כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכוון להתחיל ללמוד מקצוע הנדסה במכללה. וחסר לי 3 נ"ק בודדות במתמטיקה על מנת להתקבל בכל הסעיפים. לי יש 72 ודרוש 75. חוץ מזה כל הציונים מעל הדרוש. אפילו פסיכומטרי גבוה ב-90 נ"ק מהדרוש. השאלה האם אני אוכל להתקבל עם מה שיש? מה לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איני מתכוונת לאתר כמו זה: http://www.howjsay.com/index.php?word=casualties&submit=Submit אני רוצה אתר שיציע את התכונות הבאות: 1. שאני אכניס לו מילים באנגלית למאגר 2. שהמילים מהמאגר יוכלו להקרא ע" הקריין בזו אחר זו.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה ימים את הזה שהם מחייבים לך את החשבון בסכום קטן, ויחד עם החיוב מופיע קוד בן 4 ספרות אותו מכניסים באינטרנט (הם גם החזירו לי את הכסף). מה עשיתי אם לא אישרתי את הSHIPPING ADDRESS? לפני כמה ימים קניתי משהו בEBAY (אחרי שהכנסתי את הקוד) ומשום מה באימייל שPAYPAL שלחו לי על התשלום שעשיתי רשום SHIPPING ADDRESS וליד בירוק UNCONFIRMED. תודה לעוזרים :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יצאתי מחנות וראיתי משהו מוזר מאוד שם. מכירת אלכוהול מגיל 21 קראתי על החוק ולא מצאתי בשום מקום האם הוא עבר בכנסת או לא? עכשיו איך מאשרים דבר כזה? מה יהיה מועדונים, פאבים וכו..? רוב המקומות האלה עושם את כספם ע"י מכירת אלוכוהול? יעלו את גיל הכניסה למועדונים ולפאבים? טמטום לדעתי.. איך בגיל 18 נותנים לנער נשק ללחימה, אבל לשתות ולצאת למקומות אסור לא ? לא יותר קל לעקף יותר את הילדים הקטנים ששותים ? דעתכם..
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני חייב דחוף להוריד את הסרטון הנ''ל : http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=692680 חשוב לי מאוד ולא מוצא שום תוכנה איתה אפשר להוריד! אם אפשר שמישהו יעלה לי את הסרטון להורדה בכל אתר אחסון אפשרי, אשמח ואודה לו מאוד! תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למי שיצא לו פעם לדוג, אשמח למקום טוב באזור חופי ת"א שאפשר לדוג שם בשקט... אני לא מתכנן לאכול את מה שאני דג אלא רק בשביל הכיף..
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאור עליית מחירי המים (וכמובן העובדה שאין יותר מדי מים) ולפני שמים הופכים להיות מוצר לעשירים בלבד.. אתם יכולים לכתוב פה טיפים שלכם לחסוך במים ! כמה דברים שלי: *בזמן המקלחת לשים שיר שאתם אוהבים ברקע [אפשר בפלאפון או משהו] ולנסות לסיים את המקלחת עד סוף השיר - ככה גם נהנים משיר נחמד ברקע וגם מסיימים להתקלח [המלצת רשות המים-להתקלח עד 4 דקות]. *לנסות להוריד באסלה בכל מקרה את הידית הקצרה - גם אם הורדתם חבילה. ברוב הפעמים זה מצליח. אני מניח שזה חוסך בערך חצי מיכל כל פעם. *לא לשטוף את האוטו אם אתם יודעים שעומד לרדת גשם [גם ככה הגשם מתייבש מכוער על הרכב וצריך לנגב אותו שוב]. *לחסוך מים לא רק בבית - גם בצבא ובעבודה, אמנם זה לא הכסף שלכם, אבל זה המים של כולנו. אנ…
-
- 57 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כבר חפרתי פה פעם, עם איזה תאר'ד שפחתי. בסה"כ זה יצא נחמד. פה ושם יש טעויות. http://www.youtube.com/watch?v=4V81jRs9KOA את האקורדים לקחתי מכאן: http://www.tab4u.com/songs/song_882_%D7%97%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA.html?id=882&type=piano&ton=0
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
באתר שלהם אין שום מקום לכתוב הצעות, לאן לפנות? כי יש לי מילה עברית למילה לועזית, המורה שלי ללשון (שהיא בעלת תואר ראשון או שני) אמרה שזו מילה ממש "יפה" והברקה, ושאני צריך להיות באקדמיה :-X מי רוצה לעבוד באקדמיה הזאת ANYWAY
-
- 9 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי חשבון VERIFIED מסוג PREMIERE בן 4 ימים ויש לי 37.33$ בPAYPAL BALANCE ו70$ בכרטיס אשראי ניטען. כאשר אני מנסה העברה ישירה של 50$ שלמים לחשבון של אדם ממנו אני מנסה לקנות מוצר מסוים (הוא לא מסכים שאעביר לו במחלקים את התשלום מאחר וזה מנוי חודשים ויש צורך שירד כל חודש אוטומטית 50$) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: כאשר אני ניגש לACCOUNT OVERVIEW אין לי שם שום הגבלה וכן גם כאשר התקשרתי\שלחתי אימייל לפייפל הם אמרו שלא אמור להיות שום הגבלה והבעיה נובעת מהמערכת הפנימית שלהם שאמורה למנוע FRAUD. עכשיו השאלה שלי האם משהו ניתקל אי פעם בבעיה דומה ואיך היא ניפתרה? אם אני אזמין כרטיס אשראי בינלאומי מהבנק האם הבעיה תפתר? והאם יהיה ניתן להוסיף FUNDS מכרטיס אשראי בינלאומי(כי מהכרט…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש אצלי וירוס ונכנסתי לאתר הזה: http://www.help2go.com/index.html שם הציעו לי להוריד ComboFix ולשלוח להם את הלוג, הבעיה שנראה לי שהלוג הזה מלא בפרטים שאם יגיעו לידיים הלא נכונות זה עלול לסכן את הפרטיות שלי. 1. האם התוכנה הזו אכן מוציאה לוגים עם מידע רגיש על המחשב (סיסמאות למשל)? 2. האם מישהו מכם מכיר את הפורום הזה? אפשר לסמוך עליהם? תןדה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה קצת סדר. ויש לי ערימה דיי רצינית של כל מיני עיתוני Pc בעברית. משנת 2004 - 2008. אני חשבתי כבר לזרוק אותם, אבל אוליי מישהו ירצה לקחת. Pc Magazine SMB PLUS PC PLUS וכד'... מי שמעוניין לקחת את העיתונים, מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, לקראת סיום הלימודים נשאר לי להשלים את שאלון 003 (ירדתי מ5יח"ל ל4יח"ל) ואין לי מושג בחשבון אינטגרלי, יותר מהבסיס כגון אינטגרל של X בשלישית הוא רבע X ברביעית אני לא יודע, האם יש מקום/פורום/PDF ממנו אוכל ללמוד פחות או יותר את החומר? כעקרון מדובר באינטגרלים בסיסיים למדי, מציאת שטחים באמצעות אינטגרל ולא הרבה יותר מזה.. אני יכול כמובן להסתמך על כל שיתמזל לי ויהיו לי שלושה תרגילים בהנדסה אנליטית/חקירת פונקציה שאוכל להוציא עליו את ה100, אבל אם לא.. תודה רבה-רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך שישלחו לי משהו מארה"ב לפה(חבילה במשקל של קילו בודד בערך..), עכשיו הבעיה היא דרך איזה חברה לעשות את זה. ביררתי עם FEDEX, עלות המשלוח היא כ100$ , די יקר לחבילה קטנה כזו . האם ישנן חברות טובות אחרות שיותר זולות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
זו שאלה שנוגעת לניקוי פיזי של מחשב מאבק. רציתי לנקות בבית את המחשב מאבק, אבל למה לעבוד קשה כשאפשר להשתמש בקומפרסור איכותי? במהלך התקופה הקרובה אני רוצה להגיע לאייבורי סניף ב"ש כדי לנקות עם הקומפרסור שלהם את המחשב שלי. אילו חלקים מומלץ להוציא לפני שאני משתמש בו ? כונן אופטי?דיסק קשיח? או שאין צורך כלל? טיפים נוספים יתקבלו בברכה.
-
- 36 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
מכירים את הטרנד החדש של החנויות באינטרנט? אתה נכנס לאתר ובום! נציג שירות (אם זה באמת נציג שירות) מתחיל לדבר איתך. מוזר כי באתרים נפרדים נציג שירות בשם עדי קפצה מול פניי. הנה שיחה שניהלתי איתה כדי לבדוק האם היא מכונה: מתחבר לנציג שירות ... עדי: שלום ... אני נציגת שירות של האתר עדי: אתה מתעניין ברמקולים מולטימדיה 2.1 תצוגת VFD אנימציה DIVOOM שלנו? עדי: אתה רוצה שניצור אתך קשר עם הצעה משתלמת במיוחד ופרטים נוספים? מבקר: AKUO מבקר: שלום עדי: אני ממליצה שתדבר על זה עם אחד מנציגינו... עדי: תן לנו את מס' הטלפון שלך ואחד מנציגינו ישמח ליצור עמך קשר ולענות על כל שאלותייך עדי: אתה רוצה שאחד מנציגינו יתקשר אלייך? מבקר: אני הבחור מהאתר הקודם עדי, מה שלומך? עדי: בסדר ..…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=//1633453 להורדה: http://download.icq.com/download/icq/ תקראו כמה חברים פעילים יש באייסיקיו לעומת בפייסבוק. מסתמן שהפייסבוק הוא הדבר הבא (הוא כבר הדבר). מצחיק שפעם האייסיקיו שלי היה מפוצץ בחברים פעילים, כעת החברים הפעילים מונים כ-10%, שפעם היה לפחות 50%. בכל מקרה, המסנג'ר יותר אהוב עליי מהאייסיקיו, במיוחד בשל התמונות באיכות טובה שהוא מציג.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אתרים מומלצים ישראליים (אין לי כרטיס אשראי בינלאומי) למשלוח פרחים לגרמניה. ביליתי זמן רב בחיפושים ושיטוטים ומצאתי כמה אופציות אך חשבתי לעצמי שחייבת להיות אלטרנטיבה טובה יותר לאתרים החובבניים והלא-ברורים שמצאתי. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי במציאת אתרים כדאיים שיאפשרו לי לשלוח זר פרחים לגרמניה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מנסה לראות הרצאה דרך YouTube והסרטון פשוט לא זז. בבוקר עבד חלק. אתרים אחרים טסים. אני נמצא בבזק בינלאומי.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני כמעט הגעתי למסקנה, שאני לא זקוק לכלי הזה וחשבתי למחוק אותו. אבל חשבתי על פתרון אחר, צמצמתי את מס' האנשים ברשימה שלי מ- 150 איש ל- 40 איש. עכשיו אני באמת רואה בזה ככלי יעיל ונוח, שאפשר להתעדכן בו ולשמור על קשר מסוים, עם אנשים שהם מעניינים אותך ואתה מעניין אותם. בשביל מה אני צריך 300+ איש ברשימה שלי? ועוד כאלה, שבכלל לא מעניינים אותי ולא אכפת להם ממני. "הסטאטוס" זה הדבר האחרון שמעניין אותי. זה קצת תמוה לדעתי, שאנשים שבקושי מכירים בקיומי ואוליי אפילו ראו אותי רק פעם אחת בחיים, ומילה אחת הם לא דיברו איתי בחיים האמיתיים. עושים את זה רק על מנת "להאדיר", את רשימת החברים הוירטואלית שלהם. אני לא מדבר על אנשים, שמשתמשים בפייסבוק ככלי פרסום.
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-