עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כן כן, זאתי מכונית שכל אחד היה רוצה כאשר היא מוצעת לכל בנאדם שיש לו 1,200,000 ש"ח והיא באה עם 420 כ"ס! שווה לצפות בכתבה עלייה בערוץ 22 ששודרה אתמול: http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=27982&SourceID=58 הכתבה בוואלה כחביבת הגברים של פלייבוי: http://cars.walla.co.il/?w=//1206922 וכמו כן Audi R8 ב-Fifth Gear: וכמובן הסאונד העוצר נשימה ;D: אם היה את הכסף, בכיף!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by YarYar,

בואנה מה הם לקחו תדץ הזה... אפילו אבא שלי מתפדח להזמין גולדסטאר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני משתמש כבר שנה בערך בכדור הנ"ל, עשיתי בדיקת דם לפני יומיים בערך ותיפקודי הכבד נפגעו משמעותית... מאוד אפילו .. הרופאה שלי המליצה להפסיק את הכדורים וכמובן זה מה שנאי אעשה.. רק שאני חושש שמה הנזק גדול.. האם אנטיביוטיקה של 50 מ"ל [פעמיים ביום] יכולה לפגוע בכבד ולבצע נזק בלתי הפיך? או שאין לי מה לחשוש והפסקת השימוש תחזיר אותו למוטב ? תודה רבה. משתמש מודאג :-[

• 15 תגובות
    • 9.1k צפיות
  4. שלום רב, אני סטודנט לכלכלה ומנהל עסקים, ובדו חוגי לתקשורת אינטראקטיבית. באחד הקורסים בכלכלה-שיווק דרך האינטרנט (או במדיה דיגיטלית) יש לנו עבודת גמר על נושאים שנבחרו. אני בחרתי לעשות עבודה על פרסומות במשחקי מחשב, כאן אבקש עזרה מחברי הפורום: אם מישהו יודע או נתקל בפרסומות במשחקי מחשב מסוימים נא נא הבהירו את עיניי : *הבחירות המובנות מאליו הן- משחקי ספורט (מרוצים/כדורגל/כדורסל) בהם יש שלטים של חברות ספונסרים וכו'... *עוד דוגמה שצדה את עיניי היא הBATTLE FIELD HEROES שיבוסס כולו על תזרים מזומנים מפרסומות שיוצגו במהלך המשחק.. *דוגמה נוספת היא לפני כל משחק שרשרת הלוגואים (INTEL INSIDE וכו'...) אם יש למישהו דוגמאות קונקרטיות לפרסומות (גלויות או סמויות- כשהסמויות יותר "פיקאנ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אבא שלי אפך לאחרונה לנכה ,כי נאלצו לקרות לו רגל העניין שהבן אדם מהמר ,ואנחנו לא יכולים לעזור לו כספית או בדברים יקרים ,שיתנופפו בטיל בגלל ההימורים ואני גם לא מבקש לא כסף ולא דברים יקרים ,אני לא מתכנן לעשות מיזה מסחרה מה שאני כן מבקש זה ציוד ישן שאין לו ערך נורמלי ביד שניה ,או ציוד חצי פגום שאני יוכל לתת לו דברים כמו קונסולות ישנות מחשבים ישנים ודברים כאלו אנחנו גרים באזור השרון ומי שמעונין שיצור איתי קשר בפרטי

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. תראו זה מפרט שראיתי באינטרנט כתוב במודעה מחשב P4 לוח אם ASUS זה לא עבודה בעיניים תראו איזה מפרט חרא: מארז מהמם (צבע כסף) ATX מפואר כולל שתי יציאות USB. לוח אם ASUS P-4 S533 כולל 6 יציאות USB נוספות על הלוח!!!! מעבד INTEL P-4 2.4GHz 533MHz זיכרון 256MB DDR 333MHz (לא ( !!! SDRAM מאיץ גרפי משולב 3D מעולה 64MB (על הלוח) "shared memory" כ.קול AC 97 כ.רשת 10/100 כולל הכנה ל ADSL כ.מודם 56K V92 דיסק קשיח ענק WD 40GB 7200RPM ATA 100 כונן 1.44 כונן ASUSx52 בעל מנגנון יחודי למניעת רעידות !! מקלדת אינטרנט עכבר + גלילה עובדים על האנשים בן אדם שרואה אינטל וASUS חושב שזה אחלה מחשב, צריך לעצור את התופעה, למישהו יש רעיונות? נ.ב שימו לב לכרטיס מסך החייתי!!!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Tomerb1,

שלום לכולם זה נושא רציני, אשמח לתגובות רציניות ובוגרות ובלי שטויות אם אפשר . לאחרונה התחלתי מסלול לימוד של יג' יד' במסגרת חייל האוויר. המסלול נקרא "מכטרוניקה" - הנדסת מכונות, חשמל ואלקטרוניקה. בסוף הקורס אני אמור לצאת עם תעודת "עתודאי", עם אפשרות לצאת ל"פרויקטנט" (ביצוע פרויקטים בחייל האוויר). נכון לעכשיו אני פשוט לא יודע מה הולך, הלימודים האלה לא בדיוק מהנים, הרוב שם פיזיקה ומתמטיקה. אחרי 12 שנה אני לא יודע אם מתאים לי להמשיך ללמוד בידיעה שיש מצב שאני פשוט יהיה איזה טכנאי מטוסים, שלא יצא לי מזה כלום באזרחות ולא בשום מקום אחר. לא נראה לי הגיוני להיות במסגרת צבאית כמעט 6 שנים רק כדי לקבל תעודה "עתודאי" ולהיות טכנאי מטוסים. כרגע יש לי עד סוף החודש לפרוש מהמסלול, בהנ…

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. מישהו מכיר?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותם, וכמה עולה? כי פאנק לא יהיה בארץ עוד חודש\יים... תודה. נ.ב: חוות דעת על הפאדים(ניסיתי סטילפאד והוא די טוב אז אני נוטה אליו) תתקבל בברכה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מחר אני אמור לטוס לטורקיה וקוראים לי טל אז בכרטיס טיסה רשום לי MS במקום MR. זה משנה משהו? כי היום רק קיבלתי את הכרטיסים וראיתי את זה אחרי שהם סגרו כבר את המשרד שלהם. מחר בבוקר אני יתקשר אליהם כמובן , אבל האם מישהו פעם נתקל בזה והייתה איזושהיא בעיה? שאני יהיה רגוע \ ידע מה לעשות? תודה טל.

• 15 תגובות
    • 14.8k צפיות
  11. פאקינג קורע. http://jezebel.com/5582562/clueless-secretary-make

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by overload,

במה פוגעת נסיעה (עד 110 קמ"ש לכמה דקות) עם האנברקס\הנד בראיק\בלם יד מורם? ומה גורם לריח של הפלסטיק השרוף שיוצא מהרכב אחריה הנסיעה כזאת? (לא עשיתי את זה ואני לא חושב לעשות את זה)

• 15 תגובות
    • 21.3k צפיות
  13. Started by Ninja,

http://img145.imageshack.us/my.php?image=wallpaperxplinuxportxiru150co3.jpg אממ צד שמאל למעלה זאת תמונה שמצאתי של הכ.מסך שלי,צד ימין למעלה זאת תמונה של המחשב שלי מבפנוכו,ואם תשימו לב,יש את אותה תמונה של המחשב פרושה על כל הרקע בשקוף כזה. איך יצא? (רקע ראשון שלי)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המון בהצלחה לכל הניגשים התכוננתי הרבה מאד מקווה להצליח הפעם!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ice2k,

Shalom Le Kulam Hayoshvim Betzion ! ahh brazil brazil , what an amazing place.. I am right now in Sau paulo - the biggest city in brazil - 17 million pplz , and one of the most dengerous places. i am staying at an apartment of a cool guy here and really having good time. other than that brazil is really amazing amazing beaches and islands , i move from island to island , there are no cars no shit , just boats muskitos HARAKIM MEOD MUZARIM VEMAFHIDIM. so , as you always like - i'll post some pictures for you.. Cya amigos...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Corona,

יש לי מנוי בבזק בינלאומי ל ADSL רציתי לעבור לנטויז'ן פתאום אומרים לי שבגלל שהימרתי את הקו בבזק בינלאומי אני צריך להיות בזמן צינון של 30 יום ורק אז להזמין עם החברה החדשה מישהו שמע על דבר כזה?! גם נטויז'ן ניסו לסדר לי איזה קומבינה ולא הלך להם... זה מעצבן איך שבזק דופקים אנשים כל פעם מחדש.... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש חנויות מחשבים טובות לקנות בהן את המחשב הבא שלי. עדיפות למרכז אבל לא קריטי. יש את skypc, iqpc, tms, panda, logicpc מישהו יכול לתת המלצות/הערות עליהן?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. הסרטים שברשימה וכמובן ביס פלנט. התנפצות- הדיט שתקע אותי- אהבה בתפריט- 1408- -הנעלם- מה עדיף, מה כדאי? כמובן שעם החברה. מה מומלץ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לתהמאן ב MMA. עכשיו אני קצת לא סגור איך זה עובד. הבנתי שזה שילוב של כל מיני אומנויות לחימה, האם זה מצריך ללכת לאימונים שונים (נניח פעם אימון סמבה, יום אחר אימון ג'ו ג'יטסו ברזיאלי וכו)? כמו כן אשמח לקבל המלצות למקומות בהם ניתן להתאמן במרכז (אידיאלית תל אביב, אבל אני עם רכב ככה שאין בעיה להגיע גם לסביבה של תל אביב). תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by R0ck,

