עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by navk2,

שלום, לא מזמן דוד שלי קנה לייזר (מן פנס שעושה נקודה ירוקה) ממש ממש חזק אבל ממש הגענו איתו למשהו כמו קילומטר וחצי (ממצדה עד ההרים של ירדן !) ושמעתי שאם מפרקים את הלייזק ומשנים לו שם משהו אז מקבלים לליזר שיכול לפוצץ בלונים , להדליק עשבים וכל מיני שטויות כאלא, זה יכול ליהיות ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אחרי המפגש היום נגד מאלמו, שללא מעודכנים הסתיים בהפסד 3-2 עם 2 שערי חוץ חשובים שעשויים לעזור במשחק ביום רביעי שבוע הבא. המשחק יערך ב-3.8, יום רביעי, באיצטדיון בלומפילד בעוד כשבוע בדיוק. אז מה אתם אומרים: מכבי עושה צעד נוסף לקראת ליגת האלופות או לא? ובאיזה צורה?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כי אני יודע שיש ארצות שבונים בתים מעץ או שילוב של עץ עם חיפוי מלט. זה גם יותר זול וגם מהיר מאוד לבניה. מכירים סוגים נוספים של בניה?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש שאלה שהרבה זמן מציקה לי. הרבה פעמים האתר www.hwzone.co.il מפרסם ביקורות על מוצרי חומרה וציוד היקפי שיוצאים לשוק. השאלה שלי מאיפה לעזאזל יש לאתר הזה כל כך הרבה כסף לקנות את כל הציוד היקר הזה. אני לא מבין יש להם ספונסר או משהוא?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. רק ליודעי דבר 1. האם הראיה יכולה להמשיך להפגע גם אחרי ניתוח הלייזר ? כלומר אחרי הניתוח נגיד יש לך 6/6, אם נגיד תיהיו הרבה על המחשב , הראיה תתחיל להפגע שוב? 2. האם ניתן לעשות ניתוח כזה פעמיים? 3. האם ניתוח לייזר מחייב הרכבת משקפי קריאה לאחריו?

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by Tomerico,

red light תומך בעברית? זה מראה ג'יבריש בכתוביות....

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by HellBoY,

באיזה אתר אתם משתמשים להעלאת תמונות? סתם מעניין אותי לדעת..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ssib,

http://www.buy2.co.il/o/83a6d3d0-8266-401a-87a2-a37e45315475?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_83a6d3d0-8266-401a-87a2-a37e45315475

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. http://business.msn.co.il/msnBusiness/Hitech/200807/20080716114125.htm מה זאת אומרת שהם רוצים לזכות בגלל הגודל של המכרז ולא בגלל הרווחיות שלו? פעם אחרונה שבדקתי, כל חברה שלא מוגדרת כחברה ללא מטרות רווח היא חברה בעלת מטרות רווח

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Rammler1983,

יהיה נחמד אם תכנסו לאתר ואח"כ תשימו את ההתכתבות שלכם עם "אלוהים"... http://igod.ua.tc/ שלי לדוגמא: Me: hey, what a nice day God: You've got my full attention. it is a nice day. Me: yes... God: Next question? Me: wanna f***? God: Please don't be so rude

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by DiSc@MaN,

תקראו שם: isonews

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by 47,

אני לא יודע מה לקנות לעצמי כדי לשפר את המחשב בתקציב של 1300-1500 ש"ח. חשבתי על כרטיס מסך ואז נזכרתי שיש לי 4X AGP... אני לא יודע, אולי לוח אם ומעבד, או לא יודע מה... המחשב הוא בעיקרון למישחקים כבדים. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by pro,

המשחק שהכי הגעיל אותי הוא BLOOD II בשלב השלישי שבטעות נופלים לברכה ונדבקת עליך לא יכלתי להסתכל על המסך רק יריתי עד היום אני זוכר את זה ואתם מה הכי הגעיל אתכם (משחקים אחרים)?

• 16 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. אז ככה מחר נגמר לי המלווה וכל הזמן הזה נהגתי באוטו של סבא שלי שרשום על סבתא שלי כי היא נכה וסבא שלי רשום כנהג של סבתא שלי , האוטו הוא בן 6 שנים והייתי רוצה לדעת בידיוק האם זה משנה נגיד שאני נוהג או סבא שלי ? כי הריי לפי החוק אחרי 5 שנים לא משנה מי נוהג ברכב . בבקשה תסבירו לי כי אני לא רוצה פתאום ששוטר יעשה לי בעיות שהרכב לא רושם עליי ועוד משהו איזה סוגי ביטוח אני צריך

• 16 תגובות
    • 6.3k צפיות
  15. מידע כללי: שווי כולל: $53,392,200. שווי אדמה: $9,122,200. מיסי הארנונה לשנת 1998: $620,183. אורך רצועת החוף: כ200 מטר. שטח אדמה כולל כל המבנים: יותר מ22 קילומטר מרובעים! מס' חדרים: 7 חדרי שינה, 6 חדרי אירוח, 6 מטבחים, 24 חדרי שירותים. damn! http://www.usnews.com/usnews/tech/billgate/gates.htm

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Lev-UFO-Child,

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by KaPuT,

נמאס מכל הסירנות והפיצוצים כל היום,אני זז למרכז אז רציתי לשאול לכל מי ששם אם אתם יודעים איפה יש מקומות שעושים כל מיני הטבות למי שבא מהצפון כדי שנשכח מכל מה שקורה פה,תודה לכל מי שיעזור

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום וברכה, כבר כמה חודשים שאני לא מבין למה חשבונות אורנג' באים אליי כה מנופחים, אני לא כזה מדבר הרבה בפלאפון שזה יכול להגיע לסכומים כאלה. הורדתי את החשבונית האחרונה וגיליתי להפתעתי שאני מנוי לכל מיני שירותי מידע ותוכן שלא בהסכמתי. פיתאום חיוב של סביב ה-150 ש"ח קפץ לי לסביב ה-350 ש"ח ועוד עשיתי מנוי חיילים... 150 זה בסדר. אבל איך הגיע לסכומים של 350 פלוס מינוס אינני יודע. למישהו עוד קרה זאת? יש פה אולי מ-HWzone נציג של אורנג' שיכול לעזור לי?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3089763,00.html סוף סוף!!!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by liram21,

שלום לכולם, אני נער, גיל 16 .. ואני רוצה להתחיל ללמוד את הנושא הקשור לרשתות להיכנס יותר לעומק העיניין לחקור ולעשות קורס ומשמה לפתח לעוד ועוד קורסים ולהרחיב (מה שנקרא) בעתיד .. אז ראיתי את מכללת NESS ו- SEE SECURITY קראתי קצת על הקורסים שלהם .. אבל הם רושמים שצריך להתחיל ממשהו, אבל אני לא יודע ממה ! הייתי שמח לדעת קצת יותר, ממה כדאי להתחיל ? עוד קורסים באזור השרון - מרכז שיש לכם להציע .. נ.ב.- אחת מהמכללות הנ"ל מבצעות קורסים לנערים בגילי ? תודה !

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. את האמת אני חייב להודות שבמקצוע המתמטיקה אני לא משהו, את האמת אני ממש לא משהו, אני אפס. מבחן קודם קיבלתי 61 מבחן לפני זה 81 ובתעודה הקודמת הממוצע שלי היה 70. הפעם החלטתי קצת להסתלבט על המורה למתמטיקה. לתלמידי כיתה ט' יש מבחן ארצי הנקרא מפמ"ר ורבים הבתי ספר שעושים אותו, לכן חשבתי "אם הרבה בתי ספר עושים אותו בטוח יש מתכונת למבחן באינטרנט!" ערכתי חיפוש ומצאתי כול מיני מבחנים של מורות מבתי ספר בג'הנם שהם מבחני התכוננות לקראת מפמ"ר. חשבתי לעצמי "אמממ אם הן עושות את זה והמורה שלי עצלנית אולי היא תיקח מפה.. בוא נעשה את המבחן הזה ונראה שאני יודע, ככה ג אני יתכונן" מה שמחיק שלא רק שעשיתי את המבחן והתכוננתי אלא שאותו טופס בדיוק הוגש לי על השולחן בכיתה. את התשובות כבר י…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה קניתי מחשב חדש ב6000 שקל באיבורי משהו דה בסט בין הטובים אחרי חודשיים התגלתה בעיה במחשב גילו שזה זיכרוןןן אחרי חודשיים שוב אותה בעיההה והפעם זה לוח אם הם החליפו לנו למשומששש והם צריכים להחליף לחדש מחובתם לא?(למחשב בקושי יש 5 חודשים)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by WizMaster,

שמעתי שמתחילים ב-10:00. זה נכון?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by surfface,

אני לומד 5 יחידות אנגלית ואנחנו צריכים לעשות פרויקט לבגרות בעל פה על כל נושא שנרצה (אני עושה על אילן רמון) אם אתם יכולים תסבירו לי או תפנו אותי לאתרים מה צריך להיות בדיוק בעבודה ממה שהבנתי אני צריך RATIONLE וגם Introduction אז מה רושמים בכל אחד ומה אני יכול לרשום בגוף העבודה עצמו? בבקשה תעזרו. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 10.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.