כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
טוב אז בקצרה: -למדתי שנתיים מדמ"ח בת"א ולא עמדתי בתקנון. -הפסיקו לי את הלימודים -אני כבר לא יודע מאיפה להמשיך מפה. לעבור אונ'? (אונ' חיפה.. כי כל השאר נפסלות מסיבות מסוימות) לעבור למכללה? להתחיל מחדש או לבקש פתור מהקורסים שיש לי? לקחת קורסים בג'ון ברייס ולהתחיל לעבוד אחרי שנה ? (עדיין לא חקרתי את האפשרות הזאת מספיק..) אני יודע שזה תלוי בי ואני צריך להחליט ולא אתם.. אבל בכל זאת, מה אתם עשיתם\הייתם עושים? תודה!
-
- 33 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 36.9k צפיות
-
-
הבוס שלי נמצא כרגע בהונג קונג והוא אמר שיש שם מלא גאדג'טים מגניבים לכל דבר, על מה אתם ממליצים לי להגיד לו שיביא לי בסביבות ה400 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
403 Forbidden Congratulations! You are banned! ניסיתי הרגע להתחבר לTorrentLeech כמו שאני תמיד עושה (אין לי מושג מה קרה לקוקיס)... הלכתי לBROWSE ואז התחברתי הוא פתאום עושה לי Your account has been disabled. ואז ניסיתי ללכת לFAQ לראות מה הבעיה אז הוא כתב לי את מה שלמעלה. הבהרה: אני לא משתמש בשום מזייפי העלאות, אין לי מושג איך משתמשים בחרא הזה. העלתי משהו כמו 2GB לעומת 1.6 שהורדתי, הaccount שלי היה פעיל במשך שבועיים לפחות.. בימים האחרונים לא התחברתי כי המחשב שלי מת אבל לפני כמה ימים הוא חזר... למישהו יש מושג למה דבר כזה יכול לקרות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט בכל מיני מאמרים ומדריכים וכאלה יש הרבה מושגים שלא תמיד מוסברים אני דיי חדש בנושא ואני רוצה להרחיב את הידע שלי בכל הקשור לדברים האלה אז אם מישהו מכיר מקום שיש בו הסבר בעברית אם אפשר על מושגים (אני לא יודע ספציפים יש מלא) בבקשה שיגיד לי איפה תודה... אני לא יודע אם זה מתאים לפה אני לא יודע איפה עוד אפשר לרשום את זה... (SRY אם זה לא מתאים לפה)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם..! יש לי אימיול V0.49a.. התקנתי אותו כרגע וכל השרתים נימחקים.. זה לא האימיול הראשון שאני מתקין וזה מה שקורה, בכולם.. רשמתי תכתובת IP ועדיין זה לא נותן.. (לא מיתחבר..) יש לכם מושג למה לא מיתחבר? מה צריך לעשות? אולי למישו מכם יש אימיול שהוא ממליץ עליו, למה נראה לי האימיול שלי דיי ישן לא?! תודה לכל העונים ושבת שלום..!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרט הקומיקס הגדול הבא של האחים וורנר מעלה הילוך עם קדימון חדש וחביב, בצל הדיווחים על שינויים של הרגע האחרון שמבוצעים בו אחרי ההצלחה הגדולה יחסית של Batman v Superman, למרות הביקורות הלא-ממש-מחמיאות שקיבל, נראה כי באולפני האחים וורנר מתפנים לקידום בכל הכוח עבור הסרט הגדול הבא שלהם – Suicide Squad, שמהווה מעין גירסה אלטרנטיבית של 'הנוקמים', על טהרת החבר'ה הרעים. בטריילר חדש, שנחשף במסגרת טקס פרסי הקולנוע של MTV, ניתן לראות עוד קצת מחברי הצוות השונים והמטורללים, לצד איזכור דמותו של סופרמן ואפילו הופעת אורח קצרה של איש העטלף בכבודו ובעצמו, שישחק תפקיד צדדי (לא ברור מי יהיה השחקן שיגלם אותו) בסרט ומבהיר כי מדובר בנסיון לבנות יקום קולנועי רציף ומסועף בהתבסס על …
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הקיץ הקרוב יהיה עמוס בסרטים אשר יתחרו על הכיס שלכם, עם קאמבק לג'ייסון בורן, המשך לסרט המצליח ביותר של שנת 1996 ורימייק ללהיט משנות השישים אחרי Warcraft ו-Doctor Strange בשבוע שעבר, ההילוך הגבוה שאליו נכנסה הוליווד לרגל בואו של האביב והקיץ שבפתח ממשיך לתת את אותותיו עם שלושה טריילרים חדשים לסרטי פעולה שאפתניים אשר חולמים להפוך לסיפור ההצלחה הגדול של שנת 2016. אתם מוזמנים לצפות ולתת את דעתכם עליהם כן. ראשון בתור הוא ההמשך לטרילוגיה הנהדרת אשר הפכה את מאט דיימון לכוכב אקשן בולט. דיימון חוזר לנעליו של סוכן העל ג'ייסון בורן, יחד עם הבמאי פול גרינגראס שביים את שני סרטי ההמשחק המוצלחים ב-2004 וב-2007 למקור של 2002. הפרק החדש נקרא פשוט Jason Bourne, ומתעלם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מציאת תרופה לסרטן בעזרת תוכנה שניתן להוריד מכאן. ניתן למצוא עוד מידע על התוכנה כאן. מזאת התוכנה הזאת? מטרת התוכנה היא לנתח DNA ולשלוח את התוצאות את הניתוח היא מבצעת על המחשב שלכם, לפני הניתוח היא מורידה את הקבצים שצריך מהשרת ולאחר סיום החישובים התוצאות נשלחות. התוכנה עובדת ברקע ואינה מאטת את המחשב לפי הניסיון שלי. האם באמת אפשר למצוא תרופה בעזרת התוכנה? ובכן, התוכנה לא מוצאת את התרופה עצמה אבל היא עוזרת בניתוח DNA ובעזרת זה אפשר למצוא את התרופה הרבה יותר מהר. אז איך התוכנה עובדת? הינה הסבר קצר על מה היא עושה באדיבות RainBowInBlack מהאתר Techno "כל מה שהתוכנה עושה בכלליות זה לבדוק רצפים של די-אנ-איי מה שהיא בודקת לפי מה שהבנתי זה את הסבירות או הפוטנציאל שלהם קיימים מיליא…
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איך אני יקרא לפורום שלי??? תנו עצות... הפורום הוא כללי ודן בהכל (למקרה שתשאלו)
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
היום הלכתי לקנות זוג מוניטורים, ובמקרה ראיתי על צג הפלזמה שבחנות את הקטע התלת מימדי המדהים הזה של איש (שחור) ובחורה רבים מכות עם חרבות. משהו קטלני. מי שהיה בקולנוע בזמן האחרון יודע על מה אני מדבר. קיצור מאחורה היה טראק חפירות משהו לפנים. למישהו יש מושג מה השם? תודה מראש !!!
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי חבר'ה... אני, חברה שלי ועוד זוג מתכננים לעשות על האש ביום חמישי בלילה (אזור חצות+). התכנון המקורי היה לעשות את זה בפארק הירקון אבל פתאום מישהו אמר לנו שהמקום שורץ הומלסים ושיכורים בשעות האלה. האם נכון הדבר? ואם כן, איפה יש עוד מקומות טובים לעשות בהם על האש באמצע הלילה (נדרשת תאורה) ובאזור המרכז\שפלה? תודה
-
- 8 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אני מחפש פורום שעוסק בעיצוב גרפי במחשב (PS,FLASH....) בארץ. אבל שהוא לא תפוז (שום דבר נגד הפורומים שלהם, פשוט לא יכל...גם לא באן או משהו ) על איזה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני הולך לקנות חלקים בנפרד אז אני צריך לדעת איך אמור להגיע כל חלק (קופסא או שקית) כי פעם שעברה שקניתי צורב של סמסונג הוא הגיע בשקית והיה לו מלא בעיות והחלפתי אותו כמה פעמים עד שהחליפו לי אותו ל LG שהוא בסדר אז אני קצת מפחד לקנות דברים בשקית (לא בטוח שזה היה בגלל שקניתי בשקית אולי בגלל שקניתי את זה באייבורי) אז תגידו לי איך צריך להגיע מארז, ספק,מעבד, לוח אם,דיסק קשיח,כרטיס מסך,זכרונות. שבע דברים תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי , אני מחפש שיר שהולך ככה : Follow your love follow your needs ..... זה פחות או יותר, שיר יחסית ישן. תודה
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום לפני הכל רציתי לציין שאני ישן במרתף ביתי מפני שמשפצים לי את החדר, ומחשב אחי ומחשבי סגורים בלילה, ולא, אני לא חולה או לוחק סמים (אני גם לא שותה אלכוהול או מוגז ), מרתפי חשוך לגמרי בלילה (זאת אומר שהאור של השעון שלי יכול להאיר את כל המרתף) אני אישית ישן בתקופה זו במרחק של 7 מטר מהמחשבים, כאשר יש מדרגות שמפרידות ביננו. היום (ה19 במאי 2009) בשעה 3:27 לפנות בוקר, בעודי כמעט נרדם לגמרי (הלכתי לישון ב3:10 לפנות בוקר), הופתעתי לשמוע רעש מוכר מאד, רעש כזה של אוויר נע, הרעש של המאווררים במחשב של אחי!! לאחר כ5 שניות לאחר הופעת רעש זה התחילו להופיע רעשי הקלדה מהאזור של המחשב של אחי, ולחיצות עכבר. התחלתי לנסות למצוא סיבה לכך, כי לא היה לי כוח לקום (וכן היית…
-
- 145 תגובות
- 19.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להזמין בגדים לחורף מחו"ל ורציתי לדעת איזה אתרים מומלצים (חוץ מEBAY ששם הכל מסורבל וקשה למציאה). בעיקר סוואצ'רים / טרנינגים של אדידס או נייק או כל חברה אחרת. איזה אתרים מומלצים, זולים ושולחים לישראל כמובן... תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי סרט שצולם במצלמה ביתית לתוך פורמט DVD על דיסק DVD, איך אני יכול להמיר אותו לקובץ AVI?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן, לא יצא לי בחיים להשתמש ברב קו. הייתי רוצה להנפיק רב קו סטודנט, במה זה כרוך ? אילו אישורים צריך להציג ? לכמה הנחה זכאים סטודנטים ? נסיעות היום יום שלי מערבות 2 חברות אוטובוס: חברת ויוליה (קונקס) ואגד (באזור גוש דן), האם זה משנה איפה אני מנפיק את הכרטיס ? הבנתי שיש גם כרטיס "חופשי סימסטריאלי" שמאפשר נסיעה חופשית כל הסמסטר, האם יש אפשרות להשתמש בזה כשזה מערב 2 חברות אוטובוס שונות ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה מצב? אני חדש בפורום, אני מקווה לעזור ולהשתתף. שמעתי שפיספסתי מפגש , לא נורא אני יבוא במפגש הבא.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מישהו חווה את זה, שהגיע חבילה למחסנים שבוע שעבר אבל עדיין לא מעודכן הסטטוס באתר? אוקי, מובן אם אנשים קצת התלהבו מCyber Monday אבל עד כדי כך?! הם תמיד מעלים באותו יום וכבר 3 ימים שלא, ואין מענה באימל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן רכישה של אוזניות מאתר Amazon.com וחשבתי להיעזר באתר Mustop. האם מישהו קנה בעזרת אתר זה? כמה זמן לקח למוצר להגיע לארץ והאם היו בעיות כלשהן? נ.ב : ביצעתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה הפניות לאתר Mustop כדרך לקנות מחו"ל אבל לא ראיתי דעה של מישהו שקנה שם בעצמו. תודה מראש :cwm35:
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לפתוח אתר אשר יעסוק בתיווך בתים . איני מבין דבר באתרים אבל השימושים שלי באתר הם : מספר תמונות,שיתמוך באנגלית ועברית ושיהיה נגיש לארץ ולחו"ל. אשמח לפרטים כיצד לפתוח אתר,עלויות וכד' ,תודה מראש אילן.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-