עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by stone cold,

http://news.walla.co.il/?w=//1024139 אני לא מבין תאמריקאים הם עושים חוקים נגד סיגריות אבל לא עושים חוקים נגד מזון מהיר והשמנה זה אחת הבעיות הגדולות ביותר שמה ולצערי זה מתחיל לחלחל יותר ויותר גם לישראל

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. כתוב לי ככה: "הפריט התקבל מבריטניה ב 26/09/2010 ומועבר ליחידת הדואר בית המיון ת"א לשם מסירתו לנמען" למי שמתעניין זה ציוד לפלייסטישן 3 שהזמנתי מהאתר שופטו האם יש סיכוי שהפריט כבר ביחידת הדואר הקרובה? יומיים הוא נמצא במיון? למישהו יש מושג כל כמה זמן מתעדכן העניין של המעקב?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. איש אחד נמצא תלוי על חבל 8 מ' באסם אטום לחלוטין שאין אליו כניסה, הדלת נעולה, לא ניתן לפתוח אותה והגג גם הוא, חסום. איך האיש הגיע לשם? רמז: בחוץ הייתה מכונית. (לא, אין בעולם עדיין אנשים 8 מ' גובה )

4. Started by Lev-UFO-Child,

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. http://www.meusheret.co.il/illusion/

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. לאיזה קורס פסיכומטרי יוצר כדי לי ללכת מבין השלושה אנקורי/לחמן/קידום? אני מקבל ווצ'ר מהצבא, אבל אין לי מושג איזה יותר טוב.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לתהמאן ב MMA. עכשיו אני קצת לא סגור איך זה עובד. הבנתי שזה שילוב של כל מיני אומנויות לחימה, האם זה מצריך ללכת לאימונים שונים (נניח פעם אימון סמבה, יום אחר אימון ג'ו ג'יטסו ברזיאלי וכו)? כמו כן אשמח לקבל המלצות למקומות בהם ניתן להתאמן במרכז (אידיאלית תל אביב, אבל אני עם רכב ככה שאין בעיה להגיע גם לסביבה של תל אביב). תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. מפרט: Case: Generic PS: 300W Generic MB: BioStar M6VBE-A CPU: P3 667MHz Audio : OnBoard DisplayAdapter: Voodoo 3000 בלי כוננים, בלי זכרון שמתי זכרון ו... עובד!!! אגב, הכבל של הPower Switch(של המארז שמתחבר ללוח אם) היה שרוף - משהו ראה פעם תקלה כזו ??? אני סקרן: מה אתם מצאתם...

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. http://205.138.199.81/videos/11/109636_e02c3.wmv לא עובד? נסו תשני http://www.zippyvideos.com/8448338541096366/ars אני נקרעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by חן מ,

שלום רציתי לשאול:האם בחוף גיא איפה שנמצא הלונגל בכינרת בטבריה,אפשר לשלב גם לינה של לילה אחד בסוף שבוע וגם כניסה לפארק באותו מחיר?או שעל הכניסה לפארק משלמים בכל מקרה בנפרד? תודה

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. ככה, אחרי 3.5 שנים עם P3 500 מסריח הגיע היום המחשב החדש שהזמנתי מPCH, חשוב לציין שעד שקיבלתי את המחשב עברו יותר מ12 ימי עבודה בניגוד ל7 להבטחת PCH, עוד בעיות איתם היו כאשר המשלוח יצא ולא הגיע. כשהתקשרתי אמרו לי שהוא מגיע תוך 48 שעות והוא לא הגיע, אתמול כשהתקשרתי לברר אמרו שיחזרו צילצול ושעתיים וחצי לא התקשרו וכשאני התקשרתי החנות כבר הייתה סגורה. היום בבוקר (שישי) מודיעים לי חברת המשלוחים (שהם גם לא בסדר) שהמשלוח מגיע לרחוב X Y ששם זה בכלל הרחוב לקבלה ולא למשלוח, כמובן שלא רציתי לחכות כל סוף השבוע עד שאני אקבל ת'מחשב כי כבר הייתי עצבני ואני ואח שלי עשינו מפגש עם הרכב של המשלוחים (סטייל GTA) ולקחנו ממנו את החבילה מבזל, עוד חשוב לציין זה שהוא לא הסכים להגיע לרחוב שלי למרות ש…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Ovid,

הזמנתי חבילה מארה"ב הם שלחו את זה דרך DHL , זה הגיע כעבור כמה ימים לגרמניה ומשם בתאריך 24/2 כתוב שזה כבר נשלח לישראל. עבר יותר מחודש והסטטוס האחרון שיש לי זה שזה נשלח ב24 לארץ. אני מתקשר לדואר ישראל אומרים לי זה לא הגיע לארץ, מתקשר לDHL הם אומרים שזה נשלח ב24 כבר לארץ ולא הגיוני שמטוס טס מעל לחודש מגרמניה לישראל. מה אני עושה? יש לי מספר מעקב עם CK בהתחלה.. אני זוכר פעם קודמת כשהיה לי עם CP בהתחלה כן הצלחתי לבדוק היכן החבילה בארץ בדיוק, אבל את המספר מעקב עם CP נתנו לי מדואר ישראל לאחר שנתתי להם מספר מעקב עם CK והיא המירה לי לCP. הבעיה שעכשיו הם לא יודעים על מה אני מדבר בכלל.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by QuAKeR_996,

בום :lol: אללה הוא אכבר INDEED ... http://www.liveleak.com/view?i=3a7_1187501259 הובא מרוטר נט

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Vaz,

יש לי סמסונג 655 הישן ההוא הקטן כבר איזה 3 שנים ואני מרוצה ממנו , לא מעניין אותי כל השטויות שיש בפלאפונים רק לדבר נטו. הבעיה שהוא נרטב לי לפני שבוע ונהרס - בהתחלה הכפתורים לא עבדו אחרי איזה יום ייבוש בשמש - חזר לעצמו , וכל השבוע עבד וביום חמישי התפגר סופית : המכשיר נדלק , הסים מזוהה אבל אף כפתור לא מגיב כנראה בגלל הנזק של המים. עכשיו מה אני עושה ? איך אני משיג מכשיר אחר ? הסים שלי הוא דור ראשון או 2.5 נכון ? יש סיכוי להשיג עדיין samsung 655 ? כשהייתי חייל הוא עלה לי 400 שקל סה"כ נראה לי. הבנתי מאורנג שאם עברה האחריות - עברו 3 שנים נראה לי , אז אני צריך לשלם על התיקון. ושבעקרון יש להם תיקון : הם שולחים לתיקון ומביאים לי מכשיר חלופי בנתיים בחינם למשך יומיים. מה אני עושה ? …

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שנה טובה ומתוקה! (לצערנו, החיילים שלנו נפצעו קשות מקסאם, דווקא לפני ראש השנה, מקווה שייחלימו מהר... :-\)

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אהלן חברים, התוכנות שהשתמשתי בהן עד עכשיו לא ממש מתאימות לי בגלל סיבות טכניות (שקשורים למפענחים של וידאו ב-1080P ולשליחה של DTS בדיגיטלי, אבל לא משנה כרגע). אשמח לדעת איזה תוכנות אתם משתמשים לצפייה בסרטים? Anatoli.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום לכולם! מישהו בבקשה יכול להגיד לי אם יש לו מושג איפה עושים תאוריה ליד לב המפרץ? כמו כן ממתי עד מתי ניתן לבצע אותה? אני צריך לעשות תאוריה לטרקטור מחר! בתודה DXM

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אני אומר שהדרך הנכונה להגיד "בכל העולם" היא "In the whole wide world"', בעוד שחברי לספסל הלימודים טוען שניתן גם להגיד "In the all wide world". מי מאיתנו צודק? מאוד חשוב לי לדעת, מכיוון שזה התפתח לויכוח גדול מימדים.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by orlupo,

בואו להפגין נגד ביל גייס ביום שלישי אחה"צ בנתב"ג! הגיע הזמן להעלות את רמת התוכנה במיקרוסופט!

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by love-its-my-name,

אני גר בחולון בקומה שביעית ולפני שעה הגיע אלי חרגול או ארבה או איך שאתם רוצים לקרא ליצורים המכוערים והמגעילים האלה... הוא בצבע ירוק אז לא ממש חשבתי שהוא ארבה אבל יש לי כנפיים והוא עף אז... האם גם אליכם זה הגיע? בסיני זו ממש מכה שאי אפשר לצאת אפילו מהבית... רק שלא תהיה עכשיו מכת בכורות :-\ יאללה כולם למרוח דם של עז על הדלתות ד"א, מה דעתכם על גידול ארבה בתוך צנצנת ואז למצא איזו אלמנה צבעונית או משהו מוזר ומפגר אחר ואז להזמין חברים ולהתערב מי ינצח? הכנסה די טובה! הלא כן?!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. הכתבה "רגע, יש עוד!" הפנתה אותי לעמוד פייסבוק. האם הזון מתחיל לתת תוכן בלעדי דרך פייסבוק? חבל, כי הוא יימנע ממני וכנראה שאוותר עליו. אני כנראה אחד מהדינוזאורים האחרונים שלא חסר להם בחיים חשבון פייסבוק, ולכן לא פתחו חשבון.

22. אני בן 16 וחצי ואני רוצה לשמוע את הדעות שלכם על צורך בפתיחת חשבון בנק (בהנחה שיש לי כבר כמה עבודות מסודרות לקיץ)... איזה מסלול כדאי, באיזה בנק, כמה עולה האחזקה של חשבון (כי אולי לא שווה לפתוח בכלל חשבון בגלל זה) וכל מה שאתם חושבים שחשוב. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. צריך הוראות הגעה ליום הגיוס הקרוב .מפה,קישור,אתר כלשהו אם מידע אני מי קרית מוצקין תחנה מרכזית חוף הכרמל מאיר זורע 1 חיפה תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. יש שם פורום מצחיק שאני רואה לפעמים ותראו מה ראיתי היום! http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1196476 :screwy:

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ot,

משהו נחמד שקיבלתי באימייל (כרגיל ;D ) לפניך מבחן קטן המכיל ארבע שאלות שמטרתו לקבוע את רמת האינטלקט שלך. תגובותיך חייבות להיות ספונטניות ומיידיות, בלי לבזבז זמן ובלי לשנות. למקומות היכון צא: 1. אתה מתחרה במירוץ, אתה עובר את הרץ שנמצא במקום השני, באיזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שענית על השאלה תשובה: אם ענית שעכשיו אתה ראשון אתה טועה לחלוטין. אתה עברת את הרץ השני ולכן לקחת את מקומו, מכאן שאתה עכשיו במקום השני. לשאלה הבאה נסה להיות פחות נחרץ 2. אם עברת את הרץ האחרון, איזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שתענה על השאלה תשובה: אם ענית אחד אחד לפני אחרון, שוב- טעית לחלוטין. חשוב על זה- איך יתכן שעברת את הרץ האחרון? אם אתה מאחוריו- אתה האחרון. התשובה היא בלתי אפשרי!!!! ע…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים