כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
מי שפה עובד שחנות מחשבים או שיש לו אחת אז בבקשה להוסיף אותי לאי סי קיו:227655462. יש לי כמה שאלות דחופות בנוגע למחירי חלקים בחומרה. אני לא מעוניין בקניית חלקים רק בשאלות לגביי מחירים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שיצא ללמוד - מה שמלמדים שם זה באמת שימושי/מעשי? מלמדים שם חומר שקשה ללמוד לבד בבית מהאינטרנט? פשוט שיבצו אותי בבניית אתרים רציתי לעבו לAI אבל אמרו לי שזה חרא אז אני רוצה לשמוע חוות דעת של מישהו שאולי מבין הAI זה בפרולוג
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה מצבי: אני מועסק בחברת פלקסטרוניקס דרך כח אדם בתור מריץ תוכנות בדיקה וכל מיני כאלה מרוויח מינימום אבל יש הרבה שעות אז זה יוצא יחסית סבבה... מצד שני הציעו לי לעבוד בחברת טאוור בתור מפעיל מכונה באותם התנאים םחות או יותר ר קשאני מועסק ישירות דרך החברה... ויכול להיות שיהיו קצת פחות שעות נוספות... מה אתם מציעים לי לעשות???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם ממש ממש ממש משעמם לכם? http://www.yamaha-motor.co.jp/global/entertainment/papercraft/realistic/index.html ;D
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שניתן היום לעשות כבר בגיל 16 כרטיס אשראי (אני בן 16, עוד חודשיים 17). רציתי לדעת איזה מגבלות חלות על כרטיס כזה? מה לא ניתן לבצע איתו שכן ניתן עם כרטיס "רגיל"? האם אני חייב שתהיה לי הכנסה חודשית קבועה בשביל לפתוח אחד כזה? תודה
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
תגידו, כמה לדעתכם שווה השכלה? התנאים לשאלה הם כאלה: - כמובן שהכוונה בשקלים ולארץ שלנו. - ההנחה היא שחברה פרטית עושה הכל. לא המדינה, ובהתאם הרמה הלימודית יותר טובה (תחשבו בסגנון אוניברסיטות פרטיות בארה"ב ששם משלמים פי כמה מאוניברסיטות ממשלתיות אבל משהו יותר כללי, לכל הגילאים). - המחיר הוא רק לחינוך, לא להכניס רכיבים כמו הסעות וארוחות ככה שלאנשים יהיה קל לחשב. אני אתחיל: גילאי גן עד כיתה ו' - כלום (לחברה פרטית) לומד במדינה כיתה ז' עד ט'- 250 שקל בחודש כיתה י' עד י"ב- 300 שקל בחודש י"ג - י"ד- 450 שקל בחודש אוניברסיטה מדעים מדוייקים והנדסות- 700 לחודש אוניברסיטה מדעי החברה- 550 לחודש ומסקרן אותי אם באמת נגיע לזה (תזכרו שאנשים לא האמינו שמיים מינרלים ייתפוס, אמרו "יש את זה כמ…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלחתי מכתב עם סכום כסף גדול אבל ללא בול (שכחתי.... :-\)מה יהיה גורלו של המכתב? האם יש אפשרות לאתר אותו איכשהו? ולא רשמתי את הכתובת שלי מאחורה רק את הכתובת של הנמען....תודה!
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום וברכה, אתמול פגשתי בנאדם שאמר לי לעזוב את כל התרופות כמו ונטולין וכו'... ואמר לי להשתמש בתרופות סבתא. במקרה של האסטמה זה להרתיח כוס חלב ואח"כ לשים כפית חמאה, להרתיח שוב ולערבב טוב טוב ולשתות. 1) מישהו ניסה זאת? 2) איך אתם מתמודדים עם המחלה?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בחום המטורף הזה אייסקפה הוא פשוט חובה. לא נראה לי שצריך להכין קפה ובמקום מים רותחים לשים מים קרים 8) אני מחפש מתכונים , מישהו?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אפשר בבקשה הסבר למשלים ל1 ומשלים ל2. ממה שהמורה אמר לא היה ברור וממה שרשום בויקיפדיה גם לא כל כך הבנתי.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אם נשים רגע את החשיבות ההיסטוריה היהודית של ארץ ישראל בצד...ואת העובדה שתוך כמה שנים נהיה כבר יותר שחומים אבל באמת, איפה הכלכלה הייתה יותר פורחת? לא היינו משתלטים על כל אפריקה והופכים למעצמה הגדולה בתבל???? היינו מביאים מהפכה לאפריקה.... נו מור מדינות עולם שלישי!!! או שהיינו הופכים לאחת כזו? אני צופה נעילה של המודרים ....
