עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתכנן טיול לתורכיה - מחפש טרק לעשות למשך 4 ימים בערך, לא במזרח תורכיה. מישהו יכול לעזור לי? יש אתרים שעוזרים? בנתיים לא מצאתי יותר מדי.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מישהו מכיר?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. מה דעתכם? http://www.baboom.co.il/Uploads/5841-631924975893593750-gt.htm Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 2612.9 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1199.75 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 498.84 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 549.94 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5900 Ultra TDH MyVIVO 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2999.37 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 488.92 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מקווה קודם כל שזה הפורום המתאים... אם לא אז אני מתצטער. טוב אז כך. תמיד נגיד אני מסתכל בעיתון או בחוברת של הכרטיסי אשראי שמגיעים איזה פעם בחודש על המחשבים שיש שם ועל המפרט שלהם ואני תמיד נתקל באיזה משהו כתוב נגיד סתם דוגמא "כרטיס מסך GEFORCE 4 MX440 64 MB DDR (לא משולב)" עכשיו מה זה הלא משלוב הזה?!! ???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי אני כנראה יבקש שיקנו לי את הטלווזיה של יונדאי 25 אינטש שנמכרת עכשיו ב 200 דולר בדיוטיפרי (הכי הרבה את ה21 ב 150 דולר). המחיר ממש זול ואני בטוח שכבר יש כמה כאן שקנו אותה. רציתי לקבל חוות דעת ורשמים על הטלווזיה בכלל ועל האיכות כמובן (שבטח לא מי יודע מה , רק צריך שזה יההי נורמאלי) והתפקוד ותקלות וכל הבלה בלה בלה 8) אמשח לקבל תגובות, בתודה מראש. נ.ב. - אשמח לשמוע על דברים נחמדים נוספים (וכמובן באיזה מחירים) שנמכרים עכשיו בדיוטי פרי , מעניין אותי אם יש שם רסיברים של ימהה או חברה טובה אחרת.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by e.s,

מישהו יכול להמליץ לי על סרט קומדיה יפה שכדי לי לראות תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by wow,

בבקשה,אתם מוזמנים לנסות: http://gamesir.enorth.com.cn/images/uploadfiles/1035420017IQ.swf

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אז כמו שציינתי עשיתי בדיקת שתן בצו ראשון ומצאו לי רמת גלוקוזה גבוהה (לא יודע כמה גבוהה) ישר שלחו אותי לעשות בדיקות חוזרות בקופת חולים שלי ומצאו שיש סוכר בשתן אך אין סוכר בדם. רופאת המשפחה שלי לא יודעת בדיוק מזה ולכן אני צריך לעבור סידרת בדיקות ביום רביעי (דם ושתן אני חושב P:) בינתיים היא המליצה להוריד את מינון האוכל המתוק והסוכר.(יותר מהמליצה..) ועכשיו לשאלתי. יש סיכוי שהצבא ייקח צ'אנס וישים אותי בקרבי אם אני אלחם על זה?. נגיד והבדיקות שאני עושה ביום רביעי יצביעו על רמת סוכר גובהה מהממוצע אבל אפשר לטפל בזה בעזרת דיאטה. תודה מראש! אהה ורק רציתי לציין שבבדיקה החוזרת מצאו פחות גלוקוזה מאשר בבדיקה של הצבא(עדיין מעל לנורמה) זה אומר משה…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by 47,

שמעתי שיצא אלבום חדש של אמינם שקוראים לו "Don't call me Marshall" , אבל כשחיפשתי באמזון לא מצאתי ובאתר של אמינם לא מצאתי כלום. מישהו שמע משהו\ ראה משהו על האלבום?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ccc,

חבר'ה, יש לי 100 שקל! ;D חשבתי חשבתי, ואין שום דבר שאני רוצה לעשות איתם אז למה לא להתחיל חשבון בנק קטן? אפשר בכלל ללכת לשים 100 שקל בחשבון חדש ונגיד אבא שלי יוסיך עוד איזה 300 ולקבל כרטיס ויזה+כספומט ? איך זה הולך ? כמה אפשר להפקיד (סכום מינימלי)? מקבלים ויזה לנוער נכון? אפשר לקנות איתה בחנויות אינטרנט?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by benor,

אנחנו רוצים למכור את ה- Fiat Uno 94 דגם 3 דל' נפח מנוע 999 מה שאני רוצה לשאול אותכם באיזה מחיר יהיה הגיוני למכור אותה? יש קצת חלודה על הגג.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. באחד מהשיטוטים שלי באתרים גיליתי את זה, למי שיודע איך נראית גרסאת המקור בטח יכול להשוות לזאתי, אז בקצרה רציתי לדעת, מה נראה לכם שדחפו שם (בעיקר מבחינה חיצונית) ד"א, לא שזאת מדהימה, אבל השינוי החיצוני נראה ממש גדול ורציתי לדעת מה עשו בו... http://www.fast-autos.net/renault/renaultcliov6.html Off topic - אני שונא רנו בלי יוצא מן הכלל, אבל הקליאו ספורט שלהם עושה רושם טוב, למרות שאין לי הרבה מושג לגביה...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by waizman,

מאיפה בא השומשום? ??? נ.ב. בלי ספאם, אני באמת רוצה לדעת...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותם, וכמה עולה? כי פאנק לא יהיה בארץ עוד חודש\יים... תודה. נ.ב: חוות דעת על הפאדים(ניסיתי סטילפאד והוא די טוב אז אני נוטה אליו) תתקבל בברכה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2953343616&category=1469

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ORrrr,

מורכב יותר ממבחנים אחרים ישנם כמה שאלות דיי קשות אבל ישנם גם קלות וחלק גם לא הבנתי כל כך.. (אנגלית-קשה יותר) בכל מקרה אני קיבלתי 113 שזה מעל לממוצע אבל בגדר נורמלי.. פרסמו תוצאות, את תתיאשו ואל תרמו.. ואם לא יודעים תנחשו.. בהצלחה.. 8) מצטער על הקטע עם הלינק פשוט עד שקלטתי שלא שמתי את זה אני מנסה להכנס שעה לדף הזה ולערוך אבל האינטרנט אקספלורר לא אוהב את האתר ומעלה כל הזמן את הדף חלקית אז הצלחתי סוף סוף.. הנה הלינק מצטער http://www.highiqsociety.org/flash/nonmembers/iqtests.htm בחרו ב ultimate

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by nottheguy,

הי אנשים, יש לי שלושה מחשבים ישנים (מאד) שכבר מזמן לא עובדים ואני רוצה להיפטר מהם. מתוך מודעות סביבתית מינימלית אני לא רוצה סתם לזרוק לפח. מישהו מכיר מקום שממחזר מחשבים ישנים או אוסף אותם? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by R0ck,

טוב, זה מוזר... אני יוצא היום מהיחידה, ביחד עם חבר למחלקה, אשר גר לא רחוק, אי-שם מעבר לכביש (יבנה - עיר האורות!). פוסעים יחד לביתו, אני מתקין לו את הצורב שרכש, הוא מאושר וכאות תודה מסיע אותי עם ה Swift המתפרקת שלו לתחנת הרכבת ביבנה (למרות שלאמא היו דברים יותר חשובים לעשות עם הסוויפט). בעוד אני עומד וממתין לרכבת, פונה אלי ערס שמנמן ושואל אותי אם אני נוסע לת"א. עניתי בחיוב, מכאן הכל מדרדר... שואל אותי אם אני יודע איזה קו מגיע מעזריאלי לצהלה... לי לא היה ממש מושג. איכשו התחלנו לדבר על דת, משם על החיים שלו, משם על החיים שלי, ככה ממשיכים רבע שעה. הרכבת עדיין לא מגיעה. (יותר נכון הוא מדבר ועונה גם בשבילי, אני סתם זורק מילות אישור פה ושם כגון : "כן, וואלה, נכון... בדיוק!") 19:06…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MishaK,

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. http://www.aint-it-cool-news.com/display.cgi?id=16610 אם אתם לא אוהבים ספוילרים תקראו את הפסקא הראשונה וקצת מהשנייה סך הכל ביקרות ראשונות כנעט תמיד מאוד חיוביות אבל עדיין זה מבטיח גדולות לסרט תהנו!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היום הייתה כתבת בידיעות אחרונות על מצב "היהודים" בגולה....ובכותרת כתוב "עם הולך ונעלם" מה זה אנחנו הנאצים שאנחנו צריכים לספור את כל היהודים שיש בעולם? מה זה צריך להיות איכפת למדינה...שידאגו לאנשים שיש במדינה ולא כאלו שבמדינות אחרות, ומה זה הקטע של עם הולך ונעלם? מי נעלם מה נעלם! מה זה הגזענות והפאשסטיות הזאת - עושים את עצמם קדושים מה אנחנו נעלמים? מה אנחנו חיות? מה הגזע האנושי הוא זן נכחד ? בסוף עוד ינסו להוכיח את תורת דרווין .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hellyeahmofo,

בחום המטורף הזה אייסקפה הוא פשוט חובה. לא נראה לי שצריך להכין קפה ובמקום מים רותחים לשים מים קרים 8) אני מחפש מתכונים , מישהו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אתם מכירים את השירים האלה שמכניסים לכם אנדרנלין ? שגורמים לכם לתחושת מרץ וחשק לרוץ... אני מחפש שירים טובים כאלה לא משנה מאיזה ג'אנר ... תודה מראש...

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. אני מעוניין להירשם לJab-Tech.com ובהרשמה תחת קטגוריה "מדינות" אין לי את א"י הקטנה שלנו...! וראיתי אנשים שהזמינון משם ואפילו יש אשכול על האתר שנפתח כאן אבל אין אצלי בהגדרות את ישראל. :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.