עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום יש לי מזדה ישנה משנת 96 שעשיתי איתה תאונה (323 מזדה) כאשר הרכב קיבל מכה מקדימה וכנראה המרכב ניזוק. הלכתי להרבה פחחים והמליצו לי ללכת ל טירה שיש שם מוסכים. השאלה עם משהו היה במצב דומה ונאלץ לעשות תיקון האם יש המלצות?

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by qwerty1987,

שיהיה אמין וקומפקטי. אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 7.8k צפיות
  3. באינטרנט אקספלורר ,אפשר פשוט ללכת לקבצים ולשמור אותם ,איך אני עושה את זה בfirefox ?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  4. שלום! לאחרונה (כן, אני איטי אני יודע) סיימתי לצפות במיני סדרה המשובחת- BAND OF BROTHERS ואני עדיין צופה בTHE PACIFIC שעדיין לא ניגמרה, רציתי לשמוע הצעות לסדרות באותו סדר איכות וסגנון. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  5. אהלן, טוב נמאס לי מWINDOWS MOVIE MAKER, הבסיסי שמכיל אפקטים בשקל תשעים, ותהיתי האם יש לאנשים המלצות לעורכי וידאו קצת יותר מקצועיים ונורמאליים? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. הזמנתי לפני כחודש מאמזון במשלוח בינוני-כלומר לא בספינה(הכי איטי), אבל לא הכי מהיר, באתר כתבו שזה נשלח בערך יומיים אחרי, ואין אפשרות למעקב אחרי החבילה. עוד כתוב שזה אמור להגיע ב14 לאפריל ..אני די בטוח שזה תקוע בדואר הישראלי אבל אין לי מושג למי לפנות. כולה 2 ספרים אבל עלה לי 300 שקל..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by amd@ati,

הוא ידע בדיוק היכן לנחות וסיפק לנו קצת בידור. כך בדיוק זה נראה כשהאדם הקדמון גילה את האש: הם סיפקו לנו גם שיעור חשוב בפיסיקה- נק' ההתכה של צדפים היא 180 מעלות. למי שמעוניין יש גם הרבה תגובות לא רעות ב-ynet.

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Stanly,

זהו משחק שאתה מגלם כאזרח שחי במדינה שלך, אתה עובד משרת בצבא וכו.. למעשה אנחנו האזרחים חיים בישראל וכל פעם יש מדינות שמנסות לכבוש אותנו ורוצות לקחת לנו שטחים לפני כשבוע הייתה מלחמה שקראנו לה "מלחמת שלושת הימים" מלחמה שבה טורקיה רצתה לכבוש לנו את חיפה תל אביב ואת נצרת!!! למזלנו יוון פולין ועוד מספר מדינות עזרו לנו במלחמה ובעזרתם הצלחנו למנוע מטורקיה לכבוש לנו את השטחים!! אבל עכשיו עשו מלא מדינות בלאגן והתקיפו את פולין סין ועוד מדינות שהן חברות שלנו, ובנתיים טורקיה כובשת לנו שוב את חיפה!! הדרך היחידה של המדינה שלנו לשמור על הכבוד זה בעזרת שאתם תרשמו למשחק!! אנחנו כבר מונים למעלה מ400 ישראלים שמשתתפים במשחק. בחיי היום יום עובדים (בשביל לעשות כסף) קונים נשקים מתאמני…

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
    • 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by n00kie,

אני יודע שזה נראה קצת חשוד שבן אדם עם כלום הודעות בא ללכלך על חנות מחשבים מסוימת, אבל מכיוון שאני בדקתי פה לפני שקניתי וזה הפורום שבו אני קורא כל דבר לגבי מחשבים, אני מאמין שכך אנשים אחרים עושים ואני רוצה להזהיר אותם (ואתכם הכותבים) כדי שלא תדפקו כמוני. ב23.3 (יום שלישי) הזמנתי מפנדה מחשבים 4770 של POWERCOLOR ו2 ג'יגה ראם של CRUCIAL שהיה במלאי מידי. יום שלישי שבוע לאחר מכן (שבוע!!) התקשרו אלי להודיע שאין 4770 של POWERCOLOR במלאי וכנראה שלא יהיה, נתנו לי פקס לשלוח להנהלת חשבונות ועד לפני כמה ימים הם מורחים את החזרת הכסף (שילמתי מקדמה של 50 שקל), עכשיו יש בעיה עם החזרת הכסף כי כנראה טעיתי בפרט כלשהו בכרטיס האשראי שנתתי להם. בכל מקרה, לא שכחנו את הזכרון, אני מניח. הרכבתי…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by tranq,

מאיפה אתה קונים?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. משהו לא אנלוגי ? מה הבדל בכלל בין המיקרויים?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. יש גם בומים ברקע ... מנהלים נא לא למחוק, זה מאוד מצחיק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, אני זקוק להמלצה לשרת להעלאת קבצים ,כמו RapidShare אבל שניתן להעלות קובץ ששוקל יותר מ-250 מגה ושאין הגבלה למספר המורידים [או שהוא גדול מ-25]. והכי חשוב, שיהיה חינמי. דברים חשובים נוספים: שיהיה קל להוריד את הקבצים ושקצב ההורדה [וגם ההעלאה אם אפשר לבקש] יהיה כמה שיותר מהיר. בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תביאו מתכונים פשוטים, ומה זה מרינדה ?

• 10 תגובות
    • 16.4k צפיות
  15. Started by nrg man,

יש לי שלט כזה של אלקו והוא הפסיק לעבוד. רציתי לדעת אם יש דרך לכייל אותו או משהו כזה? יש לי גם מאוחרה איפה שהבטריות כל מיני כפתורים כאלה שאפשר לשחק איתם? יש לזה קשר?

• 6 תגובות
    • 13.6k צפיות
  16. Started by EyalRDT,

אני רואה כאן המון שרשורים של תלונות על חנויות למיניהם אבל לא של מילים טובות או שירות טוב... אז אני אתחיל: ביום רביעי שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך 5850 דרך זיגזג, כבר למחרת התקשרו אלי והודיעו לי שההזמנה יצאה לה לדרך. לאחר החג(שני של פסח) התקשרתי לחברת המשלוחים כדי לראות מה קורה עם החבילה. הם(פדקס) אמרו שמצידם הם התקשרו אלי, דפקו בדלת וכשאף אחד לה היה השאירו פתק(חבל שרק החלק של אף אחד לא היה בבית הוא נכון....) התקשרתי לזיגזג כדי לבדוק מה ניתן לעשות וכאן תצטרכו לסלוח לי כי אני גרוע שם שמות אז אני לא אציין את שמות המעורבים אבל מי שטיפל בי עשה זאת בצורה יוצאת דופן, הוא דאג ליצור קשר עם פדקס וכבר באותו יום הם יצרו איתי קשר כדי לתאם מועד וזמן הגעה למחרת ואכן למחרת החבילה הגיעה ל…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by ref4fcd,

השאלה בנושא מפגש חוצי הזוויות במשולש. המשולש ABC הוא שווה שוקיים (AB = AC). DE הוא אנך אמצעי לצלע AB. הנקודה D נמצאת על AC ומרחקיה מהשוק AB ומהבסיס BC שווים זה לזה. (DE = DF) חשב את זוויות המשולש ABC. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by liav12,

הרגע סיימתי לראות אותה... בהחלט 13 פרקים מעולים, קצת לא אוהב את המבטא הבריטי של כמה משם, אבל אחת הסדרות היותר טובות שיצא לי לראות לגבי רומא וכדומה. אגב הבנתי שיש עונה שנייה בדרך, אבל זה לאחר שהשחקן הראשי יבריא ממחלת הסרטן שחלה בה לאחר הסדרה (אנדי וויטפילד-ספרטקוס). אגב, "ספויילרים"! בפרקים הראשונים אומרים שיתנו לו את השם ספרטקוס על שם האגדה, כלומר הוא לא באמת ספרטקוס, ועל פי הסיפורים הישנים ספרטקוס מת מתישהו במלחמה נגד הרומאים, אז זה אומר שמפה המפיקים יכולים לקחת את הסדרה לאיזה כיוון שהם רוצים, לא כך?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  19. המחשב שלי דיי חדיש בן איזה חצי שנה אבל עדיין המילה האחרונה ואני מאוד מרוצה ממנו.. אבל בכל זאת יש איזה משהו שזול משמעותית בארה"ב שכדי לקנות למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by PROx,

איך בדיוק לעשות את זה? הבנתי שאין טעם לנסות להתנתק דרך המוקד הטלפוני ,זאת משימה בלתי אפשרית,אין גם שום סניף של הוט שאפשר לגשת אליו בעירי.. למישהו יש הצעות?

• 15 תגובות
    • 6.9k צפיות
  21. Started by koko0,

[אני מקווה שזה מתאים לפה] אמא שלי מזכירה והמקום שהיא עובדת בו רוצה לקנות ברקו. אל מה צריך לשים לב כשקונים? איזה חברות "לא ג'נריות" יש בתחום? [אני לא כותב מחיר כי זה מסוג המקומות שלא יגידו כמה אפשר להוציא אלא רק כן\לא] יש למישהו חנות מומלצת באזור המרכז? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Dark Respect,

שלום לצורך משהו שאני מפיק אני זקוק לכסף לא אמיתי (חוקי, אל תמליצו לי לזייף) שהוא אביזר לסרטים כמו המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/MOVIE-TV-PROP-Money-10-000-Bundle-novelty-100-bills-/300418571193?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f2579bb9#ht_4235wt_967 איפה אני יכול להשיג דבר כזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, שמעתי שהסרט גרוע לגמרי בתלת מימד, הורס כל חוויה (ממה שקראתי), נאמר כי הסרט במקור יוצר עבור ל 2D ולא תלת מימד, ונשלח לחברה הודית כלשהי כדי שיעבור המרה זריזה לתלת מימד, מה שגרם לסרט להראות רע ללגמרי כי לא השקיעו באפקטי התאורה בכלל וכדומה.. לא בא לי לבזבז סרט חמוד על אפקטים רעים, כמה שאווטאר היה יפה בתלת מימד זה עדיין עצבן אותי והיה לא מפוקס לפעמים. אפילו אמרו שהוא יותר גרוע מאליס בארץ הפלאות ב 3D אני באילת האמת, ובקולנוע ראיתי שיש רק 3D איזה ביאוס, יהיה אותו בכלל בקולנוע בארץ לא בתלת מימד??

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אני רוצה לקנות היום מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות אצל ksp או אצל tms. הבנתי שksp יכולים להתיש אותך במקרה של בעיה עם המחשב, אבל מצד שני יש להם 19 סניפים בארץ והם רשת גדולה אז אני לא מפחד שהם יעלמו לי מחר. מצד שני לא קראתי על בעיות עם האחריות אצל tms אבל יש להם רק 2 סניפים ואני לא יודע כמה הם אמינים ויציבים מבחינת חנות. תוכלו לייעץ לי אצל מי לקנות?

• 51 תגובות
    • 17.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים