עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רציתי לדעת אם מישהו יודע האם יש בארץ קו קורס ללימוד פיתוח תוכנה לאייפון לאנשים שלא יודעים שפות תכנות ואין להם ידע בC או C++ או JAVA או משהו כזה. האם יש קורס שאפשר ללמוד בו מההתחלה על האייפון ואיך להשתמש בו וכל זה וללמוד לפתח לו דברים בלי ידע מוקדם של פיתוח תוכנה. יש משהו כזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Spiderpaz,

מי לעזאזל שם את זה? http://www.btselem.org/Campaigns/violence/

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. התחלתי להתעניין לקנות לעצמי קורקינט ממונע והעניין הוא שאין לי לי שמץ של מושג בזה. לא יודע מה יותר עדיף, בנזין או חשמלי, כמה זה עולה? איפה הכי טוב לקנות? מה לדעתכם יותר טוב ומה המחיר הממוצע?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by SpEcToR,

יכול להיות שזה לא קשור לפה אבל אני באמת לא יודע לאן זה קשור כשמורידים את הנייר הירוק הזה מתגלה ספוג דביק שלאחר הדבקה שלו בלתי אפשרי להוריד אותו (או שאפשרי עם איזשהו חומר?) איך קוראים לזה אתם יודעים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Moon-Mage,

שלום לכולם, לאחרונה לאחר חוסר פעילות כמעט מוחלט של שנה החלטתי לחזור להתאמן, לאחר שאיבדתי את רוב מאסת השריר שהייתה לי(לא היה הרבה אבל היה נחמד). הבעיה היא שבתור סטודנט רעב ללחם אני ממש לא רואה איך להגיע לרמת החלבונים המומלצת לאדם מתאמן(בין אם זה מבחינת מחיר או מבחינת כישורי הבישול הלוקים בחסר שלי) ולכן שקלתי קנייה של אותה אבקה שאמורה לעזור ובאתי לשאול אם יש המלצות לאיזו אבקה ספציפית, חנות שממנה אפשר לקנות ואולי אפילו מתכונים שאפשר להשתמש בהם באבקה. תודה רבה.

• 28 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. Started by Alex89,

בין ראשון לציון לאשדוד. האם זה נכון שמסיבות קיבוץ הם ברמה יותר גבוה ממסיבות בעיר? עוד יותר טוב זה מסיבות קיבוץ עם מוזיקת רוק, אם יש כאלה דברים בכלל

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  7. Started by Fighter,

המכרזים שם נראים לי מעניינים בניגוד למכרזים אחרים הסכום ממש קטן ורק אחד זוכה, אבל עם קצת שכל והרבה מאוד מזל אפשר לזכות שם אני רק עובד על תאוריה איך אפשר לזכות שם

• 21 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. Started by Burned,

נגיד וקיבלתי מאתר מסוים שאסור להגיד את שמו (מתחרז עם פוקרז) משלוח. האם אני צריך לשלם עליו מסים מסוימים? לדוגמא אייפוד נאנו שהמחיר שלו זה נראה לי סביבות 150-200$? והאם אני צריך לבוא ולאסוף אותו מת"א או דברים כאלה? תודה

9. Started by eliil1,

שלום. מישהו מכיר מוסד טוב ללימודי עיצוב פנים ? איך מכללת בילדינג ? כנראה שהרוב פה לא מכירים אבל חשבתי בכל זאת לנסות ,זה די דחוף.. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by lev-27,

אני מחפש בנרות סיכומים איכותיים בחדו"א עם הרבה דוגמאות פתורות והסברים. קיים דבר כזה?

• 23 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. Started by Fighter,

אני זוכר שהיה פעם איזה אחד בשם תפוחים שתמיד שהיו אומרים משהו על אינטל הוא היה מתחיל לחפור על AMD וכמה שהם תותחים, שהייתי מכור לדיונים שלו אני חושב שזה היה בתקופה של הathlon+

12. Started by x-boy_24,

הסתדרתי אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by sniper434,

לפני כמה חודשים הזמנתי פריט מebay,הוא הגיע לישראל ונתקע במכס,והוחזר למוכר בגלל שכביכול הכתובת שלי היתה לא תקינה. כששאלתי אותו לאיזה כתובת הוא שלח,הוא נתן לי את הכתובת המעודכנת בזמן המשלוח. כשבקשתי ממנו החזר כספי מלא,הוא הסכים אבל סירב לשלם את דמי המשלוח בסך 17 דולר. אם אני אפנה ל paypal,יש מצב שאני יקבל את ההחזר המלא ? האם הם יכולים להתערב ? איך אני פונה אליהם ? תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

או שאני מפספס פה משהו או שכולם סתם מעצבנים. מאיפה הגיעה התופעה הזאת שכל בנאדם שני, על כל דיון, רושם תגובה עם המילה "מעקב". לקבל עדכון שהדיון מתעדכן? זה העניין? מעבר לזה שזה מטנף את הדיון ולדיון עם 30 תגובות יש רק 2 רלוונטיות, יש כפתור שנקרא "ליידע" ששולח מייל ברגע שהדיון מתעדכן כאילו הגבת.

15. בצו ראשון קבעו לי פרופיל 45 בגלל הפטיטיס b . עכשיו התקבלתי למסלול שחק של חייל האוויר ואני רואה שיש דרישה לפרופיל 64 . עכשיו איך אני יכול לעלות את הפרופיל ? המחלה לא פעילה אצלי ואני מוגדר כנשא של וירוס וזהו וזה לא מפריע לי בכלום . חייב את עזרתכם מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני בעקרון אוהב שירים כמו זה - http://www.youtube.com/watch?v=_W4qj3pMG7Y&feature=related וכמובן זה - http://www.youtube.com/watch?v=eaLA6P2-Jlc&feature=related ואני רוצה להרכיב לי איזה רשימה של 20 שירים בערך למישהו יש המלצה לרשימה כזאת ? בתודה לעוזרים קרירין

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by PrefaceAlumni,

מישהו פעם הזמין מהאתר הזה? יש שם כמה גאג'טים שאין באתרים ה"פופולרים" האחרים, ורציתי לדעת אם מישהו הזמין וזה אמין להזמין משם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Alex89,

www.img4u.com לכל אלה שמכירים כבר את האתר (פרסמתי אותו כבר פה) האתר עבר מהפך ושונה לחלוטין! לאלה שלא, אתר מגניב להורדת רקעים למחשב בנוסף אפשר גם להעלות רקעים משלכם לאתרץ מה דעתכם על האתר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הייתי באופיס דיפו לא היה להם S: בא לי לקרוא כמה ספרים לפני השינה, ואין לי כוח לקום ולסגור תאור כל פעם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Morphine,

היי, אומרים שצריך לעשות מה שאוהבים, אבל מה לעשות? העולם לא מושלם וצריך להתפשר. צריך לדעת איך להרוויח כסף כי הוא עדיין לא גדל על העצים. החלום שלי הוא להקים להקת מטאל ולהופיע ברחבי העולם. זה חלום שלעולם לא יתגשם, לכן אני לא אעשה אף פעם משהו שאני אוהב. אין מה לעשות, צריך ללמוד כדי שיצא ממני משהו. אחרי שירדתי סופית ממדעי המחשב והנדסת חשמל, חשבתי על תואר בכלכלה. אני די נמשך לזה האמת, יש בזה הרבה דברים שמעניינים אותי, אבל חשוב לי לדעת אם זה משתלם מבחינה תעסוקתית. אבל היכן אפשר לעבוד בתור בוגר תואר ראשון בכלכלה? האם אפשרויות התעסוקה מגוונות? מהו השכר ההתחלתי?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אתם חושבים שמה שהולך בארץ קשה ,אתם יודעים מה הולך איפה שאני גר ,ילד קטן בן 13 (זעטוט עם חלב על השפתיים) שהחליט להגיעה למקום בו אני גר (אני לא אזכיר את שם המקום שממנו הילד הזה באה ,אבל לא קשה לנחש ) מאיזה ישוב מפוקפק ,הילד מגיעה בליווי שניי אחים גדולים שלו שנייהם בניי 25 -30 ,ובליווי סכין ,ופשוט שודד ילדים ומבוגרים בצורה קבועה ,ועם לא ,האחים שלו מפרקים את המיתנגד מכות ,הילד הקטן והתמים הזה ,לא כל כך תמים כמו שאפשר להבין ,לילד הזה יש כבר 38 תיקים במישטרה והוא כבר הספיק להיות במעצר בית (אתם קולטים ,ילד בן פאקינג 13 facepalm ) ,והאחים הנחמדים שבאים לעזור לו לשדוד עוברי אורח הם "חיילים" של משפחת פשע שאני לא אזכיר את שמה ,לכן המישטרה לא עושה כלום לילד הקטן ולא לאחים שלו . אז הס…

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by יניב51,

סוף סוף קניתי מחשב חדש ( המפרט בצד ) ההזמנה בוצעה יום ראשון שעבר מ SKYPC, היום בצהריים היה מוכן וחטפתי את המחשב עוד לא בדקתי משחקים ( אין זמן, היה יום עמוס ), מחר כבר נבחן את זה הדבר הכי חשוב במחשב - הוא שקטטטטטטט בטירוף וכמובן שכל הטמפ' במנוחה סבבה לחלוטין. כרטיס מסך: 42 HD: הסאמסונג 29 והסייגט שהיה לי 32 מעבד: או 25 או 36 ( התוכנה הזו לא הכי ברורה, בהזמנות נוריד EVEREST ) לאחר 6 שנים עם XP ששירת אותי נאמנות, השתדרגתי לווינדוס 7 וכמובן שגם בעניין הזה לא ממש הספקתי למצוא את עצמי. כמה בעיות... 1. ניראה לי שטעיתי עם הלוח אם, הייתי צריך לקחת ATX ולא MATX. הקירור של המעבד פשוט "יושב" על הזכרונות \: 2. צריך להיות עם תואר בהנדסה בשביל לחבר HD חדש לכלוב של ההארד דיס…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.