עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, לא הייתי בטוח באיזה פורום לפרסם את זה... אני מעוניין לרכוש מנוי לגיבוי ענן של מיקרוסופט, המנוי בא עם אופיס 365. המחיר הוא $99.99 לשנה, אבל אם אני בוחר בישראל במקום ארה"ב המחיר קופץ ל- 449.99שח. האם תהיה לי בעיה, אם אבחר בארה"ב (אצטרך להכניס כתובת פיקטיבית או אפשרי של שירות משלוחים לארץ)? יכול להיות שלא יתנו לי להשתמש בגרסה העברית של האופיס או תהיה בעיה כלשהי בגיבוי קבצים מישראל? תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by iib,

דילמה אמיתית בשבילי... אולי גם בשביל אחרים. אני לא רוצה שה PS3 יגזול לי את החיים ... אבל... כמו שאומר הסלוגן "זה חזק ממך". life ? life : PS3 יכול להיות רק שכתבתי את זה כבר הוכחתי ש life=NULL

3. אתה עובד שמונה חודשים בתחנת הדלק הארורה ההיא. אוכל חרא על ימין ועל שמאל מהתנהגות מסריחה של אנשים, מעבירות בוטות על זכויות העובד ועוד תסכולים נוספים...פאקינג שמונה חודשים ארוכים ומייגעים ותקוות האור הקטנה היא המענק המיוחל ... אבל,יקירי, כפי שאיחרת לגלות, או לא השכלת לחשב לפני כן. שנתיים מיום שחרורך - עברו חלפו. צה"ל זרק אותך לאזרחות באמצע השירות, שנה לאחר מכן עדיין התעסקת באותן בדיקות רפואיות שלא העלו דבר ורק ניפצו את המורל הפנימי שלך. כעבור שישה חודשים של התאוששות מנטלית, נכנסת לתחנת הדלק ומאותה נקודה היו לך שישה חודשים לסיים. לקח לך שמונה. סיפור Fail אחד ענק שנמשך כבר שנתיים ולא עוזב אותי.אין לי מילים...

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by My_Name,

היי . . . מישהו פה מכיר אולי אתר/ספר שיכול ללמד בחור עם משמעת עצמית גבוהה איך לנגן על פסנתר מ-0 (הבסיס של הבסיס) ? ובאותו נושא, לא מתאים לי (וגם לא כ"כ ראלי) להתנחל על הפסנתר של דודה שלי, אז חיפשתי פיתרון זול לבעיה. כמובן שאני לא הולך לקנות פסנתר כנף ב-50K$, אני מחפש תחליף זול ככל שאפשר. מישהו פה יכול להמליץ על מקלדת שמתחברת למחשב ב-USB אוחי (אם קיים כזה בכלל) ? או לתת את הדעת על המוצר הזה: http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=1750&v=13 שנראה לי מפוקפק לגמריי, אבל זה הפיתרון היחיד שמצאתי (אבל אני לא ממהר לקנות), אז מה אתם חושבים ? /* שמעתי שיש הרבה אנשים שאומרים ש"מוזיקה לומדים רק עם מורה", אבל אין לי כסף , אם אני יתקל בקשיים רצינים, אז אני יעזר טיפה בדודה שלי…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by amd@ati,

הוא ידע בדיוק היכן לנחות וסיפק לנו קצת בידור. כך בדיוק זה נראה כשהאדם הקדמון גילה את האש: הם סיפקו לנו גם שיעור חשוב בפיסיקה- נק' ההתכה של צדפים היא 180 מעלות. למי שמעוניין יש גם הרבה תגובות לא רעות ב-ynet.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום, אני בכיתה ט', ואני צריך להרשם למגמה לשנה הבאה. יש לי כבר 4 יח"ל מתמט' ו5 יח"ל אנגלית. עכשיו למגמות: פיזיקה (5יח"ל) + מכטרוניקה (5 יח"ל) + מחשבים (1 יח"ל מוגבר) = 11 יח"ל. כימיה (5 יח"ל) + ביולוגיה(5 יח"ל מוגבר) + מחשבים (1 יח"ל) = 11 יח"ל. מה אתם חושבים שיעבור לי בהמשך החיים (יענטו אני לא הולך ללמוד את זה באוניברסיטה או משהו, פשוט מה חשוב יותר ע"י מוסדות לחינוך גבוה ו/או מקום עבודה טוב)? אני רוצה להיות טייס ( :smoke:) ואני יודע שפיזיקה ייתן לי יתרון, אבל הייטק זה מכטקוניקה וכל זה..מקום עבודה טוב יותר? תתקנו אותי אם אני טועה בכל מיני דברים...אני פשוט כל כך מבולבל בזמן האחרון..

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by 3pac,

שולם, בזמן האחרון בה לי איזה סרט Kung fu , לחימה או משהו אבל אני לא יודע מה טוב , משהו יכול להמליץ לי בבקשה על סרט טוב ?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. רציתי לדעת קודם אם אפשר להשיג לו מטען? וכמה אפשר לקבל עליו? המחשב הוא של IBM דגם E600.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום. בכל הפעמים האחרונות שבהם הייתי צריך להגיש תלונות לפניות הציבור של אגד, ורציתי להגיש אותה בעילום שם, הם לא הסכימו להעביר את התלונה בלי השם הפרטי שלי ושם המשפחה שלי. כתוצאה מכך, היום כאשר רציתי להגיש תלונה, נאלצתי להגיד את שמי המלא לנציג פניות הציבור. אני רציתי להשאר בעילום שם, כדי לשמור על פרטיותי, ולמנוע את הגעת שמי לידי התקשורת, במקרה ויפרסמו כתבה לגבי אגד בתקשורת. האם פעילות זו נחשבת חוקית מבחינת החוק, לאסור הגשת תלונה בעילום שם? תודה מראש.

10. שלום, השאלות הן: 1) כמה צריך תשובות נכונות כדי לעבור? 2) האם אני עושה את המבחן בעזרת תמרורים המוצגים לי?(ללא פירוש). 3) האם התיאוריה בפעם השנייה תעלה אותו דבר? 4) אני עושה תיאוריה ואני יוציא רשיון על אופנוע, אז השאלות יהיו על אופנוע ועל הדרכים בלבד? (הכל חוץ מרכב).

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by --Adidas,

ניראה לי תפסו אותי מעשן , איך אני מתבאס עכשיו לא יודע מה לעשות מה להגיד לא שירביצו לי,פשוט לא נעים לי בכלל . עצות מה אפשר להגיד וקצת עידוד אם אפשר

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני אומר תצביעו לבועזזז המלךךך

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Bug2000,

שלום ושבוע טוב לכולם. בזמן האחרון הזמנות של חומרה מחו"ל תפסו תאוצה. כמובן שהצורך בלממש אחריות על מוצרים שנקנו בחו"ל גם הוא נמצא בעלייה. הרבה מאוד אנשים אומרים "מה הבעיה עושים RMA היום האחריות היא בין לאומית" אני אישית אין לי מושג בזה. יש לי לוח אם מת של GIGABYTE שנקנה מחו"ל (עדיין באחריות)ומעניין אותי לדעת איך התהליך הזה עובד ולאיפה ניגשים ? (למה לא להחיות לוח מת?) אשמח לשמוע מידע על התהליך מאנשים שעברו אותו בעבר. תודה !

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. אני שואל ברצינות, חבר'ה. * מבחינת מהירות טעינת אתרים ווידאו HD, כנראה שאין הבדל בין זה, לבין אינטרנט במהירות 20 מגהביט ואף פחות מזה. * מבחינת הורדת טורנטים מטרקרים ציבוריים, אי אפשר לנצל את כל רוחב הפס בהורדת טורנט בודד. לפחות אני לא מצאתי כזה. אני יכול להוריד 10 סרטים במקביל, אבל מה זה יעזור לי? אני יכול באותה הצלחה להוריד סרט אחד ב 12-20 מגהביט תוך אותו זמן בערך. אז נכון, ישנם גם הטרקרים הפרטיים ששם מהירות ההורדה היא מקסימלית ל 100 מגהביט. האם יש עוד דרך לנצל את האינטרנט המהיר שלי? משהו מדהים שעוד לא חשבתי עליו? או שהכל אשליות של מהירות?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. http://news.walla.co.il/?w=/6/1102257 תפתחו את השמפניה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by אבשה,

