עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imp,

הציונים שלי לא גבוהים מספיק כדי להתקבל לבצפר שאני רוצה, וכבר אין מה לעשות לגבי התעודה הזו, אבל עדיין לא הדפיסו את התעודות ולמורה שלי יש את הציונים של כל התלמידים על דיסקט, עכשיו אם הייתי יודע מה בדיוק הציונים של כל תלמיד ואיך בדיוק הציונים כתובים הייתי יכול לעשות את זה בעצמי, לתת לעצמי ציונים גבוהים יותר ולהחליף את הדיסקטים, אבל אין לי מושג איך הדיסקט נראה, וגם אני לא יכול לגנוב את הדיסקט לשנות את הציונים ואז לחזיר כי המורה שלי תשים לב שהדיסקט נעלם, עוד מעט ידפיסו את התעודות ואז כבר לא יהיה לי מה לעשות בעניין בבקשה תעזרו לי.

2. Started by hanka,

יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  3. שלום לכולם.. יצאתי מפגר.. מטומטם, חסר אחריות, מה שתגידו, לאדע. נסעתי ביום חמישי חזרה לבית לאחר בילוי, אחרי ששתיתי (חצי ליטר בירה וצ'ייסר טקילה..) ונתפסתי ע"י שוטר. עשיתי בדיקת אלכוהול - יצאתי "שיכור". נשלל הרישיון.. כרגע, הרישיון נשלל לתקופה של כחודש. המשפט יערך תוך קצת פחות מחודש. עכשיו.. במשפט.. על פי מה קובעים את גזר הדין? באיזה קריטריונים מתחשבים? אני: נהג חדש (כמעט סיימתי את תקופת הנהג חדש - שנה ו-10 חודשים בכביש ללא שום עבירות תנועה). בינשוף הסבירו לי שהמגבלה היא 240, התוצאה יצאה לי 330 ונאמר לי שזה בינוני, לא גבוה. הם מתחשבים בזמן הנהיגה/עבירות קודמות/כמות האלכוהול שנמצאה בי באותו הזמן?.. איך? מה כדאי/לא כדאי להגיד במשפט כדי שאולי אוכל להמעיט את העונש?.. ברור לי שא…

• 80 תגובות
    • 6.6k צפיות
  4. לצערי אני נתקל בבעיה ואני חייב להתייעץ כאן בפורום. לפני כחצי שנה קניתי סט מקלדת ועכבר MX5500 במחיר "טוב" של כ670 ש"ח מהחנות נועה מחשבים שבצפון הארץ.כבר בהתחלה היו בעיות עם העכבר שלא עבד, והעכבר שחזר אליי לא הייה תואם (החכמים שלו לי את הדגם שעובד על ה WIRELESS במקום ה BLUETUTH). על כל זה אני שילמתי את המשלוחים בכיוון האחד, לאחר יחס מאוד מזלזל וצורך בשכנועים ארוכים. בזמן האחרון, העכבר התחיל להתקלף (באיזור הריפד מגומי) והם ממש לא מתכוונים לטפל בזה, ואף הפנו אותי לספק שאסדר איתו את הבעיה. חששבתי פשוט לדבר על לוג'יטק ושהם יטפלו בבעיה כבר. מה אתם מציעים לעשות?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  5. היי, יש לי כבר שבועיים חולדה חצופה מאוד במחסן, עכשיו הבעיה היא שהיא החליטה לתפס אלינו הבייתה. כבר 3 ימים שאני חי בפחד, כל יום קם בבוקר רואה משהו אחר מכורסם, פעם חזה עוף ששהשארתי להפשיר על השיש, פעם תפוחי אדמה, פעם קרע את כל החבלילה של הלחם. העניין הוא שכל הבית סגור, איך הוא לעזעזל נכנס ויוצא? בקיצור אני חי בפחד בביתי שלי, איזה דפוק זה אה? אז שאלה לי אליכם מישהו היה בסרט הזה פעם? מה עושים מה הכי יעיל, קיצר איך אני נפטר מהרוע בהתגלמותו הזה?

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Dimka,

אני מנסה להוכיח משהו אבל 3 יחידות במתמטיקה מקשות עליי - יש לי את הפונקציה הבאה f(x) = x(x-1)(x-2)...(x-n) אני רוצה להוכיח שנגזרת הפונקציה בנקודה 0 היא n עצרת f'(0) = n! לפי הבדיקה שלי היא n! כאשר n הוא זוגי ומינוס n! כאשר הוא שלילי. זה מה שעשיתי באינדוקציה, משהו מתפקשש לי: x(x-1)(x-2)...(x-k) = k! x(x-1)(x-2)...(x-k)(x-k-1) = (k+1)!= k!*(k+1) מצמצם... f'(0) = (x-k-1) = (k+1) = (0-k-1) = (k+1) -k-1 = k+1 אני מבין שאני צריך איכשהו להראות ש-k+1 הוא אמור לקבל מינוס... (לפחות אז זה מסתדר) תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by X-BLADE,

אני יודע שהיא לא קשה אבל אני פשוט לא מצליח ! צריך להוכיח [ע"פ הגדרת הערך המוחלט, ואי שוויונות המשולש] כי לכל שני מספרים המקסימום והמינימום שלהם נתונים ע"י: max(x,y)=(x+y+|y-x|)/2 min(x,y)=(x+y-|y-x|)/2 ניסיתי להפריד מקרים [לגבי מקסימום] והצלחתי להוכיח זאת רק עבור x,y שווי סימן,ע"י שימוש באי שיוויון המשולש ההפוך. במקרים האחרים אני פשוט לא מצליח... אשמח לערזה, ותודה מראש.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by shuy,

אוף, אני חולה ויש לי חום...מישהו יכול להמליץ על איזה גוף קירור טוב לשים על המצח? :

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  9. שלום לכולם ! אני מיואש יש לי מדפסת של brother 255CW , הגדרתי אותה כIP STATIC וקבעתי אייפי ואפילו עשיתי DHCP שהוא נותן אייפי אוטומטי . לא משנה אחרי כמה זמן זה יוצא מסינכרון של המדפסת רק כיבוי והדלקה של המדפסת ההדפסה של האלחוטית חוזרת לעבוד . השתגעתי... קניתי מדפסת חדשה של BROTHER וזה עדיין קורה יש לציין שזה עבד תקופה של שנה בלי הבעיה הזאת ! מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים

10. Started by omri09,

יש דרך לראות את כל התגובות אותן פירסמתי?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. שלום לכולם, אני בדרך לשיפוץ הבית ולפי התוכניות המחשב שלי יהיה ממוקם בצידו של קיר אחד שלהחדר על שולחן העבודה שלי, והמטרה היא שהוא יהיה מחובר אל הטלוויזיה ממוקמת המרכז של הקיר שלידו, המחשב מיועד לשמש גם כmediacenter וגם כמחשב אישי, הוא יהיה מחובר לסראונד וישמש לכל צורכי המחשוב שלי, גלישה צפייה בסרטים - HD - מוזיקה מחשחקים ועוד הבעיה נוצרת כשאני לא יכול לקבוע את "מרכז הכובד הטכנולוגי של החדר" במיקום אחד מכיוון שאני צרך גם עמדת עבודה וגם HTPC ולא מעוניין בשני מחשבים, מה הפתורות שאתם יכולים להציע לי לבעיה זו

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by Sfree,

שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד הקלדה עיוורת (אני חייב לדעת דחוף, בקשר לעבודה) אני חיפשתי תוכנות מדריכים באינטרנט, מצאתי הרבה, אבל הבעיה היא בעצם בי, אני לא מסוגל לשבת וללמוד להקליד יותר מרבע שעה, אני מרגיש שאני מתפוצץ, ולכן רציתי שתמליצו לי על אתר או תוכנה, שמלמדים בדרך הכי קלה שיש. אשמח לקבל תשובות.

13. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אני מכור למחשב וזה מעצבן אני כל שניה ליד המחשב לא יכול בלעדיו יש לך רעיונות איך להיגמל? כי אי אפשר ככה זה מעצבן מוות...

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היא יושבת כל הזמן על המחשב, מגיבה בפורמים בשמי, ואני בקושי גולש במחשב היא וסבתא שלי טוב לפחות נלמד בזמן הזה..

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Oztriker,

בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מטרידה... כמות הפרסומות שיש בכל עמוד באינטרנט פשוט מוגזמת ומציקה שלא לדבר על זה שהן אוכלות זיכרון! אבל בעיקר גוזלות זמן יקר. ניסיתי להשתמש בחוסמי פרסומות למיניהם, אבל זה לא באמת יעיל ובדרך כלל צריך לסגור אתן אחת אחת ידנית... לפעמים הדפדפן פשוט קורס(יש לי פיירפוקס, כנראה שהגיע הזמן להחליף אותו, יש המלצות?) אני כבר מעדיף לשלם סכום סימלי בחודש לאתרים שאליהם אני בעיקר נכנס(שזה 4-5) ולא לראות את כל זה.... הם פשוט מגזימים!

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  16. הלכתי לרופא והוא אמר שזה יעבור אם הזמן... אז אולי למישהו פה היה מקרה כזה והוא יודע מה לעשות... . (זה הסממילי היחיד עם דם...) תודה מראש! ;D

• 25 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. שלום! לפני מספר ימים הורדתי את העונה ה8 של החיים זה לא הכל,צרבתי על דיסק ורציתי לראות בDVD אך כשבאתי להפעיל הוא רשם לי: UNSUPORT FORMAT זה מאוד מוזר כי יש סרטים בפורמט AVI שהוא כן מצליח לקרוא ויש שהוא לא מצליח לקרוא (מה גם שבתוך הדיסק של הפרקים של החיים זה לא הכל יש פרקים שהוא כן מצליח לקורא). מישהו יודע מה הבעיה? יש לי DVD מדגם SANSUI DIVX 9900 כל הסרטים בפורמט AVI חלק הוא קורא וחלק לא.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  18. כל פעם יש לי הודעה לאחר שאני מכבה את המחשב: http://ufu.co.il/files/vo59mlzarrrp59l19mwv.jpg מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעיה?

19. Started by JohnnyBravo,

מישהו נתקל בבעיות התחברות לאתרים בחו"ל ביומיים-שלושה האחרונים?מדובר על אתרים 'רגילים'.כל אתר שלישי מחזיר לי - 502 Bad Gateway

20. Started by huhxd,

שלום לכולם. יש לי 3 מגה אינטרנט זהב. מאתמול בבוקר כבר יש לי איטיות מטורפת בגלישה בדפדפן. זה מתבטא יותר באתרים בחו"ל. אתרים מהארץ דווקא זזים יותר טוב. עוד מישהו נתקל בבעיה? סרקתי את המחשב מוירוסים ולא מצאתי כלום. יכול להיות שבכל זאת ישנו וירוס שגורם להאטה הזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לי רדיוטייפ בבית עם כונן שמסוגל לנגן גם דיסקים רגילים וגם MP3. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות והוא לא קורא את הדיסקים, אני מכניס דיסק והוא ממשיך לנסות לקרוא אותו, אני שומע את הדיסק מסתובב, אבל שום דבר לא קורה. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by FARKASH7,

חזרתי מהצבא ולהפתעתי הרבה האתר פשוט מסרב לעלות. בתחילה חשבתי שהוא נפל ויחזור עוד מעט, אבל אז אחרי חיפוש קטן הבנתי שהיו בעיות באתר בשבוע האחרון בגלל פריצות וכ'ו... השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעלה לי?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום, פעם היה לי משתמש אך לצערי אינני זוכר את פרטי ההתחברות\אימייל ולכן פתחתי חדש. כאשר ניסיתי לעשות פרופיל חדש (userpage display) והכנסתי כמה פרטים כמו אימייל , להקה אהובה וכו,אני עושה OK ומופיעה לי השגיאה הבאה: Sorry, 1 error prevented this form from being saved. Please correct any errors indicated below and try again. showvisitorlog selection has an invalid value. מה לא עשיתי נכון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  24. שלום, לאחרונה נשלחתי לבצע בדיקות דם משום שהייתי חולה ופניתי לרופא שלי. בתוצאות של בדיקות הדם התגלה כי התפקוד של הכבד לקוי, הסברתי לרופא שלי שב2006 לקחתי תרופה שנקראת רואקוטן (נגד חצ'קונים ופצעי בגרות), אמרתי לו שבאותה תקופה הייתי לוקח 100 מ"ל ליום במשך 3 חודשים כי זה מה שהרופאה אמרה לי לקחת ונתנה לי מרשם לזה. הרופא לא "האמין" לי, הוא יותר היה בהלם ובמצב של שוק שאני בעצם עוד חי (פחות או יותר), ואמר שזה לא הגיוני. אמרתי לו שזה מה שנתנו לי וגם הסברתי לו שלא הסבירו לי שאני צריך לבצע מעקב על זה, לבצע בדיקות דם כל איזה חודש או כמה שבועות. אז כל התקופה גם לא עשיתי מעקב (כי לא הוסבר לי). לאחר 3 חודשים שבהם נטלתי 100 מ"ל ליום, הייתי אמור להתגייס, ביום הגיוס שלי בבקום דיברתי עם רופ…

• 27 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

לכל הגולשים שלום רב וערב טוב, ביממה האחרונה הגלישה באתר הייתה בעייתית עבור חלקכם, בשל תקלה טכנית. התקלה תוקנה במהלך היום, וכעת אנו מקווים כי שוב תוכלו להנות מכל חלקי האתר, הקהילות והמדורים. בכל שאלה ופניה - אתם מוזמנים לפנות אלינו באמצעות טופס יצירת הקשר. אנו מתנצלים על התקלה ומאחלים לכולכם המשך גלישה מהנה באתר, צוות HWzone.co.il

• 3 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.