כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
די ישנים.. עם מגירות סקזי וג'יגות של זכרון וכאלה ואין לי מושג מה לעשות איתם. למישהו יש חומר קריאה על כאלה דברים? הסבר מה זה מה יהיה נחמד..
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה חבר שלי שלי היה צריך לנסוע אם המשפחה לשבוע . אז הוא הלך וקנה ההארד דיסק של 500 GB ויום שלם ישב ופוצץ את האמיול בדברים המון סרטים ומשחקים הוא חשב שאחרי שבוע הוא יחזור ויהיה לו מלא משחקים וסרטים הם נסעו ואחרי שבוע וחצי חזרו (התעכבו כמה ימים ) בדרך חזרה הוא מתקשר אלי ואומר לי איזה כיף לו שיהיה לו המון סרטים ומשחקים כשהוא חזר הוא מתקשר אליי ואמר לי שהייתה לו על הדלת מודעה שהם לא שילמו חשבון חשמל וניתקו לו את החשמל שעתיים אחרי שהם נסעו :lol: :lol: הייתי חייב לשתף אתכם הלקח: לפני שאתם נוסעים לאנשהו כמה ימים ושמים הורדות באמיול תבדקו ששילמת את חשבון החשמל
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הזמנתי מהם מוצר אשר הוזמן במשלוח דרך חברת הדואר, וכאשר הם מתחייבים לספקו תוך 10 ימי עבודה החל מיום ההזמנה, זאת כאשר לאחר כ - 8 ימים קיבלה משפחתי הודעה מהדואר כי ממתינה עבורי חבילה (אני חייל בקורס קצינים ואינני יכול להיות מעורב לגבי המתרחש...) לאחר שהלכו לדואר, קיבלו משפחתי מעטפה ובה קבלות על הרכישה ללא שום מוצר, כאשר התקשרתי לחברה הם טענו כי המוצר נשלח ללא ספק וכנראה שחברת הדואר אשמה, לאחר שיחות טלפון מרובות בין החברה לדואר, וכאשר מנהלת הסניף בעיר שלי אישרה כי מעולם לא הגיעה לידי הדואר בשום סניף שהוא מוצר שכזה, כאשר הצגתי את הנתונים לחברת PCH הנחמדים, טענו כי "מצאו את הרכיב שהזמנתי במחסן שלהם וכי כנראה נפל הרכיב מהמעטפה" כמובן שהחברה הציעה כי בתוספת תשלום אוכל להזמין את ה…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת אם אפשר לשים 3 הרד דיסק במחשב אחד? יש לי שני הרד דיסק קטנים (כל אחד עם 250 גיגה) ויש לי שם חומר חשוב לעבודה ואני רוצה להוסיף עוד הרד דיסק 500 גיגה זה אפשרי? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תמיד יצא לי לחשוב על העניין של האם יש קשר בין מוזיקה והאופי של הבן אדם וזה תמיד ריחף בראש ואף פעם לא שאלתי אף אחד מה דעתו בנושא. נראה לי שזה אחלה מקום לבוא עם שאלה ולפתיח דיון בנושא. אז ככה: האם אתם חושבים שיש קשר בין מוזיקה שאדם מאזין לה לבין האופי של אותו בן אדם? * יש לי כמה דברים שכדאי להתיחס אליהם בזמן המחשבה על הנושא: גיל המאזין מוצא המאזין אופי של הבן אדם בלי תלות במוזיקה - הכוונה איך הוא היה לפני שהתחיל להאזין למוזיקה בכלל או לסיגנון מסויים. האם שינוי סיגנון מוזיקה משנה את האופי וההתנהגות של האדם<? שתפו בדעתכם...
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום עולה בערוץ 2 הסדרה החדשה בה"ד 1 http://reshet.ynet.co.il/11040.aspx שמלווה את תהליך הכשרת הקצינים הקרביים שימו לב לתגובות שם, בכל הנוגע לבטחון מידע ומוטיבציה לגיוס מה דעתכם, תוכנית כזאת תפגע בנו מבחינת בטחון מידע[האויב יקבל מידע על אופן הכשרה-ואולי אפילו ישתמש במידע הזה בשביל להכשיר את לוחמיו] או שתעלה את המוטיבציה לקרבי?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. סיימתי שנה ראשונה באוני' תל אביב במגמה להנדסה מכנית ואני רשום כבר לשניה. היו לי המון לבטים במהלך השנה, ובמיוחד השבוע האם להמשיך בתואר שבחרתי. מצד אחד הלימודים מאתגרים, והחברה ממש טובים. מצד שני אני לא יודע אם כול העסק יתאים לי בסופו של דבר למרות ששמעתי שאופציות התעסוקה מאוד מגוונות. אני שוקל לעבור למקצוע שאני יודע שמעניין אותי, ויעניין אותי בעתיד, מדעי המחשב. אציין שבשלב הזה האופציות העומדות לפני די מוגבלות. נתוני הסכם שלי לא מספיקים לת"א, ולמרות שסיימתי שנה ראשונה אם ממוצע סביר(80), זה לא מעניין שם אף אחד. לבאר שבע אני לא רוצה לעבור, מעדיף להישאר בבית. האופציות שנשארו הן מכללה(מעדיף שלא), והפתוחה שם עדיין ניתן להירשם. מחר יש לי פגישת יעוץ ושם אני יקבל קצת מושג אם י…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אי אפשר להגיד שזה לא היה דיי צפוי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312695,00.html מי אתם חושבים שאשם בפשיטת הרגל הזאת ? המורידים הפיראטים ? או החברה שלא הצליחה לסגל את עצמה להתקדמות הטכנולוגית ?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מוצר מאיביי (יוצא בערך 470$ אם משלוח), אבל מי שמוכר אותו לא מציע shipping insurance במשלוח לישראל. האם יש בעיה להזמין מוצר ללא ביטוח משלוח? סיכון כלשהו? תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. לאחרונה רכשתי טלויזיה של HAIER 42'' FHD. אני לא מנוי של חברת הוט או יס ולכן איכות הצפיה דרך הכבל הפשוט היא גרועה לחלוטין. רציתי לשאול מה בעצם אפשר לעשות עם המערכת שנקראת HTPC הבנתי שעם המערכת אפשר לצפות בסרטים וכו'. אז האם זה אפשרי לחבר את הכבל הפשוט של הכבלים לHTPC וממנו לטלויזיה בעזרת כבל HD למשל? כמו כן אשמח לשמוע על עוד ממירים שבעזרתם אפשר לחבר כבל כבלים רגיל ולחבר את הממיר לTV בכבל HD(אני מתכוון לממיר רגיל שמוכרים בחנויות לא של יס או הוט). שאלה האחרונה שלי היא לגבי החנות SKYPC האם החנות מומלצת לקניה ואין חשש של אי מימוש האחריות במקרה של נזק? העניין הוא שהחנות בכלל לא קרובה אלי, לכן זוהי בעיה ואני רוצה לשמוע על אנשים שקנו משם ומרוצים מהשרות. בתוד…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחיר כולל 91.90 לתשתית (בזק) ו-34 לספק (נטוויז'ן). זה נשמע יותר מדי טוב כי כרגע אני משלם 126 ש"ח בממוצע ל-4 מגה בלבד
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Perhaps one of the most interesting and colorful words in the English language today is the word fuck. It is the one magical word, which, just by its sound, can describe pain, pleasure, love, and hate. In language, fuck falls into many grammatical categories. It can be used as a verb, both transitive (Mary fucked John) and intransitive (John was fucked by Mary). It can be an action verb (John really gives a fuck), a passive verb (Mary really doesn't give a fuck), an adverb (Mary is fucking interested in John), or as a noun (Mary is a terrific fuck). It can also be used as an adjective (Mary is fucking beautiful) or an interjection (Fuck! I'm late for my date with Mary). …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם התקבלתי לאונ' תל אביב למדעי המחשב וגם להנדסת חשמל עכשיו.. חוג הנדסת החשמל נמצא בפקולטה של "הנדסה", ואילו חוג מדעי המחשב נמצא בפקולטה של "מדעים מדויקים" (ולא הנדסה).. ככל הנראה אני הולך ללמוד מדעי מחשב.. עכשיו אני שעה מחפש ולא מוצא תשובה האם כשאני מסיים את התואר במדעי המחשב אני יוצא עם תואר מהנדס או לא ? האם משך הלימודים הוא 4 שנים או רק 3 ? תודה מראש :]
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני לומד לקבלת תעודה של סיסקו CCNA אבל שינו את המערכת הזאת... וכניראה שאני יקבל תעודה של CCENT השאלה שלי היא האם זה עדיין שווה להמשיך ללמוד או שאני מבזבז את הזמן בקורס הזה?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלטתי שאני חייב לשתף אותכם במה שקרה לי היום בעבודה בעיקר בעקבות ההלם התרבותי שזה כלל שעד עכשיו למען האמת אני בשוק ולא האמנתי שמישהו מסוגל לדבר אלי ככה. אז ככה, אני מלצר בגן אירועים באזור השרון (מקום נחמד מאוד, באמת) והיום הייתה לנו חתונה של זוג מהדרום שבא אלינו בהתראה של הרגע האחרון בגלל המלחמה (הם סגרו על האירוע ממש בתחילת הפסקת האש אז הם כבר היו חייבים לקיים אותו אצלנו). שנגמרה הקבלת פנים וניגשתי לשולחנות שלי (לקראת סוף החופה) ישב שם אדם חובש כיפה בן 25-30 שאיך שהגעתי התחיל לצעוק עלי שהוא חייב סלט רגיל (סלט ערבי - עגבניות, מלפפונים וכל השטויות הרגילות) עכשיו אנחנו מטבח רציני עם מנות איכותיות ואנחנו לא מחזיקים שטויות כאלה שדי מעליבות את השף הפלצן שלנו. הלכתי למארגן …
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שהגבתי בדיון של סצינת הפעולה הטובה ביותר , נזכרתי בשורה האהובה עליי ממטריקס לאחר שניאו מתחמק מהכדורים , באה ( אני לא מאמין שלאחר ראיתי את הסרט 7 פעמים שכחתי אותו ) החברה שלו ואומרת לשומר ואומרת : dodge this , זה היה משפט מחץ "קלאסי" . כמובן יש עוד מלא , רציתי לדעת מהי השורת המחץ האהובה עליכם ?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו הזמין מהם מוצרים דרך האתר? איך השרות?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש למשהוא מושג ממה הנפצים מורכבים? והאם בעיקרון כול אחד יכול ליצור אותם? (אני לא שואל את זה כדאי להקים מפעל ביתי, אני שואל מתוך סקרנות). (סליחה על הניסוח הגרוע, הרגע חזרתי מהמדורה ואני מת מעיפות..)
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חח הגיע הזמן שאני אחפש איזה חיה ולשאלה.. אני מחפש שרת אחסון חינמי שלא יהיו בו פרסומות. יש לי כמה שהיו בלי פרסומות, אבל בזמן האחרון החליטו שהם צריכים אותם. זה חשוב לי שזה יהיה בלי פרסומות. יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תפתחו בעוד שבוע את ראש 1, אני מופיע, אני מדגמן לראש 1, ואחת הדוגמניות (מי שאיתי בתמונה-והזאתי בתמונה השניה עם התחתונים) וגם הדוגמן השני חברים טובים שלי במכבי ובשיכבה!!! תזכרו, אני גם יזכיר לכם, שבועה הבא לקנות את ראש 1 של ידיעות אחרונות נ.ב. עוד תמונה לאוסף התמונות לתחרות (אל תתדאגו אני יוסיף HWzone) :smoke: נ.ב.ב. אני מקווה עוד שבועה לקבל הרבה :tomato: וגם קצת :-\ 8)
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ה570 FX מותר לישמוש בבחינות בבתי בספר ובבחינות הבגרות בפרט? מישהו יודע על זה משהו? על צרות שעשו למישהו שתפסו אותו? כי כעקרון המחשבון הזה הוא כל יכול מספרים מרוכבים, פונקציות טריגו, סדרות פשוט חלום של כל תלמיד 5 יח"ל
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודעת אם יש השנה יריד של מכוניות כי לא שמעתי כלום על זה למרות שיש דיבור על זה. מה זה בדיוק ואיך זה אמור להיות? ובכלל מישהו יודע על זה משהו?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשו לי הפתעה והחליפו לי את הפנטיום 2 400 שלי במחשב חדש, קבלו המפרט........
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-