כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
נראה שאנבידיה לא מתרגשת מהמחסור בכרטיסי מסך - https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/S1elIUhHu
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סמסונג 655 הישן ההוא הקטן כבר איזה 3 שנים ואני מרוצה ממנו , לא מעניין אותי כל השטויות שיש בפלאפונים רק לדבר נטו. הבעיה שהוא נרטב לי לפני שבוע ונהרס - בהתחלה הכפתורים לא עבדו אחרי איזה יום ייבוש בשמש - חזר לעצמו , וכל השבוע עבד וביום חמישי התפגר סופית : המכשיר נדלק , הסים מזוהה אבל אף כפתור לא מגיב כנראה בגלל הנזק של המים. עכשיו מה אני עושה ? איך אני משיג מכשיר אחר ? הסים שלי הוא דור ראשון או 2.5 נכון ? יש סיכוי להשיג עדיין samsung 655 ? כשהייתי חייל הוא עלה לי 400 שקל סה"כ נראה לי. הבנתי מאורנג שאם עברה האחריות - עברו 3 שנים נראה לי , אז אני צריך לשלם על התיקון. ושבעקרון יש להם תיקון : הם שולחים לתיקון ומביאים לי מכשיר חלופי בנתיים בחינם למשך יומיים. מה אני עושה ? …
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, אני בקבוצה של כשמונה צעירים לפני גיוס. רצינו לדעת איפה כדאי לעשות חופשה של עד שבוע בסביבת הים התיכון (תורכיה, יוון והאיים, קפריסין וכו'...). אנחנו מעדיפים אזורים עם כמה שיותר תיירים אירופאים בגילנו. (כמה שפחות ערסים ישראלים ) חשבנו על חופשה במלונות סבירים+, ביום ים, בלילה מסיבות ואולי גם קצת טיולים בין לבין. על איזה איזור הייתם ממליצים?(מנסיונכם, ממה ששמעתם...) תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ככה, אחרי 3.5 שנים עם P3 500 מסריח הגיע היום המחשב החדש שהזמנתי מPCH, חשוב לציין שעד שקיבלתי את המחשב עברו יותר מ12 ימי עבודה בניגוד ל7 להבטחת PCH, עוד בעיות איתם היו כאשר המשלוח יצא ולא הגיע. כשהתקשרתי אמרו לי שהוא מגיע תוך 48 שעות והוא לא הגיע, אתמול כשהתקשרתי לברר אמרו שיחזרו צילצול ושעתיים וחצי לא התקשרו וכשאני התקשרתי החנות כבר הייתה סגורה. היום בבוקר (שישי) מודיעים לי חברת המשלוחים (שהם גם לא בסדר) שהמשלוח מגיע לרחוב X Y ששם זה בכלל הרחוב לקבלה ולא למשלוח, כמובן שלא רציתי לחכות כל סוף השבוע עד שאני אקבל ת'מחשב כי כבר הייתי עצבני ואני ואח שלי עשינו מפגש עם הרכב של המשלוחים (סטייל GTA) ולקחנו ממנו את החבילה מבזל, עוד חשוב לציין זה שהוא לא הסכים להגיע לרחוב שלי למרות ש…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, חבר שלי עצמאי ומעוניין לקנות PC בהזמנה מחנות אמינה באיזור המרכז ושרון. מספר חנויות שביררתי דורשות תשלומים בכרטיס אשראי ולא מוכנות לצ'קים, דרך התשלום המועדפת על ידי העסק הנדון. מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שמוכנה למכור בצורה כזאת.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, אז כפי שאתם יודעים, ביום ראשון ייגשו תלמידי כיתות יא' לבגרות בתנ"ך. יש לי בעיה בקשר לחומר על הנושא המסכם. את הפרקים בעיקרון כבר סיימתי ללמוד (את כל 48 הפרקים), אני מתכנן היום לסיים את הנושא המסכם ומחר לעשות חזרה. אבל הבעיה היא שהנושא המסכם שלמדנו בביה"ס הוא מנהיגות ומנהגים במקרא, ולצערי אין על זה חומר בספר המיקוד של רכס (ולמיטב ידיעתי גם באנקורי אין). אז אם למישהו אולי יש חומר במחשב, או באינטרנט או כל מקור עם חומר על המאמרים של מנהיגות ומנהגים במקרא - אודה לו מאוד מאוד אם ייתן אותו פה! תודה רבה מראש.
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
גדודי חללי אל אקצה: להפיל אתר ישראלי גדול גולשי אתר האינטרנט הרשמי של הזרוע הצבאית של הפתח נקראים להשתתף בהפלת "האתר היהודי הגדול ביותר באינטרנט" :-\ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2887398,00.html
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני אומר שהדרך הנכונה להגיד "בכל העולם" היא "In the whole wide world"', בעוד שחברי לספסל הלימודים טוען שניתן גם להגיד "In the all wide world". מי מאיתנו צודק? מאוד חשוב לי לדעת, מכיוון שזה התפתח לויכוח גדול מימדים.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סתם לידע כללי מעניין אותי כמה כסף עולה הפרסום באתרים הגדולים אז מי שיודע דברו.....
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו סיפר לי שהיו הרבה כתבות בעיתונים וכו' מישהו יודע על זה משהו? תודה
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לצורך העניין מדובר בספר של יורם אשל מכניקה לתיכון(נושא 4 נפילה חופשית וזריקה אנכית) עמ'92 שאלה 18 כדור נופל בנפילה חופשית ועובר בשניה האחרונה של תנועתו 10M . מאיזה גובה נפל? אשמח מאוד לפירוט של השלבים בחשיבה של הגעה לפיתרון וכמובן את הפתרון עצמו תודה אלכס
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זו פשוט אחת המצגות הכי הכי מצחיקות שראיתי! 90% מהשקופיות מצחיקות טילים חובה לראות! תקראו קודם את האנגלית בתמונה ורק אז את מה שכתוב מתחת לתמונה... שני לינקים לאותה מצגת: הראשון ישיר והשני פשוט יציב אך צריך לחכות כמה שניות עד שיופיע הלינק. http://www.fps.co.il/Files/1166480138.pps http://www.mytempdir.com/1122720
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ניתקלתי היום במשהוא ממש מטומטם שקשה לי להאמין שהוא נכון. יש הרבה הומואים ביחידה 8200 בגלילות.......מה זה השטויות האלה??? ניתקלתי בזה בפורום מסויים (אני לא יכול להגיד את שמו כי זה אסור) והיו שם את שני הלינקים הבאים: http://www.nrg.co.il/online/36/ART1/422/119.html http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/422/039.html מה יש לכם להגיד על זה? ???
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עם לא יצא לכם לראות סרטים טובים השנה, ממליץ בחום לראות את הסרט הזה שפשוט יכול להיחשב כהגדה, סרט כל כך מגעיל שסרטי הזומבים יכולים ללכת הביתה, כמו כן עם יש לכם לב חלש עדיף שלא תראו את הסרט הזה ועל תגידו בכלל שזה לא הסרט הכי טוב בעולם
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
קראתי הצעת עבודה IT Infrastructure Demand Manager מה זה אומר תכלס מה עושים בעבודה הזאת?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש גור של חתולה סימאית או חתול סיאמי, בגיל של חודשיים עד חמישה חודשים למסירה, למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא? או אולי אתם מכירים מישהו שמוסר חתולים סיאמים גורים? דרך אגב אפשר מאזור הצפון והמרכז.
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה המידה של חוזק מגנטים, ומה נחשב חזק ומה פחות, או מה המחיר בכלל... אז אם אפשר קצת מידע על זה, ומאיפה אפשר לקנות , זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, לפני שנה וחודשיים קניתי טלוויזית LG 55inch מדגם 55UK6100YVA. לצערי, במהלך צפייה השבוע, חצי המסך התחתון הפך לאפור מרצד. הזמנתי טכנאי שהסתכל אמר מיד שהפתרון הוא להחליף את הכרטיס מאחורה ושבגדול הטלוויזיה התקלקלה. ממש מתסכל שאחרי שנה וחודשיים טלוויזיה כזו, שהייתה שמורה בצורה טובה מאוד - מתקלקלת. רציתי לדעת האם אכן כדאי כבר לקנות טלוויזיה חדשה או שהחלפה של הכרטיס שלה זול (באופן משמעותי) מקנייה? בנוסף, האם יש המלצות לטלוויזיה / חברה שתוכל להחזיק לנו (כמובן שאין וודאות) יותר זמן? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום לכם , במעמד הגשת מסמכים להנחת ארנונה האם המועצה יכולה לבקש דף פירוט חשבון ? או שזה נוגד לחוק ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ניקח שני ישרים AC וDB ונצליב אותם כך שיחתכו בנקודה O. (A וB יהיו שני הנקודות העליונות וD וC יהיו הנקודות התחתונות לצורך העניין) ידוע כי BA מקביל לDC. עכשיו לפי תאלס אז BA:DC=BO:DO?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-