כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , רציתי לשאול כמה שאלות... 1 ) לפי מה נמדד הפרופיל של האדם בצבא ? אמרו לי שלפי בדיקות רפואיות, ולפי כמה תרגילים כמו מתח וריצה על הליכון... זה נכון ? וכמה סוגי תרגילים יש , ומהם ? ולמשל במתח, מה התוצאה שאני צריך להגיע כדי לקבל את הניקוד הכי גבוה? ומה לגבי ריצה, ושאר הדברים? 2) כמה משקפיים ואפילפסיה ( =מחלת הנפילה) מורידים מהפרופיל ? 3) אם אני רוצה להתקבל לקרבי (בואו נגיד שיש לי רק משקפיים ולא גורמים אחרים שמורידים מהפרופיל) , מה הפרופיל הכי נמוך שאפשר להתקבל לקרבי ? 4) עוד שאלה מאוד חשובה: כל היחידות הקרביות דורשות שתעבור פרופיל מסויים,ואז אתה יכול להתקבל לאיזו יחידה קרבית שאתה רוצה , או שכל אחת מציבה פרופיל משלה כדי להתקבל? (למשל שסיירת מטכ"ל תרצה 97 בפרופיל…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת קודם אם אפשר להשיג לו מטען? וכמה אפשר לקבל עליו? המחשב הוא של IBM דגם E600.
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נא לקרוא קודם ואח"כ להסתכל בתמונה שימו לב, המצ"ב הוא תיעוד של geo & geo חבורת כלבים תוקפת תנין ליד קרנס Cairns - באוסטרליה! לפעמים הטבע יכול להיות אכזר, אבל יש גם יופי פראי , ואולי גם סוג מסוים של צדק פואטי הבא לידי ביטוי באכזריות הזאת. התנין, טורף עתיק ואכזר, הנחשב בדרך כלל כבלתי מנוצח, יכול להפוך לקורבן, אם האסטרטגיה של תוקפיו היא קבוצתית. זה אפשרי בגלל המבנה הקבוצתי של התוקפים, ובגלל אינסטינקט ההישרדות הטבוע בכלבים. הביטו בתמונה המצורפת ושימו לב איך הכלב אלפא חוסם את התנין בגרונו ואינו מאפשר לו לנשום, בעוד הכלב השני מונע בעדו מלהכות עם הזנב. בשלב הזה הכלב השלישי בחבורה יכול לתקוף את החלק הפגיע של איזור הבטן. שוב לא מומלץ לבעלי לב חלש זה לא נראה סימפטי במ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש איזה תמונה אצלי במחשב ברזולוציה 800 על 800 , שהייתי רוצה להגדיל ולשים על הקיר, זה אפשרי? משהו בגודל... מטר וחצי (אורך) על 70 ס"מ(רוחב) בערך.. אולי אפילו יותר גדול התמונה היא בשחור לבן (עם גוונים כחולים קצת) אז האם הדבר אפשרי ,מבלי לאבד הרבה מאיכות התמונה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול שמתי את הפלאפון שלי K800I בתיקון המצלמה הראתה בירוק עכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שאי אפשר לתקן אותו כי יש לו קורוזיה ובמסגרת הביטוח שיש לי אני יכול להביא אותו מכשיר חדש בתשלום חד פעמי של 390 ש"ח יש לי אותו שלוש שנים .. זאת אומרת בדיוק נגמרו ה 36 תשלומים על הפלאפון .. מה אתם אומרים .. הם מנסים לסחוט סתם כסף .. ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בדר"כ אני עושה "FAIL השבוע", אך כשראיתי את זה בו ברגע נולד FACEPALM השבוע. מכירים את האתרים שגונבים כתבות מאתרים אחרים באנגלית ומתרגמים לעברית עם רובוט בלי שיש להם הבנה טכנית בסיסית ? כאן זו ליגה אחרת. חברים, הכירו מושגים חדשים בפתרון בעיות של מסכים כחולים: "מזבלה קטנה", "מזבלה מלאה", "ליבה של המזבלה", "בחר המזבלה" וזה משתפר . . . "מצבור מיני", "קובץ dump מיני" (קובץ חרבון מיני) ועוד מובחרים כמו "אתה ממולאים! ובכן ... בעצם אתה לא!" http://www.computer-juice.com/forums/iw/f48/debugging-bsods-windbg-beginners-part-1-getting-all-bits-18677
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כותרת מושכת אה? הייתי חייב, מצטער! אני חייב לחיבור באנגלית לרשום מה היתרונות ומה החסרונות לדעתי בלממש הצעת חוק מסוג זה, אשמח אם מישהו יעזור לי למצא יתרונות חחח כי אני לא מוצא [אף על פי שאני בן 16 והייתי מת לרשיון בגיל הזה]. תודה מראש.
-
- 39 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/AryePc/UFO_Videos/index.htm :errr:
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דילמה אמיתית בשבילי... אולי גם בשביל אחרים. אני לא רוצה שה PS3 יגזול לי את החיים ... אבל... כמו שאומר הסלוגן "זה חזק ממך". life ? life : PS3 יכול להיות רק שכתבתי את זה כבר הוכחתי ש life=NULL
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הלכתי עם חבר שלי ואחיו הקטן בקניון בת"א כשלפתע ראינו את רונאלדיניו. הוא הסכים לתת לנו תמונה זריזה וביקש שלא ניידע אף אחד שהוא בארץ, אבל לא יכולתי להתאפק. חבר שלי זה האמצעי, אחיו הקטן זה הימני, ורונאלדיניו.. נו, אפשר לא לזהות?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לתת לי אתר פרוקסי טוב. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שבוע טוב! נתקלתי בבעיה מציקה מאוד בבית השבוע.. אני לא מצליח להשאיר את החלון של הממד פתוח. יש אפשרות להשאיר אותו כשהוא נוטה מטה ורק הלמעלה קצת פתוח ,אבל כל פעם שפותחים עד הסוף הדלת נסגרת בתנופה... מישהו כאן יודע על איזה כפתור או פעולה שתשאיר את החלון פתוח בלי צורך בקשירות כאילו זה מחנה מאולתר ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אחרי כמעט שנתיים שאני משוחרר כבר.. קיבלתי צו ראשון שלי בישביל ראיון השאלה שלי היא כזאת.. אם אין לי לא מדים לא נעליים וביכלל אין לי שום דבר שקשור לצבא אפשרי להגיע על אזרחי?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473306.0 כמו שכתוב בלינק, כרגע יש לי פנטיום 4 שלא יהיה לי מה לעשות איתו אולי מישהו מכיר מקום שקונה מחשבים יד שנייה או לפחות חלקים יש שנייה? (כמו כרטיס מסך ודברים כאלה)
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טכנאי מחשבים ורשתות עם נסיון של כמה שנים, כמה נראה לכם שהוא יכול לדרוש לשעת עבודה כשכיר?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לי: אבי סינואני - נסיכה כדאי לכם לנסות אותו
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.meganet.com/challenges/ferrari/ferrari.htm תפרצו את הקובץ וזכיתם בפרארי מגניבה ביותר! (זה בסה"כ מקודד במיליון ביט)
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
זה קצת גס אבל אני נקרעתי תכנסו להתחל הפעלה או לחלופין Run ותרשמו שם telnet www.boston.ru ותלחצו אנטר ויקרה משהו מגניב !!! לא מומלץ לבעלי לב חלש!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1.לפי חוק מרפי לחם המרוח בריבה (לדוגמה) תמיד יפול על הצד של הריבה. 2.חתול נוחת תמיד על הרגלים. החידה: אם נקשור לחם עם ריבה על גב של חתול מה יקרה?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר הזה , אבל הוא לא ניכנס , יכול להיות שחסמו אותי מהאתר ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני שנה וחודשיים קניתי טלוויזית LG 55inch מדגם 55UK6100YVA. לצערי, במהלך צפייה השבוע, חצי המסך התחתון הפך לאפור מרצד. הזמנתי טכנאי שהסתכל אמר מיד שהפתרון הוא להחליף את הכרטיס מאחורה ושבגדול הטלוויזיה התקלקלה. ממש מתסכל שאחרי שנה וחודשיים טלוויזיה כזו, שהייתה שמורה בצורה טובה מאוד - מתקלקלת. רציתי לדעת האם אכן כדאי כבר לקנות טלוויזיה חדשה או שהחלפה של הכרטיס שלה זול (באופן משמעותי) מקנייה? בנוסף, האם יש המלצות לטלוויזיה / חברה שתוכל להחזיק לנו (כמובן שאין וודאות) יותר זמן? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-