כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
תודה רבה לכל המשתתפים ההרשמה הסתיימה, המכירה נגמרה! ------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ המשחק יגיע היום לחנות !!! :jump1: ניתן יהיה להגיע היום (04/3) לחנות ולקחת עידכונים מתי לבוא בהמשך ------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ בהמשך להצלחה חסרת התקדים של הההזמנה הקבוצתית הזולה בעולם מגיע משחק ה FPS המצופה של השנה ואיתו גם כן הזמנה מוקדמת על פי שימי, בעל החנות המשחק יגיע לקראת יום שני 8/3 העיקוב נובע עקב בירוקרטיה של המכס ( לא עובדים שישי-שבת) ----------------------------------…
-
- 642 תגובות
- 75.2k צפיות
-
-
שלום, בטח ייצא לכם בעבר לדעת שאתם חייבים לנהוג/לרכב עם משקפיים בגלל שלא שמתם לב שאין לכם 6/6 וחשבתם שאתם רואים מצויין. אז כך גם אצלי. הוצאתי טופס ירוק בגיל 16 ואז גיליתי שאני צריך משקפיים, לא משהו קריטי, 0.75. ואז זה התחיל להדאיג אותי... באתי להחליף משקפיים אחרי שנתיים בערך ואחרי שעשו לי בדיקת עיניים גיליתי שהמספר הוכפל ל-1.5. האם זה יהיה בעלייה מתמדת או משהו כזה? ממה צריך להימנע?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מכיוון שמאד חשוב לשמור על הסביבה שלנו, חשבתי להעלות כאן מספר דרכים לשמור על הירוק: 1. לשים פח לניירות בחדר, חשבתם על זה פעם שרוב האשפה האישית שלנו בחדרים היא של ניירות, מעטים הפעמים שבה אנו זורקים משהו שהוא לא עשוי מנייר בחדר. (להבדיל מהמטבח למשל..) 2. רלוונטי למי שמאיתנו עדיין סטודנט או משתמש בדפדפות: א. למי שכותב עם עט, לקנות דפדפות בעובי של 85 גרם (במקום 60) ויכתוב בשני הצדדים (חיסכון של 30%) ב. למי שכותב עם עיפרון, שיכתוב משני הצדדים גם על דף בעובי 60 גרם (חיסכון של 50%). 3. שוב, רלוונטי בעיקר למי שסטודנט: במקום לבוא עם סנדוויצים מניילונים מאד ממליץ לקנות קופסא מפסלטיק קטנה שניתן להכניס לתוכה סנדביץ, בערב אמא תשטוף את הקופסא ולמחרת לבוא עם אותה הקופסא (חיסכון של 100…
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
במשך השנים צברתי ספרים רבים: מדע בדיוני, פנטזיה, היסטוריה, טבע וספרי לימוד שונים. ספרים מעניינים שנכתבו ע"י מיטב הסופרים בז'אנר. רוב הספרים באנגלית. יש גרסאות Hardcover איכותיות ומהודרות. בעיה אין לי מה לעשות איתם והם סתם תופסים מקום רב שאני צריך. החלטתי למסור את הספרים. ארזתי אותם בקרטונים והעמסתי אותם ברכב. ספריה עירונית נראה כמו המקום הטבעי למסור ספרים, אבל האם יש מקומות נוספים? לא נראה לי שצריך אותם בספריה באוניברסיטה. לפחות אצלנו 99.9% מהספרים ספרי לימוד. איפה לספרים יהיה הכי רבה שימוש? חבל שהם יתבזבזו.
-
- 16 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
יש לי מחר בגרות בספורט ואני צריך לרוץ 3 קילומטר (כמובן שיש גם מרפקים ובטן אבל זה לא בעיה) אומנם אני מצליח את הריצה ואפילו בזמן סביר ביותר אבל האם פחית XL תשפר לי את הביצועים? יהיה לי יותר קל\יותר אנרגיה בשביל הריצה? תודה , ואשמח לשמוע תגובות מאנשים שמבינים בנושא
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איזה מסעדות אתם ממש ממליצים בחיפה? יוצא לי הרבה להזמין ואלה המעודפות עליי: טאטמי - קצת יקר אבל אוכל יפני ממש טוב. ואני מתכוון אוכל לא סושי. פירה - מקבלים שניצל גדול יותר מהראש. אגאדיר - ההמבורגר הכי טעים שאכלתי בחיים, כנל לגבי הקינוח
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני לא מבין מה לעזאזל הולך במדינה הזאת. איזה חברה שוודית פותחת סניף אומלל והמדינה משתגעת. רעש בכל מקום, בתקשורת, באינטרנט, בציבור. אלפים הסתערו על הסניף כאילו מחלקים שם קוקאין טהור ומציצות מדוגמניות שוודיות בחינם. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ht20100311_03 פשוט נורא. גם אם היו מביאים את משמרות המהפכה בטיסת VIP מאיראן עם Full Gear לפיזור הפגנות לא היו מצליחים להשליט סדר. אנחנו פשוט עם של איכרים חסרי תרבות. כל פעם שאני רואה את התמונות האלה אני חושב לעצמי "איך לעזאזל הגענו למקום ה-25 במדד הפיתוח של האו"ם?"
-
- 50 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
קודם כל אני יכתוב שכל מה שכתבתי למטה מומצא ואין לו קשר למציאות. הוא נועד להעלת עצות בלבד. אז ככה: ישנו אדם שיש לו כסף ואינטרס לעשות לכם צרות. לאבא שלכם יש עסק פרטי, נגיד עו"ד. לאבא שלכם יש ליקויי בנייה שנים בעסק, שאף אחד לא שם לב. יום אחד מגיעים אליו 3 אנשים מהעירייה כל אחד מעיד לו שהבן של העו"ד שלח את המכתבים. האבא בודק (אין לי מושג איך) ומגלה שיש רישום על מכתבים ששלח הבן. האבא לא מספר לבן, כנראה שלא ידע להזהר מהצרות שהאבא כבר מתכנן. הבן מגלה (שומע שיחה של האבא) שהאבא חושב מהסיבות שרשמתי שהבן שלח מכתבים ושומע את שם העו"ד. הבן הולך למחלקה בעירייה מוצא שם את העו"ד שהאבא חושב שייצג את הבן (העו"ד עובד בעירייה) וכמובן מקבל תשובה שלא הגיעו מכתבים בשמו. עכשיו נותר מצב שהעו"ד זי…
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם. קרובים מארה"ב אמורים להגיע לארץ וחשבתי לנצל את זה לצורך קנייה של כמה חלקים. אני מעוניין לקנות את החלקים הבאים מאחת מהחנויות המוכרות למחשבים בארצות הברית: (ידוע לי כי אין אחראיות על המוצרים בארץ) הפרש המחירים עומד על כ 1000 שקלים(חו"ל לעומת הארץ). CPU Core i5 750 2.66GHz 8MB Motherboard Gigabyte P55A-UD3 Memory CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB)1600 MHZ DDR3 GPU XFX HD-577X-ZNFC Radeon HD 5770 1GB 128-bit DDR5 אבקש את עזרתכם בבחירת החנות לקנייה וכן הבהרות לגבי תשלומים נוספים שעלולים לצוץ מעבר למחירם. בנוסף אבקש חוות דעת על המוצרים הנ"ל... תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה לא קשור לכאן אבל בהחלט זה נובע מHTML JAVASCRIPT ללא רקע בכלל רוצה להתקדם בנושא SEO יש כאן אנשים?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בפרסום שלהם למסך דל 2209 המפורסם בפורום הם רשמו שהוא HIGH-DEFINITON, וכמובן שהוא לא... שלחתי להם הודעה בנושא ותהיתי על שיווקם כ"חנות מקצועית לחומרה", התגובה: שלום רב , כמו כולם אנחנו בני אדם ומי שהקים את המוצר באתר כנראה שהתבלבל , בכל אופן הטעות תוקנה במיידית ואני מודה לך שהפנת זאת לתשומת ליבי לגבי תהייתך האם אנחנו חנות מקצועית , אני חושב שהרבה לקוחות יכולים להעיד עלינו שכן בברכה , mail_kfir אפשר לתת להם קרדיט על המענה המהיר ( תשובה באותו היום שנשלחה ההודעה), אבל ציפיתי ליותר מלכתחילה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לייבא ארצה את המארז הזה: http://www.frozencpu.com/products/7530/cst-728/Lian_Li_V_Silent_Series_PC-V1110A_Silver_Mid_Tower_Case_On_Sale.html אין אותו בארץ, והייצור שלו הופסק אז אני רוצה למהר, וזו הסיבה גם למה איני יכול להזמין אותו ישירות מרוזטק, יבואן Lian Li הישראלי. דמי המשלוח לארץ שערורייתיים (700+ ש"ח. אבל אם אין ברירה, אשלם אותם). אם אביא את המארז דרך mustop למשל, זה יהיה יותר זול? והאם זה רלוונטי להביא אותו יחד איתי בטיסה? דמי המשלוח בתוך ארה"ב זולים מאוד. עוד רציתי לדעת, מה קורה כשמביאים ארצה מארז, מבחינת מיסים, מכס וכו'. האם זה משתנה כשמביאים את זה בעצמך בטיסה רגילה \ כשמזמינים מ- ebay \ מחנות כמו FrozenCPU \ או מ- Mustop. אני גם מעוניין להב…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , אני בן 19 וכרגע אני נמצא בצבא ארבעה חודשים , לפני הצבא הייתי מתקלח עם סכין, אך הבנתי שקשה מאוד להתגלח עם סכין בצבא כמו שצריך. אני מחפש מכונת גילוח שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתחזיק מעמד (הסוללה שלה) לכמה שיותר זמן. (נמצא בשטח רוב הזמן ולא בבסיס) אם זה משנה יש לי זיפים עבים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
למי שיש מנוי ב skype לשיחות לטלפונים רגילים... האם מישהו נתקל בבעיות בימים האחרונים? לי יש מנוי כבר חודש (בלתי מוגבל בתשלום קבוע) ואני משתמש בו במקום בטלפון הרגיל (עברתי לקו הקל). בימים האחרונים יש בעיה : אני מתקשר למישהו , דקה וחצי הראשונות השיחה עובדת מעולה ופתאום הוא אומר שהוא לא שומע אותי בכלל(רק רעש רקע). מתקשר שוב ואותו סיפור בדיוק... האם הבעיה אצלי או אצל סקייפ בשרתים? יש לי את הגירסא הכי מעודכנת ופתחתי את הפורט שלו בראוטר.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, גלשתי בבלוג מוזיקה מסויים ופתאום לאחר כשבוע הוא לא נותן לי להכנס מדובר בבלוג משירות BLOGER של GOOGLE , " נראה שלא הוזמנת לקרוא את הבלוג הזה. אם אתה סבור כי מדובר בטעות, ייתכן שכדאי לך לפנות למחבר הבלוג ולבקש הזמנה. " איך אני מבקש הזמנה? ואיך פתאום זה קרה? והאם יש אפשרות לצפות בתוכן הישן שנצפה בבלוג ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איך קוראים לקטע שהוא מנגן בשניה ה 1:16? תודה. נ.ב. שחכתי להוסיף את הקטע באמת..
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי 2 כרטיסי אשראי חד פעמיים, באחד יש 80 ובשני 300 ככה... עכשיו אני רוצה לקנות משהו ב100 שקל ולהיתפטר מהכרטיס הראשון כבר. אז יש אפשרות לחלק את התשלום בין 2 כרטיסים ? או איכשיהו להעביר 20 שקל לחשבון PAYPAL (לא ממש הצלחתי) או דרך אחרת? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מחפש מזגן נייד, אני לא יודע מה המחירים שלהם היום ומה נחשב לטוב אבל אם מישהו פה קנה פעם או יודע משהו על מזגנים ניידים בבקשה שיעזור..
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
למה הסרטים של ה HD לא יכולים לפעול במסך מלא? גם בטלויזיה וגם במחשב יש להם שוליים יש דרך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית דבר , ברצוני לציין שדיון זה נועד , שאנו בעלי החנויות והמשתמשים בפורום זה שהם הנכס היקר שלנו נבנה תקנון שירות בתחום המחשבים והמסחר במחשבים , שיהיה מקובל על החנויות ועל המשתמשים בפורומי המחשבים בכלל . דבר שיקדם את המסחר ההוגן בתחום המחשבים בארץ , והחנויות ירוויחו שרק חנויות שיעמדו בקרטריונים , שיקבעו במהלך הדיון יוכלו להכלל באתר, לדוגמא בפורום המלצה על מפרטים . מטרת דיון זה היא לא לעלות בעיות ספציפיות של חנות ולקוח ספיציפי , אלה לכתוב באופן כללי את הבעיה , ואנו המשתמשים וכן בעלי החנויות יגיבו בהתאם לבעיה . אבקש להמנע מפרסום של החנות , אלה רק את הבעיה שצצה . אבקש מבעלי החנויות השונים להשתתף בדיון , על מנת לכתוב מה אנו יכולים לבוא לקראת המשתמשים ומה המשתמ…
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
השמח לקבל הצעות על דברים שכדי לעשות באילת כדי לא להשתעמם שם.. אני בן 26 דרך אגב.. אני גם ישמח לדעת כמה בערך צריכה לעלות מונית מהשדה תעופה למלון? הרי ידוע שהנהגי מוניות שם לא בדיוק הולכים לפי הספר..
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם האונ' הפתוחה הינה נחשבת כמו אונ' ת''א או בן גוריון ? או שזה רמה יותר של מכללה ?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בגינה הקדמית יש קליטה מצויינת, בצד האחורי אין קליטה כלל. בכל רחבי הבית אין קליטה, החדר שלי נמצא בערך 10-15 מטר (סתם הערכה, לא באמת מדדתי), מהקיר הקדמי של הבית. לשים אנטנה על הגג בדיוק מעלי לא נראה לי רעיון מוצלח כי רוב הסיכויים שלמרות שזאת נקודה גבוהה יותר היא פחות חשופה ביחס לצד הקדמי של הבית. אני מאמין שאם אני אמקם אנטנה על הגג בחלק הקדמי של הבית ואזרוק כבל על הגג עד החדר שלי זה יהיה בסדר, השאלה אם בכלל כל האורך הזה לא ייצור התנגדות גבוהה מידי שתוביל בסופו של דבר לקליטה נמוכה יותר מאשר עם האנטנה הקטנה המסכנה שקיבלתי עם הדונגל USB של APEX, שאיתו אגב השידורים מצויינים בגינה הקדמית... בקיצור, מה הדרך הכי פשוטה וזולה לקבל את השידור אלי לחדר? אני לא מחובר ל-YES/HOT אבל יש לי…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-