עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום מבקש הדרכה: מהו סדר הפעולות כדי לשים בפורום תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? בברכה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by robombo,

אני מתכנן לקנות מחשב, בהתחלה חשבתי לקנות באייבורי, אבל התברר לי שהאמינות שלהם שואפת לגרוע, ושהשירות שלהם באיכות ירודה.. אז חיפשתי חנות טובה יותר לקנות, ומישהו שמבין הפנה אותי לחנות קיי.אס.פי.... ksp.co.il רציתי לדעת עד כמה הם אמינים, ואם אפשר לסמוך עליהם בקניית מחשב...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מישהו קנה את הדיסק הזה ממני, חדש. אני קניתי אותות מלייף. כידוע הם פשטו את הרגל די מזמן. איך אפשר להחליף אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כותרת..

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by redti,

ttp://www.youtube.com/watch?v=5qkbAg-m0QQ מישהו יודע מי זאת הבחורה בקליפ ? לא הצלחתי למצוא שום פרטים עליה חח ותחסכו ממני את הבדיחות בסגנון "למה אתה רוצה להזמין אותה לצאת ?"

6. האם יש באמת אתרים שעושים את זה אבל מהימנים? אני לא מדבר על אתרים של ללחוץ על כפתור ולקבל סנט, אלא אתרים שכן צריך להשקיע ולעבוד. יש למישהו ניסיון? ועוד משהו, אני רוצה לקנות גיטרה וחשבתי אולי לקנות מאיביי, חוץ מהמחיר והמשלוח, אני צריך לשלם עוד משהו?? תודה רבה לעוזרים D:

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  7. Started by arkady,

היי.

• 29 תגובות
    • 37k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

אבא של חבר רוצה להביא לארץ גאדג'ט, ורציתי לדעת איפה אני יכול לברר את המיסים שיקחו על זה?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by thejester,

שלום חברים, האם ידוע לכם במקרה מהו מספר התשלומים המירבי בIQPC? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by ron1739,

אני לא יודע אם זה בעיה אצלי, או שהאתר שלכם דפוק. לא משנה מה אני רושם בחיפוש, הוא לא מוצא כלום! רק כותב לי הודעה: "Your search query didn't return any matches" למה זה לעזאזל??

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by Epik_yozhik,

לא יודע אם זה רק אצלי אבל מאז המעבר לפורמט החדש האתר עובד מממש ממש ממש לאט! לפעמים אני מתייאש ופשוט סוגר אותו מרוב האיטיות. :-\

12. Started by A1eX,

שבת שלום, ברשותי מנוי פרמיום ברפידשייר וכבר כמה ימים שאני לא מצליח להוריד כלום.. האתר ניכנס רגיל אך ברגע שאני לוחץ על הורדה זה מבצע "חשיבה" אך בפועל לא מוריד כלום... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by DUDEnamE,

קטע הזוי בחיים לא קרה לי שלא הכניסו אותי למועדון הגעתי עם חברים למועודון שהכניסה היא עם רכבים בפעם הראשונה לא הכניסו , הבנו שלא מכניסים רכבים בלי בנות ארגנו בחורה לכל רכב בפעם השינה לסלקטור אחר הוא כבר בא לתת לנו להכנס ואז כשהוא הסתכל על הרישיון נהיגה שלי הוא ראה את השם משפחה או לא יודע מה והחליט שלא להכניס שמתי לב שלא הכניסו אף ג'פ[כולה קיה] למועדון מושמה לא יודע למה ביזיון כזה אפשר לעשות משהו בנידון? זה מועדון די גדול ודי מוכר

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by eranmor,

מישהו מכיר דרך לפתיחת חשבון REAL MONEY בתוכנת פוקר מוכרת (VC, FULLTILT וכו') באמצעות כרטיס אשראי מקומי או חשבון PAYPAL?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  15. כבר שלחתי הודעה למנהלים דרך האתר וגם נכתב על זה בפתיל אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433553.0 אבל עקב חוסר תגובה רשמית מכל סוג החלטתי לפתוח דיון חדש עם כותרת יותר ברורה (אולי המנהל הרלוונטי פשוט לא שם לב לדיון הקודם?) במסכים עם רזולוציות נמוכות או כאשר החלון מוקטן (כלומר כשהודעות לא נכנסות במלואן לרוחב החלון) אין שום אפשרות לגלול הצידה כדי לראות את החלק ה"חתוך" של ההודעות. כתוצאה מכך אני כבר לא יכול לגלוש באתר מהנייד שלי. אם המנהלים כבר מודעים לבעיה ועובדים לתקן אותה אשמח אם תוכלו להשאיר פה תגובה רשמית או אפילו מתי אתם מעריכים כי העניין יתוקן. בתודה מראש!

16. בכמעט כל האתרים בארץ, כל המוצרים שעולים מעל 50 שקל בכלל לא מצאים במלאי של החנות, אם אתה מזמין, הם מזמינים שזה בסדר לדברים ממש ממש ממש יקרים, אבל פשוט אין לאף אחד כלום ! הם גם אף פעם לא רושמים שצריך לעשות BACKORDER מתחת לכל מוצר, הם פשוט שמים תמונה ומחיר ויאללה, מי שמזמין מזמין, שיחכה שבועיים. לא נשמע דבר כזה באף חנות שמכבדת את עצמה בעולם ואם כן, רשום בבירור שזה BACKORDER בשחור בולט. לכל בעלי החנויות, כמו שאני לא פותח אתר ומוכר שם מכוניות על של בוגאטי שאין לי, תפסיקו לעשות שטויות ואל תשימו דברים שאתם לא מביאים בסטוקים סדירים לחנות שלכם, מספיק לעשות ג'אחות ולפוצץ את האתר בכל חומרה חדשה שיוצאת אפילו שאין לכם אותה ועוד בלי לרשום שזה בהזמנה.

17. Started by Milford Cubicle,

או: "דיון בדיחות עצובות - 2009", כי כבר מזמן לא היה אחד בבקשה בבקשה בלי בדיקות נדושות בנות 9,000 שנה...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Iko89,

אתמול, בפעם השניה כבר נכנסה אלי לאיסקיו כביכול בחורה שהציגה עצמה כ'נועה אלקלעי' בת 17 (למרות שתמונות שלה יש לה תמונה עם מדים) החלפנו מקושרים ואחרי מס' מחמאות על איך שאני נראה הגיעה שאלה "אתה ספונטני בדר"כ ?" עניתי בחיוב והשאלה הבאה היתה הזמנה לביתה הריק שבת"א לאחר שהוריה נסעו לחו"ל כמובן שעניתי בשלילה והוספתי גם שפדופילים בני 30 לא עושים לי את זה .. המשפט שהחזיר אותי בערך שנה אחורה לפעם הקודמת שהיא נכנסה אלי לאיסקיו היה "מחק אותי ואני אותך ושכח מהשיחה הזאת" וזה היה בדיוק אותו הנוסח . להלן הפרופיל המדובר: http://mekusharim.walla.co.il/Profile.aspx?MemberID=1169707 מישהו נתקל ? נאנס ? משהו ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מחפש חנות שנותנת לבצע השוואות בין דגמי היי-הנד של אוזניות באופן חופשי עם כמה שיותר דגמי אוזניות, למישהו יש מושג על אחת כזו?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  20. תקראו לי הישראלי המניאק ומה לא, מה שבא לכם. אבל בבקשה, אם מישהו מכיר שיטה, מוזמן לדבר איתי.

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by psychuil,

מסתבר שזו לא תרמית, אז עכשיו אני יכול להציע הזמנות בלב מלא (: קישור לכתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785788,00.html כל מי שמעוניין, שלחו לי את המייל בה"פ ואזמין אתכם.

• 94 תגובות
    • 6.6k צפיות
  22. Started by Dima67,

מישהו מכיר חנויות מחשבים בבאר שבע שיש להם אתר ואתם ממליצים עליהם? חוץ מפנדה / אייבורי / KSP

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. אני ואח שלי פתחנו שם חשבון ובחרנו במשחק GUILD WARES מה זה בדיוק אומר referrals אני צריכה 16 אנשים שיכנסו ללינק שאני מקבלת או שירשמו לאתר ואז אני מקבלת KEY . והאתר הזה אני מבינה חוקי. http://gifts.beepremium4free.com/?f=51807

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by xlSnaK,

יאללה מי שבא לו שיגיד וישאיר לי מייל בפרטי אחלה אתר..מה15 יהיה אפשר להזמין דברים לישראל P: בהצלחה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by carman6,

אחרי חיפוש אחר חנויות המומלצות באזור הצפון לא מצאתי שום דבר חוץ מ-TMS שנסגרה לאחרונה. SKYPC בראשון ו-IQPC באשדוד. בקיצור איזו חנות מחשבים הכי מומלצת שקרובה לאזור עכו-חיפה-נהריה-קריות? חוץ מ-KSP שקראתי הרבה ביקורות גרועות עליה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים