עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, מישהו מכיר איזה רדיו דיסק לרכב שתומך בMP3 כמובן עד 400 שקל? תודה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. מהירות 12Mb ב 013 נטוויז'ן במחיר ממש ממש זול. חבר מביא חבר... מי שרוצה שישלח לי בהודעה פרטית את המספר פלאפון שלו ואני אחזור אליו כבר. המבצע באמת משתלם וזול. המבצע למצטרפים חדשים בלבד! אני לא סוגר עסקה, אני בסך הכל לקוח... המבצע הוא כזה: מהירות 12Mb התחייבות לשנה בלבד. המחיר הוא 75 ש"ח בחודש ו 3 חודשים מתנה! זאת אומרת מחיר ממוצע לחודש הוא 56 ש"ח בלבד!!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שונה לי תאריך הגיוס והייתי שמח לדעת לאן אני מתגייס... האם יש דרך לדעת?, אם כן, כיצד? תודה מראש ערן.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני גר ליד באר שבע. יכול לרדת בכל תחנת רכבת בתל אביב או בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב. איך משם אפשר להגיע לאוניברסיטה הפתוחה ברמת אביב, רח' קלאוזנר 16? אם אפשר תגובה מהירה כי זה למחר... תודה!

• 6 תגובות
    • 7.3k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

http://www.youtube.com/watch?v=G0o8hFAQ1Z8&feature=player_embedded :lol:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by DXM,

שלום רב! אני מחפש עלויות של 200 ליטר בירה גולדסטאר, אין בעיה להזמין גם בחביות או בבקבוקים, (ברז אין לי בעיה להשיג בחינם). אשמח אם מישהו יודע כמה אמור להיות מחיר סביר.

• 25 תגובות
    • 8.2k צפיות
  7. http://www.youtube.com/user/Technion#p/c/5626FD1B3206FE28/0/xKfYI-s9Gxw מי שרוצה לקבל קצת מושג על מה זה חדו"א באקדמיה, מה ההבדל בינה לבין מתמטיקה של תיכון - ובעיקר, למה 5 יח"ל לא יעזרו לכם להבין את החדו"א

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by bar72,

שלום, מבקש המלצה לחנות באזור ת"א/רמ"ג, שתוכל להקים את המפרט המומלץ גיימינג-בינוני, תוך החלפת מספר חלקים גם במחשב הביתי שלי (זיכרון/מעבד/כ.מסך) ניסיתי בעבר את זיג זג, אבל הם רחוקים מידי וגם לא הייתי 100% מרוצה מהמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  9. שוחחתי, אחרי מספר שנים עם חברה שלי לשעבר ,השיחה היתה ביוזמתה ואחרי הפצרות רבה מצידה בעקבות משבר משפחתי אצלה. נדהמתי לשמוע ממנה אודות הריון שהיא נכנסה להריון זמן קצר לפני שנפרדנו ושההיריון ניגמר בהפלה טבעית. אני אומנם זוכר שקונדום איכותי (LIFESTYLE ) ניקרע באופן פתאומי מבלי שבאותו "מפגש" היה משהו חריג אבל זה נראה לי מוזר למדי ,מפני שבעבר מעולם לא נקרע לי קונדום תוצרת LIFESTYLE (למי שלא יודע,מדובר בקונדומים איכותיים מתוצרת אמריקאים שיחודם בכך שהם עבים מאוד). בזמנו היא הרגיעה אותי ואמרה לי שהיא נמצאת "בתקופה הבטוחה " ,כלומר אותם ימים אחרי קבלת מחזור בהם אין סיכוי להפרייה . היא אומנם התוודתה על השקר,אולם לא סיפרה לי כיצד היא גרמה לכך . עשיתי בעצמי "2+2 " . פשוט אני זוכר מצד …

• 84 תגובות
    • 18.8k צפיות
  10. עד כמה הקרינה הנפלטת מהטלפון הנייד מסוכנת בזמן טעינה מהמחשב ? פחות מסוכנת מהקרינה דרך התקע שבקיר ? עכשיו רק נפל האסימון שיכול ליהיות שזה מסוכן שאני ישן מטר מהמחשב והטלפון נטען לילה-לילה. בבקשה לא לירשום הודעות כמו : "בכל דבר יש קרינה"\"לחיות זה מסרטן", אני לא מקבל את הגישה הזאת ואל תהפכו את הדיון הזה לדיון על זה. תגובות רציניות ייתקבלו בברכה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

היי חבר'ה, מי שרוצה לראות את ה-HD5970 בעירום מ-ל-א שיילחץ למטה על "Like"! לא תאמינו מה תראו! וברצינות, נמאס לי, פשוט נמאס מכל הקבוצות הלייק האלה שמציפות את פייסבוק!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. לחייל בשירות סדיר מותר ללכת בזמנו הפרטי לעשות צניחה חופשית?

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. האם אפשר להשתמש בפיפאל בעזרת הכרטיס הוירטואלי של ישרכארד? זה לא יעשה בעיות? הבנתי שהאתר לוקח דולר ואז מחזיר אותו אבל לכרטיס כזה אי אפשר להחזיר כסף אז איך זה יעבוד כי אני יודע שעם הכרטיס של הדואר אין בעיה אשמח לתשובה מהירה[br]פורסם בתאריך: 2.05.2010 בשעה 19:33:11 תשובה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ref4fcd,

יהודי, גרמני וכושי מתים ועולים השמיימה. איך שהם מגיעים למעלה מגיע אליהם אלוהים ואומר להם שהוא הולך לשאול אותם שאלה, יודעים הולכים לגן עדן לא יודעים מגיעים לגהנום. מגיע היהודי ראשון , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", היהודי עונה בלי היסוס ", מזתומרת, 6 מיליון" וישר עובר לגן עדן. מגיע הגרמני אחריו , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", הגרמני בלי היסוס נוסף "מזתומרת, 6 מיליון", וישר עובר לגן עדן. מגיע הכושי , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?" , הכושי "מזתומרת, 6 מיליון " אלוהים- "שמות כושי, שמות..."

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by Bebush,

http://www.ovdim.org.il/Page10877.asp לפי המסמך הנה"ל, הבנתי שעל המעסיק לשלם לעובד סכום מקסימלי של עד 21.14 ש"ח על נסיעות. שאלות, אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 22.28 ש"ח המעסיק חייב לשלם לי 21.14 ש"ח או כיסוי מלא של המחיר? אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 15 ש"ח המעסיק חייב לשלם רק על 15 ש"ח נכון? סליחה על השאלות הדפוקות אני רוצה להיות סגור על זה 100%. ד"א אם אני אשלח את הדף הנ"ל למעסיק שלי במייל זה נחשב למסמך אמין שהוא חייב ל"הקשיב לו" או שזה מצטריך עוד מסמכים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן נשלחה לי חבילה מארה"ב בערך ב אמצע מרץ, ב 1 לאפריל היא התקבלה בארץ ועדיין לא הגיעה אלי, התקשרתי למכס לא אצלהם, התקשרתי לדואר שליחים לא אצלהם, למי אני יכול לפנות בנוגע לחבילות אבודות ? תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by Oztriker,

שלום לכולם, אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל בטכניון, מכיוון שאני עדיין בשירות הסדיר (מסיים ביולי) לא הספקתי לעשות פסיכו, ככה שאין מצב אני נרשם השנה. מכיוון שאני לא רוצה לאבד שנה, חשבתי להתחיל בתוכנית "אפיק מעבר לטכניון" באוניברסיטה הפתוחה, מה שאומר שאני אלמד את רוב הקורסים שתלמדי הפקולטה בטכניון לומדים באותה שנה, ובשנה הבאה, כלומר אוק' 2011 אני אמשיך בטכניון את שנה ב', זאת בהנחה כמובן שאצליח לעבור את כל הקורסים הנדרשים בממוצע מעל 85. שאלה לאלה מכם שלומדים/למדו בטכניון, האם לדעתכם התוכנית כדאית? או כאלה שלמדו דרך האפיק, האם כל הסיפור אפשרי בכלל, כי הבנתי שיש הרבה למידה עצמית, לא שיש לי בעיה עם זה, שמעתי שגם ככה השנה הראשונה די קשה... מה אתם אומרים? חוץ מזה אם שי לכם המלצות כלשהן…

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. מחפש לקנות שי לחבר טוב.. ולמרות שאנחנו לא מתראים הרבה.. ולי הוא לא הביא "דבר" ליום הולדת 20 זה לא מעניין אותי.. הוא בין החברים הטובים שלי ואני מרגיש שאני צריך לתת איזה שי ייחודי/מקורי.. לפני שבוע הבחור סיים את ההנדסאי שלו (אני עוד חודשיים).. וסופ"ש הבא יש לו יום הולדת.. המתנה חייבת להיות סביב "ארק" (אבל מוכן לקבל גם הצעות אחרות) כי לבחור יש היסטוריה ארוכה עם ארק.. בקבוק ארק זה זול ויעוף במהרה, לא ישאר ממנו זכר.. אז מחפש מתנות אחרות.. חשבתי על החולצה הזו: http://www.h-i-h.co.il/item/15/%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%94_%D7%A9%D7%9C_%D7%90%D7%A8%D7%A7_%D7%A2%D7%9D_%D7%94%D7%90%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA איך האיכות נראת לכם? הבחור בטלפון …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אהבתי את התוספת לאתר [אני מניח שפייסבוק יזם אותה] בכל דף יש בתחתית כזאת אופציה לעשות לייק על העמוד, מה שמוסיף רשומה בחשבון פייסבוק שלכם אני מניח שגם לאתר זה לא רע בכלל ..

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by leibeyal,

האם כדאי ללמוד לימודי תואר ראשון במידענות? זאת אומרת, האם יש לזה ביקוש? ומה בתכלס עושה המידען?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by benor,

קניתי לא מזמן, מתח טלסקופי למשקוף ממגה ספורט ב- 90 ש"ח והוא פשוט זבל, הוא לא נצמד כמו שצריך ואני הולך להחזיר אותו. מישהו מכיר מתח טוב לבית או למשקוף שלא עולה יותר מדי, ככה עד ה- 200 ש"ח גג? הוא יצטרך לשאת משקל של 60 ק"ג +/-

• 10 תגובות
    • 7.3k צפיות
  22. מי שמכיר כמובן, אני מנסה להזמין מלון דרך שם ואני לא מבין למה האפשרויות היחידות בכתובת תשלום זה או ארה"ב או קנדה.. ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. החלטתי להרים את הכפפה ולרכז את כל ההודעות בדיון מרוכז.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

אני מציג בפניכם שאלה, לא סתם שאלה, שאלה של מוסר. אם ת-י-א-ו-ר-ת-י-ת (סתם אני מדמה לכם תרחיש, אבל סביר להניח לא יקרה) הממשלה מודיעה על הורדת שכר המינימום ל-15 ש"ח, האם לדעתכם המעסיקים מסוגלים להוריד את שכר המינימום ל-15 ש"ח בשעה? כלומר, מה שהם עושים זה אכן חוקי אבל לא עומד בקנה מידה של עבודה שמכבדת את עובדיה מבחינת שכר. נ.ב 1. אני יודע שעכשיו מינימייזר ו-Milford Cubicle הולכים לקפוץ עליי. נ.ב 2. אני יודע ששכר המינימום נקבע לפי 4X% מהשכר הממוצע במשק, אז אל תגידו לי "הם לא יכולים להוריד" כי פשוט נתתי תרחיש מסויים רק כדי לדעת איפה אנו עומדים מבחינת ייחסי עובד-מעסיק.

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. האם זה אפשרי?(השאלה בכותרת) אני רוצה להכנים כל מיני דברים שיש לי מברזל וממתכות שונות אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בדג תודה ושבת שלום!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.