עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2886856,00.html אני מקווה שזה יעבור כי 90% ממי שמעשן באוטו זורק את הסיגריה דרך החלון ומלכלך תסביבה וזה סתם דבר מגעיל שונא שעושים את זה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Merrymoon,

> >People over 35 should be dead. > > > >Here's why > >According to today's regulators > >and bureaucrats, those of us > >who were kids in the 40's, > >50's, 60's, or even maybe > >the early 70's probably > >shouldn't have survived. > >Our baby cribs were covered > >with bright colored lead-based > >paint. > >We had no childproof lids > >on medicine bottles, doors > >or cabinets, .. and when we > >rode our bikes, we had no > >helmets. > >(Not to mention the risks > >we took hitchhiking.) > >As children, we would ride > >in cars with no seatbelts &g…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שניהם בערך באותו מחיר (10 שקל לזה או לזה זה לא עקרוני) מה שמושך אותי לאלפא זה הצג הענק, המצלמה, הרדיו ועוד דברים מגניבים שיש בו לנוקיה מושך אותי בעיקר השם. לא יודע לא בא לי להיות קורבן של חברה מעפנה... למישהו יש ניסיון ויכול לתת לי המלצה? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

יאה אני לא נושם מרוב צחוקקקקקקקקק www.zigzag2000.co.il "שמחה רבה, שמחה רבה, UNREAL הגיע FARCRY בא...." באמשלי אני מטורף על השריטה שלהם :-* ;D

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

http://www.spymac.com/index.php הרבה לפני google mail אבל השאלה שלי היא מה הקץ'? איפה האינטרס של מקינטוש ?

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Ran B,

חברינו הטוב,בנצי-בוי, חוגג 16, אומנם ב11/4 והיום ה13/4. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. סורי בנצי, את מסיבת ההפתעה עשינו לך, אבל שכחתי לפתוח תארד ועכשיו נזכרתי אז אני מאחל לך עד 121 (או עד כמה שזה לא יהיה..), והתמונה לתעודת זהות שלך בלי הרבה צבעים. :-X המשך מודינג מהנה (עם הדרמל שלי.. ), שמחה, אושר ושאר הבלה בלה. שנמשיך להיות חברים טובים. מזל טוב, בנציון. :jester: :dance: :smiliedisco1: ושמנמן חמוד ממני :

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by SLIM,

איזה ניצחון!! בפנדלים!!! איזה משחק מותח... גול להפועל.... אחר כך 2 למכבי ואז הפועל משווה! המשחק הלך עד 120 דקות וניצחון יפה להפועל בפנדלים!!!

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by darkman,

זה לא קרה בארץ אבל בכל זאת ממש לא נעים שימו לב שהנהגת אפילו לא ראתה אותו *מומלץ לשמור למחשב ולהסתכל בהגדלה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by idofr,

אחים שלי מצטער ככה להעלות ספאם אבל אניצריך תמונה של שוארמה בבקשה!

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by waizman,

מי שראה בשישי כוכב נולד (טוב בשביל להוריד ת'אוכל ), בטח ראה ושמע את שלושת השירים שביצעו המתמודדים שם. אני אחד שלא מתלהב ממש מה wannabes האלה, אבל בתוכנית האחרונה היה ביצוע מדהים לשיר "בתוך" של להקת חיל האוויר ע"י הראל סקעת. מומלץ מאוד לשמוע ולשמור באוסף השירים שלכם... אז לסיכום, ביום קיץ רותח שזה, מומלץ לשמוע את "הראל סקעת - בתוך". עד כאן פינתנו להיום. :-*

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by Selinko,

אני לא יודע אם זה בדיוק הפורום המתאים אבל אני חושב שזה יותר מתאים מפורום משחקים ANYWAY מה השיא שלכם בשולה המוקשים? אין לי סקרין שוט להוכיח לכם אבל אח שלי גמר את מתחיל ב-3 שניות זה היה פשוט מדהים (בערך לפני שלוש שנים לפני שהוא התגייס) עד עכשיו אני לא מבין את זה! איך אפשר בשלוש שניות?! אולי על הלחיצה הראשונה כולם נפתחו ונשאר לפתוח אחד בכל מקרה איך אצלכם? אולי זה לא כזה ביג דיל כמו שאני חושב?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. --------------------הודעה לאדמינים---------------------------------------- בפאב זה קיימים אך ורק דברים חוקיים והוא נוצר אך ורק כדי לעלות קטעים מצחיקים אז נא לא לסגור לי את הנושא! אני מתחייב להשגיח על הפאב מפני דברים לא חוקיים ----------------------------------------------------------------------------- אני תורם לפה פאב שלי שנוכל לעלות לפה כל מיני דברים קטנים ומצחיקים כמו שיחות טלפון קורעות שירים מצחיקים וכו'... כל חומר לא חוקי ימחק מיידית!! אז בינתיים שמתי כמה דברים מקווה שאתם תרבו ותעלו גם דברים מצחיקים... ENJOY AND UPLOAD דרך אגב אני ממליץ לכולם להוריד את הקטע MANYA.MP3 זה פשוט הכי קרוע שיש!!!! כתובת: prikoli:b0necrack3r@213.8.49.132:8713

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by Culandur,

זוכרים את הנזגולים? החברה עם הסוסים והעטליפם על סטרואידים בשר הטבעות? בדקו מי מהם אתם! ותיידעו אותנו כן?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by R0ck,

בעעעע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sausage,

האבקה הלבנה שעל המסכה עושה כואב בעיין :nutty: מדדתי אותה ושפשפתי ת'עין והקקי הזה היה לי על היד. אויש, אני יכול להיות כזה טמבל לפעמים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה חשבתי סוף סוף לקנות פלאפון, אני רוצה רק באורנג' כי לשאר המשפחה יש גם, חשבתי על הסמסונג 624, מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by waizman,

קבלו ;D

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://halemo.fresh.co.il/edoar/0007/0004.html

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by NetSpider,

הגירסא החדשה של Hot Or Not .... Enter

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Vega,

הייתה מסיבה איכותית ביותר, זכיתי לפגוש את SpiritKnight ו-mafisto (לצערי לא הייתי נוכח במפגש בפורום). כאשר יעלו את כל התמונות - תחפשו נער עם סטיקר של ברק.013 "בא לך מהיר?" מודבק על המכנסיים (תנחשו איפה)... עוד לא הרכבתי חזרה את המחשב (כותב על הלפטופ), אבל החלטתי שלמסיבה הבאה אני מביא לפטופ - ולא את הסיבוך הזה שנקרא מחשב שולחני. :-/ Vega.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Bah_gots_pIII_450,

שמעתי שיש מחר משהו שקשור לעומר שיש לו פינג גבוה (LAG בעומר פההההה! אוף למה אף אחד לא צוחק...) יש מחר חופש? האם הוא מוכר על ידי משרד החינוך? לכמה זמן?

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  22. אם כן,הייתם באולם מס' 7, ועדיין יש לכם את הכרטיס אז מגיעה לכם הקרנה נוספת חינם. עכשיו שמישהו ישאל "למה מגיעה עוד הקרנה חינם?".

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by Red Devil,

אתמול זכיתי בכמה מיליונים בלוטו (כן, בטח) ולכן התקציב שלי למחשב עומד על 100000 ש''ח... בניתי מערכת מצוינת אשר תוכל לספק את הצרכים שלי לכל החיים. דום 3 יפעל פה? :lol: CPU Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 2777.13 ¤ Motherboard Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P Motherboard (AGPProx8,Dual DDR,RAID,S-ATA,5.1 Sound,1Gb LAN,USB 2) 1375.5 ¤ Memory GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1387.24 ¤ Cooler Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 143.37 ¤ Hard Disk Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD 654.62 ¤ Hard Disk 2 Maxtor 80GB 7200 r…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ewingum,

חג שבועות שמח לכל בית ישראל בכלל וקהילת HWZone בפרט! תהנו מכל העוגות גבינה שיש כי זה טעים ולכבוד החג -> שמנמן מקפץ מגבינה:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by NOVA,

"Anything But Ordinary"?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.