כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , באתר של KSP מתחייבים למחירים הזולים ברשת\פרסום אחר . להלן: !!! מתחייבים למחירים הנמוכים ביותר !!! באם תמצאו בעיר/אזור מגוריכם בחנות אמיתית או וירטואלית, מוצר או מערכת מחשב באספקה מידית ובמחיר זול יותר מהמופיע אצלנו באתר או בעיתון תוכלו לקבל אצלנו את המוצר או מוצר שווה ערך, במחיר זול יותר מהמחיר שמצאתם, וזו התחייבות !!! אני רוצה לקנות מהם מפרט כולל אבל המחיר של ה-3800X2 גבוה יחסית אצלהם וניתן להשגה ברשת ב-620+- . האם למישהו יש ניסיון עם התחייבות כזאת מצידם ? בכלל, איתי עוד מס' חנויות שמצהירים למחירים הכי נמוכים והתחייבות כזו או אחרת . תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש את הסוגים של ה High - end ז"א ב700-800 ש"ח אם יש משהו שעולה יותר אבל שווה משמעותית אז תציעו בבקשה ריצה על מדרכות בעיקר ופחות שטח.. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בAXN, כל יום בעשרים לשלוש בצהריים ובעשרים לשבע אחה"צ, אתם רואים? אני התחלתי לפני שבוע, זאת סדרה פ33ה!!!!!!! :D תכתבו: האם אתם רואים או לא?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. נ.ב. חיכיתי כבר למעלה מ-45 דקות שיענו לי ב-*2800 של אגד אבל לא יכולתי כבר להחזיק מעמד, צריך לשרוף להם את המקום.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
אני מתלבט לאן ללכת בצבא כג'ובניק. אני מתגייס עוד 4 חודשים. חבר המליץ לי ללכת לחייל אוויר כי שם התנאים הכי טובים משום שהצבא מזרים לשם הכי הרבה כסף אבל שם צריך לקרוא את התחת. מה אתם מציעים ? תספרו איפה הייתם ואיך היה. תודה רבה מראש לכל העונים :-)
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.iba.org.il/gvia/ במספר שמצויין באתר הם לא עונים.. בהתחלה יש איזה מן קטע משידור רדיו ואז יש רעשים ברקע כאילו יש שם מישהו אבל אף אחד לא עונה.. 20 דקות זה נמשך ככה. רק אני לא מצליח ליצור קשר עם חבורת הגנבים הזו..? :-\
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי כמה פרטים חשובים לספר לכם לפני שאתם מזמינים מארצות הברית. להזמין מחברות מחשבים באמריקה חלקי מחשב זה לא יותר זול!, זו רק אשליה. ערכתי מחקר קטן ותודהמו לראות את התוצאות. אז כך: לקחתי לדוגמא כמה חלקים שאני "מתכון" לקנות מארה"ב מ-outpost.com: דולר DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 94.99 דולר BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 599.95 דולר Intel Pentium 4 640 Box Pentium 4 Box CPU;LGA775 289.99 מחיר סופי: 4457 ש"ח אז יפה, אני רואה את המחיר ואני כבר מרוצה לאומת המחירים בארץ שלקחו מKSP: 770 ש"ח = DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 3300 ש"ח = BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 1288 ש"ח =…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1.האם התדר מסוכן באופן כללי כאשר מכשיר נמצא בשימוש? 2.עד כמה מסוכנת רמת הקרינה שמכשיר פולט או לחלופין קולט? 3.מכשיר שעובד על תדר כזה, למשל עכבר אלחוטי, האם מקור פליטת הקרינה הוא מהעכבר,מהפלאג או משניהם? 4.האם המכשיר שקולט את התדר,שוב, למשל עכבר אלחוטי, בסופו של דבר גם פולט אותו חזרה דהיינו זאת פעולה הדדתית בין המכשיר ולבין המקור שלו? 5.מה המרחק שממנו כבר אין סיכון מבחינת הקרינה שמכשיר פולט? הרבה שאלות אני יודע,אל תתבאסו ;D
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום תמיד שמעתי שלייזר מסוכן לעיניים, מה בקשר ללייזר בעכברים ? :s05: חג שמח ושנה טובה moshe
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ללא ספק המחשב זה חלק גדול בחיי היום יום של כולנו פה אך גם הטלוזייה... יש סדרות איכותיות ויש איכותיות פחות... מה לדעתכם הסדרת דרמה הכי טובה בכל הזמנים והקומדייה הכי טובה? לדעתי בתחום הקומדייה ללא ספק סיינפלד המיתולוגית אין עליה בכלל ולא נראה לי יהיה גם,בתחום הדרמה לדעתי לוקחת ER ובגדול,סדרה מקצועית מושקעת בעלת עומק וכל פרק שם הוא שפוט חוויה טלווזיונית,ללא ספק אחת מיצירות המופת.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזבל התרבותי והנאור שהגיע מרוסיה טוען שזה הסגנון של גלוחי הראש . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3071272,00.html גועל נפש שזבלים כאלה מגיעים למדינה יהודית ומשתינים על אנדרטה לזכר יהודים.
-
היי, אני גר ברעננה ולומד בשנקר (רמת גן). אני שוקל לרכוש קטנוע- כאשר כמובן המגבלה העיקרית היא עלות ראשונית ועלות תחזוקה. הבנתי שאפשר לצאת עם קטנועי 125 נורמלים אל מחוץ לעיר- האם מישהו פה יודע איזה דגמים? איזה קטנועים נורמלים משומשים במחירים זולים אפשר לקנות? מה נחשב גיל של קטנוע משומש סביר? כמה זה יעלה? כמה עולה תחזוקה? בקיצר- אין לי שמץ של מושג בקטנועים. ממש כלום. כל מידע יתקבל בברכה. תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה עם החוק הזה שאם יש לך רישיון על טרקטור לפני הרישיון על האוטו אז אין את השלושה חודשים מלווה. מישהו יודע אם שינו את זה כבר או שהולכים לשנות את זה? בעקרון אמור להיות לי רישיון לאוטו ביוני כרגע יש לי רישיון על טרקטור נראה לכם שזה עוד יהיה תקף לגבי?
-
- 42 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אף פעם לא הוצאתי ימי מחלה מהעבודה, אבל בזמן האחרון אני עם מגרנות ואני חייב, אי אפשר ללכת לעבוד עם כאלה כאבי ראש תמיד. בכל מקרה, חלק מהאנשים אמרו לי שאפשר להתקשר ולבקש ויתנו, אבל זה נכון? לגבי מכבי. מתי עושים את זה או הולכים לשם, אחרי תום ימי המחלה או לפני כשאני מודיע למעסיק על שאני "חולה"? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכל להציע לי ליקנות מוצרים שיעבירו תזמן חשבתי על נחש אבל לחבר שלי מת אז אני פוסל רציתי מכונית על שלט מנוע ניטרו יקר מידי רציתי לאחרונה iaudio x5l אבל אני לא חושב שהוא שימושי יחסית למחירו הצעות מישו בסביבות העד 2000 מלשפר את המחשב נימעס אז אם אפשר בלי הצעות לשיפור המחשב
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הסוף של הספר תרנגול כפרות מתקיים בשני מישורים בסיפור: במישור הריאלי ובמישור הסמלי. בראשון הוא מובא כרות ראש בידי נורי ,הבא לחופשה לפני יום הכיפורים אל המשפחה שבמעברה. האם מודאגת משום שאין ידה משגת לקנות תרנגול לכפרות ולקיים את החג כהלכתו. אבל את מתנתו של נורי אין ההורים מוכנים לקבל בשל שחיטתו שלא על פי ההלכה ודחיית הקיבוץ הפועלים במהירות לשינוי מהיר של העולים החדשים והם הופכים לתרנגול כפרות, כלומר לשעיר לעזאזל בשעת הקליטה. הרגשתי לגבי הסיום היא טובה כי לבסוף התרנגול מקבל משמעויות רבות ומצחיקות כמו שלמשל בסוף הסיפור התרנגול מקבל החלטה שכן נער הוא תרנגול בידיוק כמוהו.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך יכול להיות שה UPLOAD במחשב 99 GB ? וההורדה רק 3.88 משהו מסריח , לעובדי סלקום יש שליטה על היוזר והסיסמא יכול שהם משתמשים בסיסמא שלי כדי לעשות העלאות ? או שיש לי האקר או מישהו במחשב ? יש לי עוד מחשב ברשת עם UPLOAD של 20 גיגה אנחנו לא מעלים כלום לרשת כלום !
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי כל מיני דרכים מגוונות ומוזרות לאכול את הקרמבו, איך אתם אוכלים את שלכם? אני לא נוגע בקרמבו, קודם עם השיניים מפריד את העוגיה ואוכל אותה, שואב את כל הקצף ואוכל את השוקולד
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי בעבר המלצות של אנשי הפורום לאופני הרים ורציתי לשאול מה דעתכם על HARO X6 שנת 2005 . המוכר טען שהאופניים כמעט ולא נרכבו ושהם במצב מצויין. עוד לא יצא לי לרכב עליהם , מה שאני מתכוון לעשות מחר, השאלה שלי היא כמה שווה לשללם עליהם בהתחשב בזה שמה שהוא אמר לי נכון והוא לא עבד עלי? ומה צריך לבדוק קודם כל באופניים ? האם יש להם חולשה כלשהי ידוע ? ואיזה בדיקה כדאי לי לבצע ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ שהתקנתי היום, אבל אני חייב אותו תואם לכל שאר הקבצים שתאריכם היה ב7.12 אז איך אני משנהה שהמחשב יחשוב שהקובץ נוצר ב7.12? סליחה אם זה לא קושר לכאןץ פשוט לא ידעתי לאן...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרווחתי לפני כמה שעות 60$ בתור עבודה קטנה בעיצוב, ולטעמי אין שום סיבה להעביר את הכסף לארץ. אני רוצה לקנות איתו משהו באינטרנט, הבעיה היא שאין לי פשוט מושג מה. אני חולה על דברים צבאיים ואולי גם איזה ג'אדג'ט נחמד ששווה את הכסף. יש למישהו המלצות?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש בבעלותי אתר (www.goldberg--online.com) ואני רוצה לשלב לתוכו פרסומות למתרות רווח כמו הבאנרים שיש באתר הזה. השאלה שלי היא איך אני משיג אותם? למי אני פונה ואיך אני משלב את זה באתר שלי? *אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון אבל עם לא אשמח עם יעבירו, בתודה מראש! יוני
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-