כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מפרט מוכן למחשב, ואשמח להמלצות לחנות באזור הצפון (אזור חיפה ועמק יזרעאל). אשמח לשמוע על נסיון לקוחות עם RSM עפולה. כרגע זו החנות שיש לי על הכוונת. תודה, אביטל
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
worlds fastest accelerating and braking road car. http://www.rsportscars.com/eng/cars/caparo_t1.asp פשוט חולני ;D כל זה עם נתון לא רע בכלל של 11 קילומט לליטר, זה בערך מה שהVW שלי עושה..
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1600 שקל בריכה וחדר כושר נראה לכם יקר? חשבתי לעשות מנוי וזה המחיר נראה לי יקר מדי ושבמחיר הזה עדיף לקנות את כל הציוד כבר לא?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://www.buy2.co.il/North/DailyDeal/Index/2327e927-e8c6-496c-87bf-2d2ab18e1389?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+North&utm_campaign=4b7034c803-Buy2_LAP_TOP_28_09_2011_North_NC&utm_medium=email ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להעלות תמונות ממשחק כלשהו. מה הדרך הכי טובה לצלם, פרינט סקרין או תוכנה חיצונית? איזה פורמט הכי עדיף? האתר שמעלים אליו את התמונות מוריד מהאיכות? לאן הכי מומלץ להעלות כדי לא לאבד איכות? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שם הכי כדאי, אך האם אפשר לשלם בכרטיס אשראי(לא תשלומים) או שמא חייבים להביא שטרות מזומן?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב מכיוון שאני מניח שסוף העולם קרב,אני מתכוון להוציא את ה20K דולר שנותרו לי בחשבון בנק ולארגן לעצמי איזה פגישה חלומית לפני הסוף הנורא. מכיוון שאני חיי על חשבון ההורים,ואנחנו די עמידים.אז אני מתכנן את חלום חיי,לשכב עם כוכבת פורנו,מה דעתכם הייתם הולכים על זה? 10 דברים שדרושים ליום האחרון בחיי: 1)כוכבת פורנו סקסית-בתהליכים. 2)דירת זיונים-בתהליכים. 3)ספר טוב-המלצות? 4)סיגריה-המלצה? אשמח אם תוסיפו לי עוד 6 דברים,אני רציני ובמהלך השבוע הזה והבאה אני יעדכן את הפוסט הזה. המלצות חברים ל10 דברים שגבר צריך לידו ביום האחרון בחייו!! קדימה Shot!
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
וגם איך אני בודק את המהירות העלאה שלי ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.zahav.net.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=450&FORUM_ID=2&CAT_ID=1&Topic_Title=%E4%EE%EC%F6%E4+%EC%EE%F2%F8%EB%FA+%EE%E7%F9%E1+%21%21%21&Forum_Title=%FA%EE%E9%EB%E4+%E8%EB%F0%E9%FA זו רק דוגמא קטנה לרמה שם... כל מילה נוספת, מיותרת.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רוצה לסוע ברביעי-חמישי לטייל בירושליים עם החברה המלצות למסלול כללי איפה כדאי להיות יתקבלו בברכה, וגם דברים ספצפיים כמו איפה לאכול וכו'
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר יום שני ברציפות האתר ( thepiratebay.org ) לא מגיב... מישהו יודע מה קרה ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, חזרתי לחיים! ;D רציתי להתייעץ איתכם, מה קונים ליום ההולדת של אבא? (בן 44) אין לי שמץ של מושג! לגבי תחומי עיניין מעניינים שלו, אני לא כל כך בקיא בהם. אשמח לעזרה אביעד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החברה הבזיונית כל פעם מוצאת תירוץ למה לא לעבוד או לסגור מוקדם, יש לי חבילה מחו״ל שהגיעה בזמן שהייתי בבסיס ויצאתי רק היום אחרי שבועיים. עברו בערך 7 ימי עבודה, ועם המצב הזה אין לי מושג מתי אאסוף את החבילה (דואר סגור עד הודעה חדשה) מה יעלה בגורל החבילות שלי? החשש הוא שברגע שהם יחזרו לעבוד, הם יפעלו מאוד ביעילות ויחזירו חבילות שהיו בטווח ה14 יום בזמן שהם היו סגורים (זה בערך למה שאפשר לצפות מחברה מזעזעת שכזאת).
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני חושב שהמושג zimabu eter כן קשור באופן ישיר לטכנולוגיה. האם מישהו מכיר ויודע מה מקור המילה והאם מקורה בשפה שומרונית? אם כן, האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מוזר, שלחו לי את זה במייל לפני יומיים, זה אמיתי? אם כן, אז מעניין מה יהיו ההשלכות. :-\
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים ! עומד להפתח במהלך השבועיים הקרובים מקום חדש ברמת השרון למשחקי רשת Gamer's Club אפשר לשחק גם קבוצות וגם בודדים (אחד מול השני) ויש תחרוית בפסח 1. Far Cry 2. FIFA2006 3.Need For Speed מקום ראשון יכול לזכות ב X-BOX או PSP אני מחפס פרטנרים או מתחרים טובים ;D להרשמה צריך לשלוח מייל ל: gamerslanclub@gmail.com עם שם ודואר אלקטרוני למי שמעונין יש לי את פלייר שלהם, תשאירו דואר אלקטרוני בתגובה ואני אשלח לכם ניתראה שם
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הנדסה קרבית- מה אתם אומרים על השירות בחייל הזה? הרעיון עצמו (חבלה בעיקר) ממש מלהיב אותי, הרבה יותר מכל נושא כמעט בחיילות האחרים, אבל שמעתי שזה די שרות מעפן ושהם סתם פועלים שחורים פעם. ומה אתם אומרים, מישהו שירת שם? אם למישהו יש מידע שקשור, שתפו
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש מכשיר כזה שאפשר לקנות בארה"ב שיכול לנחש תוך 20 שאלות כל דבר שתחשבו עליו , עכשיו יש את זה גם בגרסאת פלאש http://www.sithsense.com/flash.htm אם פרסמו את זה כבר את אפשר למחוק נ.ב אחרי שתנסו דברים רגילים , תחשבו על דברים מוזרים כמו פליצים ועוד שטויות - קורע
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מומלץ ? ואם יש הגבלות ? חלקים שעדיף שהספריי לא יגיע אליהם ?.. http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05E1%u05E4%u05E8%u05D9%20%u05DC%u05E0%u05D9%u05E7%u05D5%u05D9%20%u05DE%u05D2%u05E2%u05D9%u05DD
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לא לישון בליל חמישי וללכת לישון ביום שיש ב2-3 בלילה ככה ולקום מאוחר כמה שיותר. אבל לפי מה שהבנתי שינה לא מצטברת. זה נכון?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טויוטה קורולה סאן 2001 ? תודה. נ.ב: בגוגל מצאתי רק אתרי מכירות בלי מידע טכני... אז בלי "גגל את זה..."
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר שבועיים אני חורש את האינטרנט בלנסות להבין איזה אוטו זה... אבל ללא הצלחה לכן אני פונה אליכם אולי משהוא מכיר.... בכל מיקרה לדעתי העיצוב מדהים...!!!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם לאחר תקופה ארוכה בחו"ל חזרתי ואני צריך לקנות מחשב ראיתי כמה חנויות חדשות וישנות באינטרנט תגידו מה עם KSP השתפרו? מי זה נעה מחשבים נראה אתר טוב וזול? איך פנדה? תעזרו לי לחזור לעניינים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-