כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אני מבסוט מיוסי מילשטיין, עדין נוימן ודניאלה פיק (גם הכתב הזה בהתחלה עיניין אבל אחר כך פשוט לא הצלחתי להאמין למילה למה שאמר, שום דבר לא נשמע הגיוני) הרשימה שלי: יצחק אברגיל (להכניס אותו לוילה מהראשונים) דרור אלפרון (אחרי שהם חושבים שאין יותר דיירים להכניס אותו בהפתעה כמו שעשו עם האקס של מאיה בוסקילה) דן מנו ביבי איזה פרופסור או שתיים שיהיה גם דברים מעניינים ירון לונדון אורי חזקיה אדיר מילר אורית פוקס אסתי גינצבורג קמילה מפרוייקט Y מורון אייזנשטין רותם סלע ואולי איה מנכ"ל של בנק
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כאן אנשים תוכלו לספר לכולם על כל החרא ששופכים עליכם בכל מיני מקומות-בית ספר, עבודה, בית ועוד. אני לדוגמה החיים שלי מאד קשים. כל היום אני מתבטל מול המחשב וטוחן בטטות מול הטלוויזיה. וכמובן שאחר כך האמא הרעה שלי צורחת עליי למה אני לא מכין שיערו בית. אז אני אומר שיקפצו לי כולם אני מחר בורח להודו!!!!! מי איתי!!!
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
אהלן, אני מארגן מסיבת יער היום לראשונה ואני צריך להשיג (כנראה מהשכרה) גנרטור. השאלה היא איזה עוצמה אני צריך? אני מפעיל שם 2 מקרנים + DVD, מערכת הגברה + רמקולים, ותאורה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו כאן יכול לספר לי פרטים על המשרה? איך התנאים/עומסי העבודה? האם העבודה מתבצעת בנוחות, או שזה מחנה עבודה שמצריך הרכבה של כמה שיותר מחשבים בכמה שיותר מהירות? (כמו פועל סיני) האם לטכנאי יש מגע עם ציבור הלקוחות כמו לנציג המכירות? מאז שאני זוכר את עצמי הרכבתי ופירקתי מחשבים, מאז ומתמיד אהבתי את העולם הזה. אני רק רוצה לציין שמבחינת פירוק והרכבה, אין לי כל בעיה. אבל אני פחות בקיא מבחינת זיהוי בעיות ופתרונן, למשל לזהות מדוע מחשב קופא/לא עולה/עושה ריסטארט בפתאומיות. לבעיות כאלה יכולות להיות הרבה סיבות, ואני לא הכי בקיא בזה. אבל כמובן שאני מגיע עם ראש פתוח, ללמוד, להבין ולהתפתח. האם משרה של איש מכירות יכולה להיות אטרקטיבית יותר…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
עלה לי רעיון השבוע לעשות "ביקורת חנויות" אמנם זהו אתר חומרה אבל החומרה מגיעה מאיפשהו וגם אולי זה ימריץ קצת את הנ"ל לתת שרות טוב או לא בכלל ולהזהיר אותנו הצרכנים מפני חנויות שאין לי מילה אחרת מלבד "חאפרים עם תעודת עוסק מוסמך" שלא שמים קצוץ על הלקוח הביקורת תהיה מורכבת מ: 1. יחס לפני קניה \ אחרי קניה 2. זמינות מלאי (ומהירות הארגון מהספק) 3.זמן מענה טלפוני לשרות ומענה לקניה (בד"כ בעסקי החאפר יש שני טלפונים .. האחד שעונים בו בשניה והאחד שבד"כ מתעלמים ממנו -תנחשו לבד איזה מהם הוא טלפון השרות) ;D 4. יידוע הלקוח בקשר למשלוח באיחור ופיצוי מתאים לאיחור רציני 5. זמן משלוח - עלות משלוח - ואיכות חברת המשלוחים (שגם זה קריטריון חשוב מאוד) 6. איכות השרות באתר האינטרנט (ומדידת זמ…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה 4 לינקים לתמונת של המחשב שלי לפני השיפוץ הגדול שיחל בחופש חנוכה...(כרגע אין לי זמן..) wish me luck הטרנטה כפי שהיא ניראת מקדימה.... המחשב מבפנים...תראו איזה נקי אה ) מסך MAG DJ530 אחרי שיפוץ אינטנסיבי ושריפת הגלגלת ) בגלל זה היא אדומה... לתוספת המחשב הנייד שלי/של אחי... שווה שיפוץ אה?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מסתפרעם בשבוע קצוץ לא 0 אבל קצוץ...וחשוב לי שהיא תתאים גם לקיצוץ זקן..מה עדיף לדעתכם המכונה שלpanasonic er1611 או moser 1871 שמהללים אותה בזאפ בחוות דעת שם...אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עוד ת'ארד הזוי ;D שוט איזה תוכניות אתם הכי אוהבים ונא לציין אם זה בYES או בHOT
-
- 39 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לשם במסגרת עסקים ואני מתכנן לבקש ממנו לקנות יל מחשב חדש משם (a64 אולי אני יהיה בר מזל ל939 (-: ) מישהו מכיר חנויות ? מה המחירםי שם ? הם זולים מפה בהרבה נכון ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש את הכלי הכי זול שיוכל להספיק לאחד שעוד לא למד אף פעם. כלי שזול מספיק שאם אחרי חודשיים אני אפסיק לנגן אני לא אתבעס שקניתי. דברים מיוחדים שאני צריך לדעת ? אולי פורום טוב שמתמחה בנושא ?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2010 בשעה 19:29:45 ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
נגשתי בגרות בספרות עברתי ואחר שבע שני שרציתי להירשם לימוד תואר אמרו לי חסר לי יחידה בגרות בספרות . זה מורה יכול לעבד או בוחן או משרד החינוך , תוצאות בחינות שלי מופעה הכול הבגרויות וניכשל בלשון . מעושים במכרה הזה ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מתכנן להריץ בו זמנית 4-5 מערכות, בשיא כל אחת אמורה לקחת כ1000W (ספקים של 1200) כנראה גם יהיה מזגן נייד בחדר, אין לי נסיון עם חשמל, אשמח לעצתכם. לאילו בעיות צריך לצפות? האם תהיה בעיה עם השקעים? אם זה שקעים באותו חדר זה נחשב כ"פיצול"? האם אל פסק יעזור במשהו? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כן, אחד המעבדים והלוחות המדהימים ביותר שהיו לי, הלכו, נמכרו... זה היה פנטיום 3 450 מדהים, כנראה מבציר טוב, עבד על 625 כמו גדול, עם קירור פאסיבי לחלוטין... עוד הלך גם הלוח שבא איתו MSI MS6163 מדהים, לוח I440BX משדהים שעבד כמו גדול על 133 בוולט ראשוני... אחד הלוחות היחידים בעולם שהראו 148 בפוסט !!! וזה שיא !!! היו לו מחלקים של 4, ולזמנו זה היה מדהים !! בקיצור הוא עבד אצלי על קירור פאסיבי לחלוטין, על 600 כלומר באס חביב של 133 כשההתחלתי היה 100... בקרוב יעלה ג'ורני קצר עליו, אבל עכשיו הוא הלך, הוחלף ע"י פנטיום 3 866 ולוח אינטל קר... (בכמה נמכר ? 600...) היי שלום חבר ילדות ! :'(
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איש אחד נמצא תלוי על חבל 8 מ' באסם אטום לחלוטין שאין אליו כניסה, הדלת נעולה, לא ניתן לפתוח אותה והגג גם הוא, חסום. איך האיש הגיע לשם? רמז: בחוץ הייתה מכונית. (לא, אין בעולם עדיין אנשים 8 מ' גובה )
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתה עובד שמונה חודשים בתחנת הדלק הארורה ההיא. אוכל חרא על ימין ועל שמאל מהתנהגות מסריחה של אנשים, מעבירות בוטות על זכויות העובד ועוד תסכולים נוספים...פאקינג שמונה חודשים ארוכים ומייגעים ותקוות האור הקטנה היא המענק המיוחל ... אבל,יקירי, כפי שאיחרת לגלות, או לא השכלת לחשב לפני כן. שנתיים מיום שחרורך - עברו חלפו. צה"ל זרק אותך לאזרחות באמצע השירות, שנה לאחר מכן עדיין התעסקת באותן בדיקות רפואיות שלא העלו דבר ורק ניפצו את המורל הפנימי שלך. כעבור שישה חודשים של התאוששות מנטלית, נכנסת לתחנת הדלק ומאותה נקודה היו לך שישה חודשים לסיים. לקח לך שמונה. סיפור Fail אחד ענק שנמשך כבר שנתיים ולא עוזב אותי.אין לי מילים...
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא סובל את הרדיו הזה, ובמיוחד לא את שכני האהוב אליקו שכל היום חופר על חנויות וזמרים אבל אחד החיילים תמיד שם את התחנה הזאת ויש את התוכנית של נתנאל הכהן שבזמני ההמתנה שם הם שמים שירים ממש יפים ולפני כמה זמן עוד היה אפשר לשמוע שיר שכבר אני לא שומע אותו מתנגן שם אז ככה: זה שיר שכאילו שומעים מלא גברים אומרים משהו כמו במקדשים בודהיסטים כאלה ואז אשה שנשמעת הודית מתחילה לשיר ואני לא מצליח למצוא את זה! אל תבלבלו עם השיר של gregorians, זה משהו אחר לגמרי, יש לה קול הודי כזה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
(מתוך התכתבות במייל עם חנות בריטית של מוצרי מיסטיקה) אמרו לי שהוא עשוי מ" solid Pewter" אמרתי לה שעופרת(Pewter ) מזיקה לגוף, לא? והיא ענתה לי: "Hi, sorry i forgot to put Lead free pewter" אז ממה זה עשוי אמ..?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב צפיתי כרגע בAliens vs Predator Requiem ויש סיבה שאני לא פותח את זה באקטואליה ותרבות הסרט פשוט מסריח אומנם הוא לא מסריח כמו הסרט הראשון אבל לעזאזל לקבל זיכיון כזה טוב ולהסריח אותו כל כך צריך כישרון מיוחד בכל מקרה בהתחלת הסרט עוד יש תיקווה רואים את החייזרים מחסלים טורפים בתוך החללית של הטורפים אבל מאז רוב הסרט גרוע כי כנראה נגמר להם התקציב או משהו קודם כל החללית מתרסקת בכדור הארץ ביער ליד עיר וכמובן רוב הסרט ביער משעמם חוץ מזה בערך שליש מהסרט מרגיש כמו סרט נעורים סוג ז ויש יותר מידי דמויות שאך אחת לא באמת מתפתחת או מקבלת מספיק זמן מסך אפילו הטורף -שהוא הדמות העיקרית בסרט לא מקבל הרבה דקות הדקות מתפזרות על יותר מידי דמויות רובם משעממות פה ושם …
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הרגשתי רעידה קטנה של כ 2 שניות בערך ב 8. עוד מישהו הרגיש שזהה לו המיטה?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה אתם בטח זוכים את הסרטון הפלאשי "הערס" הוא "המלך" מאיפה אפשר להוריד את זה?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אז כפי שאתם יודעים, ביום ראשון ייגשו תלמידי כיתות יא' לבגרות בתנ"ך. יש לי בעיה בקשר לחומר על הנושא המסכם. את הפרקים בעיקרון כבר סיימתי ללמוד (את כל 48 הפרקים), אני מתכנן היום לסיים את הנושא המסכם ומחר לעשות חזרה. אבל הבעיה היא שהנושא המסכם שלמדנו בביה"ס הוא מנהיגות ומנהגים במקרא, ולצערי אין על זה חומר בספר המיקוד של רכס (ולמיטב ידיעתי גם באנקורי אין). אז אם למישהו אולי יש חומר במחשב, או באינטרנט או כל מקור עם חומר על המאמרים של מנהיגות ומנהגים במקרא - אודה לו מאוד מאוד אם ייתן אותו פה! תודה רבה מראש.
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-