עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by xtract1,

שלום לכולם. ובכן, המצב הוא כזה. אני משווק מוצרים שונים (מגבונים,ג'לים לחיטוי ידיים וכו' וכו') ומעוניין לבנות אתר כדי לקדם את הפרסום של ה"עסק". קודם כל מיותר להציע לי כל מיני הצעות פרסומיות כמו עיתונים רדיו וכו', כי הרווחים מאוד נמוכים ואני ממש לא במצב כלכלי שמאפשר משהו קרוב לזה בכלל. מה שכן חשבתי, זה לראות אם יש אופציה של בניית אתר/בלוג או משהו בסגנון (בחינם יש לציין) שיאפשר לי לפרסם קצת את המוצרים,תמונות שלהם ומחירים (לא צריך יותר מזה, בטח שלא כל מיני פונקציות מסובכות וכו') ושיהיה אפשר להגיע אליו דרך גוגל (שם הרי כולם מחפשים). ה"בעיה" היא שוב - אני צריך שהאתר לא יעלה שקל ו - אין לי מושג בבניית אתרים, אז אם קיים דבר כזה בכלל, אני צריך משהו שייתן לי לבנות בצורה קלה מתוך מו…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  2. יש לי שנתיים נסיון בתור טכנאי מחשבים בארגון די גדול, אני מחפש עכשיו משרה חלקית. מישהו מכיר אתרים טובים לשליחת קורות חיים? חוץ מrunner, all jobs ו-jobmaster חח תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היום התקשרתי ליס בידיעה שנגמרת לי ההתחייבות עוד כמה ימים כדי להתנתק מהם, מהסיבה הפשוטה שאין לי כסף לשלם חשבון של 250 שקל כל חודש על הטלויזיה. אחרי שיחה קצרה אם הנציג הוא מודיע לי שאני כביכול התחייבתי לתקופת אחריות נוספת בתאריך כזה וכזה כשדיברה איתי נציגה. אני אמרתי לו הכל כמו שהיה ומה שהיה שהיא הציעה לי כל מיני מבצעים והארכת תקופת אחריות אבל אני עניתי לה שלא ושתדבר איתי לא עכשיו כי אני עסוק. לאחר כמה ימים היא התקשרה שוב ואני עניתי לה שאני לא מעוניין. זה חזר כך כמה ימים עד שהפסקתי לענות לשיחות ממספר חסוי (ידעתי שזאת היא) עד היום (השיחות היום כל כמה ימים בערב עד שנפסקו לפני כשבוע). עכשיו איך יכולים לרשום אותי להתחייבות כשאני לא מאשר זאת ?????? מזה החוצפה הזאת להתקשר אלי הב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by EyEOnE,

אהלן, האם יש מצב שתפוג אחריות על נייד שישלח לתיקון שבו מותקנת גרסת מע' הפעלה שלו באה במקור עם הנייד?

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by Yossarian22,

אני לא יודע אם פרסמו פה כבר, אבל.. מפתיע " I don't know how many times I have listened to this but I still get chills "

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  6. מתל אביב (רמת החיל) לרחובות? משהו מכיר.. ? ואיפה אפשר לבדוק את זה???

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. ברשותי סכום מסויים של כסף וחשבתי אולי להשקיע אותו בלקנות דולרים ולחכות שהדולר יעלה , יש לי מספיק זמן לחכות האם שווה? או שהדולר עומד להשאר בזמן הקרוב והרחוק על אותו מדד ?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by The Dom,

אני מחפש שעון מעורר דיגיטלי עם צג גדול ואיכותי - שכול השעון מעורר זה המסך (והכפתורים בצד) עם עיצוב יפה( לא הזולים האלה שיש בזאפ).

9. Started by matteo,

שלא יתפתח פה דיון על אם זה טוב או לא בקיצור הבעיה שלי היא שאני צריך שהיא תיהיה כשרה לכן, יש איזו אחת טובה שאתם מכירים איך זאתי: http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=2804&CatID=# מדובר על משהו כמו 3-4 אימונים אינטנסיביים בשבוע אם זה צריך להלקח בחשבון

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rap_tr,

אני מאתמול מנסה להוריד קובץ מסויים(כולה 20 מ"ב) וכל הזמן רשום לי לנסות בעוד 2 דקות או לקנות משתמש, בשביל 20 מ"ב אני לא אקנה משתמש,אבל אולי מישהו יכול לתת לי ל-2 דקות? תודה מראש

11. Started by slrr,

חפשתי באתר ולא מצאתי אבל אני זוכר שראיתי אותה פה.. על לוח-אם בעל 2 פלטפורמות שונות שאפשר להחליף בניהם בעזרת מתג. אחת אטום אם 2 סלוטים של זכרונות של מחשב נייד ו-2 מחשב רגיל מעבד רגיל כמו E8400 קיצר אם משהו יכול להביא לי לינק אני ישמח..

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום רציתי לשאול כמה טיפ נהוג לתת למובילים שבאים מטעם חרת ההובלה להעביר לי את הדירה מדובר בהובלה בשווי 700 שקל?? אף פעם לא יצא לי לעבוד עם חברת הובלה תמיד השגתי עזרה משפחתית עכשיו לא יצא כמה לתת למובילים טיפ?

• 86 תגובות
    • 11.5k צפיות
  13. Started by ag43,

אני צריך להגיע ביום חמישי לבקו"ם מירושלים. הפעם האחרונה שהייתי שם היתה כשהשתחררתי (לפני הרבהההה זמן). אשמח לדעת איך להגיע לשם באוטובוסים מירושלים. כ"כ האם יש חניה באיזור (למקרה שאחליט בסוף להגיע עם רכב)?

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. היי.. אחרי מס' בירורים, הגעתי למסקנה שאני מתלבט בין 3 מכונים: EZway, קידום או יואל גבע. בכל מקרה, הייתי שמח לקבל המלצות על אחד מהם ו\או על אף אחד מהם. מתכנן להחליט עוד היום לאיזה מכון להרשם ואני בהתלבטות קשה פה. תודה.

• 7 תגובות
    • 16.3k צפיות
  15. גילוי נאות - אני חבר של האמן, אני לא רואה שקל מהעניין, המטרה של הפוסט הוא נטו יצירת מודעות. האומן יוצר מוזיקה ייחודית שאין לי אפשרות לשייך אותה לז'אנר מסויים, מוזיקה לבעלי דמיון מפותח ונפש חופשייה על האלבום כולו עמל איתי ארגמן 3 וחצי שנים, הוא השקיע דם, יזע ויצירתיות שאין כמוהה כיום. ממליץ בחום לכולם להאזין, כמובן שיוטיוב אינו המדיה האופטימלית למוזיקה מורכבת ומפורטת כ"כ אך זוהי המדיה החינמית הכי נפוצה, הנה דוגמא לאחת היצירות שלו בשם InHarmonic Symphony http://www.youtube.com/watch?v=mP6teu4R_2s והמייספייס שלו: http://www.myspace.com/argaman מי שמעוניין לתמוך באמן ולרכוש דיסק מקורי אני אשמח להפנות אותו למפיץ באזור מגוריו. שיהיה בכיף

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. סהלן בחשבון הדו חודשי האחרון שקיבלתי, מתבקש תשלום של 4300 שקל על 171 קו"ב מים. ממוצע השימוש בין חשבונות קודמים כולל ביקורת על שנה שעברה, הוא 30 עד 40 קו"ב ל 4 אנשים. בשימוש שוטף רגיל - כביסות, מקלחות, שירותים, שטיפה ( כלים, רצפות וכולי ) , שתייה, בישולים, עניינים ושאר ירקות. לבית ( בניין משותף רב קומתי ) ישנה גינה גדולה פרטית וצנרת בחוץ ( תת קרקעית ) אך אין השקייה והקרקע יחסית יבשה ולא ספוגה במים. אין רטיבות בקירות ואף אחד מהשכנים לא התלונן על נזילה שמקורה אצלי. אין דליפת מים בצנרת הביתית, ניאגרה, מקלחת או כל מקור אחר. החשבון הינו חשבון פרטי וללא צריכת מים משותפת. מי, מה, למה וכמה ואיך ואיפה ובעזרת מי ? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by raiman1,

מישהו מכיר אתר שיש בו את האלופה עונה 2 בצפייה ישירה?? זה חוקי נכון??

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. העובדות הן כאלה אין לי מחשב בבית אני צריך להמיר שירים מ MP3 ל WAV כל תוכנות ההמרה לא עובדות במחשב שלי כאן בעבודה - המחשב מוגבל מאוד וחסום מכל הכוונים. רק תוכנה אחת כן עובדת אבל לסרוגין פעם ממירה ופעם לא - יש לה וירוס. מישהו יכול למחוק את הוירוס מהתוכנה ולשלוח לי אותה למייל glideria@gmail.com התוכנה עם הוירוס נמצאת כאן בלינק http://rs779.rapidshare.com/files/240925604/MP3_WAV_Converter_3.98_Portable.rar

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by Kidney_stonE,

אני לא יודע מה אתכם, אבל אני די מתעב דפים עם פרסומות (פלאש..) מרצדות ומרקדות. היום נראה לי שבפעם הראשונה נתקלתי בקונספט הזה: http://digg.com/tech_news/Firefox_and_Chro..._stability_bugs למקרה שזה יעלם מתישהו בקרוב הנה גם סקרינשוט הפרסומת סטטית (תמונה) טמועה ברקע של הדף מאחורי האתר... לא מציק לעין, מושך תשומת לב ואפקטיבי לפחות לדעתי - מאוד. אם יש צורך בלינק, אז אני בטוח שיש דרך לגרום רק לחלק קטן מהרקע (ה"כפתור") להיות לחיץ ואין צורך ברקע שכולו לחיץ ב 100%. (אפשר לדחוף בצד שם גם טפסים שלמים, ולהפוך את רקע האתר כולו להיות טופס "מלא פרטים ונחזור אליך" -רק שלא יהיה בצבעים צעקניים מדי עד כדי הצקה לעין) ה down side היחיד שאני רואה הוא ה % הקטנטן של האנשים שבבעלותם מסך רחב, אבל …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Big_White,

מצאתי מארז באיבאי שמחירה עם משלוח 50$ מה יהיה המחיר שאני ישלם עליו בסופו של דבר. זה מארז עומד פול טאוור או סופר טאוור לשרת.

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  21. אני מתחיל לשכור דירה השבוע יש לי שאלה לגבי הבנה של סעיף מסויים. אחד הסעיפים... חובת השוכר : "משך כל תקופת השכירות לתקן או להחליף על חשבונו , תוך פרק זמן סבר ולפי העניין,כך חלק של המושכר ו\או אביזר שייפגם או יתקלקל שלא מחמת בלאי סביר. לא יעשה כן רשאי המשכיר לבצע כל תיקון או החלפה כאמור במקום השוכר, ועל חשבונו של השוכר. מה אתם מבנים מהפסקה הזו?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by zivv,

אני לומד אלקטרוניקה בבית ספר ותמיד המורים שלנו ועוד אנשים שמבינים בצבא אומרים לנו שנמשיך ללמוד לי"ג וי"ד כי יש לנו מכללה בבית ספר והם ממליצים לנו להמשיך בצבא לפרויקט סיגמא . אני חיפשתי עליו מידע מצאתי קצת וגם שאלתי כל מיני אנשים . אז מי ששמע עליו או מכיר אותו יודע אם שווה ללכת עליו ואם הוא נחשב יותר טוב מפרויקטים אחרים וגם אם אתם יודעים מה יש שמה במבחנים ? אני לא ישאל אותכם מה עושים שמה כי לא יענו לי אבל כל מה שאתם יודעים ואפשר לספר פה אתם יכולים להגיד גם אם זה בהודעה פרטית . תודה !

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  23. אני עובר לדירה חדשה ויש לי מיטה שבניתי במיוחד ואני רק צריך מזרון ספוג פשוט לפי מידה מישהו יודע איפה להזמין ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם, מהי הדרך הנכונה לתבוע את משרד הביטחון עקב הדרדרות המצב הבריאותי והנפשי עקב השירות הסדיר. לא רוצה להיכנס פה לעומק הנושא. כל עזרה תתקבל בברכה. שבוע טוב לכולם.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  25. כשקונים בארה"ב מוצרים ומודיעים לחנות שהמוצרים מיועדים להגיע לארץ , אפשר לבקש מהם החזר על המיסים המשולמים? זה קיים? או שזה סתם בלוף?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים