עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Dom,

אני מחפש אתרים עם מתכונים קלילים להכנה, שתפו את אלה שאתם משתמשים בהם (וגם את המתכונים אם אתם רוצים) 8)

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אני מדבר על החוק שאם קונים מכשיר מכל מקומשהוא אפשר לקבל עליו החזרים ברשתות הסלולאריות. למישהו יש מושג אם קבלה רגילה של PAYPAL תופסת? כי כעיקרון זה קובץ HTML פשוט שאפשר לשנות את שם הלקוח בכל רגע נתון, אני לא יודע אם זה תופס אצלהם.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  3. בשעה טובה שיחררנו היום את הסינגל הראשון- מישהו אמר לי הסינגל נשלח לכל תחנות הרדיו בישראל בתקווה שיזכה להשמעות. יש אפילו שביים יהודי בשם ס.שפילברג 8)תחזיקו לנו אצבעות

• 85 תגובות
    • 8.7k צפיות
  4. אהלן, אני רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר באוניברסיטה (ב-2010, עם פתיחת שנת הלימודים האקדמאית הבאה). הבעיה היא שאני מתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. יותר מכך, אני עוד לא יודע איפה. התחלתי בדרך השלילה ופסלתי כבר את רוב האוניברסיטאות, כשרק הטכניון, ת"א ועברית נשארות אופציות. הכיוון המקצועי שאני רוצה לעסוק בו זה פיתוח משחקי מחשב, בפרט בעבודות ה-gameplay programming, קרי, לקיחת המודלים, המנועים הגרפים, מפות, מה שלא יהיה, לעבוד בצמוד ל-designer וליצור את המשחק עצמו. אני אוהב להסתכל על זה כמו על החוטים במריונטה שמחברים את החלקים השונים והופכים אותה מאוסף חתיכות ארעי לבובה. אני לא רוצה לעשות תואר סתם בשביל לצאת ידי חובה, אני מחפש תואר שבאמת יתן לי כלים להיות טוב במה שאני עושה. פחות…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אבל זו בהחלט דרך חדשה ומעניינת להדליק את הטלוויזיה ... ;D http://www.youtube.com/watch?v=DcUmCYF9uyw&feature=player_embedded

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by NuNaTaK,

אני לא מצליח לגשת לא לגוגל, לא לג'ימייל ולא לאתהצינור.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ראיתי שהרבה ממליצים על Rochas Rochas וPaco Rabanne Black XS אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הבשמים הללו.. או על בשמים מומלצים אחרים..

• 34 תגובות
    • 13.8k צפיות
  8. Started by Klayhamn,

שלום רציתי לנסות ולפתח דיון פילוסופי קטן, לכל המעוניין לפני כמה שנים התעמקתי בשאלה שבנדון, והגעתי למסקנה חד-משמעית לגבי התשובה לשאלה רציתי לנסות לפתח כאן את הדיון ולשמוע אולי דעות/גישות מעניינות לעניין בכל מקרה - השאלה המדוייקת היא כזו: אם עץ נופל ביער, ואין איש (כלומר אין שום יצור חי) שישמע אותו, האם הוא בכל זאת משמיע קול? שימו לב שהשאלה היא לא טריוויאלית - כלומר, התשובה לא מובנית מאליה (מסיבות שונות).

• 70 תגובות
    • 15.6k צפיות
  9. Started by J0n1,

סינים עם האנגלית שלהם... : קיבלתי אימייל שאומר: Yes. You will get the phone by Friday as per mention. WTF?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני עכשיו ביב' עם 10 יח"ל מחשבים ובמחשבה על העתיד (או העתיד הקרוב אם אני אלך לעתודה) אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל באוניברסיטה.. זה אפשרי בלי שלמדתי 5 יחידות פיסיקה? ואם לא כמה קשה יהיה להשלים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בקרוב אני מתחיל קורס פסיכומטרי ורציתי לדעת מבעלי ניסיון האם ניתן לשלב עבודה תוך כדי הקורס. העבודה שאני עובד בה קלה ולא מעייפת, לא יותר מ3 משמרות בשבוע. הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי לעבוד תוך כדי הקרוס אני מבין שזה משתנה מאדם לאדם, אבל מהחברים שלי שעברו את הבחינה נתקלתי בחזית אחידה "זה בלתי אפשרי/אל תעשה את זה/ושלל תשובות בסגנון". הבעיה שלי היא שקשה לי להאמין שאני ישב על התחת כמעט כול היום וילמד, מצד שני אף פעם לא הייתי לקראת בחינה כזאת ואין לי מושג מה היא מצריכה ואולי אני טועה. אני צריך לתת תשובה עד מחר ככה שאשמח לקבל דעות.

