כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
פרסמו פה פעם אתר שמלמד איך לעשות הכל, מהר יותר, לדוגמא לקשור שרוכים מהר יותר וכמה זמן חסכת וכמה זמן זה חסך לך בכל החיים.. חיפשתי המון ולא מצאתי גם בגוגל.. מישהו מכיר ויכול להביא לינק?[br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 23:55:07 מישהו?
-
- 16 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
למרות שבדקתי זאת חבר שלי מתווכח איתי והנציג ממשרד התחבורה אמר לו שאי אפשר להסיע 5 ורק בעלי רישיון מעל גיל 21 יכולים להסיע 5, למרות שאני בדקתי זאת עם עורך דין שאמר שברגע שנגמר הנהג חדש ואפילו שמתחת לגיל 21 אז אפשר להסיע חמישה, אז מה נכון?
-
- 16 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
תגידו לי שזאת לא סיבה לפיגוע בצחוק כן ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אתר חינמי (או עם עלות נמוכה) שבו חברי צוות יוכלו לכתוב להעלות תמונות קבצים וכדומה כדי לתקשר במהלך עבודה. רצוי שיהיה ניתן להגביל את הכניסה למאגרים שבוו באמצעות שמות משתמש. שיהיה קל לעשות דבר כזה (אין לי שמץ בבניית אתרים) אמין ורצוי עם נפח גדול. מישהו יודע איך ואיפה עושים את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע שעבר הגיע שליח לאסוף את המחשב שלי ולקחת אותו לחנות ממנה קניתי אותו. המשלוח בוצע דרך החנות ונאמר לי שהוא מבוטח. היום קיבלתי טלפון מהמעבדה, ונאמר לי שהמחשב הגיע, אך הוא נפגם במהלך המשלוח. לאחר מכן (אחרי שפתחו את הקרטונים והפצפצים) נמסר לי שהפאנל הקדמי יצא ממקומו (מחזיקים אותו פלסטיקים מתוך המארז והם פשוט נשברו) וההארדיסק נפל מהמסילה שלו (ההארדיסק מוחזק ע"י פלסטיקים וכנראה המחשב קיבל חתיכת בומבה ולמרות שהם מצויים ב"לחץ" שמונע מההארדיסק לברוח, הוא נפל). אני בכוונה לא רושם את שם החנות, כי אני לא רוצה לצאת נגדה, ולפי מה שהספקתי לראות, למרות שכל תהליך קניית המחשב שלי שם היה סיפור ארוך, זה נדיר שקורים דברים כאלה. כשביצעתי את הזמנת השליחות וגם לפני, נאמר לי שהמשלוח מבוטח. מה …
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין כפי שאמרתי בתיק עזרה ראשונה לבית עם ילד קטן בן שנה. למרות שיש כאלו מוכנים, הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשים לב שיהיה בפנים, כמובן מניסיונכם. האם יש מוצרים שלא מופיעים אבל רצוי לכלול, או מוצרים מסויימים העדיפים על אחרים ועוד כהנה... אני מניח ש- 400 ש"ח יהיו דיי והותר (לא?). אשמח לתגובות.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מגדל זקן "מפאה לפאה", פס כזה שיוצא מהפאה ועובר דרך הסנטר עד לפאה השניה. לפעמים זה גודל יותר מדי ואני רוצה לקצץ אותו בצורה אחידה אבל לא להוריד אותו לגמרי. עם סכין גילוח זה יוצא מעפן, עם מכונה זה יוצא מעפן. יש שיטה אחרת לזה? תודה!
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה בשבועיים האחרונים היו לי כאבי ראש . בגלל זה לא הלכתי בכלל לבית ספר . הייתי אצל הנירולוג ובהתחלה הרופאה הפחידה אותי ואמרה שיש חדש לדלקת בקרום המוח . עשיתי בדיקות דם ואז הלכתי לרופאה שלי (אני אצלה מכיתה א) . אחרי שלא מצאו כלום בבדיקות דם אמרו לי לעשות צילום רנטגן לראש . וגילו שיש לי משהו במצח . לא הבנתי בדיוק מה זה אבל זה משהו כמו דלקת בסינוסים במצח . שאלתי את הרופאה למה תמיד בזמן הבית ספר היה מתחיל לי הכאב ראש , והיא אמרה לי שזה בגלל האויר הקר של המזגן . הכאב עצמו במצח מעל העיניים וגם נורא קשה לי להסתכל למעלה בגלל הכאב . התרופה היחידה שהיאו לי זה אנטיביוטיקה . אתמול כשקמתי הייתה לי סחרחורת זה יכול להיות קשור לאנטיביוטיקה ? מישהו פעם היה לו דבר כזה ? …
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.iloveisrael.co.il/ כנסו והוסיפו את הסיבה שלכם לאהבת הארץ.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב כולם .. יש פה למישהו ג'ינסים של לי קופר ? אם כן , אז איך האיכות של הג'ינסים שלהם ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כל אדם שרוצה לרכוש מחשב, אחת הדברים שהכי חשוב היא לבחור חנות אמינה, עם שירות טוב. חיפשתי חנות לקנות ממנה את המחשב באזור הדרום ואני רוצה לספר לכם על חווית הקניה שלי. את המחשב שלי הלכתי לרכוש בשבוע שעבר ביום חמישי בחנות IQPC באשדוד לחנות זאת הגעתי מהמלצת אנשי הפורום כאן אני רוצה לציין כמה דברים פה: כשנכנסתי לחנות קיבלה אותי המזכירה שהפנת אותי למנחם האחראי על החנות בחור סימפטי בכל מובן המילה. ישבנו ביחד הבאתי לו את המפרט של המחשב שאני רוצה והרכבנו אותו. נתן לי את הצעת המחיר כפי שמופיע באתר של IQPC. לאחר מכן מנחם עשה לי ביקור בחנות,הראה לי את התהליך שהמחשב עובר, כיצד מטפלים בכל מחשב שהולכים להרכיב מההתחלה עד הסוף. העלה אותי למעבדה והראה לי אותה, הראה לי כיצ…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עכשיו שעה עשר ו13 דקות אני אומר לעצמי נזפזפ קצת נראה מה יש אני עייף מלשחק בWII\PC ועייף מלקרוא תרגום באנגלית של סדרות אנימה אז התחלתי לבדוק מה יש ערוץ 2 יצפאן שהיה פעם מצוין בהצגות אם סוויסה אבל שנים כבר לא מצחיק חושב שהוא גי לנו אבל מה לעשות הוא לא אפילו לא קרוב ערוץ 10 ראלטי שלוקחים כונפה שעברה טראומה כזאת או אחרת ומנתחים אותה \מאפרים אותה \מאמנים אותה וכו ראיתי בעבר חצי פרק וזה משעמם אפילו יותר מי תכנית די דומה בMTV סתם מורחים חומר במקום לקצר רק לדברים המעניינים -לא שיש הרבה ערוץ 3 וויל וגריס -למי שלא יודע תכנית שמתאימה לבחורות ו"מעצבי שער" ערוץ STAR WORD ונשיונאל גאוגרפיק אם הפסקות פרומואים כל שנייה ערוץ 8 תכנית משעממת בקיצור כלום גם ככה אני כמאת לא …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השלט שלי נדפק לגמרי, רוב הכפתורים לא מגיבים אלא אם כן לוחצים ממש חזק עד שהאצבע מתחילה לכאוב וכפתורים מסויים בכלל הפסיקו לפעול, אז יש איזשהיא חנות או מקום שאני יכול לקנות ממנה שלט, עדיף שיהיה כסוף ולא שחור כי התרגלתי... אז אם יש חניות או שמוכרים איפשהו בבקשה תגידו לי כי כבר נמאס לי לשבור אצבעות...
