עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Holy,

איך להדפיס בצבע לבן על שקף?

2. Started by zehava482,

אני מעוניינת ללמוד לתקן את המחשב ולאתר כל תקלה שיש במחשב, נמאס לי כל פעם לשבור את הראש כשיש בעיה.. אנימעוניינת ללמוד מחשבים.. מישהו יכול להציע לי מה בדיוק כדאי ללמוד? יש המון קורסים במחשבים מרוב העיר לא רואה את העצים.. יש כל מיני קורסים, מהם הנושאים הכי חשובים בלימודים בתחום המחשבים.שלא סתם אלמד והמחשב ימרר לי את החיים.מישהו מיכם למד בעצמו או שהלך ללמוד מחשבים? מה ההמלצה?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

^^^ סקר.... ^^^

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

מאז ש YES נכנסו לשוק הישראלי אני מכור אליהם ולא מוכן לעבור לכבלים אפילו במבצעים הטובים ביותר אבל היום.. אחרי שנסגר סופית ה yes show + super show והוחלף באיזה מערכת yes box דבילית.. אני שוקל לחזור לכבלים הדיגיטליים במקום שהיו מספר ערוצים שמשדרים כל פעם סרט שונה מתוך 5-10 סרטים שמוקרנים באותו שבוע יש רק ערוץ אחד שמשדר כל 10 דקות סרט אחר, רשימה מצומצמת ודילים ממש גרועים (הדיל שהם הכי מתגאים בו זה 25 סרטים ב300 שקל.. אין לכם בחודש 25 סרטים שונים על מה בדיוק אני ישלם לכם 300 שקל ????) בקיצור לדעתי כל הסיפור הזה על הפנים אני בקושי מבין מה קורה שם וסעמק איתם גם כן למה היו צריכים להחליף.. :-[ :-[ :'( :'( :-\ :-\ :-X :-X : : :( > אז מה דעתכם מנויי יס, השינוי לטובה או לרע…

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. התחנה די קרובה לבית שלי, אנשים נחמדים יש שמה. עומדים על הרגליים כל הזמן, וזהו. למישהו יש ניסיון ? ילדים בני 14 שלא עבדו בחיים שלהם, תחסכו ממני

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by טל בן חמו,

שלום רב רציתי לדעת כיצד מורידים שירים ומעבירים אותם לmp? ניסיתי דרך הemule אבל זה תמיד רושם לי שאיני מחוברת לספק וכאשר אני מנסה להתחבר לאחד הספקים המוצעים זה נכשל. גם כאשר הסרתי את התוכנה מהמחשב והורדתי גרסה אחרת של emule הבעיה לא נפתרה. ניסיתי דרך הf2h אבל זה רק מחפש זמן רב ולא מגיע לכלום עד שאני מתייאשת ויוצאת מזה. אנא עזרתכם איזו התוכנה הטובה ביותר להורדה, איך מתפעלים אותה ואיך אח"כ מעבירים לmp? האם ע"י העתק> הדבק?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by mavingadol,

יש לי שאלה לבעלי נסיון ולגולשים באופן כללי יש כל הזמן פרסומות באינטרנט על השקעה במט"ח וכל מיני תמונות של אנשים שעושים הרבה כסף בהשקעה כזו החברות הללו אפילו מלמדות לסחור במט"ח בחינם (הם נותנות קורס בחינם ) ולפי האתרים שלהם זה כסף "קל". האם למשהו יש נסיון עם זה ? האם זה באמת כסף קל ? מה אתם חושבים על הנושא הזה ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני זקוק לתוכנה לשרטוט פרבולה, כאשר אני מעתיק את המשואאה והיא תסרטט אותה. ונא לא לתת לי קישור "GOOGLE S YOUR FRIEND".

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by KoDkOd,

מזל טוב ליום הולדתך,תמשיך להיות כמו שאתה אוהבים אותך [נשמע כמו ברכה של מתנה] עכשיו ברצינות : ד"א זה הגיל הכי מיוחד כן כן הילד בן 18

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שאומרים שמפסיקים לעשן התאבון גדל,לכמה זמן זה נמשך הצורך לאכול יותר?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. חג שמח אז בהשראת לייפהאקר (לינק) שלקחו את ההשראה של מהסט תמונות הזה (לינק) אני רוצה להכין גם מעמד לפטופ ממגש דפים שולחני שכזה. (תמונה למי שאין כח ללחוץ על לינקים) למה? כי זה גם מגביה את הלפטופ כך שלא צריך להסתכל עליו למטה (עכבר ומקלדת מחוברים חיצונית) גם מאוורר אותו מלמטה ונותן לך הרגשה שקרית שכזו שהוא מאריך חיים גם יעיל מבחינת מקום לאחסן דפים שבתהליך עיבוד או צריך לטפל בהם (ברוח GTD כמובן, אחרת מה הייתי עושה בלייפהאקר) אז עכשיו הבעיה שלי היא למצוא דבר כזה. הסתובבתי קצת בקרביץ ואופיס דיפו והדבר הכי קרוב שמצאתי היה זה: שהוא קצת בעייתי גם בגלל שלמעלה יש את הזה (ניתן להוציא אותו בהברגה, אך אין לי מושג בקשר ליציבות אחרי זה) וגם כי הוא מקומר בקצוות ואם הלפטופ שלך ה…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by yacovmateo,

פתחתי את זה גם בFXP בגלל שאני צריך כמה שיותר תשובות בזמן קצר. חבר שלי היה לו גיוס ביום ראשון,עלה על האוטובוס לבקום בת'א הכל טוב ויפה. הוא היה מיועד למג'ב כרזרבה,בסופו של דבר הקצין מיון אומר לו שהוא לא יכול מג'ב כי יש לו עבר עם כתב אישום,שנסגר בכלל! בקיצור אחרי שדפקו אותו ככה הוא לא מעוניין יותר בשירות קרבי. אמא שלו הייתה מאושפזת אז נתנו לו פס רק להיום,מחר בבוקר הוא אמור כבר להיות שמה ככה שהוא צריך עזרה דחופה. הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק. הקצין מיון סגור על זה,איך הוא יכול לעבור לתפקיד אחר?,ג'וב או משהו כזה..משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד,אשמח לעזרה זריזה זה מאוד דחוף. פרופיל 82 קבא נמוכה סביב ה…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. בהמשך לדיון הזה: https://postimg.org/image/nb87odiu7 (אזהרה: עלול להכיל תוכן מיני/לא הולם. יש להיכנס בזהירות) זה כבר עבר כל גבול! זאת פעם שנייה שאני נתקל בדבר הזה, שיוטיוב שואלים אותי כמה סירטונים בדף הבית של יוטיוב כוללים תוכן מיני לא הולם. נוצרת לי איזו שהיא הרגשה שהם מרגלים אחרי כתובת ה-IP שלי.

14. Started by r1plet,

ובני כמה אתם? אני אישית עובד 5-6 ימים בשבוע, משמרות ערב של כ-8 שעות עם שעות נוספות לפעמים, מ4 עד 12~. בן 18 לפני גיוס. ואתם?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מחפשת עבודה לפעמיים בשבוע באיזור המרכז, עדיפות לחולון וראשון לציון מתחילה ללמוד באוקטובר אז לא יכולה להתחייב ליותר. מחפשת עבודה במחשבים (מן הסתם... אם לא לא הייתי רושמת בפורום הזה ), פירמוטים, משהו כזה. יותר עבודה מאחורי הקלעים כמו שאומרים אשמח לדעת אם מישהו מחפש תודה! מורן

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אחרי סופ"ש מהנה בצפון תהינו אני וחברי לגבי זרימת הנחל (אנחנו היינו באזור בית הלל) במיוחד כשממספר אנשים חזרה הטענה לגבי שיבר שהוקם על ידי החברות של הקיאקים , מישהו יודע דבר בנושא?

17. Started by imac,

אני מעוניין לצאת כדי להרחיב את הידע שלי יותר בתוכנה שלאחרונה גיליתי עד כמה מדהיהמה היא... השאלה היא - מה הרמה של הקורס הזה בצה"ל אם מישהו היה? את כל הבסיס אני כבר יודע, אני מעוניין להתקדם להשתמש בקוד (SQL ו VB).. הקורס הזה יכול לתת לי משהו, חוץ מזה שאני יקבל בטח תעודה..

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. http://tvlinks.voodeedoo.org/ יאללה אפשר להמשיך לראות....

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by ag43,

בBLACK FRIDAY קניתי עכבר VX REVOLUTION (בנוסף לאוזניות SHURE SE102, אחלה אוזניות אגב) שעבד מצויין עד עכשיו. בזמן האחרון הגלגלת ה"HIPER" נתקעת לי רוב הזמן כבר אחרי 2-3 "גלגולים" ולא ממשיכה. ראיתי באתר של LOGITECH שנושא זה מכוסה באחריות. הבעיה היא שעם שירות הלקוחות בארץ מן הסתם התגובה תהיה משהו כמו "הכל עובד" "זה לא מכוסה" "עזוב אותך שטויות". מישהו נתקל בבעיה כזו בעכברי לוגיטק וניסה לממש עליה אחריות (בבאג או כל חנות אחרת) והצליח?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Parallel,

אוקיי סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה...מעניין אותי בעקבות הפעילות המבצעית שנערכת בשטחים..הרבה חיילים משתלטים על משרדים שמלאים בכל טוב מבחינת מחשבים אני מתכוון אם כן...חבר שלי סיפר לי שמישהו שהוא מכיר נמצא שם...והוא יודע שהוא מחפש אוזניות מקצועיות וגם כרטיס מסך ...אם כן הוא עבר במקרה באיזה אולפן הקלטות והצליח להשאיל משם אוזניות וגם הצליח להביא לו כרטיס מסך..לא ידוע אם יצליח להשיג גם לוח אם ומעבד? מה אתם חושבים על זה?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אין מצב שהמונה שעון של חברת אורנג מזייף או מזייף בכוונה ? יש לי הרגשה מוזרה לאללה תסתכלו על זה : איך יכול להיות שמ 5.5 עד 3.6 דיברתי 47 שעות ? שב SKYPE אני מנהל את רוב השיחות שלי לקווי ! במקרה הסתכלתי על הפירוט שיחות ושמתי לב שחרגתי ב 7 שעות בפוקס ! ממש מזל !!! גם אם חברת אורנג מרמה אותי אין לי סיכוי בבית משפט הם חזקים מדי אין מצב בעולם שדיברתי 47 שעות ! זה ממוצע של שעה וחצי - שעתיים כל יום ואין מצב !!!!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by NetSpider,

Pimp My Ride Only its for PC ... you get the idea ... http://www.extremepcgarage.com

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. הסרט קשה לצפייה אבל זאת המציאות! צפו בסרט ותחתמו בבקשה למען הדולפינים! http://www.glumbert.com/media/dolphin http://www.petitiononline.com/golfinho/petition.html כנסו ללינק הראשון ותראו את הסירטון כנסו ללינק השני ותחתמו כל מילה נוספת מיותרת ותעבירו לכל מי שאתם יכולים שיחתום - !!! תודה מראש,

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by com,

מזל טוב לאסף שלנו, הרי הוא Ghost Dogg. יום הולדת שמח!!! כהרגל, שמנמנים...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by BigTools,

שלום לכולם, היום נתקלתי בבעיה מעניינת במתמתיקה ורציתי לשתף. בן הפותרים נכונה יוגרל יום כיף בקלקיליה. הבהרה: מדובר על חידה ברמה תיכונית לכל היותר, אין טעם לנסות להשתמש בנוסחאות מסובכות ומיותרות. ובכן, הבעיה כזאת: יש לנו חנות נעליים שמוכרת זוג נעליים סטנדרטי ב 25 ש"ח לזוג. (נקנים בעלות 20 שקל, רווח 5 שקלים) יום אחד בא לחנות אדם בעל רגל אחת, לצורך העיניין, שמאל, ביקש לקנות נעל אחת ונענה בחיוב. שילם 12.5 ש"ח ויצא שמח וטוב לב. למחרת היום, בא בשנית אדם בעל רגל אחת, לצורך העיניין, ימין, ביקש לקנות נעל אחת ונענה בחיוב. שילם גם הוא 12.5 ש"ח ויצא מהחנות שמח וצוהל. בכיסו כרגע 25 שקל. בעל החנות סיפר לאביו אודות הסיפור המופלא על שני האנשים, אביו כעס עליו וטען: "מדוע לא עשית הנחה לשני…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים