כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://www.calcalist.co.il/articles/0%2C7340%2CL-3093942%2C00.html מקור WHATSUP http://www.whatsup.org.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=46413&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= תאמת ידעתי מזה די הרבה זמן ... אבל תמיד רצוי לעשות סקר שוק ..מה שכן אפשר לדעת פחות או יותר מה מחירי המוצרים ...
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המכשיר, כמעט סגור שיהיה SAMSUNG GALAXY S. מיקום החנות: רעננה / כפר סבא / תל אביב / הרצליה / רמת גן. ראיתי בערך מה יש בZAP, אבל אני מעדיף להסתמך על הנסיון של חברי הפורום עם חנויות. מעדיף המלצות של אנשים שכן היו צריכים שירות ו/או תיקון אחרי הקנייה על חנות שנתנה שירות טוב.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מרחתי ריבה תרמית על המעבד (דאגתי לחמם אותה לפני שמרחתי והכל!) זה משנה שזו ריבת אוכמניות ולא ריבת תות כמו שינטל ממליצים?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נערך ע"י הנהלה. הפורום אינו פלטפורמת פרסום.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט מובטל אשר מעוניין לקחת הלוואה מהבנק. (עוד כמה חודשים צריך להיפתח לי חיסכון). אמורה להיות בעיה עם אישור ההלוואה? כמה הריבית המקובלת שצריכה להיות ? אשמח לכל פרט מידע רצוי שיעזור לי איתם. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו ראה את הקליפ החדש של מדונה לשיר die another day? היום בצהריים פתחתי טלוויזיה ושמתי mtv וראיתי את הקליפ של מדונה. ככה הייתי מעביר ערוץ אבל בגלל שמדונה היא הזמרת המועדפת עליי השארתי, ונדהמתי. הסתכלתי כדי להיות בטוח שזה לא הקלטת של חברת "שופר" שקיבלתי ביציאה מהבית ספר. בקליפ, למי שלא ראה, למדונה יש קעקוע בעברית שכתוב עליו "לאו" (מישהו יודע מה זה אומר?) והמילה הזאת מופיעה בקליפ כל הזמן. כמו כן היא מניחה תפילין (!!!!!) ככה סתם באמצע הקליפ. מישהו יודע על זה משהו כי אני יודע שהיא לא יהודייה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פסנתר דיגיטלי, חשבתי לקנות את ה-YAMAHA Claviacord CLP-280 , מה דעתכם עליו? האם יש פסנתר אחד בתווך מחיר זה ומטה [18,000 ש"ח] שהייתם ממליצים עליו? כי בעיקרון התרשמתי מהפסנתר הזה מאוד לטובה מכל מיני פרומים אחרים וסרטונים למניהם, הקונים מרוצים לרוב ומחר אני רוצה לנסוע לכלי זמר לבדוק אותו.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 3510 אני מחפש אתרים שנותנים להוריד ציצולים באיכות 4 פולי אייקונים ושטויות אחרות אני לא מחפש אתרים ששולחים הודעה לפאלפון עם הצילצול (עולה כסף) אלה אתרים שנותנים להוריד שירים שאפשר אחרי זה להעביר לפאלפון עם כבל/אינפרה אדום. תוכנות שיכולות להמיר קובץ mp3 לצלצול באיכות 4 פולי גם יתקבלו בברכרה. דרך אגב הכל חוקי
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.hriders.com/ לאן נגיע בקצב הזה.. קצת קשה להאמין שהם באמת מחזיקים טרהבייט עבור כל חשבון חינמי..
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום עולה בערוץ 2 הסדרה החדשה בה"ד 1 http://reshet.ynet.co.il/11040.aspx שמלווה את תהליך הכשרת הקצינים הקרביים שימו לב לתגובות שם, בכל הנוגע לבטחון מידע ומוטיבציה לגיוס מה דעתכם, תוכנית כזאת תפגע בנו מבחינת בטחון מידע[האויב יקבל מידע על אופן הכשרה-ואולי אפילו ישתמש במידע הזה בשביל להכשיר את לוחמיו] או שתעלה את המוטיבציה לקרבי?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל השבוע הזה הייתי חולה. מיום ראשון התחיל שיעול קל. יום שני התעוררתי חולה אנוש מת עם: - נזלת - שיעול יבש כואב רצח (כל נשימה עמוקה הייתה גוררת מין "טריגר" של סדרת שיעולים כואבת) - בחילות - סחרחורות - חולשה כללית בכל הגוף - חום 38.5 לא עבדתי כל השבוע ולא מצאתי לעצמי מקום במיטה, צד ימין, צד שמאל, כל צד היה לא נוח והרגשה זוועה של בא לך למות רק להיפטר מהשפעת הזאת. הלכתי לרופא, זה אומר לי "שבוע אתה נח בבית (קיבלתי 5 ימי מחלה) ומה שאתה כבר עושה, תמשיך עם זה. שלום" :s05: מסתבר שהוא צדק. הבוקר התעוררתי 4 ימים לאחר תחילת הסיוט ואני כמעט בריא למעט חום של 37.0 שאני בטוח שייעלם עד יום ראשון ועם כמעט ללא שיעול. כל שאר התסמינים נעלמו כליל. אז מה עזר לי ? כמה דברים: 1) "דק…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
סהלן בחשבון הדו חודשי האחרון שקיבלתי, מתבקש תשלום של 4300 שקל על 171 קו"ב מים. ממוצע השימוש בין חשבונות קודמים כולל ביקורת על שנה שעברה, הוא 30 עד 40 קו"ב ל 4 אנשים. בשימוש שוטף רגיל - כביסות, מקלחות, שירותים, שטיפה ( כלים, רצפות וכולי ) , שתייה, בישולים, עניינים ושאר ירקות. לבית ( בניין משותף רב קומתי ) ישנה גינה גדולה פרטית וצנרת בחוץ ( תת קרקעית ) אך אין השקייה והקרקע יחסית יבשה ולא ספוגה במים. אין רטיבות בקירות ואף אחד מהשכנים לא התלונן על נזילה שמקורה אצלי. אין דליפת מים בצנרת הביתית, ניאגרה, מקלחת או כל מקור אחר. החשבון הינו חשבון פרטי וללא צריכת מים משותפת. מי, מה, למה וכמה ואיך ואיפה ובעזרת מי ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי,היום בטעות שברתי לאבא שלי את האף הרבה דם נשפך לא חשוב איך זה קרה. עכשיו יש לי שאלה,מה מתכוונים לעשות לו מחר בקופת החולים ? :'(
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם התקבלתי לאונ' תל אביב למדעי המחשב וגם להנדסת חשמל עכשיו.. חוג הנדסת החשמל נמצא בפקולטה של "הנדסה", ואילו חוג מדעי המחשב נמצא בפקולטה של "מדעים מדויקים" (ולא הנדסה).. ככל הנראה אני הולך ללמוד מדעי מחשב.. עכשיו אני שעה מחפש ולא מוצא תשובה האם כשאני מסיים את התואר במדעי המחשב אני יוצא עם תואר מהנדס או לא ? האם משך הלימודים הוא 4 שנים או רק 3 ? תודה מראש :]
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ואם יש לכם מושג מאיפה קונים וכמה זה עולה אז תודה רבה. הידיים שלי נגמרות בכל פעם שצריך לסחוט 5 תפוזים. חייב דחוף מכונה או מכשיר שמקלים על העבודה. ולא, אל תציעו מסחטה חשמלית כי זה בדיוק אותו דבר כמו המסחטה הרגילה וזה ממש גרוע. היה לי אחד כזה בעבר. זה בקושי סחט וכשהייתי מפעיל כח זה נשבר
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש למישהו רעיון איך לעזאזל הדבר הזה קרה? בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לי אישית התלקל המאורר שהיה לי תלוי על הקיר ועכשיו קניתי מאורר ריצפתי שלא שווה ת'חת. ולשכנע אתם ההורים לקנות מזגן קטן לחדר לא יעזור. וגם להפעיל מזגן גם ככה יקר כל הזמן.
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חג חנוכה שמייח לכולם.. להפתעתי ראיתי שיצא היום עוד סדר בסדרת (המעולה..) American Pie. שמו הוא American Pie - Beta House. http://www.imdb.com/title/tt0974959/ כמעריץ הסדרה הופתעתי מאוד, הייתי בטוח שהסדרה תעצר לאחר הסרט השלישי, אבל לפתע אנחנו כבר בסרט השביעישישי (!).. אז חברים, תהנו מהצפייה, ותחזרו לפה עם ביקורת.. Install
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למי שלא יודע (כלומר - כולם), בעוד ימים ספורים תתחיל אליפות העולם בקליעה אולימפית. את ישראל מייצגים כתריסר ספורטאים, בינהם גם אני. בתקווה להפוך את הספורט הזה למוכר יותר, פתחתי את האשכול הזה ובו אשתדל להביא תמונות ועדכונים מביצועי הנבחרת שלנו... קישור לאתר התחרות: http://www.sszg.hr/index.php שיהיה לנו בהצלחה!
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום כל מה שבניתי כל המוניטין כל הכבוד כל הרושם נהרס בגלל מישהו אחר! אני לא הייתי אשם לא התחלתי לא כלום אבל ההוא לא יכול עם זה שאני מה שאני והתחיל לרדת ולהעליב... עד כה מבחינת כולם הכל סבבה,אבל שהעניינים מתחילים להתחמם אז פתאום ההוא שהתחיל משחק אותה מסכן! אנשים התחילו להסתכל עליי פתאום באור שונה,יותר אני לא מה שהייתי ואני לא אהיה מה שהייתי מבחינתם,הכל בגללו! אני לא מבין את זה מישהו יכול להסביר לי איך זה קורה?ולמה?! למה לי מגיע שזה ייקרה לי אני באמת לא כזה...
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול אחרי שהמקלדת החביבה והנחמדה שלי של מייקרוסופט מתה בסייבא טובה לאחר 5 שנים שיש לי אותה כשעוד יצאה לשוק והייתה חדשנית בשל היותה אל חוטית היא עברה נתיחה של אחרי המוות לצורך שעשוע וסתם כי היה לי משעמם.. הכנתי לכם מיני בוק של התהליך ושקצת תבינו כמה לכלוך ואבק צוברת מקלדת ש"מעשנת" (אוכלת) במשך 5 שנים ת'אוכל שלי... באמצע הפירוק- המקשים שהוצאתי עד לאמצע הפירוק- ה-F10 המסכן שנשבר בעת נסיון הוצאה מהמקום- כל המקשים בחוץ!(מצאו- איפה F10) - המקלדת ללא מקשים!(חוץ מהמולטימדיה)- קצת מאקרו לצורך מבט מקרוב על האבק- מה שקורה למקשים הגדולים אחרי תקופה ארוכה- כל המקשים עם פניהם מעלה- כשהיינו קטנים היינו עושים ערמת ילדים, עכשיו זה ערמת מקשים! ;D - מקווה שנהנ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. לאחרונה רכשתי טלויזיה של HAIER 42'' FHD. אני לא מנוי של חברת הוט או יס ולכן איכות הצפיה דרך הכבל הפשוט היא גרועה לחלוטין. רציתי לשאול מה בעצם אפשר לעשות עם המערכת שנקראת HTPC הבנתי שעם המערכת אפשר לצפות בסרטים וכו'. אז האם זה אפשרי לחבר את הכבל הפשוט של הכבלים לHTPC וממנו לטלויזיה בעזרת כבל HD למשל? כמו כן אשמח לשמוע על עוד ממירים שבעזרתם אפשר לחבר כבל כבלים רגיל ולחבר את הממיר לTV בכבל HD(אני מתכוון לממיר רגיל שמוכרים בחנויות לא של יס או הוט). שאלה האחרונה שלי היא לגבי החנות SKYPC האם החנות מומלצת לקניה ואין חשש של אי מימוש האחריות במקרה של נזק? העניין הוא שהחנות בכלל לא קרובה אלי, לכן זוהי בעיה ואני רוצה לשמוע על אנשים שקנו משם ומרוצים מהשרות. בתוד…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום NaOH + H2SO4 → Na2SO4 + H2O 9) KMnO4 → K2MnO4 + MnO2 + O2 איך אני יכול להשוות נוסחאות כאשר בשני הצדדים יש + ? מה זה אומר ? שמתקבלים שני חומרים חדשים ? איך אני משווה נוסחאות בעלות מצבי צבירה שונים ? 21) Fe(s) + H3PO4(aq) ® Fe3(PO4)2(s) + H2(g); מה לגבי 2 חומרים שהופכים לשלושה(?) ? 35) CnH2n+1NH2 + O2 ® CO2 + H2O + N2 : תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם ה570 FX מותר לישמוש בבחינות בבתי בספר ובבחינות הבגרות בפרט? מישהו יודע על זה משהו? על צרות שעשו למישהו שתפסו אותו? כי כעקרון המחשבון הזה הוא כל יכול מספרים מרוכבים, פונקציות טריגו, סדרות פשוט חלום של כל תלמיד 5 יח"ל
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-