עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני פשוט אחרי 2 החלפות של מזרונים (קפיצים) בחנות החלטיתי ללכת על הכי טוב .. יכול להיות שטעיתי שוב ..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by musari,

מהקמפיין החדש של סלקום היכנסו וחכו כמה שניות אחרי שהיא אומרת: "מוזיקה מפעילה אותי"...תודה לעוזרים... http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/Volume0107 עריכה....מצאתי אנשים תודה לא צריך....

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  3. Started by Asafalfa,

אני לא יודע למי יצא לשמוע את זה אבל לפני כמה ימים היה ב MTV שילוב של כמה שירים ביחד האחד זה SWEAT DREAMS של החוברה מוזרה חחח ושל המלך faithless (I CANT GET NO SLEEP השילוב היה פשוט מצוין !! ואני מחפש את זה בלי סוף יש איזה מישהו כאן שיודע ?!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by redti,

אהלן פורום כללי שמעתי היום ברדיו איזה שיר יפה אני לא יודע איך קוראים לו ולא מכיר את השם שלו אבל אני זוכר את הפזמון אז אם מישהו מכיר או חושב שהוא יודע שירשום...גם אם הוא לא בטוח כי אני ממש רוצה את השיר הזה והוא די ישן "I dont wanna run away but i cant take it i dont understand if im not made for u so why does my heart tell me that iam, is there anyway that i could stayyyyy in your heartttttttttttttt" אני חושב שהשיר מלפני שנתיים -שלוש

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  5. לפני שאני מתחיל בדיון יש כבר דיון על דת באתר ואם יש או אין אלוהים אז בבקשה לא להתווכח על זה פה אני יושב לי בבוקר ליד המחסן מחכה לאח שלי שיגיע אם הרכב וניסע לעבודה עובר איזה חרדי ברחוב שואל אותי איכן מתגורר הצדיק אני אומר לעצמי הוא בטח מתכוון לרב בישיבה שיש ברחוב ואני לא יודע אם לצדיק מותר לנסוע ברכב יוקרה ולגור בישיבה מפוארת אבל בכל זאת שאל אני ייתן לו תשובה בנימוס בקיצור אני אומר לו בהמשך יש ישיבה בטח שם ואז הוא מתחיל מציע לי לבוא לתפילה קטנה אני אומר לו שיש לי עבודה ואין לי זמן מנסה עוד פעם אני אומר לו שאני לא מאמין מנסה עוד הפעם אני אומר לו שכמו שאני מכבד את האמונות שלו שיכבד את שלי מנסה עוד הפעם אני אומר לו שעל דרווין שמעתה ? על המפץ הגדול ? או אומר לי …

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by IAF.ofek,

יש לכם נעליי קרוקס (Crocs)? אני כנראה קונה היום,בצבע כחול\NAVI מה דעתכם על הנעל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by IG,

הי לכולם. אני רוצה לקנות שק שינה, וכבר חודש אני מחפש משהו לא יקר במיוחד שנפתח בצורת מעטפה ולא מומיה... אני לא צריך משהו חם במיוחד (0~2 מעלות יספיק). יש למישהו הצעות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by raiman1,

מישהו הלך פעם לדבר כזה?? אם כן- איך זה?? כיף או חופר??

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מתכוון לסרטים בסגנון של "הסוד" או הסרט הזה: http://movies.walla.co.il/?w=/4501/1071453

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by artyom,

לא חשבתי שאי פעם יצא סרט על זה עריכה: לדעתי הולך להיות סרט גדול

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  11. Started by uzi_sch,

מעניין אם הוא גם עושה ספונג'ה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/292485.html

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  12. אנשים!! תקראו את ההודעות האחרונות שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;area=showposts למה הוא לא מורחק על טפשות? Remember, remember, the 5th of November - The Gunpowder Treason and plot ; I know of no reason why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Ameralis Zaiir,

מי שלא יודע מה זה, זה הדבר הזה שמכניסים לבית מנורה ויש שקע. אני יודע שעושים את זה ע"י שבירת מנורה, הוצאת חוט הלהט, והכנסה לתוך "נקבה" רגילה של חוט מאריך. אז אתם בטח חושבים עכשיו "למה הוא שואל הוא הרי יודע איך בונים" אז יש לי בעייה בתהליך, אני שובר מנורה, מכניס את החוטים, אבל מה, החוטים לא מספיק ארוכים, וגם אם הם היו, המנורה לא נכנסת לתוך הנקבה. ראיתי אחד בנוי ואין שם בליטה כזו ארוכה.. למישהו יש מושג מה אני עושה עכשיו? יש עוד משהו לשבור שפיספסתי?

14. Started by blackthought,

למישהו יש אם מושג אם אמור לצאת קיוב 3 ? אם כן אני מקווה שהוא יסביר מה לעזאזל קרה בשני הסרטים הקודמים...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. אהלן, התחדשתי במארז Define R4 ואני מוסר בחינם את המארז הקודם שלי - Cooler Master CM 690. מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ולתאם הגעה אליי כדי לקחת את המארז. אני גר באזור השרון.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KaPuT,

הספר נכתב על ידי אייזק אסימוב ואני זוכר קטע מסויים בוא שהיה מדובר על מחשב מרכזי בוושינגטון ששולט על החיים של התושבים ועל כל המדינה,זה בערך כל מה שאני זוכר מהספר. תודה מראש למי שיעזור לי למצוא את השם של הספר ויעזור לי לקרוא אותו סוף סוף.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by LazyCat,

אחרי הדיון על הבשמים, הגיע הזמן לדיון על דאודורנטים... אחרי שניסיתי המון דאודורנטים שלא סיפקו את הסחורה, האם מישהו מכיר דואדורנט בעל התכונות הבאות ? 1. מריח טוב, אך לא חזק מידי (שלא יתערבב עם הריח של הבושם). 2. מונע זיעה/ריח זיעה למשך זמן רב (12 שעות+). 3. יכול להתמודד עם אימון במכון כושר. 4. לא משאיר סימנים על הבגדים (במשך השנים דאודורטים הרסו לי עשרות חולצות יקרות). יאללה לשפוך כל מידע שיש לכם, נמאס לי מהחיפושים...

• 38 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. Started by maxth,

שלום לכולם ברשותי שאלה, הזמנתי סוללה חדשה למחשב נייד וברצוני לזרוק את הישנה. איפה ניתן לזרוק אותה? אני יודע שבפח אשפה הרגיל לא מומלץ. איפה ניתן למחזר סוללה מחשב נייד? אני מהקריות תודה.

19. http://news.walla.co.il/?w=//1067957 חיפשתי בגוגל וכדומה ולא מצאתי את האתר של המשחק.. מישהו יודע?

20. Started by Notter,

היי אני בספק שמישהו ידע איך לעזור לי, אבל שווה לנסות, אולי יש פה מישהו שעובד בהוט בכל אופן, קניתי טלויזיית LCD של Infinity ורציתי לסנכרן את השלט של הוט איתה, אבל באתר שלהם לא מופיע הקוד לטלויזיה. התקשרתי לתמיכה הטכנית, ואמרו לי לנסות את הקוד 991, כי זה קוד כללי לסריקה או משהו. זה גם לא עובד. מה עוד ניתן לעשות?

• 10 תגובות
    • 38.8k צפיות
  21. Started by MariahCarey,

שלום, מישהו יודע איך אפשר להפוך את הפרופיל הרגיל שיש לי לפרופיל של מוסיקאי? או שחייב לעשות חשבון חדש?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. כותרת מושכת אה? הייתי חייב, מצטער! אני חייב לחיבור באנגלית לרשום מה היתרונות ומה החסרונות לדעתי בלממש הצעת חוק מסוג זה, אשמח אם מישהו יעזור לי למצא יתרונות חחח כי אני לא מוצא [אף על פי שאני בן 16 והייתי מת לרשיון בגיל הזה]. תודה מראש.

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Sweet_Tooth,

משהו שמע על דבר כזה? ראיתי את ה PS2 סלים לפני כמה ימים והיא נראת ממש מדליק אז אם יש איזו שהיא אפשרות להחליף את המכשיר הישן והענקי שיש לי ב PS2 SLIM קטן וחמוד אנא ספרו !

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים