כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
בבית מרקחת לא רוצים למכור לי בקבוקון אלכוהול מרוכז (85%-100%) כי אני עוד לא בן 18. אני רוצה לנקות את המעבד מהמשחה הישנה. הם אומרים שאסור להם למכור לי אלכוהול בריכוז כל כך גבוה אפילו שאין מצב שאני אשתה את זה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצטער על האיכות מצלמת פלאפון, אם מישהו יכול לקודד את זה יהיה יותר טוב כי אין לי מושג איך.. ניתן לפתוח את זה עם REALPLAYER http://www.download.com/RealPlayer/3000-2139_4-10255189.html <--- התוכנה http://rapidshare.de/files/7013789/31-10-05_0852.3gp.html <---- הסרטון ;D ;D
-
באדיבות פלוגת חרב "בואנה אחי איזו שמירה הייתה לי...אל תשאל...והקצין תורן הזה כזה מנייאק" "מה אמרת?!??!?!?!?" "מה? רק אמרתי ש...? "אל תגיד את זה!" "לא להגיד מה?" אל תגיד קצינים זה לא פוטיקיולרי קורקט. אתה פוגע באוכלוסיה שלמה! תגיד :מאותגרים נגדית,מגישי תלונות,חולי סג"מת,פלצנים,מש"קים בלי המש',בוגים קטנים... אבל אל תגיד קצינים זה פוגע בציבור שלם של אנשים! תגיד: מפחדים מהאזרחות,אוהבים את הצבא יותר מאשר את אמא ואבא,מדברים הרבה ועושים מעט,מורעלים,ישנים עם "רוח צה"ל מתחת לכרית,כאלו שעוצרים בדרך לאילת ליד בה"ד 1 ומצדיעים אבל לא להגיד קצינים-זה פוגע בציבור שלם של אנשים! תגיד: עתודאים שלא הצליחו להשתחרר מקבע,מתלים ניידים לM16,תופסי תחת,חותמי תוכניות,מופיעים במילון אבן שושן תחת ההג…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קורס טכני בחיל האויר.. מי שיודע מה כולל התפקיד בדיוק והאם זה כדאי ואם לא למה. אני באמת רוצה לדעת לפני שאלך.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור יום חמישי הזה נסעתי לתל אביב בשביל למכור 2 כונני COOL DRIVE 6 שיש לי (נשאר 1 אם מישהו מעוניין) בקיצור, נפגשנו בעזריאלי בטיילת חיפה (מרכז ריכוזי הפורומים של ישראל) קונה אחד, בא, קנה, הכל הלך סבבה הקונה השני בא , קנה, וליוויתי אותו ליציאה. חברים של הקונה הזה (מעתה ל' ) היו אמורים לאסוף אותו במכונית לבנה. אמרו לו להיות ליד הגשר (אם אתם מכירים את המקום) אז ליוויתי אותו. עכשיו למען ההמשך אתם צריכים להבין, הוא קטן ממני בגודל, או כמו שהוא תיאר אותי " גדול ולא מגולח " LOL אז בקיצור, ירדנו במדרגות בצד המנוגד לעזריאלי, וראינו מכונית לבנה חונה כמובן של' מאחר ולא ראה טוב, הניח שזאת המכונית שבא לאסוף אותו אז... הוא הלך וניסה להיכנס ונאבק לשווא בדלת הנעולה, הנהג... עד…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז טרנפורמר אני יושב מול המחשב ופתאום אני מריח ריח שרוף המחשב נכבה אני מדליק אותו הוא נידלק בלי בעייה הכול תקין חוץ מהמנורה בחזית שלו הגיוני שקתודה קרה תישרף ככה סתם ללא סיבה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה עולה דלי של כנפיים? יש גדלים לדלי? כמה כנפיים יש בדלי? יש משלוחים ?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אני הייתי קובע את הסדר של החיים, הייתי עושה הכל הפוך!!! הכל!!! אתה לומד ולומד כל השנים הטובות שלך, ואז מתחיל לעבוד, עד שאתה מגיע לפנסיה... ואחרי כללללללל העבודה הקשה, מה מחכה לך? מוות!!! במקום זה, הייתי מתחיל את החיים במוות, כי אז אתה חוזר לחיים... מבלה כמה שנים טובות בלעשות כלום ולתהות על החיים, חוזר לעבודה ועל היום הראשון מקבל מענק גדול ושעון זהב - מה רע? (: אחרי עוד כמה שנים טובות, אישתך חוזרת לחיים, אתם בקשר טוב ויש עליות ומורדות אבל הקשר רק נהיה יותר טוב עד שאתם מתחתנים... ואז יש יותר ויותר סקס!!! אז אתה חוזר לשנות ה-20 שלך, לומד באוניברסיטה, שותה, מכייף, מזיין וחי טוב... אז אתה חוזר לתיכון, לומד עוד כמה דברים - ואיזה יופי, הלימודים רק נהיים קלים וקלים יותר (: אז …
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מעלה גירסה מוגמרת (אך באיכות ירודה) של קטע אמביינט חדש, אשר ישבתי עליו במשך יומיים... לא יותר מדי מסובך, אבל מה שדרש הכי הרבה עבודה זה המקצב, תיכף תשמעו... בהחלט לא אחד המשוגעים שלי, אבל יצא די חביב. כרגיל, אשמח לשמוע את דעתכם. :-* http://s20.yousendit.com/d.aspx?id=354SGVK7ENFEF2UOJK6TX82YOY
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים. הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים" -- שר החוץ הבריטי לורד קורזון "קשה מאד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד" -- מועמד לנשיאות צרפת אלן פירפיט "אנחנו מצויים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם. אבל זה יכול להשתנות" -- דן קוויל "הסכם בעל-פה אינו שווה את הנייר שעליו הוא חתום" -- מפיק הסרטים סמואל גולדווין "יש לי עשרה זוגות של נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע" -- סמנתה פוקס "אין לנו צנזורה. יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח" -- דובר ממשלת דרא"פ, לואי נל "הנשיא יודע מה קורה. זה לא אומר שקורה משהו" -- דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר "ואכן, תושבי סן-פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הטילו עלינו משימה 3-4 עמודים של כתיבה באנגלית בשביל הoral exam באנגלית. צריך לבסס את הכתיבה על 3 מאמרים מקצועיים בנושא מסוים. אני חשבתי, באיזה נושא אני מתמצא ובכל מקרה קורא מאמרים? חומרה כמובן. אז השאלה שלי היא כזאת: כיוון שאני לא רוצה להסתבך יותר מידי, אני מעדיף לכתוב על טכנולוגיה חדשה או משהו כזה ולא להכנס לבנצ'מארקינג והשוואות ודברים כאלו. הבעיה שאני מחפש רעיונות כדי שאני יוכל לבחור. רעיון נחמד יהיה לקחת crt cd plasma &oled ולדבר על יתרונות וחסרונות שכל טכנולוגיה מציגה. אני פתוח לרעיונות נוספים naorai
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי... אני מחפש גירסה גדולה יותר של התמונה הזאת: הגירסה בגודל המלא נעשתה על התמונה המקורית הזו (כך שזה אמור להיות הגודל שלה פחות או יותר): את התמונה הזאת ראיתי לראשונה בהודעה של דריה (ותתפלאו או לא, אבל עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי אותה: כאן, אבל הקישור של התמונה שם כבר לא עובד... כל עזרה תתקבל בברכה..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי המפגש היום נגד מאלמו, שללא מעודכנים הסתיים בהפסד 3-2 עם 2 שערי חוץ חשובים שעשויים לעזור במשחק ביום רביעי שבוע הבא. המשחק יערך ב-3.8, יום רביעי, באיצטדיון בלומפילד בעוד כשבוע בדיוק. אז מה אתם אומרים: מכבי עושה צעד נוסף לקראת ליגת האלופות או לא? ובאיזה צורה?
-
- 16 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בהמשך לשאר הדיוניים שנפתחו ב 24 השעות האחרונות !
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש באופן דחוף טכנאי מחשבים ביהוד. המחיר לא חשוב כרגע - הבעיה דחופה וחייבים לסדר אותה. אני צריך טכנאי מנוסה, אחראי, מקצוען, שיודע מה הוא עושה ואינו נרקומן. הנקודה האחרונה חשובה במיוחד, על היתר (נסיון, אחראיות, מקצועיות וכו') אני מוכן להתפשר. אם אתם מכירים כזה, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה אתר אתם משתמשים להעלאת תמונות? סתם מעניין אותי לדעת..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מכשיר זול ומתקפל (בעיצוב צדפה) , והוא מעדיף נוקיה . ראיתי תמונות של המכשיר ויש לי שאלה טיפשית מאוד אבל אני נאלץ לשאול בכל זאת : הוא לא טלפון של בנות ?!?! ??? ואם הוא יבחר בו לבסוף , איזה צבעים יש ? ואיזה תמליצו לו לקחת ? (לבן?) תודה .
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מי שנכנס לאחרונה לאתרים ליון ווראזפאב בטח שם לב שהם שינו את העיצוב של מדור הסרטים שלהם... מעניין שהוא דווקא דיי דומה לעיצוב של האתר SUBS.CO.IL הנה העיצובים, תחליטו בעצמכם אם הם גנבים או סתם חקיינים עלובים!!! המקור: http://www.subs.co.il/Share/?mSearchIn=SSR הגנוב: http://lionetwork.net/modules.php?name=Edonkey&d_op=viewdownload&cid=13&orderby=dateD ועוד גנוב אחד: http://www.warezfaw.com/modules.php?name=Edonkey&d_op=viewdownload&cid=25&orderby=dateD
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביקשו ממני ואני לא מבין בזה תודה למי שיכול להמליץ
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה,אתמול אח שלי מקבל דואר רשום,הוא פותח ולהפתעתו הוא מוצא כתב תביעה על זה שהוא גרם לתאונה מלפני איזה שנתיים...עכשיו ככה: דבר ראשון השם והת"ז הם של אח שלי,מספר רשיון הרכב הפוגע הוא לא! אח שלי לא היה אף פעם מעורב בתאונה כלשהי,לפי כתב התביעה הוא נסע אחורה ופגע ברכב שהיה מאחוריו,החלון הקדמי שבור,הפרונט דיי קבצ'ה...הרכב הפוגע הוא על שם איזו גלידריה בהרצליה (לא הבנתי אם הוא כביכול שכר משם רכב או עבד שמה אני צריך לשאול עוד פעם)...הקטע שבחיים הוא לא עבד בשום מקום כזה...והקטע שהכי קורע זה שאין לו בגלל רשיון על רכב!!! רק על אופנוע!!! הוא דיבר עם עורכת הדין שמבצעת את התביעה והוא מסביר לה שזה פעם ראשונה שהוא שומע על זה ושאין לו שום קשר לתאונה..היא הייתה דיי סימפטית והסבירה שט…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני בכיתה י"ב אחרי שסיימתי כבר 5 יחידות מדעי המחשב. השנה אנחנו אמורים לעשות פרוייקט בVB (שהתחלנו שנה שעברה) שמהווה 5 יחידות נוספות ויעניק לנו את תעודת טכ"מ ה"נכספת". אבל די נמאס לי מVB ומהפרוייקט הזה. אז רציתי לדעת אם יש טיפה של אמת בשטויות שמאכילים אותנו מכיתה י' (סוף ט' האמת) בנוגע לטכ"מ, ואיך שזה ממש מתנה\בונוס. מישהו יכול לומר לי מה זה באמת נותן? זה ייתן לי יתרון למסלול כלשהו בצבא? זה ייתן לי משהו לאוניברסיטה? כי אני הבנתי שלאוניברסיטה מחשיבים רק שתי הרחבות של 5 יחידות (ויש לי כבר 99 במדעי המחשב ואני בונה על 98 לפחות בפיזיקה). לא? כולם אומרים "תסיים תקבל עוד 5 יחידות עם ציון 100 מתנה", אני שואל בשביל מה... אז הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיודע... אם כל הטכ"מ הזה בכלל …
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש כאן מישהו שעובד באמדוקס? אני מעוניין לדעת במה בדיוק אמדוקס עוסקת באופן כללי. אני לא מחפש מידע שהוא בגדר ריגול תעשייתי, אלא במידע שנגיש לציבור הרחב. פשוט, אם מישהו יוכל לתת לי את המידע שאני מחפש בתמצות, זה יהיה נחמד.
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
רק אוהדי כדורגל שונאים ערבים אלא אם הם משחקים בקבוצה שלהם. רק אוהדי כדורגל יכולים להתעצבן ממשחק רדיוס בלי לדעת מה זה רדיוס. רק אוהדי כדורגל חושבים שההמנון מסתיים בשריקה. רק אוהדי כדורגל חושבים שבדקת דומיה יש 20 שניות. רק אוהדי כדורגל חיים משבת לשבת וחותמים בלשכה מראשון לראשון. רק בבית"ר ירושלים יכולים לקרוא לעשרת אלפים אנשים - קומץ. הפעם היחידה שאוהד כדורגל מדבר יפה במגרש זה כשהוא מסביר לשוטר איך התחילו המכות. רק אוהדי כדורגל לא יודעים באיזה עיר ממוקם איצטדיון רמת-גן. רק אוהדי בית"ר ירושלים עדיין חושבים על הבדיחה השנייה... רק במגרש כדורגל 20,000 איש יוצאים דקה לפני הסיום בשביל לחסוך את הפקקים ביציאה. רק אוהדי הפועל ת"א מתאמצים יותר מהשחקנים על המגרש. רק אוהדי כ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתגייס ב26 לחודש עם פרופיל 45 מישהו יודע אולי לאן זה?. ומה לקחת לשם(איזה בגדים וכו..)? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=/118/784250 או בקיצור סוני מפסידה הרבה כסף ולכן מצמצמת פעילות ומפטרת הרבה עובדים ויש אנשים שחשבו שנינטנדו תפסיד ביגלל השלט המיוחד למהפכה ובינתים המניות שלה יתחזקו חה חה חה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-