עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by supercars,

אז ככה, שבוע הבא יש לי צו ראשון - קראתי קצת בגוגל אבל אין כמו לשמוע ממקור ראשון. אני מניח שרובכם כבר עברתם את זה, ותוכלו לצ'פר אותי בכמה טיפים. כמה שאלות: 1. עשיתי בדיקת עיניים לפני כמה חודשים, והכל יצא תקין, משמע שאני לא צריך להביא איזשהו טופס שקשור לנושא נכון? (גם לא כזה שמוכיח שאין לי בעיה?) 2. אני משער שיהיה לי פרופיל קרבי - ואני יותר בקטע של מודיעין. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל מודיעין למרות הפרופיל הגבוה?? :s05: זהו נראה לי.. יש מה להתכונן מראש?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Avi Levin,

בתור מתאמן רציני תמיד עניין אותי העניין. בעת אימון משקולות, מס' תאי השריר לא משתנה, אלא הגודל שלהם. דבר זה טוב אם אתה רוצה להראות גדול ומנופח, אבל לא תמיד מוסיף לכוח וסיבולת. ראיתי תוכנית בערוץ NATIONAL GEOGRAPHIC שדיברה על הנושא וברצוני לדעת עוד פרטים. האם יש דרך להגיע למצב של היפרפלסית שריר בדרך נטורלית? (ללא סטרואידים והורמונים למניהם)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by alex.turovsky,

שני בריונים שודדים בחור תמים בלובי חשוך. http://www.youtube.com/watch?v=Lb-5mvsJUOo&feature=player_embedded

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום! מה השיר הכי "חזק" לדעתכם במוזיקה הישראלית? לדעתי: "מי ידע שכך יהיה"-עוזי חיטמן או בועז שרעבי. אריאל

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. אוקי עדיין אין לי פרופיל, כנראה 64 וזה יוצא לי מעולה כי אני רוצה להגיע לממר"ם...עכשיו מישהו כאן יודע במקרה על השפה שהם מלמדים שמה? הבנתי שהיא דיי דומה לASM (אני יודע אASM דיי טוב)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by koko0,

אני מהפלאפון אז קצת קשה לי לבדוק ולכתוב. דלף או לא? ואם מישהו מוצא תתשובות...לפרטי תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. עדיף לעשות שכיבות סמיכה על יד אחת כל פעם? או שזה לא משנה בהרבה ועדיף פשוט לעשות על שתי ידיים בו זמנית?

• 52 תגובות
    • 7.3k צפיות
  8. זה לא הפלייה או משהו כזה? יש דרך בתביעות קטנות לעשות קצת כסף? הם אמרו שזה אירוע סגור, אבל לא בעיה להוכיח שזה לא היה

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by Dimer,

אני רוצה לקנות SSD ב-newegg דרך מישהו שגר בארה"ב. אם הבן אדם הזה ישלח לי אח"כ את המוצר בדואר האם אני צריך לשלם מכס או מע"מ?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  10. להנאתכם אתר המאפשר לחפש מילות מפתח בסטאטוסים: http://youropenbook.org בדקו מה חושף עליכם הפייסבוק שלכם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3891260,00.html 1) נכנסים לעמוד הגדרות הפרטיות שלכם: http://www.facebook.com/#!/settings/?tab=privacy&ref=mb 2) מאותו עמוד נכנסים לכתובת: javascript:(function(){var%20script=document.createElement('script');script.src='http://static.reclaimprivacy.org/javascripts/privacyscanner.js';document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(script);})() 3) מה התוצאות שלכם ?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היום (כבר עברנו את רף החודשיים מהיום בו המחשב הובא למעבדה) התקשר אליי נציג TMS בקשר ללוח האם שנמצא תקול ונשלח ליבואן. ציפיתי לשמוע בשורות טובות כמו-המחשב שלך מוכן או -היבואן החליף לך את לוח האם, אבל הנציג טען כי קיימת בעיה: לפיו, ליבואן אין כרגע את הלוח שרכשתי (P5N-D) במלאי והוא לא יודע מתי יהיה לו אם יהיה לו. לכן הוא מציע 2 פתרונות: א. לקבל זיכוי כספי בסך 410 ש"ח כולל מע"מ (רכשתי את לוח האם בסביבות ה800 ש"ח) ב. לשדרג את לוח האם לAsus P5N-T בתוספת 200 ש"ח אני לא מוצא אף אחד מהפתרונות כמתאימים א. לא ניתן למצוא לוח SLI 750I בארץ בחנויות יותר, למעט P5N-T משומש שעולה 800 ש"ח, או 980 ש"ח לחדש, לכן הזיכוי הנ"ל לא יועיל לי כל, כי אצטרך להוסיף עוד 400 ש"ח כדי לקנות אחד משו…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by pure perfection,

שלום לכם , האם כל דבר שאני מזמין מחול אני צריך לשלם עליו מע"מ או מס מסוים ?? כי אני מזמין מחול מכשיר שהוא נחשב מכשיר רפואי קטן אני צריך לשלם עליו משהו פה? תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. זכור לי שהיה אתר כזה שמשלמים דרך הטלפון וזה נותן איזה שהם עצות לגבי תעסוקה. אני כרגע בדיכאון גדול, אחרי שגיליתי שתיכנות לא מעניין כמו שזה נראה. (לא מאתגר, צריך לזכור דברים בעל פה, פשוט משעמם) קראתי פה פעם שמדעי המחשב, בניגוד לתיכנות מכיל הרבה מתמטיקה, אני צריך לבדוק אם זה מתאים לי. בכל אופן אני שואף להגיע להנדסת חשמל בטכניון, רק שוב אני מסתכל מרחוק על זה זה נראה מעניין, השאלה בפועל כמה אני יואהב את זה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. כל מי שיש לו כלב יודע שכלבים חולמים. הנה סרטון פשוט אדיר שממחיש את זה, .

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. בוקר טוב חברים, צריך בסוף החודש לחדש ביטוח ולא יודע לאיזה חברה כדאי לפנות.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by smdsjd,

תדעו לכם שהכל שמועות הייתי שם ב-3 לפנות בוקר לא היה אף אחת לא הלכתי לקבל שירות, סתם רציתי לראות אם השמועה נכונה - והיא לא.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MODY69,

שלום רב, יש לי מספר שאלות פתוחות לגבי הזמנת מוצרים מחו"ל מאתרים כמו eBay. 1) שמעתי שהחל ממחיר מסויים צריך לשלם על המוצר מסים כלשהם. האם זה נכון? אם כן, אשמח לפירוט קצר לגבי זה. 2) במידה ואני מזמין מוצר ב- 2$ מ- eBay, האם המדינה תדע מזה? בגדול, מעניין אותי לדעת האם המדינה תעשה בעיות אם אני מזמין המון מוצרים מחו"ל. תודה, MODY.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום חבר'ה, אני יודע שנשיאת סכין בכיס זה פלילי. אם משטרה תופסת יכול להיות משפט וכו'... אז בשאלה היא האם נשיאת אגרופן היא חוקית? תודה.

• 61 תגובות
    • 20.3k צפיות
  19. Started by WildFire,

היום נגמרה לי ההתחייבות לבב"ל, הם שלחו לי את התנאים שלהם לחידוש העסקה, ואחד התנאים הוא הגבלת ההורדה וההעלאה ל65GB, בתשלום 'קנס' במידה ואחרוג מהנ"ל. [לא בדיוק קנס, תשלום נוסף, מה שמאוד לא מקובל עלי] רציתי לדעת האם יש ספקית שלא תגביל אותי ושהמחירים שלה סבירים? לפני שנה וחצי בב"ל ענתה לקריטריונים האלה, אבל עושה רושם שזה כבר לא המצב. דבר נוסף, אני לא יודע מי אחראי לכך, אבל הייתי מוגדר לחיבור ללא חייגן, בלי לשאול או להודיע לי העבירו אותי לחיבור עם חייגן, כשהתקשרתי לבב"ל הם אמרו לי שהוט אחראים לכך, אין לי מושג למה, למישהו יש הסבר?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. לדוגמא: Frigidaire JEEP VASELINE DISK ON KEY וכו'...

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Fighter,

היום זה משחק פקמן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יומיים לפני שבאתי לסגור כרטיסי טיסה אח של אחד החברים שהה באמסטרדם והודיע שבכל מקום שניסה להכנס (קופישופס בארים ומסיבות) בדקו לו 18. למי שהיה באמסטרדם (או יש לו מושג כללי לגבי אירופה): 1. האם באמת יש הגבלת כניסה של 18 לכל באר ומסיבה? (אני אסתובב עם 2 קטינים, ולא בא לי להשאר בחוץ בגללם) 2. האם הצגה של צילום דרכון תופס כמו הצגת דרכון? תודה חברס

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by avivlyaviv,

רק תגידו לי אם זה אמיתי או לא

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  24. שלום, קיבלתי טלפון מחברת ישראכט ,והודיעו לי שהגיע לסניף הבנק שלי כרטיס "שהזמנתי" למרות שלא הזמנתי שום דבר. שאלתי את אימי אם דרכה הזמינו את הכרטיס , והיא נזכרה שהיא הייתה בבנק (אני והיא אותו סניף) אחת הפקידות הציע לה להזמין כרטיס ישראכרט לה ולי והחתימה אותה על טופס. האם מותר להם להזמין כרטיס בלי לשאול אותי בכלל ,ללא חתימתי? ד"א אני חייל אם זה משנה במשהו. אשמח לתגובות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הלו... תראו, אני צריך עצות. יש לכם רעיון או דרך לאתר בנאדם שעקר מהארץ עם פרטים נורא בסיסיים כמו שם, שם משפחה ותמונה? (אגב, יש גם IP) זה למטרה חשובה אז אם יש לכם מושג... אגב, זה למטרה טובה, אם חששתם.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.