עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, אני בדרך לשיפוץ הבית ולפי התוכניות המחשב שלי יהיה ממוקם בצידו של קיר אחד שלהחדר על שולחן העבודה שלי, והמטרה היא שהוא יהיה מחובר אל הטלוויזיה ממוקמת המרכז של הקיר שלידו, המחשב מיועד לשמש גם כmediacenter וגם כמחשב אישי, הוא יהיה מחובר לסראונד וישמש לכל צורכי המחשוב שלי, גלישה צפייה בסרטים - HD - מוזיקה מחשחקים ועוד הבעיה נוצרת כשאני לא יכול לקבוע את "מרכז הכובד הטכנולוגי של החדר" במיקום אחד מכיוון שאני צרך גם עמדת עבודה וגם HTPC ולא מעוניין בשני מחשבים, מה הפתורות שאתם יכולים להציע לי לבעיה זו

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by Sfree,

שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד הקלדה עיוורת (אני חייב לדעת דחוף, בקשר לעבודה) אני חיפשתי תוכנות מדריכים באינטרנט, מצאתי הרבה, אבל הבעיה היא בעצם בי, אני לא מסוגל לשבת וללמוד להקליד יותר מרבע שעה, אני מרגיש שאני מתפוצץ, ולכן רציתי שתמליצו לי על אתר או תוכנה, שמלמדים בדרך הכי קלה שיש. אשמח לקבל תשובות.

3. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אני מכור למחשב וזה מעצבן אני כל שניה ליד המחשב לא יכול בלעדיו יש לך רעיונות איך להיגמל? כי אי אפשר ככה זה מעצבן מוות...

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היא יושבת כל הזמן על המחשב, מגיבה בפורמים בשמי, ואני בקושי גולש במחשב היא וסבתא שלי טוב לפחות נלמד בזמן הזה..

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Oztriker,

בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מטרידה... כמות הפרסומות שיש בכל עמוד באינטרנט פשוט מוגזמת ומציקה שלא לדבר על זה שהן אוכלות זיכרון! אבל בעיקר גוזלות זמן יקר. ניסיתי להשתמש בחוסמי פרסומות למיניהם, אבל זה לא באמת יעיל ובדרך כלל צריך לסגור אתן אחת אחת ידנית... לפעמים הדפדפן פשוט קורס(יש לי פיירפוקס, כנראה שהגיע הזמן להחליף אותו, יש המלצות?) אני כבר מעדיף לשלם סכום סימלי בחודש לאתרים שאליהם אני בעיקר נכנס(שזה 4-5) ולא לראות את כל זה.... הם פשוט מגזימים!

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  6. הלכתי לרופא והוא אמר שזה יעבור אם הזמן... אז אולי למישהו פה היה מקרה כזה והוא יודע מה לעשות... . (זה הסממילי היחיד עם דם...) תודה מראש! ;D

• 25 תגובות
    • 6.7k צפיות
  7. שלום! לפני מספר ימים הורדתי את העונה ה8 של החיים זה לא הכל,צרבתי על דיסק ורציתי לראות בDVD אך כשבאתי להפעיל הוא רשם לי: UNSUPORT FORMAT זה מאוד מוזר כי יש סרטים בפורמט AVI שהוא כן מצליח לקרוא ויש שהוא לא מצליח לקרוא (מה גם שבתוך הדיסק של הפרקים של החיים זה לא הכל יש פרקים שהוא כן מצליח לקורא). מישהו יודע מה הבעיה? יש לי DVD מדגם SANSUI DIVX 9900 כל הסרטים בפורמט AVI חלק הוא קורא וחלק לא.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  8. כל פעם יש לי הודעה לאחר שאני מכבה את המחשב: http://ufu.co.il/files/vo59mlzarrrp59l19mwv.jpg מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעיה?

9. Started by JohnnyBravo,

מישהו נתקל בבעיות התחברות לאתרים בחו"ל ביומיים-שלושה האחרונים?מדובר על אתרים 'רגילים'.כל אתר שלישי מחזיר לי - 502 Bad Gateway

10. Started by huhxd,

שלום לכולם. יש לי 3 מגה אינטרנט זהב. מאתמול בבוקר כבר יש לי איטיות מטורפת בגלישה בדפדפן. זה מתבטא יותר באתרים בחו"ל. אתרים מהארץ דווקא זזים יותר טוב. עוד מישהו נתקל בבעיה? סרקתי את המחשב מוירוסים ולא מצאתי כלום. יכול להיות שבכל זאת ישנו וירוס שגורם להאטה הזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לי רדיוטייפ בבית עם כונן שמסוגל לנגן גם דיסקים רגילים וגם MP3. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות והוא לא קורא את הדיסקים, אני מכניס דיסק והוא ממשיך לנסות לקרוא אותו, אני שומע את הדיסק מסתובב, אבל שום דבר לא קורה. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by FARKASH7,

חזרתי מהצבא ולהפתעתי הרבה האתר פשוט מסרב לעלות. בתחילה חשבתי שהוא נפל ויחזור עוד מעט, אבל אז אחרי חיפוש קטן הבנתי שהיו בעיות באתר בשבוע האחרון בגלל פריצות וכ'ו... השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעלה לי?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום, פעם היה לי משתמש אך לצערי אינני זוכר את פרטי ההתחברות\אימייל ולכן פתחתי חדש. כאשר ניסיתי לעשות פרופיל חדש (userpage display) והכנסתי כמה פרטים כמו אימייל , להקה אהובה וכו,אני עושה OK ומופיעה לי השגיאה הבאה: Sorry, 1 error prevented this form from being saved. Please correct any errors indicated below and try again. showvisitorlog selection has an invalid value. מה לא עשיתי נכון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  14. שלום, לאחרונה נשלחתי לבצע בדיקות דם משום שהייתי חולה ופניתי לרופא שלי. בתוצאות של בדיקות הדם התגלה כי התפקוד של הכבד לקוי, הסברתי לרופא שלי שב2006 לקחתי תרופה שנקראת רואקוטן (נגד חצ'קונים ופצעי בגרות), אמרתי לו שבאותה תקופה הייתי לוקח 100 מ"ל ליום במשך 3 חודשים כי זה מה שהרופאה אמרה לי לקחת ונתנה לי מרשם לזה. הרופא לא "האמין" לי, הוא יותר היה בהלם ובמצב של שוק שאני בעצם עוד חי (פחות או יותר), ואמר שזה לא הגיוני. אמרתי לו שזה מה שנתנו לי וגם הסברתי לו שלא הסבירו לי שאני צריך לבצע מעקב על זה, לבצע בדיקות דם כל איזה חודש או כמה שבועות. אז כל התקופה גם לא עשיתי מעקב (כי לא הוסבר לי). לאחר 3 חודשים שבהם נטלתי 100 מ"ל ליום, הייתי אמור להתגייס, ביום הגיוס שלי בבקום דיברתי עם רופ…

• 27 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by MoRtZkInG,

לכל הגולשים שלום רב וערב טוב, ביממה האחרונה הגלישה באתר הייתה בעייתית עבור חלקכם, בשל תקלה טכנית. התקלה תוקנה במהלך היום, וכעת אנו מקווים כי שוב תוכלו להנות מכל חלקי האתר, הקהילות והמדורים. בכל שאלה ופניה - אתם מוזמנים לפנות אלינו באמצעות טופס יצירת הקשר. אנו מתנצלים על התקלה ומאחלים לכולכם המשך גלישה מהנה באתר, צוות HWzone.co.il

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני לא יודע איך זה אצלכם אבל לי כבר נמאס,ההורים שלי כל הזמן רבים וכל פעם הורה אחד אומר לי על ההורה השני שהוא לא בסדר וכבר נמאס לי לשמוע מהם ומהבעיות שלהם. המשפחה של אבא שלי זה דבר בלתי נסבל אני שונא את סבא וסבתא שלי יותר נכון רק את סבתא שלי כי היא בן אדם רע.

• 58 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by pacsman,

שלום, יש לי סאב וופר שהיה עפם מחובר לרסיבר ורמקולים שמחוברים גם לרסיבר. הסאב הוא סאב אקטיבי ורשום עליו שני יציאות של to speaker ושתי יציאות של from receiver אז חשבתי שאני יכול לחבר את הסאב לכל מכשיר: מחשב טלוייזיה וכו' ואת הרמקולים ישירות לסאב. האם זה אפשרי ? הוספתי קובץ עם התמונה של הסאב עם האחורה שלו תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. בתקופות האחרונות יש לי בעיות בצפייה בסרטונים ביוטיוב, שכוללות הפסקה פתאומית של טעינת הסרטון באמצע (מה שבתורו גורם להסרטון להתקע באמצע ולצורך לרענן מחדש את הדף), תנועה לא חלקה של התמונה בסרטון (תמונה מקוטעת), הסרטון נתקע תכופות (ולפעמים גם הנגן מפסיק להגיב)(אך הסאונד ממשיך להתנגן), פיירפוקס מפסיק להגיב בעת הפעלת או עצירת סרטון, או גישה לחלון במקרה ועוזבים אותו לרגע (לפעמים עד לרמה שצריך לסגור ידנית את התהליך של פלאש ממנהל המשימות, ולרענן מחדש את הדף, או אף לסגור את התהליך של פיירפוקס עצמו [בדר"כ מצב זה קורה כאשר אני מפעיל מספר סרטונים במקביל]). מה הסיבה לבעיות הללו? HTML5 איננו יכול עדיין לשמש בתוך תחליף לפלאש, כיוון שנגן ה-HTML5 של יוטיוב עדיין בשלב הבטא ואיננו יציב.

• 14 תגובות
    • 12.6k צפיות
  19. שלום. אני מנסה לשנות לשניים מהסירטונים האחרונים שלי ביוטיוב את התמונה הממוזערת, כי התמונה המקורית נראית איום ונורא, וזה לא עובד. ברשימת הסרטונים שלי התמונה הממוזערת נעלמת, ובהגדרות הסרטון ההתמונה הממוזערת בהגדלה נשארת כמו שהיא ופשוט לא משתנה לזו שבחרתי. פתחתי דיון בפורום של יוטיוב בגוגל לגבי הבעייה ועדיין לא קיבלתי תשובה שם ונאלצתי להקפיץ את הדיון שלי שם. מה הסיבה לבעייה והאם יש עוד משתמשים שחווים אותה? נ.ב. כל הסירטונים שלי ביוטיוב אינם נגישים לציבור מטעמי פרטיות, ורק משתמשים עם קישור יכולים לראות אותם (Unlisted). עדכון: מישהו ענה לי בדיון בפורום יוטיוב בגוגל, ואמר שיש בפורום הרבה מאוד תלונות שהאופצייה הזאת לא מתפקדת, כך שייתכן והאופצייה מקולקלת ושעלי לחכות עד שגוגל תתקן…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by pc student,

אתמול קנו לי את הנוקיה 3100 וכאשר אני מנסה להוריד דברים הוא אומר חיבור gprs אינו זמין

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  21. Started by EasyPooper,

שלום! לאחרונה הפייסבוק התחיל לעבוד לא כראוי: יום יומיים אני לא מקבל נוטיפיקיישנס ואחרי זה כל הנוטיפיקיישנס מגיעות אלי בבום אחד, וגם אם אני בודק אותן הן לא נעלמות. בצ'אט לפעמים הסימן שמי שמתכתבים איתו כותב לא יורד וכפור הCOMMENT לא מופיע זה רק אצלי ככה? איך אני פותר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. Started by Lior4543,

שלום..אני כרגע נמצא 4 חודשים לפני גיוס (אוגוסט), הבעיה שלי מתחילה בכך שקיבלתי נתונים נמוכים (קב"א 48, דפ"ר 50, פרופיל 64), מבחינת הפרופיל אני יודע מה הבעיה ואני לא מתנגד לפרופיל הזה. אבל לגבי הדפ"ר והקב"א אני משתגע. אני הראתי מוטיבציה להתגייס בראיון אישי, המבחנים הפסיכוטכניים הלכו לי טוב מאוד ואין לי מושג על מה ולמה קיבלתי נתונים כאלה. קיבלתי מנילה לפני 4 חודשים ובה היה רשום התפקידים הבאים: 1. חיל האוויר מערך טכני 2. רופא 3. מש"ק לוגיסטיקה 4. סוהר 5. אפסנאי אני אחד שכל החיים שלו מתעסק במחשבים, על כל ההיבטים (תוכנה וחומרה),למה שאני אקבל כאלה דברים שוליים, (חיל האוויר מערך טכני לא נחשב, זה לנקות גלגלים של מטוסים, ולהתקין מזגנים בהם). השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי לגר…

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by genia,

האם עוד מישהו נקתל בבעיות של לקבל smsים בפרטנר? דוגמא מהיום- הודעה שנשלחה ב22:36 התקבלה אצלי רק ב22:43 -ואת זה ניתן לראות בפרטי הודעה שהמכשיר מראה. (מדובר בk800i שנקנה באופן פרטי עם כרטיס sim דור 3 של אורנג' בלי הפעלה של הדור ה3 ) השיא היה שלפני חודש הודעה ששלחו לי ב8 בבוקר הגיעה אלי ב8 בערב עוד מישהו נתקל בזה? יש פתרון?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כבר חודש הרפיידשייר עושה לי פרצופים על להוריד משהו.. כל הזמן הוא רושם "No Connection" אבל שניה אחרי הוא יכול פתאום כן להתחבר לאחד מהקבצים..או לא להתחבר לכלום.. השאלה איך אני בודק אם זה בגלל רפידשייר או בזק בין לאומי....שלחתי לרפייד הודעה והם טוענים שזה הספק.. זה קורה לי עם אותו חשבון גם מהדירה שלי וגם מהבית של ההורים...ככה שזה לא קשור למחשב או ספציפי לבית..מה שכן בשני המקומות אני עם בזק בין לאומי האם ידוע על חסימות של בזק? ואם אתם לא מתעסקים עם זה איפה אני כן יכול לשאול תוטדה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by dor123,

לאחרונה יש לי בעיות עם מנוע החיפוש של גוגל (google.co.il). הבעיות כוללות: 1. הלחצנים לא מגיבים. כך שאני נאלץ ללחוץ על Enter בשביל שגוגל יחפש לי את מה שאני רוצה. 2. לעיתים קרובות גם לחיצה על Enter לא עושה כלום, כך שאני נאלץ להשתמש בחיפוש המובנה של Firefox (שגוגל מוגדר בו כמנוע חיפוש ברירת מחדל). בדקתי באינטרנט אקספלורר 11, וגם שם יש את אותן הבעיות, כך שהבעייה לא יכולה להיות ב-Firefox. מה הסיבה לבעיות?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.