עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לעבוד בארה"ב בתחום של חומרה/תוכנה בארה"ב אצל איזה חברה של יהודי.מישהו מכיר?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by taimor,

http://www.youtube.com/watch?v=UfqXCYm6mQs יש למישהו הסבר או מידע על זה ? או מאיפה אפשר להשיג את זה ? זה נראה דיי מגניב =]

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום, אני מחפש חנויות שמוכרות קונסולות\משחקים\אביזרים באיזור חיפה. (חוץ מבאג, אופיס דיפו וכו') תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. גודל הקובץ הוא 2.9 מגה http://us.f1.yahoofs.com/users/c4f32a0a/bc/Yahoo!+Photo+Album/TEMP/atom.asf?bcCw278AUcZrqPAL יפהפה ! :smoke: אגב, שימו לב לספינות הנמצאות בקירבת הפיצוץ, הגל עובר ממש מתחתן! איך זה שהן לא נפגעות לפחות מקרינה?!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. ערב טוב. אז שאלתי היא ''קצת'' מגוכחת,אבל היא ממש מעניינת אותי. אם אני מחדיר פלדת אל חלד ליד,היא יכולה לגרום לי לצרות כלשהם? (אל תדאגו חברי הפורום,אני הולך להישאר עמכם זמן רב ) [לצערם של רבים מחברי הפורום]

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by 3emi,

משהו שהגיע אליי כרגע נראה לכם זה טעות?

7. סיפור שקרה לי לפני ימים שקשור קצת לכיס האישי שלכם או לצרכנות, הסיפור הנ"ל הולך כך: לפני מספר ימים נסענו לבלות, בילוי משפחתי שיגרתי במתחם קניות אזורי. אחרי שסיימנו את הסיבוב במתחם והחלטנו כי הגיע הזמן לסיים אמרתי להוריי שאני שניה קופץ עם אחי הקטן כדי לקנות לנו משקה (יותר נכון מילקשייק) ברשת מזון מהיר שפועלת באותו המקום (נחסוך שמות מפאת אי הצורך בפרסום חינם לאותה החברה). בחרנו מה לקחת וסיכמנו שניקח מילקשייק, הוא רצה בטעם מסוים ואני אחר- כל אחד עלה 5 שקלים, ביחד 10. ישבנו ושתינו ואני גלשתי ברשת להנאתי, הוריי באו אחרינו למקום וראו מה קנינו ואז אימי החליטה שהיא גם מעוניינת בשייק, אבל מה שקרה זה שהיא החליטה לקחת את השייק הגדול שעולה 10 לעומת 5 כמו שלנו. לבסוף היא קנתה וישבה…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שמתי לב לאחרונה למברשת הזאת וזה נראה הרבה יותר קל למרוח איתה את הג'ל לגילוח על הפנים וגם נראה שהיא מקציפה אותו כמו שצריך. עד היום הייתי מורח עם הידיים את הג'ל על הפנים, רק לא הבנתי אם אפשר להקציף איתה גם ג'ל לגילוח של ג'ילט למשל, או שזה מתאים רק לקופסאות האלה של הסבון?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by michaelr,

נראה לי שהמדינה רוצה להרוג את כולנו מטומטמים שם אחד אחד לא מספיק תאונות שיש כיום ומספר ההרוגים העצום הם עוד רוצים לתת ליליד בן 16 וחצי רכב או בקיצור רישיון להרוג!!!! וואלה יופי!!!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by bd,

יש לי dvr עם מצלמות ואיפי קבוע של בזק. איך אני מגדיר במכשיר שיתן לי אפשרות להתחבר אליו.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by uzi_sch,

סיכום הטמטום לשנת 2007 שחקן ה XBOX 360 של השנה: שחקן ה NINTENDO DS של השנה: שחקן ה WII של השנה: מוד השנה: CONTROLLER השנה: מקלדת השנה: מקלדת השנה 2: נשק (צעצוע) השנה: קונסולת השנה: מדריך הקונסולה של השנה: קומיקס השנה שהגיע בעקבותיו: מעבר החציה של השנה: BIG DADDY של השנה: זוג השנה: סתם תמונה מצחיקה:

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

מזל טוב לטובי. מלאו לו 23 חורפים. מי יתן והפורום שלו יפרח וישגשג במעלה מוני ההודעות. בהצלחה בחיים ועד 120. for(int i = 0; i < 24; ++i)

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by asus7,

בננה משמין?

14. Started by assaf181,

שבוע טוב. עוד שלושה חודשים אני משתחרר מהצבא והתחלתי להתעניין במחירים של קורסים לפסיכומטרי. ראיתי שבהיי קיו הקורס במחיר מלא עולה 9600 בערך, ולעומת זאת בלחמן המחיר המלא הוא בסביבות 5000. בהיי קיו מגיעה לי הנחה והמחיר שזה יעלה לי הוא 4920, ולעומת זאת בלחמן למשל המחיר אחרי הנחת חיל משוחרר הוא 3000 ומשהו, ויש סיכוי גם שאני אקבל ואוצ'ר וזה יהיה יותר זול. למה ההפרשים כל כך גדולים? האם זה שווה את ההפרש? האם הקורס של היי קיו באמת יותר טוב או שהם סתם שוחטים במחיר?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. נרשמתי ללימודים יג' יד' התקבלתי וכו'... וקיבלתי לפני כמה ימים הודעה שהתקבלתי למסלול טכ"ם תקשוב ורשום שצריך לחתום על חוזים - כנראה קבע. אפשר הסבר על טכ"ם תקשוב ומה עושים שם?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by dr computer,

רציתי לדעת מה יותר טוב כי כל אחד אומר אחרת

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש איזה מקום באזור המרכז שממלאים בלון כזה ? כזה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by mei,

איך בתוכנית המצ"ב אני מחשב את ההשהייה לפי תדר התנודות ? ומהם ההוראות שצריך בשביל סעיף ג' ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. כנסו והצביעו בשבילי,עצבו חולצה משלכם ותעלו אותה לדירוג של חברי הפורום. הנה שלי: http://www.sprite.co.il/?ToolID=YEPDEM&MailID=2B419A8D-EDDD-4AA0-A15D-EE993D49BB31

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Domovoi,

חינמיים כמובן

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by 3pac,

ראיתי שיש מחירים טובים ב http://skypc.co.il אבל יש בזאפ כל מיני אנשים שאומרים שהשירות לא מי יודע מה ,מה אתם אומרים עליהם? ובקשר לivory , אני יודע שהם חרא אז לא שווה לקנות מהם נכון ?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. גם לא מצאתי באיביי. אז למה אומרים שמוצאים שם מוצרים זולים? אני יכול לתת דוגמאות למשל משקה אנרגיה שאני קונה פה ב-40 שקל חבילה של 24 פחיות. גם לא מצאתי עסקאות טובות בשימורים כמו טונה. גם נעליים לא ממש זולות. יש חנויות זולות באמת?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by HeaT-SinK,

יש לי 2 שאלות - לפי תמונות ולפי הפרסומת עם צביקה פיק (פרסומת מפחידה) הפלאפון אמור לדלוק כאשר משחקים - משהו כזה א- מתי הוא נדלק ככה? זה פאנל מיוחד שצריך לקנות ? ב. על הצג של הפלאפון יש 3 שורות . 1. סלקום 2. סלקום 3. הפרופיל שלי .... אפשר להוריד אחת מהשורות של ה CELLCOME ?! כי זה ממש מציק - אני לא רואה את הרקע יפה !! (בסלקום אמרו לי שלא אבל חייב להיות קוד טכנאי או משהו שאני אוכל להוריד אותו)

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by com,

מזל טוב לאסף שלנו, הרי הוא Ghost Dogg. יום הולדת שמח!!! כהרגל, שמנמנים...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אני בספק אם זו בעיית חומרה, זה כמעט בטוח לא שהמעבד התחמם יותר מדי (אני לא חושב, החדר של קר, אני מניח שזה משנה מעט, והמעבד שלי עבד במשך ימים כמו שצריך, עד שכיביתי את המחשב, ומאז שניסיתי להדליק מחדש זה קרה) אוקי, עכשיו אני דיי בטוח שזו לא בעיית חומרה =/ הדלקתי את המחשב, כשזה הגיע למסך שנותן לי לבחור איך להפעיל (Safe mode או רגיל) חיכיתי במשך איזה דקה או 2 והכל היה בסדר (בניגוד לפעמים הקודמות שמייד בחרתי Safe Mode with networking / רגיל) ואז כשבחרתי איך אני רוצה שיעלה, זה הגיע למסך עם הסוג-של-progress bar, ואחרי זה שוב איתחל את עצמו - זה תמיד החלק שבו זה קורה (חוץ מבSafe mode שזה קרה אחרי שזה סיים לטעון את כל הקבצים נראה לי יש רעיונות? אני אנסה כל דבר אפשרי עד מחר, ואז כבר י…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.