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מושג איך כותבים את זה אבל אני מחפש את המכונית שמופיעה לרוב בקליפ הזה: http://www.youtube.com/watch?v=DPymn0XmTlQ אני כמעט בטוח שזה CHEVROLET אני צריך את הדגם המדוייק
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיוון שאף אחד אחר לא טרח לאחל לי מזל טוב (פרט ל-DOOM MAN - תודה,מעריך את זה ) אז אני יאחל לעצמי ! אז הנה: מזל טוב אור בלה בלה בלה...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם הייתם עושים? אני מאמין שעוד כמה חודשים תהיה לי הזדמנות להכנס לאוניברסיטה. כרגע אני עובד בתור טכנאי רשתות בחברת היי-טק גדולה כבר שנה וחצי, במשרה מלאה. אני מתלבט האם לזרוק את העבודה (בעיקרון זאת אחלה עבודה, בואו נגיד שאף פעם לא הייתי שבוז פה יותר מדי), או לשלב בין לימודים לעבודה. כשאני אומר לשלב, אני מתכוון ללמוד בערבים ובשישי, ובעיקרון להיות בלי חיים ב3-4 שנים הללו. או למצוא עבודה די מעפנה ומשביזה במשמרות וללמוד במקביל ולהיות קצת יותר משוחרר מהכל. מה אתם הייתם עושים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי קלטות וידיאו מהתקופה בה נהגו להכניס מעין סרט ארוז בקופסת פלסטיק למכשיר וידיאו (תקופת הטרום DVD) ולצפות בו באמצעות הטלויזיה. גמלה בליבי החלטה לישר קו עם המאה ה 21 ולהמיר את הקלטות הללו לקבצי וידאו במחשב. ניתן לעשות זאת בחנות צילום רגילה, 40 ש"ח לקלטת, 30 קלטות = 1200 ש"ח לא כולל ההתרוצצות אל החנות וממנה. שאלתי: קיים מכשיר וידאו המתחבר למחשב לצורך המרה? אין לי מכשיר טלויזיה ומכשירי הוידיאו הישנים התחברו לטלויזיה. קיים מכשיר וידיאו המתחבר למחשב? מישהו מכיר? אפשר לקבל קישור להיכן שניתן לרכוש מכשיר מעין זה? יש לו שם שאפשר לחפש ב EBAY או YAD2? תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום בדואר להפתעתי רשיון נהיגה חדש מסוג חדש (עומד בתקן האירופאי ועוד כל מני שטויות), מוזר שאני היחיד מהמשפחה שלי שקיבל אותו בנתיים. עוד מישהו קיבל את זה? בשביל מה הוציאו גרסה חדשה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום עשיתי מבחן.המבחן תאוריה הראשון שעשיתי וטעיתי ב6 שאלות מתוך 5 מותרות. אחת השאלות בהן טעיתי היא כזאת:איזה מכלי הרכב המופיעים בתמונה אינו חונה כשורה? זאת השאלה ובתמונה מתחת מוצגות שתי מכוניות צמודות למעבר חציה.אחת לפני ואחת אחרי. אבל!המכוניות חונות על יד מדרכה עם אבני שפה הצבועות באדום לבן-מה שאוסר על חניה של כלי רכב בכל מקרה. אני מין הסתם סימנתי שאף אחד מהרכבים אינו חונה כשורה.אבל לפי המבחן התשובה היא שהרכב שלפני מעבר החציה אינו חונה כשורה. מה שנכון אם לא כוללים את אבני השפה הצבועות אדום לבן. אני מתכוון לערער מחר על זה.מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
לרוב יוצא שאנחנו מארגנים משהו אצל חבר בחצר, וכל המצרכים נגישים - הפעם חשבתי לעשות באיזה יער או פארק כלשהו שאין בו הרבה אנשים. אנחנו 8-9 אנשים על מכונית אחת ככה שאני מעדיף לעשות במקום כמה שיותר נגיש ברגל\תחבורה ציבורית. בעיקרון אלה האפשרויות: נאות לון בפארק פארק ה' יותר מדי מרוקאים ואתיופים שעלולים להפריע לשקט ולשלווה, מנסיון מישהו יכול להציע מקום?
-
- 15 תגובות
- 12k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה יש לי כמה שאלות לגבי CCNA. אני בוגר קורס אבנט כחול בחיל האוויר למי שמכיר ואני רוצה לגשת לCCNA. עברתי קצת על האינטרנט ומצאתי שתי pdf-ים מומלצים - sydex ו Icnd 1,2, אבל אני מעדיף ללמוד מספר, איפה אני מוצא ספר טוב באנגלית ? ולגבי המבחן עצמו, איך נרשמים ? כמה עולה ? אם יש בתאריכים מסוימים ? תודה רבה לעוזרים ושוב, שנה טובה !
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי לכולם ! מאחל לכל באי האתר וגם לאלו שלא, הנאה מהאירוע הענק ( במימדיו, נקווה גם באיכותו ). ושגם ישראל תשתתף בפעם הבאה.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איתי ניזרי, תושב נתניה בן 18 נהרג לפנות בוקר (ה') בתאונת דרכים, לאחר חגיגת החתונה של דודו. במשטרה בודקים חשד שהתאונה התרחשה בזמן תחרות בין שני כלי רכב. קישור לידיעה מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451554,00.html ותצלום מסך מתוך חדשות האתר TL (תלחצו): [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פייסבוק ויוטיוב שייכים לגוגל? אם לא אז למי...
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי יש לי תיק שמשמש אותי כבר כמה שנים נאמנה - אני מאוד מרוצה ממנו אבל מה לעשות שהוא "קצת מסריח" רציתי לשאול האם אתם יודעים איך יגרם הכי פחות נזק בלנקות אותו במכונה (ברור לי שידנית זה הכי פחות הורס אבל אין לי סבלנות לזה) אשמח להמלצות - יש כאן תמונות של התיק תודה, גבריאל
-
- 15 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9048 המישפט של קרא אותי מיצחוק :lol:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-