כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באינטרנט ומצאתי כתבות יחסית ישנות אחת מ2005 ואחת מאפריל 2009. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלה, בבנקים לא כדאי. עכשיו כדאי להביא את כל כמות הכסף שאני רוצה להמיר בפעם אחת? חייבים לי קצת כסף ואני אקבל את זה עוד מעט.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זכור לי שהיה אתר כזה שמשלמים דרך הטלפון וזה נותן איזה שהם עצות לגבי תעסוקה. אני כרגע בדיכאון גדול, אחרי שגיליתי שתיכנות לא מעניין כמו שזה נראה. (לא מאתגר, צריך לזכור דברים בעל פה, פשוט משעמם) קראתי פה פעם שמדעי המחשב, בניגוד לתיכנות מכיל הרבה מתמטיקה, אני צריך לבדוק אם זה מתאים לי. בכל אופן אני שואף להגיע להנדסת חשמל בטכניון, רק שוב אני מסתכל מרחוק על זה זה נראה מעניין, השאלה בפועל כמה אני יואהב את זה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהמעט שגלשתי בפורומים חו"ל נראה שהם שמרו על פופולאריות ואקטיביות ועל רמת הדיון . אולם בישראל בעשור האחרון הרמה ירדה פלאים , הרבה פורומים ירדו בפעילות וברמת הדיונים איך אתם מניסיונכם מפרשים את זה ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום חברים אני קונה מחשב נייד מתוצרת ASUS בחו"ל חיפשתי ולא הצלחתי למצוא (לא כאן וגם לא בגוגל...) מי בישראל הינו הנציג הרשמי של ASUS? מי יכול לתת לי מענה של אחריות ותמיכה טכנית למחשב הנייד? היכן בישראל ישנה מעבדה מוסמכת מטעם חברת ASUS לתת שירות טכני למחשביה הניידים? ASUS העולמית מתחייבת לאחריות בינלאומית על מוצריה. באתר העולמי של ASUS ישראל לא מופיעה באף מקום.... אני חושש שאני אקנה את המחשב ושבישראל לא אקבל את התמיכה שתצדיק לפחות את המחיר הגבוה עליו אני משלם (בכסף...) אודה לעזרתכם במציאת הנציג שיתן לי מענה לסוגיה תודה fibrook
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החברה שהתרגלה לגזור קופון שמן על כל מוצר חותכת מחירים כדי לשאוב משתמשי ווינדוס לאקו-סיסטם, בעוד שבמקביל היא מפתחת דגם אולטרה יוקרתי שנועד לחסל את הטאבו הישן ביותר של טים קוק - ההתנגדות למסכי מגע, כל זאת כשמשבר רכיבים עולמי מזכיר למנכ"ל הנכנס שחזון טכנולוגי לחוד ומציאות של שרשרת אספקה לחודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לדירה החדשה שולחן מחשב טוב, עם מקום לסאב למטה (Harman Kardon Soundstick 2) ועם איזה 3 מגירות במחיר טוב. המלצות?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזל דוב לרנוש שלנו (a.k.a Biodome), החוגג היום את יום הולדתו ה23. אני מאחל לך שתסתפר סוף סוף, ושתיתן לי את המערכת שלך מתנה! ;D מזל דוב אח! אופס, כמעט שכחתי: מזל דוב גם לאליאור (a.k.a The Byter) החוגג היום יום הולדת 26 (you are old!!) עריכה של bio: מה יהיה איתך עקרב? 23!
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם קיבלת 2 גימלים ביום חמישי, אמורים לחזור ביום שני? (לא שאלה שלי, סיימתי צבא לפני 11 שנה 8))
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל אחד (חוץ מאלה שהניק שלהם הוא שמם הפרטי ) יש סיפור מאחורי הניק ובחירתו.... מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם ?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשעה טובה החלפתי את המצה של פסח במקום של החתימה מצד ימין. <===== החתימה צוירה בידי *DarK~NaF* על נייר ועובדה על ידי במחשב. ובאופן חד פעמי גם בגודל מלא. :: :: :: V
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Arash_-_Temptation__Roie_Yamin_Private_Mix_ Madonna - Isaac (Offer Nissim Rx) Offer Nissim Pres. Abba - SOS (Offer Nissim 2006 Rework Mix) Offer Nissim ft Donna Summer - Power Of Love (Deestyle Touch 2 1212nyh). Offer Nissim ft Maya - Perfect Love (Deestyle Work Edit!!!) Adam Y and Dor Melody ft. Renana - Fame (Radio Edit) www.djadamy.com Gil P. & L.M Feat. Renanna - I Feel Alone (Gil P. Remix) Amuka_-_I_Want_More_Jose_Spinnin_s_Insatiable_Mix_ Mike Brant - Laisse moi t'aimer (Tal Mezan original 2006 club remix) Izik Ben Ari - Les Moa Te Me (DJ Goosh Extended 130 Bpm) Bob Sinclar - Love Generation (J.S Deejays Tribal Mix) Ricky_Martin-_I_Don_t_Care__DJ_Shay…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני בגיל 20 וחברה שלי עוד מעט חוגגת 17, ההורים של החברה לא רוצים שניהיה בקשר כי הם דתיים (שמרנו על זה בסוד עד שהם עלו על זה). כרגע המצב שהם רוצים לפנות למשטרה אם לא ניפרד, מה ההשלכות אם הם ילכו למשטרה? הם יכולים לכפות עלינו לנתק קשר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום לכולכם מישהו כאן צופה במכסכי המיתוסים? תוכנית ממש מעולה של שני אנשים(ג'ימי ואדם) שמכסכים מיתוסים שונים שאנשים המציאו או כאלו שבאמת קרו. לדוגמא היה את המיתוס שבמשפחה אמריקאית, בבית שלהם היו המון ג'וקים אז הם לקחו 10 פצצות נגד ג'וקים(מין פצצות כאלה שמרססות -הן לא באמת מתפוצצות אלא יוצא מהן ריסוס) כאשר המינון המומלץ הוא פצצה אחת לבית.וזרקו לבית וששכו את התנור או המיקרו דלוק אחרי שהם חזרו הביתה הוא כבר לא היה שם בית... כולו התפוצץ ורוסק... אז הם ניסו לעשות את אותו הדבר, בהתחלה רק החלון נפתח בעוצמה ואז הם זרקו לבית איזה 60 ואז היה ** פיצוץ**... תוכנית מדע ממש מעולה. זה הולך כל יום ב 20:00 בערב בערוץ DISCOVERY-ממש מומלץ!
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה אולי לחבר כבל כזה ליציאת ה-DVI בכרטיס המסך שלי ואת הצד השני לטלויזית LCD. האם זה ייתן את אותה איכות תמונה/סאונד כמו כבל שמחובר משני צדדיו ליציאות HDMI? והאם כבל כזה יהיה טוב: http://www.ebay.com/itm/hdmi-cable-6ft-Gold-HDMI-To-DVI-Cable-For-HDTV-PC-Moitor-LCD-3FT-M1-/270950222022?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f15e448c6
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מכונה לעיצוב וקיצוץ הזקן בתקציב של 100-400 ₪. בבית יש לי מכונה כזאת: http://srv1.jpg.co.il/7/55d1fab0195dc.jpeg אני שם אותה על 0.8 ומחבר לה פאנל של 3.0mm וזה לא מקצץ לי שום דבר כאשר מצב הזקן שלי הוא כזה: וגם אחרי שחיכיתי עוד 5 ימים זה לא הוריד לי כלום, ואני יש לי צמיחה מאוד מהירה בזקן. http://srv2.jpg.co.il/6/55d1fb19e12f4.jpg בינתיים אני מתלבט בין 2 מכונות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873663 לבין http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855283 אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על עוד מכונות או טוב יותר על מכונות שרכשתם ואהבתם. * בתמונה הכללית אני רוצה מכונה שתוכל לקצץ לי את הזקן לדירוג שהוא קצת יותר מבתמונה הזו: http://images.nana10.co.il/upload/media…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בינתיים הספקתי לראות רק את "חסין מוות", ואני חייב לציין שטרנטינו התעלה על עצמו שוב. ברבע שעה של מסרט יש יותר קללות מבכל הסרט של סאות'פארק אגב, רבע שעה של הסרט הזה גם מצחיקה יותר מכל הסרט של סאות'פארק... וכמובן, איך אפשר לשכוח את השריף ו"בן מספר אחד" האגדיים שמופיעים גם כאן. מומלץ
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שקרנים!!! אז מה המצב? איך פה בלעדיי? אצלי הכל טוב, עולה על המטוס עם הדיילות הכוסיות והבירה כבר בלילה שבין שני לשלישי ומתחילה לעבוד ב-Augsburg. אם לא ילך, מקסימום, יש לי מלגה באיזה מכללה מחורבנת בעוד מדינה זרה שבחיים לא ביקרתי בה. חוצמזה, לחתולה שלי יש תולעים. ;D
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצטער, אני לא כ"כ יודע לאן הדיון הזה שייך, אז חשבתי לפתוח אותו פה. אני כנראה מתכוון ללכת על המסלול הזה. אבל יש לי שאלה, האם הוא באמת שווה את המכיר? עד כמה הפינגים באמת נהיים יותר טובים? ובכמה? למשהו פה יש את המסלול והוא יכול לעזור לי? אני גם אשמח אם משהו במסלול יעשה Ping ל216.67.237.17, זהו אייפי של השרת של המשחק Uniball. כדי לעשות Ping למי שלא יודע: Start>run>cmd>ping 216.67.237.17 תודה מראש! שוב מצטער, אין לי מושג לאן זה שייך .
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רואה שרוב צעירים יוצאים מצבא, והולכים לטייל בעולם. אך לעומת כמה מאיתנו פשוט לא יודעים איך לעשות את זה פשוט לצאת לטייל בשיקולים תקציביים, חסרי ידע לגבי מקומות טובים שכדאי לטייל שם, או שאין לנו מרחב וזמן לטייל כרצונו. יש איזה ספר או אתר שניתן להיעזר בו לצורך מחקר? שאוכל לבנות תוכנית מבוססת עבור טיול לחו"ל במשך חודש.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות דירה בקרית עקרון ומכיוון שאני לא מהאישור אני לא יודע מה החסרונות בקניה של דירה שם. אודה לכל מי שיש בידו מידע למה לא כדאילקנות שם דירה. תרשמו כל מה שבא לכם- תושבים, קרינה, מפגעים, מקומות בילוי.. הכל. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש בגוגל כבר שעתיים ועד עכשיו הצלחתי למצוא 3 מבחנים. מחר אני נבחן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא קצת מבחנים לתרגול ...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הלך לי כרטיס מסך ששווה 900 ש"ח. אני לא עשיתי את זה, הוא התחמם למוות (אני מנחש כי הוא עושה בעיות לפי טמפ החדר). לי אין הסמכה של טכנאי אבל אני בכל זאת התעסקתי במחשב (מודינג) מה שכולל פירוק והרכבה פעמיים, שחיטה די עצבנית של המארז שעכשיו שוקל חצי, ועוד. אני גם שמתי את הכרטיס במחשב אחר כדי לוודא שזה באמת הוא (אחרי שבמשך חודש כל פעם שהוא עשה בעיות נגעתי בו וכל הכרטיס היה חם מספיק בשביל לעשות כוויה*) והתוצאה היא שהכרטיס אכן התפגר. השאלה אם משהו מכל מה שעשיתי בחצי שנה האחרונה יכול היה לבטל לי את האחריות? כי אני 100% לא הרסתי אותו. המחשב אצלי רק חצי שנה. הוא חדש יחסית. *אני לא טיפש. אני פשוט מאוד עמיד לחום, כל פעם שאני מבשל עפות עליי טיפות של מים רותחים או שמן רותח ולא מזיז לי.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-