כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
היי, בקצרה עליי: תלמיד יא' שלומד פיזיקה, כימיה ומחשבים ברמה של 5 יחידות. כנ"ל לגבי אנגלית ומתמטיקה. נולדתי בחודש אב לכן אני אקבל את הצו ראשון רק בספטמבר שנה הבאה בערך. התכנון שלי כרגע(ומאז שאני זוכר את עצמי) הוא להתעסק בתכנות ואני די מתלבט מה לעשות בזמן הצבא. אני לא מנסה להתחמק מהשירות הצבאי אלא פשוט לנצל את הזמן הזה(אחרי הכל 3 שנים) בצורה הטובה ביותר. עתודה- יתרונות: 1.תואר(שניים במידה ואתחיל ללמוד בזמן השירות) שממומן ברובו ע"י הצבא. 2. 6 שנות ניסיון, ולפי מה שקראתי, הסיכוי שאני ישובץ בתפקיד לא מתאים די נמוך(וגם אם אשובץ בתפקיד לא מתאים זה אמור לבטל את ה-3 שנות קבע, לא? אני אחפש את המקור שראיתי את זה שם בהזדמנות) 3.קצונה. חסרונות: 1. במידה ואתקבל לטכניון, אוכל להירשם…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני פשוט אחרי 2 החלפות של מזרונים (קפיצים) בחנות החלטיתי ללכת על הכי טוב .. יכול להיות שטעיתי שוב ..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם יש אתר של מודעות דרושים שבו ניתן לפרסם בחינם מודעת דרושים לסטודנטים עבור עזרה בשיעורי בית?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כנסו ללניק:http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59#player רדו קצת למטה יש שם סרטון בשם "רואה כוכבים" בסרטון מושמע שיר... מישהו יודע איך קוראים לו??? ותצביעו לאלירן עטר....
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש חנות טובה באיביי לחלקי מחשב - שיהיה בה מבחר גדול ושתשלח לארץ. אפשרי גם חנות של מוצרים שהחזירו, במחירים נמוכים.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה פורום מתאים, אז שמתי את זה כאן. יש לי טייפ די..וי. Sony DSR-11. מידי פעם הראש שלו מתלכלך, וצריך להעביר קלטת ניקוי. פעם בכמה זמן זה כבר לא עוזר וצריך לשלוח אותו לניקוי רציני. זה עולה הרבה כסף ואני רוצה לעשות את זה לבד. מישהו יודע איך? אני יודע שעושים את זה עם מקלות אוזניים, אבל אני לא יודע עם איזה חומר ואיך. אשמח אם מישהו יודע על זה משהו, או יוכל לתת לי לינק למידע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם ישנן חבילות אינטרנט לספקיות ו/או לתשתית של בזק שמחייבות על פי תעבורה, ז"א שקל לג'יגה, שקל לשעה או משהו אחר? רציתי לבדוק את זה עם בזק בינלאומי למשל, אבל אין פרטים באתר שלהם, ואי אפשר להתקשר אליהם, חייבים להשאיר פרטים ושיחזרו אליך. הבעיה עם זה היא שאני די פרנואידי ולא שש לתת להם את מספר הטלפון, מחשש שיטרידו אותי עם חבילות, מסלולים, ושטויות אחרות.. אם אין חבילות על בסיס תעבורה, מהן החבילות הכי הכי זולות שאפשר להשיג? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
http://www.bizportal.co.il/homepage.shtml?p_id=&maavar=1 אחרי DELL, הגיע תורם של c-gate
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מאק הוציאה סרטונים שאומרים שהיא עדיפה על פני PC הנה דוגמא: בעקבות זאת המון חיקויים ברשת של הסרטון פשוט חפשו, זה מטורף!!!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
עלי להציג תעודת 8 שנות לימוד. האם יקבלו במקומה תעודת בגרות או שהבירוקרטיה תכה בי?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
ערב טוב. האם יש דרך לשפר את הריכוז ולא באמצעות ריטלין או משהו כזה, אלא משהו שיש בכל בית, כדי להתכונן יותר טוב למבחנים? קפה לא ממש עוזר, לדעתי. תודה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אז כמו שרשמתי מחר אני מקבל מחשב חדש .. מפרט: Intel Core i5 + Noctua NH-U12P SE2 Gigabyte GA-P55-UD3 G.Skill 2048X2 CL9 1.5V Gigabyte HD4850 DDR3 512MB Seagate 500GB Enermax Modu82+ 625W NZXT Zero 2 + 3 120MM Dell 2209WA המחשב עובר בחנות OC אם זה משנה... אני מקבל אותו היום בצהריים ללא ווינדוס מותקן... אני מתקין את הווינדוס שקניתי (WIN 7 64BIT) השאלה שלי זה חוץ מיזה שאני מתקין את הווינדוס יש לי משהו מיוחד להגדיר? איזה דרייברים שאני צריך להוריד? או כל דבר אחר? אני יודע שאת הכרטיס מסך צריך לעדכן, אז תפתחתי על זה אשכול בפורום כרטיסי מסך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442659.0 תודה רבה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שמעתי אותו בגלגל"צ בימים האחרונים. שיר פופ-דאנס, זמרת ששרה באנגלית במבטא אירופאי כלשהו, בשיר חוזרים על משהו "...SEE ME CRY...". ברקע יש אקורדיון (עד כמה שהצלחתי לזהות...). המזהה יזכה בברכה מיוחדת מלילו הקטנה:
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום חברס, לצערי הרב קיבלתי צו סיפוח לטכני, ואני זקוק לעזרתכם.. אז ככה - עשיתי טירונות 02 בניצנים ועכשיו אני מיועד לטכני, מחר בשמונה בבוקר אני שם, ככה בשבוע הבא אני מקווה לקרוא את התגובות שלכם. בעיקרון אני לא מבין בכלל למה אני שם.. כל הקשר לאלקטרוניקה זה שעתיים העשרה שעשיתי בבצפר ולא נכנס מהן כלום למוח. במדמ"ח, לעומת זאת, יש לי את כל מה שעושים בבצפר עם בגרויות פרוייקט ושיט, ואפילו התחלתי במהלך י"ב ללמוד קורסים של מדמ"ח באוניברסיטת ת"א. כרגע אני מיועד למשהו בשם 1210.. "טכנאי אלקטרוניקה" בטכני. עזבו את זה שזה חרא עבורי, אני יכול לעשות הרבה יותר במקומות אחרים.. זה הרי קשה מאוד לתרום במשהו שאתה שונא לעשות, בייחוד כאשר יש לי ידע טוב בנושאים אחרים. אשמח לעצתכם בנושא. אגב - יש ל…
-
- 61 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שלום . לפני כמה ימים שידרגתי למהירות 12 מגה דרך הוט ובזק . הגלישה הייתה מעולה היייתי שם כמה דברים להורדה ועדיין הייתי גולש במהירות בכול האתרים . היום אחותי הייתה במחשב ופתאום התנתק האינטרנט ולא התחבר שוב. עד היום הייתי מחובר ללא חייגן כי פעם עשו לי חייגן וזה עשה רק בעיות . התקשרתי היום לבזק והם אמרו לי שבמהירות גבוהה חייב חייגן ואי אפשר להתחבר בלי (למרות שכמה ימים הייתי בלי חייגן והכול עבד) . שאלתי את הנציג שעזר אם יש דרך להתחבר בלי חייגן והוא אמר שלא והסביר לי איך לעשות חייגן . עכשיו הגלישה איומה לאתרים לוקח המון זמן להעלות וגם 3 פעמים האינטרנט התנתק באמצע גלישה ולא הצלחתי להיכנס לחייגן בשביל להתנתק ולהתחבר מחדש והייתי צריך לעשות ריסט . אבל עדיין המהירות של ההורדה מהירה …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בדיוק עשיתי ריפרש בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816239,00.html האם הסבל של הגלישה האיטית והלא מותאמת למחירה - בדרך לסיום?
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני ממש גרוע במקצוע הזה. כבר מזמן סיימתי בית ספר ואני לא זוכר כבר איך זה לעשות בגרות.. זה ריאלי להתחיל ללמוד לבגרות בספרות 40 יום לפני הבגרות? -- בנוסף לזה, כמה אני צריך לקבל בבגרות בשביל להיות זכאי לבגרות?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעניין אותי אם אפשר לשפר את התוצאה (או ליתר דיוק איך משפרים תוצאה, בגלל שעובדה שטייסי ה F-16 עוברים אימוני חשיבה מפרכים כדי שפשוט יהיו חכמים יותר, הרי המוח הוא שריר לכל דבר). מתמטיקה? שינון וזכרון של מליון פרטים בהסטוריה? איזו דרך מוכחית כיעילה ביותר? עיינו כאן http://www.hayadan.org.il/wp/training-can-increase-fluid-intelligence-1206085/ חוץ מזה (בלי יותר מדי קשר), האם אדם בעל חשיבה הומאנית יכול להעשות בעל חשיבה ראלית? במשך כל החיים שלי כמעט (כ 13.5-14 שנה) הייתי הומאני לחלוטין. זוכר כל פרט עד הקטן ביותר רק משמיעה (לדוגמה בהיסטוריה), מעולה באזרחות, גאוגרפיה וכו', ואילו במתמטיקה תמיד הייתי נכשל (בגלל שמשום מה, ראיתי מספרים וישר נבהלתי). היום, אני ממש מבין את ההיגיון שבמספ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לא הייתי בטוח אם זה שייך לאמצעי אכסון או לפה (כי זה סך הכל נרתיק), אבל פה יש יותר אנשים אני מחפש איזה משהו לWD My Passport. מצאתי כמה חמודים בחו"ל שלא שולחים לארץ. מישהו יכול להמליץ על משהו שיש בארץ או שניתן להזמין לארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים, הגעתי למצב שאי אפשר לגלוש באתר. זמני טעינה ארוכים ומייגעים. לפעמים זה מסתדר יש פעמים שלוקח המון זמן(דקה ויותר) לדף להטען. זה רק אצלי? או אצל כולם? אשמח לתשובה. אריאל
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מפרסמים שאינפקטד מופיעים בירושלים ב- 17.12 , מישהו יודע איפה אפשר להשיג כרטיסים?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש למישהו רעיון איך לעזאזל הדבר הזה קרה? בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עדיף מסלולים עם הרבה נוף ירוק...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-