עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkdude,

שווה כניסה http://youtube.com/watch?v=8minCDrYaRk

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by NiTRo37,

מתוך YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3228716,00.html :-[ :-[ :'( :'(

• 93 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. אני לא מצליח להבין מאיפה הגיע 0.3 וולט 0.69 וולט. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by itayze,

אתמול הלכתי לסרט החדש של ג'יימס בונד ומלפנינו ישבו איזה 8 ילדים שדיברו ודיברו עד שאמרתי להם שיחכו בסובלנות עד ההפסקה ועד סוף הסרט הם לא דיברו . לפני זה הלכתי ל"זהות כפולה" סרט חביב , אני וחבריי נכנסנו לאולם קולנוע ( זאת הייתה בכורה ארצית ) ולא היה שם אף אחד , כשהתחילו הפרסומות נכנסו איזה 10 ילדים מכיתה ו' או ה' וצעקו וצחקו ולא שתקו אפילו שביקשתי מהם מספר לא מבוטל . תספרו מקרים שלכם ,אפשר להוסיף גם קטעים מצחיקים , לדוגמא לפני מספר שנים קניתי פופקרן , המושבים בקולנוע כפופים אז ישבתי עליו ככה ( מכיון שידיי היו תפוסות ) ואז כל הפופקרן נפל מהקופסה :-\ .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Vidati,

לא זה לא הסרט ה-4, מצטער אם משהו פיתח ציפיות והתאכזב זה סירטון שלי שעשיתי על הסרט עם טראנס\שיר יפה, מצפה לביקורות שלכם. ההתחלה טיפה חלשה אבל זה משתפר עם הסרטון. http://www.youtube.com/watch?v=oAFqGzhkbnA

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by Orillion,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס ורוד/פרוותי/מנומר/בצורת חיה לדיסקים? עדיף באיזור תל אביב. חלק ממתנה שאני מרכיב לחברה...

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  7. היי!! היום בערוץ 2 בשורה התחתונה הראו קטע שבבירור הוציא מYOUTUBE של מנחית מטוסים רוקד לציליל מיכאל ג'קסון,חיפשתי ביוטיוב תחת כל קומבינציית מילים אפשרית, גם בגוגל וגם באתר של קשת אבל לא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור?? תודה!

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  8. כנסו להצביע ממי אתם מעדיפים לקנות? מי לדעתכם יותר אמין?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

הגיעו לנו לביניין, דלת ממול שכנים עם עבר של גניבה, ויש להם פשוט אפשרות לדלג מרפסת והם פה. לכן אנחנו רוצים לשים בבית אזעקה המינימום שתעשה רעש חזק (יהיה נחמד אם תהיה אפשרות שהיא גם תסמס), ו2 מצלמות אבטחה. מצלמה אחת גלויה, והשנייה מוסתרת. אשמח להמלצות לאנשים שיש לנם כבר ניסיון עם כל התהליך הזה. (אין בעיה לעשות הזמנות באיביי)

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. אהלן http://www.petitiononline.com/atzuma/petition.html תחתמו בהמוניכם ובשם כל האימיילים שיש לכם!! בינתיים יש בסביבות ה470+- צריך להשיג הרבה אז יאללה תחתמו ותפרסמו!!

• 46 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. נתוני התעבורה העדכניים לשנת 2026 מצביעים על שינוי מגמה בעולם הבינה המלאכותית היוצרת, כאשר הפלטפורמה של גוגל מציגה קפיצה משמעותית בנתח השוקלכתבה

12. אוקי אז ככה, יש לי ירפא ב' עוד כמה זמן ורציתי לדעת בדיוק מה הולך להיות שם... תכתבו ממש הכל, מא' ועד ת' על מה עושים כשמגיעים והכל אילו בדיקות בדיוק וממש הכל תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. Started by superginiman,

עברתי על הSOURCE של המאמר "נבחרי השנה 2004" וראיתי את שני המשפטים האלה... Minimizer, you are such a NEWBIE!!" BigWabbit OWNZ y00 !!"

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by HiperPsY,

http://xs75.xs.to/pics/06140/new1lol.JPG :

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הורדתי תרגום לסרט אבל הוא לא מסונכרן עם הסרט, ולא הצלחתי לסנכרן אותו. יש לי את הסרט הגרסה של 2 דיסקים - הראשון 715 MB והשני 703 MB.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. אני יודע לפתור את סעיף א' שבתמונה בדרך שלי, שהיא די מסורבלת וקרוב לוודאי שתוריד לי ניקוד. הדרך שמפורטת בתמונה נראית לי הרבה יותר כדאית, רק שלא הבנתי ב-100% איך הם עשו את כל ההצבות בטבלה! מישהו יכול בבקשה להסביר? :-) עריכה: אני רק רוצה לחדד שהבנתי כבר שבעמודה השלישית הציבו פשוט את הנקודות שהתקבלו. הבעיה שלי היא עם העמודה של נקודות הציון, שהבנתי רק מאיפה הנקודה הראשונה (שבה הציבו תמיד X=0 כי מדובר בנקודת חיתוך עם ציר Y), אבל מאיפה הפליצו את הנקודה השנייה? סתם המציאו X ומצאו דרכו את Y? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by Tomerico,

אני מעונין לראות סרט שכרגע במצע הורדה בקאזה... מישהו יודע איך אוכל לראות אותו?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  18. מכונת גילוח (כמו של ספרים) ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Djx,

תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

20. Started by xTz,

מישהו מכיר אתרים\מאמרים שבהם ניתן לקרוא על תקלות נפוצות ובעיות נפוצות שאיתן מתמודדים טכנאיי PC בחיי היום יום? בעיקר בתחום התוכנה, אבל גם חומרה תתקבל בברכה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by בוני70,

?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by TAsraf,

טוב אז גם אני משועמם בבוקר אז בוא נכנס לדיון מעניין של במה "אתם משתמשים" אתם לא חייבים להיות פתוחי לב אבל ציינו משהו אחד בבקשה ואני רק נרגילה מתעב סיגריות האשכול נערך לבקשת סופר מן הגבר ד"א אני חייב לציין שנושא זה לא אמור לעשות אותי "גבר" או "קול" או "מרובע" או "גרוביי" או איך שאתם קוראים לבנאדם מגניב

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by Ari555,

*לא מצאתי מקום מתאים יותר. אם יש כן, אשמח להפניה. 1. האם הצוואר הבקבוק העיקרי של המחשבים היו כונני הHDD? יש לי מחשב מלפני 6 שנים ובשנה האחרונה הוא החל לקרטע... בזמן האחרון התחלתי להסתכל קצת במנהל המשימות ושמתי לב שהמעבד וגם זיכרון הRAM עומדים במצב טוב שמאפשר להם עבודה(בעצם, נדיר מאוד שהם מגיעים למעל 90 אחוז בזמן שעולה על 10 שניות), ואילו הכונן מגיע ל100 באופן תדיר.. משם המחשב זז לאט ולפעמים עד קיפאון מוחלט עד סיום הפעולה. אם אני קונה למשל דיסק 240 SSD, אז לרוב הצוואר הבקבוק יעלם כמעט לגמרי לא? זאת אומרת שאת כול המערכת ההפעלה תהיה על הדיסק ועוד כמה תוכנות כבדות,אבל עדין עם 50 GB אקסטרה נניח שנשארו פנויים, אזי שהבעיה תיפתר? ואיך זה ישתלב עם כונן HDD 1TB? 2. הבנתי שכרטיס מס…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים