עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז ככה נכנסים לRS , מורידים קובץ , עכשיו משום מה הוא לא מוריד אותו רציף לדוגמא 120KBPS , אלא הוא מוריד שנייה , מפסיק לכמה שניות וככה עד שהוא מסיים כאילו אין קצב אחיד לעוד מישהו זה ככה? או שזה רק אצלי?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by TheWizard,

אז למי שקצת דואג הנה קיצור תולדות הזמן: לפנות בוקר יום ראשון השבוע (ככה 4:30) חזרתי לביתי ממסיבת רשת מוצלחת במיוחד רק כדי לגלות ש(פתאום)הלך לי הלוא"מ :'( עוד כמה דברים נפגעו (אך חסרי חשיבות) כמו: מסך קופץ (ה 15" הספר שלי), מארז שרוט (הזדמנות לאורי לעזור לי לצבוע ;D) וכו' כמובן שמה שחשוב זה שאין לי לוא"מ והעניין יקח להערכתי למעלה משבוע, לכל הפחות!!, ויש גם עוד סיבוכים בעניין שייוודעו פה במידה וייקרו(!! בנוגע לחנות מסויימת). בנתיים יש לי גישה מוגבלת ביותר למחשב של כמה דקות ביום (במזל) וגם לא, ולא תמיד. ביי בנתיים, C'ya'll soon (בתיקווה).

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אז, היכן אתם מעדיפים להרכיב מפרט? כמובן לציין נימוק: מחיר/נוחות/עיצוב/עדכניות וכו'. אולי שכחתי איזה חנות, תודיעו ואני אוסיף. מעניין שלא היה טופיק כזה לפני כן... (או שכן?) תודה. לשימושכם..: www.iqpc.co.il www.skypc.co.il www.zigzag2000.co.il www.noacomp.co.il www.pandas.co.il www.logicpc.co.il/heb www.ksp.co.il

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by e.s,

מישהו יכול להמליץ לי על סרט קומדיה יפה שכדי לי לראות תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. לפני כמה חודשים עברתי ל NETVISION ובהתחלה הכל היה בסדר, היה אפשר לגלוד, היה אפשר להוריד והיה אפשר לשחק בלי בעיות מיוחדות. הבעיה היחידה שראיתי אז הייתה שבשעות מסויימות ה UTORRENT לא יכל לעבור את ה 30K בשניה אבל לא התיחסתי לזה כי זה היה בשעות שיא ובשעות האלה בכל מקרה העדפתי לא להוריד כי זה מפריע לשחק. בזמן האחרון האינטרנט עובד בצורה נוראית! לא ניתן לשחק במשחקי רשת במהלך כל היום, בשעות שהפעם מהירות ההורדה בטורנטים הייתה 30K היום היא 1K-7K שזה פחות מהמהירות עם אינטרנט של 56K על קן טלפון. בנוסף לזה ברגע שאני פותח את ה UTORRENT אני לא יכול לגלוש בכלל (בזמן כתיבת ההודעה עצרתי אותו כי האתר לא נפתח לי ). אם קודם ב CABAL ONLINE יכולתי לשחק בלי לאגים בכלל כל היום היום בקושי אפשר לה…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Pro X,

שלום, האם מישהו כאן יכול לספר לי פרטים על המשרה? איך התנאים/עומסי העבודה? האם העבודה מתבצעת בנוחות, או שזה מחנה עבודה שמצריך הרכבה של כמה שיותר מחשבים בכמה שיותר מהירות? (כמו פועל סיני) האם לטכנאי יש מגע עם ציבור הלקוחות כמו לנציג המכירות? מאז שאני זוכר את עצמי הרכבתי ופירקתי מחשבים, מאז ומתמיד אהבתי את העולם הזה. אני רק רוצה לציין שמבחינת פירוק והרכבה, אין לי כל בעיה. אבל אני פחות בקיא מבחינת זיהוי בעיות ופתרונן, למשל לזהות מדוע מחשב קופא/לא עולה/עושה ריסטארט בפתאומיות. לבעיות כאלה יכולות להיות הרבה סיבות, ואני לא הכי בקיא בזה. אבל כמובן שאני מגיע עם ראש פתוח, ללמוד, להבין ולהתפתח. האם משרה של איש מכירות יכולה להיות אטרקטיבית יותר…

7. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. בחיים שלי לא חשבתי שאני אפתח תר'ד שבו אני פשוט אמליץ על סרט.. אבל זה בגלל הסיבה הפשוטה שלא ראיתי סרט כזה טוב בחיים שלי אני פשוט ממליץ פה למי שלא ראה שזה חובה .. אין שם שנייה אחת מבוזבזת שעתיים של סרט מרתק עם אפקטים עשירים, דמויות מרתקות ועלילה סוחפת ממש ממש ממש כדאי לכם לראות את זה

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום, אני חבר בבנק אוצר החייל, אני כרגע במינוס ללא מסגרת. יש לי תשלומים בישראכרט שחוזרים, כעיקרון אני יוצא שאני משלם על ההחזרים 116 ש"ח ריבית. זה הגיוני? זה ממש ריבית מופקעת! וכל חצי חודש ישראכרט מחייבים והבנק שולח את ישראכרט חזרה... יוצא שאני משלם 116 ש"ח כל חצי חודש. רק הריבית שכמעט כמו משמרת שלמה שלי!!! :o :o רק שתבינו אני לא מאלה שיאמרו לכם שאסור לבנק לחייב על איחור, אבל רבאק, למה זה כל כך גבוה?! יוצא מצב אירוני שאני במירוץ כדי לכסות את הריבית ולא את החיובים.

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Ovid,

הזמנתי חבילה מארה"ב הם שלחו את זה דרך DHL , זה הגיע כעבור כמה ימים לגרמניה ומשם בתאריך 24/2 כתוב שזה כבר נשלח לישראל. עבר יותר מחודש והסטטוס האחרון שיש לי זה שזה נשלח ב24 לארץ. אני מתקשר לדואר ישראל אומרים לי זה לא הגיע לארץ, מתקשר לDHL הם אומרים שזה נשלח ב24 כבר לארץ ולא הגיוני שמטוס טס מעל לחודש מגרמניה לישראל. מה אני עושה? יש לי מספר מעקב עם CK בהתחלה.. אני זוכר פעם קודמת כשהיה לי עם CP בהתחלה כן הצלחתי לבדוק היכן החבילה בארץ בדיוק, אבל את המספר מעקב עם CP נתנו לי מדואר ישראל לאחר שנתתי להם מספר מעקב עם CK והיא המירה לי לCP. הבעיה שעכשיו הם לא יודעים על מה אני מדבר בכלל.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לתהמאן ב MMA. עכשיו אני קצת לא סגור איך זה עובד. הבנתי שזה שילוב של כל מיני אומנויות לחימה, האם זה מצריך ללכת לאימונים שונים (נניח פעם אימון סמבה, יום אחר אימון ג'ו ג'יטסו ברזיאלי וכו)? כמו כן אשמח לקבל המלצות למקומות בהם ניתן להתאמן במרכז (אידיאלית תל אביב, אבל אני עם רכב ככה שאין בעיה להגיע גם לסביבה של תל אביב). תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by maverick,

שלום רב לכל קהילת HWZone. אני פונה אליכם, באופן פרטי, בלי שום תארים, תפקידים וכל שטות אחרת כיוזר רגיל אל הקהילה. עקב ריבוי הת'רדים בפורום זה, אשר (לדעתי ואני חושב שלדעת עוד כמה אנשים) אינם תורמים לשום דיון ואף מורידים את רמת הדיון. אני יודע שפורום כללי אמור לכסות את כל נושאי ה-off topic אבל דיונים אלו לא תורמים לשום דבר ואף מעכירים את האווירה בפורום. כפי שכבר ציינתי, זוהי דעתי האישית ואני לא מייצג אף גורם רישמי בפורום. אשמח לקבל תגובות בנושא והכי חשוב שהפורום ימשיך להיות מספר 1 בכל התחומים. בברכה, Maverick.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שנה טובה ומתוקה! (לצערנו, החיילים שלנו נפצעו קשות מקסאם, דווקא לפני ראש השנה, מקווה שייחלימו מהר... :-\)

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by tom123,

:smile1:

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. היי, שבוע הדממה, צריך סדרות חדשות, לא? אז ככה, אני ארשום פה את כל מה שראיתי כבר, תוכלו להבין את הטעם שלי ולהמליץ לי על סדרות טובות בסגנון (או אם זה ממש טוב, אז גם לא בסגנון) lost heroes PB 4400 Dexter Breaking Bad Doctor Who Entourage Eureka FlashFarward House HIMYM Jericho Lie to Me My Name Is Earl Smallville The Big Bang Theory Sopranos זהו, זה כל מה שראיתי, אשמח להמלצות תודה ושבת שלום, דוד.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by elvisalive,

עכשיו התחלנו לעבוד על הספר מחזור אני מחפש רעיו מגניב ומקורי ואני לא מוצא הכל כבר חרוש תעזרו לי למצוא משו מקורי ומצחיק

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום,בזמן האחרון אני ישן פשוט המון כמעט חצי מהיום וגם כל פעילות קטנה שאני עושה אני מתחיל להזיע בכמויות (שלא נדבר על ריצה). למה זה קורה? אני בן 17 וחצי אם זה מוסיף משהו

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מגרדת שחותכת גזר לצורה של גפרורים. חשוב שהיא לא תהיה חשמלית וגם שהצורה לא תהיה דקה מאוד כמו במגרדות שקיימות אצלי ואצל רוב האנשים. יכול להיות שיש לכלי הזה שם אחר ולכן אני לא מוצא אותו, אז אם אתם יודעים אשמח אם תשתפו אותי

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. תודה גם הפעם

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. הייתה לי בעבר ידידה טובה מאוד (גרה בראשון) והכתובת הישנה שלה כבר לא אקטואלית. היא עדיין גרה בראשון. הפלאפון שלה כבר לא שלה (שינתה מספר),אין על שם אמא שלה ולא אח. אין לי מייל ולא כלום. איך אני יכול למצוא אותה ? למישהו יש אולי רעיונות? אגב היא בת 26-27 היום.

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by ofer_mat,

מה יהיה לא נשארו אתרים חנמיים :AR15: :AR15: עד מעת גם HWZ יהיה עם כסף ואז זהו אין מה לעשות באינטריט יותר !!!!!!!!!!!! :bash: :bash: :bash:

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by it4chi,

שלום, חשבתי על לעשות עכשיו פסיכומטרי, אבל הרבה אומרים לי עכשיו שכמעט כל מי שעושה בסוף י"א לא מצליח להוציא הרבה, כלומר ציונים דיי נמוכים. הבנתי שגם הקורסים לא ממש ברמה מאחר ומשלמים פחות כסף. מה אתם אומרים ? שווה לעשות בסוף י"א, או אפשר לחכות לאחרי הצבא ? אני מעדיף שמי שעה בסוף י"א יגיב. תודה. עריכה- כמה שעות ביום בערך צריכים ללמוד? נ.ב- חבר שלי רשם את זה, אבל מאחר והוא לא רשום פה אני מפרסם בשמו.

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. http://www.meusheret.co.il/illusion/

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ofeky1,

התערוכה מתקרבת והיא תיערך בין התאריכים 21-24/4 בגני התערוכה בתל-אביב(כרגיל) מחיר לכרטיס רגיל השנה יעלה 85ש"ח אני יהיה שם ומה איתכם?! עוד פרטים והזמנת כרטיסים תוכלו למצוא באתר הרשמי: http://www.ravmotor.co.il/ והזמנת כרטיסים אפשר גם מלאן: www.leaan.co.il אני חושב שיש למה לחכות

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אני סטלן דרך אגב... אה ולא להתייחס זה השעה...פשוט לא בא לי לישון ומשעמם תחת אז....מרוב עייפות פתחתי את הסקר הזה לילה טוב!!! וסטלנות נעימה

• 52 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Boris_yo,

מישהו יודע אם יש פורום שיש בו קטגוריה של כל עיר במדינה ודיונים עליהם? אני רוצה לעבור לקריות ורוצה לדעת לאיפה בדיוק כדאי לעבור. האם יש אנשים בפורום שיכולים לספר יותר על המקום ואיפה כדאי לשכור דירה? אני מחיפה ומניח שיהיה שיפור גדול אם אעבור לקריות. איך שם בקיץ לעומת חיפה לדוגמה? בחיפה זה סאונה. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.