עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by invergado,

שאלה של הדיוט, יש לי דרך כלשהי לדעת אם פרצו לי למחשב ? התעוררתי בבוקר ופתחתי את הדפדפן, הפונטים היו על גודל אחר לגמרי מהרגיל. כאילו מישהו חיפש לקרוא שם משהו והגדיל את הכתב עם ctrl + בנוסף תיקייה אחת הייתה פתוחה. יש לי זיכרון צילומי מעולה לגבי הפעם האחרונה שבה נגעתי במחשב, כך שאני יודע טוב מאד מה היה פתוח ומה היה סגור אם מישהו פורץ לי למחשב, האם הוא בעצם יכול לעשות שם מה שהוא רוצה? לפתוח תיקיות, למחוק קבצים, להיכנס לדפדפן שלי ומשם למייל וכו' וכו'... ? יש לי חשד לגבי בנאדם מסויים. יש לי את הפייסבוק שלו, אבל סביר להניח שזה לא נותן כלום. עזרה בבקשה !

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by evman007,

עוד כמה חודשים בעזרת השם וקצת כוח רצון, אני מעיף את הרכב שיש לי עכשיו-סופר לנסר 94 1600 אוטומטית. חשבתי על רובר 214, 1400 ידנית,בדיוק מה שאני אוהב.אני יודע שרובר פשטה רגל ולכן המחירון של הרכבים שלה ברצפה, ואפשר להשיג רכב שנותן המון במחיר ממש זול, משהו בסביבות ה15000 שקל למודלים 97-99. בעיה ידועה ששמעתי על הרכב הזה שיש בעיה עם אטם ראשי שהוא לא חזק מספיק ולכן הולך ראש מנוע מוקדם, אם זה קשור בכלל אחד לשני, תקנו אותי אם אני טועה(אינני מבין גדול במכוניות).עוד בעיה שאני מודע לה היא נזילות בדגמים שיש בהם סאנרוף, אך זה לא ממש משנה לי, כי אני לא רוצה סאנרוף בכלל. אשמח לכל מידע שתוכלו לספק לי על הרכב הזה, במיוחד ממי שיש לו ניסיון כשלהו עם הרכב הזה, אני מעדיף כמה שפחות תגובות שמתבסס…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ariel-ro,

הורדתי לN95 את הGPS החינמי WAZE הוא ניווט יפה מאוד לתוך רחוב צדדי בראשון לציון. ראיתי שהוא מתבחר לאינטרנט, השאלה שלי היא האם האינטרנט הזה עולה כסף?(יש חבילה) ועוד שאלה, האם הגירסה מתעדכנת אוטומטית עם כל עידכון של המפה? או שצריך כל פעם להוריד גירסה אחרת? אריאל

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. COMiON IMPRESS BLACK Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 ספק 500W רגיל כמה הוא שווה? אני רוצה לקנות לי מחשב חדש... יש לי את שאר החלקים אני צריך לקנות רק לוח מעבד וכ.מסך בערך ב 1600 שח

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by udicol,

אינני יודע עם פעולתו של בעל האתר או מנהל האתר- הוא חוקי או מותר על פי חוקים מינימליים, אבל נדהמתי לגלות כתבות מילטנטיות ואפילו תמונה של חשוד בגניבה מאירוע שהתרחש בקהילה שלהם. הרעיון אמנם יפה, והמלחמה בילדים שיכורי כח וצמאי הרס - אבל לדעתי השימוש שנעשה שם בפרסום תמונה של אדם חשוד+ בקשה לתיקון (אם צריך דבר כזה) נוגד את כל כללי האתיקה ומוסר מינימלי. http://www.3dv.co.il/news.php כנסו תקראו ותבינו יותר...

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אנחנו זוג+3 בנות ומצאתי מעט מאוד אתרי קמפינג באיזור... יש לי אוהל מצויין וציוד אבל אם יש מקום עם אוהלים משפחתיים ומזרנים - יחסוך לי את ההתעסקות. חייב מקלחות/שירותים סבירים כי אנחנו מתכננים ימי ים באיזור (הבונים/דור) בסופה"ש - בבקשה לא משהו המוני/חאפלות/קריוקי. * יש קמפינג בחוף הבונים, אלכסנדר ובחוף דור - בד"כ חביב עלי אבל לא הפעם. מתקנים דלים, הרבה חול, רוח, רעש והמולה. * יש משהו שנקרא "אמת התנינים" צמוד לקיסריה אבל זה כבר כמעט 500 ש"ח ללילה והביקורות מזוויעות. * יש את "פארק הדיג" במעגן צבי צמוד לזיכרון. מיקום חביב, לא זול, גם כמעט 500 ש"ח ואין לי מושג איך המקום בפועל. אפשר לדוג ולעשות ארוחת דגים על האש במקום - חביב. החשש שלי שמדובר במשהו המוני מאוד, בסיסי ומה עם היתושי…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by d.k.,

במוקד של HOT אמרו לי שזה לא אפשרי, כי שלט מסוג זה עובד בצורה שונה ולא ניתן לסנכרן אותו מול ממיר של HD. האם הדבר נכון או שמישהו בכל זאת הצליח...?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. לאחרונה הופצו כתוביות בעברית לסרט "בואו נדבר על זה פעם שנייה" באתר www.subscenter.co.il. כדי להוריד את הכתוביות אני צריך להיות רשום למערכת, אך יש לי בעיות בהרשמות, כי אני צריך לתת את כתובת הדואל של ספקית האינטרנט שלי, שאין לי כזה, במקום לתת את הדואל הרגיל. משהו יכול לשלוח לי או לעזור לי בלהשיג את הכתוביות האלו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום, אני רוצה המלצות על IPAD 2 לבין מחשב נייד קטן עד 2000 ש"ח, השימושים הם בשביל סרטים ומשחקים(לא כבדים). תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by yacovmateo,

פתחתי את זה גם בFXP בגלל שאני צריך כמה שיותר תשובות בזמן קצר. חבר שלי היה לו גיוס ביום ראשון,עלה על האוטובוס לבקום בת'א הכל טוב ויפה. הוא היה מיועד למג'ב כרזרבה,בסופו של דבר הקצין מיון אומר לו שהוא לא יכול מג'ב כי יש לו עבר עם כתב אישום,שנסגר בכלל! בקיצור אחרי שדפקו אותו ככה הוא לא מעוניין יותר בשירות קרבי. אמא שלו הייתה מאושפזת אז נתנו לו פס רק להיום,מחר בבוקר הוא אמור כבר להיות שמה ככה שהוא צריך עזרה דחופה. הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק. הקצין מיון סגור על זה,איך הוא יכול לעבור לתפקיד אחר?,ג'וב או משהו כזה..משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד,אשמח לעזרה זריזה זה מאוד דחוף. פרופיל 82 קבא נמוכה סביב ה…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by pain_killer12,

אהלן, כולנו מסתובבים באינטרנט ופוגשים ילדות\בחורות (כל אחד והגיל שלו) דרך מסנג'ר אייסיקיו ואתרי היכרויות שונים. כשאין תמונה ואתם יודעים רק את השם כיצד תוכלו לדעת אם היא כוסית או לא? אז אני מציע בתרד שתתנו את השמות שברגע ששומעים את השם יודעים שהילדה כוסית. אני אתחיל, שם שפגשתי כבר 4-5 ילדות כאלה ומבלי יוצאת מן הכלל כוסיות אחת אחת, השם הוא נועה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by BURTON,

אני כרגע עומד בפני דילמה אני עובר לאורנג' ואני צריך לבחור אחד מהמכשירים האלה: Nokia 6680 ו-Samsung 990 איזה מהם לפי דעתכם כדאי לבחור?

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Necessary_Evil,

Perhaps one of the most interesting and colorful words in the English language today is the word fuck. It is the one magical word, which, just by its sound, can describe pain, pleasure, love, and hate. In language, fuck falls into many grammatical categories. It can be used as a verb, both transitive (Mary fucked John) and intransitive (John was fucked by Mary). It can be an action verb (John really gives a fuck), a passive verb (Mary really doesn't give a fuck), an adverb (Mary is fucking interested in John), or as a noun (Mary is a terrific fuck). It can also be used as an adjective (Mary is fucking beautiful) or an interjection (Fuck! I'm late for my date with Mary). …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. http://tvlinks.voodeedoo.org/ יאללה אפשר להמשיך לראות....

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. השאלה בכותרת. נ.ב. חיכיתי כבר למעלה מ-45 דקות שיענו לי ב-*2800 של אגד אבל לא יכולתי כבר להחזיק מעמד, צריך לשרוף להם את המקום.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by House M.D.,

שלום לכולם, לאחרונה סיימתי צבא ואני מחפש תחום להתמקצע בו ולהשתלב בעבודה בתחום הזה. אני תמיד אהבתי את תחום החומרה, הרכבתי מחשבים, פתרתי הרבה תקלות חומרה ותוכנה, ועשיתי כל מיני מודים קטנים. מאוד הייתי רוצה לעבוד בתחום. אבל הידע שלי הוא פשוט הנסיון שלי, ועם נסיון כזה לא הולכים לעבוד. אז אני מניח שכדי לעבוד כטכנאי (במקום טוב) אני צריך לעבור קורס או הכשרה. מצד שני, אני לא יודע מה לגבי המשכורת בתחום, ההנחה שלי שהיא לא משכורת מאוד גבוהה אבל אני אשמח לשמוע מהנסיון שלכם והאם כדאי לי בכלל לעבוד בתחום. כמו כן, אילו קורסים עליי לעבור? עד כה עבדתי כנציג שירות של חברות תקשורת, כך שאין לי לצערי גם נסיון מקצועי בתחום שאני רוצה לעבוד בו. תודה ר…

17. Started by enzo,

1.האם התדר מסוכן באופן כללי כאשר מכשיר נמצא בשימוש? 2.עד כמה מסוכנת רמת הקרינה שמכשיר פולט או לחלופין קולט? 3.מכשיר שעובד על תדר כזה, למשל עכבר אלחוטי, האם מקור פליטת הקרינה הוא מהעכבר,מהפלאג או משניהם? 4.האם המכשיר שקולט את התדר,שוב, למשל עכבר אלחוטי, בסופו של דבר גם פולט אותו חזרה דהיינו זאת פעולה הדדתית בין המכשיר ולבין המקור שלו? 5.מה המרחק שממנו כבר אין סיכון מבחינת הקרינה שמכשיר פולט? הרבה שאלות אני יודע,אל תתבאסו ;D

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. מי ינצח לדעתכם?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by over,

אני קורא פה אנשים שקונים מחשבים באלפי שקלים וכרטיסי מסך בסכומי עתק, ו השאלה למה ? היום בעידן קרבות הענק בין כל חברות הקונסולות זה הדבר הכי משתלם לקנות . הרבה יותר זול, אמן , נוח . רוב המשחקים כבר מזמן עברו לקונסולות . (למעט אסטרטגיות ) הקונסולות היום חזקות הרבה יותר ממחשב ממוצע .ניתן לחבר אותם למסכי ענק בלי כל הבאגים שמאפיינים מחשב . מכניסים משחק הוא מיד עובד . אשמח להבין מדוע אנשים עוד מבזבזים כספי ם על מחשבי משחק ?.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by manco,

איך זה הולך שם? קונים באתר ואז באים לקחת? או שבאים לשם, בוחרים וקונים? (כמובן שזה עדיף ) ובמקרה כזה - הבנאדם מסביר ומייעץ מה לקנות? ואיך השירות? ודרך אגב...יש חנות שקוראים לה "אייבורי מחשבים"...מישהו קנה שם פעם ויכול להמליץ/להזהיר (;D) ? תודה...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by R0ck,

http://zone2.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=fogel/index&qid=7757&qcid=7757&cat_id=341

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by WildFire,

היום נגמרה לי ההתחייבות לבב"ל, הם שלחו לי את התנאים שלהם לחידוש העסקה, ואחד התנאים הוא הגבלת ההורדה וההעלאה ל65GB, בתשלום 'קנס' במידה ואחרוג מהנ"ל. [לא בדיוק קנס, תשלום נוסף, מה שמאוד לא מקובל עלי] רציתי לדעת האם יש ספקית שלא תגביל אותי ושהמחירים שלה סבירים? לפני שנה וחצי בב"ל ענתה לקריטריונים האלה, אבל עושה רושם שזה כבר לא המצב. דבר נוסף, אני לא יודע מי אחראי לכך, אבל הייתי מוגדר לחיבור ללא חייגן, בלי לשאול או להודיע לי העבירו אותי לחיבור עם חייגן, כשהתקשרתי לבב"ל הם אמרו לי שהוט אחראים לכך, אין לי מושג למה, למישהו יש הסבר?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Virus x,

בהמשך לסקר אתם מוזמנים להיתפרע! מה הייתם רוצים שיהיה לכם בבית\בחדר? והכי חשוב איזה שימושים לאותם מחשבים-לדוגמה אחד להורדות אחד למשחקים וכו'. אצלי יש 2! אחד משרדי ואחד נייד.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. ביום ראשון הקרוב אני אמור לעבור ניתוח בברך, לאחר הניתוח אני אמור להתאשפז לתקופה קצרה (שלושה ימים בערך אולי קצת יותר..) לא אכפת לי כל כך מניתוח, אלה מהאשפוז, אין לי מושג איך אני הולך להעביר את הזמן שם.. הדברים היחידים שאיכשהו יוכלו לעזור לי זה האיפוד 80gb שיאכלס מוזיקה, והאיפון שימש כנגן סרטים.. השאלה שלי, אילו עוד דרכים יכלו לעזור לי להעביר את הזמן.. כל עצה תתקבל בברכה.. Install

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by MiniMizer,

ניצן, TheWizard שלנו, חולה לינוקס, חוגג היום יומולדת 23 אנו מאחלים לך אושר ועושר והצלחה וכו' וכו' וכו' bla bla bla yada yada yada ניגש ישר לשמנמנים:

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.