כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
איך בודקים תקינות קבל אלקטרוליטי עם מד התנגדות?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
באתי לבדוק אם יש איזה מוצר בהוםסנטר דרך האינטרנט הגעתי לאתר שלהם http://www.homecenter.co.il/ ושמתי לב לתופעה מוזרה. נסו ללחוץ על שירות לקוחות האם הם רומזים על משהו?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם. בזמן האחרון הזמנות של חומרה מחו"ל תפסו תאוצה. כמובן שהצורך בלממש אחריות על מוצרים שנקנו בחו"ל גם הוא נמצא בעלייה. הרבה מאוד אנשים אומרים "מה הבעיה עושים RMA היום האחריות היא בין לאומית" אני אישית אין לי מושג בזה. יש לי לוח אם מת של GIGABYTE שנקנה מחו"ל (עדיין באחריות)ומעניין אותי לדעת איך התהליך הזה עובד ולאיפה ניגשים ? (למה לא להחיות לוח מת?) אשמח לשמוע מידע על התהליך מאנשים שעברו אותו בעבר. תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pRPBMb4CIhY&feature=email
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני בכיתה ט', ואני צריך להרשם למגמה לשנה הבאה. יש לי כבר 4 יח"ל מתמט' ו5 יח"ל אנגלית. עכשיו למגמות: פיזיקה (5יח"ל) + מכטרוניקה (5 יח"ל) + מחשבים (1 יח"ל מוגבר) = 11 יח"ל. כימיה (5 יח"ל) + ביולוגיה(5 יח"ל מוגבר) + מחשבים (1 יח"ל) = 11 יח"ל. מה אתם חושבים שיעבור לי בהמשך החיים (יענטו אני לא הולך ללמוד את זה באוניברסיטה או משהו, פשוט מה חשוב יותר ע"י מוסדות לחינוך גבוה ו/או מקום עבודה טוב)? אני רוצה להיות טייס ( :smoke:) ואני יודע שפיזיקה ייתן לי יתרון, אבל הייטק זה מכטקוניקה וכל זה..מקום עבודה טוב יותר? תתקנו אותי אם אני טועה בכל מיני דברים...אני פשוט כל כך מבולבל בזמן האחרון..
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תרפפ"ו. אותה שנה מסתורית שנמצאת איפה שהוא בין "פעם" לבין "פעם ממש מזמן". האמנם? האם מישהו באמת ישב פעם וחישב מתי הייתה שנת תרפפ"ו? מסופקני. לפיכך, התחלתי לחשב מתי הייתה שנת תרפפ"ו. היום אנחנו בשנת 2006, שנת תשס"ו. איך הופכים משנה עברית לשנה לועזית? מחשבים בגימטריה את הערך של השנה העברית ומוסיפים 1240: תשס"ו=(ת=400)+(ש=300)+(ס=60)+(ו=6)= סה"כ 766. נוסיף 1240 = שנת 2006 לספירה. עכשיו, שימו לב לתגלית המאה: תרפפ"ו= (ת=400)+(ר=200)+(פ=80)+(פ=80)+(ו=6)= 766. נוסיף 1240 = שנת 2006 לספירה (!). המסקנה: במשך שנים הטעו אותנו. תרפפ"ו זה לא אז, זה היום!!!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי בן-דוד שלי חגג היום 16 והוא מוציא רשיון על טרקטור כדי לנהוג על TOMCAR, אז אני צריך אתרים עם מידע עליהם ואיפה אפשר לקנות כזה? תודה מראש install
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, היום החלטתי לפנות קצת את המדפים שלי מדיסקים ויש לי כ100 דיסקים לזרוק לפח, יש לכם איזה רעיון מקורי מה אפשר לעשות איתם? חשבתי לקחת קרטון ענקי ולהדביק את כולם עליו ולתלות על הקיר, נשמע עלוב ויראה עוד יותר עלוב סוף שבוע נעים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע? מכיר? זה עולה כסף? ראיתי כמה אתרים שונים לזה..נראה לי מפוקפק..לא אמור להיות אתר יחודי לדבר הזה? 10x ;D
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לומד במכללה האקדמית תל אביב יפו מדעי המחשב שנה ראשונה, את כל התרגילים של שיורי הבית אני מעלה לאתר של המכללה שם יש קומפיילר GCC שבודק לי את התוכנית. משום מה בשבוע האחרון כל פעם שאני מריץ את התוכנית בקומפיילר של האתר במקום לקבל ציון על התוכנית אני מקבל הודעת שגיאה כזו: מה אני אמור לעשות כדי שהקומפיילר יחזור לעבוד כרגיל?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מקום הנכון אבל לא מצאתי שום פורום ספציפי להמלצות אז ככה: התקשרתי ביום שישי לפני מס' שבועות וענה לי מיכאל המיוחד (תכף תדעו למה) וביקשתי ממנו לקנות מחשב לפי מפרט שקיבלתי פה מהשיחה איתו עלה כי: 1. רוב הדברים שביקשתי היו במלאי ומה שלא קיבלתי משהו דומה דומה באותו מחיר בערך. (אתם יכולים לראות את המפרט לפי חיפוש השם שלי (אני לא יודע איך עושים את זה) 2. הוא היה מוכן לספק את המחשב המוכן עוד באותו היום!! (זה היה לפני חג פסח וחברות אחרות אמרו לי שבוע וחצי ) 3. הוא הציע לי בשביל שאני לא אצטרך להסחב עד כפ"ס לעזור לי ולהביא לי את המחשב לת"א כי הוא גר לייד ! 4. למרות שלא הכרתי את מיכאל או את החנות R.S.M החלטתי שאני קונה משם בגלל שהוא היה נשמע לי אמין מאוד ונ…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני חייל וברצוני לדעת איזה סוגי הלוואות ניתנות לחיילים והאם למישהו יש ניסיון עם הלוואות מבנקים? שוק אפור והלוואות מהצבא אני פוסל מראש
-
סופ"ש נעים לכולם, כרגע בת דודה שלי אמרה לי שנפרץ לה משתמש של Gmail ו-Facebook. קיימת דרך להחזיר את המשתמשים הנ"ל ובאיזה צורה? פשוט לא מאמין שיש עד כדי כך אנשים משועממים. המשך יום נעים לכולם!
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני צריך חנות שעושה משלוחים לצפון או חנות בקרית ים/ביאליק/מוצקין והסביבה הפוסטרים הצפציפיים שאני מחפש זה משהו של דמויות MARVEL בעיקר אבל כל דבר אחר שנראה יפה יכול לעניין אותי. ואשמח לאתר החנות בשביל לראות את הפוסטרים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה שזכור לי מהסרט שהוא בסגנון של קטע מהסרטים, יחצן המסיבות, אמריקן פאי וכו'. זה סרט אמריקאי, הדמות הראשית היא בחור שהוא מנתח פלסטי וכל הבחורות שהוא טיפל בהן דלוקות עליו ויש לו חבר שמן שלא מצליח להשיג בחורה יש הרבה צחוקים וקטעי סקס בסרט. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ידידנו RnGAY ( ;D) חוגג היום 19 חורפים בהם זכה לעשות הרבה (או שלא ;D).. בכל מקרה, שיהיה לך יום הולדת שמח, תהנה עם החברה ש'ך, ופקה פקה פקה ידה ידה ידה.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת. לאחר שרכשתי את הכרטיס לאומי מאסטרקארד, אשר מקנה לי אפשרות קנייה בינלאומית, אשמח לקבל עזרה בהזמנת דברים מחו''ל, בעיקר מAMAZON. איך עובד עניין המכס בהזמנה, הבנתי שאם הקנייה מעל 200 דולר, אני משלם מכס ואם מתחת אז לא. מע''מ?... -תודה רבה!, נחום.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש שעון ספורט סטייל G-shock אבל שיכיל מד טמפ' יש כאלו במחירים של 500ש"ח/50$+-?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי טבעת אם מילית בסינית או יפנית ואני רוצה לדעת מה רשום עליה איך אני יכול לדעת ? יש איזה אתר שיש בו את כול המילים ואת הפרושים ?<
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת קודם אם אפשר להשיג לו מטען? וכמה אפשר לקבל עליו? המחשב הוא של IBM דגם E600.
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים נפלטתי משירות קרבי בחטיבת גבעתי אחרי שהוכשרתי להיות רובאי 02 בלבד , החזרתי את הנשק את כל הציוד עשיתי את כל התהליך של הפליטה לא התאים לי השירות הקרבי. שאלתי היא : במידה ואני יוצא לקורס חובשים ? ייתכן ויחזירו אותי לשירות עם אופי קרבי או משהו כזה.. או שאני אהיה חובש מרפאה בלבד? זו אחת האופציות שהשליש הציע לי לעשות וזה מעניין אותי..אני מפחד רק שיידחפו אותי אחרי זה לשטח ודברים כאלה כי בעיקרון אני יכול גם לבחור סתם תפקידים משרדיים , פשוט אני חושב שזו התרומה הכי גדולה .
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אאללללה רום מזל טוב !!!! זה היום שבו נולדת :spermat: שיהיה לך יום הולדת 17 הכי טוב בעולם !! כמיטב המסורת החולנית של האתר קבל 17 שמנמנים לבנים+ אחד לשנה הבאה :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ולשנה הבאה שיהיה לך יום הולדת ממוהר - ובלי יותר מידי מתחים ! מזל טוב !!! קבל הפתעה!!
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-