כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
-
היי, היו לי נעלי ספורט של ריבוק אבל הם נקרעו. אני מחפש נעליים חדשות, זולות יחסית (סביב 200 ש"ח) לאימונים בחדר כושר. התרגילים שאני עושה הם: סקוואט, דדליפט, בנצ' פרס ומיליטרי פרס. אני יודע שיש אנשים שיגידו שהכי טוב זה בלי נעליים, אבל זה לא אופציה בחדר כושר שלי. אשמח להמלצות (וכמובן מקום לקנות). תודה והמשך שבוע מהנה.
-
- 7 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
המחירים נראה סבבה ביותר.. איך הם מבחינת אמינות ? למישהו יש ניסיון איתם? תודה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב... אחרי מלחמה ארוכה של הטרנטולה בK300 שלי... אני ניצחתי... אבל הכרית והסדינים לא שרדו... ואני ניפגע חרדה אני צילמתי את הטרנטולה אחרי שריססתי חצי בקבוק עליה בחוץ על המידרכה.. ורציתי שמישהו יגיד לי עם זה זכר או נקבה.. ואם זה ארסי או לא.. או זה נקבה.. יש מצב לבייצים ולכל מיני שטויות כאלה.. ואם זה ארסי.. אז אנחנו לא ניקח סיכון ונעשה ריסוס לבית.. אז זה די דחוף כי אמא שלי קצת בלחץ.. והנה תמונה שלו http://img61.imageshack.us/img61/3680/img0033yo9.jpg
-
- 72 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
שלום רב האם מישהו יודע מיהם היבואנים - הרשמיים והלא-רשמיים של מוצרי החומרה בארץ ? לדוגמא : VISUAL של ASUS : אתר http://www.visualdg.co.il/home/default.aspx אני חושב שרצוי שכולם ידעו ברשימה מסודרת מיהם האמיתייים ומי מביא יבוא מקביל ולא טוב\אמין אודה לכולם על הגדלת הרשימה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מנוי ב-012 סמייל וברצוני לעבור לבזק בינלאומי. כמה אמורה לעלות לי החבילה אצלהם? נא לציין גם את המהירות. תודה רבה גל
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה... קיבלתי 5000 דולר ואני רוצה להמיר אותם לשקלים אני לא ממש מבין איך זה הולך... לרגע שבו ניכתבה ההודעה לפי הבדיקה שלי באתר של בנק הפועלים הדולר שווה 3.625.. השאלה שלי היא כזאת... עם אני ילך לבנק עכשיו וימיר לשקלים את ה5אלף דולר אז יצא לי 18125 אלף שקל? ולדעתכם כדאי לי לחכות להמיר כבר חודש הבא.. כי אני רוצה לקנות פשוט אוטו ואני צריך את הכסף חודש הבא
-
- 8 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מיול יד שנייה?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיטה חדשה לגילוי העתיד http://www.bip.co.il/news.asp?catID=24&pgID=4498 דן
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושלושה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ושתיים תפחוים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים ואחד תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! שלושים תפוחים על העץ אחד נפל ונתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ותשעה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושמונה תפוחים על העץ אחד נפל והתפוצץ. יש לי שיר שמעצבן אנשים !! ויש לי שיר שאנשים מיתעצבנים !!! עשרים ושבעה תפוח…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הולך כל הקטע של הקנייה מEBAY? ואיך זה הולך בתחום של המשלוחים מחול? למשל אם אני רוצה לקנות מעבד המשלוח יגיע לסכומים גבוהים? ??? ואם יש מכס על מוצרי מחשב בארצנו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם בחודש וקצת האחרון אני שם לב לתופעה מאוד מדאיגה ומציקה בערך פעמיים בשבוע אני מתעורר באמצע הלילה כאשר יד ימין שלי "רדומה" וזאת בעצם מילה קלה לתאר את זה. מה שבעצם קורה זה שאני לא יכול להזיז את היד בכלל. אני מרגיש עקצוצים כאלה וחוסר תחושה מוחלטת. אני יכול גם לחתוך לעצמי את האצבע עם סכין ואני לא ארגיש כשזה קורה אני בד"כ משפשף את היד ושם אותה כלפי מטה כדי שהדם יזרום אליה. זה מאוד מציק לי וחוץ מזה שזה כואב ומפריע לשינה שלי אני חושש שזה יכול להיות סימפטום של משהו יותר גדול וחמור, כמו קריש בדם או משהו אחר[חיפשתי טיפה בגוגל] ראוי לציין שכל החיים שלי אני ישן באותה צורה[בד"כ על הצד] ורק לאחרונה זה קורה לי, לא שיניתי שום דבר בהרגלי השינה שלי. יש לכם עיצות מה לעשות ?
-
- 44 תגובות
- 30.2k צפיות
-
-
בעקבות הביקוש הרב והבלבול בימים האחרונים, החלטתי להקליד מדריך בנושא "עשיקת קברים". תחילה יש לעסוק במקוריותיה של הביטוי עושק-קברים. מקור המילה עושק-קברים הינו דווקא "שודד-קברים", שזהו הוא כינוי שלו זכו סוחרי המחשבים המקצועיים בתחילת המאבק שאני הכרזתי עליו למעלה משנה. המאבק שאני הכרזתי עליו לא היה כנגד החנויות שקוברות אנשים מדי שבוע עם מחשבי-קבר שלא שווים חמישית מהמחיר שהם עושקות עליהם, אלא כנגד כל אותם סוחרים פרטיים שהם הרבה יותר גרועים מהחנויות האלה כי הם עשו הכל בצורה שחורה ועל גבם של ילדים תמימים. הסיבה שהמונח "שודד-קברים" הוחלף ב"עושק קברים" הוא מהסיבה הפשוטה שהמינוח האחרון היה יותר קולע למטרה, כי האדם לא שודד בכח את המחשב מהילד, אלא עושק אותו ממנו, שכן המשמעות של "עשי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה זמן ראיתי את הסרט הארי פוטר. היו שם אפקטים שהסתכלתי עליהם וחשבתי שאת הסרט ערכו בתוכנות תלת מימד ואולי קצת Adobe. לפני כמה זמן ניגש אלי אחד שביקש ממני לערוך לו סירטון קצר כמו הארי פוטר אם האפקטים. אני משתמש after effects לעריכת סרטים וראיתי שאפשרי ליצור אפקטים כמו בסרט אבל לא את האפקטים האמיתים. מישהוא יכול לתת לי קישור להורדת האפקטים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מי שהיה באומן י-ם במוצ"ש בטוח יבין על איזה שיר אני מדבר מי שלא היה גם יכול לעזור לי. אז את השיר שרה זמרת, זה לא ממש שיר זה רק הפזמון מתוך השיר היה, היא אומרת מילה-שתיים ואז Pump it up היא אומרת עוד מילה שתיים ואז pump it up. ככה זה הולך כמה משפטים. ישר באתי לפה כי עזרו לי למצוא לא מעט שירים. מודה לעוזרים מאוד, ירון
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין בדואונדורנט ליום יום שיש לו כמות מכובדת של מ"ל ובמחיר טוב. יש כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מי שרוצה מדריך לזיוף רטיו בעד להזמנה ל TB או ל TL?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להתעניין אם כדי לקנות שם או לא מישהו קנה שם? PCHardware
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי לאחותי יש עוד שמונה ימים יום הולדת והיא ממש רוצה מכונית, אבל חשבתי לקנות דגם גדול של מכונית ובפנים לחבר לה רמקולים קטנים שיתחברו לMP3 (המאוד ישן שלי) ואז לתת לה. אני לא יודע איפה מוכרים דגמים (פעם מכרו באוטודיפו, יש לי אוסף קטן) אבל כבר לא יודע איפה מוכרים. אני מעדיף שיהיה ג'יפ (בשביל המקום בתוכו) אז אני זקוק לעזרה דחופה ביותר. אם יש לכם הצעות למתנות אחרות תקציב 300+- שקל אז אשמח לדעת מה הרעיון. בתודה מראש Install
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כשאני מנסה להעלות לפורום תמונה זה אומר לי שהקובץ גדול מידי. איך אפשר להקטין אותו??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנסו לכאן, תכניסו משפט כלשהו, תקבלו את התוצאה, תכתבו אותה כאן, וננסה לפצח אותה דוגמא: ECH I LOS WON OZ
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-