-
- 16 תגובות
- 33.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה חברות שמירה טובות שמשלמות יפה? ניסיתי אצל מיקוד רציתי לעבוד בעוטף ירושלים ב33 שקל לשעה.. אבל עכשיו יש שם מלא בעיות... מישהו מכיר עוד משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני מקווה שההודעה קשורה לפורום. רציתי לקבל המלצות איפה כדי לקנות מחשב חדש (מחיר,אמינות וכו')?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוראות שימוש: חובה לקרוא את האזהרות לפני השימוש! לנער היטב ולהתיז כ-3 שניות כלפי מעלה אל חלל החדר. לבישום אריגים, חובה לבצע בדיקת עמידות הבד או הבגד בפינה נסתרת. יש להתיז במידה שווה על פני האריג או הבגד ממרחק של כ-30 ס"מ. ועכשיו לקטע האירוני כמה שזה מפגר?!?!!? ואני חושב לעצמי.... או שהם היו עצלנים ולא כתבו הוראות שימוש באנגלית, או שהם מפגרים....
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חחח וואי דני רופ הזה אדיר, חבל שהיא לא הייתה באולפן http://www.youtube.com/watch?v=7wKLL1nP2V8 היה אפשר לעשות את זה יותר מצחיק אבל אחלה של אלתור מענין מה היא תגיד לו היום בדיאלוג
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
תרשו לי לפתוח את הנושא האיכותי והמשובח לרקעים איכותיים רצוי גם בפורמט HD לויסטה (וגם לXP). כל אחד מוזמן לתת לינקים או להעלות מהמחשב שלו את הרקעים האיכותיים שלו לויסטה, כל אחד ישתף וככה יהיה לנו מאגר של רקעים יפים, תסכימו איתי שכל רקע שיהיה כמה שיהיה יפה ואיכותי - אחרי 3-4 ימים נמאס ממנו וצריך להחליף. אני אעלה כמה משלי - http://www.silvup.net/up/kjhogvsugw839p3.bmp ביינתים רק תמונה אחת אבל מבטיח שבקרוב אעלה עוד קובץ RAR עם רקעים איכותיים ביותר ביינתים מי שיש לו שיוסיף.
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כמו הכותרת. איך אני יכול לדעת אם מותקנת האזנה על הטלפון שלי (ברור שאין ) היפוטטית.. ואיך אפשר להקליט שיחות בטלפון הקווי שלי ? סתומרת לצוטט לעצמי ... אם בכלל אפשר? ראיתי שיש ב400 שקל מכשיר שמגלה אבל אני רוצה סתם בשביל ההחכמה הטכנית
-
- 16 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
וואי איזה פרסומת קורעת, לא עושים כבר דברים כאלה היום. דבל'ה גליקמן הזה שרוט! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2336409
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
זה מה שקורה בחדר השינה שלנו: *מצורף* איך מתקנים את זה והאם זה יכול לגרום לבעיות רפואיות כאלה ואחרות, או שזה "סתם" פגם אסתטי?
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מצבור של מטבעות 10 אגורות שמסתכמים בלפחות 100 ש"ח. איפה אפשר להמיר אותם לשטרות? שמעתי הצעות כמו מוכרים במכולת וכו', אבל אני לא חושב שיש להם זמן, או שהם ישמחו לקבל כ"כ הרבה מטבעות.
-
- 16 תגובות
- 63k צפיות
-
-
ישנו רחוב שאורכו 300 מטר, אשר החניה בו היא במקביל למדרכה, וניתן לחנות לכל אורכה. אורך של מכונית סטנדרטית הוא 3 מטר. מכוניות יכולות לחנות ללא מרווח ביניהן (פגוש לפגוש). מכונית המגיעה לרחוב בוחרת חניה באופן אקראי שווה מהמקומות הפנויים. ולכן היא יכולה ל"קלקל" מקומות חניה למכוניות אחרות. השאלה היא: מהה תוחלת כמות המכוניות שיחנו ברחוב? תודה ויום טוב.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מחשב חזק חדש בקרוב כאשר יכנס הדור החדש של המעבדים וכרטיסי המסך של אינטל ונוידיה או לקנות קונסולה מהדור החדש + מחשב משרד קטן שקט עם SSD כי לקנות גם מחשב חזק וגם קונסולה זה די בזבוז מניסיון למרות שיש באפשרותי לעשות זאת שוב זה נראה לי צעד מאוד בזבזני וחסר תועלת. מה אתם אומרים בעניין ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-