אז ככה אני רציתי לדעת מה אתם מעדיפים שיהיה לכם על הרגל ותכתבו גם למה? ועל סתם תספימו ותגידו שזה שטויות וכל מיני כי זה נושא מעניין מאוד :jump1: :iamstupid:

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by KKK,

https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ תהנו

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. מה קורה ?? מישהו מהפורום פה עשה או מכיר מישהו שעשה ניתוח הסרת משקפיים בלייזר ויכול להגיד איך זה ?? והאם זה כדאי ?? ובכללי מה דעתכם על העניין ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. לכל מי שניגש מחר לבגרות במתמטיקה ב-1, 3, 4 ו-5 יחידות בהצלחה! אז אל תשכחו, מחר ב-12:30 למלא את המחשבונים בבטריות, להצטייד בשני עטים, ולא לשכוח דף נוסחאות!

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום! המחשב שלי גוסס ואני צריך לקחת אותו למעבדה לתיקון. אני סומך על RSM בכפר סבא ועל זיגזג2000 ביהוד, אבל שתיהן רחוקות לי יחסית ואני מחפש מעבדה טובה באיזור תל אביב\רמת גן או בהרצליה. מישהו יכול להמליץ על מקום? נ.ב. ראיתי ש-RSM פתחו חנות חדשה בתל אביב, אם למישהו כבר הייתה הזדמנות לנסות אותם, חלקו את מסקנותיכם

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שבוע טוב! נתקלתי בבעיה מציקה מאוד בבית השבוע.. אני לא מצליח להשאיר את החלון של הממד פתוח. יש אפשרות להשאיר אותו כשהוא נוטה מטה ורק הלמעלה קצת פתוח ,אבל כל פעם שפותחים עד הסוף הדלת נסגרת בתנופה... מישהו כאן יודע על איזה כפתור או פעולה שתשאיר את החלון פתוח בלי צורך בקשירות כאילו זה מחנה מאולתר ?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by עוף קפוא,

איזה בחור שאני לא מכיר הלך וקנה שקית במבה אבל איך שהוא פתח אותה הוא הרגיש שהיא קצת יבשה מדי וחשב שזה מוזר הוא הסתכל על תאריך התפוגה ומסתבר שלפני שבועיים זה נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה שלו היא שהוא קנה את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלו, והוא מכיר את המוכר (לא ממש אישית אבל בכל זאת הם 10 שנים שם ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לו לתבוע אותו עכשיו, אותו בחור הלך ופתח על הנושא האדיוטי הזה דיון בפורום כללי ב hwzone, פורום שאני גאה לקרוא לו הבית שלי באינטרנט. כתוצאה ישירה מכך התבזבזו לי 5 דקות שלמות מהחיים, אבל אני חייב להודות שזה היה די מצחיק. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או למנהלי הפורום? אם זה הולך אליו - יש סיכוי טוב שא…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by MishaK,

ידידנו RnGAY ( ;D) חוגג היום 19 חורפים בהם זכה לעשות הרבה (או שלא ;D).. בכל מקרה, שיהיה לך יום הולדת שמח, תהנה עם החברה ש'ך, ופקה פקה פקה ידה ידה ידה.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by R0ck,

http://news.walla.co.il/?w=//403200 :clapper:

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Guy950,

אז הסוללת AA הנטענת שהגיעה עם העכבר שלי (logitech G700s) כבר הגיעה למצב שהיא מתרוקנת נורא מהר והגיע הזמן להחליף אותה. החלטתי שאקנה כבר חפיסה של סוללות נטענות עם מטען חיצוני, והייתי כבר ב4-5 חנויות שונות ובכולן אמרו לי את אותו הדבר - "אין חביבי, כבר לא מוכרים את הסוללות הללו עם מטענים". בסוף קניתי באיזו חנות ב15 ש"ח חפיסת סוללות שנמצאת אצלו כבר כמה שנים, ובאופן נורא מפתיע (לא באמת) - הסוללות במצב יותר גרוע מהסוללה הנוכחית. הזמנתי מאיביי חפיסת סוללות והן היו באיכות ירודה, כל כך שהמטען של העכבר לא מוכן להטעין את הסוללות, ואין לי מטען חיצוני כי לא מצאתי. אז....הגענו לתקופה שכבר לא רואים טעם לייצר סוללות AA נטענות? מצלמות מגיעות עכשיו עם סוללו…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים