כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
אינני יודע עם פעולתו של בעל האתר או מנהל האתר- הוא חוקי או מותר על פי חוקים מינימליים, אבל נדהמתי לגלות כתבות מילטנטיות ואפילו תמונה של חשוד בגניבה מאירוע שהתרחש בקהילה שלהם. הרעיון אמנם יפה, והמלחמה בילדים שיכורי כח וצמאי הרס - אבל לדעתי השימוש שנעשה שם בפרסום תמונה של אדם חשוד+ בקשה לתיקון (אם צריך דבר כזה) נוגד את כל כללי האתיקה ומוסר מינימלי. http://www.3dv.co.il/news.php כנסו תקראו ותבינו יותר...
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כרגע בכיתה יב', ומתכנן ללכת לעתודה. אני מתבלט בעיקר בין כלכלה+חשבונאות למדעי המחשב. שני התחומים הללו מושכים אותי אך אינני יכול להגיע להחלטה של מה עדיף. אשמח לתגובה אולי מאנשים שעשו פה תואר בכלכלה, או באמצע התואר שיוכלו טיפה לעזור לי בעניין . האם יש יותר אפשרויות עיסוק לכלכלנים על פני מדמח"ניקים? האם קל יותר למצא עבודה בכלכלה? מה המשכורות ההתחלתיות?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני לא זוכר איך קוראים לסרט אבל הסרט מדבר על זה שאיזה זוג נוסע לאנשהו ואז הם עוצרים בתחנת דלק נידחת בארה"ב והבחורה נכנסת לשרותים ואז שהיא יוצאת חבר שלה נעלם ביחד עם האוטו וחוטפים אותו חבורה של פריקים מוזרים עם אוטובוס, ובשרותים שהבחורה נכנסה רצחו שם איזה מישיהי ובתוח התא שרותים השם שלו חרוט והכל מזוהם .זה הדבר הראשון . דבר שני שאני מחפש אם מישהו יכול להכוין אותי זה תמונות של חנויות בתחנות דלק, בדגש על פוסטאפוקליפטיקה, בסגנון של אחרי הפצצה גרעינית, אני חיפשתי בגוגל ופשוט לא מצאתי, תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום נגמרה לי ההתחייבות לבב"ל, הם שלחו לי את התנאים שלהם לחידוש העסקה, ואחד התנאים הוא הגבלת ההורדה וההעלאה ל65GB, בתשלום 'קנס' במידה ואחרוג מהנ"ל. [לא בדיוק קנס, תשלום נוסף, מה שמאוד לא מקובל עלי] רציתי לדעת האם יש ספקית שלא תגביל אותי ושהמחירים שלה סבירים? לפני שנה וחצי בב"ל ענתה לקריטריונים האלה, אבל עושה רושם שזה כבר לא המצב. דבר נוסף, אני לא יודע מי אחראי לכך, אבל הייתי מוגדר לחיבור ללא חייגן, בלי לשאול או להודיע לי העבירו אותי לחיבור עם חייגן, כשהתקשרתי לבב"ל הם אמרו לי שהוט אחראים לכך, אין לי מושג למה, למישהו יש הסבר?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ובני כמה אתם? אני אישית עובד 5-6 ימים בשבוע, משמרות ערב של כ-8 שעות עם שעות נוספות לפעמים, מ4 עד 12~. בן 18 לפני גיוס. ואתם?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרבה זמן לא היה לנו כזה... אז הנה, ת'רד מזל טוב! (או במילים אחרות: free spam!) היום אקדח נעלה (TopGun למי שעוד לא הבין...) חוגג 18! אז טל... מה אפשר לאחל לך? עד 820! (ל-800 כבר הגעת... ) עכשיו כשהחוק מתיר לך לשתות, תשתכר הרבה! :alcoholic: (שמעתי שזה מצחיק, אני צריך לראות את זה מתישהו... ;D) ואני לא יכול בלי קצת להזכיר לך את הבאסה: בהצלחה מחר בבגרות במתמטיקה! נקנח בהצפת סמיילים קטנה: :birthday: :biggringift: :birthday: וכניטב המסורת: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל"ט! :-*
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אנשים אני צריך להיות ביום ראשון ב0800 בתל השומר איך אני מגיע לשם תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כרגע ראיתי שמשרד החינוך הוציא את לוח הבגרויות. צירפתי אותו לפה. מה שמציק לי בלוח הזה, הוא השבוע של פיסיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני כנראה בתהליכי הקמת אתר ואני מחפש את ההוסטינג הכי טוב שאפשר למצוא בישראל מבחינת תשלום\אמינות ראיתי כל מיני webgate.co.il ועוד השאלה היא - מה הכי טוב? (למישהו יש תושבה לזה?) ואם לא- אז למישהו יש המלצות לתת לגבי חברות כאלה או אחרות- יתקבלו בברכה אני מחפש שרת שיתמוף ב MYSQL ו PHP , ככה שזה לא משנה אם זה שרת לינוקס או WINDOWS תודה רבה רועי
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נגיד עם קולה קפואה במקפיא אני עוד יכול להבין קצת כי זה עם גזים וזה יותר מסובך חח אבל מה עם נסטי? מה שקופא בעצם זה המיץ איך בעצם כשזה עובר מצב צבירה חזרה לנוזל כאילו נוספו יותר מים? הרי מה שקפא זה בדיוק מה שהיה בבקבוק ולא יותר (בקבוק חדש כמובן וסגור) מה גורם לזה ?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. נ.ב. חיכיתי כבר למעלה מ-45 דקות שיענו לי ב-*2800 של אגד אבל לא יכולתי כבר להחזיק מעמד, צריך לשרוף להם את המקום.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי עוד כמה זמן יום הולדת 13 (אני מקבל מתנה מתנה לבר מצווה ומתנה ליום הולדת ) ולא החלטתי מה כדי לי לקנות. אני עורך חובבן בAE CS5, וכל רינדור לוקח לי להריץ מעל שעה, אולי אני אשדרג את המעבד? או אפילו, אחליף לאיזה SANDY BRIDGE חמוד. חשבתי, אולי להחליף זיכרונות ל8GB, למרות שמצד שני אני גם רוצה רינדור מהיר, אבל בשביל זה אני צריך גם להחליף לוח אם, שזה כבר יהיה סיפור, להתחיל לפרק את המחשב. מצד שלישי, גם מתחשק לי איזה SAMSUNG GALAXY. מצד רביעי, נראה לי שבא לי לנסות איזה NVIDIA, תמיד הייתי FUNBOY של ATI, ובא לי לראות איך הNVIDIA יתפקד. מה לפי דעתכם עדיף לי, טלפון טוב מעבד+לוח אם טובים-כרוך בהרבה כאב ראש. שדרוג זיכרונות. או איזה שדרוג לכרטיס מסך?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מחפש בגוגל כבר שעתיים ועד עכשיו הצלחתי למצוא 3 מבחנים. מחר אני נבחן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא קצת מבחנים לתרגול ...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
קבלו משחק חשיבה מהירה משהו בסט http://apps.facebook.com/biggestbrain/ אחד הממכרים... היום התחלתי ואני לא יכול להפסיק.... הגעתי לבנתיים ל2200... חבר שלי הגיע ל2750... בוא נראה מה הגודל של המוח שלכם....
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחר יש לי צו ראשון ורציתי לדעת האם יש למישהו עצות בשבילי מכל סוג
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל אוהדי הכדורגל האיכותי, אנרכיסטים ושונאי צ'רלטון בעיקבות השערוריה הישראלית הבלתי נתפסת לגבי תנאי הצפיה במונדיאל החלטתי לנסות ולרכז מידע מועיל כדי שנוכל כולנו להנות מהמונדיאל בלי התשלום השערורייתי, קשה לי להאמין שאיזו עצומה תעשה שינוי כל שהוא(הלוואי ואני טועה), לכן הת'רד הזה ינסה למצא אלטרנטיבות טובות - חינמיות - לצפייה בהצגה הטובה בעולם בשבועות הקרובים אני יעלה מידע מפורט(אמין עד כמה שניתן) לגבי הדרכים(החוקיות) לצפייה כאמור ללא תשלום ו או בהשקעה סמלית, אני מבקש מכל מי שיש לו מידע/מדריכים, עצות מועילות וכו' לשתף פה הת'רד(אנטנות,אינטרנט,מבצעים וכו' וכו' וכו') שתי בקשות חשבות בנוסף לנ"ל: 1.מידע מוצק ומפורט עד כמה שניתן. 2.בלי הודעות ספאם וכו' מפני שהת'רד הופך …
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=733548 תנובה טוענים שהעכבר נכנס לשקית לאחר פתיחתה, מה אתם אומרים? החור דיי קטן בשביל שעכבר ייכנס לשם. נראה לי שאני אתרחק מהמוצרים שלהם לזמן מה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי שלום אני חייב את העזרה שלכם דחוף יש לי אפשרות לטוס ב7 ליולי לרוסיה אבל הבעיה היא שהטיסה שלי עוצרת בהתחלה במוסקבה ואז צריך במוסקבה לחכות 8 שעות עד הטיסה הבאה שלי ואני טס לבד לבד ואני רק בן 16 וההורים שלי מפחדים לשלוח אותי מה לעשות? האם זה באמת מסוכן וזה שדה תעופה ענק והם אני ילך לעיבוד מה לעשות? אני צריך עזרה מאנשים רציניים תודה..
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא ראיתי אם מישהו פתח כבר דיון, אבל קיבלתי היום מייל שהודיע לי שזכיתי(אני מקווה שזה לא ספאם או משהו :-X). עוד מישהו קיבל מייל היום בבוקר?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תמיד הייתי נכנס לאתר STAGE6 שלמי שלא מכיר זה אתר סרטונים בכיאות גבוהה (DIVX...). עכשיו נכנסתי לאתר של זה ומה אני רואה שם?? כנסו ותראו! http://stage6.divx.com "We hope to have the hamster fed and back in his wheel shortly"...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום היום גנבו לי את הV3X היקר שלי מה אני יכול לעשות? התקשרתי לאורנג' וחסמתי אותו ואמא שלי הגישה תלונה במשטרה. רציתי לדעת אם אפשר לאתר אותו איכשהו כי הוא ממש חשוב לי וחסכתי בשבילו הרבה זמן. אם למישהו יש איזה דרך שאני יוכל לאתר אותו אני אשמח מאוד. תודה רבה :-[
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר כשבועיים של אי פעילות, הדומיין של האתר The Pirate Bay מראה סימני חיים (ודגל מתנוסס), בנוסף לאפשרות חדשה לפתוח מפרץ פיראטים משלכם עם קצת עזרה מ-isoHunt לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%90%d7%a8-%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90%d7%98-%d7%9c%d7%a0%d7%a6%d7%97-pirate-bay-%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d/
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-