עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nineball,

מישהו שמע פעם על יחידת הדואר 4 אחוז? מסתבר שהחבילה שלי מחו"ל בדרכה לשם. לפי המעקב של USPS החבילה נכנסה למכס ויצאה משם, שזה אחלה, רק איפה זה לעזאזל 4%..... מישהו ראה פעם משהו דומה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by chenrp,

יש למישהו לינק? נ.ב. סגרו לי את התרד הקודם ללא התחשבות. גם כן פורום! אני לא עובד פה שוב עברה! לפחות להודיע למה! פשוט בושה של פורום.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Fighter,

http://www.ayalonhw.co.il/template/default.asp?maincat=3&catId=2&pageId=16 תפסתי מישהו בקקל נוסע ברכב

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אחרי התלבטות בין "זיגזג" ו-"חידוש במחשבים" ברחובות החלטתי לקנות מחשב ב"זיגזג". רציתי לשמוע את דעתכם על החנות כי יש עוד זמן לשנות את ההחלטה... תודה

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. http://rapidshare.com/files/263321032/Barber_Shop.mp3.html חבר שלח לי במסנגר אז העלתי את זה שתהנו גם לשמוע רק עם אוזניות... למי שאין אוזניות מיותר שיוריד... רשום ב"הוראות" לעצום עיניים.... אני מאוד אהבתי...

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Andrey22,

הפרופיל שלי 97,יש לי קבא גבוהה אני מניח ,קיבלתי כבר לפני כחצי שנה תאריך גיוס (נובמבר 2008),הצוו ראשון היה בינואר השנה ואני כרגע ב-יב". קיבלתי זימונים לגאמא ונכתב שם שאני צריך למלות שאלון אבל התעלמתי מזה כי אני רוצה לשרת בסיירת מטכ"ל. לפי מה שאני יודע יום סיירות הבא בינואר,מדוע לא קיבלתי זימונים? תודה מראש למי שיעזור.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. הפכתי כבר את כל הרשת ואין פשוט אין. אין לי כוח לקנות דיסקים בחנויות וגם לא תמיד יש הכל. מITUNES אי אפשר מהארץ AMAZON אי אפשר מהארץ אז מאיפה אפשר? יש אתר כזה?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני סטודנט להנדסאי מכונות באפקה שנה א' מסלול ערב. אני מעוניין להרחיב את הידע שלי גם בנושא האלקטרוניקה ומחפש קורסים בתחום (מס' חודשים עד חצי שנה לקורס) היכן אתם ממליצים ללמוד? אני מאזור ראשל"צ בנוסף למישהו יש מידע בנוגע לשכר של טכנאי סלולר בחברות הסלולר? מה השכר ואיך העבודה? אני מגיל צעיר בתחום ופירקתי ותיקנתי את רוב מוצרי החשמל שיש בבית ובעל שתי ידיים "ימניות" ומאוד אוהב את הרעיון בלעבוד במעבדה בלי הצורך לשרת אנשים כל היום כמו שאנשי מכירות ושירות לקוחות עושים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מה שרשום בכותרת. אם יש לכם תימוכין אשמח לראות. תודה. זאת לא שאלה תיאורתית אז אשמח לקבל תשובה מהירה, יש לי עד מחר. מעוניין להחזיר משהו ל KSP.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Chymes,

סיימתי את לימודי במקיף ה' אשדוד לפני 3 שנים. במהלך השירות הצבאי נרשמתי למספר בגרויות ושיפרתי אותן ללא בעיה. היום הגעתי להירשם לבגרות היסטוריה מורחבת (5 יחידות) והפקידה סירבה לרשום אותי בטענה שלא שילמתי כסף לבית הספר ובגלל זה אסור לרשום אותי לבגרות. ראיתם פעם כזאת חוצפה?! נתחיל בזה שזו לא פעם ראשונה שאני משפר בגרויות בתיכון. נמשיך בזה שיש חוק חינוך חינם במדינת ישראל ועפ"י חוק זה אסור להם לגבות ממני אגורה מכיתה א' עד כיתה י"ב. במשך שנים בתיכון סירבתי לשלם כסף בטענה שאסור להם לגבות ממני את הסכומים האלו. אבל עכשיו כשאני רוצה לשפר בגרות אחרונה ולהתחיל ללמוד באוניברסיטה הם החליטו להחזיק אותי בביצים?! אין סיכוי! מה אפשר לעשות? עשיתי חיפוש ובשום מקום אני לא מוצא את החוק. התקשרתי…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by com,

מזל טוב לאסף שלנו, הרי הוא Ghost Dogg. יום הולדת שמח!!! כהרגל, שמנמנים...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by uzi_sch,

נא להכיר, סידרת מערכונים ב YOUTUBE תחת השם "two hot girls in the shower". הינה קישור לפרק הראשון, שימו לב לפרקים הנוספים שבאתר: http://www.youtube.com/watch?v=TlagATZ3XAo תהנו

13. Started by (G),

אם קיבלת 2 גימלים ביום חמישי, אמורים לחזור ביום שני? (לא שאלה שלי, סיימתי צבא לפני 11 שנה 8))

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by ChrisBrown,

אני כיתה י' ויש לי עבודה להגשה במקום מבחן כי לא למדנו ספרות השנה , למדנו אבל לא ממש . נתנו לנו 3 שאלות , צריך לענות על 2 . אחת על הסיפור "יגון" והשנייה על הסיפור "שפרה" . אין לי מושג איך עונים על זה.. מישהו יכול לכוון אותי ? בבקשה. [br]פורסם בתאריך: 14.05.2008 בשעה 10:55:40 1.בסיפורים רבים מתואר כשלון של הדמות בהגשמת מטרה מסוימת. תאר את הכישלון בסיפור שלמדת, פרט את הסיבות לכישלון זה, והסבר כיצד הוא משפיע על הדמות בסיפור.2.בסיפורים רבים מתואר מצב של זרות וניכור בין בני אדם. הסבר כיצד מצב זה בא לידי ביטוי בסיפור שלמדת?הסבר אם המצב הזה מוצג בסיפור כחסר מוצא או נרמזת אפשרות לתיקונו. 3.תאר דמות המתמודדת עם מצבי משבר באחת מהיצירות שלמדת,והסבר כיצד מאירה התמודדות זו את הדמות. …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אין מצב שהמונה שעון של חברת אורנג מזייף או מזייף בכוונה ? יש לי הרגשה מוזרה לאללה תסתכלו על זה : איך יכול להיות שמ 5.5 עד 3.6 דיברתי 47 שעות ? שב SKYPE אני מנהל את רוב השיחות שלי לקווי ! במקרה הסתכלתי על הפירוט שיחות ושמתי לב שחרגתי ב 7 שעות בפוקס ! ממש מזל !!! גם אם חברת אורנג מרמה אותי אין לי סיכוי בבית משפט הם חזקים מדי אין מצב בעולם שדיברתי 47 שעות ! זה ממוצע של שעה וחצי - שעתיים כל יום ואין מצב !!!!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by genia,

אצלנו בריצת 3 קילומטר אנחנו צריכים לעשות 16 דקות כל אחד אומר זמן אחר-כמה זה אצלכם בבית ספר? אני מתכוון לבגרות

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by assaf181,

שבוע טוב. עוד שלושה חודשים אני משתחרר מהצבא והתחלתי להתעניין במחירים של קורסים לפסיכומטרי. ראיתי שבהיי קיו הקורס במחיר מלא עולה 9600 בערך, ולעומת זאת בלחמן המחיר המלא הוא בסביבות 5000. בהיי קיו מגיעה לי הנחה והמחיר שזה יעלה לי הוא 4920, ולעומת זאת בלחמן למשל המחיר אחרי הנחת חיל משוחרר הוא 3000 ומשהו, ויש סיכוי גם שאני אקבל ואוצ'ר וזה יהיה יותר זול. למה ההפרשים כל כך גדולים? האם זה שווה את ההפרש? האם הקורס של היי קיו באמת יותר טוב או שהם סתם שוחטים במחיר?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. בהנחה ואני צד בשיחה ומקליט דרך הפלאפון. הצד השני לא יודע שהוא מוקלט (לפחות לא עד סוף השיחה). קביל בבית משפט?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. למה מערכת מחשב בארה"ב תעלה בממוצע 40% פחות מבארץ? הרי היבואנים כאן קונים באותו מחיר שAmazon קונה אז למה ההפרש-אין סיבה. גם מלהסתכל כאן על לוח "יד שניה" בא לבכות, אנשים מוכרים מוצר משומש במחיר גבוה מחדש בארה"ב. כבר יותר משתלם להזמין מeBay עובדים עלינו

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. בסביבות 19:30 אני משוטט בין הערוצים אולי ניפול על משהו טוב בערב המשמים הזה, פתאום אני קולט את ערוץ 48 (טבע הדברים) - מה רואים? תמונת מסך מחשב ב-LIVE. רואים את התמונה של הפוסט ו-disk failure בבוט. כמובן שנשארתי על הערוץ וחיכיתי להתפתחויות... ;D אחרי כמה דקות יש אתחול, הם ניכנסו לביוס, ואחרי איזה 4 דקות בערך הצליחו להגיע למסך של בחירת התקן האתחול, כנראה שהיה שם אחד טירון ממש! בסוף הוא הצליח לבחור את האופציה של HD (ראו בתמונה המצורפת, מצטער על האיכות). אתחול, כניסה ל-Win XP, והוא הפעיל את השקופית של "שידורינו ייתחדשו ב-20:00", אבל קטעים - חלפו כמה דקות והופ - יש שומר מסך של WIN. מצחיק!!! נ.ב. לא זה לא המחשב שלי, אני לא עד כדי כך משועמם. [attachment deleted by ad…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדגם הספציפי שבתמונה, אני אודה לך מאוד. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by iib,

האם אתם מוצאים את הטעם של הבירה כטעם טוב. או שאתם שותים בירה רק מסיבות אחרות (או לא שותים בכלל). בו נגיד ככה... הייתם מורידים דאבל עם בירה במקום קולה?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by WildFire,

לאחרונה התקבלתי למסלול העתודה באוניברסיטת תל אביב, היום נשלחה לי הודעה שהתקבלתי גם לעתידים. רציתי לדעת האם כדאי לי להרשם למסלול מבחינת השיבוץ ליחידות צה"ל לאחר הלימודים, האם תוכנית עתידים תשפיע לחיוב/לרעה על אפשרויות השיבוץ שלי, דבר ההופך אותה ללא כדאית עבורי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. בקשה לייצוגית: נטוויז'ן לא מספקת את מהירות הגלישה המובטחת משה לוין, לקוח של החברה, תובע 170 מיליון שקל • טוען: הגלישה לאתרים בחו"ל איטית בעשרות אחוזים מהמהירות עבורה משלמים מאת נטלי גרויסמן משה לוין, לקוח של חברת נטוויז'ן, הגיש אתמול לבית המשפט המחוזי מרכז בקשה לאישור תובענה ייצוגית בסך 170 מיליון שקל, בטענה כי נטוויז'ן מספקת ללקוחותיה הגולשים לאתרים בחו"ל מהירה גלישה נמוכה הרבה מהמובטח וצריכה לחדול מכך ולפצותם. לוין טוען, באמצעות עו"ד רונן בר-אבן, כי מהירות הגלישה שמספקת נטוויז'ן לגולשים לאתרים ששרתיהם ממוקמים בחו"ל נמוכה בעשרות אחוזים מהמהירות עבורה משלמים הלקוחות. לדבריו, הוא עצמו נפגע ממדיניות זו, כמי שרכש מהחברה מהירות גלישה של 5 מגה בייט ובפועל סבל מאיטיות רבה בהע…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, רכשתי מוצר מ-ebay באמצעות paypal, המוצר עדיין לא הגיע אליי האם אני יכול לשנות את פרטי התשלום שלי (כרטיס אשראי), לפני שהמוצר הגיע? ואם שיניתי - והמוצר לא יגיע, האם אני יזוכה בכרטיס המקורי? או שעדיף בכלל לא להתעסק עם זה עד שהמוצר יגיע וזהו..? תודה!

דיונים חדשים בפורומים