כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
תדעו לכם שהכל שמועות הייתי שם ב-3 לפנות בוקר לא היה אף אחת לא הלכתי לקבל שירות, סתם רציתי לראות אם השמועה נכונה - והיא לא.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מספר שאלות פתוחות לגבי הזמנת מוצרים מחו"ל מאתרים כמו eBay. 1) שמעתי שהחל ממחיר מסויים צריך לשלם על המוצר מסים כלשהם. האם זה נכון? אם כן, אשמח לפירוט קצר לגבי זה. 2) במידה ואני מזמין מוצר ב- 2$ מ- eBay, האם המדינה תדע מזה? בגדול, מעניין אותי לדעת האם המדינה תעשה בעיות אם אני מזמין המון מוצרים מחו"ל. תודה, MODY.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
היום נגמרה לי ההתחייבות לבב"ל, הם שלחו לי את התנאים שלהם לחידוש העסקה, ואחד התנאים הוא הגבלת ההורדה וההעלאה ל65GB, בתשלום 'קנס' במידה ואחרוג מהנ"ל. [לא בדיוק קנס, תשלום נוסף, מה שמאוד לא מקובל עלי] רציתי לדעת האם יש ספקית שלא תגביל אותי ושהמחירים שלה סבירים? לפני שנה וחצי בב"ל ענתה לקריטריונים האלה, אבל עושה רושם שזה כבר לא המצב. דבר נוסף, אני לא יודע מי אחראי לכך, אבל הייתי מוגדר לחיבור ללא חייגן, בלי לשאול או להודיע לי העבירו אותי לחיבור עם חייגן, כשהתקשרתי לבב"ל הם אמרו לי שהוט אחראים לכך, אין לי מושג למה, למישהו יש הסבר?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לדוגמא: Frigidaire JEEP VASELINE DISK ON KEY וכו'...
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
יומיים לפני שבאתי לסגור כרטיסי טיסה אח של אחד החברים שהה באמסטרדם והודיע שבכל מקום שניסה להכנס (קופישופס בארים ומסיבות) בדקו לו 18. למי שהיה באמסטרדם (או יש לו מושג כללי לגבי אירופה): 1. האם באמת יש הגבלת כניסה של 18 לכל באר ומסיבה? (אני אסתובב עם 2 קטינים, ולא בא לי להשאר בחוץ בגללם) 2. האם הצגה של צילום דרכון תופס כמו הצגת דרכון? תודה חברס
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי טלפון מחברת ישראכט ,והודיעו לי שהגיע לסניף הבנק שלי כרטיס "שהזמנתי" למרות שלא הזמנתי שום דבר. שאלתי את אימי אם דרכה הזמינו את הכרטיס , והיא נזכרה שהיא הייתה בבנק (אני והיא אותו סניף) אחת הפקידות הציע לה להזמין כרטיס ישראכרט לה ולי והחתימה אותה על טופס. האם מותר להם להזמין כרטיס בלי לשאול אותי בכלל ,ללא חתימתי? ד"א אני חייל אם זה משנה במשהו. אשמח לתגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלו... תראו, אני צריך עצות. יש לכם רעיון או דרך לאתר בנאדם שעקר מהארץ עם פרטים נורא בסיסיים כמו שם, שם משפחה ותמונה? (אגב, יש גם IP) זה למטרה חשובה אז אם יש לכם מושג... אגב, זה למטרה טובה, אם חששתם.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי דומיין מגניב וגם שרת אחסון.. מה לדעתכם אפשר לעשות עם זה? סתם כדי להעביר את הזמן, בלי להשקיע יותר מדי.. ואם אפשר לעשות מזה כסף מה טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני יכול לפתוח חשבון PERSONAL ושיעבירו לו כסף מחשבון אחר(שאולי גם לא מאושר בכרטיס אשראי) ולקנות עם זה באי ביי?(ללא השמה של כרטיס אשראי או חשבון בנק)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האחריות על המכשיר היא שנה של IDIGITAL היבואן הרשמי . המחיר בחנות של IDIGITAL ובבאג היא 1700 ש"ח . אני יודע שיש חנויות שמוכרות במחיר דומה לאייבורי אבל האחריות שלהם היא לא של יבואן רשמי . שאלתי היא האם זה נראה לכם הגיוני הפרש מחירים כזה והאם אין כאן הטעיה כלשהיא ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה ההשפעות של הקרפטונייט הכחול?? לא ממש הבנתי את זה..
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב היום ראיתי את הדבר המוזר ביותר בחיי. הוא עדיין יושב בתוך חדר המדרגות אבל אני מפחד לצאת לצלם אותו >< אני אנסה לתאר במילים: הוא דומה לפרפר אבל זה פרפר ענק (לא גדול, ענק) בגודל כף יד אולי, יש לו כנפיים אבל אין לי מושג אם הוא עף, יש לו זנבנב קטן, צבוע ירוק כהה. אשמח אם תכוונו אותי למה זה יכול להיות והאם הוא מסוכן. תודה רבה מראש! מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח לכל בית ישראל! מחר יש לי מתכונת במיתוג (מערכות ספרתיות) אני שפיץ בנושא מפת קרנו, צמצום, הוצאת פונקציות מטבלת אמת, שערים כל אלה אני אלוף אבל יש דבר אחד שאני לא מסתדר איתו וזה הגלים האלה. הבאתי פה שאלה מבגרות ישנה אשמח אם תעזרו לי ותסבירו לי איך פותרים שאלות מהסוג הזה. תודה לכולם! בעקרון אני יודע איך מוציאים סכום מכפלות, מכפלות סכומים וכתיבה במינימום ליטרלים אבל לא יודע איך להוציא את זה מהתרשים הזה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! עם קרבת החופש הגדול, התקופה בה יש הכי הרבה זמן פנוי בשנה החלטתי להתחיל לרוץ שוב לא על הליכון. השאלות שלי הן כאלה- על איזה משטח כדאי יותר לרוץ? באתר עולים על מדים כתוב שכהכנה ליום גיבוש סיירות עדיף לרוץ על משטח חולי ואילו ממדריך הכושר שמעתי שריצה על מדרכה עדיפה כי על מדרכה מקדם דחיסת העצם גבוהה יותר. (אם אפשר קישור לאיזה מאמר או משהו בסגנון) כמו כן האם עדיף לרוץ מרחק מסויים במסלול ישר עד כמה שאפר או לרוץ בסיבובים(500X10)? ולבסוף, מישהו מכיר איזה מקום נחמד לרוץ בו בדרום תל אביב, חוץ מחוף הים?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום היום בשעות הצהריים צצה לי בעיה מוזרה בגוגל: כשאני רושם אות או מילה מסויימת בsearch bar של גוגל ולחוץ enter או מקליק על חיפוש המילה נעלמת מהsearch bar ולא מבוצע שום חיפוש. יש לציין שבעיה זו מופיע מהחיפוש השני, זאת אומרת כשאני פותח את גוגל ומחפש משהו החיפוש הראשון מצליח. אבל משם הלאה ניסיון הכנסת מילים לתוך הsearch bar כושל הכל נמחק בלחיצת האנטר.. אני משתמש בפיירפוקס אך הבעיה קיימת גם באקספלורר, ניסיתי התקנה מחדש וזה לא עזר. מוזר לי שהבעיה קיימת בגוגל CO.IL בCOM אין לי את הבעיה. הצעות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מכיוון שאני לא הייתי הרבה בים המלח, השאלה שלי על איזה חוף בים המלח אתם ממליצים? רצוי שהחוף יהיה בחינם או במחיר סביר, כי אנחנו מגיעים קבוצה של אנשים.. וכמובן נקי,איכותי, עם בוץ... אנחנו מתכוונים להשיאר בחוף מהבוקר עד הצהריים, אנחנו=משפחה=מבוגרים וילדים בני 18+ תודה לכולם..
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
או ליתר דיוק KSP ??? ניסיתי להתקשר גם לסניף וגם למוקד הארצי כמה פעמים ולא עונים. עריכה: הצלחתי לתפוס אותם במוקד הארצי, אני נוסע. והרי הקנייה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460975.0
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי לכולם איני יודעת אם זו רק הרגשה שלי, לא ממש התעמקתי בזה ובוודאי שאין לפני את המספרים, אבל יש בי התחושבה שהאתר משהו "נרגע". כלומר, כאשר נכנסתי לכאן לפני כמה שנים נוצרה אצלי התחושה שיש באתר לא מעט אנשים ודיי הרבה פעילות. לאומת זאת, בחודשים האחרונים, בין אם מדובר בפורומים שבעבר נראו לי פעילים יותר (כמו מפרטים או מעבדים), בוודאי שבאלה שפחות (מארזים?) נראה שיש פחות, עיתים אפילו הרבה פחות. זה רק נדמה לי? אני טועה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חג גבינה לבנה שמח לכולם! יש המלצות לחנות מחשבים אמינה (וזולה?) באזור גוש דן (ת"א - גבעתיים - רמת גן - הרצליה) לקנייה של מס' רכיבי חומרה כגון הארדיסקים, כוננים, כרטיס מסך וכו'? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית שעון רולקס לפי מה אני יכול לדעת שהשעון הוא זיוף או אמיתי ? ROLEX DAYTONA
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-