כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום... מישהו מכיר חנות מחשבים (חומרה = מעבדים, כרטיסי מסך וכו'...) בעלת מבחר גדול והכי חשוב - מחירים זולים, בניו יורק (סיטי)? אם יש לה אתר אינטרנט - מה טוב.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
ערב טוב, כולם. סקר זה מדבר על כל עונות הישרדות ארה"ב וישראל. שאלת הסקר היא מי הם לדעתכם 5 האסטרטגים הגדולים ביותר בתולדות הישרדות ישראל וארה"ב גם יחד. מי הם החמישה ששיחקו את המשחק בצורה המבריקה והגאונית ביותר בהישרדות אי פעם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, חשבתי , היות וניתן כבר להוריד במהירויות גבוהות במיוחד, מדוע שלא יהיה אפשר לעשות סטרימינג מרפדישר(עם מנוי) ואז בעצם לבטל את הצורך בזמן המתנה ו/או HD גדול במיוחד. בשביל זה, חשבתי, צריך שהנגן יתמוך בזה. ואז ככה פתאום, מצאתי בחיפוש קצר ברשת את RAPIDWAREX. וזה עובד(בדקתי)! אמנם תומך רק ב DIVX כרגע(ולכן תכני HD או אפילו HR לא נתמכים), אך זה עדיין מגניב, ולכו תדעו , אולי בעתיד הקרוב יתאפשר לנגן גם VC-1/H264/X264. תהנו: http://sites.google.com/site/rapidwarex/home
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני ומספר אנשים טובים עמלנו רבות על בניית אתר שירותים מעניין שמתחרה עם מוצר ידוע של גוגל. בתור אנשים שנמצאים לא מעט שנים בתחום (למרות גילנו הצעיר), ברור לנו שהשלב הראשון עם תחילת הפעילות הוא פנייה למומחה שיקדם את האתר בדירוגי גוגל. עם זאת, שמענו על לא מעט מקרים שאתרים שהתחרו עם שירותים של גוגל בכל מקרה "קופחו" בדירוגים ולכן אנחנו שוקלים לחסוך את הכסף הזה ולהשקיע במקום אחר את הכסף המועט שלנו. מה אתם אומרים? יש מצב שגוגל פוגעת בדירוגים של מי שמנסה להתחרות איתה? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
ערב טוב, חברים שלי מארה"ב שלחו לי חבילה דרך UPS, הרגע הסתכלתי במעקב אחרי המשלוח וראיתי שבסאטוס רשום חריגה, ומתחת (במעקב משלוח) רשום: A VALID TAX IDENTIFICATION NUMBER OR DEFERMENT NUMBER IS REQUIRED FOR CLEARANCE או בעברית: דרוש מספר זיהוי לצרכי מס או מספר עיכוב בתוקף לצורך שחרור מה בדיוק אני צריך לעשות כדי לשחרר את החבילה שלי?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכם האם זה רק אני או שמאז השינוי במראה של הפורום יש פונטים מסויימים שגודלם (יותר נכון חוסר גודלם) פשוט מוגזם? כמשתמש ברזולוציה של-1680x1050 הטקסט היחיד שגודלו סביר הוא התוכן של ה-posts עצמם? כל השאר פשוט קטן מידיי, כמו כותרות וכדומה. הסתכלתי באפשרויות של הפרופיל אבל לא מצאתי מקום לשינוי הגדרות גודל הפונט. :-\
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
www.globalshop.net קודם כל , האתר הזה הוא למחזיקים בכרטיס אשראי של אמירקן אקספרס . כמו שאתם יודעים יש אתרים בארהב שלא נותנים לצרכנים מחוץ לארהב לקנות מהם , אז מה האתר הזה עושה?? נותן לי למשל כתובת בארהב שאליה ישאלח המוצר שנקנה מאתר בארהב ומשם הם שולחים אותו לארץ .. שווה משהו ??
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך כרטים מסך שתומך בהאצת חומרה למחשב ישן. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133245 מצאתי את זה, וזה מאוד זול, השאלה זה האם יש משלוחים לארץ? ומה זה ההחזר שהם נותנים? והאם זה כרטיס חדש? ויש אחריות? אריאל. ועוד שאלה: אם המחשב הוא עם כונן IDE תיהיה בעיה לראות סרטי FHD?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר רולרבלייד שמתלבש על הנעליים? (נעלי vans off the wall רחבות ) אני צריך דבר כזה בשביל שינוע למרחקים בינוניים רצוי גלגלים מגומי (לא סיליקון קשה) בשביל נסיעה על מדרכות. ומה החוק אומר? קסדה לא קסדה? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להל"ן שני שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה - לא באתר ולא בגוגל: 1. לאחר לימוד תואר ראשון במדעי המחשב , במקרה וארצה ללמוד תואר ראשון בהנדסת חשמל האם אני אקבל פטור מקורסים שלמדתי בתואר ראשון במדעי המחשב? 2. אם אלמד תואר ראשון במדעי המחשב במכון הטכנולוגי חולון שנה ראשונה האם אוכל לעשות שנה שניייה באוניברסיטת תל אביב? 3. אם אני יעשה תואר ראשון במכון הטכנולוגי חולון, האם אוכל לעשות תואר שני באוניסרסיטאת ת"א? 4. האם ניתן לשפר ציון בקורס מסוים של שנה ראשונה בשנה שנייה בלי לקחת את אותו קורס מחדש? אודה לכם תוכלו לענות על שאלות אם בפירוט מידע ומניסיון.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אז ככה ,יש איזה שיר כזה ,שמה שאני זוכר ממנו זה בערך " אהא יא אהא יא " (או באנגלית משהו בסיגנון aha yeah aha ואז ההמשך שלו ) . זה שיר כזה שהמילים בו נשמעות כמו ראפ ,אבל ברקע מיתנגנת מוזיקת רוק \ משהו שאני לא יודע להגדיר . זה שיר שראיתי הרבה בכל מיניי סירטונים fan made על הצבא האמריקאי למשל ,וכל מיניי סירטוני פעולה למיניהם . בקיצור עם מישהו מצליך לזהות משהו תודה רבה .
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
נתונה השאלה: תאוצות שני גופים נתונות ע"י: a1 = ct - 1 [m sec-2] a2 = 6 - ct [m sec-2] c = 1 [m sec-3] נתון כי בזמן t = 0 שני הגופים נמצאים בראשית, וכי גוף 1 נמצא במנוחה. מהי מהירות גוף 2 בזמן t = 0 אם ידוע כי הגופים התנגשו כעבור 48 שניות? תנו תשובה במטרים לשנייה. כעקרון הפתרון פשוט. משווים את המרחק שעברו שני הגופים- התאוצות ניתנות והזמן נתון. הבעיה היא מה אני עושה עם ה c? הוא נתון ב m/sec-3 וכשאני סתם מציב את זה במשוואה הסופית יוצא לי m-s/s כלומר מהירות פחות זמן כלשהו ולא מהירות נטו. אני מספספס פה איזה קטץ' ואני אשמח אם תאירו את עיני כי בגוגל לא מצאתי פתרון..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא סובל את הרדיו הזה, ובמיוחד לא את שכני האהוב אליקו שכל היום חופר על חנויות וזמרים אבל אחד החיילים תמיד שם את התחנה הזאת ויש את התוכנית של נתנאל הכהן שבזמני ההמתנה שם הם שמים שירים ממש יפים ולפני כמה זמן עוד היה אפשר לשמוע שיר שכבר אני לא שומע אותו מתנגן שם אז ככה: זה שיר שכאילו שומעים מלא גברים אומרים משהו כמו במקדשים בודהיסטים כאלה ואז אשה שנשמעת הודית מתחילה לשיר ואני לא מצליח למצוא את זה! אל תבלבלו עם השיר של gregorians, זה משהו אחר לגמרי, יש לה קול הודי כזה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש פה http://mcitp.co.il/mcse2008.htm ויש פה http://www.hackeru.co.il/mcse.asp צריך בגרות מלאה בשביל זה? כי הם לא כותבים, הם כל הזמן כותבים כמה נוכחות ואיזה מבחנים לעבור ושצריך אנגלית טכנית והסמכת טכנאי PC חבר שלי אומר שזה חייב בגרות מישהו פה עוסק במקצוע? ואם כן יכול לספר לי קצת על זה? אני רוצה לעסוק בעתיד בתחום הרשתות ואני מבולבל מאוד
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי סך הכל להזהיר את כולם בנוגע למימוש אחריות באופיס דיפו, זמני ההמתנה שלכם עלולים להיות ארוכים מאוד! לדוגמא, רכשתי לפני כמעט שנתיים סט LX710 של לוג'יטק דרכם, במבצעים השווים של מוצרי LOGITECH ב40% הנחה, או מוצר+מוצר וכו'... המקלדת עצמה הפסיקה להגיב בצורה נורמלית, כשדיברתי עם אופיס דיפו בנוגע למימוש אחריות, הם טענו שזה עלול לקחת 30 ימי עסקים, לטיפול בתקלה. דבר שנשמע מוגזם מאוד, ולא בהכרח מצדיק את ההנחה. אני יכול לומר שהכנסתי את המקלדת לתיקון ב8/10/09, ואני עדיין מחכה לקבל את הסט בחזרה. (אופציה אחרת למימוש אחריות, זה שליחת המוצר על חשבונכם ישירות למעבדה של לוג'יטק).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, למשהו אולי יש מושג איך המוכר בחנות קובע כמה הנחה מגיע לרוכש במזומן? אני מדבר על קניה של מוצרים שעולים אלפי שקלים. האם יש לי טעם לקנות מוצר במזומן שעולה כמעט 5K ש"ח? התקשרתי לחנות שאני שוקל לרכוש בא מחשב נייד הוא אמר לי לבוא ושם הוא יקבע לי את ההנחה שמגיע לי. איך מוכר פשוט יכול לקבוע את רמת ההנחה? בסופו של דבר זה סוג של הפסד לחנות.
-
- 35 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
אם אפשר בעיברית לדגם 8333 או לכל דגם אחר(כל הדגמים דומים..) --כי ברוסית יש לי וזה לא עוזר..... :-\
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
זהו לי בבקשה את הקטע הנ"ל של השיר. http://www.youtube.com/watch?v=eyXC52SxKuw רב תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אותה שאלה גם לגבי נורות בצבעים שונים
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להעלות לפורום תמונה זה אומר לי שהקובץ גדול מידי. איך אפשר להקטין אותו??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר די הרבה זמן אחר הנעליים הללו Nike Air Force Mid ועדיין לא מצאתי שום זכר אליהם בשום חנות בארץ מה שכן אני יודע שיש את הנעליים הנמוכות כלומר Nike Air Force Low ואלה הAF היחידות שראיתי כאן אם מישהו יוכל להאיר את עיני אני אשמח מאוד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבלחיצה אחת תבצע לי SAVE AS PDF תעלה את הקובץ לרשת ותספק לי קישור TINY URL. למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
למה ב HD של יוטיוב לא רואים באמת HD ? זה סה"כ איכות יותר טובה לא HD
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי אקווריום שלא פעל כמה שנים. אני מעוניין החזיר אותו לחיים. גודלו הוא 40 ס"מ ולכן הוא קטן מידי בשביל מים מלוחים הדורשים מינימום 80. עכשיו, איזה דברים עלי לקנות? (כגון משאבה וכו) ןמה מחירם. ובנוסף השאלה הקשה ביותר, איזה דגים הכי יפים לאקווריום+מחירם תחזוקה וכו. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-