כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
Infected_Mushroom-Vicious_Delicious-2007 הם ענקים החבר'ה האלה.
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד אני מחר אסיים בערך ואני רוצה לגשת השבוע אני בראשון גר מה צריך להביא?אני יודע שצריך תעודת זהות אבל משהו טופס ירוק מה זה? וגם בדיקת ראיה צריך?אפשר מכל רופא עיניים לגשת? תודה מראש ;D
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני שואל ברצינות, חבר'ה. * מבחינת מהירות טעינת אתרים ווידאו HD, כנראה שאין הבדל בין זה, לבין אינטרנט במהירות 20 מגהביט ואף פחות מזה. * מבחינת הורדת טורנטים מטרקרים ציבוריים, אי אפשר לנצל את כל רוחב הפס בהורדת טורנט בודד. לפחות אני לא מצאתי כזה. אני יכול להוריד 10 סרטים במקביל, אבל מה זה יעזור לי? אני יכול באותה הצלחה להוריד סרט אחד ב 12-20 מגהביט תוך אותו זמן בערך. אז נכון, ישנם גם הטרקרים הפרטיים ששם מהירות ההורדה היא מקסימלית ל 100 מגהביט. האם יש עוד דרך לנצל את האינטרנט המהיר שלי? משהו מדהים שעוד לא חשבתי עליו? או שהכל אשליות של מהירות?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, לא בדיוק ידעתי איך לנסח את השאלה שלי, אבל זה הולך פחות או יותר ככה. אני עושה את שביל ישראל(אני בהפסקה לסדר מהיום) ובטיפשותי הרבה עד עכשיו עשיתי את הטיול בנעליי ספורט שעלו לי כ100 ש"ח. אז אחרי שעברתי את החלק הקשה(כל הדרום, אני בלטרון עכשיו), החלטתי שאני לא רוצה לנקוע את הרגל 15 פעמים ביום גם בכרמל\תבור או שאר ירקות. ובקיצור, כל מי שאני פוגש בשביל ממליץ על נעליי Asolo Highland וכולם ללא יוצא מהכלל אומרים שהם קימבנו משהו עם האח של חבר של הבן-דוד מדרגה שנייה שלהם שמשרת בסיירת X ויצא שהם שילמו פחות מחצי מחיר(הנעל עולה כ1000 ש"ח בחנויות). אז דבר ראשון רציתי לשאול אם מישהו מכיר קימבון שכזה ואם כן האם הוא יכול לעזור לי באיזושהי דרך ודבר שני הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה מב…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא סובל את הרדיו הזה, ובמיוחד לא את שכני האהוב אליקו שכל היום חופר על חנויות וזמרים אבל אחד החיילים תמיד שם את התחנה הזאת ויש את התוכנית של נתנאל הכהן שבזמני ההמתנה שם הם שמים שירים ממש יפים ולפני כמה זמן עוד היה אפשר לשמוע שיר שכבר אני לא שומע אותו מתנגן שם אז ככה: זה שיר שכאילו שומעים מלא גברים אומרים משהו כמו במקדשים בודהיסטים כאלה ואז אשה שנשמעת הודית מתחילה לשיר ואני לא מצליח למצוא את זה! אל תבלבלו עם השיר של gregorians, זה משהו אחר לגמרי, יש לה קול הודי כזה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הסוני אריקסון ומחוות דעת ראשונית - הוא פשוט מעולה רציתי לדעת אם יש לכם טיפים או טריקים שיש לפלאפון או דברים בסגנון הזה.. ואיך אני מוריד רקעים מהאינטרנט בבית- מה הרזולוצייה של הטפט?? ואחרי שהורדתי את הטפט במחשב לאן להכניס אותו בעזרת הכבל?? תודה.
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עכשיו התחלנו לעבוד על הספר מחזור אני מחפש רעיו מגניב ומקורי ואני לא מוצא הכל כבר חרוש תעזרו לי למצוא משו מקורי ומצחיק
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליראות קצת אקשן לילמוד וליראות אז אם אתם מכירים סרטים/סירטונים של מרוצי רחוב או מכוניות משופרות אז תביאו לינקים או שמות ואני יסתדר כבר!!!! אני מיסתכל תסדרות האלו: pimp my ride top gear מכירים תוכניות דומות? אז תביאו... ואל תישכחו להביא לינקים לסרטים או סירטונים. תנקס.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לי: אבי סינואני - נסיכה כדאי לכם לנסות אותו
-
- 41 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בחתימה שלך. יופי אז הם לא מתעסקים עם AMD (כן זה רק מה שהיה חסר להם) והם לא מביאים את החלקים הכי טובים שיש. כי הם לא פונים לקהל המקצוענים הם פונים לקהל הרגיל הביתי שצריך מחשב לאינטרנט אופיס ככה משחקים ויש להם מחשבים מצויינים לזה וגם אפשר לקנות אצלהם במיליון תשלומים וזה..... לשוק שזה מיועד אליו הם מצויינים. אפילו המסכים החדשים השטוחים שלהם ממש בסדר יחסית.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/xpt/WR.pps תרשמו תגובות
-
- 48 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1163008 תראו את זה : מארז : מידי ATX איכותי ומפואר + 2 יציאות USB קדמיות נוספות +ספק חזק 300W לוח אם :Eliteמבית ECS דגם K750 M+ מעבד : 2000 AMD DURON זיכרון: 256MB DDR 333MHZ ניתן להרחבה עד 1 GIGA צורבCDRW במהירות עצומה 52*24*52 ****מתנה תוכנת נרו אקספרס **** כרטיס מסך 64MB 3D On. Board עם מאיץ גרפי כרטיס קול AC 97 4 CHANNEL On. Board כרטיס רשת : 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL דיסק קשיח ענק איכותי בנפח 40 גיגה מבית WD מקלדת : אינטרנט איכותית עכבר + גלילה תואם מיקרוסופט מערכת שמע איכותית הכוללת זוג רמקולים בעוצמה של 400W איזה מפרט, בבקשה, קצת אמת בפרסום, דורון 2000? נו באמת, גם איזה ח*א של מחשב, אבל 1400ש"ח....חל…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מערכת ממוחשבת מתקשרת אלינו כבר במשך כמה חודשים לקו הביתי, וכשמרימים את הטלפון, שומעים: "השתתפו עכשיו בסקר קצר העוסר בירידה במשקל". זה לא מפסיק, וממש מטריד. מישהו יודע מה החברה שעומדת מאחורי זה? המספר שלהם תמיד מופיע כ"חסוי". אודה למי שיודע מה השם/טלפון של החברה שעומדת מאחורי זה. תכלס עם כמות ההטרדות שהם עושים לאנשים, אם כל בן אדם היה מגיש נגדם תביעה, הם היו נעלמים מהר.. תודה card
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למי שלא מכיר את ה demo scene. מומלץ מחשב חזק כדי להנות ברמה האופטימלית.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה מה שגיליתי שכל עוד מפרסמים פריט אחד בלבד אין בעיה (חוץ מהבעיה עצמה שפריט אחד בלבד בקושי יזכה לאיזושהי התייחסות) מה שניסיתי לעשות זה לפרסם מספר פריטים שיש לי למכירה אבל ברגע שמפרסמים חמישה ואפילו שלושה פריטים באותו אזור כל הפוסטים שלך נמחקים ונכנסים לסטטוס של "מוקד לקוחות עסקיים" התקשרתי לשם ומה שקורה זה שהם רוצה כסף והרבה כסף 450 שקל לחודש או 3300 שקל לשנה בשביל סלוט אחד בלבד או 3 סלוטים 3 פריטים שזה מגוחך שורה תחתונה אתר יד2 לא בא במטרה להעצים את הבן אדם עצמו שרוצה למכור פריטים ביד2 ובעצם מה שיד2 באמת מתרכזים לשים עליו את הפוקוס הוא למצוא אנשים שרוצים למכור יותר מפריט אחד ולנסות לגרום להם לשלם על הפרסום בנוסף לזאת האתר לוקה בצורה משמעותי בעיצוב שלו ובאפשרויות וא…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכם, יש לי מחשב נייד (compaq presario cq61) שנולד אי שם בשנת 2009. הוא מאובזר במעבד core 2 duo, ב- 4GB ראם, ובכונן קשיח מכאני. מצוייד בחלונות 10. האם ניתן למצוא לו שימוש כלשהו? האם ניתן להחליף לו את כל הקרביים, במערכת מודרנית בת זמנינו, או שמא לההביר למשחטת מחשבים? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני זוכר שפעם ניסיתי ולא הצלחתי אבל כל הזמן ראיתי ביוטיוב שאנשים כן הצליחו דווקא ראיתי כאלה שזרקו מנטוס ומהר סגרו,ניערו איזה דקה ואז פתחו עד ששומעים את התסס.. ואז זרקו או על הפקק או לרוחב והוא פשוט טס באוויר.. והיה גם כאלה שסתם ניערו קולה והיא עפה לאוויר בלי מנטוס.. יש לכם מושג?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
תראו, אין לי בעיה עם קוסמים, זה דבר ידוע שלכל קסם יש הסבר, אבל יש לי בעיה עם מתחזים: קישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342495,00.html קישור לסרטון: http://www.metacafe.com/watch/338564/uri_geller_blending_a_spoon
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים.... חברה שלי משתתפת בתחרות נערת פלפל, אנחנו מעוניינות בכמה שיותר דרוגים (כן כן רצוי גבוהים ) ונשמח מאוד אם תשתפו פעולה... כנסו לכאן: http://www.pilpel.co.il ליחצו Enter אח"כ על "תחרות נערת פלפל" (עם הפרח) ואח"כ על "נערת השבוע"... אני ולינה מודות לכם מקרב לב...
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני מבסוט מיוסי מילשטיין, עדין נוימן ודניאלה פיק (גם הכתב הזה בהתחלה עיניין אבל אחר כך פשוט לא הצלחתי להאמין למילה למה שאמר, שום דבר לא נשמע הגיוני) הרשימה שלי: יצחק אברגיל (להכניס אותו לוילה מהראשונים) דרור אלפרון (אחרי שהם חושבים שאין יותר דיירים להכניס אותו בהפתעה כמו שעשו עם האקס של מאיה בוסקילה) דן מנו ביבי איזה פרופסור או שתיים שיהיה גם דברים מעניינים ירון לונדון אורי חזקיה אדיר מילר אורית פוקס אסתי גינצבורג קמילה מפרוייקט Y מורון אייזנשטין רותם סלע ואולי איה מנכ"ל של בנק
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קרב היום בו גוגל מתכננת להשתלט על העולם, והפעם הם הביאו לנו את DOCS(מואהאהאהא): http://docs.google.com/
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמה קילומטר הוא עושה על ליטר דלק? איך הולך ההילוכים אלצו זה כמו בריינגר? לכמה קמ"ש הוא מגיע? ואיזה דגם שלו מומלץ לקנות?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-