לשם שינוי, אחד מחברי הצוות (וויקטור) שלא ממש פוחד על המצלמה שלו (ניקון קולפיקס 4100) נתן לי להתעסק איתה טיפה והרי לפניכם... מס' טעימות עסיסיות להמחיש את ההנאה שבהפלגה. היינו ארבעה חבר'ה : וויקטור - אדם שנמצא כבר לאחר משבר גיל ה 40, אצילי להחריד, פשוט תענוג להפליג איתו. ניצן - חברי עוד מתקופת היסודי, אשר הוא זה שהכניס אותי לתחום והוא זה שאוחז בהגאים בסרטון שתראו בהמשך. עבדכם הנאמן ובחורה חביבה בשם הדר. יצאנו מהמרינה בת"א לנמל יפו ובחזרה, תענוג של 30-45 דקות וזה לאחר מקצה הפלגה שהיה לחבר'ה עוד לפני, אני הצטרפתי למקנח. לינק לסרטון* - http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=0X3HUNC0747W60KBNRW4075NA3 *יש צורך בנגן QuickTime. ועכשיו לתמונות... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by RoyShefy,

אוקיי, אז ככה. אני רוצה לעשות קעקוע, שקשור ל"שר הטבעות" ואני רוצה לשלב בו מילים באלפית. אני יודעת שזה לא קשור למחשבים או שום דבר כזה, אבל חבר שלי שכנע אותי לכתוב פה ואמר שיש כאן מספיק אנשים כמוני (כלומר- חננות שאוהבים שר הטבעות) שאולי יידעו איך לעזור לי. קיצור המילה שאני רוצה לקעקע, היא "Namarie" שפירושה- "דרך צלחה". מה שאני לא מצליחה להיות בטוחה לגביו, זה איך כותבים את זה באותיות אלפיות, בשפה האלפית. ואני יודעת שיש אתרים שיכולים לתרגם את זה, אני פשוט לא מצליחה למצוא. אם יש כאן מישהו שיודע, עזרתכם תתקבל בברכה! תודה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Revertigo,

יש לי כמה זימונים\מועמדויות בצבא, ואני רוצה לדעת אם חלק יחסמו אחרים: שחקים וחבצלות - שלחו לי מכתב בהתחלה ומילאתי שאלון אינטרנט תלפיות - שלחו לי מכתב ושלחתי פקס בחזרה גאמא - סתם התווסף באתר של המודיעין, אבל קיבלתי בדואר שאלון בנושא מחשבים (תכנות, מערכות הפעלה, גרפיקה וכו') אז אני מנחש שזה קשור תפקיד יעודי בתחום המודיעין החזותי - סתם התווסף חובלים\צוללות - נשלח לי מכתב למיון שיהיה בעוד חודש עקרונית אני הכי נוטה לכיוון תלפיות, אבל מן הסתם אני רחוק מלהתקבל עדיין, אז אני מעדיף לשמור על שאר האופציות פתוחות (למרות שבעיבוד חזותי או בחובלים\צוללות אני ממש לא רואה את עצמי), אז יש משהו פה שיחסום לי משהו אחר? תודה :-*

• 15 תגובות
    • 16.5k צפיות
  23. Started by 3d7,

מאחר והרבה בעבודה מדברים רוסית, והידע שלי ברוסית מסתכם פחות או יותר ב"חראשו", "פיסגייטס", "קושית" ו"פאשלי", אני מחפש שימושון פונטי טוב לרוסית. יש המלצות? :

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by QQQ,

כל פעם שאני מחבר את האייפוד האייטניוסאייטיונס מפציר בי להירשם אז החלטתי לעשות זאת. באמצע ההרשמה הוא מבקש פרטים של כרטיס אשראי (ללא הכוונה מצדי שאני באמת רוצה לקנות משהו) אבא שלי אומר שזה תרמית ושזה בניגוד לחוק/לא בטוח -- אפשר הסבר?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nerya40,

שלום לכולם! התגייסתי באוגוסט לחיל חימוש והגעתי לבה"ד 20 לעשות טירונות ומשם לקורסים. הקורס שהביאו לי הוא "בוחן תחמושת". כרגע אני בקורס ורוצה לשרת קרוב לבית יומיות מסיבות אישיות (אבא שלי נפטר ואני גר עם אמא שלי ואחותי הקטנה - המצב הכלכלי לא משהו ואני רוצה לעבוד תוך כדי השירות). השאלה שלי אם אני לא אקבל את השיבוץ שאני רוצה אני יכול לסרב להתפנות מבה"ד 20 ? או שברגע שמגיע לי צו סיפוח אני כבר לא שייך לבה"ד 20 ? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.