כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
כל לאן שאני מכיר נסגר... היה אחד מעולה בדיזינגוך סנטר וסגרו אותו, ואפילו לאן שהיה ברמת גן עם 5 מחשבים כולה נסגר... מישהו מכיר עוד מקום??? כי אני מת ללכת לשחק עם חברים שלי...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שונא את שזה בא בעיתוי הלא מתאים http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1022868 תגיבו על זה....
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך קוראים לקובייה עם התיבול (בזיליקום וכד') ואיזה חברה מייצרת את הקופסא עם הקוביות האלה?
-
- 15 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בין הפותרים נכונה יוגרלו 20 הודעות כתוספת למונה הספאם [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי עפ"י מה שרשום באתר של ארגון המורים אין אבל ראית כתבה שיש...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העולם היה שונה לדעתי... כי ראיתי במודעה שלהם השבוע, מחשב AMD נחמד מאוד ב-2800 שקל... לעבודה משרדית אפשר להוציא משם מחשב ב-2500 ש"ח ובלי ההנחות שהם נותנים... וואי וואי אם הם לא היו מוכרים את הזבל שלהם המחודש הזה ונישארים עם המחירי יבואן האלה הם היו הכי מצליחים בארץ
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב שלמעלה, בקטע שכתוב את מספר ההודעות הפרטיות שלך וכ'ו נעלם הקטע של כמה זמן אתה מחובר ביטלתי את הABP, ועדיין זה לא שם עוד שינוי באתר, או שזה רק אצלי? (לא שזה קריטי לי, סתם תהיתי)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם התחשק לי להנות אז אני מגדיל אותו (עם הכפתור) לתצוגה גדולה יותר של יוטויוב ומגלה שהם מצאו דרך להפוך את נגן הפלאש ל full screen אמיתי ומלא כמעט לגמרי... הייתי בטוח שעדכון לאיזה תוסף בפיירפוקס שלי אחראי על העניין, ואז ניסיתי גם את הדפדפן מעלה האבק, שלצערי הוא עדיין חלק ממערכת ההפעלה - IE, וגם שם העניין עובד. שדרוג נחמד מבית יוטיוב-גוגל. FYI
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מקצוע שקל לשפר בבגרויות של התקופה הנוכחית דבר אשר יגרור העלאת רמת הסכם בנק' או 2 ?? הכוונה אינה לאנגלית או מתמטיקה אלא למקצועות אחרים \ לא שגרתיים... תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז הינה נפתחה לה ההצבעה לתחרות הבדיחה המצחיקה ביותר! ההצבעה תסגר בעוד 3 ימים! תוכלו לראות את התוצאות רק לאחר סיום הסקר ככה כולנו נשאר מתוחים D: הינה הבדיחות שוב: Tomerb1 יום אחד מגיע מפקח של בית משוגעים לביקורת. הוא שואל את האחראי איך הם יודעים שהם לא מכניסים אנשים נורמלים. אומר לו האחראי: "אנחנו מציגים בפניהם אמבטיה מלאה במים, נותנים להם כף ודלי ואומרים להם לרוקן את האמבטיה. אומר לו המפקח: "הבנתי... המשוגע יוציא את המים עם הכף והנורמלי יוצא את המים עם הדלי". האחראי צוחק ואומר: "לא,הנורמלי פשוט יוציא את הפקק... אתה רוצה חדר עם נוף או בלי?" lonbenon יום אחד עני ועשיר נפגשים. הם מגלים שלנשים של שניהם יש יומהולדת. העני שואל את העשיר מה הוא קנה לאישתו, וזה עונה לו שקנה ה טב…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש אתר שיש בו רקעים איכותיים ושהם יהיו 1280X1024 ואתר שיש בו כל מיני סגנונות.. לא רק בנות או של משחקים וכאלה.. או שאם תוכלו תביאו לי כל מיני אתרים שיש בהם סוג אחד.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה או רוגטקה או משהו שאפשר לירות מימנו אבן או משהו קטן למרחק של 200 או 150 מטר(אפשר גם בזוית, כלומר, לא בקו ישר כי זה ממש חזק...) תודה.
-
- 15 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
1)ש אתם מחרבנים ושהחרא פוגע במים יש רעש של התמוססות 2)ש החבר שלכם מחרבן אצלכם בבית ואחריי החרבון נשאר שאריות של חרא על האסלה 3)שאחריי מקלחת אתם מחרבנים ומרגישים פלוץ רטוב 4)שאתם נכנסים לשירותים בבית ופתאום יש גל סירחון ואתם צועקים אבא!! 5)ש מרוב נייר תואלט ששמתם המים לא יורדים באלסה 6)ש אתם מדברים עם כוסית ואתם מנסים לשחרר פלוץ בלי שתשים לב 7)אתם הולכים לשירותיים ציבוריים ומשתמשים בכל הנייר 8)אתם מנסים להפליץ כמה שיותר בשקט בשירותים של החבר 9)גומרים את כל הספריי של הריח בניחוח הדרים בשירותים 10)יושבים על האסלה שעה ואפילו לא מחרבנים...... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהצלחה לכולם :-P מי התחיל ללמוד? ציון הגשה : 100
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקבלתי לקד"צ טכני בחיל החימוש (אופטיקה) תגידו לי מה אתם יודעים על חייל החימוש ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משמיעה ראשונה היום בערב, הוא טוב עד טוב מאוד לדעתי (בניגוד לקודמו..) את הסקירה המלאה אני אשאיר לאחרים, אני רק באתי ליידע... Systematic Chaos
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלחתי חבר שלי להתקין בבית אימו את המחשב החדש שקנתה. הוא מתקשר אליי באמצע ההתקנה לשאול שאלות ולראות אם הכל בסדר. שאלתי אותו אם התקין את הדריברים של הכל. הוא אומר: אין דיסק של דרייברים, מאיפה אתקין? אני אומר: בטח שיש רקתסתכל ותחפש, כתוב על זה HP! הוא אומר: לא ולא. עברו שבועיים -שלושה, והמחשב שהותקן בלי תמיכה בכרטיס קול/רשת/ וכו' היה חייב כבר דרייברים - הרי אין גישה לרשת וכו'. החבר מתקשר לחברת ארדיטי (נהריה). ושואל למקום דיסק ההתקנה של הדרייברים. שמנו את הדיסקים של הדרייברים בתוך המארז. בתוך הקרטון? לא, בתוך המארז של המחשב! מה מצחיק פה? שזה מחשב של HP!!! מקורי, מחנות של HP. פשוט בושה. מישהו שמע על דבר כזה? ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שהיה בYNET אתמול או ביום חמישי הודעה שיהיה ביום ראשון שביתה אבל יכול להיות שעד עכשיו הגיעו לפשרה או משהו.. יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1067957 חיפשתי בגוגל וכדומה ולא מצאתי את האתר של המשחק.. מישהו יודע?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני עונה על הסעיף הראשון? בסעיף ב' אני יודע למצוא את נק' העבודה, ואת ההגבר לאות קטן, אבל מעבר לכך ? מה הם רוצים ? איך עושים את ג' בלי לבצע נורטון בכניסה ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד סרטים מ FLIX או YOUTUBE יש איזה דרך??? תודהה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש המלצות על שירים\אלבומים\אמנים שיעשו לי את הלילה. בינתיים אני שומע Norah Jones שאני הולך לישון בשילוב עם Rob Costlow - Solo Piano באלבום החדש שלו - Woods of Chaos מאוד כיף ומרדים לשמוע על ווליום מינימאלי. תתחילו להמליץ! ובבקשה על תכניסו פה טראנסים וכל מה שבפירוש לא נכנס לקטגורית מוזיקה מרדימה. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שווה כניסה http://youtube.com/watch?v=8minCDrYaRk
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצחיק, הזוי, ושאר הדברים שעושים סרט טוב הבהרות: -הת'ראד נפתח לשם דיון\ המלצה על הסרט Lets Go To Prison בלבד. -ולא להפוך את זה ת'ראד המלצות לכול מה שאתם רוצים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפילו אם ניסיתם לחשב את התזמון עד התדלוק הבא ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-