• 14 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. בהתחלה זה סתם עיצבן אותי שראיתי משהו שמאוד רציתי לקנות, אבל אז גיליתי שלא שולחים אותו מחוץ לSTATES. כמובן סתם חנויות באינטרנט, וגם מוכרים בEBAY. עכשיו, אני גם לא מוצא היגיון רב בהחלטה של לא לשלוח לכל העולם (אפשר לשים בצד כמה מקומות בעיתיים כמו הפיליפינים, הוואי, ניגריה ועוד כמה שהבנתי שיש איתם בעיות). למה בעצם לא לאפשר משלוח לעוד יבשות? אני באמת לא רואה מה יש לחנויות להפסיד מזה, או יותר נכון, יש להן רק להרוויח. אם ממילא הלקוח הוא זה שמשלם את מלוא עלות המשלוח, למה לא להוסיף את האופציה? חברת הדואר היא זו שצריכה לוודאות שהחבילה תגיע ליעד שלה, לא המוכר. המוכר רק צריך לשלוח אותה ליעד הנכון, דרך המשלוח המדובר. למה כ"כ הרבה חנויות לא משתמשות בUSPS לדוגמא למשלוחים בינלאומיים? ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by 3pac,

אני יודע שלז'אנר הזה יש כל מיני סגנונות שונים אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל. תוכלו להמליץ לי על אמנים/אלבומים טובים?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. החל מה 1.5.10 נכנס חוק חדש כנגד נהגים חדשים החוק אומר כי -המלווה ימשך חצי שנה -טסט יהיה מחולק לשלושה חלקים שכל חלק הוא כשעה -תאורייה תיהיה מחוייבת בלימודים עיונים בקורס מה שיעלה את מחירה לכ700 שקל -המלווה יצטרך לעבור קורס מלווים שימשך כ 10 ימים -ואולי בהמשך גיל זכאות לרישיון יעלה לגיל 19-20 תחתמו והפיצו לחבריכם.. http://www.atzuma.co.il/newdriver/1000/ מקורות: אתר אור ירוק http://www.oryarok.org.il/?p=11 אתר ווינט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3464094,00.html

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Sad T.,

שלום כולם, יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TBשל חברת COMSTAR שנפל, ואיננו עוד. במעבדה שבדקה אותו טוענים שהמנוע שלו תפוס, ושהראשים שלו גמורים (למרות שקניתי אותו לפני פחות משנה והוא עבד מצויין עד לנפילה), ורוצים 5800 ש"ח לשחזור. יש שם את כל התמונות והוידאויים של הילדים שלי בשנה וחצי האחרונות ומאוד מאוד הייתי רוצה אותם בחזרה, אבל פשוט אין לי סכום כזה. לכן, אני מחפשת אתם עם ידיים טובות ולב זהב שיסכים לעיסקת בארטר: שחזור המידע תמורת העתקת ספריית הסרטים ששמורה בהארד דיסק. יש שם ספריה מרשימה מאוד של כל סרטי הילדים שאי פעם נוצרו בערך (עם תרגום/דיבוב), כל הסרטים הישראלים, ועוד המון(הדיסק היה כמעט מלא כשהוא נפל) . תאמינו לי, זה שווה. יש קונים...? נ.ב.- ובבקשה, אל תטיפו לי שהייתי צריכה ל…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום . אני כרגע בהוט (טלויזיה +אינטרנט) . עכשיו ראיתי שחודשיים אחרונים הם לקחו 500 שקל . אחותי התקשרה לשאול והם אמרו שנגמר לנו המבצע על החבילה (או משהו כזה ) ושעכשיו במקום לשלם 240 לחודש על הערוצים זה הגיע ל500 שקל . אחותי שאלה למה הם לא הודיעו לנו והם אמרו שהם ניסו להתקשר אבל אף אחד לא ענה . אבל כששידרגתי את המהירות של האינטרנט דרכם והם היו צריכים לקבל אישור בשביל השידרוג איכשהו הם השיגו גם אותי וגם את אמא שלי . בכול מקרה כבר נמאס כל הבעיות שהם עושים ואנחנו רוצים לעבור ליס . אחותי דיברה היום עם יס והם אמרו שהם יטפלו בעיניין של הניתוק מהוט . איך הם בדיוק יטפלו בזה ? אני לא צריך להתקשר להוט ולהודיע להם ? יש לי עדיין התחייבות . ואפשרי להישאר עם האינטרנט של הוט ו014 ? תודה.

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by pergola,

אני רוצה לקנות תוספת חלבון שתספיק רק לחודש בודד.. זה אפשרי? או שזה בא רק בכמויות גדולות יותר?

• 43 תגובות
    • 4k צפיות
  18. בספטמבר 2006 רכשתי, ב- 1000 ש"ח מחנות מפורסמת הממוקמת בנשר-חיפה, כרטיס מסך של חברת BFG עם אחריות לכל החיים. דגם הכרטיס: BFG GeForce 7600 GS OC 512MB AGP לאחר כשנה וחודשיים, לערך, התקלקל המאורר שעל הכרטיס, ופניתי לחנות שתחליף לי אותו. בתחילה טענו בחנות, טענה שנראיתה לי אז וגם היום , כאבסורדית ממדרגה ראשונה, שאין אחריות על מאווררים ולכן אינם יכולים לעשות דבר. לאחר שטענתי שזה מגוחך, וללא מאוורר הכרטיס לא שווה כלום, התרצו וחיפשו פתרון על ידי החלפת המאורר עם גוף קירור שלא היה אורגינלי, מה שהתברר כגרוע ומרעיש מאד. חזרתי אליהם וביקשתי פתרון אחר והם הודיעו שהם שולחים את הכרטיס לחו"ל, מה שנתברר שלא נכון, כולל טענה שהמשלוח יקר וכו... הם טענו טענה נוספת, דרך אגב, שאין דבר כזה אחריות…

• 124 תגובות
    • 15.1k צפיות
  19. Started by Xilver,

נגיד ואין לי ראש עכשיו לקרוע את התחת וללכת ליום סיירות מוכן מספיק כדי לקבל את הדברים הרציניים, לא תהיה לי הזדמנות נוספת? נגיד ואצטרף לגדודים, לא אוכל מהגדודים לעבור לסיירות? מישהו יודע איך זה עובד?

• 33 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. שלום, אני חבר בבנק אוצר החייל, אני כרגע במינוס ללא מסגרת. יש לי תשלומים בישראכרט שחוזרים, כעיקרון אני יוצא שאני משלם על ההחזרים 116 ש"ח ריבית. זה הגיוני? זה ממש ריבית מופקעת! וכל חצי חודש ישראכרט מחייבים והבנק שולח את ישראכרט חזרה... יוצא שאני משלם 116 ש"ח כל חצי חודש. רק הריבית שכמעט כמו משמרת שלמה שלי!!! :o :o רק שתבינו אני לא מאלה שיאמרו לכם שאסור לבנק לחייב על איחור, אבל רבאק, למה זה כל כך גבוה?! יוצא מצב אירוני שאני במירוץ כדי לכסות את הריבית ולא את החיובים.

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by x-boy_24,

סרטון שנתקלתי בו ביוטוב. http://www.youtube.com/watch?v=ASoxIriqJEU&feature=fvhr תהנו.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  22. Started by redead,

יקר או זול ?

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. אז מאחר ויש פה אנשים שעברו את השלב הזה, חשבתי שאוכל להעזר בניסיון שהיה להם עם התקופת מעבר הזאת של הצבא לאזרחות... התוכנית שלי בעיקרון זה שיחרור, ויש לחפש עבודה איפשהו בתחום היי-טק (לא ממש משנה לי איפה), חודש אחרי זה התחלה של לימודי מנהל רשת. מעניין אותי לשמוע מאנשים אחרים אשר עברו את השלב הזה, ככה שאוכל לגשת לאזרחות עם כמה שיותר ידע...

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by infer73,

כמו בכותרת, האם מישהו מכיר את האתר www.suntekstore.com? לפי מה שכתוב באתר, הם גם אתר ששולח מהונג קונג בחינם לכל העולם (כמו DX) בעקרון אני רוצה סוללה חדשה לפאלם (Palm Zire 71) ושם יש כזאת ב-5$, שזה בערך 100 שקל זול יותר מכל דבר שמצאתי בארץ (וקצת יותר זול ממה שמצאתי בארה"ב, אבל משלוח משם סתם יהיה סיוט [למרות שזה קטן. האם אפשר לשלוח כזה דבר בסתם מעטפה?]) תודה...

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  25. Started by J0n1,

לא מעט כלים עברו לי בין הידיים והפסקתי אחרי שבוע, אבל הפעם אני רוצה ללמוד באמת. אני חושב ללמוד כינור או חצוצרה, את האמת אני רוצה יותר כינור אבל יש לי חצוצרה בבית ויהיה נחמד ללמוד לנגן קצת ג'אז. השאלה אם 18 זה לא מאוחר מדי להתחיל ללמוד נגינה, ואם לא אז מאיפה אני מתחיל (אני מעדיף ללמוד לבד בבית) אם למישהו יש נסיון עם אחד הכלים האלו אשמח לחו"ד

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים