עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השנה אני מסיים י"ב במגמת אלקטרניקה בטכני. אני משאר שיש פה די הרבה אנשים שהיו במצב שלי, ואני בטוח שהשאלה נשאלה כאן אלפי פעמים (חיפוש בפורום הניב תוצאות עם מידע סוטר, לא שלם ומבולגן, בגלל זה פתיתי נושא חדש). איזה בחירה של קורסים יש למי שסיים י"ב במגמת אלקטרוניקה [ אם אפשר טיפה הסבר, מעבר לשמות ] ומה הם בעצם יתנו לי באזרחות. קראתי קצת על אבנט כחול, שזה קורס שלפי מה שהבנתי הוא מאוד נחשב ועוסק בעיקר בתקשורת, רשתות, נתבים וכו' [ נושא קרוב לליבי ] אבל הוא פתוח רק לתלמידים שעשו י"ג-י"ד. האם יש אפשרות להתקבל לקורס כחריג בלי להמשיך לי"ג-י"ד (יש לציין שלפי מה ששמעתי, הם עוברים שם קורס CCNA, שזה משהו שאני הולך לסיים עוד השנה עצמאית). ואם אי אפשר להתקבל בלי י"ג-י"ד, אז שווה להשא…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע, (כמו שיש ביוטיוב). תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות כמה דברים מeBay, והייתי רוצה לשלם עם PayPal (PP). הייתי רוצה לשאול מה צריך לעשות כדי לשלם איתו. הבנתי שאפשר לעשות חשבון בחינם, ואפשר להוציא כסף מהחשבון ולהעביר מהחשבון שלך לחשבון PP אחר בחינם. אבל אם רוצים למשל לקבל כסף מחשבון PP של מישהו, אז יש איזשהו צורך בתשלום. עכשיו, איך בכלל אני שם כסף בחשבון הPP ? מחשבון הבנק שלי כאילו ? איך עושים את זה ? הרי אני לא אגיד לפקידה שולה"היי, אניי רוצה להעביר סכום של 200$ לחשבון הPayPal שלי" ואז היא בטח תסתכל עלי O_o, ולא תבין מה אני רוצה.. האם יש באמת דרך להעביר דרך הבנק ? או אולי דרך הוויזה (שאין לי) קראתי קצת על PP, וראיתי שיש להם הרבה בעיות בתמיכה, וב"איבוד" היתרה וכו'. זה אמיתי ? למישהו היו בעיות עם זה ? זה בטוח להשא…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by kisin,

שלום, אני מתכנת אתרים כבר 4 שנים ועכשיו נוצר מצב שיש לי זמן פנוי, יש לי כתובת פנויה, יש לי שרת פנוי וטוב לשים עליו אתר בכל גודל שיהיה... כל מה שחסר לי זה רעיון לאתר לאו דווקא עם פוטנציאל רווחי אלא אפילו רק אתר שימשוך אליו קהילת אנשים מסויימת. אני יושב וחושב, חושב ויושב, אבל פשוט לא מצליח למצוא שום רעיון מעניין שכזה. חשבתי על בניית אתר Picture Blog שיהיה מעין אתר בלוג גרפי. אבל השוק הישראלי רווי באתרי בלוגים אז ירדתי מזה. חשבתי על אתר רשימות סרטים שבו יהיה אפשר לרשום את רשימות הסרטים (או כל רשימה אחרת) בצורה משוכללת. אבל ירדתי גם מזה כי החלטתי שזה לא ימשוך אנשים בצורה כזאת שיהיה שווה את ההשקעה. ככה חשבתי על עוד רעיונות כשכל פעם אני פוסל רעיון אחר... אז חשבתי לשאול …

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by DAN,

אתם חושבים שאני אפס ??????? מי הגבר שחושב שני אפס שיהיה גבר ויודה ויגיד למה !!!!!!!! (בקרוב מסע צלב להורדת הדרוג). דן :smoke:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. סרטי הסידרה בדרך,הקופסה תכיל 5 דיסקים עם הסרטים: The Gathering,In the Beginning,Thirdspace,River of Souls,A Call to Arms http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=1539 אני כל כך מאושר whoowhoo ולא לשכוח כמובן שבבילון 5 בקרוב על המסך הגדול!!!

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. בחתימה שלך. יופי אז הם לא מתעסקים עם AMD (כן זה רק מה שהיה חסר להם) והם לא מביאים את החלקים הכי טובים שיש. כי הם לא פונים לקהל המקצוענים הם פונים לקהל הרגיל הביתי שצריך מחשב לאינטרנט אופיס ככה משחקים ויש להם מחשבים מצויינים לזה וגם אפשר לקנות אצלהם במיליון תשלומים וזה..... לשוק שזה מיועד אליו הם מצויינים. אפילו המסכים החדשים השטוחים שלהם ממש בסדר יחסית.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אז ככה, אני רוצה לשחק גילד וורז 2 על הטלויזיה בסלון. הבעיה היא שהמשחק רץ על מחשב נייח שנמצא בחדר אחר בבית והמחשב הנייד (שכן יכול להתחבר פיזית טלזויזיה) לא יכול להריץ את המשחק. אם יש שירות שיאפשר לי להריץ את המשחק על המחשב הנייח ולשחק בו בו מהמחשב הנייד בזמן שהוא מחבור לטלויזיה? את ההזרמה אני מתככון לעשות על שרת ביתית, ככה שלא אמורה להיות בעיה של תעבורה. שירותים כמו teamviewer ו-VNC לא יעזרו כאן, הם איטיים מדי. מצאתי שירות שנקרא streammygame, אבל הוא לא התעדכן משנת 2008 ולא עובד. יש לכם רעיונות? :s05:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני מחפש שעון ספורט סטייל G-shock אבל שיכיל מד טמפ' יש כאלו במחירים של 500ש"ח/50$+-?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. דעה: אין לי מה לומר.. אין אין מילים מרוב הזעם על הניהול משחק הדוחה של האיש הזה. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול! צביקה שרף - לוזר! פשוט בנאדם לוזר, זה לא יאמן כל פעם הוא מוכיח את זה מחדש, ואין מה לעשות. ההנהלה של מכבי כשלה! מקווה שילמדו לקח. מוג לב שלא יודע לנהל משחק. פשוט אפס הבנאדם . חילופים לא מוצלחים, פסק זמן לפעמים טובים לפעמים לא, החלטות גרועות, רק פוזות. ביצועים בשטח? אפס. המשחק היה לו בידיים והוא איכזב כרגיל!! למה טל בורשטיין לעזאזל לא נכנס? אז מילא...איפה 2 מובילי כדור בסוף?!!? ביינום? לבד?!?! החרב פיפיות הזה? מקווה שהוא יעוף לקיבינמט ממכבי ולא יחזור אף פעם. לא אוהב את האישיות הזו! זוהי הנחמה היחידה שלי - לא לראות אותו בכלל , לא במועדון, לא על הקווים ולא קשור. ב…

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכולם בעוד כחודש בערך אנחנו מחליפים מכונית. יש לנו עכשיו MAZDA 3, ואנחנו חייבים להחליף בעוד חודש. האופציות (שאנחנו יכולים לבחור בהם) זה או קורולה או I30. בעיקרון אנחנו משפחה שפעם בשנה (מקסימום פעמיי) נוסעים לחופשה, חשוב שהמכונית תיהיה מרווחת, בעלת תא מטען ממוצע (שאפשר להכניס בו 4 מזוודות קטנות+תיק), שתיהיה גם אחת שאפשר להתגאות בה (יפה), בטיחותית ולא מסובכת מדיי לנהיגה. אז מה לקחת? מה עדיף? את הקורולה (הגירסא הבסיסית) הלבנה או את הI30 (הגירסא הבסיסית) הלבנה

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by אודי רומנו,

כל חובבי השעונים למיניהם. בתור מישהו שנפל לתחביב היקר והנפלא הזה לאחרונה החלטתי שאני רוצה לקדם אותו ואת קהילת חובבי השעונים ושעוני היוקרה בארץ התחלתי ביצירת קבוצה בפייסבוק שהיא ממש מקצועית עניינית ומוצלחת ולאחרונה אף הקמתי פורום ייעודי לנושא. הכל לא מסחרי וללא מטרת רווח, נטו רצון לקדם את הקהילה בארץ. אשמח אם תרשמו תצטרפו, תספרו לנו איזה שעונים יש לכם ואילו הייתם רוצים שיהיה לכם, תשתתפו בדיונים ותעזרו לקהילה לצמוח. אנחנו עושים גם מפגשים מידי חודש או חודשיים כך שזה בכלל נחמד ויש הזדמנות להכיר אנשים כמוכם. היום העלתי סקירה על שעון סייקו קינטי חדש שיצא ב 2014 מקווה שתהנו.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by RayZ,

להלן 5 דברים שאפשר לעשות מכל דבר. הערה: לא לקחת ברצינות! 5 דברים שאפשר לעשות ממארז של מסך CRT ישן ומפורק: 1) לחזק את מארז המסך,לחסום את החורים,לעשות חור בגג המסך ולהכניס מים עם דגים. והנה לכם אקווריום CRT מעולה עם זכוכית משובחת שלא להאמין שהייתה פעם של מסך. אפשר לכוון את בהירות האקווריום עם הכפתורים SET ו OSD,בהצלחה. 2) להעביר את חלקי הטלויזיה הישנה מפעם,לחבר הכל בהתאם - והנה טלויזיה נהדרת וחדשה :] 3) להוציא את זכוכית המסך,לקחת קצת קש וגרגירים,לשים בתוך המסך,עם גלגלת חמודה ומפוארת + 2 אוגרים. לא רעיון טוב? 4) לקחת את המיכסה של המסך מהחזית ,להדביק על הקיר,ולצייר בתוך המסגרת בקיר תמונה של שולחן עבודה - כך יוצרים מסך בקיר משובח. 5) לקחת את המיכסה של המסך מהחזית,ול…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

מדי פעם יוצא לכם בטח לראות אנשים עם עדשות של עיניים מוזרות ומפחידות - כמו של דרקולה או עדשות ירוקות זוהרות אני מחפש לדעת מקום לקניה ומחירים ואם יש אתר אינטרנט אז עדיף..מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום, אני חייל וברצוני לדעת איזה סוגי הלוואות ניתנות לחיילים והאם למישהו יש ניסיון עם הלוואות מבנקים? שוק אפור והלוואות מהצבא אני פוסל מראש

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי ובטעות לא הצלחתי לעמוד בפיתוי והכנסתי את הלשון שלי לפה שלו רוב הזמן אני עסוק בלקק את איבר מיני, אני יודע שאני סוטה אבל מה לעשות יש לי שריטה שטפתי לו את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אני לומד בבית ספר צבאי (מעלה אדומים) ובכל סוף יום יש לי מסדר. המדריכה שאחרית עליי חופרת יותר מדי ותמיד אני מגיע הביתה איזה רבע שעה מאוחר יותר...ולפעמים שאני צריך ללכת לשיעור נהיגה או משו כזה אני מאחר... איך אני יכול להוציא פטור ממסדרים?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by DimaX,

מזל טוב! :yelclap: Happy Sw33t s1xt33n!

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. היי כבר תקופה ארוכה אנשים שלא ברשימת חברים שלי לא מקבלים הודעות ממני בכלל/מקבלים בדיילי מאוד ארוך בד"כ ב"בקשות להדעות"(המחליף של OTHER בזמנו) במקום שתופיע להם התראה באותו רגע שמישהו "מנסה ליצור איתך קשר" אין לי מושג מה לעשות. פניתי לפייסבוק כמה פעמים והם מגיבים באופן אוטמטי שהם יקחו לתשומת ליבם ואין להם זמן למישהו ספיציפי לבדוק ניסיתי גם דרך דפדפנים אחרים, דרך אפליקיית המסנג'ר לפתוח פרופיל חדש זאת לא אופציה מצרף תמונה לדוגמה מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות ?

20. שאלה לגבי הספר.. ספוילרים.. הוזהרתם בסוף הספר... אחרי שוויל ונורה מגיעים לשדה התעופה בשביל לאסוף את קרלי הילדה, וויל רואה מרחוק את הרוח(ג'ון), הוא הולך אליו, הוא מדבר איתו, ולקראת סוף השיחה ג'ון דוחף לו פנימה לכיס חתיכת גזר עיתון... עכשיו בגזר עיתון הזה כתוב: קזנס סיטי הרלנד גבר נמצא מת במוכנית קרדמן, מיזורי - קריי ספרינג, קצין במשטרת קרדמן שהיה לא-בתפקיד, נמצא חנוק למוות במכוניתו, ככל הנראה קורבן שוד. בלה בלה בלה 'מפקד המשטרה אואן קרפט מסר כי בשלב זה אין חשודים ושהחקירה בעיצומה' עכשיו שכחתי מי זה לעזעזאל קריי ספרינג.. ואני מנסה להיזכר. מי הוא ומה הייתה העלילה איתו ? זה סתם מישהו? או שבכוונה הדגישו את זה ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אנחנו 3 חברים נוסעים ל7 לילות לאיה נאפה (בעזרת השם) בחודש הבא, המלון שלנו הוא דירה קטנה עם מיטבחון בלי ארוחות, אנחנו מבשלים. כמה כסף להביא לאוכל, אופנוע, מסיבות וכו... ועוד שאלה, על מנת לצמצם עלויות חשבנו לקנות אלכוהול בדיוטי פרי, האם יש איזה שהיא הגבלה לכניסה לקפריסין?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. בוקר טוב, 1.אני מתגייס מחר(יום רביעי) ואני לא יודע אם אני יחזור יום שישי או שאני יסגור עד שבוע הבא, יש לכם מושג? 2. מה מומלץ לקחת יחד איתי ליומיים/שבוע לטירונות? וכמה מכל דבר? המלצות נוספות יתקבלו בברכה, נ.ב אני מתגייס לכלל צהלי, טירונות 02.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום הזמנתי מכנס מחו"ל, והחברה שולחת אותו רק באותה ארץ. אז חבר שגר שם(בצ'כייה) יקבל את זה אליו הבייתה, ואז ישלח את זה אליי לישראל. השאלה שלי היא כזו. אני זוכר שהרבה אנשים שדיברו על קנייה בהקשר של deal extreme, אמרו לא להשתמש ב-EMS, ולהשתמש רק במשלוח הרגיל, כי אם משתמשים ב-EMS אז כשמקבלים את החבילה בארץ, צריך לשלם 38שח דמי שחרור משהו כזה.. (גם אם החבילה מכילה פריט שעולה 2$ בלבד) האם אותו דבר חל עבור UPS, FEDEX וכו'? או שזה משהו שקשור רק ל-EMS? (תתעלמו מהעובדה ש-UPS מן הסתם יותר יקר מאשר משלוח של דואר רגיל של מדינה.. תתיחסו רק לעלויות נוספות שעלולות להיות לי.. ה-38שח האלה, או אולי בדיקה קפדנית יותר של המכס? או דברים כאלה) דרך אגב, האם כדאי לבקש ממנו לצלם את הקבלה, ואז להדבי…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by PeaS,

שמעתי שמגיל 15 אני יכול לפתוח חשבון בבנק, ושהחבילה עד גיל 18 כוללת 0 עמלות וכו'... הכסף שוכב שם, לא מרוויח או מפסיד כלום, ומשתמש שאני צריך. השאלה שלי היא איך הבנק מרוויח מזה? האם אני מתחייב להשאר בבנק גם אחרי גיל 18 לאיזה שנה שנתיים או משהו דומה? ובכלל, יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני פתיחת חשבון כזה?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי באוסף הפסיכודלי שלי בערך 3000 שירים,אבל השיר הבא פשוט הדהים אותי,לזה אני קורא פסיכודלי אמיתי! מומלץ למי שיש נגן MP3 איכותי,להעביר לנגן לכבות EQ ולשים על פול ווליום! שם המחבר-ושם השיר: Artifakt-Doom Doom Doom. http://s14.yousendit.com/d.aspx?id=1ZMUO2373WNCQ1SO6LPY1S5TZU

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים