כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
היי, חזרתי לחיים! ;D רציתי להתייעץ איתכם, מה קונים ליום ההולדת של אבא? (בן 44) אין לי שמץ של מושג! לגבי תחומי עיניין מעניינים שלו, אני לא כל כך בקיא בהם. אשמח לעזרה אביעד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פשוט נראה זוועתי. מי תכנן אותו לעזאזל? איך מעיפים את כל הצד השמאלי של החדשות האלה? טוב שהתוכנה לא תופסת עכשיו את כל המסך.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאלו מכם שהתנסו בחיפוש באיביי בטח מוכרת הבעיה שקצת קשה יותר לאתר את אותם המוצרים שנשלחים לישראל, והרבה פעמים גם שכתוב שהמוצר ישלח לכל העולם, אין שום זכר למחיר משלוח. בעיה זו מן הסתם מקשה על תהליך הבחירה - באיזה מחירה להשתתף?! לצורך הקמתי אתר פשוט שיכול לעזור : http://isra-bay.com . כרגע החיפוש מציג רק את אותם המוצרים שיש להם מחיר משלוח. תהנו!!! אם היו לכם שאלות, אשמח לענות.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי תאריך גיוס ל 16 למרץ 2008, אפילו לא קיבלתי מנילה, מה זה? אופס פורום לא נכון, תעבירו!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מזגן לחדר 3X3 ואני לא מבין כלום איזה כדאי , כמה כח-סוס , כמה BTU ומה המשמעות של האותיות
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון...נתחיל מזה שאני מאוד מצטערת על אתמול ועל הדברים שנאמרו.... שנינו יודעים שלא התכוונתי....אז מצטערת על הילדותיות.... אני יודעת שהבהרנו את זה כבר...פשוט חשוב לי שגם השאר ידעו שאני מצטערת ומתחרטת.... [glow=red, 2, 300]סליחה!!!![/glow]
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הוא טוען שאני שולח ליותר מידי אנשים בקשות כאלה והוא חוסם אותי מלשלוח עוד ,זה נמשך כבר שבוע.
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עכשיו שעה עשר ו13 דקות אני אומר לעצמי נזפזפ קצת נראה מה יש אני עייף מלשחק בWII\PC ועייף מלקרוא תרגום באנגלית של סדרות אנימה אז התחלתי לבדוק מה יש ערוץ 2 יצפאן שהיה פעם מצוין בהצגות אם סוויסה אבל שנים כבר לא מצחיק חושב שהוא גי לנו אבל מה לעשות הוא לא אפילו לא קרוב ערוץ 10 ראלטי שלוקחים כונפה שעברה טראומה כזאת או אחרת ומנתחים אותה \מאפרים אותה \מאמנים אותה וכו ראיתי בעבר חצי פרק וזה משעמם אפילו יותר מי תכנית די דומה בMTV סתם מורחים חומר במקום לקצר רק לדברים המעניינים -לא שיש הרבה ערוץ 3 וויל וגריס -למי שלא יודע תכנית שמתאימה לבחורות ו"מעצבי שער" ערוץ STAR WORD ונשיונאל גאוגרפיק אם הפסקות פרומואים כל שנייה ערוץ 8 תכנית משעממת בקיצור כלום גם ככה אני כמאת לא …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אתמול גיליתי שהחברה שמייצרת לכלב שלי ולעשרות מיליוני כלבים אחרים בעולם קולרים מצוינים נגד קרציות (kiltix למי שמכיר), היא אותה חברה שייצרה גזים להרג היהודים ואותה חברה שמימנה ניסויים אכזריים ביהודים בשואה. חברת Bayer Germany. קצת מפחיד לא ?!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! שמי הוא אדי, אני חייל בן 21 וגר בחצור הגלילית. אני מעוניין לקנות 8800 ULTRA מחול, מ-EBAY. לפי מה שעד עכשיו הבנתי - המחיר של הכרטיס מסך + ההובלה לארץ זה לא המחיר הסופי שאני יצטרך לשלם. יש גם סוג של מס שאני יצטרך לשלם בשביל לקבל את המוצר. מישהו יוכל לפרט בבקשה מה הוא תהליך היבוא ומה בערך המחירים שאני ישלם לאחר שקניתי את הכרטיס מסך? האם זה בכלל שווה? בתודה רבה, אדי =]
-
- 16 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
מותר להכניס/אסור, מיסוי? יש למישהו מושג? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך להרוג צלופח? דני הקטן היה בן 7 וכמו שאר הילדים היה מאד סקרן. הוא שמע הרבה מילדים אחרים על חיזור ולא הבין איך זה נעשה. יום אחד הוא שאל את אמא שלו את השאלה והיא לא ידעה להסביר, במקום להסביר לו את העניין, היא ייעצה לו להתחבא מאחורי הוילון לילה אחד ולהציץ לאחותו הגדולה והחבר שלה ולראות מה זה חיזור. ככה הוא עשה ולמחרת בבוקר הוא תאר את הכל לאמא שלו: " אחותי והחבר שלה ישבו ודיברו קצת, אחר כך הוא כבה כמעט את כל האורות, התחיל לחבק ולנשק אותה, אני חושב שהיא התחילה להרגיש רע כי הפנים שלה קיבלו הבעה משונה. גם הוא הבין שהיא מרגישה לא טוב כי הוא הכניס את היד שלו מתחת לחולצה שלה כמו שהרופא עושה. אבל הוא לא כל כך טוב כמו הרופא, כי כנראה שהייתה לו בעייה למצוא את הלב והוא ממש חיפש במרץ…
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
זו לא נסיעה ארוכה... זו נסיעה קצרה אבל אין לי כח ללכת למלא...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קורא מידי פעם טוקבקים ב-YNET ויש הרבה טוקבקים שחתומים "נשלח מהאייפון שלי". לפעמים הם מטופשים או לא קשורים לכתבה ולעפמים הם לעניין. מה הקטע? האם זה פרסומת ששותלות החברות הסלולריות? האם זה אנשים שמתלהבים מהאייפון שלהם? אולי זה מישהו ששונא את האייפון וזאת הדרך שלו להעביר סאטירה? מה דעתכם? אני באמת רוצה לשמוע השערות לנושא, כי זה לא ברור לי למה שמישהו יעשה את זה באדיקות על פני חודשים (אם לא שנים).
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי עד מחר לבחור בין 2 התשתיות...] אני מקבל מהעבודה אינטרנט חינם מה כדאי לקחת? בבזק גם אני מקבל ראוטר נורמלי של DLINK ובהוט ההוטבוקס עם מלא בעיות..
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי שמשחק ממש טוב במשחק טניס יהיה טוב גם במשחק פינג פונג או שאין קשר? אני מדבר על רמות גבוהות כמו אנדי ויוני ושחר פאר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקבלת את הדרגה הכי טובה שיש - אזרח. סוף סוף אהיה חופשיה לעשות מה בראש שלי בלי שאף אחד יכנס לי לת** וינדנד מעבר למה שאמא שלי כבר עושה. בטח חלק מכם זוכרים איזה דיון ארוך היה פה על ההחלטה להעיף אותי מצה"ל, אז ככה. אחרי איזו ועדה בבית חיל הים גיליתי מה לא בסדר. המפקד שלי, שלא ממש סבל אותי (זה בסדר, זה הדדי), פשוט מאד... המציא עליי מעשיה או שתיים. ישמע לכם מופרך, גם לי זה נשמע כך, אבל אחרי שקראתי את המסמך החתום 8 פעם, גם אני התחלתי להאמין בפיות, שדונים וסנטה קלאוס. המפקד שלי טוען שאני חברה בכת השטן, שאיימתי על חיילת אחת בבסיס בבקבוק שבור כדי לקבל סיגריות והיא גם אמרה לו את זה (ואותה חיילת היא אחת החברות הכי טובות שלי שם, היא לא סובלת את המפקד שלי ובכלל לא מעשנת). חוצמזה הי…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני הייתי קובע את הסדר של החיים, הייתי עושה הכל הפוך!!! הכל!!! אתה לומד ולומד כל השנים הטובות שלך, ואז מתחיל לעבוד, עד שאתה מגיע לפנסיה... ואחרי כללללללל העבודה הקשה, מה מחכה לך? מוות!!! במקום זה, הייתי מתחיל את החיים במוות, כי אז אתה חוזר לחיים... מבלה כמה שנים טובות בלעשות כלום ולתהות על החיים, חוזר לעבודה ועל היום הראשון מקבל מענק גדול ושעון זהב - מה רע? (: אחרי עוד כמה שנים טובות, אישתך חוזרת לחיים, אתם בקשר טוב ויש עליות ומורדות אבל הקשר רק נהיה יותר טוב עד שאתם מתחתנים... ואז יש יותר ויותר סקס!!! אז אתה חוזר לשנות ה-20 שלך, לומד באוניברסיטה, שותה, מכייף, מזיין וחי טוב... אז אתה חוזר לתיכון, לומד עוד כמה דברים - ואיזה יופי, הלימודים רק נהיים קלים וקלים יותר (: אז …
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קודם כל האם זה שווה משהו או שזה סתם בזבוז כסף ושווה לקנות רדיו דיסק נורמלי? ואם שווה לקנות אז איזה דגם? ד"א יש לי שברולט קוואליר ויש לה את הרדיו המקורי! שהוא יותר גדול מהרדיו הרגיל של מכוניות סטנדרטיות בדלל זה אני לא יודע איך להחליף אותו אז אני רוצה לקנות אותו והבאתי קלטת שמתחברת ל MP3 אבל היא נתקעה בפנים אז מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ירדתי מהבית , אני בא לצאת מהכניסה עוצרת לידי ניידת אומרת לי לעצור בצד , עצרתי בצד הכל טוב ויפה מתחילים לשאול אותי שאלות , ובדיוק קבעתי עם חבר על השעון... אם אני לוקח מספר ניידת או משהו כזה אפשר לעשות איזה משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אישית צופה הדוק, לא יכול לפספס פרק והסדרה הזו פשוט מרתקת אותי למסך כמו אף סדרה לפניה או אחריה. כ"כ התבאסתי שהעונה הרביעית נגמרה ולא היה תאריך לחמישית, אך מצד שני כ"כ שמחתי שדווקא אתמול יצא הפרק הראשון - בדיוק על יום ההולדת שלי ולדעתי זו חתיכת מתנת יומולדת (בישבילי לפחות). עוד כשעה אתחיל לצפות בפרק הראשון, אני בטוח שלא אתאכזב. *זה לא הנושא של הדיון, אבל תודה לעל העונה השלישית של גיבורים מתחילה ב-22*
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-