עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו שמע אתמול בערב רדיו1? מי שכן בטח שמע את החדשות של תשע. השדרן היה אורי רוזנברג (jamoos gadol מהפורום). באמצע השידור אורי התחיל להתפקע מצחוק בשידור חי ששומעים אותו אלפי מאזינים (זה היה אמור להיות רציני) הקלטתי את הקטע אבל לא באופן ישיר (אתם תשמעו אותי ואת חברים שלי ברקע זה הוקלט במהלך מסיבת יום הולדת של חבר שלי) הקטע מרדיו 1

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by dr computer,

רציתי לדעת מה יותר טוב כי כל אחד אומר אחרת

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  3. הכי טובה שאפשר???

• 47 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מחפש המלצות למוזיקת טראנס ... בסגנונות אוטופיה כמו InterSys vibe tribe מילודרמות פסיכואדאלי אלקטרוני ... הצעות יתקבלו בברכה ;D

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. מהאתר שמופץ באייסקיו: אז מה.. שביתה אה? אם לא שמתם לב ואנחנו בספק אלא אם כן נדפקתם וכל המורים שלכם הם בהסתדרות יש שביתה. כן כן לא להתלהב יותר מידי לא בטוח שזה לטובתינו. לשביתה כמו לכל דבר יש השלכות. אז כן יש לנו הרבה יותר שעות לישון ובינינו זה לא מזיק לאף אחד. אבל המורים מסכנים פה את עתידנו. נכון נשמע קצת יותר מידי מפוצץ אבל היי אנחנו מתבגרים אז מותר לנו. ועכשיו ברצינות.. השביתה עלולה להמשך חודשים והיא עלולה אפילו לגלוש לבגרויות. למשל עתידי באזרחות נראה מאוד עגום. אבל שלא תבינו לא נכון אנחנו כן בעד השביתה אחרי הכל יש לה מטרות צודקות. הבעיה היא לא רק במורים הבעיה היא במערכת החינוך כולה. בואו נודה לנו אין ממש כוח בכל דיקטטורה הזאת שנקראת מערכת החינוך. את קולנו אמורה לייצג …

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by huber,

השתמשתי באתר הנ"ל לבדוק תקצירים של סרטים בעיברית אך ביומים האחרונים הוא נעלם מהרדאר, יש למישהו תחליף?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני חייל משוחרר ומעניין אותי תחום המחשבים חשבתי להתחיל קורס טנכאי Pב ומנהל רשתות שמעתי שיש שילוב של השניים השאלה שלי היא כזאת האם התפקיד הזה דורש תעודת בגרות? כי אין לי תעודת בגרות והשאלה השנייה האם יש קורס כזה באזור חיפה? או הצפון

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Meir787,

;D

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by יונתן,

גברת ישראלי עובדת בבניין בן 15 קומות . כל בוקר היא מגיעה נכנסת בקומת הקרקע עולה במעלית עד לקומה ה 7 יוצאת וממשיכה ברגל עד לקומה ה 12 בה נצצא משרדה בסוף היום היא נכנסת למעלית שבקומה ה 12 ויורדת עד לקרקע וכך חוזק חלילה . מדוע עולה גברת ישראלי חמש קומות ברגל ???

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by aldema,

מישהו יודע איך או איפה אפשר להשיג עבודה לנער בן 16.5 בעל רישון לטרקטור (לא חייב להיות קשור..) ? ? ? כל מקום אפשרי ולא משנה איזה עבודה.. תודה.

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיזה גיל אפשר לעשות רשיון לטרקטורן וכמה ס"מק?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Walter Samuel,

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by palin,

אני מתכנן לקנות את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W , יחידות 1 ₪550 PowerColorATI Radeon 6850 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3267 מאיפה עדיף לי לקנות IVORY / RSM מה ההבדלים בין השניים ? מבחינת התחייבות, ביטוח, מחירים לגבי המפרט ובכללי. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by oren99,

נראית מעולה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1727641&Code=37f71e19f01cd2b1461d7cd550ebaf4f

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Ameralis Zaiir,

לא אני לא טועה, לא Computex, אני מדבר על המקבילה הישראלית (או שלא) לתערוכת Computex... מישהו הולך לשמה?? אתם יכולים להצטרף ב www.stier.co.il בחינם (אם אתם באים ללא הרשמה זה עולה 30 ש"ח, ככה זה חינם). בקיצור אני הולך, ומקווה לגלות תגליות חדשות בנושאי המחשבים (אולי nVidia תכריז על הNV36??)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Peter Rabbit,

מי שלא גילה עדיין את הסדרה "אהבה, מוות & רובוטים" בנטפליקס שירוץ לראות. פרקים קצרים בין 11-17 ד'.

17. Started by mrbig,

הי , יש לנו בעבודה חידון של חמיצר - יש 2 שאלות שאני צריך עזרה כתב החידה "כבוד אמיתי מקבלים רק הנותנים, שאלה משפחתית לאחד המכובדים" הפתרונות האפשריים [TABLE=width: 115] [TR] [TD=align: right]הרב מנחם פרומן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ד"ר אלברט שוויצר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קזבלן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הרב קוק [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאמה תרזה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]נלסון מנדלה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]רובין הוד [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]דאלי למה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הלן קלר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שלמה המלך [/TD] [/TR] [/TABLE] חידה שניה "לוחם צדק נועז מול מאה ושמונים, על מזבח היושרה…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, יש נוסחה כזאת שאיתה מחשבים כמה קלוריות בן אדם שורף ביום בלי קשר לפעילות נוספת. מישהו יודע מהי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by MiniMizer,

ניצן, TheWizard שלנו, חולה לינוקס, חוגג היום יומולדת 23 אנו מאחלים לך אושר ועושר והצלחה וכו' וכו' וכו' bla bla bla yada yada yada ניגש ישר לשמנמנים:

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Danix60,

אתם מכירים את השקיות הקטניות האלה עם הכדורי סיליקון הקטנםי בפנים ? אם אני יפזר כמה שקיות בתוך המחשב זה ישפיע ? תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אין יותר מדיי מה להגיד כמה שפחות כסף להוציא אני מעדיף http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RS510 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JCcg485 לא ניגנתי אפעם לפני , אני רוצה לדעת אם אני יאהב את זה , אני רוצה לנסות אין טעם לשכנע להוציא יותר כסף אני מתכוון לקנות עם זה נרתיק וחוברת , אתם תומכים? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Pro modder,

שלום חברים. יש לי כמה פרטים חשובים לספר לכם לפני שאתם מזמינים מארצות הברית. להזמין מחברות מחשבים באמריקה חלקי מחשב זה לא יותר זול!, זו רק אשליה. ערכתי מחקר קטן ותודהמו לראות את התוצאות. אז כך: לקחתי לדוגמא כמה חלקים שאני "מתכון" לקנות מארה"ב מ-outpost.com: דולר DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 94.99 דולר BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 599.95 דולר Intel Pentium 4 640 Box Pentium 4 Box CPU;LGA775 289.99 מחיר סופי: 4457 ש"ח אז יפה, אני רואה את המחיר ואני כבר מרוצה לאומת המחירים בארץ שלקחו מKSP: 770 ש"ח = DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 3300 ש"ח = BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 1288 ש"ח =…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ccc,

מי עדיף, הם או XoxIDE ועוד משהו, איך בדיוק אני מזמין מהם נכנסתי פעם ראשונה לאתר והלכתי למוצר שאני רוצה, עכשיו יש לי 25$ כולל משלוח (המוצר המקורי עולה 20$ בלי משלוח) 1. זה יתכן רק 5 דולר משלוח על 1.40 lbs ? (גוף קירור) 2. איך נרשמים ללקוח באתר? 3. מישהי יכול להסביר לי בקיצור איך מזמינים בלי לטעות כי אני קצת דפוק.. ? תודה!

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

בנין זה בגובה 509 מטר בעל 101 קומות הוא מעכשיו הבניין הגבוה בעולם לשם השוואה גובה מגדלי עזריאלי הוא רק 187 מטר Taipei 101 http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/100765/ עזריאלי http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/104818/

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Component,

המילה היא כנראה ברוסית תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים