כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1057078 2 שאלות מה זה הפה הזה איך לכל הרוחות הוא הוציא את הקליפה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני קורא כבר כמה שנים בפורום ורק לאחרונה נרשמתי. אני מרגיש די אבוד ומבולבל בשלב הזה של חיי, שהוא כ"כ חשוב: ההיגיון אמר לי שכדי לקבל משרה טובה- צריך תואר. התחלתי ללמוד מדעי המחשב, לאחר שנה של התקשות וחוסר אהבה לחומר, שיניתי מסלול לתואר בניהול. לאחרונה שוב החלו תהיות האם אני עושה את הבחירה הנכונה. אני מעריך את תחום הגרפולוגיה, משום שהוא מקושר במציאות לדעתי, לעומת אסטרולוגים למשל שמתימרים לייעץ לפי תאריך לידה, שנשמע לי תלוש. קיבלתי הצעת מחיר מהמכון גרפולוגיה הבא: www.annakoren.co.il 1,200 שקל לייעוץ אישי+זוגיות+עיסוק. יש לי את הכסף, אבל זה לא סכום קטן ואני נרתע.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש בבעלותי אתר (www.goldberg--online.com) ואני רוצה לשלב לתוכו פרסומות למתרות רווח כמו הבאנרים שיש באתר הזה. השאלה שלי היא איך אני משיג אותם? למי אני פונה ואיך אני משלב את זה באתר שלי? *אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון אבל עם לא אשמח עם יעבירו, בתודה מראש! יוני
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, מדובר במשחק דפדפן מרובה משתתפים המדמה את העולם האמיתי. אתה משחק אזרח במדינה שאתה בוחר, הרוב כמובן בוחרים את המדינה שלהם במציאות אבל בעיקרון אפשר לבחור כל מדינה. בגדול המשחק מתרכז סביב המדינות והמלחמות שלהן. לכל מדינה יש ממשלה ונשיא שמחליטים עם איזו מדינה לעשות ברית ועל מי להכריז מלחמה. המטרה של כל שחקן היא לעזור למדינה שלו לנצח וכמובן ככל שהוא יהיה חזק יותר הוא ישפיע יותר. כל יום השחקן צריך להתאמן ולעבוד כדי שיהיה לו כסף לקנות אוכל ונשק. אפשר גם להקים חברות ולהעסיק עובדים וככה להגדיל את ההכנסה שלך. כמו שאפשר כבר להבין מהכותרת ישראל נמצאת במלחמה נגד איראן והקרב די צמוד. אתם יכולים להצטרף ולעזור בקרב זה המצב של ישראל כרגע וזה המצב של איראן אתם יכולים…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תמיד נהגתי לחשוב שהמוצרים לטיפוח העור הם סתם שטויות ולא ממש עובדים? אבל מסתבר שזה אשכרה עובד... מצאתי את הדף הזה: http://www.wikihow.com/Care-for-Your-Face-(Males) אבל אני לא מצליח להבין איך למצוא את המוצרים האלה בארץ כי יש מלא מוצרים והשמות מבלבלים... השלבים שאני מעוניין בהם זה ה CLEANSER היום יומי לנקות את הפנים. והEXOFLIATE פעם בכמה ימים. ושוב, צריך איזשהיא מברשת אבל לא יודע מה זה אמור להיות בדיוק, זה ספוגית? וMOISTOERZER משתמשים אחריי מקלחת? זה אני יודע שזה קרם לחות. אבל עדיין, יכול להיות הרבה מאוד מוצרים וזה מבלבל... למה אף אחד לא לימד אותי את זה בחיים? שמתי לב שלאח שלי המובגר ממני יש עור הרבה יותר נקי משלי... אוליי ה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי , יש לנו בעבודה חידון של חמיצר - יש 2 שאלות שאני צריך עזרה כתב החידה "כבוד אמיתי מקבלים רק הנותנים, שאלה משפחתית לאחד המכובדים" הפתרונות האפשריים [TABLE=width: 115] [TR] [TD=align: right]הרב מנחם פרומן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ד"ר אלברט שוויצר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קזבלן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הרב קוק [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאמה תרזה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]נלסון מנדלה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]רובין הוד [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]דאלי למה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הלן קלר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שלמה המלך [/TD] [/TR] [/TABLE] חידה שניה "לוחם צדק נועז מול מאה ושמונים, על מזבח היושרה…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קראתי היום את הכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3777366,00.html זה נשמע כמו חוויה מאוד מעניינת, מישהו מכיר / היה / שמע ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חתמו על העצומה והעבירו אותה לחבריכם: http://stopnvd.nl/
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פורסמו כתבות על firesheep שנותן "להאזין" לחשבונות לא מוצפנים באתרים אם נכנסים אליהם דרך wifi פתוח, ולמרות שלא נכנסתי לפייסבוק ברשתות פתוחות, אני כל הזמן רואה בהאזנה שהחשבון שלי קופץ, עד שקלטתי שזה בגלל הסקריפט שקיים כאן בפורום (שמאפשר לעשות "לייק" לתראדים. איך אני חוסם את זה? אם יש אפשרות דרך הפייסבוק עצמו להגדיר שלא יתן לאתרים אחרים לגשת לחשבון זה יהיה מצויין - אבל עד כמה שאני "סומך" על האבטחה והפרטיות שבפייסבוק אני דיי בטוח שהם לא טרחו לעשות את זה....
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר וגם שתהיה פרקטית להפיק מספרים אקראיים?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נראית מעולה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1727641&Code=37f71e19f01cd2b1461d7cd550ebaf4f
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
2006 Lotus Europa S הלוטוס החדשה יצאה לאור. http://www.rsportscars.com/eng/cars/lotus_europa_s.asp לדעתי היא נראית קצת שטוחה וקרה מדי לעומת האליס\אקסיג' המדהימות, וגם הפרופיל שלה די מכוער.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רדיאטור ישן בבית שהוצאתי מהמזגן הישן שלי יש שם נחושת ואלומיניום אם אני לא טועה. רציתי לשאול בכמה אני יכול למכור אותו ואיפה אני מאזור רחובות. כמה זה שווה? תמונות: תודה :]
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
בשעה טובה החלפתי את המצה של פסח במקום של החתימה מצד ימין. <===== החתימה צוירה בידי *DarK~NaF* על נייר ועובדה על ידי במחשב. ובאופן חד פעמי גם בגודל מלא. :: :: :: V
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום חברים. יש לי כמה פרטים חשובים לספר לכם לפני שאתם מזמינים מארצות הברית. להזמין מחברות מחשבים באמריקה חלקי מחשב זה לא יותר זול!, זו רק אשליה. ערכתי מחקר קטן ותודהמו לראות את התוצאות. אז כך: לקחתי לדוגמא כמה חלקים שאני "מתכון" לקנות מארה"ב מ-outpost.com: דולר DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 94.99 דולר BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 599.95 דולר Intel Pentium 4 640 Box Pentium 4 Box CPU;LGA775 289.99 מחיר סופי: 4457 ש"ח אז יפה, אני רואה את המחיר ואני כבר מרוצה לאומת המחירים בארץ שלקחו מKSP: 770 ש"ח = DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 3300 ש"ח = BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 1288 ש"ח =…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משחק דפדפן הכי טוב שנתקלתי בו עד היום, חדש חדש, נפתח אתמול לכניסה למשחק לחצו http://s1.battleknight.co.il/index.php?loc=hire&ref=MzM2Mw== <<< כאן אוקיי אז אני ייתן קצת רקע כללי על המשחק.. אתם נאנשים פשוטים באיזה כפר, חיים לכם בשלווה.. יום אחד מגיע איזה זבל עם צבא לכפר שלכם, ומשתלט על הכפר, לכם יש 2 אפשרויות, להצטרף אליו (אביר אור, אביר טוב) או לברוח ולהצטרף לאבירי אופל שנלחמים בו. אני אישת מעדיף אבירי אופל, דבר ראשון יתר מגניב, דבר שני משום מה רוב האנשים במשחק נכון לעכשיו אבירי אור, ואתם נלחמים רק בהם, אז יותר טוב לכם כי יש יותר במי להלחם P= המשחק טיפה מסובך בהתחלה, אני ממליץ בחום לקרוא את המדריך קצת הסבר כללי, אבירי אופל צריכים קרמה שלילית, אבירי אור חיובית,…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: https://postimg.org/image/nb87odiu7 (אזהרה: עלול להכיל תוכן מיני/לא הולם. יש להיכנס בזהירות) זה כבר עבר כל גבול! זאת פעם שנייה שאני נתקל בדבר הזה, שיוטיוב שואלים אותי כמה סירטונים בדף הבית של יוטיוב כוללים תוכן מיני לא הולם. נוצרת לי איזו שהיא הרגשה שהם מרגלים אחרי כתובת ה-IP שלי.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה להתקשר לפלאפון של אורנג' שנמצא בארה"ב בניו יורק. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בBLACK FRIDAY קניתי עכבר VX REVOLUTION (בנוסף לאוזניות SHURE SE102, אחלה אוזניות אגב) שעבד מצויין עד עכשיו. בזמן האחרון הגלגלת ה"HIPER" נתקעת לי רוב הזמן כבר אחרי 2-3 "גלגולים" ולא ממשיכה. ראיתי באתר של LOGITECH שנושא זה מכוסה באחריות. הבעיה היא שעם שירות הלקוחות בארץ מן הסתם התגובה תהיה משהו כמו "הכל עובד" "זה לא מכוסה" "עזוב אותך שטויות". מישהו נתקל בבעיה כזו בעכברי לוגיטק וניסה לממש עליה אחריות (בבאג או כל חנות אחרת) והצליח?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס לניורק בעוד שבועיים-מתכנן לקנות רמקולים Z5500 של לוגיטק ברשת B&H במנהטן. מחיר בחנות הוא 338 דולר. איזה עלויות נוספות עלי לקחת בחשבון כשאני מביא אותם לארץ-בהנחה ואני מצהיר במכס עליהם.(או שהם פתורים ממכס?) תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב ככה כמו שכולם יודעים היום היה בגרות בהיסטוריה ולפני שבועיים היה המתכונת (זהוווווו נגמררר) כמו שרובכם יודעים או שלא ישנם שני ספרים עיקריים בשוק שהתלמידים לומדים מהם למתכונת ולבגרות רכס ואנקורי עכשיו במקרה המורה שמלמד אותי כתב את הספר של רכס (אורי צמח) , אני מכל מיני סיבות בחרתי בספר של אנקורי. עכשיו למדתי טוב טוב למתכונת מהספר אנקורי ולפיו פתרתי את המבחן עכשיו אחרי שקיבלתי את המבחן חזרה ראיתי שעניתי על התשובות נכון אבל בכל זאת ירד לי נקודות אז פניתי למורה שלי והוא אמר שהתשובות באנקורי לא נכונות והוא לא מקבל אותם. הוא בדק לי את המבחן לפי ספר רכס (שהוא לגמרי במקרה הספר שלו.) בדעה שאנקורי טועים הוא אמר לי ככה: "המקסימום שילד יכול לקבל אם הוא לומד מאנקורי זה 75" עכשי…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-