו לא מצאתי לה תשובה. כל הזמן אני רואה באתרי מכירות (וואלה שופס, פי 1000 ועוד) מכרזים על כל מיני מוצרים. סתם לדוגמא עכשיו, בא לי מסך חדש למחשב. אני מדפדף 2 שניות, מוצא מסך תותח במכירה פומבית, הצעות החל מ-1 ש"ח. כתוב שיש כבר איזה 27 זוכים, ושהמכירה נסגרת ממש עוד כמה שעות (דוגמא שעכשיו באמת בדקתי.. לא סתם המצאתי). זה באמת הגיוני שאם אני אתן עכשיו הצעה סתם לדוגמא של 50 ש"ח על המסך מחשב הזה, אני באמת אקבל אותו ב-50 שקל? או שהמכירה תמשיך עד שכל ההצעות יגיעו לאיזה סכום מינימום מסויים שהאתר מסתיר? או מה?? איך זה עובד?? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Ido.G,

שלום, אני מנסה לפתור שאלות ממבחנים בחדו"א. יש 2 שאלות שאני לא מבין. אשמח אם מישהו יעזור לי. אני שונא את הסגנון הזה של שאלות... התרגילים פה: http://www.planetnana.co.il/ido_gal/index.htm תודה מראש!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by OutRaGe,

חשבתי לעשות סקר קטן עקב הסקר של השירים והתלונות נגד נטויז'ן שהם מגבילים את ה-Download החודשי מי שמשתמש ב-Netlimiter מצוין יכול להביא נתונים משם מי שלא יכול להעריך אמ שלי: http://img301.imageshack.us/img301/993/dl2cu.jpg פירמטתי בסוף אפריל אז אלה הנתונים היחידים שיש לי באפריל הורדתי בסביבות ה-50 ג'יגה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. קיבלתי קצת מידע מחברים על היחידות אלקטרוניקה ונתממ ונראה שאני מאוד מתאים לשם... העניין הוא שאני לומד בבית הספר מגמה שהצבא מגדיר "מקצועית" שבה אני לומד: סיבמ, טיבמ, פיזיקה, בקרה, פנאומטיקה, מכניקה הנדסית, ושירטוט ידני. התקשרתי למיטב (או משהו אחר... בכל מקרה המספר מהאתר של צהל) ושאלתי איך אני יכול להבחן ליחידות האלו... אמרו לי שבגלל שאני לומד את המגמה אני לא יכול ויתנו לי לבחור מהמנילה כמה חודשים לפני הגיוס יחידות מהתחום הזה. סיכמתי הכל אני חושב... ועכשיו השאלה: לאיפה אני עוד יכול לפנות במטרה לנסות להתקבל ליחידות אלקטרוניקה או נתממ?? יש לי בכלל סיכוי? ועוד משהו... תוכלו לספר לי עוד על היחידות נתממ ואלקטרוניקה?.. האם מעניין? תורם? אני מאוד אשמח! תודה רבה!

20. Started by HoLy4EvEr,

מישהו יודע אולי?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני פשוט לא מצליח להתחבר לחומר הזה ולא מצליח ללמוד כלום כבר כמה ימים ויום שני יש לי מתכונת. למישהו יש עצות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by genia,

אצלנו בריצת 3 קילומטר אנחנו צריכים לעשות 16 דקות כל אחד אומר זמן אחר-כמה זה אצלכם בבית ספר? אני מתכוון לבגרות

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

http://tinyurl.com/2vanz42

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by R'n'B,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד וטלפון באילת. ברצוני לעשות השוואת מחירים. חוץ מKSP ואיבורי שיש להם אתר וסניפים באילת, ידוע לכם על עוד חנויות באילת שיש להם אתר אינטרנט שניתן להתרשם מהמחירים שלהם? תודה.

25. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

http://www.zahav.net.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=450&FORUM_ID=2&CAT_ID=1&Topic_Title=%E4%EE%EC%F6%E4+%EC%EE%F2%F8%EB%FA+%EE%E7%F9%E1+%21%21%21&Forum_Title=%FA%EE%E9%EB%E4+%E8%EB%F0%E9%FA זו רק דוגמא קטנה לרמה שם... כל מילה נוספת, מיותרת.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.