עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kurt,

שלום! אז ככה, לפני שבוע התייצבתי בצו הראשון ויש לי כבר תאריך גיוס (29/7/06). השאלה היא האם כתלמיד רבעון שני בכיתה יא' אני צריך להתחיל לדאוג לגבי העתודה? לא אמרתי בראיון בצו הראשון שאני מעוניין בעתודה. מה שכן לפי מה שהבנתי אין סיכוי שיקבלו אותי ליחידה טכנולוגית (ממר"מ וכו') עם פרופיל 97. מישהו מוכן להאיר את עיניי?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by dj_horse,

שלום! אהבתי את הסדרה וראיתי את סוף העונה ה 2,ורציתי לדעת אם תגיע עונה 3, ומתי?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

http://motobike.co.il/

4. Started by Check_Point,

באיזה שעה מתחיל 06 ? תודה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by WarMachine,

ללא ספק המחשב זה חלק גדול בחיי היום יום של כולנו פה אך גם הטלוזייה... יש סדרות איכותיות ויש איכותיות פחות... מה לדעתכם הסדרת דרמה הכי טובה בכל הזמנים והקומדייה הכי טובה? לדעתי בתחום הקומדייה ללא ספק סיינפלד המיתולוגית אין עליה בכלל ולא נראה לי יהיה גם,בתחום הדרמה לדעתי לוקחת ER ובגדול,סדרה מקצועית מושקעת בעלת עומק וכל פרק שם הוא שפוט חוויה טלווזיונית,ללא ספק אחת מיצירות המופת.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שמתי לב לאחרונה למברשת הזאת וזה נראה הרבה יותר קל למרוח איתה את הג'ל לגילוח על הפנים וגם נראה שהיא מקציפה אותו כמו שצריך. עד היום הייתי מורח עם הידיים את הג'ל על הפנים, רק לא הבנתי אם אפשר להקציף איתה גם ג'ל לגילוח של ג'ילט למשל, או שזה מתאים רק לקופסאות האלה של הסבון?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by KF,

שלום אני מעוניין לקנות מוצר מאיביי שעלותו 70$ + משלוח 42$. סה"כ 112$ שאלתי את המוכר אם הוא יכול למכור לי את הכל בעלות כוללת של 85$ והוא ענה, Okay just purchase it I will send you an invoice לא הבנתי איך כל התהליך הזה מתבצע? איזה חשבונית הוא צריך לשלוח לי,יש זיכוי כלשהו או מה ? עד היום פשוט קניתי רגיל (פייפאל) מבלי שעשו לי הנחה כלשהי לכן אני שואל.. תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני רוצה לקנות מיקרוגל built -in שהדלת נפתחת כמו תנור צבע נירוסטה חיצוני ושיהיה מותג כמו דילונגי וכל החברות הללו ולא חברות כמו סוני למיקרוגל אפשר עזרה כאן זה הכי נורמלי לשאול תשאלה הזאת מחפש דגמים הגודל לא משנה והליטר לא משנה כמה שיותר אופציות יותר טוב

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. קניתי חדש לפני שבועיים עכשיו הוא עושה בעיות אני מוכר ולא קונה יותר מחשבים כל מחשב שלי יש תקיעות במשחקים לא יכול עם זה יותר!\ או לאגים או תקיעות אני נופל על מזל רע.. אני ימכור אותו וזהו שונא תמחשבים האלה

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Toxin II,

האא הייתי חייב לשתף את החוויה המוזרה\מבהילה הזו. נסעתי לתומי ברחובות ירושלים, על כביש 4 מסלולי [שנוהגים בו די מהר] הגעתי לחלק בעליה, שם לקחתי תאוצה די רצינית [הייתי על 80-100 קמ"ש, לא זוכר בדיוק], כאשר בסוף העלייה ישנה צומת ורמזור. היה לי רמזור ירוק, אז הגברתי מהירות קלות לכיוון הרמזור כי הוא עמד להתחלף. בדיוק ברגע בו הגעתי לרמזור, רכב שעמד בנתיב שמשאלי [נתיב פנייה שמאלה], החליט שהוא חותך לנתיב שלי וממשיך ישר. הגעתי אליו במהירות של איזה 90-95 קמ"ש בדיוק כשהוא נכנס לנתיב שלי, כשהוא על 5 קמ"ש לכל היותר. בלימה בסיטואציה הנתונה, בהתייחס לעובדה שהוא עשה את המעבר לנתיב בערך חצי שניה לפני שהגעתי אליו, הייתה גורמת לי להכנס בו בעוצמה מטורפת. למזלי, במקום לבלום, באינסטיקנט מוחלט, ש…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by approx,

http://i162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/scarecrow.jpg מה אומרים ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אם כבר ישראל סוגרת 60 וכל אחד מאיתנו בטח ייבלה איפשהו היום/מחר אז עדיף שכל אחד ייפרסם את ההתרשמות שלו ותמונות כמובן מהבילוי באתרים ברחבי המדינה. אני כנראה יהיה באחד האתרים של חיל האוויר עם משפחתי, צפויות לכם הרבה תמונות ממני.... ;D אם כבר, מישהו ממליץ על אתר מסויים (עדיף של חיל האוויר) לא רחוק מתל אביב....?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

מזל טוב לטובי. מלאו לו 23 חורפים. מי יתן והפורום שלו יפרח וישגשג במעלה מוני ההודעות. בהצלחה בחיים ועד 120. for(int i = 0; i < 24; ++i)

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

איפה אפשר לקנות את הקיט לחיבור הMZR700 למחשב וכמה הוא עולה?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by dr computer,

רציתי לדעת מה יותר טוב כי כל אחד אומר אחרת

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by MS-D,

באתר החנות אני לא מצליח לראות את המפה .. אימייל הם לא החזירו לי .. אז הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי איך מגיעים לסניף ksp בגעש . תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. הסרט קשה לצפייה אבל זאת המציאות! צפו בסרט ותחתמו בבקשה למען הדולפינים! http://www.glumbert.com/media/dolphin http://www.petitiononline.com/golfinho/petition.html כנסו ללינק הראשון ותראו את הסירטון כנסו ללינק השני ותחתמו כל מילה נוספת מיותרת ותעבירו לכל מי שאתם יכולים שיחתום - !!! תודה מראש,

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by LIRON11,

שלום, אני בגיל 20 וחברה שלי עוד מעט חוגגת 17, ההורים של החברה לא רוצים שניהיה בקשר כי הם דתיים (שמרנו על זה בסוד עד שהם עלו על זה). כרגע המצב שהם רוצים לפנות למשטרה אם לא ניפרד, מה ההשלכות אם הם ילכו למשטרה? הם יכולים לכפות עלינו לנתק קשר? תודה.

19. הייתי בחנות בהולנדיה לחפש מיטה וחצי . בקיצר הציעו לי לקחת את המיטה הזאת: ממש נחמד למחיר של 12,000 ועכשיו יש מבצע של 'חבר' ב- 5450 ש"ח. עכשיו השאלה עם זה בכלל שווה לכלול את הרמוקלים אני מפחד שזה יהרס לי במשך הזמן שאני ישים את הראש. אבל מצד שני זה מאוד נחמד לחבר לזה מערכת ולשמוע (גם ככה יש לי מפסיק רמוקלים בחדר). מה אתם חושבים ?

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלחתי הזמנה לחבר שלי ובסוף קיבלתי את ההודעה הזאת: Mail Delivery Subsystem <mailer-daemon@gmail.com> This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: someone@coolmail.co.il Message will be retried for 2 more day(s) אני חושב שהוא אומר לי שהמשתמש לא קיבל את המייל(כי לנענע בעיה עם השרתים אמרו לי שדרוג)אז למה הם שולחים לי אזהרה?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. לי אישית היה ממש סבבה, כמו שהמורה שלי לפיזיקה אומר: שאלון 05 היה "ביזיון לאינטיליגנציה" פתרתי אותו ב 15 דקות!!!! שאלון 06 היה כבר יותר מסובך אבל גם לא רציני, בקיצור הייתה בגרות הוגנת לפי דעתי מה דעתכם?

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. הזמנתי כבר בעבר מEBAY והכול היה זבל אחד גדול שלא נדבר טוב הזמנתי מאיזה קופון אחד שבארץ וגם כן זבל גדול אין לי רצון לבזבז 50 שקל על מדבקה מסריחה מאיפה כן כדאי לקנות ?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

^^^ סקר.... ^^^

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שמעתם על הדבר הזה שמיקרוסופט גונבת פס ממשתמשים , זה נכון? ואם כן איך אפשר לעצור את זה...ואם מסתובב מידע באינטרנט לגבי שמועה זו אשמח לקבל קישור...יום טוף!!!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני מחפש בגוגל כבר שעתיים ועד עכשיו הצלחתי למצוא 3 מבחנים. מחר אני נבחן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא קצת מבחנים לתרגול ...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים