כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
SK Hynix מתחילה להציע שבבי זכרון דינאמי בנפח של 16 ג'יגה-ביט, לראשונה בשוק זה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
- 2 followers
-
-
מי שזוכר היה לי קטע שחשבתי שהם עובדים עלי וניבהלתי.... כשקניה נימשכה קצת יותר מדי זמן... הם אמרו לי שהם הזמינו לי כבלים על חשבונם ושהם מרכיבים לי על חשבונם.. ולא האמנתי.... בסוף סתם יצאתי טמבל.... לא רק שקיבלתי מחשב מורכב שעובד פיקס... הם עשו לי אותו ככה שתיהיה לי זרימת אוויר מושלמת... כולל כבל מאריך שלא הספיק והכל על חשבונם... יצא שסתם הייתי לחוץ והוצאתי להם שם רע... אז קבלו תיקון... אני באמת ממליץ בחום
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול את זה, אז אני שואל את זה כאן. שמתי לב שאף אתר(שראיתי) של חנות מחשבים בישראל לא מאובטח בתהליך הרישום(REGISTER?) של לקוח חדש. כלומר, הם מבקשים שם פרטי, כתובת, מספר טלפון ולפעמים תעודת זהות ואין דרך לדעת אם זה באמת האתר או אתר קיקיוני או שהמידע שלך בטוח. דף מאובטח הוא כזה שיש לו כתובת https:// במקום http:// וגם צריך להופיע בדפדפן סמל של מנעול. מה שיש באתרים האלה, זה שכתוב באתר עצמו שזה מאובטח בשיטת SSL והם שמים צייור של מנעול בתוך הדף של האתר. הבעייה שככה אי אפשר לקנות מאף חנות אינטרנט ישראלית, כי כל חנות שראיתי היא ככה. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
טוב, אני אולי הולך לקנות מהמשתמש ANATOLI שתי חתיכות פרספקס כל אחת בגודל של: גובה 15 ס"מ רוחב 21 ס"מ עכשיו, אני טוען שגודל שתי החתיכות ביחד (כשמצמידים אותם ביחד) הוא: 30CMX42CM הוא טוען משהו אחר. אני צודק פה או לא? ד"א: נודע לי שהוא נכשל במתמטיקה ;D ;D ;D
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאחרונה ירדתי במשקל. אני מעוניין במסגרת אימונים קבועה בחדר כושר באזור חולון בת-ים לצורך חיטוב הגוף (מבוגרים). מישהו מכיר ויכול להמליץ על מכון / קאנטרי קלאב ? תודה למסייעים
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי טלויזיה (CRT) ישנה שלא עובדת טוב ואני רוצה לתת אותה למקום שממחזר פסולת אלקטרונית. אני לא רוצה לזרוק אותה לפח ולזהם את הסביבה. המקום הקרוב ביותר שאני מכיר שאוסף פסולת אלקטרונית נמצא בתל-אביב.. מישהו מכיר מקום כזה בסביבת נס-ציונה/רחובות? או אולי מקום רחוק יותר שמגיע לאסוף את הפסולת האלקטרונית מהבית? זה מתסכל שאין מרכזים לאיסוף פסולת אלקטרונית בכל עיר. נקווה שהמשרד להגנת הסביבה יטפל בזה בקרוב..
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
עדיף בעברית =] תודה... זה יחסית דחוף
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
או שיש שביתה? לא הלכתי לביה"ס ביום שישי כי היתה שביתה אבל אני לא יודע אם זה נמשך גם ביום ראשון, חיפשתי ב-Ynet ובהארץ ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
היי חברה, מצטער לא מצאתי פורום מתאים יותר לפרסום ההודעה. יש לי SAM 900 ו BT שמתחבר למחשב. אני מניח שצריכה להיות תוכנה שמחברת בין הטלפון למחשב בעזרת בלוטוז אך לא קיבלתי שום תוכנה עם המכשיר. אולי מישהו שמכיר או עם ניסיון בדברים האילה יכול להדריך אותי איך לעשות זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף עוד מקום עם יציאה של הקו אינטרנט כדי להיות מסוגל לגלוש בחדר שלי..לצורך זה אני צריך לחורר את הקיר האם זה עולה כסף אם אני אזמין את זה מבזק, ואם כן כמה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני יושב הרבה על המחשב ויש לי בעיות בגב וכסא די גרוע. אני מחפש כסא טוב שלא יהיה ממש יקר, מקסימום 800 שקל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אהלן חברה. לפני כמה חודשים החלטתי שאני חוזר לכושר (אחרי הניוון שרירים שנוצר בחיל האוויר.. חח) ומתחיל לרוץ שוב. כיום אני רץ כ7 ק"מ אך לצערי אני עושה זאת עם נעליי New-Balance בערך בנות 3-4 שסיימו את תקופתן ואני בכלל לא יודע עד כמה הן מתאימות לריצה ובפרט ריצות ארוכות כאלה. אני סובל כרגע מכאבים קלים באיזור הכף רגל (מאיזור תחת הבהן, לא הצלחתי ממש למקד את הכאב - זה לא שריר כי אחרת הייתי מוצא אותו בזמן שאני מעסה את המקום, אבל פשוט לא מצליח למצוא את הנקודה.. אני מרגיש את הכאב רק כאשר אני מטה את הבהן ימינה/שמאלה) ומעל כף הרגל (לא בקרסול אלא כאילו בעצם שמתחת לברך). אני חושש שאני מפתח שברי מאמץ ולכן אני לוקח מנוחה דיי ארוכה (3-4 ימי מנוחה בין ריצה לריצה). אני משוכנע שזה נוצר עקב…
-
- 24 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש מלא אתרים שמצעים כסף על גלישה בכך שאתם מורידים תוכנה אשר רצה בצד ( כמו איי סי קיו) ורצים בה פרסומות והם משלמים לכם על זה!יש כאלה שמשלמים על קריאת איי מיילים!(אנא אל תפיצו פה אתרים- אני בטוח שכל מי שצריך יודע איך למצוא אנחנו לא צריכים את עזרתכם!) :asthanos:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
KSP או פנדה או נועה מחשבים או זיגזג? מישהו כבר קנה פעם מאחת החברות? ......איך השירות? האחריות? האמינות? תודה מראש! נ.ב. באיזה חנות ניתן לעשות קומבינציה...יענו לקנות חלקים מחנות אחת...עוד אחרים מחנות אחרת...ואז לתת לחנות אחת להתקין רכיבים של אחרת?
-
- 18 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
-
-
אם אפשר אם יש למישהו אתר או משהו להציע לגבי פתרון בגרויות מתמטיקה שאלון 006 משנת 1995 עד 2005 אני אודה לכל העוזרים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמובן, מדובר באייקון הבא: עריכה: נמקו תשובותיכם, ואימרו לאיזה סיוטאציות הייתם או הייתן משתמשים או משתמשות בו.
-
- 30 תגובות
- 5.8k צפיות
-