עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לילה טוב לכולם... שיר הזוי שראיתי בפורום של חבר שלי.. " חייל של מאה הקלאנים" קניתי עכבר ועכשיו אני סוס ואין יותר מה לפחד קניתי פד וגם רמקולים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של מאה הקלאנים ויש לי אוזניות כאלו שחורות ויש להם איטום מזהב ויש לי חולצה יפה לבנה שכתוב עלייה If U c4n r34d 7h1s U r34lly n33d to g37 l41d אני מכיר בע"פ את כל הטקטיקות אני חייל של מאה הקלאנים פזמון: אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי על סטים ונכון שחוץ מלקמפר לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הרגתיי טרוריסטים ודקרתי "שוטרים" ואני לבוש בבגים לפני שנים אז אני מכור לא ממזמן נכנס לשרת נאב עם צ'יטים אפילו לא היה פוגע בראש ולמה הם לא מתחשבים אני דקרתי אותו ישר ב…

2. Started by SweeT_EviL,

אני עובד בפני בחירה האם להמשיך את הקו המקצועי שלי בתור מתכנת , DBA או איש SYSTEM(ERP, SAP וכו') כאשר אני באמת לא מבין מה זה SYSTEM אחרי כל מה שהסבירו לי, רק הבנתי שזה מאוד מאוד מעניין ואתה לא נוגע בקוד... אה וגם מרווחים ברמת DBA

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by benor,

אני באופן קבוע מביא סנדביצ'ים ופירות לעבודה. מטעמי חסכון ובריאות. נשאל מתוך סקרנות בלבד.

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. ראיתי לפני כמה זמן בטלויזיה את המקום והוא ניראה ממש יפה. בויקיפדיה רשום שזה מקום מפגש לגייז באמת יש שם יותר מידיי גייז? כמו כן, איך המקום בכלליות?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  5. מישהו יודע מה נסגר עם פייסבוק ולאן נעלמו האלבומים של כולם מרשימת האלבומים? נעלם לי גם Mobile Uploads וגם אלבום Timeline Photos. הגישה היחידה לאלבום היא דרך הדפדפן כשנכנסים לתמונה ולוחצים בפינה למעלה על האלבום שאליו שהיא שייכת. באפליקציה אין שום גישה לאלבום. ממש הזוי. מישהו יכול לאשר שגם אצלו \ חברים שלו בפייסבוק זה ככה? (אני לא מצליח לראות אלבום Mobile גם אצל חברים אחרים).

6. אני מעוניין להירשם לJab-Tech.com ובהרשמה תחת קטגוריה "מדינות" אין לי את א"י הקטנה שלנו...! וראיתי אנשים שהזמינון משם ואפילו יש אשכול על האתר שנפתח כאן אבל אין אצלי בהגדרות את ישראל. :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by xTz,

אני רוצה לעשות תואר במדעי המחשב, ונשמע לי תמוהה שהם לוקחים שכר לימוד אוניברסיטאי, מה הקאצ'? צריך שם פסיכומטרי בכלל? ואם כן, גבוה מהרגיל?? תודה!

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. אהלן. לפני יומיים הגיע אלי השכן של דודה שלי, ופשוט בא אלי בטענה שאני נכנסתי לו ברכב (לנדקרוזר) ועשיתי לו סימן ואת המגן טמבון קדמי הרסתי לו בקטנה. קודם כל זה לא קרה, אף אחד לא נוהג ברכב שלי חוץ ממני כי המפתחות עלי תמיד, הרכב חנה באותו מקום אותה כמות דלק אותו קילומטרז ככה שאין מצב שמישהו נסע לי באותו. הבחור טוען שזה היה לפני שלושה ימים, בכלל היתי אצל המשפחה בעיר אחרת בשבת הזאת, וכשהגעתי עפתי לעבודה עד הצהריים ע"י הסעה שאוספת אותי. הבחור מאיים עלי בתביעה שהוא יביא שמאי בלה בלה שיבדוק ויגיד שאני דפקתי לו תרכב גם אם אני לא מוכן להודות בכך. אמרתי לו שהוא יכול להביא שמאי שיגיד שאני דפקתי לו תרכב ואני יכול לבוא ולהגיד שהוא זה שבעצם דפק לי את הרכב ומאשים אותי. בדיוק אותו הדבר. הוא…

• 41 תגובות
    • 7.8k צפיות
  9. Started by aldema,

מישהו יכול לתת לי הזמנה לG-MAIL... בבקשה... ד"א איך אני יכול לעשות לדוגמא הזמנה למישהו אחר ..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by raiman1,

http://www.movinsane.com/play13.php?vid=106610 תסתכלו בערך בדקה 14 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  11. אני מתייחס כרגע לרכב בעל גיר אוטומטי בלבד ולא ידני. אז אני אישית נהג די צעיר שמחזיק רישיון כולה שנתיים, איכשהו התרגלתי לנהוג באופן הבא , רגל שמאל על הברקס ורגל ימין על הגז. שאלתי את מי שקרוב אלי חברים/משפחה והם די צחקו עלי שאני נוהג ככה למרות שניסתי להסביר שאני מרגיש שליטה טובה יותר על הרכב ככה [האמת לא שיצא לי לנהוג בצורה אחרת , פשוט עם רגל אחת זה לא נוח לי ]. ברשת באתרים בעברית אין ממש מידע על חבר'ה שנוהגים ככה , בשונה מחו"ל שיש שלל מידע על זה , תחת הערך Left-foot braking נ.ב יצא לי לבלום בלימת חירום פעם או פעמיים ולא הרגשתי שאני הולך להתבלבל או משהו כזה אגב..

• 58 תגובות
    • 12.7k צפיות
  12. Started by morpheus1234,

אהלן חברים, הבנתי שהכסא הנ"ל מאוד מומלץ, האם הדגם matrix xl והדגם f15 הם אותו דגם? בנוסף אשמח מאוד אם מישהו שיש לו את הכסא הנ"ל יוכל לומר מה הגובה המכסימלי שניתן לכונון אותו? (מהרצפה ועד המושב) הבנתי שגם הכסאות של צרעה מאות מומלצים, האם יש דגם ספציפי שמתעלה ביחס עלות\תועלת לF15 של ווקסמן? המון תודה!

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. Started by DaTHE,

שלום, קודם כל אני אפתח ואומר שאינני יודע אם זה הפורום הנכון (הנושא הנכון). שבוע הבא יש לי ראיון קבלת עבודה לחנות מחשבים קטנה שמתעסקת באיתור תקלות ופתרונן ותכנון והרכבת מחשבים לבתי עסק (כולל פירסה של קווי תקשרות וכדו') עכשיו לפי מה שהבנתי אני נדרש לדעת כמה דברים: 1. לפרק ולהרכיב מחשב מאפס (דבר שאני מאמין לא קשה במיוחד) 2. איתור תקלות במחשב לפי הכוונת מצד הלקוח (יש רעש כזה, המסך כחול, מריח ריח שרוף מהכרטיס מסך וכדו') ברצוני לדעת איכן אני יכול ללמוד בקצרה את הבסיס לדברים האלה? - אני יודע דברים בסיסים כמו - אם לא יודעים במדיוק איפה הבעיה מעלים את הלוח אם עם המעבד ואז לאט לאט מוסיפים את הרכיבים עד שעולים על הבעיה. - לעמיס עם תוכונת OCCT PRIME ושות' כדי למדוד טמפ' וכדו.. - לעד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by fuck off,

הבאתי ממיר של יס, חיברתי אותו לצלחת שלנו (לא של יס) וזה אומר שאני צריך לבדוק אם יש לי חשמל בחדר מדרגות. (WTF?!) יש למישהו מושג מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני מתגייס ועדיין אין לי מושג לאן ידחפו אותי. פרופיל 64 :ylsuper:

• 51 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש מדריך איך להקדד קובץ MPEG שישקול פחות, להקטין את הגודל מסך או משהו. [פשוט הכרטיס טלוויזיה שלי מקליט כל חצי שעה 2 ג'יגה ] ולא מצאתי איפה לכתוב את זה...

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. ואם יש לו אז כמה זה עלה לו? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mc_elad,

איזה גלאי נותן בצועים טובים??..כלומר מזהה מצלמות\מכמונות(כך רושמים את זה?) מהירות ועוד.. המחיר לא משנה תודה מראש למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כל דבר אלקטרוני שווה שיש שם ואין פה, או ששם עולה גרושים... יחסית לארץ וחיפשתי ברשת ולא מצאתי, כמה עולה כרטיסי מסך מבוססי 6800GT שמיוצרים בגרמניה, מה המחיר הזול ביותר לכרטיס שם? ואם אפשר גם לינק.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by redti,

שמעתי לאחרונה מכל מיני אנשים שאין בכביש 1 מצלמות מהירות מאחר וחברי כנסת רבים עוברים בכביש לעיתים קרובות.. נראה לכם הסיפור הזה?

22. Started by PhoenixBoy,

היתה איזו כתבה על אייבורי באיזה עיתון אחד וחבר שלי הראה לי.. לא זוכ ראת השם של העיתון.. אתם יכולים בבקשה להשיג לי את הכתבה?

23. Started by FastJack,

לפני שבוע וקצת נעלמו לי כל הTasks מהGoogle Calendar. חשבתי שכמו תמיד יש להם בעיה זמנית והתקלה תתוקן תוך זמן קצר, אך לרוע המזל עדיין הבעיה ממשיכה. יש לציין שאני ממש תלוי בזה, כל המטלות וההגשות שאני צריך ללימודים מתועדים שם. מישהו אחר נתקל בזה או שזה רק אצלי?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.frontsteps.com/creations/1001/89/index.php?t=1094127436

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. חבר שלי רוצה לברר תוצאות. אפשר לינק?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים